A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jó reggelt mindenkinek,

Vjulcsi, ugyanúgy kétnaponta járta mint a lombikosok, és középidőben volt az inszem. Én csak az inszem napján maradtam otthon, utánna dolgoztam végig.
28 napos a ciklusom, és 15 napon volt az inszem.
Clostival indítottunk, aztán még kaptam 3 napig merionalt.
Annyi volt a különbség, hogy nekem a reggeli uh után nem kellett a Nyírőben mennem vérvételre. A lombikosoknak az is kell két naponta.

Rencsi, két hét múlva megyek Apánkhoz. Addig el kell intéznem a labort, védőnőt, kombinált tesztet. Én szivem szerint két naponta mennék. :oops:

Modrooka?????????

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!

Hát ez most megint nem jött össze:-/ Ez van.
Szerdán kell visszamennem dokihoz, akkor nézi meg hogy mi van.
Úgy látszik, ez még nem a mi időnk volt.
Most majd nekiállunk mi is Gyuri bácsi gyógyfüves kúrájának.

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Modrooka,
nagyon sajnálom :( Pedig úgy drukkoltunk.
Legközelebb még jobban drukkolunk!!!
Nem is tudok mit mondani :(

Melcsi,
Köszönöm a választ.
Az UH-val mikor végeztél reggelente? Szeretnék szólni majd a főnökömnek, h mire számítson...
vjulcsi

Szaisztok!
Köszönöm a válaszokat. Nem arról van szó, hogy két hetente meg kell engem győzni, csak infokat akartam begyujteni, hogy kb. mennyibol jon ez ki (azért az hogy 80-150 kozott mar inkább irányadó mint a 80-500ig), mennyi ido amig beindul stb. Bocsánat ha tudatlannak és turelmetlennek tunok, de már 3 honapunk elment arra, hogy csak vartunk (plusz az a másfél amig próbáljoztunk), és még effektive nem is tartunk sehol. Persze mar az is nagy dolog, hogy megtudtuk mi a baj, de az, hogy honapokat kell várni egy eredményre, nekem ez a sok!!!! Na meg az idopontok, ahol szinten másfél honap kiesett, mire Kopa fogadott minket...Szoval csak édeklodtem. Remélem, hogy Kopa olyan rossznak látja majd az eredményeket a páromnál, hogy nem fogja gyógyszerekkel kezelni, és akkor végre nálunk is elindul valami. De ez a "felesleges" várakozás elég rossz. Oké, lehet én fogom fel rosszul a dolgokat. Vass dokiban megbizom annak ellenére, hgoy csak egszer láttam, bizom a szaktudásában, és persze magunkban is hogy sikerul a program anélkül hogy rommá szednék a gyógyszerek a hormon rendszeremet. Persze, elvileg ez kell, de akkor sem normális hogy ennyi hormont kell majd magamba nyomni. NMa mindegy nekunk is ez jutott ezt kell elfogadni. Azt is megertem, hgoy azok vannak itt ,akik éppen csinálják a lombikot, akiknek meg sikerult, azok nyugodtan vannak.
Hát nem tudom, én szeretek tobb embert megkérdezni ezekrol a dolgokrol, lehet nem kéne vele ennyit fogalkozni. Azért még egyszer köszönöm a segitséget!
renna77

Modrooka, nagyon sajnálom. Nagy ölelés neked, és kitartást.

Vjulcsi, Én reggel már mentem fél hétre. Egy órát fagyoskodtam, így általában második vagy harmadik voltam. 8 körül bejutottam. Ha később mész akkor, lehet, hogy 9 előtt nem kerülsz be, és akkor elkezdi a leszívásokat és 11-ig nem szabadulsz.
Olyan 10 perc az egész, amit bent töltesz. Tehát olyan fél kilenc, max kilen körül végeztem.

Kép
gmelcsi1

Köszi Melcsi,
Akkor én is megyek majd fél7-re. Nem lesz egyszerű, de nézzük a jó oldalát, legalább nem lesz dugó :)
Kizárt dolog, h két naponta be tudjam adni, hogy dél felé érek be, szóval muszáj lesz.
Nagyon izgulok már!
vjulcsi

Mondrooka, nagyon sajnálom. :(
Nem feladni! :wink:
szimbáné

Sziasztok!

Ercsikati: Örülök, hogy minden rendben volt. Akkor most hajrá spontánkodás! :lol:

Ági: Anyukádnak jobbulást kívánok. A picuroknak pedig nagyon boldog szülinapot! Majd hívj, ha alkalmas nektek a séta.

Rencsi: Kittiről a kép kb. 2 hónapja készült. Teszek fel 1-2 db-ot, ezek viszonylag frissek. Drukkhegyek!!!

Miciona: Gratulálok az esküvőhöz!

Modrooka: Őszintén sajnálom, hogy ez most nem sikerült! Én is nagyon drukkoltam. A következő sikerülni fog!

Szimbáné: Mennek a babaragacsok!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Modrooka,
nagyon sajnálom! Nem fel adni ám! Sikerülni fog!

Szimbáné,
Neked dukkolok folyamatosan!!!
miciona

Modrooka,

annyira sajnálom....!!!! :cry:
rencsi79

Sziasztok!

Modrooka!
Nagyon-nagyon sajnálom! :( :cry: :cry: Pedig annyira, de annyira szorítottam Neked! :(

Csomee!
Most már holnaptól kezdve mi is a spontán babásodásra leszünk beállítva! :) Dolgozunk majd rajta! :lol: :D

Szimbáék!
Folyamatosan drukkolok Én is! +++++++++++++

Rencsi!
Hogy érzed magad? Remélem internet közelben vagy és folyamatosan figyelsz minket! Nem lemaradni semmiről! :)

Julcsi!
Nálad mi a helyzet? Mennyi időd van még az újabb "hadseregig"?
Nálam most a vonalzón azt lehet látni, hogy kb. mikor kell megjönnie, mert akkor kell telefonálnom a dokinak! Neked mit mondott Apánk pontosan, hogy ha megjön mi lesz a következő "lépés"?

Moncsiga!
Köszönöm, hogy már úgy gondolod, hogy nem vagyok ParaKata, de azért még parázom kicsit, hogy most mi lesz, és ha megjön mi fog történni! :?:

Miciona!
Nálad mi a helyzet? Te mikor vágsz bele? Hogy álltok az esküvő megszervezésével?

Kép

KépKép
ercsikati

Jaj, Modrooka! Pedig annyira bíztam benne, hogy legalább neked összejön. Olyan reménykeltő volt, hogy nem éreztél semmit... Szegényem...nagyon el vagy kenődve? Picit búslakodj, de aztán csak előre nézz!!!
Ahogy számolom, a következőnél akár együtt is kezdhetünk. Hátha akkor mindkettőnknek sikerül. Puszi, ölelés!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Kata, én már másfél éve járok Apánkhoz, de még mindig remeg kezem-lábam akkor is, ha csak időpontért telefonálok neki. ( pedig nem félek tőle :lol: )

Amúgy meg ne arra gondolj, mi lesz ha megjön, hanem arra, mi lesz ha NEM jön meg! :wink:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok.

mondrooka:SAJNÁLOM HOGY NEM SIKERÜLT! Kép

Kép
Kép
melánia

miciona:akkor írok egy újabb privit neked. Kép
Majd olvasd el.

ercsikati:örülök,hogy minden rendbe. Kép

szimbáék:szoritok. Kép

Kép
Kép
melánia

Melánia,
megkaptam :))
Köszi a választ. Majd hóvégén lesz csak időm foglalkozni vele. De majd priviben még írok majd.
miciona

Modrooka!
Nem tudok mást írni, csak annyit, hogy amikor sikerül majd, el is fogod ezt az egészet felejteni, és olyan boldog leszel, amilyen nem voltál még soha azelőtt...

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok,
ahogy látom mindenki élvezi a csodás napsütést, mert erre még egy madár sem jár... :D
Kálmán azt mondta, hogy ma ágyazódnak be a babák, így a mai nap az egyik legfontosabb! :D
Tegnap éjjel nagyon rosszul voltam, alig bírtam megmaradni az ágyban, a bal petefészkem nem akart elférni a hasambam és szörnyen feszített.
Szerintetek a túlstimu ilyen "későn" is kialakulhat, mert már csak duphastont szedek...?És bazi nagy a hasam, mintha 3 hónapos terhes lennék. Most nem fáj, így azt beszéltük a férjemmel, ha megint előfordul, akkor holnap reggel telcsi Apánknak.... :cry:
Ami biztos, hogy a tegnap esetét leszámítva ez a pár nap életem legszebb időszaka, amióta hazahoztuk a kicsiket, azóta a fellegekben járok, a féjecskével folyamatosan beszélgetünk hozzájuk, simizzük a pocit....annyira jó lehet anyának lenni....na de majd előbb vagy utóbb mi is megtapasztaljuk.

Szép napot mindenkinek!
puszi
rencsi79

Rencsi! Ha jól emlékszem Apánk azt mondta, a túlstimu veszélye a terhesség létrejötte után is hetekig fennállhat. De! Ne ijedezz,csak figyeld magad. A feszítést a sárgatestek is okozhatják- ezt is Apánk mondta nekem, mikor egyszer rémülten hívtam, hogy nincs-e nagy baj,mikor ugyanezek a tüneteim voltak.

Vigyázzatok nagyon egymásra!
Puszi!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Köszi Moncsikám!
egy kicsit megnyugtattál :D akkor biztos nálam is a sárgatest dolgozik!
Neked hány napig tartott?
rencsi79

Sziasztok,
sehol senki? :cry:
Miciona:
írj,ha megjöttél Apánktól!
Szimbáné:
hogy vagy? A megtévesztő hadművelet értelmében,már dolgozol, ugye? :D
Kata: még mindig betegszabin vagy?
rencsi79

Sziasztok!
Vagyok ám, csak meló 1000-rel!
Jól vagyok, semmi gond!
Most már a spontán Baba a terv! :oops: :oops:
Ha meg nem akkor majd "kitalálunk valamit"!
Jövök még!
Puszi

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Kata,
szorítok a spontán babához!!!

Rencsi,
megjöttem Apánktól. Kiderült nem is kellett volna menni, csak akkor, ha akarunk kezdeni is. Viszont bromot kellett íratnom, úgyhogy mégis kellett menni. Találkoztam 2 lánnyal is akikkel együtt voltam beültin.
Nem voltak sokan. Apánk azt mondta 70%-ra vitték le a támogatást. Szóval nem jó húzni az időt.Viszont azt is mondta, hogy mi vagyunk most zsinórban az 5.-ek akik halasztanak (válság, munkahely féltés). Hát igen kell sajna ,arra is gondolni, hogy hiába vagyok védett lombik eljárás alatt, utána nem és ,ha ugrik a melóhely miből fizetjük a következőt. Most biztos másoknak is ezt át kell gondolni alaposan.
Tehát júli 20 előtt fogok kérni időpontot ,hogy szeptemberben kezdhessek újra.
Rencsi drága, Te hogy érzed magad amúgy?
Szimbáné?
Küldök nektek egy nagy adag babaragacsot++++++++++++++++
miciona

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy vígasztaltatok!:-) Jólesett!:-)

Miciona,
milyen a tea?

Ercsikati,
hajrá spontánbaba!:-)

Rencsi, Szimbáné,
BABARAGACSOK!+++++++++++++++++++++++++++++++++++:-)

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Csak gyorsan ezt az oldalt visszaolvastam, Modrooka :(
Szimbáéknak nagy drukk meg mindenkinek aki folyamatban van, csak most rájuk koncentráltam :oops: Nem tudok olvasni sem mostanában, semmire nincs időm GYES-en, komolyan :lol: Állandóan úton vagyunk, elkezdtünk a telekre járni, vagy játszótér egész nap, jaj óriás elfoglaltságok, majd meglátjátok :wink:
Renna, nyugi, én ugyanígy éreztem mint te, a hormonokkal, mindennel kapcsolatban. Pedig 2 hónap alatt kezdtünk, júniusban derült ki, hogy mi a baj, másnap hívtam Dévait aki aug-ban szabin volt, de szeptember elején kezdtünk is, bő 2 hónap volt tehát. Nem vágom ez a spermaeredmény hosszú várakozás most,, nekünk ilyen nem volt, de ez már nem idő, itt 1-1 hónap nem számít időnek mégha türelmetlen is az ember, hisz pl. csak arra is várni kell 1 hónapot, hogy megjöjjön mondjuk. Szóval nem lesz hosszú meglátod ha megkapjátok az andrológustól a papírt, hogy lombik kell.
Ja, és amikor elolvastam a 30 oldalas tájékoztatót, hogy mik történhetnek egy lombik alatt, sírva fakadtam, hogy biztos ki kell venni a petefészkeim majd meg lehet a méhem is mert túlstimu lesz meg nagyon sajnáltam magam :oops: Meg is írtam egy fórumra amit nagy ijedtemben találtam a kételyeimet, néha vissza is olvasom a kezdeti hsz-eimet és csak nézek milyen "okosságokat" írtam meg milyen félelmeim voltak és tök cikinek éreztem őket :oops: Meg bőgtem állandóan, hogy biztos én vagyok az a pár százalék akinek sehogy nem lehet gyereke és annyi, de annyi minden bajom volt, hogy milyen szerecsétlen vagyok, hogy ilyesmivel kell "foglalkoznom" mint a lombik. A Dévait is sírva hívtam, hogy képzelje el mi történt, kiderült, hogy csak lombikkal lehet gyerekünk és segítsen (jaj olyan ciki így visszagondolva), ő meg majdnem nevetett és mondta, hogy elhiszem neki, hogy nem én vagyok az egyetlen és majd meglátom mennyien vannak. Mondjuk én már ettől megnyugodtam az első telefon után. Én tényleg nagyon kivoltam és mintha tényleg azt hittem volna, hogy ez olyan ritka dolog. Szóval azt akartam csak írni (csak én nem tudok röviden :oops: ), hogy annyira értem miről beszélsz, én pont ugyanígy voltam vele. Majd utólag meglátod, hogy nem is egy "nagy dolog" ez az egész lombik, ott van a dokid akinek foglalkoznia kell a kérdéssel, Te meg csináld amit mondanak. Úgyhogy tényleg csak az számít, hogy "szeresd" a dokidat és kész. Ja, ha ez megnyugtat még, ezt is szégyellem utólag, de nálam volt, mior elszakadt a cérna Dévainál, egyszer mikor azt hittem vetélek (sokat véreztem az elején) és sírva mentem hozzá és míg készült az UH-hoz mondta, hogy ne bőgjek, majd csinálunk másikat ha nincs meg, mondjuk gondolom ő tudta egy vetélés nem olyan, hogy besétálok hozzá minden görcs nélkül) másodszor már terhes voltam és mikor kórházban feküdtem elkgondolkodtam, hogy máshoz járok terhesgondozásra, mert rohadtul nem volt ideje velem foglalkozni a kórházi 3 hét alatt, úgy kellett magamnak dokit vadászni ott, mind1 ez más téma, de milyen jó, hogy nem tettem és azóta is kitartóan "imádom" Dévait, alig várom a rákszűrést :lol:
Ja, én ismerek több Dévaist is aki olvassa a fórumot, de nem ír és sikerült.
beber77

Sziasztok!

Beber, neked az első lombik sikerült akkor?

Ha olyanok is olvassák a fórumot, akiknek sikerült, lécci lányok írjatok! Olyan sokat segítene rajtunk a jó példa, ne legyetek 'fukarok' :))

Rencsi, Szimbáék, mennek a drukkok folyamatosan!

Modrooka, hogy vagy?

Miciona, hogy álltok az esküvői előkészületekkel? Mekkora lagzi lesz? És a természetesn módszereket mikor kezditek kipróbálni?

Kata, minden bele! :lol:

Én már kezdek nagyon izgulni, remélem a hét végén megjön, és akkor már jövő héten mehetek Déviszhez, kezdődik a stimu!!! Már annyira várom!!! Mondjuk a reggeli felkelések brutálisak lesznek, de ez legyen a legnagyobb gond :) Tegnap a vacsi közben eszünkbe jutott a párommal, hogy lehet, hogy 3 hét múlva akár terhes is lehetek??? :)
vjulcsi

Sziasztok!

Én már régóta olvasom a fórumot, de most láttam vjulcsi kérését, hogy írjunk, akiknek sikerült Dévai dokinál a baba.
Mi 2006.07.11-én voltunk először konzultáción, volt egy ovuláció indukciónk, 6 inszeminációnk, és 2 lombikunk.
A második lombikból született meg 2008.12.18-án kislányunk Fanni baba, aki most a kiságyában szuszog.
Apánkról csak jót tudok mondani, én nála voltam végig terhesgondozáson, és nála is szültem. Szerintem a következő babáért is hozzá fogunk menni.
Bármi kérdésetek van szívesen válaszolok.
ikky

Szia ikky!

Köszönöm, hogy írtál, és hogy ilyen gyorsan.
Gratulálok Fanni babához! :) Nekünk is ez az egyik favorit nevünk :)

És kérdeznék is: azt tudod, hogy vajon mitől nem sikerültek az inszemek? mivel ovu indukcióval kezdtetek, gondolom nagy gondok nem voltak sem veled sem a pároddal...
(csak azért kérdezem, mert jó lenne tudni, vajon mennyi esélyünk van, hogy inszemmel sikerül? Nekem most lesz az első, én egészséges vagyok, páromnál van létszámgond).
vjulcsi

Sziasztok,
Miciona:
és mi volt a tüszőiddel? így nem is nézte meg? A lányzók, akkikel beültin voltál pocakosak, nekik sikerült?
Mi ez a 70%-ra levitt támogatás? Elmagyarázod?
Egy hónap szabi, jó durva.......nem mintha sajnálnám tőlük, embertelen sokat dolgoznak, nagyon megérdemlik a pihenést!!!

Ha kellene (persze nem fog kellene és kész!!!:)) mi szeretnénk még a „nyári szünet” előtt újból belevágni. Bár most hogy számolgatom, elég necces lesz, mert júl.1-én jár le a 3 hónap, nálam meg, ha helyzet van a vörösök elvesztik az időérzéküket.........
Julcsi,
hűha, most már te jössz, vagy nem, mert a spontán baba dolog is befigyelhet...... :D
Majd meglátod, ha a baba miatt kell felkellni, egyáltalán nem lesz durva. Mi mindig fél 7-re mentünk, megfogadva a többiek tanácsát, (és így 5-kor kelltem) de csak úgy kipattant a szemem, mert tudtam, hogy hova és főleg hogy miért megyünk!!!!
Ez jó ötlet volt, hogy írjanak már babások is, tényleg erőt ad!
Modrooka,
örülök, hogy adsz magadról életjelet.....;. kitartás, fel kell állni a földről és idővel újból neki kell indulni!!!

Köszi mindenkinek a drukkokat és a babaragacsokat!:) Minden órában beszélek hozzájuk :D ; hogy jól buccózzanak be odabent, mert 9 hónapig ott lesznek!!!
Jól vagyok, csak nagyon uncsizom. A kutyusok meg teljes depiben vannak, hogy nem sétálok játszom velük..... :cry:
rencsi79

Nálunk az a helyzet, hogy nálam az egyik petevezető nem átjárható, a másik pedig nehezen.
Így úgy gondolom, hogy nem sok esélyünk volt az inszemekkel, de muszály volt végigcsinálni. Én már az elején úgy gondoltam, hogy csak a lombik segíthet nekünk.
Inszemmel gondolom kisebb az esély, de abszolút nem reménytelen.
Nagyon drukkolok mindenkinek, és kitartás, mert mindenkinek csinál Apánk gyereket!
Rencsi én is nagyon unatkoztam már a 2 hét alatt, amíg a lombik után otthon voltam, de így visszagondolva már szinte nem is emlékszem rá, csak a pozitív tesztre.
ikky

Ikky,
gratulálok a kislányodhoz!
Milyen jó, hogy egyből volt valaki ,aki reagált Julcsi kérésére:)))

Julcsi,
Minden kérésed így teljesüljön :)

Rencsi,
sajnos ,akikkel tegnap ott voltam nekik sem sikerült:(
hát nem vizsgált meg és kiderült, hogy nem is kellett volna visszamennem csak, ha kezdek is. Na mindegy.
A támogatás gondolom arra vonatkozik, hogy kevesebb embert tud megcsinálni ,mint egy évvel ezelőtt. Tehát, ha tavaly csinált 100-at, idén már csak 70-re kap pénzt.

Akinek már volt lombikja, utána nem érezte, úgy még hónapokig is ,hogy mintha fel lenne fújva? Nekem ez már a 3. ciklus lesz ,de nem olyan mint lombik előtt. Feszül a cicim, fel vagyok vizesedve, mint menses előtt. Rendes PMS tünetek a 7. napon. Ez mikorra múlik el vajon????
miciona

Sziasztok Lányok,

Ikky megírnád légyszi, hogy mennyi volt a szülés Apánknál? Privibe is lehet. Illetve mi van akkor, ha pont beültik vannak és akkor jön rád a szülés?
Előre is köszönöm a segítséget.

A többieknek puszi, és mennek a drukkok. :wink:

Kép
gmelcsi1

ikky:
hát azt el tudom képzelni, hogy a zebrás teszt mindent feledtett...... :D :D
Engem is érdekelne amit Melcsi kérdezett. Apánk szinte mindig ott van az intézetben.... Nálad hogy volt szüléskor? Mennyibe került?
Abban a 2 hétben amíg otthon voltál az 1- és a 2. között volt valami különbség, úgy értem éreztél-e valamit stb. Mennyi petikék kaptál vissza?
rencsi79

Igen, elsőre sikerült és a szülés is marha jó Dévaival, minden szülőnőt bemutat egy másik dokinak kiírt időpont előtt pár héttel arra az esetre ha ő nem tud menni. De nyilván akire bíz az olyan, akit ő is elismer. De meg kell beszélni a gyerekkel, hogy Dévai szabadidejében jöjjön :wink:
beber77

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Az idő egyenesen SZUPER! Még mielőtt valaki hiányolná az időjárás jelentésemet! :)

Ikky!
Nagyon örülök, hogy itt vagy, és hogy válaszolsz, meg hogy megosztod a tapasztalataidat velünk! Melcsi kérdései engem is érdekelnek, úgyhogy ha gondolod privit én is várok! :P

Miciona!
Nálad mi a helyzet? Esküvő? Hogy állsz a szervezéssel? Utána terveztek valami "nászutat" vagy hasonlót?! :)

Szimbáék!
Folyamatosan drukkolok. Ha történik "valami" szívesen várjuk, hogy megosszátok velünk! :) +++++++++++++

Modrooka!
Te hogy vagy? Tervek a jövőre nézve?

Julcsi!
Neked mennyi időd van még a vörösökig? Mit gondolsz megjön? Apánk neked mondta, hogy a következő lépés inszem lesz? Mert nekem csak annyit mondott, hogy "jelentkezik nekem egy kétcsíkos teszttel! Ha meg esetleg nem akkor a továbbiakat megbeszéljük akkor"! Szóval nem lettem okosabb! :(

Rencsi!
Hogy vannak az ikrek? Beszéltek hozzájuk és simogatjátok őket folyamatosan?

További szép napot!
Majd még jövök! :wink:

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!

Nálam az első lombiknál 7 petike volt ebből 3 embrió lett, és kettőt kértünk vissza. A másodiknál 6 petike volt ebből 2 embrió lett és vissza is ültették, és az egyik lett Fannika.
Nálam a második lombiknál elég feltűnő tünetek voltak, ugyanis túlstimulálódtam, ezért a hasam akkorára nőtt, mintha 5 hónapos terhes lettem volna. Iszonyatosan fájt a hasam és egyfolytában húst kellett ennem, hogy a tünetek enyhüljenek.
Azt mondta erre a Dévai, hogy ezek elég egyértelmű jelek voltak.
A szülés nálam úgy volt, hogy mint beber írta bemutatott a helyettes orvosának, ha esetleg ő nem tudna jönni.
Előtte azt mondta, hogy csütörtökön vagy hétvégén szüljek, ha lehet.
Nálam programozott császár lett, mivel Fannika farfekvéses volt.
Ezt csütörtökre programozta, de a kislányom nem éppen így gondolta, és előző este 1/2 11-kor elfolyt a magzatvizem.
Szerencsére szerdán már befektetett a kórházba, így nem kellett messzire mennem, csak egy emeletet.
Apánk fél óra múlva már megjelent és 0-05-kor már meg is született a kislányunk.
Röviden ennyi.
Írok majd privit.
ikky

Szia Ikky,
Nekem is jöhet a privi, lécci! :)

Kata,
Igen, mi megbeszéltük (már több találkozóval ezelőtt), hogy inszem lesz, de nálunk ez egyértelmű, tudod, mert a páromnál gond van, és mi eleve andrológiai lelettel jöttünk Dévaihoz, az első perctől kezdve egyértelmű volt az inszem (illetve nem egészen, Dévai bepróbálkozott az ovu indukcióval, mert az andrológiai vélemény figyelmetlenség miatt nem volt jól megfogalmazva, és Dévai minden alkalommal megpróbálja, hogy akkor ovu indukcióval kezdünk, mire én mondom hogy nem, inszemmel. Erre kicsit forgatja a fejét, motyog majd mondja, hogy ok, inszemmel :):))

Szimbáék,
Hogy vagytok? Mi újság? Szimbéné érez valamit?

Rencsi,
Hogy vagy???
vjulcsi

Sziasztok Lányok!
Julcsi kérésére én is jelentkezem! Már régóta tervezem, hogy passzív olvasóból aktív hozzászólóvá válok, most megkaptam az utolsó bátorítást ehhez :)

Nekünk a harmadik stimulációból a 2. lombik járt sikerrel, és most 28. hetes terhes vagyok ikreinkkel. Az első azért nem sikerült, mert hiperstimulált lettem, le kellett állítani, a következőkben extra mini adagokkal, sok futással, húsevéssel sikerült 6-6 petét leszívni. az első és a második beülti között annyi különbség volt, hogy a másodikban hármat kértünk vissza, és ebből kettőt AHA-ztak. Először mindhárom megtapadt, de a következő ultrahangon már csak két baba volt. Ami még segíthetett az a palástfű tea, amit a beágyazódáshoz ajánlanak. Ezt csak második alkalommal ittam.

Sajnos erre a fórumra csak már pocakosan találtam rá, de nagyon jó olvasni, hogy mennyi jó tanácsot, bátorítást adtok egymásnak, és milyen felkészülten tudtok menni egy-egy konzultációra. Nekem egy barátnőm segített, de ő más városban, más intézetbe járt, tehát nem voltak ilyen testreszabott tanácsok :)

Én is Dévaihoz járok terhesgondozásra, nagyon megbízom benne! Valaki írta, hogy a húsevést csak a 12. hétig kérte, hát nálam nem, nekem a 24. héttől napi 30 dekát kell ennem, addig 20 is elég volt...Azt csak meg tudom erősíteni, hogy nagyon szigorú, nekem 14 kg engedélyezett ikrekkel, és folyamatosan sokallja a gyarapodást, most 10,5 kilónál járok.

Ikky,
nekem is elküldenéd a tarifát priviben? Nagyon köszi!

Ha van kérdésetek, én is szívesen válaszolok!

Kamomilla
kamomilla

[quote="vjulcsi"]S írta:vjulcsizimbáék,
Hogy vagytok? Mi újság? Szimbéné érez valamit?

Jól vagyunk, köszönjük. :-) Nem nagyon tudok mit írni, nincs újság, ezért is nem jelentkeztem. Semmi különöset nem érzek, majd meglátjuk... :D
szimbáné

Sziasztok!

Bocsánat, megint nem voltam egy ideig. Fanni kilábalt ugyan a náthából, de most a kibújni készülő 3. (és 4.?) foga miatt vannak nehéz napjaink...

Képzeljétek!
Fanni pár napja felállt! El sem hiszem, hiszen még csak 7,5 hónapos.
Most is itt nevetgél teli szájjal, mert megint sikerült neki. :D

IKKY!!!
Most olvastam a történetedet és alig tudom elhinni. Mintha a mi esetünket írtad volna le a szülésről.
Az én kislányom is Fanni. Nekem is mondta Apánk, hogy csütörtökön vagy hétvégén szüljek. A kiírt dátum előtti hetekben farfekvésbe fordult Fanni és nem mozdult onnan. Nekem is programozott császár volt előírva egy csütörtöki napra. Nekem is szerdán kellett befeküdnöm. :shock:
A különbség annyi, hogy nekem nálam nem folyt el a magzatvíz, igaz, előző éjjel már nagyon nem érezte magát bent jól. Még éjjel 2-kor is a lelkére beszéltem, hogy most aztán már bírja ki reggelig, ne akarjon "idő előtt" jönni. Kibírtuk és csütörtök reggel (2008.08.21) megcsászározott Apánk és Fanni megszületett 10 óra 23 perckor, Apánk kezei között.

A különbség annyi, hogy engem hiába akart másik orvosnak bemutatni, én teljes mértékben ellenálltam. Végig azt hangoztattam, hogy én megbeszéltem a gyerekemmel, hogy nem fogunk másnál szülni, így nincs szükség bemutatásra. Szegényt a sírba kergettem ezzel, de nem engedtem belőle. :lol:
Végül ő maga választotta ki Dr. Pálmai Bálintot, hogyha mégis elindulna a szülés, akkor ő fog megcsászározni. :wink:

Milyen súllyal/centivel született Fannid? Nálunk 3650g és 51 cm.
s.mónika

Sziasztok!

Történés van nálam! Azért nem nagy, de már teljesen fölvillanyozódtam... :lol:
Május 11.-én megyek Apánkhoz konzira a 2. lombikhoz. Úgy örülök, tiszta nemnormális vagyok. :lol:

Addig kidobáltatom az amalgám töméseimet (annyi rosszat hallottam róla, hogy ihaj!). Egytől már hétfőn megszabadultam, még van 3. :shock: Talán még némi méregtelenítésre is marad időm...

Sziasztok Babások!!! Köszi, hogy jöttetek, kell a biztatás! Gratuláció mindnyájatoknak!

Szimbáék! Kezem-lábam csuriban értetek!!!
Rencsi Nektek is szorítok!

Holnap elutazunk, úgyhogy már most jó előre BOLDOG NYUSZIT ( a keresztlányom szerint NYÓNYÁT) MINDENKINEK!!! (tojjon nektek szép nagyokat! :lol: ) Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok Lányok!
Én is csak nosztalgiábol olvaslak benneteket(remélem nem baj), de jo hallani Apankrol,igy ,hogy már nem járunk hozzá ,szoval Julcsi kérésére,és a Ti biztatásotokra irom,hogy nálunk is 2.lombik sikerult,másfél éves Milánom itt szuszog mellettem,és én is hiperstimulálodtam,nagyon fájt a hasam,azt hittem felfáztam,aztan le lettem cseszve,mert nem ettem a hust,na de onnantol aztan toltam befelé,ja és a beultitől a csikos tesztig talán csak pici hasfájást éreztem semmi tobbet,abszolut nem gondoltam,hogy babas vagyok.Roviden ennyi,Mindenkinek mielobbi babásodast kivanok!!!!
a statisztikához még annyit,hogy én az voltam aki végigfekudte a 2 hetet,és szinte alig mertem megmozdulni,kicsit vérezgettem is ,ezert is volt para,de az meg már 7-8. héten volt,és nem volt semmi komoly :) :) :)
acska

Jó reggelt!

Az idő, mint egy hete mindig nagyon-nagyon klassz kint! Aki nem dolgozik, és nincs fekvésre ítélve, annak tanácsolom, hogy menjen ki a szabadba, és sétáljon jó nagyokat! :)

Moncsiga!
Örülök, hogy ennyire felvillanyozott ez az időpont! Nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, és most már két csíkos teszttel menj Apánkhoz a végén! :) Hogy-hogy "csak" májusra kaptál időpontot? Mikot volt az előző lombik? Az miért nem sikerült? Mondott róla valamit Apánk?

S.Mónika!
Fanni egyszerűen gyönyörű! Mindig csak ámulok és bámulok, amikor újabb képeket látok róla! Örülök, hogy már kilábaltatok minden féle bajból! A kisasszonynak Gratula, hogy 7,5 hónaposan már felállt! :)

Szmbáék!
Nektek folyamatosan megy a drukk és küldöm a babaragacsokat! :) ++++++++++++++++++++++++++++

Rencsi!
Neked úgy szintén szorítok! És természetesen Neked is mennek a babaragacsok! :) ++++++++++++++++++++++++++++++

Acska!
Természetesen Neked is köszönjük, hogy bíztatsz minket! Nagyon-nagyon jól esik! Azt hiszem mindenkinek jót tesz, ha hall egy "siker-sztorit"! :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Katám, májusra kértem. Januárban volt az első, a második mostanában lenne, de halasztást kértem. Szeretném, ha a következőt júniusban meg tudnánk csinálni, ezért hát a májusi konzi.

Hogy miért nem sikerült??? :shock: Azt senki sem tudja... Történt közben pár dolog, ami talán közrejátszott, de másnál 2x annyi történik mégis sikerül.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Jó Reggelt!

S.Mónika tényleg milyen véletlen egybeesések vannak!
Én így utólag örültem, hogy egy kicsit előbb beindult a szülés, mert teljesen üres volt a szülőszoba, a műtő is és a férjem is nagyon gyorsan beért a kórházba.
Nagyon ügyes kislányod van, hogy ilyen hamar felállt.
Mi most dévényes gyógytornára járunk, mert Fannika nem szeret hason lenni, meg egy kicsit feszesek a karjai, ja meg terpeszpelust kell hordania a csípője miatt.
Nálatok a farfekvés miatt nem lett a csípője kötöttebb?
Sokat sír a foga miatt? Kicsit én is tartok a fogzástól.
Moncsiga
Hajrá, júniusi kezdés! Másodikra már sokkal nagyobb az esély, hogy összejön a baba.
Nálunk sem volt semmi oka, hogy nem jött össze az első, a másodiknál viszont végig le akart állítani a doki, mert nem egyenletesen nőttek a tüszök, de én nem hagytam magam.
ikky

Sziasztok,

Üdv az eddig zugolvasó anyukáknak! Örülök ,hogy "megszólaltatok" és elmondjátok a tapasztalatotokat.
Mónika, Fanninak akkor a lovaglás is jó lesz később, ráadásul egy állattal is megbarátkozik.

Moncsi,
Nagyon jó, hogy így fel vagy dobva. Költözés?
Nyáron mikor zár be az ovi? Jó lenne, ha pont beülti után, nem?

Szimbáné,
visszamentél dolgozni vagy most a Húsvét miatt mégse?
Jövőhét péntek a tesztnap ugye? Nagyon szorítok!!!
Rencsi Neked is!!!

Esküvővel jó sok macera van ,de jó mert leköt. Gyűrűk megvannak, holnap is megyünk a plébánoshoz. Az kicsit ellentmondásos, hogy a Katolikusok ellenzik a mesterséges megtermékenyítést. Én persze kiegyeznék azzal is, ha spontán adna az Isten, de ha nem akkor.... is van egy válasz: Dévai isteni jó doki.

Modrooka,
Te kérdezted a teát ugye?
Most a tisztító résznél tartunk. 6 hét. Nem valami fincs, de reggel gyorsan lelökjük. A párom a fürtojással minden nap cirkuszt csinál, ugy kell egy mp alatt belökni a szájába, hogy le is csusszon. Nagyon vicces. Meg persze szedjük a vitaminokat. Kb. hasonló összeállításban amit Szimba is írt még régebben.
miciona

[quote="miciona"]S írta:micionazimbáné,
visszamentél dolgozni vagy most a Húsvét miatt mégse?
Jövőhét péntek a tesztnap ugye? Nagyon szorítok!!!

Ilyenkor van nálunk a legnagyobb hajtás. Inkább maradok még a héten, hoztam haza munkát. Igen, jövő pénteken megyünk Apánkhoz.

Gondolkodom ezen a teán, megnéztem a honlapjukat, bizalomkeltő. :-)
Te érzel valamit, van valamilyen hatása?

Üdv a zugolvasóknak. :-D
szimbáné

Szimbáné,

Még csak egy hete kezdtük a tisztító részt. Ez 6 hét.
Mondjuk az emésztésem gyorsaságával, eddig sem volt gond, most meg teljesen rendben van, de nem úgy ,mint a kínai teáknál, hogy megőrülsz a hasmenéstől, hanem teljesen egészséges keretek között. A másik hatás, hogy a lombik után tele lettem patikkal, ami nem szokott amúgy.Na most ez megint kijött. Kicsit próbálok szaunával rásegíteni. A lényeg, hogy a második 10 perc után nem megyek hideg zuhany alá, mert az összehúzná a pólusokat, hanem, hagyom, hogy szép lassan kihűljek és így távozhat, ami a bőrön keresztül akar.
A következő 6 hét a fagyöngytinktúra, ami erősíti a méhfalat, aztán 6 hét a női illetve férfi tea.Nekem ez pont augusztusig tart. Júliusban a szabi előtt meg kérek majd időpontot a nyár végére , hogy ősszel folytassuk.
miciona

Sziasztok!

Rám már biztosan nem emlékeztek, de azért szeretnék egy kisembert nektek is bemutatni!

Dévai Apánk " csinálta" őt is!
Ráadásul a mumus decás protokollal sikerült, a negyedik lombikkal. Nekünk bejött ez a stimu, de nagyon sok kockázata van. Ha jobban belegondoltam volna anno, lehet, hogy nem is merem vállalni.

Lukács március 13-án, pénteken született. Egy nappal a kiírt idő után. Császárral, mert ő még nem igazán akart kibújni, csak a lepény nem bírta tovább. 3580 g és 54 cm volt.

Puszilok mindenkit! Kitartás, mindenkinek lesz babája. Apánk segít!!!!

Öt naposan.. Hazaérkeztünk a kórházból, szopizott a Kincsem, és jóllakottan vigyorog!

Kép

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok.

Hú de jó,hogy ilyen sokan reagálnak a felkérésre a jó példák.zel:gyönyörű a kisfiad.Írnál nekem arról,hogy miért mumus a decas protokoll????
Én is azt kaptam a Kaáliba de nem mondták,hogy miért gáz.

Kép
Kép
melánia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: