A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

mindenki tornára készülődik? Kép
olyan kár, hogy nem mehetünkKép

ekcémakenőcsökkel kapcs. én is intenék arra, NEHOGY szteroidos legyen!

Ildi, Isti is folyton kifoltosodik a fűszerektől - szegfűszegtől, fahéjtól, vaniliától, bármilyen kajában (mézeskalács, krémes, kompót stb) találkozik velük!

votiv 8)
votiv

ez az eleven center most péntek? vagy jövő hét?

Lindi, Ancsi mindent tökéletesen mondott, 139-es busz, Nagyszeben tér nevű megálló (a Sasadi út után köv.), és megálló mellett jobbra látsz majd egy 2-emeletes kockát, alul Kaisers abc-vel. bemész az abc előterébe, ahol a kosarak vannak, és mindjárt jobbra van egy lift. innen mondja tovább vki más, mert én innen még csak a parkolóig mentem Kép

votiv 8)
votiv

ez az eleven center most péntek? vagy jövő hét?

Lindi, Ancsi mindent tökéletesen mondott, 139-es busz, Nagyszeben tér nevű megálló (a Sasadi út után köv.), és megálló mellett jobbra látsz majd egy 2-emeletes kockát, alul Kaisers abc-vel. bemész az abc előterébe, ahol a kosarak vannak, és mindjárt jobbra van egy lift. innen mondja tovább vki más, mert én innen még csak a parkolóig mentem Kép

votiv 8)
votiv

Jóreggelt!

Votiv jól olvasom, hogy nem jöttök:-(
Hát hiányozni fogtok!

Ildi!
Tudom mindenki írta már, de ez tényleg nem játék nekem is volt egy barátnőm szintén zenész:-(

Akkor most mondja el mindenki mi ez az Eleven center?
Miért is kell oda menni? 100%-os almaléért?
valahol elvesztettem a fonalat!

Indianyó!
Tudom ez nem egy olyan topik, de én nagyon szívesen olvasom a receptjeidet!

Bogárka!
Már mindenki segített ekcémába, nekem csak az jutott eszembe, hogy Manóka11 lányának is volt...

Manóka!
Jut eszembe hetekkel ezelött írtad, hogy sebes a melled mit tettél végül is? Csak mert most nekem is ez van és nagyon fáj!!!Most tartok ott, hogy nem is olyan jó szoptatni:-(
manó27

Jóreggelt!

Votiv jól olvasom, hogy nem jöttök:-(
Hát hiányozni fogtok!

Ildi!
Tudom mindenki írta már, de ez tényleg nem játék nekem is volt egy barátnőm szintén zenész:-(

Akkor most mondja el mindenki mi ez az Eleven center?
Miért is kell oda menni? 100%-os almaléért?
valahol elvesztettem a fonalat!

Indianyó!
Tudom ez nem egy olyan topik, de én nagyon szívesen olvasom a receptjeidet!

Bogárka!
Már mindenki segített ekcémába, nekem csak az jutott eszembe, hogy Manóka11 lányának is volt...

Manóka!
Jut eszembe hetekkel ezelött írtad, hogy sebes a melled mit tettél végül is? Csak mert most nekem is ez van és nagyon fáj!!!Most tartok ott, hogy nem is olyan jó szoptatni:-(
manó27

Nem nagyon tudok visszaolvasni, de annyit látok, hogy:
FIC!
BOLDOG SZÜLINAPOT!

És végre itt van Ada is, de jó!

Mennem kell, Emma nagyon nyűglődik, szerintem már megint a fogaiKép

Kép
Kép
manoka11

Nem nagyon tudok visszaolvasni, de annyit látok, hogy:
FIC!
BOLDOG SZÜLINAPOT!

És végre itt van Ada is, de jó!

Mennem kell, Emma nagyon nyűglődik, szerintem már megint a fogaiKép

Kép
Kép
manoka11

Manó!
Nekem ezek segítettek: Arnica 9CH, napi 3x5 bogyó, körömvirágkrém (szoptatások között bekentem, persze le kellett mosni) ésa bioptron lámpa. De nekem annyira durva volt, hogy 2 napig nem szoptattam abból a mellemből, leragasztottam a sebet és úgy fejtem.
Kipróbálhatod a bimbóvédőt, de nem valószínű, hogy Zsombi ebben a korban értékelni fogja, ha eddig nem használtatok.
Kitartás, mert azért 2-3 nap alatt elmúlik a fenti "kúrával".

Kép
Kép
manoka11

Manó, hát mi is nagyon sajnáljuk Kép
pont mikor végre találkozhatnánk Veletek is, meg Oxiékkal is, meg a többiekkel...

ápropó recept, még mindig nagyon várom a világhírű máfinreceptedet Kép

eleven centerben minitalit tartanánk, gyerkőket beeresztjük a játszóházba, mi meg kifosztjuk a kávéautomatát és lényegtelen (najó, néha lényeges) dolgokról trécselünk, remélem tudtok jönni! Kép

votiv 8)
votiv

és a cicidnek jobbulást! Manóka kúrája már bevált, ennél jobbat nem is tudnék ajánlani Kép

votiv 8)
votiv

Manó, adok ám még receptet szívesenKép Remélem, azért nem gáz, hogy nem mélben írom a recipéket, bevallom, így egyszerűbb, ha mégis zavaró, szóljatok és megemberelem magam Kép
Bár én mindig finomítom őket, hogy ehetőek legyenek, mert azt a mennyiségű olaj-só-cukor-fűszer elegyet, amit mindenbe tesznek, mediterrán ízlésvilágom max, kéthavonta egyszer bírná el, akkor is csak némi borsmenta-tea elfogyasztásával Kép Az a jó, hogy férj szereti, ahogy én főzök és ő is óvatos duhaj az ízesítésnél Kép
Íme kedvenceim egyike: Citromos rizs Közép-Indiából
Lényege az ottani rizsfőzésnek, hogy mindig tökéletes, törmelékmentes rizst vegyünk - magyar a és b pocsék sajnos... és jó alaposan mossuk meg. Kb 3x-4x a rizs mennyisége legyen a víz, feltehetjük hideg vízben főni. forrásnál ellenőrizzük, amikor már majdnem teljesen puha, akkor leöntjük róla a vizet és letakarjuk. Nem keverjük, így nem törik és az állaga puha de ropogós marad.
A recept: Mustármagot(kb 1 teáskanálnyit 4 tányérnyi rizshez) némi olajban pirítunk, hozzáteszünk lehetőleg natúr - nem pirított, sózott! - földimogyorót (ez tetszés szerinti mennyiség lehet, 4-5 evőkanálnyi is akár). (ha Ázsia-boltokban kaptok Kari-levelet, az nagyon fontos része ennek a rizsnek (de ennek hiányában is ehető azért), akkor most egy ágnyi levelet beleteszünk még az olajba pirulni. kb. egy fél perc alatt összetöpörödik és finom illata lesz, ekkor nem túl kis kockákra aprított hagymát és paradicsomot - egy-két jó nagy fejet - teszünk hozzá, majd fűszerezzük fokhagymával, sóval, borssal és kurkumával. Jöhet a rizs bele, alaposan de óvatos mozdulatokkal öszekeverjük, hogy ne törjön nagyon (a rizs hideg legyen, különben pépes állagúvá törik). Most még egy citrom levét belecsavarjuk és már ehető is. Az eredeti természetesen irgalmatlan mennyiségben tartalmaz olajat, sót, zöld aprított csilit, amit az elején teszünk bele, hogy piruljon, valamint római köményt, ezek mind elhagyhatók és akkor is finom.

Ezekkel a cicibajokkal engem stresszeltek ám rendesen, ez ilyen gyakori dolog? Kép

Jó talizást és tornázást az érintetteknek, többiek pedig gyógyuljanak gyorsan-gyorsan meg!

indianyo

Sziasztok!

Manoka, ma ejjel en is gondoltam rad, hogy mi lehet a sebbel.
Tenyleg, mennyire mas fogas babat szoptatni? Lehet erezni szoptatas kozben a kulonbseget? En mintha ereznem, hogy surolja a hegyecskeje...

A tornazoknak jo tornazast!Kép Lelekben veletek vagyok!Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

ma horror éjszakánk volt Kép, dóci szegény köhögött meg lázas volt, nagyon nyugtalanul aludt, úgy hajnal 4 tájban sikerült neki végre jó mély álomba merülni. Most épp eszik, kicsit levertnek látszik, de szerintem ma sokat fog aludni.

v
kisün

tornázóknak jó tornázást!

Eleven Center: most pénteken vagy jövő pénteken?

v
kisün

Indi!
nehogy mélben írd a recepteket, mert akkorén nem látom Kép

ancsipancsi

Kisün!

Szegény Dóci!Mostantól biztosan jobban lesz.Ha eszik az jó jel!

Panca úgy bealudt,hogy ugrott a mai shoppingolás mert még mindig húzza .Csak a közértbe ugrunk le azt hiszem ha végre felébredKép

Tornázosok!

Igaz,hogy most talán kapok felmentést de az az igazság,hogy ronda lusta vagyok és nem is mennék ADA nénihez aki annyira megmozgatKép

Jucakilusta
20170114224602

Indi, ne aggódj előre Kép

nem olyan gyakori azért a kisebesedés. a szopi első időszaka veszélyesebb kicsit, amikor még nagyon érzékeny a bimbó, de ezt is meg lehet előzni (Indi, én pár héttel szülés előtt már kenegettem a cicimet, hogy szokja a bőröm strapát, de nem szabad erősen, mert az kontrakciókat is kiválthat)

és ha esetleg már baj lenne, pl felázna a bimbi, vagy a baba nagyon szétcsócsálná, akkor meg kenőcsökkel, levegőztetéssel, egy kis arnicával, esetleg bioptron lámpával hamar rendbe lehet hozni.

de persze jobb a megelőzés: van olyan kenőcs/olaj, amit nem is kell lemosni szopi előtt (sokat viszont muszáj, erre figyelni kell) én a Weleda szoptatós olaját használtam, és nagyon szerettem
(ebben van 1 kis ánizs és édeskömény is, ez serkenti a tejtermelést és a baba emésztésének is jó)

aztán később készítettem magamnak szoptatós olajat: mandulajolajat összekevertem körömvirágolajjal, majd beletettem ánizs, édeskömény és levendula olajból pár csöppet (lehet még kömény-, koriander-, és/vagy karottamag-olajat is, de ezeket nehéz itthon beszerezni), és narancsvirág-olajat is adtam hozzá "lazítónak", de lehet klementint, esetleg rózsát is, aki szereti

ezzel napi 1-2x kenegettem a cicim, szopi előtt azért legalább 20-30 perccel, de inkább szopi után

na és a másik "kritikus" időszak, amikor jönnek a fogak. itt is mindenkinél más a helyzet, vannak babák, akik egyáltalán nem harapnak, vannak akik sajnos nagyon. mi 3an voltunk tesók, én nem haraptam, az öcsém sebesre rágta anyát, a kicsi öcsém meg megint nem harapott.
az én tapasztalatom az, hogy amikor éhes volt Isti, nem harapdált, viszont ha jóllakott vagy csak szórakozott, akkor igen. de már sajna nem sokáig szopizott, miután kijött a sok foga - ez akár össze is függhet, mert fogzáskor általában fájdalmasabb a szopi nekik is...

votiv 8)
votiv

Juc, nekem folyton treníroznom kell magamat az elindulásra, szinte napokig készülök rá, ha el kell mennünk, nemhogy lazán elugorjak shoppingolni - pedig itt a kocsi a seggem alatt. attól is félek, hogy Isti kiborul (minekutána ez rendszeresen elő is fordul), meg mindent elfelejtek, meg kapkodnom kell... ha babakocsiban tolom, abban türelmesebb, nekem viszont leszakad a karom a kosártól. ha viszont beleültetem a bevásárló kocsiba, folyton ki akar ugorni, vagy azt a koszos vacak láncot rágja...
Nincs valami tanácsod? ti hogy csináljátok?

votiv 8)
votiv

szegény Dóci! jobbulást kívánok neki Kép
egyre gyanúsabb nekem, hogy ez vmi fránya influenza járvány Kép

votiv 8)
votiv

SZIASZTOK!
sajnos, nem sikerül a legutólsó bejelentkezésem óta írt üziket visszaolvasni, nem tudom, mi történt!
Indi! Jók a receptek!
Juc! Gyönyörű a kislányod. Tiszta anyja!

Rylie! ezek szerint bármelyik pillanatban beindulhatnak a dolgok? Szorítok!

Láttam, hogy még mindig téma a szülésznőválasztás és tarifa. én sem tudtam, hogy mennyit kell adni, én úgy gondoltam, hogy egy 20-as elég, aztán egy ismerősömet kérdeztem, és ő ugyanannak a szülésznőnek 40-et adott. én ezt azért már túlzásnak tartom.

Manó! az ilyen sebre állítólag a hipericum is nagyon jó. remélem hamar elmúlikKép

Dora! Foggal külön "élvezet" szoptatni! ahogy kijött Bazsó két alsó foga, elkezdett velük harapni. de általában csak akkor, ha már jóllakott, és szórakozni akart. Ilyenkor mindig levettem a mellemről és mondtam neki, hogy nem szabad. Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, de kb másfél hét után megtanulta, hogy nem szabad, és a fölső fogakkal már nem is volt gond! egyébként egy ismerősöm kisfia meg se érezte, ha jött a foga! Annyira különböznek a babák.

Manoka! Szerintem mi is fogzunk, folyamatosan. Bazsi ma 6-kor kelt, gondoltam is rátok, hogy ti mindig iloyenkor keltek!!! Hogy bírod? Bazsó nagyon sírós, akkor volt ilyen utóljára, amikor az előző foga jöttKép most adtam neki 15-ös chamomillát, és megnyugodott, elaludt. nem tudom, hoghy ettől-e?
A torna nagyon klassz volt, Bazsó beleszeretett Emmába! nem is csodálom, nagyon kis tündér!

Beetrix! Örülök, hogy megismertelek, és az édes kislányodat!

Ficánka: Boldog születésnapot!!!

Tegnap óta Bazsón is van egy olyan folt, amilyenről Bogárka írt. Érdekes, mert Bazsi napok óta anyatejen kívül nem eszik mást. akkor mire lehet allergiás?

Ildi, jobbulást!Kép Megértem, hogy vacillálsz a kórházzal kapcsolatbanKép

Kép
Kép
zuzmo1

Indi,
ide kérjük a recepteket!!!pls!!!!
iszom szavaid!!!!KépKép
Manó,
azért eleven center, mert most arra gondoltunk, h a gyerekeknek is legyen jó!! Az a baj a mayával és a mommal, h a gyerekek nem tudnak kedvükre tepreni...Itt meg igen. És mi csak hátradőlünk, és nézzük őket!!!Kép

Nekem most péntek is jó, de jövő péntek extra tuti lenne.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv, Juc,
köszi Kép most nem is volt láza (36,6), de gondolom délutánra megint lesz valami. Prüszköl-köhög, szóval ez biztos vírusnyavaja, nem fázott meg sehol. Egyébként ha nem eszik, akkor már komoly baja van... eddig a legdurvább láznál (39) is éhes volt.

Votiv,
én bevásárlókocsit mindig jól áttöröltem nedves popsikendővel, mielőtt Dócit beleültettem, mert ő is rágott mindenfélét, és mivel megakadályozni nem tudtam, inkább tisztítottam. Meg még egy ötlet: ikejában lehet kapni külön kis biztonsági övet (amilyen az etetőszékükben is van), az esetleg segíthet némileg az ugrálás ellen.

Zsanci,
nekem is a jövő péntek lenne jobb, most pénteken nem is tudnék menni.

v
kisün

Valószinűleg mi is fogzunk!!Ma fél órán belül 2x kakilt!Kép
ÉS akartam már mondani, de tök vicces, h a gyerekeink együtt fogzanak!!!Kép Pedig micsoda korkülönbségek vannak!!!KépKép
Zuzmo,
megsúgod nekem, h melyik szülésznő kapott 40-et???KépKép esetleg mélben, ha nem akarod rossz hirét kelteni...Kép zsancikantkukachotmailpontcom köszi!
Ildi,
én is úgy gondolom, h most kéne...Kép és hidd el, én is megértelek! Nincs rá mód, h Timi veled legyen???
Votiv,
valszeg ronda virus van a levegőben, én is benyaltam...hapci.
vásárlás nálunk dettó!!!KépKép ezek a fiúk nem szeretnek vásározni. Hááát, ha aptyukból indulok ki...tudom honnan örökölték...
Vera,
a mindig mosolygós Dócinak sok sok gyógymanót küldök, h mihamarabb megint nagyonmosolygós legyen!!!KépKépKép
Indi,
sztem se félj a cicisebtől...Kép Nekem is volt, de csak kicsi, és levegő, babanyál, anyatej pikk pakk rendberakott...Kép
És enyim kölkök is csak akkor haraptak/harapnak, ha már nem éhesek, csak játszanak az étellel...KépKépIgi pl. imád megharapni. Feljajdulok, ő meg hangosan röhög, persze közben továbbra is szoritja a cicit!!!Kép A nagyobbik meg mindig sirva fakadt, ha feljajdultam harapás közben. Ki érti ezt???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Már megint eltűnt a szövegem, APAAAA, csinálj már valamit!!!!!

Oké, lányok, akkor majd még jövök recipékkel Kép

Votiv, köszönöm szépen az összes megnyugtatást,máris jobban érzem magam, akkor tanácsokat elmentettem és veszek is Weleda-olajat - ha jól emlékszem, Johi webboltjában van is ilyen, ugye? Majd odahatok Kép Nem paráztam volna egyébként, csak olyan horrorokat meséltek cicikről és fogakról meg lukakról, hogy az szöget ütött a fejemben.

indianyo

Zsanci, Igi egy rablóvezér, ahogy elnézem a szokásait Kép

Ildi, milyen nehéz döntés... Kép De a sérvvel tényleg nem lehet játszani Kép

indianyo

Ildi!

KösziKép legalább valakinek hiányoztam! Kép

Nekem anyumat műtötték gerinccelis meg a nyakát is mindkettő sérvKép sajnos nagyon későn ment már el, de ettől függetlenül mindkét műtét nagyon jól sikerült. Ez 1998 ban történt. Ma él és virul tök jól van!! Egy évben 1-2 szer megy infuzióra és nagyon sokat segít neki! Hidd el hogy tapasztalat és ha jó a dokid BIZZ BENNE!!! Sokat segít az infúzió!

Jucus!

Panna már mekkora! Nagyon szép kislány!! Tényleg tiszta te vagy!

Rebeka KépKépKép milyen szörnyű. Én úgy gondolom, hogy a dokik ott nagyon nagyot hibáztak amikor lehűtötték 32 fokra a kis testét.Persze tudom, hogy szegény csak igy maradhatott életben. Ezt nem bírhatta, és tüdőgyuszit kaphatottKép de tényleg mindent megtettek érte. Bizonyos szempontból "jó" látni, hogy mit meg nem tesznek akkor ha valaki tényleg súlyos beteg. Én tuti felajánlom a szerveimet, ha meghalok.

eszti25

Votiv!

Nálunk shoppingolás nem gáz,szegény gyerekeim szeretik.Panna most már ül a bevásárlókocsiban és igen,azt a koszos láncot is nyalogatja néha.Babakocsival nem jó nekem se mert alig fér alulra valami és amit leírtál....
Most mondjuk csak a Sparig toltam el babacsokival és kicsit túl vásároltam magam,így most 2x kell leszaladnom még a 2.-ról,hogy felhozzam szépen,nem erőlködve.
Jó vicc,hogy ne emelgessek.És akkor mit csináljak a pelenkásommal meg a cuccokkal?

Már alig várom a márciust ,költözünk és lesz liftünk,picike,de a mienk leszKép

Bnőmék Bián néztek valami házat de nem tudok a fejleményekről,bár náluk sosem lehet tudni mert pénz nem akadály és eszetlenkednek is vele rendesen.Majd ha odaköltöznek akkor leadom az infot róla,jó fej csaj.

ZSan!

Meg azért Eleven center mert a popsidban vanKép

Juc
20170114224602

Sziasztok !

Pirusnak én is gratulálok !

Rebeka Kép Kép

Oxi ! Aranyos vagy de majd elajándékozom vkinek ,( nem te tehetsz róla )

Votiv ! Már ezér éve irtad de köszönjük a dicséretet Kép

Ildi ! Kép

Autósülés : nagypapám valahogy beállította és most szuper , férjem " kézügyeségét " most inkább nem dícsérném Kép

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok !

Pirusnak én is gratulálok !

Rebeka Kép Kép

Oxi ! Aranyos vagy de majd elajándékozom vkinek ,( nem te tehetsz róla )

Votiv ! Már ezér éve irtad de köszönjük a dicséretet Kép

Ildi ! Kép

Autósülés : nagypapám valahogy beállította és most szuper , férjem " kézügyességét " most inkább nem dícsérném Kép

Kép
Kép
greenolive

Juc,
ilyen titkokat NEM osztunk meg másokkal!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szija Mindenki,

mivel szunyál a cseperke, megpróbáltam visszaolv. (tök reménytelen Kép), meg megpróbálok reagálni is.

Indianyó,
engem is íjjesztegettek a H-ban, bimbóügyileg, de sem akkor, sem később nem volt baj vele. Az első napokban érzékenyebb volt persze, ameddig meg nem indult a tej.

Ficánka,
Boldog 30.-at neked Kép
Kép

Rylie már a H-ban van? Vagy csak mindenórás? Nem tudtam az arch.-ba menni, így kideríteni sem tudtam mi van vele. Ti tudtok infót?
Mindenesetre Sok DRukk Rylie-nak +++++++++++++ Kép

Recca,
nekünk van ám linux, ha köll Kép( bár a gépen az xp-t használjuk) és semmivel nem bonyolultabb a felhasználói felülete, mint a windows-é. Na ja, belűről persze hogy tök más Kép

Ancsi,
én is kedvelem az informatikát, de a mosti MH-en leginkább csak a dbase-hez köll érteni Kép Éljenek a relációs adatbázisok Kép

Votiv,
gyógyuljatok most már meg hamar.

Jucus,
gerinc ügyileg csak csatlakozni tudok a többiekhez, nekem uramat i sműtötték gerincsérvvel, 2004 nyarán, azóta sem lett tökéletes..Kép ha nem is könnyű Timit otthagyni, de lehet, hogy ez az egy hét kevesebb "kiesés",mint esetleg lenne később..

Vígasztalja minden nyügi-baba mamáját, hogy védőnénink szerint tegnap front volt és állítólag a gyerkőcök extra érzékenyek erre. Fülöp is egész napos programmal készült ez alkalomból, aztán egész éjjel szunyált. mint egy kis mormota Kép

100% gyümileveket csak az eleven centerben lehet?És ha igen, azon belül melyik boltban? Mi a nevük egyébként? Érdekelne nagyon.. Kép

Pussz mindenkinek

álmosMacsésFülöpke
macskanyu

Ja, és Indianyó,
a Tummeli krém is nagyon jó, megvédeni a bimbót a bármilyen berepedéstől, egyebektől. Ezt nem kapsz patikában, hanem az anivet áruházban, de ha rákeresel a neten, megtalálod.

És Lindi,
jó nagy kavar lett, hogy küldtél Füliről képet anyukádnak, mert én is küldtem az anyósomnak,a mh méljére, miközben épp nálunk volt, a mh-éről meg keresték telefonon és mellékesen megemlítették, hogy milyen szép az unokája. Õ meg szegény azt hitte, hogy belemászott valaki a gépébe és kibontogatta a méljeit Kép de aztán kiderült a zigazság Kép
macskanyu

Fic ! Boldog szülinapot !!!!

Kép
Kép
greenolive

MAcs!

Gerincileg Ildi az illetékes,de nem haragszom ámKép

ÉS ez van ha valaki ennyire ismert személyiség mint Te!Kép

Ja és bimbórepedés sajnos nem csak az első időszakban fordulhat elő,mint ahogy Manokának és nekem se és Manónak sem az elején volt.De azért reméljük neked nem lesz!

Juc
20170114224602

Macs!

Elég sok helyen kapható már ez a 100%-s almalé .Bioboltokban is pl.:Sagoyaban is van.De az ízesített formája már kevesebb helyen.
Majd jön zsan és elmondja a pontos lelőhelyet.
Juc
20170114224602

Macs,
eleven center játszóházban biztos kapni, de még persze sok helyen! Dobozos, csapolóval, 5 és 10 literes. az a neve, szatmári nedű, 100%-os almalé.és azon belül van kül. izesitéssel (répa, cékla, bodza, f.ribizli, stb)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus,

Bocs Kép és Ilditől is Kép
Majd ráfogom a nyuszira, vagy a kötelező amnéziára Kép és imádom, hogy ijjjen megbocsájtó természeted van Kép Kép

És nem vagyok ismert személység sztem Kép

És tényleg remélem, hogy nem lesz később sem bimbirepedésem, ha már egyszer fejéstechnológiai, meg tőgyegészségügyi szaktanácsokat osztogatok hivatlból... Kép
macskanyu

Zsancika!

Akkor azt mondjad nekem,hogy milyen a parkoló ottan?Tudod,van nekem kicsi fóbiámKép

Juc
20170114224602

zsancikant!
Remélem megkaptad a mélt!

Kép
Kép
zuzmo1

Macs!

KépKépKép

Juc
20170114224602

Zsanci,
köszi az info-t, megpróbálom jól beszerezni. Végső sorban kocsival is el lehet rohanni érte, ha 1-2 héttel idősebb lesz Füli.
macskanyu

sziasztok!

Votivnak ezer köszönet, ugyanis kaptam tőle iwiw-en linket, hogy idejussak, mert tegnap reggel óta az útvonalon nem megy, a szülészetek, kh-akon belül nem látszik a topic.

Bulunk, bulunk jól, éccaka óránként felébredt Vincenzó, fájdogál a torka, a gyomra sem az igazi, enni sem nagyon hajlandó. Kép Remélem, túl leszünk rajta, és tudunk menni tornázni meg talizni! Kép

Dócinak, Istóknak és Manónak jobbulást!!! Kép
Lencsi és Katababa is hagyják már abba a szörcsizést!!!

Pannikó nagyon szépséges, tiszta anyja!!! KépKépKép

MINDENKINEK KÖSZI A SZÜLINAPI JÓKÍVÁNSÁGOKAT!!! Kép nagyon kedvesek vagytok, jól esett.

Igazából nem ünnepeltem még meg, mert el akartam menni vásárolgatni, szaunázni, moziba és csapni egy görbe estét táncolva és koktélt szürcsölgetve, de csak szép lassan ... előbb gyógyuljon meg Vincsenzó ... a koktél meg nyáron úgyis jobban csúszik, és addigra már kisfiam is nagyobb lesz. Kép

fic.
ficánka

ficánka

Örülök, hogy örültök a visszatérésünknek, és utólagosan is nagy köszönet a névnapi jókívánságokért Kép

Dócinak is gyors gyógyulást!!!

Lindi,
nahát nekem csak most esett le, hogy miről írtál. Tényleg jó lenne, én is sokszor gondolok rá, de nekem nincs kistesó-érzésem, és nem is lehet, jelenleg biztosan tudom. De remélem, hamarosan, jó lenne... Kép
Egyébként sok barátnőm vár mostanában babát, és olyan jó beszélgetni velük, meg egyáltalán rájuk nézni és örülni velük!

Tegnap nekünk is szörnyű napunk volt végül, mert este amikor hazajött vacsizni a kerti macskánk (én éppen Rebeka miatt búsultam), láttam, hogy az egyik szeme véres belül. Elrohantam vele az állatorvoshoz, ami nem volt egyszerű, mert Vincét is muszáj volt magammal cipelni. Azt hittem, egy másik kandúr kikaparta a szemét, de szerencsére csak kötőhártya-gyulladása van, és egy szemcseppel kell orvosolgatni és a doki gyors javulást ígért.

Votiv,
próbálok babás-cicás képet keresni és feltenni... FOR YOU!

Blaye
blaye

Sziasztok!

Indi, köszi az újabb receptet, jöhet még! És a Kelettel tényleg úgy van az ember, hogy ha egyszer belekóstolt, mindig visszavágyik. Megértelek, én is hasonlóan vagyok vele. De a férjed tényleg nem járt még Magyarországon? Akkor lehet, hogy úgy megtetszik neki, hogy itt akar maradni Kép

Dóci, Isti, s mindenki, aki beteg, gyógyuljon meg mihamarabb! Bár ebben a pocsék időben nem könnyű, jöhetne egy jó kis szél, hogy kisöpörje ezt a nyirkos-bacis levegőt Bp-ről.
S aki akarja (itt jön a reklám), próbálja ki a Tartephedreel nevezetű homeopátiás készítményt, nálunk eddig nagyon hasznosnak bizonyult felsőlégúti nyavalyák kezelésére. Ajánlatos kis kanál vízbe csepegtetni, mivel alkoholos oldat.
soosoo

Sziasztok,
lassan összeszedem magam (de nem biztosan), és nem csak olvasok, hanem írok is.
Gyógyulgatunk, mindenkinek köszi, aki bulást kívánt, ha csak úgy általánosan, akkor is. Mi is minden babának meg hozzátartozójának hasonló jókat kívánunk.
Veráknak küldtem névnapos mélt anno, remélem megkapták. Kép
Ficnek itt kívánok boldog szülinapot, ha még érvényes. Kép
Soosoonak nem emlékszem mondtam-e, de gratula a pocakhoz. Valaki meg meg is szült, talán arra is reagáltam, de... Szabolcs lett a baba, ha jól emlékszem. Ne hari, de ez a vizsgaidőszak.. és még hol a vége....
Ettől az időtől egyébként is olyan depi vagyok, h öngyi.. na jó, az azért túlzás, de akkoris. Mikor jön a tavasztündér? Hányat kell még aludni?
Éjszakáink borzasztóak, átlag 5x kelünk, de inkább többször, visszaszoktunk a fránya cumira, és csak hétvégén szabad majd leszoktatnom a dedet, mert hétközben apa aludni akar, meló miatt. Akkor még 3at nem alszom, és aztán leszokunk ismét, remélhetőleg végleg.
Kínomban most palacsintát sütöttem, de marha keveset, senki se kérjen belőle, kb 10 db lett szégyenszemre. Kép (Kisün, ezt ne is olvasd inkább, te gigamennyiség sütő.)

Így nagy hirtelen ennyi.
neet
neet

Neet,
minden vizsgaidőszak véget ér eccer.Fel a fejjel, még az uv-k is sikerülnek Kép és tudom,h nem vígasz, de mi vasárnap-dhétfő éjjel pl. este 11-04ig ébren voltunk Fülivel és próbáltunk csendeskedni, apa miatt, meg az egész tegnap egy non-stop nyügi volt. Sanszos, h ma sem alszunk, mert egész nap szunyál a ded, mint egy angyal amiből következik, hogy pont éjjelre fogja kialudni magát.Úgyhogy minden együttérzésem a tiétek. Ha tudsz, lopj be a szobádba egy cserépnyi, vagy csokornyi tavaszt, virág formájában. Hátha segít addig is, amég Tavasztündér seggbe rugdalja Télkirálynőt Kép Kép
macskanyu

Találtam 2 képet, bár nem a legfrissebbek, de elsőn: szánkózás kerti cicával, másodikon a szobacicával (akinek világít a szeme Kép )

Kép
blaye

Macskanyu, neked kifejeztetten jol all, ha nem alszol ejjel!Kép Komolyan jokat vidulok a hsz-aidon!Kép

Neet, kitartas!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kép
blaye

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: