A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc,
Pirus Szabolcs-fia (is) gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok !

Lenne egy gyors önző kérdésem Kép
Ti mikortól használtátok/használjátok a 9-18 as autósülést ? Áron pőont ma 9 hós , és kb 8,8 kiló . ( Az a bajom vele hogy nem tünik annyira fixnek , egy egész picit ferde , mert a hátsó ülésnek van egy kis lejtése befelé és ahogy rögzíteni kelletta biztonsági öv sem illeszkedett pontosan . kipróbáltuk másik kocsinál is ott is ugyanígy nézett volna ki . ) Egyébként Maxi Cosi .

Kép
Kép
greenolive

Ja igen, meg a tegnapihoz:

Macska, gyonyoruek vagytok!Kép

Magdi, en sem akarom elhinni, hogy jovo honapban mar fel eves lesz a lany!Kép Fogacskankat kicsit korainak talalom es megleponek, hiszen nem volt nyugosebb, mint korabban. Aztan lehet hogy meg csak most jon a "haddelhadd"!Kép

Jobbulast mindenkinek, akinek szuksege van ra!
Kata meg mindig szurtyog...Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv,
köszi, de eddig csak 1 vizsga lett meg. Az viszont nagyon örömteljes. Kép
Eszter ugyanolyan dohányos köhögős, mint Isti. De most már csak elmúlik. Egy hete (holnap) tart ez a betegség.

Dóra,
első fog? Az tökjó! Kép

Green,
passz. Én 0-18ast kaptam (ugye Zsan?) és azt kb 3/4 éves korától használjuk, már nem tom, pontosan mikortól. De ha túl bő, tegyél alá egy kis plédet vagy lapos kispárnát, vagy nemtom. Mi a hordozóban csináltuk így és bevált.
neet
neet

Green,
ja, újraolvasva látom, h nem az a baj, h nagy az ülés, hanem más. Hát akkor méginkább passz.
neet
neet

Green!

Ne adjátok fel,próbálgassátok többször bekötni mert lehet,hogy csak valami elkerülte a figyelmeteket.
Priori ugye?pedig az egy jó ülés.ÉS menetiránynak kötöttétek ugyi?Valami dönthetőségi lehetőség alul?

Juc
20170114224602

Green!

Még az jutott eszembe,hogy esetleg az autóülésének fejtámlájával is oda lehet még fixebbre szorítani.Már ha olyan a hátsóülés,hogy állítható a fejtámla.Felhúzni fejtámlát,Maxi Cosit bekötni,és ráhúzni a fejtámlát.

Juc
20170114224602

Köszi mindenkinek !
Nem annyira vészesen ferde csak ha hátulról megnézem akkor látszik . Igen menetiránnyal szembe hátra , de régi kocsi kb . 12 éves és kicsit ki van ülve a szivacs hátul . lehet ezért . A biztonsági öv , ha kicsit feljebb csatlakozna oldalt akkor lenne jó . Ez egy peugeot , de suzukinál is megnéztük ott is ugyanilyen lenne . Priori .
Juc jól vagy ? Probálok visszaolvasni , de esékytelen .....
és 9 hósan melyik a biztonságosabb a hordozó előre bekötve vagy ez hátul ?

Kép
Kép
greenolive

Neet,igen elso!KépDe mar rajzolodik a masodik is...
Vizsgahoz gratula!Kép

Green, mi szombaton vettunk MC Priori ulest. A tesztelo autosulesen is az volt, azon feszesen allt az ules, nem lehetett akkor sem mozditani, ha fent meglazitotta a pasi a biztonsagi ovet.
A mi autonkba meg nem probaltuk bele, lehet hogy kellett volna?!
Otletem nekem sincs sok, probalgatni kell.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Green!

Köszi,jól vagyok!

ÉS én előre nem szívesen kötnék be gyereket mert az a legveszélyesebb ülés.SZóval mindenféleképpen hátra!

Juc
20170114224602

Sziasztok, Virnya vagyok a 2005/2006 téli babáktól. (de 7 hete én is a Szent Imrében szültem :-)
Baby björn kengurut vennék, ha van valakinek eladó.
virnya kukac freemail hu

Virnya és Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
virnya
Pilisvörösvár

Lányok,
Fajátékok kedvelőinekKép
www.fakopancs.com annyira jó dolgok vannak ittKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Macs ! Nagyon meghitt a kép ! csatlakozom a többiekhez kajusz ügyben !

Sooso ! Gratula a pocaklakóhoz !

Ada ! A vizsgákhoz és LH nem semmi teljesítményeihez !!! Nagyon ügyi . Áron idősebb kicsit , de még nem állt fel , mondjuk így sem semmi tempóban mászik Kép legújabb tudománya hogy mutogatt és mondja hogy "o " ( Ott helyett , pedig "t ' betú is megy neki Kép)

Oxi ! Nagyon ügyi ! ( mi is "mossunk " fogat )

folyt. köv.

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés: Vincét látta drnéni, vírusos torokgyuszi, láza már nincs, de még nem 100%-os sajna. Így a holnapi tornát passzolom, pedig nagyon bánt a dolog, de nem merek játszani a tűzzel. Nomeg fertőzni sem szeretnénk. Kép De a lényeg, hogy bulgat a kiskrapek!
Apóska is jobban van, dehát a kő az kő, nemtom mekkora, meg mennyi, de van, az tutter. Hátha a gyógyszerek segítenek!

És ami a legfontosabb:
ÉGIGÉRÕ GRATULA PIROSNAK ÉS KICSI SZABOLCSNAK! Kívánok sok szépséges napot együtt, sok boldogságot, örömöt, egészséget és tejecskét! Kép

Votiv, Neet, jobbulást kívánok a kőcöknek, nomeg Votíviának magának is! Kép

Dorka, gratula a fogacskához! Nem semmi a kiscsajszi! Kép Remélem, a szörtyögés hamar elmúlik mostmár! Adsz neki valamit?

Green, passz, nálunk a Concord ultimax teljesen jól bevált, Vince féléves kora óta használjuk, mert nem fér már jól el a hordozóban. Ott kéne tanácsot kérni, ahol vettétek! Már két leendő érdi csajszival is kapcsolatban állok, mindkettőnek fia van, az egyik Manó Zsombijával egy napon született, a másik pedig ápr. 29-én. Dobok majd e-mail címet, meg iwiw, aztán ösmerkedjetek! Kép

Vikka és LizaHanna gyönyörűségesek, és nagyon ügyesek! Kép Vince is szeretne beállni a leendő kérők hosszú sorába! Kép Van valami esélyünk???? Kép

Most L reggelizni.
Cupp,
fic.
ficánka

Zuzmo: Vikka 7 hós múlt, de már kb 1 hónapja ül ilyen szép stabilan Kép
Azóta mosunk fogat rendszeresen, mióta az első kibújt, először csak az ujjammal dörzsültem, aztán pelussal, utána jött az ujjra húzható, és egyelőre poénszinten ez a "rendes", hogy szokja. A fejét sosem kapta el, nagyon nagyra tátja a száját, hoyg mindenhol meg tudjam dörzsölgetni, és néha ráharap, ami neki biztos jó, én nem élvezem annyira Kép

Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa KépKépKép Már úúúúúúúúgy hiányoztál! Megyek ám valamikor tornára, remélem holnap, ha Vikkababa fogszeszélyei épp úgy állnak, de akkor is késni fogok, mert most olyan az időbeosztása. El kellene végre menni a Tompa u-ba, megint kinőtt mindent ez az én csajom.
LH hatalmas, gyönyörűségesenszépséges sokfogú tündérbogyó! Ilyen havas kép nálunk is készült Kép

Kisün: Mikor utazol/tál villanyszámlailag?

Neet: Gratula az UVhez és gyógyulást!

Dora: Jesszus, már ekkora ez a Katababa, hoyg fogzik? És annak csak örülj, ha nem nagy hisztivel jön a fog, az a legnagyobb szerencse Kép

Votiv: Nemis te vénülsz, csak ezek az expocaklakók, meg az ismeretség Kép

Green: Én sajna az ülésről nem tudok mit mondani. A másik oldalra kötve is ilyen rosszul áll?
Ésjutesezmbe, olvastam, hogy nem jött be a kence, csak akkro nem tudtam válaszolni. Szóval sajnálom, és ha gondolod, visszaveszem.

KépKép
oxigen
Györköny

Szijjasztok!
Barna szem is gyönyörű, egyetértek Kép

Gyógyuljatok már meg, betegségek nélkül is izgalmas az élet Kép

Virnya, a babaszoba.hu-n nézd meg, pont tegnap látott egy kismamakolléga ott egy ilyen Baby Björn-t.

Óriási gratula mindenféle vizsgákhoz!!!

indianyo

Fic: Ez csak Vincén és a lányokon múlik Kép Én nem adom el a csajom, mert ilyen nagyondemokratikus anyuci vagyok, de lennének tippjeim, kihez is húzzon a szíve Kép
Mostmáraztán gyógyuljon meg az a Vincekarapek is!

Tud valaki valamit arról az új babavitaminról, amit most reklámoznak? Valami Viacolan a neve és állítólag egy hóapos kortól adható. Ez csak nekem úl info?

KépKép
oxigen
Györköny

Lányok!

Valakinek nincs szüksége egy KIKAs baldachintartó vasra?Ingyé?A baldachint már elvitte a barátnőm de ez még itt foglalja a helyet nekem.

Jucus
20170114224602

Oxi: ez a babavitamin nekem is "úl" Kép, nem hallottam még róla, de biztosan lesz valaki, aki tud infót lökni! Kép Vincenzó igyekszik gyógyulni nagyon-nagyon! Ma nem is nagyon köhögött, csak a kedve nem elég jó még. És ha Ti pont holnap mentek tornára, mi meg nem, akkor brühühü, hogy nem találkozunk. És igazad van, hogy nagyondemokratikus anyuci vagy, én is, de azért valahogy csak lehet majd terelgetni a kiskrapekot ... persze ez még korai egy kicsit Kép
ficánka

MANÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! MI ÚJSÁG VELETEK? Kép
ficánka

Zsan, mikor Apával megismerkedtem, ott laktunk egy évig az eleven centerrel szembenKép Mármint a torony-panel-garzonban, nem az új házakbanKép Sőt, még Zsombi is ott töltötte élete első két hetét, mózeskosárban két összetolt széken, mert kiságy már nem fért oda, meg úgyis költözés előtt álltunk.

Mása, nono, te is a minél kisebb korkülönbség híve vagy?KépKépKép Én támogatomKép

Zuzmo, a fogmosásról azt ajánlják, hogy ha kibújtak az első fogak, ajánlatos elkezdeni. Mi egyszerűen a kezébe adtunk egy gyerekfogkefét, s rögtön elkezdte rágcsálni. Sikálni még jó darabig úgyse tudja, azt a szülőnek kell csinálni. Lehet rakni a fogkefére egy pici babafogkrémet, azt nyugodtan le is nyelheti, mmivel ugye még kiköpni se tudjaKép

Neet, Nádasdyhoz gratulálok!! Vizsgázol még, vagy most már veled is lehet majd találkozni?

Indi, tudom, hogy a curry gyűjtőnév, s bármit bele lehet pakolni abba az ízlés szerint méregerős szószbaKép Amire hirtelenjében kíváncsi lennék: csinálnak valami nagyon finom, csípős lencsét, ami állagra teljesen a mi lencsefőzelékünkre hajadzik, csak persze teljesen már ízű - hogy készítik ezt? (Na persze ez is jó kismamakaja)Kép ) A másik: a chutney-nak tudtommal szintén számtalan variációja van, van néhány tuti recepted? Küldheted mailben is, megtalálod a címed a profilomban, s persze köszi!! S azt még tényleg nem árultad el, mit csináltál Indiában? S most helyileg merrefele vagy Bp-en? Van azért társaságod, vagy meglátogassunk néha?KépKép

Dora, vannak szerencsés szülők, akik észre se veszik a fogzást a gyerekenKépKép

Kisün, te is mész nemsokára AFP-re?Kép
soosoo

Elárulok egy titkot: MA 15.25-KOR LESZEK 30 ÉVES! KépKépKép
ficánka

Sziasztok!
Pirusnak gratula Szabi babihoz.
Macs! Nagyon szép a kép!
Dóra! Gratula a fogacskához!
oxi! Vikka nagyon ügyi, hogy már egyedül mos fogat.

Most néztem az eleven center honlapját, és ott írják, hogy hétfőnként 12,00-15,00 óra között ingyenes. csinálunk akor ott jövő héten egy talit? Mondjuk előtte lehet bárhol máshol is a héten (MOM? Kép )

KépKép
KépKép
lindicita

Csajok! Olyan fura érzésem van,mintha Gréti tesója itt csücsülne a pocakomban. Nem tudom, honnan jön ez az érzés, mert nem tervezzük, meg még meg se kellett jönnie, de mégis.

KépKép
KépKép
lindicita

Ficánka! Boldog szülinapot! Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Kép

Lindiiii???KépKépKép Es mikor jarsz a dolgok vegere?Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

akkor jövő hétfőn Eleven!!! Kép

Mása, Soosoo hszéből kiderült, de azért konkretizálva, az Eleven (11Kép) center Gazdagrét "alján" van, 139-es busszal könnyen megközelíthető egyébként meg ingyenes a parkolás
és van egy kaisers ábécé, meg pár üzlet, meg a játszóház (ahol még én se voltam, csak hallottam róla)

votiv 8)
votiv

Ficánka,
Nagyon boldog születésnapot kivánok Neked!Kép

Soosoo,
minimális korkülömbség jóóóóKép. Legyen már játszótársa OrsinakKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

FIC, BOLDOG SZÜLINAPOT!!! KépKépKépKép
Kép

votiv 8)
votiv

Ficánka Boldog 30. évet - meg az összes ezután jövőt is Kép

Soosoo: Amit te említesz, az a dál - minden lencseborsó gyűjtőneve, alapétel, ez mindig van a rizs vagy kenyérlepény mellé. Jó kismamakaji egyébként, mert van olyan lencse - pl. a vörös, aminek nicns nehezen emészthető héja. A vörös itthon is kapható, nagyon gyorsan megfő és
finom.

Alaprecept: fokhagymát és hagymát apróra vágsz, pirítod olajban római köménnyel és csilivel (ez utóbbi nálunk sosincs semmilyen ételben, férjecsek külön tesz magának bele). Teszel hozzá apróra vágott paradicsomot és kurkumát+sót, borsot és még egy kicsit pirítod, majd beleteszed a kissé beáztatott lencsét és kevés vízzel megfőzöd. Ezt minden lencsefélével el lehet ugyanígy készíteni. A gazdagok ghí-t (forralt és lehabozott vajat) tesznek a végén az ételbe ízesítésül. Van olyan része Indiának, ahol egy kis nádcukrot is tesznek bele, mert ott minden ételt kicsit édeskésen készítenek. Finom úgy is.
A chutney húsokhoz és olajban sült izékhez való szósz, mindenféle létezik. Keresek majd receptet.

Először ösztöndíjjal voltam kint, irodalomtörténetet és hindi nyelvet tanultam, később pedig az egyik Waldorf iskolában voltam tanácsadó és művészeti tanár, majd mindenféle szociális otthonokban tanítottam írni-olvasi meg amit éppen kellett.

indianyo

LINDI, vegyél egy tesztet, hogy sürgősen elmondhasd nekünk az eredményt! KépKépKép

votiv 8)
votiv

Indi, ez mind nagyon izgalmasan hangzik!! írhatnál könyvet is az életedről! Kép
jól értettem, hogy Dominik születésére azért eljön az édesapja?
engem az a fincsi, édes "tejbegríz" receptje érdekelne, amit itthon a krisnások szoktak főzni, tudod, melyikre gondolok? (talán nincs is benne tej Kép)

votiv 8)
votiv

Indi!
akkor ezek szerint gyermeked is egy kasztba fog születni? legajább jól álltok ez ügyben? a férjedet -ha majd kőgazdagok lesztek - nem akarod hazahozni pár évre? Kép

Ada!
Bogyókádnak a szemei olyanok, hogyha Zsanci meglátja, nektek lőttek!!! Kép

Másám!
Moose-tól nem kell félni, mert valójában tök kis sovány csajszi, nem bír ki veled! Kép engem is lekapott 10 körmemről a fülcsi miatt, de nekem nagy volt a családi nyomás. egy gyenge disznó vagyok, mert én nem akartam fülbevalót, de rajtam kívül mindenki más igen. aztán mikor visszahozta a nővér fülbevalósan Lencsit, azt mondtam, hogy nekem nem kő ez a nagylány, hozzák vissza a kisbabámat. Kép
Lencsi is tudod a srégen fordulással kezdte, majd az oldalára fordult egyik nap, és másik nap már meg is fordult a hasára. először a kezét nem tudta kiszabadítani. majd persze most jön az idegesség, mert tegnap is azt csinálta, hogy srégen fordult, majd hasra, és az egész arca belefúródott a kiságy rácsába :/

Vera!
ha véletlen az Elevenbe mégy, akkor is számíthatok rátok??? Kép [próbál szépen mosolyogni]

Vilma!
úgy tudom BB-nek nincs tarifája, szóval amennyit gondolsz. a magánrendelésén nem jártam sajnos. a szülésznők tarifája 5-25eFt-ig terjedt, mikor én augban szültem. volt olyan csaj, aki nem fogadta meg a szülésznőt, de ott szimpi lett neki, és adott neki egy ötöst. ha megfogadod a csajszit (azért BB-től kérdezd meg, hogy van-e szülésznő, akivel szeret együtt dolgozni), akkor be fog menni telefonhívásodra.

Dóra!
én is 2 hete csomagoltam el a régi rucikat, mert rájöttem, hogy a 68-asokat mindjárt kinövi és még nem is adtam rá. kb. 68-as a mérete, de már 74-es is van rajta néha.
Lencsi is 24-e óta "beteg",vagyis mostanában csak szurtyog, de még kell szívni az orrát. figyi! te miért és mikor dörzsölöd az ínyét? ráadásul mivel? nekem van ilyen ínydörzsi fogkefém, én is csináljam neki? milyen hosszan? mikor? hogy? Kép
és Kata már mekkora? Lencsi 65 cm, és 7,010 gramm Kép

Pirus!
a fiad teljesen fiús!

Neet, te elég ügyes vagy.
beszámoltál már - vagy csak elkerülte a figyelmem - az első gyalogos túrátokról Esztivel?

Fic!
szemtelen fiatalságodhoz boldog szülinapot kívánok!

Lindi!
nana!

ancsipancsi

Mása!
ez itt a 4 óra Kép
Kép

ancsipancsi

sziasztok!
akkor lehetne esetleg a jövő héten az eleven center? vagy már most? nekem mindegy, remélem jövő hétig kitart az iszi, mert nekem nagyon izlik. Kár, h B-nek nem annyira...Kép
szóval, kinek mi jó???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vilma,
Ancsi infói nem pontosak!!!KépKép én ismerek olyan szülésznőt, aki 30-at kért tavaly februárban!
Neet,
Nádasdy Rulez Ádám!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv, ha majd nagyon öreg Indianyó leszek, írok is Kép Egyelőre még csak bízunk benne, hogy el tud férj jönni, de pénz még nincs rá. REménykedünk Kép
Az illető grízétel a halvá(nem tévedés, ugyanaz a neve, mint egy teljesen másfajta török-arab ételnek). Lehet rizsből vagy sárgarépából is készíteni, grízből készült maga a bűnbeesés kalóriailag:
Grízt pirítunk, majd ha már rózsaszín-világosbarna, hozzátesszük a vajat (arányokat én nem tudok adni, ahhoz majd megnézem a receptkönyvet, krisnások nem autentikus ételeket készítenek, ők halavá-nak hívják ezt az ételt tévesen, ez olyan kiejtési tévedés, mint nálunk a körri nevűre ferdített kari...)és együtt még egy kicsit pirítjuk. Közben külön jó sűrű cukorszirupot főzünk majd nagyon lassan a vajas pirított grízhez adjuk - vigyázat, fröcsköl-éget! - és összekeverjük, majd letakarva állni hagyjuk. Mire kihűl, pont kellemes puha lesz. Lényege a nagyon sok vaj és cukor, ezektől lesz olyan krémes-karamelles Kép

A sárgarépás nagyon izgalmas: nagylyukú reszelőn átengedünk egy nagyobb adag répát, vajon mazsolával és kardamommal pároljuk, adunk hozzá cukrot, majd amikor már egy kicsit összepárolódtak, felöntjük jó kis zsíros tejecskével és kevergetve főzzük. Puhának kell a répának lennie. Lehet beletenni mandulát vagy egyéb szárított gyümölcsöket és magokat, dióféléket is. A vaj helyett a ghí mindig jó, sőt még jobb, könnyebben kezelhető és nem ég le, de nagyon drága, úgyhogy az a luxuskategória.

Majd jövök még a karireceptekkel is.

indianyo

Zsanci!
komoly? ő kérte az összeget? apám!

ancsipancsi

És akkor pontositok:
minden sztimrés leányka gyönyörű, tekintet nélkül a tekintetükre!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Csak kicsit tudtam visszaolvasni, ezért bocs, ha valamit vagy valakit kihagyok a válaszokból!

Fic!

Boldog szülinapot!Kép Én márciusban leszek 30!

Magdi!

Oké! Legközelebb majd jobban helyezkedek a talin és akkor tudunk dumcsizni!Kép Igazából tényleg csak próbáltam szavakat elcsípni az asztal túlvégén a beszélgetésből több-kevesebb sikerrel!Kép

Ada!

Jó, hogy megint vagy!Kép

Piroséknak NAGY-NAGY GRATULA! Nagyon jó az a kép, amit Juc elcsent a másik topicról!Kép

Én meg le vagyok törve, mint a bili füle! Most voltam MÁK-ban a bérszámfejtőnél adópapírt leadni és nem kapok 13. havit! Ez olyan szemétség!Kép

Juc!

Írtad múltkor, hogy megviselte Pannát az a 2 nap, amíg a H-ban voltál! Ugye már nem látszik rajta?
Mert én meg hívtam a neurológust! Most lehetne befeküdnöm a kórházba a gerincem miatt infúzióra, de 1 hétig bent kéne lennem! Megkérdeztem és nem lehet ambulánsan bejárni!Kép Timi pont most 2 hete lett nagyon anyás, szerintem nem bírnám ki, meg Õt is megviselné!Kép

Képek nagyon helyesek!

ILdi
ildi76

Ancsi,
bezony!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fic,
Boldog Szülinapot!!!!
Ada,
éljen éljen! maya bármikor.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsipancsi, Én kasztonkívüli vagyok, lévén nem hindu és ráadásul külföldi brrr. a legrosszabb kombináció, viszont fehér a bőröm, az azért egy jó pont Kép Férj a második kasztból való, ahonnan a harcosok és uralkodók, de ez egyikünket sem érdekel túlzottan Kép. Gyerekem majd megtanulja, hogy az embereket tetteik alapján ítéljük meg és nem születésük/vagyoni helyzetük/családjuk szerint. Lgalábbis tőlem ezt fogja látni.

Apus jön majd egyszer, muszáj neki, aztán majd jól haza se akar menni többet Kép Itt legalább nem lesz állandóan melege Kép

indianyo

Ancsi, Kata az utolso mereskor (mult heten) volt 7,26 kg, es kb. 64 cm.
Az inyet mar jopar hete masszirgalom, amikor kezben van es huzza az ujjamat a szajaba.Kép Ilyenkor szoktam az ujjam hegyevel finoman dorzsolgetni az also inyet. Arra azert figyelek, hogy tiszta legyen a kezem. Csak egy-ket percig csinalom, aztan "pihi", majd ujra, amig meg nem unja. Ma mar eloszedtem a husito ragokat is. Nagyon tetszett neki amikor a gumis felevel dorzsolgettem az inyet.Kép
Az elso fogacska mar felig-meddig attort, a masodik is rajzolodik halvanyan.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ancsi, edes az alvo Lencsi!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Na itt vagyok végre! Elkezdtem visszaolvasni is ami nem tünt el:

Lindi!
Répa evő kiscsajod valami gyönyörű!Azok a kék szemek!

Wik!
Elolvastam a szüléstörténeted gratula!Én kb. ugyan így szültem a kisfiam 7 hónapja!

Látom volt pénteken maja:-(
hát nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni, mert nagyon hiányzik a forró csoki meg persze TI!
manó27

Ildi!

Már kiheverte Panna,de tudod nála bejátszott a betegsg,láz is.
Szerintem NE halogasd a kórházat,ezt ki kell bírnia mindkettőtőknek!Nem úrimulatságból kell menned,nem nyaralni mész nélküle vagy bulizni.

Õ hamar elfelejti,és az egészséged fontos!

Juc
20170114224602

Kép
Ilyen a nayglányom aki már kiheverteKép
20170114224602

Juc!
Jót mosolyogtam a mayás csajon:-)

Bogárka!
Petra gyerekszája a Jézuskáról nagyon jó!!
Donira meg nagyon kiváncsi vagyok!
Ja és látom hiányoltál már ezért írok neked most mélt is,
mert annyi rossz történt sajna mostanába:-(
manó27

Dóra!
nálam is látszik két fehér fog, de még csak meg sincs duzzadva az ínye.

Indi!
akkor te pária vagy??? férjed meg vaisja? az oké, h titeket nem érdekel, de gondolom mások eszerint osztják kegyeiket, nem? férjedet hozd haza!!! Kép

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: