Ancsa!
JUJ! MEG KELL ZABÁLNI LARÁT A KÉPEN!!!

:D:D:D:D:D:D
Fúúú! Azt hiszem én is frászt kaptam volna ha ott előttem egy pici lány csak úgy eltűnik a vízben.

még jó hogy Lara már ilyen ügyes.
Köszi, hogy aggódtál értünk tegnap, de nem volt semmi gond se le-, se felfele jövet. Azt nem mondom, hogy nem voltak sokan az úton, de legalább nem mentünk 130-nál többel

:D:D 15.30-kor indultunk Siófok Ezüstpartra, 16.30-18.30-ig lent voltunk, majd jöttünk is haza. Lányok nagyon élvezték, mert bár szabad strand, de van mini játszótér, átöltözési lehetőség, büfé, hal stb

Engem persze megint megnéztek (jó látványosan) mintha UFO lennék ….

volt aki még ujjal is mutogatott rám

szóval közbotrányt okoztam

de sz…. le őket!!! Olyan jó volt bent a vízben! Ott bent térdeltem, vártam hogy majd kimegyek ha elkezdek fázni, de nem jött össze, olyan meleg volt a víz

:D:D
Tegnap! Vettem Karamalz sört, gabonaőrleményt, DM-ben is otthagytam a 15% kedvezménnyel is 15 ezret, meg a TESCO-ban elektromos pumpát (mert pénteken eltörtem az ősökét

) gyógyszertárba is voltam + a férjemnek nézegettem ajándékot a 20.-án lévő szülinapjára, de nulla sikerrel.

autós ülést is nézegettem.
ISO-FIX: már most is alkalmas az S-MAX-unk rá! Én hagyományosat akartam, de a férjem mondta, hogy azért nézzem meg az ISO-sat is.
Aprooka!
Szívből gratulálunk Prücsökhöz!!! Nagyon ügyik voltatok!!! Sok-sok tejecskét!!!
Én teljesen elérzékenyültem.

úgy át tudom érezni! FŐLEG MOST!
Borsa!
WOW! Komolyan mondom, hogy egyik kép jobb mint a másik!

nem is tudok választani. Annyira cukkancs a lány!

:D:D
Most először lesz választott szülésznőm: Keszeg Évi. Az elsőnél ő volt ügyeletes és mivel olyan tuti volt, gondoltam minek választani, ha így is úgy is ilyen szuper a szülésznő. NA ha olvastad amit írtam Szofinál akkor megérted, hogy most mért választottam.

Mikor most meglátott, úgy jött oda (közel 4 év után) mintha csak tegnap találkoztunk volna. Rögtön megismert.

:D:D:D
Adri!
Szegény Marci! De ez naddon édes!
Tünde!
Nem (csak) flancolásból akarok másik autósülést venni, hanem, mert úgy vették ezt is használtan rokonok és tök lepukkant! Ráadásul sötétkék az egész (majdnem fekete, nem is értem a rokonokat, bár tudom ajándék lónak ….). Anno Katánál örültünk, hogy van egyáltalán valami, de ha belegondolok, hogy ez használtan volt 5000 és már lehet újat venni 8000-9000-ért fejszűkítővel, mindennek együtt!!!! És akkor ne beszéljünk arról, hogy még nincs eldöntve, hogy a 3. gyereknél megállunk-e!!!

:D:D mivel viszonylag hamar kinövik ezt az első ülést, így én se akarnék 60 ezreset, de azért mégis valami vidámabb, újabb, unisex-et jó lenne!!!! Különben meg én is csak ezt a fajta „kosár” típusút szeretnék. A le- és felcuccolásnál le kell tudjam rakni!
Ja! "beszéltem"
Dorkával. Jól vannak, csak készülődik.