Sziasztok!
Már jó rég nem írtam, de szorgosan olvasgatok!
Kriszta!
Gyönyörű kisfiad van és nagyon formás
Sok-sok-sok jót kívánok Nektek...
Vali!
Mi most megyünk pénteken nyaralni

olyan kár, hogy lemaradunk a buliról....
Örülök nagyon Ádám eredményeinek....
Dóri!
Nahát...még nagyon él bennem a kis hercegnő születése...olyan közelinek tűnik...pedig már egy év...és most újra...GRATULÁLOK!!!!!!!
Reni!
Hát elméletileg mi sem tudnánk két gyerkőcöt eltartani...tök átlagosan keresünk és a lakás is hitelből van...de azért be kell lássam, hogy amikor Orsit vártuk nekünk mindent meg kellett vennünk, mert nem volt senki akitől kaphattunk volna cuccot. Rengeteg pénz volt amit elköltöttünk...RENGETEG...Daninak igazából már csak pár ruhadarabot vettünk...ennyi...
Nem látom, hogy nagyon többe kerűlne a két gyerek...tehát anyagi szempontból nem érzem, hogy jobban le lennénk terhelve, viszont amikor Danika puszilgatja Orsit, mert Orsi megtanította puszit adni az felbecsülhetetlen...
Késöbb nem tudom mi lesz...de egymásnak lesznek ők ketten az tuti...sőt a férjem simán bevállalna hármaskát is...de három gyereknél már látom azt ami nekünk anyagi nehézséget okozna.
Nyílván akkor nagyobb lakás kellene és az most nem megy...
Rólunk:
Férjemnek múlthéten szerdán egy hatlmas afta nőtt a nyelvére
Amitől bedagadt az egész feje és nem tudott beszélni. Ezután Dani belázasodott (mandulagyuszi). Férjem rohangált orvostól orvosig, hogy valaki segítsen rajta, dehiába...felírtak neki drágábbnál drágább cuccokat, de nem használtak.
Dani jobban lett erre én szombaton 40 fokos lázzal feküdtem itthon és nem is akart lemenni. Vasárnap szintén láz...orvosom szabin...férjem még mindíg szarul...elmentünk az én volt gyerekorvosomhoz és ő felírt a férjemnek egy 200 ft-os öblögetőt amitől elmúlt a nyavalyája...de nekem az afták megszállták a torkomat

és most cataflanon élek, hogy tudjak egyáltalán beszélni, nyelni
Orsi ma reggel 39fokos lázzal ébredt...
Piros a torka...egész nap szenvedett, de hagytam kibontakozni a lázát, mert Orsinál ez nagyon hatásos.
5 óra körűl magától elkezdett lemenni, Orsinak megjött az életkedve és azóta visongatnak Danival együtt
Na jó mostmár alszanak, de addig volt nemulass...
Ja és persze pnteken megyünk a Balcsira...remélem addigra mind tüetmentesek leszünk...
NA lelövöm magam, mert baromi hosszú lettem...
Szép estét...