A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Ancsa: Nem nyaralunk,már voltunk Júniusban.
Tudod jövögetek néha írok,de mivel minden a pocisok körül forog és a témához vagy nem tudok hozzá szólni vagy nem akarok :shock: :?
Velünk sok minden nem történik, szép csendeben elvagyunk.
A nagyi volt itt nálunk és vele mentünk kirándulni, amit nagyon élvezett a Viktor,ha lesz kedvem meg időm akkor teszek fel egy pár képet.

Gratulálunk a Babókhoz.

Megyek majd még jövők,ha hagynak.
V

valentina

Hát köszi a hiányolást... Meg az örömöt, ami jólesett. :wink:

Gabi, dejó látni téged is. Nos, ne kettyenj el, nemsokára lesz még egy egészséges gyermeked. Össze fog jönni! Ne adjátok fel.

Vica, gyorsan elszaladt a 9 hónapod. Hihetetlen, Rékának nemsokára meglesz a tesója... Én egyelőre bele sem merek gondolni, azt sem tudom, tesód hova rakjuk.

Vali, Bene is földönhempergős. :lol: Én ilyet azelőtt nem láttam, hihetetlen műsorokat levág. hasonlóan hozzád én sem reagálok rá semmit, teszem a dolgomat tovább, aztán mindig lehiggad. nehéz a körülöttem levőknek is elmagyarázni, hogy ilyenkor ne figyeljenek rá. (Én elfordulok és röhögök.)

Csatolok két képet. Mostanábaniak. :D

Kép

Kép
vbea

Ja, múlt héten sebészet ambun voltunk, mert Benedek nem akart lábra állni, ha mégis, akkor nagyon sántikált. Nyilván betojtunk, hogy mi van. Végül semmit nem találtak. Valószínűleg nagyon meghúzta. Érdemes ilyen esetekben megnézni, mekkora a cipő. Migyerekünk ugyanis kinőtte azt a cipőt, ami két hónappal ezelőtt kb vagy két számmal nagyobb volt a lába... :shock: :shock: :shock: Most már nincs bicegés, van viszont új cipő. Szóval morbid, és az ember képéről a bőr lesül, de van ilyen. Sokx.
vbea

Halihó!

Lalus!
Köszi az infokat! Gyere sűrűbben! És:++++++++++++++++++++++++++++++++

Egy kicsit megrogytam, remélem a kiscsaj azért annyira nem lesz gömböc… Na mindegy, végülis ez legyen a legnagyobb baj! Köszönöm mindenkinek a véleményeket!

Gabi!
Én is sokat gondolok Rád, csak én sem hangoztatom… A 4d-s képek remélem nem érintenek rosszul (lalus téged sem?!) de hát te mondtad, hogy rajkam…

Bori!
Depi?! Jó az új vonalzós kép!

Vica!
Megnyugtatott, hogy nektek a 26. héten 1100… Nem votl hely a praxisban képzeld! :( Volt egy kis kavar úgyhogy végül úgy voltam, hogy amelyik 4d-s akihez szeretnék menni tud fogadni ahhoz megyek! Így lett 4dgenesis, de nem bántam meg! Nagyon jó fej volt a szonográfus, legközelebb is oda megyünk :roll: :lol:
Írtam már e-mailt, privit, de akkor itt is: én is holnap megyek a kórházba!!!!!! Krisztát jól megnézzük, ha beleegyezik

Vali!
Örülök,hogy jobban van Ádi! Végreee!!! Hurrá-hurrá!

Eni!
Édiii ez a kissrác! Irtó vagány! Hú nem gyenge a cipős sztori! Te mikor mész legközelebb a kórházba? Majd csak AFP-re? Vida mikor jön vissza?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kép
Kép
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok!

Emano, Eni
Mekkorák ezek a fiúk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Hihetetlen, mintha húznák őket!!! Sűrűbben is bombázhatnátok képekkel!!!!

Emano,
Anyukád hogy van??? Unokatesód??? Képet kérünk a lakásról! :wink:

Eni,
Nem semmi ez a story!!! Réka is 1x csinált ilyet, aztán azóta közli velem, hogy "anya, kicsi ez a cipő!" Közben persze 3 nappal előtte vettük és akkor meg nem lehetet lerobbantani róla :D
Hát még nekem is furcsa a szitu, hogy mindjárt mehetek szülni... Na nem azért mert nem akarok, csak nem tudom, hogy Réka hogyan fogadja Lilit mert az addig oké, hogy most tetszik hogy anya pocakjában van.... De mi lesz ha kint lesz?????? :? A másik, hogy milyen lesz két kicsivel??? Bár ilyenkor mindig Memmére, Tündére és még sok barinőmre nézek fel!!!

Steffi,
Én szeretnék 8 körül a Hegedűsnél lenni.... Aztán úgyis csúszik mert mire leér fentről.... Utána szerintem CTG.... Te mikor mész???? Végül Réka itthon marad... :D

Valentina,
Azért gyere sűrűbben és írogassál nyugodtan... Az hogy a pocisok körül forog minden azért nem igaz, csak mi maradtunk itthon.... :lol: :lol: Aki teheti nyaralni van, de várunk mindenkit vissza és hiányoljuk is őket!!!! Képek pedig jöhetnek ezerrel!!! :D

Veronikusz?????
Te merre vagy????

Aprooka,
Mi volt CTG-n?????

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Steffi,
Közben most olvastam a privit... Na akkor én is megpróbálok előbb oda menni... Priviben elküldöm a számom... Te mész a laborba is vagy csak a kórházba????

vica10

Sziasztok!

Képek nagyon aranyosak!

Szuper, hogy végre elmúlt a szalmonella-veszély!

Nyaralóknak szép napokat!

Gólyaváróknak sok-sok +++++++++++++++++++!!

Vica, ctg:
Minden rendben, ilyen mákom még nem volt. Reggel 8ra értem be, fel gyalog az 5.-re (sajna utálom a lifteket, és ez az egyetlen nehéz ügy a Kútvölgyiben, hogy nagyon magas az az 5. emelet :oops: :lol: ). Megkaptam fenn a beutalót, le vérvételre, semmit nem kellett várni, aztán még lentebb kajálni valamit, hogy felébresszem a kis Drágát, majd újra vissza az 5.-re. Megvolt a napi torna, egy nővér meg is kérdezte a 4. emeleti fordulóban, hogy ugye nem akarok elájulni.... :lol: Gondolom, sípoltam már mint egy tüdőbajos.
Fenn ctg, azonnal be lehetett menni, semmi várakozás. :D

Egyenlőre annyit tudok, hogy "értékelhető", nem szakadozott, majd párom is megnézi a tanulmányait, aztán szerdán kapom a hivatalos kiértékelést is róla.
Szívhang 139-167 között ugrált, alsó görbe 2x volt 60, közben meg 20-30 körül. Sztem a két 60 két rakoncátlan figyelmeztetés volt lurkómtól, hogy utálja a dolgot, de egyébként még 2in1 egy ideig.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sok boldogságot a babáknak és mamáknak! Peti gyönyörű kisfiú!!!!

Mostanában nem voltam jellemző a topicban. Azért bekukkantok néha, hogy mi a helyzet, de nagyrészt a pocakosok vannak jelen. Ami tök normális, hiszen a finisben mindenki izgatott és drukkol meg ilyenek. Nekem viszont úgy fest, hogy ebben egy jó ideig nem lesz részem, de az is lehet, hogy egyáltalán nem. Ezt egy kicsit nehezen tudom elfogadni alapban is, de más örömét látva nehezebb :cry: Remélem senki nem érti félre! Mem haragszom vagy irigylek senkit (negatív értelemben véve)! Csak sajnálom, hogy az én életem másként alakul :cry:

Na, önsajnálatról ennyit.

homeo:
Kicsit nehéz eligazodni, mert míg Ivánt vártuk én is akartam szedni és végül szedtem is, de ahány forrás, annyi féle bogyó és dózis. Én ezeket szedtem:
CHAULOPHYLLUM 9CH (megkönnyíti a méhszáj tágulását) a 38. héttől napi 5 golyó, szülésnél az 5 perces fájásoktól 30percenként 5 golyó (erre nekem végül nem volt szükség, 4 újjnyi voltam, mikor a kórházba értünk)
ARNICA MONTANA 9CH (méhösszehúzó és vérzéscsökkentő) szülés után öt napig 3x5 golyó
URTICA URENS 15CH (serkenti a tejtermelést, elősegíti a tejbelövellést) szülés után napi 2x5 golyó
MÁLNALEVÁL TEA az utolsó 4 hétben napi egy csészével. Segíti a méh izomzatának felpuhulását, ezáltal könnyíti a szülést. Természetes módon tartalmaz magnéziumot!!!
SZOPIS TEÁK Én az édeskömény tera esküszöm! A hagyományos szopis teák sok babának hasfájást okoznak az előírt dózisban ( egy filter 2dl víz, napi 3-4 alkalommal) Nekem a védőnő azt javasolta, hogy egy filter 1l vízbe, mert ez is hatásos, nincs olyan tömény íze és a babapocit sem bántja. Én viszont az édeskömény mellett döntöttem, mert az kifejezetten jó a babapocinak, mert szélhajtó hatású és fokozza a tejtermelést is. Iván nagyon pocifájós volt. Szopi előtt 4-5 kávéskanál teát adtam neki (ebből 2-3 kanálnyi maradt bennt). Nálunk bevált és nem mesterséges, mint az infacol és társai. Az árkülömbséget pedig zongorázni is lehetne :lol:
Szopis teát és homeós tejserkentőt együtt nem ajánlanám, mert baromira bedurrannak a cickók és akkor anyukának rossz, mert ugye feszít és begyulladhat vagy fej, mint állat, ezáltal mégtöbb tejcsit termel, babának meg nehezebb felcuppani a kőkemény cickóra és alig tudja nyelni, ha dől a lé :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Ancsa:Igen gatya felkötve :-) Köszönjük kérdésed jól vagyunk. Semmi extra nincs velünk, annyit történt,hogy pénteken lelopták mindkét rendszámtáblánkat az autóról :evil: , így újat kell kérni ami a papírokkal együtt kb. 20-25 ezer lesz :evil: :evil:

Renáta: Teljesen megértelek, nálunk sem biztos,hogy lesz második és pont ilyen érzések keringenek bennem is :(

Eni:
Jó hallani felőletek is! Örülök,hogy Bencitesóval is minden rendben. Aranyosak a képek Benedekről!

Andi: Nagyot nőtt Balázs, nagyon cuki a képeken!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Vali:: Örülök,hogy Ádám vérképe rendbejött!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok,
Flórkának Nagyon Boldog Névnapot, ha ma ünnepli!!!!!!!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Hétvégén persze összecsődült a család, nem volt igazán partizás, csak ott volt mindenki - vagy aki nem az küldött legalább smst, kivéve anyósomat, akinek ez nem sikerült :roll: Nomindegy.

Cukipofa, megjöttek a kuponok, nagyon köszi!!!

Friss mamiknak és babóknak nagyon sok boldogságot és jó egészséget!!! :D

Steffi, Myrtill gyönyörűséges!!! :D :D :D

Emano, Vbea gyönyörűek a gyerkőcök!! :D

Bocs ha nem reagálok mindenre, teljesen azért még nem tudtam visszaolvasni :oops: és most se hagynak... jövök még :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Vica!
Homeo:
Én nem nagyon beszéltem a szedésükről vele, mert nem tartottam még aktuálisnak. Majd ha találkozom, rákérdezem. De én Szofinál a Caulophyllumot már a 35. héttől szedtem. Mire beértünk a kórházba, már nem is volt méhszáj! :D:D:D
GABONAGOLYÓ süti: :D
Nem felejtettem el, de ha nem baj majd egy kicsit később gépelem be. :oops: Tejfokozásra jó. Férjem imádja. Már reklamálta, hogy szülés előtt is csinálhatnék! :D

Adri!
Sajnálom de nem ismerem ezt a bogyót. :oops:

Kriszta!
Nagyon édes a legény! :D:D:D:D

Steffi!
:D gyönyörű. Kis Pofis! :D

Vali!
Szuper a vérkép! :D

Eni!
Beni nagyon cukkancs! :D

Emano!
Annyira pasi!!! :D

Flórka!
Sok boldogságot!

Rólunk:
Eltűnés oka, hogy szombaton DU Kistarcsán voltunk, mert nevelőmamám édesanyja 89 éves, majd vasárnap Nyíregyháza mellé, Újfehértóra mentünk férjem rokonaihoz. Tegnap meg áthívtam a félelmetes szemközti nagynénémet. :D Ha megszülök ÚGYSE JÖHET minimum 6 hónapig :D:D:D:D már akartam kérdezni, hogy másnál is az van, hogy a gyerek/gyerekek féltékenyek ha anyuci mással beszélget???? Hol ütögette őt Szofi, hogy simán hazaküldte! :shock: :lol: :lol: :lol: (de ezt megcsinálja mással is :oops: ) talán a szüleim a kivételek.
Most ennyit, mert a lányok már ettek, mennek aludni, ahogy ÉN IS. Sajnos éjszakánként nem elég hogy a hasamtól nem tudok aludni, az egyik rémálom követi a másikat :oopd: tegnap DU óta meg kijött az ínhüvely-gyulladásom. Hajnali 3-4-ig nem is tudtam aludni tőle, pedig múltkor tök jó volt rá ez a kenőcs. Végül beborogattam, befásliztam. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vica olvasgatod a másik topikot?
Lassan már ott is lemaradásba kerülünk....

Képzeljétek, az augusztusi babák közül már 14-en kibújtak. :shock:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!
14? de mennyiből?

Kriszta meg már otthon babázik. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, összesen 48-an vagyunk, de ebből 8 mamáról régóta nincs hír, tehát 40 körüli az aktív fórumozók száma.
Sztem nagyon kapkodnak ezek a mi kis nyári babáink... :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!
biztos sok nekik a 36,6 fok. :lol: Kint mégis csak kevesebb van. :lol: De azért remélem nem túl picik így idő előtt! :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Renáta!
rossz a vonalzód??? hogy szoptathatsz régebben mint ahogy megvan Iván? :shock: Vagy nekem ártott meg a meleg? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nem tudom az okát, mondjuk ketten ikresek, azért ott előbb jönnek a babák, de súlyra senki sincs veszélyben.
Nagyon kíváncsi leszek a mi méreteinkre, holnap végre UH. Már várom!!!

Észre sem vettem, de igazad van Veronikusz. Régebbi a szopis vonalzó.... :D Miket nem figyelsz ki... :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

Aprooka,
Még nem jártam arra :oops: a mai nap kicsit sok volt számomra... De mindjárt át kuksizok....
De jó, Te holnap mész UH-ra????? Nekem is itthon esett le, hogy szerintem valamikor ekkor tájt kellene mennem.... De ma én is szét voltam esve, illetve a doki sem említette, csak hogy jövőhéten kedden újra tali és mintha akkorra mondott volna valamit.....
Ha megvan az UH eredményed, akkor légyszike írd meg, kivi vagyok hogy kb. mekkora lehet Lili...

Bár aki ma meglátott, az megint vagy fiúra tippelt vagy egy nagyon nagy csajszira..... :lol:

Egyébként hány hetesen kellene menni UH-ra????

Ma megjártam a kórházat és rendelőt... Találkoztunk Steffiékkel!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Ez a Martin fiú még édesebb élőben!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Steffire pedig irigy, irigy... Nagyon csinos kismami..... persze hozza a formáját! :lol:
Amúgy kb. 45 percet ültem a CTG-én, mert egyszer elfogyott a papír, utána elszakadt majd Lili menetközben bealudt.... Utána még doki, de legalább a GBS negatív és a labor eredményeim is jók!!!

Reni,
Sajnálom, de remélem, hogy nem komoly oka van annak hogy most nem tudtok másik babát vállalni....

Veronikusz,
Azt hiszem, hogy Szofit és Rékát összekellene kötni... Nálunk ugyanez mükszi, néha leég az arcomról a bőr..... Hogy vagy??? Meleg????

vica10

Sziasztok,

Tudtok segíteni, hogy 7-től vagy fél 8-tól van a labor? Indok, lásd lent :D

KépKép

KépKép
snowwhite

Vica, elvileg 36. héten van kontroll UH, labor, meg egyebek.
De sztem ez nem aranyszabály. Mi is most mentünk az első ctg-re, meg most volt labor, holnap meg UH és sztem strepto. Vagyis gondolom.

Dóri, pedig tegnap voltam, de sajna nem néztem. 8kor már volt labor, de ez gondolom nem segít ki. :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Dóri!
szívből gratulálok!!! :D:D:D
én szerintem 7-től van.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dóri!
Szívből gratulálok! :lol: Fél 8tól van labor! De én ma Fél 9kor voltam és akkor szinte egyből én következtem! De mondjuk addig bírni éhgyomorral...

vica!
Édi vagy! Dehát nem vagyok én csinos :roll: De a kisfiam szerintem is cuki! :D Kár, hogy Réka nem volt! Illetve gondolom neked jobb, hogy nem :lol: Egyébként te is nagyon csinike van, szép a pocid is! Réka annyira Te szerintem! Hazaért már a férjed?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

vonalzó:
Én nem is figyeltem :shock: A szopis vonalzó a jó, mert Iván jövőhéten lesz 2 éves. Fura, mert mindkét helyre ugyanazt a dátumot írtam be :roll:
Mostmár mindegy, majd szülinap után úgyis cserélem 3-ra :wink:

Vica
Férjem a nagy akadály. Szerinte nem bírnánk tisztességesen felnevelni 2 gyereket (anyagilag). Szerintem meg igen. Ismerem magamat. Igazán jó ki "Sparkasse" vagyok :lol: Már 2 éve győzködöm, de mereven ellen áll. Pedig néha úgy tűnt, megtört a jég. Asszem rajtam csak egy "becsúszott" baba segíthet :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

DÓRI, azta, GRATULÁLUNK!!!! Hajrá ketteske! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
v30

Dóri, megzavart a lásd fenn felirat....én meg csak néztem,néztem fenn, desehol semmi...aztán némi segítséggel, de meglett! :roll:
Nagyon nagy hurrá!
Gratulálok.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Már jó rég nem írtam, de szorgosan olvasgatok!

Kriszta!

Gyönyörű kisfiad van és nagyon formás :D
Sok-sok-sok jót kívánok Nektek...

Vali!
Mi most megyünk pénteken nyaralni :( olyan kár, hogy lemaradunk a buliról.... :?
Örülök nagyon Ádám eredményeinek....

Dóri!
Nahát...még nagyon él bennem a kis hercegnő születése...olyan közelinek tűnik...pedig már egy év...és most újra...GRATULÁLOK!!!!!!!

Reni!
Hát elméletileg mi sem tudnánk két gyerkőcöt eltartani...tök átlagosan keresünk és a lakás is hitelből van...de azért be kell lássam, hogy amikor Orsit vártuk nekünk mindent meg kellett vennünk, mert nem volt senki akitől kaphattunk volna cuccot. Rengeteg pénz volt amit elköltöttünk...RENGETEG...Daninak igazából már csak pár ruhadarabot vettünk...ennyi...
Nem látom, hogy nagyon többe kerűlne a két gyerek...tehát anyagi szempontból nem érzem, hogy jobban le lennénk terhelve, viszont amikor Danika puszilgatja Orsit, mert Orsi megtanította puszit adni az felbecsülhetetlen... :D :D :D :D
Késöbb nem tudom mi lesz...de egymásnak lesznek ők ketten az tuti...sőt a férjem simán bevállalna hármaskát is...de három gyereknél már látom azt ami nekünk anyagi nehézséget okozna.
Nyílván akkor nagyobb lakás kellene és az most nem megy...

Rólunk:
Férjemnek múlthéten szerdán egy hatlmas afta nőtt a nyelvére :shock:
Amitől bedagadt az egész feje és nem tudott beszélni. Ezután Dani belázasodott (mandulagyuszi). Férjem rohangált orvostól orvosig, hogy valaki segítsen rajta, dehiába...felírtak neki drágábbnál drágább cuccokat, de nem használtak.
Dani jobban lett erre én szombaton 40 fokos lázzal feküdtem itthon és nem is akart lemenni. Vasárnap szintén láz...orvosom szabin...férjem még mindíg szarul...elmentünk az én volt gyerekorvosomhoz és ő felírt a férjemnek egy 200 ft-os öblögetőt amitől elmúlt a nyavalyája...de nekem az afták megszállták a torkomat :evil: és most cataflanon élek, hogy tudjak egyáltalán beszélni, nyelni :(
Orsi ma reggel 39fokos lázzal ébredt... :?
Piros a torka...egész nap szenvedett, de hagytam kibontakozni a lázát, mert Orsinál ez nagyon hatásos.
5 óra körűl magától elkezdett lemenni, Orsinak megjött az életkedve és azóta visongatnak Danival együtt :D :D :D
Na jó mostmár alszanak, de addig volt nemulass...

Ja és persze pnteken megyünk a Balcsira...remélem addigra mind tüetmentesek leszünk...

NA lelövöm magam, mert baromi hosszú lettem...

Szép estét...

Kép

Kép
cukipofa

Ja és Dani ma 14 hónapos és ma már egyszer sem ereszkedett le négykézlábra :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Dóri, Dóri

Nagy nagy gratula!!!

Kriszta már otthon?
de jó, de jó!
Mindenre kiváncsiak vagyunk!
Panna mit szólt?
majd gyere ha tudsz!

most nincs több időm.
Mert holnap jön a barátnőm kislánya, és még takarítok.
Csak gondoltam bekukk!
és milyen jól tettem!

és ha már itt vagyok,
íme egy mai kép!

Kép

Nyugodt éjszakát mindenkinek!

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Hahó!
Drága duplázó Dóri(alliteráció, mert nagyon jó voltam irodalomból),
Tündér tesóhoz tömérdek(ez is, remélem figyeltek) gratula görögdinnye(ide azt akartam írni, hogy Neked, de az már nem lenne alliteráció).Flórka névnapot ma tartottuk,köszöntést köszi(de jó vagyok).

Kati,
keménység, gyógyulni gyorsan.

Kriszta, Potyka,
babákhoz szívből kivánok minden jót, Kriszta nagyon szép a kisfiad a képen.

Steffi,
Dundus Mirtill... :D Majd nyomok veled lelkileg... :D

Most csak ennyi nők, mert nekem a kettő is sok(öt, Potyka, ez komoly?! :shock: ), jóccak mindenkinek.

Ja! Kati!! Flórka is három-négy napja csak kétlábon!!Én meg négykézláb....

Kép
Kép
paklincs

Szia Ancsa,
eccere! Tényleg, Tőled akartam még kérdezni, mitől helyszínelős sorozatszereplős fejű a nyugdíjas rendőr emberem? :D Nagyon látszik rajta az a 25 év BM? :roll:

Kép
Kép
paklincs

Streffi

Köszi a drukkokat.
Jó nyarat mindenkinek.
Próbálok gyakrabban jönni szeptemberben.

L
lalus

Bocsi a mellégépelésért :D :shock:
Ma egy kicsit fáradt vagyok.
lalus

Flórka!
Nagyon boldog névnapot!

Kép

Emese,

25 év MB? nem, nem látszik.
Nekem szimpi!
Olyan mint a CSI sorozatok fő goréi!!!
A tudás látszik rajta, és az emberség!
Azért írtam! :lol:

ancsaboszi

Ancsa
:D :D Nem is tudom, elmondjam e neki... mermáazé így is van önbizalma...ja, csak 20 év!Na mostmá ne takaríccsá! :D Fürggyé le, oszt alvás! Megyek én is...

Kép
Kép
paklincs

Emese,
SZIA!!!
Édes vagy,
de aki nappal úszni viszi a gyermekét, meg házat néz.,
aztán meg sétálgat
annak valamikor muss takarítani!!!

most meg itt ragattam
:lol:

tetszik a kép?

olyan egy körül szerintem megyek fürcsizni, aztán fekvés.
:lol:

Jó pihenést!

Liberora nem írtál?
puszi

ancsaboszi

Ha Lara úszósapkás képre gondolsz, nagyon jó, de kiskutya is bájos, köszi!
Liberoval semmi se lett, de elolvastam, a nyerteseket, tök profik voltak, ahhoz képest amit én írtam, az inkább vicc. De ha pelenkacsomagot nem is, egy popsitörlőt szerintem megért... :roll:
Hát én nem várok 1-ig, vízszintbe rakom magam,úgyhogy elköszönök...halkan porszívózz, nehogy felébredjen a gyerköc... :D
pusz

Kép
Kép
paklincs

Szia,

Örülök, hogy tetszenek a képek!
Sajnálom, hogy nem nyertél!!
de majd legközelebb!
popsitörlő is van libero? :roll:

porszívózást azt már megcsináltam Lara fürdése után.
:-)
már csak pakolás és felmosás van.
az meg halk!

Jó éjt!!!

puszi

ancsaboszi

Vica!

TEJFOKOZÓ GOLYÓ

250 gr búza őrölve
150 gr árpa őrölve
100 gr zab őrölve

100 gr kesudió
150 gr vaj (nem margarin!)
150 gr barnacukor

A gabonaőrlemény keveréket és a durvára vágott kesudiót pár percig szárazon pirítjuk. Hozzáadjuk a vajat és a cukrot. A formázáshoz még szükség szerint 1-2 evőkanál vizet adunk hozzá. A még langyos masszából 2,5-3 cm átmérőjű golyókat készítünk. Napi adagja 2-3 golyó szükség és ízlés szerint.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! még annyit, hogy bár neked nem esik nagyon útba, csak ha kocsival jössz-mész max. de én őrölve veszem ömlesztve a 3 gabonát a BUDAI SKÁLA melletti kis utcában. LEhet hogy még készre is megcsinálják ha kéred előre. Ha kell a cím vagy tel. szám szólj! De szerintem más biobolt is megcsinálja neked ha kéred. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa/Emese!
látom jól elvoltatok alvás helyett. :lol:

Lara sellőlány nagyon édi! :D

Cukipofa!
JAJ! ezt még olvasni is szörnyű volt. :shock: :cry: Örülök, hogy már jobban vagytok! Drukk hogy nyaralásig teljesen meggyógyuljatok! Kellemes pihit ha addig nem beszélnénk! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Öröm volt ilyen hírre jönni!!! :lol:

Dóri,
Nagy nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: De örülök.... Ki is az orvosod??? Amúgy 7-től van labor, bár tudom már későn írom... Mindenről kérünk beszámolót!

Vali,
Hármaska????? Nem neveztek be??? :lol:

Reni,
Sajna tudom miről beszélsz.... Pont múltkor Cukorfalattal beszéltük, hogy mennyire szörnyű hogy anyagi akadályai vannak a gyerekvállalásnak... Igazából nálunk sem jobb a helyzet (nem siránkozom azért) de nekünk is van lakás ill. autó hitel de egy szerencsénk van, hogy nagy lakást sikerült építeni tehát hely van bőven.... Viszont apucit nagyon ritkán látjuk, mert van egy főállása + másodállása... Tehát ha nem az egyik helyen van, akkor a másikon... Elvileg jövőhéttől már szabin van, de én akkor hiszem el ha már tényleg itt ül mellettünk.... Szóval sajnos teljesen megértelek, bár egyetértek Cukipofával... Lilinek szinte semmit nem kellett vennünk, sőt most hogy RÉka szobatiszta úgy gondolom, hogy a pelenka sem fogja annyira megdobni a ktgvetést.... Én ettől féltem nagyon, hogy a két lánynak mennyibe fog kerülni a pelus... De persze ez csak a kezdet, nem tom hogy még mi vár ránk.

Veronikusz,
Köszi a receptet, már le is írtam... Itt van a közelünkben egy biobolt majd rá kérdezek!

Cukipofa,
Hát tényleg, még olvasni is szörnyű volt... Remélem, hogy most már jobban vagytok, sok sok gyógypuszit küldünk felétek!!! Vigyázzatok magatokra!

Paklincs,
Flórkának boldogságos névnapot kívánunk!

ANcsa,
Te drága, nem bírsz aludni???? :lol: Hogy a fenébe bírod??? Lara nagyon cukkancs! :lol:

Kriszta,
Milyen otthon, négyesben???

Steffi,
Igen, hazaért apa... este 9 után. :cry:

Borsa, Gyuzso, Gabi, Manóka, Emano, Zsófi és a többiek????? Bár gondolom mindenki pancsol valamerre....

Megyek ebédet csinálni...

vica10

Sziasztok,

Köszönjük a gratulációkat, nagyon örülünk a kis Babónak!!! Tegnap voltam én is a Kútvölgyiben és láttam is, minden rendben, megfelel a 6 hetes korának, jó helyen kapaszkodik!!! Most akkor a labor még mindig kérdés, pénteken mennék, és van egy-egy találat a két időpontra :wink:

Cukipofa: mihamarabbi gyógyulást az egészés családnak, nem lehet/lehetett egyszerű, remélem a nyaralásra már csak a pihenés jut. Daninak is sok örömet a csak sétálásban, nagyon ügyes fiú!

Emese: dícséretes 5-ös irodalomból és nyelvtanból is, köszönöm soraidat :wink: Gratula Flórkának a csak járáshoz, Tünde még várat kicsit, de ez így volt eddig is.

Ancsa: jó az újabb Lara fotó!

Veronikusz: jó korán keltél...

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Cukipofa, ez még olvasva is rossz... Mielőbbi gyógyulást az egész bandának!!! De jó, hogy Dani is már kétlábon :D :D

Flórkának nagyon boldog névnapot így utólag!!! (már megint rápakoltam a naptárra nehogy lássam... :oops: )

Veronikusz, ez a gabonagolyó jól hangzik... Meg is nézem az itteni bioboltban az őrleményeket hozzá... A Laktoherbnél csak jobb íze lehet :roll:

Ancsa, nagyon jó a sellőlányos kép!!! :D :D :D

Dóri, gratulálok!!! De jó :D

Reni, nagyon sajnálom... Remélem azért férjed meggondolja magát idővel...

Nálunk a hétvégén teljesen úgy tűnt, hogy használ az Infacol, semmi hasgörcsös sírás, evés-szunya-játék egész nap... Félórákat dumál a plüssöknek az ágyában, tündéri :D Meg persze nekünk is, ha épp kézben van :D
Kép

Viszont tegnap délutántól néha vannak sírós időszakok, amiről nem tudom még eldönteni, hogy hasfájás vagy valami más... :( Nem tekereg annyira, mint mikor a hasfájós rohamai voltak, meg nem is sír olyan élesen, de valami akkor is van... Plusz nem tetszik, ahogy veszi a levegőt néha (persze ezt se mindig csinálja), és megint nem alszik túl sokat... Lehet, hogy ebből doktornéni lesz??

No lelövöm magam, mert a mosógép is lejárt, plusz mintha Anna is ébredezne (25 perce raktam le aludni...)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Vica: köszi, akkor megyek 7-re (2:1 arányban nyert), amúgy Tóth dokis vagyok.

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Dóri: GRATULÁLOK!!!

Emese: Flórkának boldog névnapot, így útólag!!!

Ancsa, Szjudy:
Jók a képek!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Dóri, ha telefonálsz, a központi számról csak tudnak kapcsolni valakit, aki megmondja, nem?

Cukipofa, jobbulást Nektek, remélem el tudtok azért majd indulni nyaralni.

Nekem eddig mindenki azt mondta, hogy az első babónak tényleg sokmindent be kell szerezni, nekünk is eléggé megterhelő volt, de remélhetően minden kitart majd a többedikig. :wink:
Próbáltam olyanokat választani, ami jó kislánynak és kisfiúnak is.
Rucit, úgyis rengeteget kaptunk/kapunk, a nagyobb dolgok meg időtállóak, legalábbis nagyon remélem.
Hitel: ma már sztem nagyon kevesen vannak, akiknek nincs legalább 1 féle. sajnos... :evil:

Én is lépek ebédet főzni, holnap jön apum is, valami fincsit összedobok...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Csak egy gyors ellenőrzés.
Dóri: Gratulálok a babóhoz.

Velünk semmi se történt, csak annyi, hogy tegnap megint esett egy hatalmasatt a Viktor :oops: :oops: :cry:
Volt is ám sírás,még én is pityeregtem.
Köszi a biztató szavakat Vica. 8)
Pár kép a kirándulásról.
Száp napot mindenkinek.
V
Kép Harci sérülése.
Kép Hajó kirándulás, amit nagyon élvezett
Kép Vadasparkban
Kép Margitszigetten
Kép Strandon
Kép Nagyival
Kép Pancsolás