A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc!
Mert ezer éve nem találkoztunkKép Legutóbb Emma még nagyon kicsi volt, és sokat aludt. Bezzeg most! Neki volt a legnagyobb szája pénteken a mombanKép

Kép
Kép
manoka11

Votiv!
Ez beszarásKépKép

Kép
Kép
manoka11

Votiv!

TULAJDONSÁGOK
20 másodperc alatt felismeri, hogy miért sír a baba
tudományosan, klinikailag és szülésznők által tesztelt ANYÁKKAL NEM TESZTELTÉK?
mindegy, hogy éhség, unalom, fájdalom, fáradtság vagy stressz
amerikai egyetemeken fejlesztve
ideális bébiszittereknek, nagyszülőknek, rokonoknak vagy ismerősöknek, akiknek nincs saját gyermekük ÉS AKIK NEM TUDJÁK?HOGY MIRE KÖLTSÉG A PÉNZÜKETKép

Juc
20170114224602

Manóka!
Emma nagyon édes! Kép Nekünk Petrával hasonló fotóink vannak, csak spenóttal Kép

Juc!
Pannának gratula!!! nagggyon ügyes!!! Kép

Zsan!
Menj nyugodtan! Kép Pontos címet tudod?

Én is rakok fel egy mai fotót Kép Doni felfedezte a technikát Kép:

Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

nem hiába,hát férfiből vanKép

Mekkora már Doni is!

Juc
20170114224602

Ildi, nekünk is ez a Concorde ülésünk van, és kuponakciósan volt a brendonban 29.900 (10ezerrel leértékelve!) szóval árban is majdnem stimmel. és tényleg nagyon frankó.

Manóka, kész csoda, hogy Emma ruhája tök tiszta maradt! Kép és tényleg nagy dumás a csaj, ott ültem mellette, tanúsíthatom Kép örülök, hogy már gyógyul a sebed Kép

votiv 8)
votiv

Bogárka!
Időben kell elkezdeni, ha lépést akar tartani a technika fejlődésévelKép

Votiv!
Csak tudnám, kitől örökölte a nagy dumát!Kép

Kép
Kép
manoka11

Pannikó nagyon ügyes, nem is vagyok meglepve, hogy már járkál, mert a nagy és okos és erős báttyától hamar megtanulta Kép

Bogárka Donija is nagyon belehúzott! látni, hogy milyen szépen erősödnek a hátizmai Kép és a technika az fontos! emléxem Isti is először a távirányító felé indult meg Kép

votiv 8)
votiv

Manóka KépKép valamelyik nagyszülőtől?
Isti meg alig-alig nyekken vmit. én is kérdezhetném, hogy ezt meg kitől örökölte??Kép

votiv 8)
votiv

juc,gabi,manóka és még nem emlékszem kiKép
én meg vidéken élek 23 éve és én sem kívánkozom el és jól érzem magamKépnyugi,kevés autó,friss levegő.....gyereknek kert,medenceKép
és én innen pestre jártam gimibe,minden nap....sokan csinálják ámKépKépmeg aztán fősulira is.....de mondjuk az tuti hogy gyerekkel gázosabb lenne minden nap pestre járni dolgozniKépde arra gyúrúnk apával hogy ne kelljen sehová elmennem dolgozni,hanem itthon melózzak mert ő tök ari és azt vallja hogy anya jó ha itthon van ha gyerekek hazajönnek a sulibólKépén meg nem ellenkezemKépKépKép

és nem lehetne vmit csinálni hogy ne nőjjenek ezek a drága gyerekek????????????????úgy megy az idő....és én ettől mindig szomorú leszekKépKép

bogárka,
most nem vagyok képbe de doni is foglalt már nálatokKép???????plííííííííz szüjjé' má' még egy pasit én meg egy csajtKépbírnálak nászasszonyomnakKépés szépek a gyerekeid isKép
na meg ti is kőgazdagok vagytok és akkor a vagyon sem vész elKépKépKép

asszem eldugulok mert kicsaptokKépKép
Vendég

Manóka!
Én is épp azt akartam írni amit Votiv: Hogy csináljátok, hogy a szép rózsaszín pulóverének az ujja tiszta marad??? Kép

Gigi!
Doni? Hát én nagyon LH-ra hajtottam neki, de úgy tudom őt már valamelyik "idősebb" pasi lefoglalta Kép (hú, most hirtelen nem emlékszem, hogy Soma vagy Borisz Kép)...szóval szülheted neki a csajt!!! Kép De nem lesz túl öreg hozzá??? Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

...és LH-ról jut eszembe: Hol van Ada????? Kép
Tudom, hogy vizsgák, meg minden, de néha beköszönhetne nekünk!!! Kép (aki beszél vele adja át!)
Msn-en láttam, hogy "6 fog"...ezekszerint LH már nem kisvámpír többé...vagy a 5.-6. is egész máshol nőtt??? Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gabi, nagyon köszi a képet a kis lovas török basáról Kép és ma egész nap focilázban égünk, mindjárt kezdődik a 2. wild card meccs! Kép ti is nézitek?

votiv 8)
votiv

bogárka,
köszönöm,akkor ezennel hivatalosan is megkérem a fiad kezét a leendő lányomnakKépha 3 fiam lenne talán vmi nem is tudom mi okból kifolyólagKép(de nem lesz az mert érzem hogy lesz csajom mert kell hogy legyen egy csajomKép)felszabadítom donitKépakkor talán nem lesz lagziKépKépde szerdán megyek a jósnénimhez és leinfózom megintKépés sztem doni fiatal lesz adélhozKépKéplehet hogy a csajom azt mondja majd hogy kiscsirkékkel nem kezdKépapa 13 évvel idősebb nálamKépde ne izgulj,én akkor is ráerőltetem amit én akarokKép
Vendég

Dóra!
én is most már jobban elolvasom a kecskemétit meg a többi babakaját, és csak a cukimenteseket veszem meg, bármilyen izgató is legyen egyéb összetevőjük.

Johanna!
csalással csináltam tejpépet! Kép tápszerből. Kép Kép van itthon banános Humana Baby-Fit tápszerünk, felfőztem egy kis zabkorpát és dupla sűrűségűre feloldott táppal sűrítettem. nagyon kafa lett, mintha tejberizs lenne. baba ette. (nem volt édes, csak olyan egyszerű tejízű)

Ildi! szocpol felét adják használt lakásra, de csak a meglévő gyerekekre, bevállalni nem lehet. fel kell venni hitelt is, és ha jön a 2. gyerek, akkor bejelenteni a bankban, hogy erre is jár szocpol, és jóváírják, ha még akkor van hiteled. ha nincs , elbuktad. azért legalább annyi időre kell felvenni hitelt, hogy még addig szüljön egyet az ember.
asszem 1 gyerekre 800 eFt, 2 gyerekre 2.000.000 Ft a szocpol. tehát Timire egyelőre 400eFt-ot kapnátok.

Kókuszka!
gratula Lencsinek! nagyon szép a fotón!

Zsebi!
várom az ótószerelőt, kilukadt a kipufogó.

Pocak!
figyelj! mivel mindenki agyon ajnározza a csecsemősöket, és Oxi is lecseszett, hogy kicsit sokat rinyálok, részben igaza is volt, tényleg csak 1-2 dolog volt szar, de az beárnyékolta az ott tartózkodásomat. eddig nem meséltem, mert nem akartam, hogy bárki megkérdőjelezze amit mondok, de két dolog számomra nem volt szimpi. 1.) mikor Lencsit szopásra akarták bírni, nyomták a fejét, és közben csipkedték a pofiját. oké, muszáj volt, és így legalább párat szívott, de így sem lett szopós baba, mai napig fejek neki. 2.)...ez már durvább. mikor egyszer bementem hozzájuk, leültettek,mert az én csecsemősöm épp elfoglalt volt. meghúztam magam a fotelban, s sorra elkezdtek bőgni a babák. iszonyat hangzavar lett, mind üvőtött. a csecsemős nő megjelent egy meztelen babával, hogy megmérje a súlyát, a baba szépen tűrte, csendben volt. megszólalt a nő: "hát mindegyik ordít, csak te vagy csendben?" és piff-puff "megpaskolta" a kisbaba seggét! EZT HALÁL KOMOLYAN MONDOM! lehet, hogy jó játék volt, de mikor csapott 2-3at a fenekére a babának, az jó nagy üvöltésben tört ki. lehet, hogy csak megijedt és nem fájt neki, node a nővér is befosott, mikor hirtelen észrevette, hogy én ott ülök az irodájukban a fotelban, csak nem vette észre. szóval erről ennyit, légyszi senki ne kezdje el, hogy én vagyok a szemét, meg a rinyagép, mert engem ezek a dolgok igenis idegesítettek. innentől kezdve féltettem is beadni a babát, meg azért is féltem, hogy éhen marad, ha nem viszem be... úgyhogy a csipkedésről meg a hajhúzásról ez jutott eszembe.

Soosoo,
habár már késő, de hátha lesz még egy gyereked! Kép a fagyasztott tejet nem kell felforralni, sőt, nem szabad.
és mi is Zadar környékére szoktunk menni, illetve még délebbre, Rogoznyica mellé. imádjuk. nyáron visszük Lencsét is.

Proone!
Klári milyen édi! a cumis képeket gyűjtsd, mert lehet, hogy ő is hamarosan leszokik róla.

Zsanci!
Cataflam teljesen más, és erősebb is, mint a pyrinek. én bevettem már soxor , még szopi közben is 2x. lehet, hogy kicsit meg kell vágni az ínyedet (nem fog fájni, ne félj!), hogy ki tudjon bújni a fogacska!!!
ha ennyire allergiás vagy, inkább semmilyen gyógyit ne egyél!

Jucus!
Pannikónak gratula, neked meg kitartás! menni fog gyorsan a műtét, néfossá.

Manóka!
a körömvirág cca 2-3 nap alatt meg fogja gyógyítani! hidd el! jaj, Emma milyen aranyos ebben a piros céklában!!! Kép

Bogárka! ez igen! csillog-villog nálatok a parketta! Kép Doninak de jó dolga van Kép

ancsipancsi

Votiv:ne is mond,már az egész családot veri a víz tőleKépde mivel szeretjük apát,megengedjük neki még a második mai meccset is!

petergabi

Ancsi!

NEM FOSOK EGY CSEPPET SEM!De azért kösz.

Juc
20170114224602

Bogárka!
ráálltam a Norbi rudira. lenne egy kérdésem. te is érzel valami furcsa mellékízt benne az orrodban? másképp nem tudom elmondani,de már a másodikkal járok így, pedig még sokáig szavatos. ahogy rágom, valami szagot érzek az orromban.

ancsipancsi

Jucus, bocs, aszittem, hogy igen.

ancsipancsi

ancsi,
na akkor te kellesz nekemKéphasznált lakásos szocpol érdekel....helyzet:nekem van egy használt kecó a nevemen csak az enyimen,apáén nem,amit vettem én kölcsönre 2003-ban.akkor erre én fel tudnám venni a fél szocpolt??????????mert engem elküldtek a búsba hogy nem járKéptudsz helpelni hogy akkor most hogy is van ez.......
Vendég

de a ház a te neveden is van? apa = férj?

ancsipancsi

GIGI:persze az utazás elég gáz lehet,azt nem vállaltuk volna.Szerencsére a férjemnek elöbb volt munkája itt egonba,mint ahogy ideköltöztünk volnaKépA suliért meg nem aggodok,sok jó van itt is,meg a közelben:szentendere,piliscsaba stb.Hát ezeket azért mi is jól végig gondoltuk és remélem bejön majd a számításunkKépKéptelen vagyok annyi vigyorgót beszúrni,mint TEKép

petergabi

apa=férj és a ház csak az én nevemen van.....férjemnek nincs semmijeKép
Vendég

még egyszer:
- neked van 1 lakásod
- és van egy házad is?
mert akkor nem jár a szocpol, mert nem vagy rászorult. Kép

ancsipancsi

gabi,
sulival én is így vagyok,itt nálunk is vannak ovik is meg sulik is,én is itt végeztem és felvettek pestre a német nemzetiségi gimnáziumba....és aztán főiskolára isKépnem érzem hogy hátrányosabb helyzetű lennék csak azért mert nem pestre jártam oviba meg általánosba....és itt is van nemzetiségi suli,rajz tagoztos,zene tagazotos.....ezer választékKép
Vendég

ha a mostani házatokról van szó, és csakis az van a neveden, és más nincs, és még van annyi hiteled , hogy fedezi a szocpol összegét, akkor szerintem lehetne adniuk fél szocpolt. de azért nem adnak, mert a törvény 2003-ban, mikor felvetted a hitelt, nem volt még érvényben! a fél szocpolt emlékeim szerint később szavazták meg. és mindig az az érvényes, ami a szerződés keletkezésekor volt érvényben.

ancsipancsi

ANcsi!

Annyira mennék már és komolyan mondom,hogy semmi fosás,izgulás.Még egy halál közeli élményt nem akarok átélni.A rohamnál még egy mütét is jobb lehetKép

Juc
20170114224602

ok,próbáljuk meg még egyszerKép
-nekem van egy használt lakás a nevemen,
(más semmi....)
-férjemnek semmi nincs a nevén

és nem kéne azt állítnod hogy nem vagyunk rászorulva,mit tudsz te arról hogy mi milyen körülmények között lakunkKépKépKép?????
Vendég

Juc!
értem én, túl akarsz lenni rajta!
én már kicsit a szüléssel is így voltam, hogy egyre jobban f..tam, hogy mi van már. aztán megindult magától Kép . én is szeretek mielőbb túllenni a dolgokon. (leszámítva az életet Kép )

ancsipancsi

Gigi!
korábbi kijelentésem azon alapult, hogy a törvény szerint akinek több lakása van, az nincs rászorulva. viszont amit lehet, ki kell sajtolni az államtól. mondjuk gondolom, hogy nem ez a 400eFt visz a sírba, amit nem kaptál meg Kép , majdcsak ellesztek már így a cirka 230 m2-es házban Kép , toldás nélkül. jut eszembe! a toldáshoz vegyetek fel hitelt, és már ott tisztázzátok, hogy a szocpolt is igénybe akarjátok venni. a hitel ne legyen sokkal több, mint a szocpol Kép . jó ötlet, mi?

ancsipancsi

ancsi,
ha mondjuk most felvennék máshol egy hitelt és azzal kiváltanám azt amim most van akkor fel tudnám venni?????akkor a szerződés mostntól lenne érvényben.......fél szocpol már akkor is volt csak más feltételek mellett......figyi és hol lehetne ezzel azért mégis bepróbálkozi???????banknál?ott adják oda a papírokat miket be kell adni az igényléshez?
Vendég

na tűntem etetni
jóccakát mindenkinek!

és elkezdtem a Norbi fogyókurváját , habár a figurát nem nagyon bírom, de azért megvettem a zsebkönyvét (a többi hosszabb könyve tele volt önéletrajzi anekdotákkal, pöhhh), és megnézem, hogy milyen fogyási lehetőséget kínál ez a Norbi gyerek. és azt mondom, hogyha ez bejön, akkor csodák léteznek! (nem lehetetlenség, mert Norbi a szénhidrátoknak üzent hadat) úgyhogy majd beszámolok.

ancsipancsi

Gigi!
ennyire nem vagyok májer szocpol témában, de ha bemégy a jónevű bankhoz és előadod ügyedet, akkor szvsz segítenek, mert hozzájuk pártolsz át. a papírokat majd elmondják.

ancsipancsi

itt arról van szó hogy ha már egyszer adják akkor idegesít hogy nem tudom kihasználniKéppedig járna....aki használt lakásban él nem nevel gyereket???????????????????????brühühüüüüüüüü
és mivel már van hitelünk ami a házra van ráterhelve megmondod melyik az a bank aki eljátssza a másodhegedűs szerpét és ad hiteltKép???????
Vendég

Szijasztok lyányok! Jó fogyókúrát, gyerekeknek, fogaknak és ciciknek mielőbbi gyógyulást, Jucusnak gyors műtétet és hamari kijövést a kórházbul!

A gyerekek szépségesek, én is akarok egyet, nem tudjátok, hogy honnan lehet egy ilyet szerezni: :D

indianyo

Ancsi:én úgy hallottam,hogy a szocpolnál azért nem mindegy,hogy hány nm-es a lakás/ház.Megvan szabva,hogy nm/fő mennyi lehet,nem, v.fals az infom?Egyébként maximálisan egyetértek veled ami a csecsemősöket illeti.Sajnos bennem is elég sok rossz érzés maradt velük kapcsolatban.Egyszerűen azt kellene felfogniuk,hogy egy felfokozott lelki állapotban lévő anyukával úgy kellene bánni,mint egy gyámoltalan gyerekkel.Az a baj,hogy a babák "csak munkaeszközök" nekik.Hiányzik az elhivatottságuk,természetesen tisztelet a kivételnek.

petergabi

Nagyon szépek a babák a képeken, meg Zsevbi isKép

Juc,
aztaaa, Panna nem semmi tempot diktalKép Balint meg csak ma kezdett el 1kezesen lépkedni (eddig mind2 kezünkbe kapaszkodott).

Kertet én sem tulzottan szeretem gondozni, de a hintaagyon hevereszve cseresznyet szemezgetni, aaazt imadokKép

KépKép
fibi

Fibi!

Nálunk nem volt kézbe kapaszkodás csak bútorzatbaKépÖreg vagyok én már az ilyesmihez.

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Bogárka, igen lehet rendelni Mazsolát.Kép

Ennyi gyönyörű gyereket! Nem hiába, Szt. Imrések!Kép
zanza

Ancsi,
sztem nem vagy rinyagép, ezeken a dolgokon (csecsemösök) én is nagyon kiakadok!

KépKép
fibi

Hahóóóóóóóóóó Csajok!

Holnap torna!!!!!!!!!!
Visszajöttünk Debrecenből már egy pár napja, csak nem volt energiám írni. Remélem holnap látom pár topiktársamat Ferencvárosban Kép

Ecce beszámoló:
Szóval Debrecenben karácsonykor bazi nagy hó esett, de 2 nap alatt sajnos el is olvadt. De szánkózni akkor is sikerült

Bogyóval kiszenvedtük a felső kettő metszőt az eltelt 2,5 hét alatt...Borzalmas volt, de megszültük. Lett a vicsorgó kis vámpíromból lapátfogú SzélvészKisasszony.

Szilveszterkor elkezdett mászni, szóval a kúszás már csak néhai vendég. Viszont egy tapodtat sem tudok nélküle mozdulni, de szó szerint, mert ahogy bárhol otthagyom, mindenben felkapaszkodik (értsd függöny, ajtófélfa, puszta fal, stb.) és elengedett kézzel próbál egyensúlyozni...természetesen egyelőre abszolút (oké, olyan 5-6 másodpercig megy) sikertelenül. Hihetetlen, hogy semmi veszélyérzetük nincsen ezeknek a kis dömpereknek...pedig akármennyire is mellette vagyunk, mégis volt már néhány koppanás (nehezen tudom csak megszokni , még mindig jól megijedek).

A nagypapiék nagyon élvezték az unokázást, de jól ki is döglöttek a Duracell-unokától. Félelmetes a nő, amikor ébren van egy pillanatra nem áll meg, állandóan intézkedik, szerel, mászik, stb. Legnagyobb mutatványa Debrecenben az volt, hogy a kádnál lévő kapaszkodóra felhúzódzkodott és felállt a kád peremére....azt hittem dobok egy hátast, de inkább biztosítottam Szörnyella popóját.

Szóval pihenni azért sikerült némileg anyuék segítségével, de azt hiszem még csak most jön a java. Itthon pisilni már úgy megyek el, hogy beleteszem az etetőszékbe, természetesen bekötve. (A kiságy felső peremére is felkapaszkodik, meg császkál a rács mentén, de még nagyon bizonytalanul, szóval tutter zuhanás).

Bővült a szókincs is: babababa, mamamama, anyanyanya, lalala, gugu, brrrr, ekkekkekkkekk. Én ezt élvezem a legjobban :-)

Nekem holnap lesz az utsó vizsgám este hatkor....épp végeztem a tanulással. Jópofa volt: Vikkel kint tanultunk együtt, erre megszólal.....:hajjjajjj, ha így folytatjuk inkább diploma lesz ebből, mint kistesó (teszt negatív) Na jó, ez így nem vicces, de látnotok kellett volna a pofázmányáról lerívó elkeseredést.

Hopp, ébredés.
Csók, Ada
ada007

Ez az, ilyen NAPSÜTÉSES JÓ REGGELT CSAJSZIK!

Annyit írtok, hogy ezt nem bírom követni! De ami a legfontosabb, holnap torna KépKépKép

Amit felfogtam a gyorsolvasás közben, az az, hogy mindenkinek HIHETETLENÜL ügyes a gyerkőce, nagyon gyorsan fejlődnek, és én mindenkinek gratulálok! Pannikónak, Doninak és Lizának külön is! Éljenek a Szt. Imrés és a tiszteletbeli klubtag babák és persze anyukáik, akik szaladhatnak utánuk! Kép És remélem, hogy holnap nem fogunk beférni a terembe, annyian leszünk!!! :KépKép

Most megyek felébreszteni a szülinapos apafejet, hogy mennyenmá dolgozni és sok pízt keresni nekünk ... Kép de még igyekszem bekukkantani, amikor V alszik!

cupp,
fic
ficánka

Sziasztok!

Fic: boldog apaszülinapot!!! Kép

Képzeljétek Balu úgy döntött, hogy belehúz a mocorgásba, tegnap este még visszafelé is előadta a tudományát, hátáró a hasára is megfordult 2xKép Éppen Macskával dumáltam telefononKép

Oxi, Gigi: írtam mélt!

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak: Balu nagyon ügyes! Kép gratula!!! jöttök holnap tornázni? jól van már a kiskőc? ja, és köszi apa nevében!
ficánka

Sziasztok,

De jót röhögtem magamon, egyik hozzászólásomban még tegnap este Zsancit akartam irni és Johit irtam, hát nem semmi, hogy még magamtól is tudok kérdezni. De jó fej vagyok... hahha

Manó: örülök, hogy jobban vagy és remélem a lámpa és a többi dolog is segíteni fognak.

Jaj, megyek visszaolvasok. csak ezen jót nevettem.

Fanninak már kibújt a foga, még csak pici, de van. Tehát egyfogasok bandájába léptünk, vagy csak akkor érvényes, ha már teljesen kint van?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok !

Gratulálok minden pörgő-forgó , mászó és felálló babának !

Manóka ! Örülök , hogy már javulgat !

Ada ! Ti már gyurtok a kistesóra ? Kép

Ancsi ! Ez nagyon durva Kép

Kép
Kép
greenolive

Gigi!
sajnos egy bankot sem ismerek rendesen. a CIB-bel voltunk kapcsolatban, próbálkozz esetleg ott.

Gabi!
a megkötés szerintem úgy van, hogy MINIMUM hány szobának kell lennie ahhoz, hogy megadják. mikor mi lakásokat árultunk (cégnél), akkor volt,hogy át kellett rajzolni a lakást, mert nem jött ki a minimum szobaszám. aztán lehet, hogy egy bizonyos m2-en felül sem adnak, frász tudja.
és én egy gyámoltalan gyerek vagyok Kép. de a másodiknál sokkal faszább csaj leszek Kép Kép Kép

ancsipancsi

Johi ! Irtam mailt , de alá sem irtam , bocsi...az én vagyok Kép

Kép
Kép
greenolive

Emma és Doni mekkorák lettek.

Ada: gratula a további fogacskákhoz. HÁt Fannit sem lehet egy percre sem magára hagyni, mert Õ is mindenben kárt tud már tenni, de sajna leginkább magában. Nálunk a növények legelése a fő profil. Apa nagyon el van keseredve, mert minden növényét megrágta már lassan. Nem semmi ez a sok fog nálatok, ahhoz képest, hogy mi még az elsővel szenvedünk. :-)

Pocak: gratula a forgáshoz a kifiadnak.

Ancsi: jól hangzik a tejpéped, zabkorpát én is akarok már csinálni. Egy kicsit le kell forrázni vagy főzni is kell?
Jó fogyókúrázást én sem csípem a figurát, de állítólag jó eredményeket lehet elérni vele. Én egy kicsit más iskolát képviselek mint Õ, de lényeg, hogy használjon.

Zsanci: hát sajnálom, hogy nem Õ fogja csinálni. De téynelg szép. Tegnap is írtam, csak hát magamnak sikerült címezni.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Green: nektek van leguánotok, igaz? van más hüllőtök is? és ki szoktátok engedni? van róla kép valahol? kben anycimék is érdiek, meg egy barátosném innen a szomszédból Pistikével el fog oda költözni tavasszal, talán már találkoztatok az érdi topicon. Kép

Johi: én gratulálok az egyfogúsághoz! Kép torna?
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: