A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hát orrcseppelek,Neocitránolok ezerrel.
Este forró fürdő azt hiszem

Indi!

Igen,azt igérték,hogy csak lyukasztás lesz!Kép
20170114224602

Recca!

Azthiszem nekünk felírták ezt 1X! Ez az, ami szentjánoskenyérporból van, ugye? Hát az íze szerintem elég rémes volt, Timinek sajnos nem ízlett, igaz akkor még sokkal kisebb volt! Szóval nemtudom! Meg lehet próbálni!Egyébként meg miért ne írná fel a dokid, ha lehet?
ildi76

Recca ! Legut nézegeti , néha bezörög hozzá Kép , cicákat kezdi húzkodni , már ha engedném Kép , meg főleg a macskák , 5 van egyébként , de ebből 4 öregebb , azok csak gubbasztanak , mint a képen is .

Ancsi ! Nem megy szét a bébiételes üveg , én is csak félig töltöm . A tejeket meg elkezdtem kidobni , merthogy Áron nem eszi és lassan letelik a fél év is Kép érdemes volt ...

Kép
Kép
greenolive

Juc! akkor az gyorsan megy majd Kép sok sikert!

indianyo

Ildi, aha az. nektek miert irtak fel? ja a dokin kb csak uthengerrel lehet elmenni...Kép nem igazan kiszamithatoak a reakcioiKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Szunyáltam egyet a gyerekkelKép

A képek nagyon szuperek, remélem tényleg lesz majd ilyen tali folyamatosan, mert én sem akarok majd a 4 fal között ülni és mire Szabolcs mobilizálható lesz, szeretnék kimozdulni is. Addig majd Votivval rójuk a biatorbágyi utcákat, ugye Votiv?Kép

Dora, 20-ra vagyok kiírva, pont 2 hetem van még hátra. Zsombi 14 nappal elöbb született, tehát, ha Szabolcs ragaszkodott volna a tendenciához, éppen ma kellene megszületnieKép, de túl nagy a csend, hogy így legyen. Lehet, hogy Zsombival egy napon akar majd születni, mert Ö is januári, 23-án lesz 3 éves.

doki: én a Kaáliból jöttem a Szent Imrébe, azt tudtam, hogy a klinikára már nem szeretnék visszamenni, ezért az ottani orvosom ajánlotta a Szent Imrét, és az elsö, akit ajánlott a prof volt, nem is próbálkoztam másnál. Valóban nincs semmi szorosabb kapcsolat közöttünk, és azt gondolná az ember, hogy azt sem tudja ki vagyok, de nem így van. Én is meglepödtem, hogy mennyire képben van velem kapcsolatban. Szülésnél fogalmam sincs mit várhatok, de gondolom szakmailag tudja a dolgát, a lelki dolgokra pedig ott lesz Ica és a férjemKép

Jucus, drukk, hogy ne legyetek betegek!!!

Recc, a Sinlacot nekünk bukásra írták fel, de nem mondanám, hogy Zsombi rajongott volna érte, én egyenesen rosszul voltam az elkészült pép szagától. Émelyítöen édeskés szaga van.

Pirus
38

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Recca!
Petra 10 és 12 hó között elég lassan gyarapodott (mondhatni semmit), szinte alig evett, csak szopizni akart, de azt se olyan sokat, és nekem is akkor ajánlotta egy barátnőm a Sinlacot...telefonon felhívtam a dokinkat, na nem ezzel indítottam, hanem azzal, hogy P nem eszik stb, és hallottam erről, de ő mintha elengedte volna a füle mellett... én meg ilyenkor olyan hülyén érzemmagam, és nem mertem mégegyszer mondani...szóval nekünk nem írta fel Kép
Pedig barátnőm fia is imádta Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ha ma este kivetelesen alszik majd a lanyom, akkor visszaolvasok. Addigis:

Voltam nepszabi es Juc egy bitang mazlista, mert mindket datumara talaltak meg lapot, Ildinek csak masolni lehetett volna (125ft/oldal) es 22+2 vagy 22+6 oldal volt asszem, es ugy mar nem kerte, de azert egy cimlapot hoztam. Es nyuszinak is masolni tudtam csak es lemasoltam az egesz aznapit es allati sokba kerult meg sokaig tartott, de gondoltam hatha huszevesen majd nagyon tudja ertekelni Kép ja, es rendesek voltak es aszontak, hogy sokan zaklatjak oket ilyesmivel, de azert a fazonnak nem kellett volna ragyujtania, mert szerintem mar vastag pulcsiban is marhara latszik a pocim, szoval ez meg negativum Kép ugyhogy tobbet nem megyek, aki lemaradt, az kimaradt.

Es voltam C&A es Kenguru es mindkettoben egy csomo minden le van arazva. De C&A ugy csinalja, hogy sokmindent, de mindenbol csak keveset, szoval egy 3500ftos pulcsi 3000, szoval nem vittek tulzasba. Illetve makom volt, mert jonehany zoknit sikerult zsakmanyolnom (3 darab vastag gyerekzokni 390ert). Kengurubol meg legalabb nyolc kotott pulcsit elhoztam volna (kb 4000 helyett voltak 2500 korul), de nagyon kemeny voltam es csak egyet vettem Kép meg egy orvosi taskat, hogy gyakoroljunk itthon a gyerekkel es ne kapjon sirogorcsot, ha sztetoszkoppal meghallgatjak Kép

Ja, igen, tegnap gyerekdoki megnezte a Nyuszi szajat es bekente betadine-nal, csak ugy tomenyen, higitas nelkul es aszonta, hogy 5-6 napig naponta 3x kenjem. Hat, nemtom...

Viszont lecserelem masik dokira, tudjatok, mar honapok ota agyalok ezen es tegnap el is kezdtem intezni, mar van egy idopontom az uj dokihoz.

Es Zs, kepzeld, a brittek meg nem valaszoltak, viszont apa kollegajanak a kartyajaval siman meg lehetett rendelni a cuccokat a neten, szoval a mi bankunk egy sz.r lehet. Nem tudja valaki, hogy mi az a "WireTransfer"? Mert most usabol rendelt apa es ott csak ezt az egy fizetesi modot lehetett valasztani es meg nem jeleztek, hogy akkor most hogyan, hova lehet fizetni.
moose

Manoka: Én nem azt mondtam, hogy nem lehet beszélgetni, hanem hogy én Világvége 2ről nem tudok egy ilyen taliért bemenni a városba, és autózni 2-3 órát. És ha nyűgös a csajom (ami mostanában fogzás miatt elég sűrűn előfordul), akkor beszélgetni sem tudok. De nem mondok legközelebb ilyet.

Jah, az én csajom imádja a céklát, almával és krumplival keverem, úgy a nyerő nálunk Kép

KépKép
oxigen
Györköny

HaliÓ!

NEET!

Ezt külön neked készítettemKép "elbújtam", és vártam a felállástKép meglett a gyümölcse! Remélem már elhiszedKépremélem a vizsgád sikerült!
KépKép
eszti25

Moose, csereld le mielobb!!! betadine-t nyalkahartyara 1%-os higitasban, mashova meg 10%-osban! higitatlanul ep borfeluletre, pl. oltas v ilyesmi elott.

Coolio
recca

Moose,
wire transfer=átutalás

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Pirus, en orulok, h (nagyjabol) elegedett vagy a dokiddal, es jo esetben (ugy legyen!!!) nem kell kulonosebben szakmai tudasat sem bizonyitania a szulesnel (bar nem ketlem, h nagyon ott van szakmailagKép)
koszi a tapszer-velemenyt. nem tul biztatoKép

Bogarka, neked is koszi. en is valami ilyesmitol tartok: jobb esetben elengedi a fule mellett, rosszabb esetben megint kapok valami "aranyos" megjegyzest.Kép (mikor mehetunk mar az uj kis dokineninkhez?)

Coolio
recca

Ildi,

a recept:
25 dkg bio mazsola (én simabol csinaltam)
két alma (vagy meggy vagy bármi)
7 dkg bio finomliszt
7dkg bio grahamliszt
egy tk sütöpor
késhegynyi fahéj
2 tojássárgája
egy deci étolaj

A mazsolat forro vizbe aztatjuk, majd lecsöpögtetjük, és mixerrel pépesitjük. Az almakat lereszeljük. A liszteket összekeverjük, hozzaadjuk a sütöport, fahéjt is. Külön talban kikeverjük a tojassargajat, a fokozatosan belecsurgatott olajjal. A kevereket elobb a mazsolaval, majda liszttel, vegul a gyumolccsel vegyitjuk. (en a mazsolat a tojassal turmixoltam, ugy nem volt olyan szaraz). Kiolajozott, kilisztezett 24 cm atmeroju tortaformaban kb 30 percig sütjük elömelegitett sutoben.

Köszi kérdésed, még sajna betegek vagyunkKép

KépKép
fibi

Hol van már a MACSEK család legífjabb tagjárol készűlt fotó????????????????????????

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Rec, minek nektek táp? Kép mi dokink 2-estől már nem írt tápot, hanem csak Milupa HA tejpépet. de az is kb 600 volt doboza. viszont a HIPP 3-as, amely Babatej néven fut, meglepően olcsó, cukor és egyéb-mentes, és Isti szereti is. sztem azt kipróbálhatnátok, bár még mindig nem értem, miért Kép

Fiam nem is volt igazán elemében, mert szegényke egész nap kis hisztipók, és nem is 4 foga jön egyszerre, hanem elindult a 4 őrlőhöz még a 2 szemfog is, és mióta hazajöttünk keservesen sír és semmi se tetszik neki, és már megint 3x kakilt eddig Kép

én meg persze nem tudtam dolgozni fikarcnyit se Kép
de a tali állati jó volt, szeretlek (látni) benneteket! Kép

és Pirus, majd gurulunk, meg megyünk együtt talikra is! Kép csak előbb Zsombi gyógyuljon meg és aztán Szabi szülessen meg Kép és ha bármi van, nyugodtan riassz, szívesen beviszlek!!! vigyáznék Zsombára is, de még nem ismer, és talán megijedne Kép de azért ezt is szívesen, csak szólj!

votiv 8)
votiv

Rec, itt van, és a 3-as az, és a vaniliás, mert a "finom gyümölcsös" = cukros. (vajh miért írják direkt oda, hogy ez a FINOM??? a másik meg a fújjundokcukormentesgagyivacakKép)
http://www.hipp.hu/termekek_tapszerek.html

votiv 8)
votiv

Votiv, tulkep nincs semmi kulonosebb oka. megvagyunk nelkule is, bar neha jo lenne valami veszhelyzet esetere (amikor nincs idom/kedvem/otletem mit fozocskezni vagy epp B-nek nem fulik a foga semelyik felkinalt eledelhez, mint pl. ma). aztan most hallottam errol a sinlacrol, es gondoltam megkerdezem toletek. ennyi. hm? no szoval nem arrol van szo, h most surgosen be kell szereznem valamit!Kép azert koszi a t(h)ippetKép! ja, es mit jelent az, h "tejalapu"?
Istinek puszi az osszes kis fog-bubjara!Kép nem aprozza, az biztosKép

Coolio
recca

kell egy pszichológus, vagy kineziológus. tényleg. van vmi ismerősötök???

Zsamőba...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSamőba!

Vazzeg elfelejtettem neked megkérdezni a gyerekdokinkat,hogy hol rendel.Ne haragudj.HA akarod,megadom a számát és megkérdezheted tőle.Én már csak azért nem hívom fel mert ugye megyek H-ba hétfőn elvileg.
Coryzáliát bevetettem takonykórra hátha...

Béluska mi volt tavaly afarsangon?
Soma nem is Dino akar lenni hanem Clifford!
20170114224602

Jucus! Hát nem emlékszel a tavalyi jelmezre?!? Én még most is látom Borisz édes kis fejét a malacka jelmezben, amit Zsanci sk csinált.

Zsan! Minek neked pszihológus? Inkább mondd el itt, az nem kerül pénzbe.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

Miylen igazad van!Tényleg,saját kéettő kezével készítette.
ZSan!

Felnézek rád!Kép

Juc
20170114224602

Bécó tavaly micimackó malackája volt!!!KépKép hehe...rózsaszin harisnyában...akkor még csak 2 éves volt, nem zavarta...próbálnám idén ráadni...KépKép
enyim gyerek most stitch vagy buzz lightyear akar lenni...ja, vagy triceratopsz...KépKép...de most mondta, h micimackó lesz...Kép
NEM TOM idén mi lesz....Kép majd elkérhetjük a jelmezeteket????KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ime B tavaly ilyenkor: Kép
Kép
egy éjszakám volt a ruhára, igy nem száradt meg rendesen, és ezért lett szürke az ujja...Kép ez az egy hibája lett...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan, behalok Kép éééédes!!! lementettem magamnak a képet, ugye nem baj?

Rec, tejalapú az sztem vmi módosított (tehén)tejfehérje, de majd az okosok elmondják!
örülök, hogy nem kell táp Kép és sztem pont ilyen helyzetekre tök jó lenne inkább vmi finom pép Benzsamennek, a Hollék nagyon fincsik ám, és borzasztó könnyű elkészíteni őket, és persze egészségügyileg is kifogástalanok Kép

hű, de dolgozom...

votiv 8)
votiv

Bocsi, hogy megint zavarok, tudnátok olyan dokit ajánlani, aki szakrendelésen is rendel, nem csak magánban, és elégedettek voltatok vele? Köszönöm!
joophe

Recca!

Hova jártok dokihoz? Miért nem váltotok? Nekünk rögtön először ezt írta fel, mert ez a leghipoallergénebb táp!

Piroska!

Zsombinak jobbulást!Kép Öcsémnek is volt ez a baja, meg az egyik ismerősömnek!
Jan. 20-ra vagy kiírva? Timi akkor született!Kép

Moose!

Nagyon köszönöm az utánajárásodat újság ügyben! Nagyon ari vagy!Kép A címlapnak is nagyon örülök!Kép A hülye parasztjának meg be kellett volna szólni a cigi miatt, hogy kuksoljon egy kicsit lejjebb, hátha eszébe jut, hogy ilyenkor nem szokás rágyújtani!Kép

Fibi!

Köszönöm a receptet! Akkor még gyógyulgassatok!Kép

Votiv!

A HIPP 3-as miért 3-as? Bocs, ha hülye a kérdés, de már én is agyalok, mit adjak majd Timinek 1 év után! A 2-es meg drágább? Mi lehet a különbség?
ildi76

Pocak, mizujs Macsékkal? és Ti hogy vagytok? kucogás?

ki beteg még? Soma? mi lesz így Clifforddal?

életem legviccesebb jelmeze egy tetőtől talpig befáslizott, múmia kinézetű kisgyerek volt, nyakában egy táblával, amin az állt: én TÉNYLEG elhittem, hogy csak egy ugrás a Sugár!!!

de ezt már csak az öregek érthetik, biztos semelyik másik gyerek se röhögne... Kép

votiv 8)
votiv

Eszti, Zsanci!

Jók a képek!Kép

Joophe!

Nem zavarsz!Kép Én Balogh dokihoz jártam és nála szültem! Neki van Sztk. rendelése is, de állítólag nagyon be van táblázva most! Azért, ha kéred elküldöm a számát, hátha!

ILdi
ildi76

Votiv!

Ez a jelmezem nekem is volt általánosban, amit írtál!Kép Vagy 2 órát várakoztam benne, mire a sor a zsűri elé ért! A mikrofont tartó néni kérdésére akkor már egy szót sem tudtam kinyögni!Kép
ildi76

Joophe, dr. Faludi Pál, én elégedett voltam/vagyok vele. itt a tel. és a rendelési idő: http://www.gyogyir11.hu/rendelo/index.php3
a rendelésre be lehet jelentkezni, és így szinte alig vagy inkább semmit sem kell várni.
és kérdezz még nyugodtan, akár privátban is!

jaaj, hát Fibiék betegek Kép gyógyuljatok meg! Kép

votiv 8)
votiv

Zsanci, beleszerettem Malackádba Kép

indianyo

Zsan!

Mikor lesz nálatok farsang?Nálunk febr.24-én.
Most kértem árajánlatot varros csajoktól,hogy mennyiért csinálnák meg:
Kép

JA és dino jelmezt Oxi apa talált nekem egy kölcsönzőben illetve azt is varrnak ha érdekel.
20170114224602

Nektek tetszik a Szeverin név? Vasárnap lesz ilyen névnap, még sosem hallottam!

Na megyek, rendbedobom a lakást!
ildi76

Zsanciiiii!
Imádom Malackát!!! Kép
Mekkora méretű ez a jelmez??? És nem adod el??? Igaz P. még nem jár oviba, de most nagy Micimackó meg Malacka-fun lett, és biztos imádná...vagy jövőre felvenné az oviba...lehet, hogy még akkor is beleférne Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv,
it's my pleasure...KépKép
Indi,
Kép köszönöm...Kép én is büszke vagyok rá!!! bár most már NAGY fiú, hiszen egy évvel ezelött készült a fotó! Akkor még BABA volt, most meg már NAGYFIÚ!!!!!!!!!!
bárcsak ne lenne ilyen makacs...Kép az életem rózsaszin felhöcskéken lebegne...(micsoda képzavarKép) most IE-ben nézlak titeket, ezért nincs nagy ö...mozilla firefox nem hozza be az oldalt...Kép

meséltem már azt az aranyköpését, amikor apukám adta ajándékra nem akart felülni, apukám azt mondta neki:
-Makacs vagy!
erre B:
-Borisz vagyok, nem makacs!!!!
KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi! Köszönöm szépen, őt már más is ajánlotta, a számát is megkaptam! :-)

Votiv, Neked is köszönöm szépen!
joophe

Bog,
szivesen kölcsönadom, elraktam Iginek...KépKép lesz ö még bölcsis...Kép
Juc,
mi eléggé szétzilált ovi vagyunk, még fogalmunk sincs mikor lesz farsang, de biztos nem 24-én. Tavaly vmikor febr. elején volt.
de megkérdezem, és talán kitalálják...Kép és akkor megmondom neked!!!jövő hétre, jó?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jól láttam, hogy a XI. Fejér L. u.-ban van a rendelés? Nem vagyok ismerős arrafelé, tudtok abban segíteni, hogy tömegközlekedéssel hogy lehet oda eljutni a Gubacsi úttól (3-as villamos végállomása)? Vagy mondjuk a Deák térről?
joophe

Juc,
ezek a jelmezek 6000Ft-ba kerülnek, usában.
én ezekre gyúrok, bár megfogadtam, h mindig én fogom csinálni a jelmezt, mert...csak...
de ez lehetetlen!!!
Kép
Kép
legalábbis idén...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Joophe, ha a Szent Imre rendelőjét kérdezed, a fekete 7-es busz ott áll meg a kórház előtt - Tétényi út. Az orvosi rendelőkebe a kórház főbejáratán ill. az oldalsó Bártfai utca - bejáraton is be tudsz jutni. Első emeleten van a rendelés és a labor.

indianyo

ja, és akartam ajánlani ezt az oldalt, azoknak, akik hisznek a homeopátiában:
http://www.remedia.at/hu/Krankheitenliste.html

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Ezeregy éve nem jártam erre. Jól vagyunk, bennem még lappang valami, de a Picúr jól van. Azóta megjártam a szájsebészetet, azzal indítottam az újévet, Kép másodikán, hogy kihúzták egy fogamat, ma meg kiszedték a varratokat, de túl vagyunk rajta, nem is volt vészes. Kép Azon röhögtem, hogy szülés után nem volt varratszedés, most meg igen. Na, mindegy!
Pindurkám jókat alszik éjszakánként, rászoktattam a héten, hogy magától aludjon el, és így 9--11 órákat alszik..
Joophe! Én nem vagyok ismerős arrafelé, de a www.utvonalterv.hu-t nem próbáltad?

Mkatus
mkatus

Joophe, az a Kht címe, a kis bénák odateték alulra Kép (egyébként a mi gyerekorvosunk ott rendel). de a nőgyógyászati rendelés a Fehérvári úti nagy, kívülről randa, de belül frissen felújított, kiglancolt rendelőintézetben van. az épület a Móricz Zs. körtér és a budai Skála közt van épp félúton.
végül melyik dokira hajtasz? Kép

ILDI te melyik általánosba jártál???Kép

votiv 8)
votiv

Joope!

Melyik rendelés?Igazából a Fehérvári úti SZTK-ban van szerintem a nőgyógyászati szakrendelés.
20170114224602

Zsan!

Hát ez az,hogy USa!Clifford ott is van dögivel.Na de majd jó világ lesz ha a tesomék már kint lesznek!

Juc
20170114224602

Joophe, amit Indi mond, az meg egy másik nőgyógyászat. annak számát nem tudom, de azt se, melyik doki rendel ott - ja, egy biztos... az UH-n mindig kiszólnak, h "Rákóczi professzor úúúúr betege vaaaaan?" Kép

votiv 8)
votiv

Köszi Indianyo és Mkatus!

Zsancikant!
Meg szeretném kérdezni, hogy ezeket a jelmezeket honnan és hogyan lehet megrendelni? Tudnál segíteni, nagyon tetszenek! Köszi!
joophe

Ez engem is érdekel. Nem lehet elég korán elkezdeni. Kép
mkatus

Votiv!
Valószínűleg Balogh doktor. Kép
A megadott oldalon láttam a Fejér u-i címet, jól bedőltem neki... Kép Szóval akkor ő is a Fehérvári úti Szkt-ban rendel?
joophe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: