A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lindi, Zsan!
Éppen a Queen dvdt nézem, szuper! Ezen a 70-es évek nagy számai vannak, és nagyon mókás ruhákban feszítenek a fiúkKép

Kép
Kép
manoka11

Lindi!
Café Maya.

Kép
Kép
manoka11

Lindi,
mókásak?????KépKépKép DÖGÖSEK!!!!!!!!!!!!!!!KépKép
Manoka,
én sem találok semmi rosszat a képeiden! Szép vagy és kész!!!Kép

és nekem is a "Dóci legyűri Istit" cimű kép teccik!!!!!!!!!!!!!!!KépKép

Juc,
Soma hogysmint?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Dóra! Én is esőben mentem, villamossal meg busszal. Ráadásul az babakocsira való esővédőt azt hittem, hogy a garázsban van, de ott kiderült, hogy mégsem, de már nem másztam visza érte, de egy kis eső nem árt meg. Legközelebb ez nem lehet kifogás!

KépKép
KépKép
lindicita

Ancsi:ez csúcsszuper.Mármint,hogy névvel vannak a képek.Szinte már mindenkit ismerekKépBiztos jól éreztétek magatokat.

petergabi

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Az összes anya és gyerök gyönyörű! Irigyked, irigyked....

indianyo

Képeket mindjárt nézem, a Dóci-Isti páros felvillanyozott... épp a barinő nyúlja le a fiúnkat? Kép

Az egyéb képek, tehát amik nem a talisok, nagyon szuperek, tényleg midnen sztimrés ilyen szép, vagy kissé elfogulódtunk? Kép

Gigi,
ugyan mááá .Kép

neet
neet

Indianyo, nem valaszoltal a dunaharasztis kerdesemre! Vadkerti?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lanyok, a Brendonba Brevi Grand Prix autosules kuponakcios 0-18kg-ig. Ismeri valaki ez a markat?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Neet,
ja, mondták is, hogy Eszti nem fog örülni Kép de Dóci minden fiút ölelgetett... hmmmm...

v
kisün

meg tudjátok mondani, h a Szakbarbár topikját hol találom?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Dóra,
legtöbben tényleg bkv-val mentünk, szóval ez ne tartson vissza, mert jó lenne már téged is megismerniKép

Kép
Kép
manoka11

Majdnem megkérdeztem, ki az a narancssárga kabátos csaj Beet mögött... Kép
Manoka,
te írtad, hogy fogyizni akarsz??? Minek? Vagy félreolvastam? Mert semmi szükséged rá! Kép

Isti beindult Lencsire is, mi? Látom... Kép

Jé, Soosoo,
végre látlak. Kép

NA, végre végignéztem. Jól néztek ki, csajok, és a dedek édesek, kivétel nélkül. Kép
nyalósneet.. de tényleg édesek!! Kép
neet

Zsan,
ok, akor DÖGÖS! És ezek közül csomó klippet nem láttam!

topik:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036766

Kép
Kép
manoka11

Kisünöm,
ezt a rossz dumát nehezen veszem be. Kép
Soma nagy esélyekkel indul, ha Isti már ilyen... Kép
neet
neet

Neet!
de kell, a képek csalnak. pl nem látszik a hátsó felemKép vagy inkább: hátsó felemKép

Kép
Kép
manoka11

Jaj, Dora, ne haragudj, azt hittem, válaszoltam Kép terhességi amnézia, ugyeKép
Nem, Vadkerti nem rémlik, de én ide csak aludni jártam mindig, legalábbis az első iskolás évemtől kezdve. Szóval kevés embert ismerek.
Gyerekkoromban és is szerettem itt a nyarakat, lehetett össze-vissza büntetlenül bicajozni, nem volt forgalom. No meg Sóderos ingyé' Kép

indianyo

Lányok! két kérdés:
- szerintetek mely oldalakon érdemes hirdetni babakocsit, meg egyéb cuccokat?
- ha vhova az van kiírva, hogy 6.-ig, az azt jelenti, hogy 5.-én estig, vagy még a 6.-i nap is beletartozik?

köszi: Pocak Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ancsi,
Ha jól megnézed a képet, látszik, hogy jobb oldalrol fogja egy kézKép
Egyébként húzza magát fel, mert űlne, de nem engedem. Ölben is tök jól tartja magát Nem örülök, hogy űlni akar!KépKépMég korai lenne... Erős kisbaba. Már újszülöttként is emelgette és tartotta a fejét Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Indi, semmi baj, csak kivancsi voltam.Kép

Pocak!Szerintem 6-a meg beleesik.

Szakbarbar:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036766&la=50633349

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

MOMosok,
Nagyon teccenek a képek. Olyan helyesek vagytok így egy kupacbanKép Szeretnék megismerkedni veletek és a gyerköcökkel élesben, úgy hogy a Sagojamayát nem fogom kihagyniKép, akkor sem, ha cigány, bocsi, "roma"gyerek esik az égböl. Csak az időpont legyen jóKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Manoka,
azzal ráérsz, nagykabát alatt úgyse látszik... Kép
Ha magad miatt, akkor .... Kép
neet
neet

Magdi, nálunk is ez van!

Lindi!
nem baj, hogy nem vagyok rajta, egyéb okokból - mikor még nem jöttél meg - mondtam a csajoknak, hogy nem szeretnék egy képen se rajta lenni Kép

ancsipancsi

MANÓKÁN EGYETLEN KILÓ SÚLYFELESLEG SINCS!!!
el ne higgyétek!

ancsipancsi

Dora, Manoka,
köszi a linket!
Manoka,
bocsi, hirtelen azt hittem, Lindi irta a mókásat! De ők akkor is inkább DÖGÖSEK!!KépKép
És nekem olyan furcsa, h a wembley koncert 20!!!éve volt!!!!!!!Az rengeteg idő!!!!!!!És azon még olyan fiatalok!!! Most meg már olyan kis gyűröttek...KépKép

Pocak,
sztem is beleesik a 6-a.
És fiúk hogy vannak?????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Tényleg nincs Manokán több!!!KépKép
de úgyis ő érzi!!!
Én pl. mostanság, RUHÁBAN (szigorúan!!) sokkal normálisabbnak látom a testem, mint amikor 5 kilóval kevesebb voltam. Sztem a melleim kompenzálnak egy kicsit.
ruha nélkül azonban félelmetes!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
Isti nem aprózza el a tapizástKépKépKép Csajozik ezerrelKép Õ meg a Lencsi baba........ Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok,

Képek tök jók lettek. Kicsit sajnálom, hogy nem mentük, de hát ez a trágya idő, meg Fanni nyűgije együtt nem lett volna túl jó páros. Na de remélem tényleg lesz Sagolya hamarosan.... Ez az Isti mekkora nőcsábász...

Minden baba és mama nagyon helyes.

Johi a kis kényelmes

Kép
Kép
johanna1975

Zsan!
úgy érted, hogy bármelyik pasi megőrül ha látja?
node nézd meg az átutalást, hogy van részletezve a tgyás.

Magdi!
csak a pelenkáját fogta meg Kép Kép Kép

ancsipancsi

Ancsi: engem borzasztóan érdekel az a sorozat, ebben van amikor az emberi testben császkálnak??? Én azt üldözöm ezer éve!!!
Irigyellek titeket, de akkor sem tudtam volna menni, mert Balu még kucizik, de legközelebb megpróbálom. Sztem nekem mindegy, hogy MOM vagy Sagoja, mindkettő nagyon messze van, de én bátor vagyokKépKépKép

Zsanci: már bulnak, de nem sietik el, B most kapott új gyógyszert mert a másikat rendszeresen visszahányta!

A második kérdésem azért volt, mert ma egy "drága, aranyos, kedves" vízóra leolvasó emberke, kicsit érdekes hangnemben kioktatott, hogy a 6.-ig az azt jelenti hogy 5.-én estig be kell dobni a vízóra állást a gyűjtőládába. Én köpni-nyelni nem tudtam, de utólag elkezdtem gondolkozni, hogy ezért panaszt fogok tenni!

Pussz: Pocak
pocakpacni

mom-ot mi is elveztuk. kulon orulokKép, h ott volt Ancsi meg Soosoo. meg az is klassz volt, ha vegen meg dumcsiztunk kicsit, meg az is, h az elejen meg nagy nyuzsi volt. szoval az egeszKépKép

Fic, kosziKép majd toled valami mast botolok, jo?Kép

Johi, Manoka, Zanza, ki valasszak?Kép azt hiszem, talan Zanzaval a legeselyesebb, h talalkozom. felteve, ha lesz torna, es jon/megy o is mi isKép
hm? Zanza, ha viszek dvd-t, atmasolod nekem?KépKép

Green, a kepen (profilodban) a hatterben a legu heveresz?Kép ja egyebkent klassz kepKépKép

Pirus, gyogyulast a fiacskadnak!! a masik fiacskadnak meg turelmet(?), h meg ne akarjon megszuletni egy ideigKép de a batyo kedveert biztos megtesziKépKép

Johi, ez jo: "epeszu ember..." ertem. igazad lehet.Kép de latod, pl. Pirusnak ok. csak mi vagyunk ilyen valogatosak, vagy mi...Kép

Manoka, tok joKép hamar megjott a kedve anya foztjehezKép

most meg megnezem a kepeket...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Juc, oksa. Hétfő akkor!

Zsanci, msn-n lebeszéljük.

Mom-osok! Nagyon szépek vagytok a képen!
zanza

Ancsi: tényleg oda kell figyelni, mert nagyon nagyon sok kajcsóba belecsempésznek cukrot. Én a kecskemétiben alig találtam cukor nélkülit, talán a pár bio, amiben nincs ilyen jellegű készítmény, mármint zucker. A hippnek viszont tényleg sok van. Csak egyesével meg kell nézni, illetve fel kell jól készülni. a www.hipp.hu honlapon ott van az összes kajcsó én onnan gyűjtögettem, mert annom ég úgy nézett, ki hogy azt is fogom tartani. Úgyhogy keress, mert tényleg van sok. A sunval és holle azonban soha nem ad hozzá cukrot, tehát azok megbízhatók ilyen szempontból. Fanni imádja őket, most már rendesen benyom egy kaját szinte egyszerre. Most alma volt soron. Este a maradék egy kanál almát hozzákeverem neki egy kis krumplihoz. Céklát én is akarok főzni, de még nem mertem. Jaj el sem tudom képzelni, azt hogy fogom kimosni a ruháiból, mert ő aztán úgy eszik, hogy van ne mulassssssssss.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Recca: Pirusnak Õ a dokija. Ajaj... jaj, nem akartam megbántani. Csak ha az ember keres, akkor tuti nem nála kezdi az ember, kivéve, ha ismeri, vagy kifejezetten Õt ajánlották. Én erre értettem. ÚÚÚÚÚú most jó bunkónak érzem magam, ha megbántottam valakit. És hát én is ismerek olyat akinek nagyon bejött, hiszen ÕT ajánlották nekem. Na sebaj.

Recca: Zanza lehet a nyerő, mert Õ másolni is tud. Én aztat nem. sajna... de kölcsönbe bármikor.

Pirus: remélem nem bántottalak meg.... nem állt szándékomban. Bocsi...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Pocak, ez az 5-ig, 6-ig, akarmi nem igazan egyertelmu. ilyenkor azert meg szokas adni, h mondjuk 5-en x oraig. a fene a beluket...Kép

Coolio
recca

Johi, ooo, azt h igazad lehet, magamra ertettem. marmint, h en sem erzem magam epeszunekKép. na de mostmar jol belekavarodtam en is. Pirus, bocs!!!Kép

Coolio
recca

De jók a talis képek Kép , ismét beazonosítottam pár emberkét Kép

Recca ! Igen háttérben legu + a tetején az egyik macsek Kép

Céklát én is főztem már , botmixerrel leturmixoltam , bébiételes üvegben lefagyasztottam . Eddig kétszer próbálrtuk egyszer megette a felét , másodszorra semmennyit sem .

Kép
Kép
greenolive

Green, meg azt akartam kerdezni, h Aron mit szol a leguhoz? v meg nem nagyon erdeklodik iranta? es a macskakhoz? amugy hany macskusz van?
a ceklat B sem komalja mindig: egyszer igen, maskor meg tok nemKép

Coolio
recca

Sziasztok!

Nagyon jók lettek a képek! Sajnálom, hogy mi nem tudtunk ott lenni!Kép

Ha valakit érdekel, hamarosan nekünk is lesz egy használt, de jó állapotú autósülésünk, csak előbb meg kell majd venni az újat! (0-10 kg, Maxi Cosi ülés)

Dora!

Brevi ülések jók és teszteltek! Én csak ennyit tudok a márkáról! Mi az a kuponakciós pontosan? És mennyivel olcsóbb így?

ILdi
ildi76

Zsan!

Köszi,nagyon izgulok Tibi bácsiértKép

SOma jól van csak beijesztett a lázasodással,kicsit köhög,orrfolyik.De az nekem is és ettől ki vagyok.nem akarok mütételmaradást!
20170114224602

Johi!

csak sok bébiétel sokkal-sokkal drágább, azért nézegettem minden márkát. van itthon táblázatom, és abban látom, hogy melyik milyen cuccot tartalmaz (pl. a Hippnél is láttam, hogy idő előtt tartalmaz tejet vagy glutént, úgyhogy a saját eszünk után kell menni). láttam, hogy minden márkában van sós meg cukros is, a kecsóiban is ki lehet fogni, meg a Mildiben és Nestlében is cukor nélkülit, így nem kő olyan drágákat venni, mint a 300 Ft-os Hipp. de azért anyukám vett egy csomó Hippet is Lencsének Kép, nehogy hátrányos helyzetű gyerek legyen. legjobb lenne, ha minden nap szétnyomnék neki egy banánt, vagy almát, csak még nem eszik annyit. szóval szem előtt tartm az ár-teljesítmény arányt, és ezután nagyon megnézem, hogy mit veszek.
PÉLDÁUL LÁTTAM ALMA-EPER kaját 4 hós gyereknek!!! hát hol lehet adni epret már 4 hósnak??? egy szlovák bébiételes cég is felbukkant, ők meg vanília ízű cukorral dúsították a kaját Kép, és még nagy bötűkkel rá is vésték, mintha ez előny lenne.
na, szóval tök kecsegtető a Holle meg ezek, amiket a honlapon olvastam, meg a Hipp is, de olyan drágák a többihez viszonyítva, hogy vagy nézek az olcsóbból cukormentest, vagy inkább megfőzöm, mert így csak a bébiétel 5eFt lesz havonta, és a tápszer is jó sok. jó lenne, ha jönne már a nyár és lenne gyümölcs dögivel. ;-)

Green!
én meg nem mertem bébiételes üvegben fagyasztani, mert a férjem aszonta, hogy szét fog menni. DE UGYE, HOGY NEM? mondtam neki, hogy csak félig töltöm , de magyarázott! írd le hogy csináltad!!! Kép

Manóka!
azért is kérdeztem, hogy Emma mennyit eszik, mert képzeld, hogy Lencsi ebédre megiszik 100 ml tejet, meg hozzá fél üveg bébikaját. akkor nem piskóta a babám Kép, igaz ő csak 5x eszik naponta.

ancsipancsi

Ildi, koszi!
Most 10ezerrel adjak olcsobban, 26990 helyett, 16990 es nekunk van meg egy 5ezres vasarlasi utalvanyunk is.
11990-ert csak megeri.Kép

Kuponakcio: az Anyak lapjaban van kuponuk, amit ha bevaltasz olcsobbert adjak. A www.brendon.hu oldalon vannak a havi akcijjas termekek.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lányok!

Kinek van C&A/s kék overállja és bordó csizmája,mármint a gyereknek?
Anyukám azt hite,hogy Panna van ott.Kép

Ancsi!

nem minden képet tudok megnézni,biztos a többiek is most nézegetik mert kiírja,hogy a szolgáltatót nem találja.

Juc
20170114224602

Nekünk van kuponunk ha kell valakinek és eljön érte oda adom szívesen.ILDI!Hallod-e?
20170114224602

Fibi!

Elküldöd nekem a szülinapi tortarecipét? KépJobban vagytok már?

Jucus!

Kezd el kúrálni magad! Mézes hársfa tea, C vitamin stb! Drukkolok, hogy ne legyen műtételmaradás! Kép
Egyébként köszönöm a telefont újságügyben! Kíváncsi vagyok milyen hírekkel jön Moose!

ILdi
ildi76

Juc!

De HALLOM ám!Kép Köszi! Lehet, hogy élni fogok vele! Mindjárt megnézem a Brendon honlapot, amit Dora ajánlott!
ildi76

Juc, végül laparoszkópiás lesz a műtéted? Nekem is volt, 20 éves koromban, akkor még nem volt ilyen, csak a 25 centis vágásos... viszont mivel én nagyon későn szántam rá magam (nem hittem el, hgoy ez lehetséges abban az életkorban) sajnos a hasnyálmirigy-gyulladás is utolért. Szóval jól teszed, ha nem vársz vele. Egy gyors immunerősítés esetleg?

indianyo

lanyok, probalta valaki a Nestle Sinlac tapszert? egy baratosnom ajanlotta, h ez tej-, cukor-, gluten-, stb mentes, es eleg finom, es fel lehet iratni, es ugy olcsobb. mondjuk nemtom, mit szolna a "kedves" doktornonk, ha megkernem, h ugyan irja mar fel. egyelore azt se kotottem az orrara, h B (pontosabban az anyja) "hatranyos helyzetu"Kép szoval azon filozom, megeri-e vajon az esetleges konfrontalodast?KépKép

Coolio
recca

Dora!

Ez a kuponakció tök jó! Megéri figyelni! De ami nekünk lenne jó ülés, így is nagyon drága, úgyhogy nem élek a kuponokkal! Azért köszi Juc!Kép
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: