A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ez gyorsan ment!
Gratulálunk Macsnak és Fülöpkének is(szegény már így marad)

Juc
20170114224602

MACS, nagyon ügyesek voltatok! Isten éltesse a babát meg a mamát!!!!
soosoo

és reggel még itt rajzolt!!!!!!!!!azta!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Egeszseges Fic, nem er ilyen nyalcsorgatokat irni a forumra!Kép

Szakbarbar nekem is segitett, ingyen. Mondjuk konkret osszegekrol nem esett szo.

Most olvasom a Kismamat, elborzaszto a kecskemeti szuleszet. Hogy engedheti meg maganak egy megyei korhaz ezt az allapotot? Hihetetlen...
A csecsemok es az anyukak kulon emeleten vannak elhelyezve, WC-mosdo meg a folyoso vegen. Rooming is van, keves ferohellyel, WC-mosdohoz csak a latogatokon keresztul lehet eljutni, kozos szuloszoba fuggonyokkel elvalasztva. Iszonyat.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsanci!
szakbarbár nem egy májsztyer na vszje rúki. Kép
szerintem lehet. nem kártérítés lesz az, hanem korrekció. a legfrankóbb az lenne, ha csak az adót vonták volna rosszul, mert akkor az majd kiderül, mikor megírják, hogy mennyi. de az átutaláson is kellett látnod, hogy mondjuk TGYÁS ennyi, adóelőleg ennyi. ezt az összeget még írd meg nekem, és akkor leszünk a legjobban képben.
a gyedet nem küldik maguktól. (ha neked kell intézned, és most úgy derült ki számomra, hogy igen) tgyás után küldtek egy levelet, hogy ekkor meg akkor le fog járni a tgyás, és hogy a gyed-hez mit kell beadnod. keresd meg és igényeld meg. automatikusan nem megy. újra kérik a születésit meg ilyesmiket. vagy már megtörtént?
most el kő mennem, úgyis rontottam itt a levegőt.
de holnap taláxunk úgyis.

LÁNYOM NYÖGDÉCSELVE: EGYEEGYE OGÁO EGEREGE LÉÉÉ GELÉÉÉ, GOGÁÁÁ GÁÁÁÁGÁÁÁ (lehet, hogy libába ment át?), EJÉÉÉ, EÕÕGE, EEEE, OOOÖÖÖÖBBÜÜÜ. EVVOOOBBBÜ. (közben az ujját is bekapja :D) OOOVVVÁÁÜOÁ. OOJJJÁÁÁÁÁ ÜÜÜOOOOÜÜÜÁÁÁÁ. (na eddig a közvetítés)
igen édi, hol mély, hol magas hangon csinálja. Kép

ancsipancsi

Macskaeknak gratula!!!KépKép Belehuzott a kiscsaj. Szerintem meg akarta nezni a rajzomat.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Én is Nagy Gratula itt isKépKépKép
Negyed órával a szülés után telcsizett, mondván vissza akarta adni nekem, hogy én is a szülőágyról hívtam fel anno MarcivalKépKép Azt mondta, hogy borzasztó gyorsan jött! És óriási szemekkel leskelődikKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Nagyon sok boldogságot FÜLÖPKÉHEZ!Kép

petergabi

ANcsi, holnap megduma. egyébként már júliusban kellett igényelnem, akkor ez meg is történt.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

MACSKÁNAK ÉS FÜLÖPKÉNEK, illetve FILIPPÁNAK NAGY GRATULÁCIÓ. KépKépKép Ügyesek vagytok Kép
Macskaapa rak fel képet a családról?Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Kép

Kép

Nagyon ugyesek voltatok,hogy ilyen gyorsan megszuletett FulopkeKép

Macs-ApuKép
Varjuk a kepeket a csalad legifjabb tagjarol!Kép

No megyek,mert most azt hiszem,egy jo ideig nem lesz alvasKépKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

MagdiKép

Egy rugora jar az agyunkKépKépKép

K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Éljen Macs, Éljen Fülöp És ÉLJEN AZ APUKA IS! Kép
neet
neet

Ancsi,
Kubrick Mechanikus narancsa??? Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mi az??? NemtomKép

Gyevocski, tágdá bugyem vszpomináty ruszkij jázyk?Kép
OLyan jó lenne találkozni személyesen is, de nekem a babóval mesze van a MOMKép
Ha a Sagojába lesz maya, oda tutira megyünkKép
Tudósító Mása- a világ végérölKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Hatalmas Gratula a Macsek családnak!Kép Isten hozta Fülöpke kisasszonyt!

Nálunk elég gáz a helyzet, a doktornéni azt mondta, úgy néz ki Zsombinak valami gázos vírusfertözése van, meg van nagyobbodva a mája és a lépe illetve mindkét nyirokcsomója. Holnap a Heim Pálban kezd Apájával, vérvétel és egyéb vizsgálatok.Kép Ha az a vírus, amire gondol, akkor az legalább 1-2 hét, nekünk meg nincs senki, akit mozgósíthatnánk, tök egyedül vagyunk Apával, így ha szülök, lehet, hogy mentövel kell bemennem, mert Apának itthon kell maradnia és nem tud ott lenni mellettem, amit nagyon sajnálnánk.Kép Na, nem is negatívkodok tovább.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Kriszta, csak a kiváncsiság tesziKépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Piroska,
Most neked drukkol a csapatKép Ne szomorkodj, mi itt vagyunkKép
Lásd, Macska is hogy aggódot és minden tök rendben vanKép. Nálatok is rendben lesz mindenKép Zsombinak meg 1000 gyógypuszi. Merre laktok?

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Piroska,
ez nagyon nem jó!!!!!!!Reméljük nem az, amire gondoltok, és reméljük picúr is megvárja apáját!!!!!!!!!nálunk is pont ugyanez volt a szitu, csak az a különbség, h picur megvárta, mig bátyus ismét elkezdi az ovit...irtó rendes baba volt a pocakban!!! de hogy hova tünt????? lehet, h elcserélték????KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és, ha tudunk vhogy segiteni, szólj!!!!!!!!! én tudom, milyen szar ez igy!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Piros, addig még bőven megygógyulhat! Mondd meg a pocaklakónak, hogy tessék megvárni, amíg a bátyja egészséges lesz! Kép
Különben nekem is Zsombi a nagyobbik, úgyhogy gyors jobbulást a druszának!!!
soosoo

Mása,
mechanikus narancs egy regény, egyébként burgess irta...Kép egy kis senkiházi ganajtúróról szól, és a szleng végig orosz szöveg. Tök jó!! a filmet nem láttam. az a kubrické, az ötlet másé...(Mása...Kép)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan, el akarom olvasni!!!!Kép nincs meg valakinek???

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Képzeljétek, anyukám most hívott, hogy a kolleganőjének megszületett az unokája 2700 gr, 56 cm, és 10-kor ment be, és 1-re meglett a baba, akit Dianának hívnak. Aztán összeállt a kép, mert ismerem a fiát, aki ugyebár Macs férje. Milyen kicsi a világ!
Macs! Nagy-nagy gratula neked és a kis Filippának!

KépKép
KépKép
lindicita

de...Kép
kölcsönadom!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

de jóóóóóóóó! Kép Isten hozott ezen a szép világon drága kicsi Fülöpke! kívánok sok szép boldog napot Neked anyukáddal és apukáddal, és sok finom tejecskét! Kép

Dorka: gyertek fel salizni! vagy mi is lemehetünk, ha felébredt Vince és Nektek is jó! Kép csináltam még vaníliapudingos babapiskótát is - teljesen update! Kép

Ancsi: lánykád édes lehet! Kép jó lesz végre élőben is látni - ha összejön holnap

Juc: megértelek, én is nagyon nehezen veszem rá magam, hogy kimoccanjak ebben a randa időben! meg erősen kűzdök a depi ellen. ezért is megyek el, ha sikerál, mert ott feltöltődünk egymástól. Kép de mondom, megértem azt is, ha nem jössz. csak olyan jó lenne látni Titeket ...

Tök jó ez a wiw, már egy csomó ismerőst leltem, meg engem is megjelöltek, legutóbb egy általános iskolai oszt.társnőm, aki Jeruzsálemben lakik, és febr.28-án lesz 1 éves a kislánya Kép

és mégegyszer: GRATULA MACSÉKNAK!!!!!!! Kép
ficánka

Zsan, előre is kösziKép
Akkor mikor lesz tali a Sagoja környékén??? vagy valahol máshol, ami nekünk nem a világ végeKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Piros: addig még simán meggyógyulhat Zsombi! megy a drukk, mostmár Nektek!!! Kép

Lindi: ez tök jó! Kép

Na L, vasalok, amíg V alszik.
ficánka

Macs,
GRATULÁLOK KépKép Annyira jóóóóó érzés, hogy magától jött, és természetesen, meg minden Kép Fülöpke, üdv a világban és a babaneten Kép

Pirus,
nagyon gáz, remélem, nem komoly!!!! Szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!

Lindi,
ez jóóóóóó Kép

Zsanci,
nekem a könyv jobban tetszett, kubrick-féle balett-erőszak nem igazán jött be nálam Kép nektek milyen nikon? Nekünk azt hiszem coolpix, a gép fele elforgatható, naggggyon imádom.

v
kisün

Juc,
MI AZ HOGY NEM JÖSSZ??????
kisün

Macs, nagy-nagy gratula, erot, egeszseget stb.
Azta, micsoda sebesseg. En is ugyesen, gyorsan akarok, szoval hogy kell? Kép Kép

ES S.O.S. KERDES: milyen fertotlenito izemicsoda kenheto gyerekszajra?
moose

oh, csak beugrottam, h megvan-e mar a kicsilany, es IGEN!Kép nagyon sok boldogsagot gyufaszalkiralykisasszonynak meg az anyukajanak es az apukajanak!!!!KépKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Lindi: ez csúcs!!! Majd elmesélhetem neki???

pocakpacni

Vera!

Na most képzeld el,hogy nincs kedvem.KépJa és még ebédet is fizetnem kell óviba délelőtt és az már sok nekemKép

LustaJuc
20170114224602

Macs: nagyon nagy gratula... ügyesek vagytok.

Akkor holnap megy valaki egyáltalán talizni?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

A kicsi a világ sztorihoz még annyi hozzátartozik, hogy Macs férjével évfolyamtársak voltunk a gimiben.

KépKép
KépKép
lindicita

Szoval az tortent, hogy tegnap este nemigazan akart elaludni vagy en vagyok egy bena anya es ahogy tizkor sapkaval a fejen ugralt, amit annyira direkt rahuzott, hogy ne is lasson ki, akkor elesett ugy - mert a bena anyja nem figyelt rendesen -, hogy raharapott az also ajkara, amibol rogton durvan dolt a ver es allatira megijedtunk es hivtunk is az allando gyerekorvosi ugyeletet, akik aszontak, hogy ma a janos korhaz gegeszete az ugyeletes, azt hivjam, mondom jo, de addigis mitcsinaljak vele, hat, csak hidegviz. Janos korhaz aszonta, ma nem o, hanem az istvan korhaz gegeszete az ugyeletes, akkor annak is szam elokeres es hiv es a portason tuljutva mar nem vettek fel, egy csomo ideig se, aztan elallt a verzes es probaltuk vizzel oblogettetni a gyerkocot, hogy ne legyen belul veres a szaja es ivott is meg elaludt Kép Es ma voltam vedoneni, aki aszonta, hogy igen, barmit nem lehet rakenni, de azert glicerines oldattal toroljem le, nehogy elfertozodjon, de a gyogyszertaros nem adott, mert szerinte az nem jo erre es felsorolt egy csomo dolgot, amit szerinte lehet, de egyik sem volt fertotlenito. Apa meg aszondja, hogy mostmar minek akarom fertotleniteni. Meg megprobalom felhivni a gyerekdokit. Szerintetek? Ja, es a "doktor neni konyve" egy kalap szar, mert vegigneztem az egeszet es egy sort sem ir sebesulesekrol, mindenfele nyavajarol ir, meg etetesrol, szobatisztasagrol, alvasrol stb., de vazzeg verzescsillapitas az egyaltalan nincs benne. Rairhattak volna, hogy a doktorneniknek semmi kozuk az elsosegelyhez, vagy hogy azt majd egy valamikori masodik kotetben fogjak csak targyalni Kép Kép

kiakadtespocsekanyamoose
moose

Ja, és nem akarlak ijesztgetni benneteket, de ha jól jön ki a lépés, akkor mi is megyünk a MOM-ba. Már csak azért is, mert Ancsival álmodtam, aki ott volt a talin, és bujdosott előlem. Tuti belőtt séróval, kis kalapban, szépen kifestve.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi, még mivel szárnyalod túl a "kicsi világot"KépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Johi: mi IGEN, hacsak nem állja utunkat jégeső, szélvihar ... mert kis séta + bkv a tervezett elérési mód. Kép

Recca: ez jó Kép gyufaszálkirálykisasszony Kép majd jól kigömbölyödik! édes Vincém csaknem ilyen hosszúságú volt (57), és a 3500 grammjával én kis vékonyságnak láttam, sőt a virgácsairól mindig a csirkeláb jutott eszembe Kép most meg egy kis szumócombibébi
ficánka

Viszont kaptam babyloof es tamarinlax es arnica. Ebbol a 9 vagy a 15 ch lehet a gyerkocnek? Es most adjam? Zs? Votiv?
moose

Fic: engem is jelölheccccc ám wiwen, ha megtalálsz. Mondjuk Jucnál,Votivnál és még sok mindenki másnál. Bár én is megkereshetlek...

Lindi: ez tényleg vicces és nagyon kicsi a világ, ez most már számomra is többször kiderült. Tetszik pl. hogy tök véletlenül Fic és Dóra egy házban laknak. De jó lehet nekik.

Ildi: sima digitális nekünk is tök jól müxik. Van olyan aminek flexibilis a vége de van sima is talán az elöbbi jobb, de nem nagy a különbség, én azt tudom javasolni.

Piroska: nagyon drukkolok nektek, hogy ne az legyen amire gondoltok. És hát remélem, hogy apa ott tud veletek lenni. Zsombinak jobbulást és neked meg minél kevesebb idegeskedést.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Moose! Állandó gyermekorvosi ügyelet van a II. kerületben a Budai Gyermekkórházban, ilyen esetben az is jó.Mi valamelyik hétvégén odavittük Grétit, mert oylan furán vette a levegőt, anyukám meg beijesztett a tüdőgyuszijával, de szerencsére nem volt neki semmi baja, amire mondjuk 8 féle gyógyszert írt fel a néni, és érdekes módon anélkül is meggyógyult.

Ilyen elsősegély dolgokra nagyon jó az FLP-nek a First-je, ami gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő. Égési sebekre is nagyon jó, illetve arra csak ez jó, nyom nélkül elmúlik tőle.

KépKép
KépKép
lindicita

Ugyan Moose, nem tudsz minden pillanatban a gyerkőcre figyelni! Nem vagy pocsék anyaKép, kikérem magadnakKép
Sajnos, nemtudom mivel lehet fertőtleníteniKép, de talán valaki megírja. Én csak annyit tudok javasolni, hogy a fertőtlenítés mellet sok-sok gyógypusziKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Moose: bár nem engem kérdeztél szerintem bármelyiket adhatod. Arnicanak segíteni kéne ezen bajon. Nem is vagy rossz anya, hát ilyen szerintem mindenkivel előfordul. Remélem Nyuszi (nevét még véletlenül sem írom le, illetve leírtam,de gyorsan töröl töröl).... Bulást neki is. Babyloof? az köhögésre? vagy mire? szerintem az nekünk is van. De azt nem lehet homeóval keverni. Biztos nem is akartad és ezt már százan elmondták, úgyhogy nem is okoskodok tovább....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Moose: amikor Marcinak szakadt fel a szája, mi semmit nem kentünk ráKép Nem lett baja!

Johi: nem megyünk, bár ha lesz nálad csereruha...KépKépKép (mikor és hogyan szolgáltassam vissza az előzőt?Kép Még egyenlőre nem tervezek bébihami vásárlást, de ha párod erre jár szólj és odaadom neki) Balu még nagyon csúnyán köhögKépKépKép Most kapott vmi csillapítót, meglátjuk hat-e!

pocakpacni

Pocak! Igen, elmondhatod.

Szmagdi! Ezt már csak akkor tudnám túlszárnyalni, ha kiderülne, hogy Macs anyósának a második unokája, aki ugyancsak hamarosan várható, kiderülne, hogy mondjuk Piroska, vagy Moose, vagy Kisün.

KépKép
KépKép
lindicita

Hihi: Lindi megelőzött mert én is az Aloe Vera First-et akartam javasolni. Nekem az állandó szolgálatot teljesit, apának, nekem és babónak is nagyon jól bevállt.

És tényleg állandó ügyelet van ott a Budaiban, ezt jó tudni. Köszi az infót.

J és F

Kép
Kép
johanna1975

Az állandó ügyeletet úgy kell érteni, hogy a normál orvosi rendelési időn túl, tehát este, éjjel és hétvégén.

KépKép
KépKép
lindicita

Moose, bocsi ha kétértelmű volt, amit írtam. Szóval nem LEHET mindig a gyerköcre figyelni! Egy Anyukának 1000 a dolga.És ettől nem pocsék AnyaKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Lindi
He-heKépKépKép, milyen igaz!

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: