A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

sziasztok!

Rony, Rózsa
sajnálom, hogy nem jött össze a baba, de ne adjátok fel, mindenki drukkol nektek és láthatjátok, hogy van már jó pár babás kismami is köztünk, adjon nektek ez erőt.

Én várom a bládimérit, aztán megyünk 2.inszemre.

Kakti
nagy gratula :)

vigyázzatok a babákra babások

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Szerintetek mennyi idő alatt ürül ki telejesen a két darab Pregnyl injekció?
tigriske1978

tigriske: 14 nap alatt tuti kiürül.
vicky79
Budapest III. kerület

Azt hittem hamarabb!
tigriske1978

Sziasztok!

Havri!

Hajrá beágyazódás!!!!! Ennyiből (is) jó ha blasztókat kapunk vissza, egyrészt a nagyobb esély miatt, másrészt, meg, hogy kevesebbet kell várni a sikeres eredményre!!!! Nagyon drukkolok!!! Pihengess!!!!

Rózsa!

IR= inzulin rezisztencia vizsgálat
Vérből nézik, hogy mennyi inzulin kell termelődjön ahhoz, hogy normális értéktartományban legyen a vércukrod. Leveszik a vért, meg kell inni tömény glükózos vizet, és utána 60, és 120 perc múlva megint vért vesznek. Állítólag, ez a normális egyensúly nagyban befolyásolja a baba megtapadását.. Köszi a drukkokat, elteszem hétfőre, és azutánra!!!! 

Gyoreneildi!

A tonhal is nagyon jó a mnyh vastagítására, nagyon drukkolok neked is!!!

Szöszi!

Na……rászántátok magatokat az újrakezdésre???? Csak pozitívn, ezúttal sikerülnie kell, és fog is!!!!!!!

Tigriske!

Ne izgulj, drukkolok!!!!
:lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Kakti!

Légyszíves a laptetőkről ezentúl lemondani, akinek éppen szüksége van rá!!!!! :lol: :D :) :lol: :) :D Neked már úgysem kell!!!

heni77

Csajok!

Nekem + lett a 10-es érzékenységű tesztem tegnap is és ma is. (12-13. napon) Örüljek vagy ne örüljek?
Előző inszemnél a 20-as érzékenységű a 10. napon negatív volt.
Szóval szerintetek van baba vagy nincs baba?
tigriske1978

Igenis értettem!
Amúgy most láttam csak, hogy elcsíptem a laptetűt. Szívesen átadom a lehetőséget! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jujj Tigriske, menten be..arok, tudtam, hogy nem hiába kérdezed ezt a pregnylkiürülést!!!!!!!

Halkan gratulálok!!!!!!!

heni77

Vegyél egy 20 azt is, és ha az is jó, akkor szerintem elkezdhetünk örülni!!!! Vagy nem??? Nem tudom, én sosem csináltam még + tesztet, de majd a csajok megmondják!!!!

heni77

Tigriske!

Szerintem reménykedhetsz, de a legjobb, ha 2 nap múlva újra csinálsz egy tesztet :lol: addigra biztosan kiürül a szervezetedből.
Szurkolok, hogy tuti +++++++ legyen :lol: :lol:

Heni!

Már csak azt kéne tudnom, hogy kell-e valamit éreznem vagy sem?
Tömöm magamba a túrót, meg a tonhalat, már a fülemen jön ki :wink:
havri1

vettem 20-as is, csak még nem lőttem el. :-)
tigriske1978

nekem a múltkori a 12. napon tök negatív lett, mintha azt olvastam volna, hogy 10 nap alatt ürül.
20assal nem bizti, hogy látszana, de én azért kicsit mernék reménykedni és hinni a 10esnek :lol: :lol: :shock: :D :wink:
kpn

és egyébként meg azonnal meséld el mit érzel?
nekem ez a mániám, hogy mindenkitől ezt kérdezem :lol:
én várom pirit, aztán ha nem jönne esetleg, hétfőn tesztelnék BMC előtt...
kpn

Havri!

Szerintem nem kell érezned semmit sem, akkor is ottvannak!!!!!! NYUGI!!!!!!

Tigriske!
Reggel csináld meg, és kérjük a képet is!!!! Ez parancs!!!! :lol: :lol: :lol:

heni77

Kpn!

Nem jön piri, ne aggódj!!! Semmit nem kell érezni, csak elhinni, hogy sikerül!!! Ennyi az egész!!!

heni77

Húúú, de bepörögtem :)

heni77

Tigris!

Ez nagyon izgi! Drukkolok! ++++++++++++++++++

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Heni, télleg pörögsz, de nem baj, túl sok hasznosat nem írunk, de legalább akik ritkábban jönnek olvashatják az összes izgalmunkat :lol:
kpn

Kpn! pont azért csináltam tesztet, mert napok óta nem éreztem semmit, most is csak azt, hogy nagyon kell pisilni. :D
Tegnap du. csináltam a tesztet és ránéztem semmi, majd lehúztam a wc-t megint ránéztem és ott a csík, hát azt hittem beszarok. Aztán reggel újracsináltam, teljes elkeseredés, hogy nem jött ki rögtön a csík, de aztán a csík újra látszik. Aztán éreztem egy mindjárt megjön érzés, de az elmúlt mostanra. Így csak reménykedem, de azt nagyon. Legszívesebben azonnal szaladnék tesztelni itt a munkahelyemen. Remélem elég részletes volt. :D
tigriske1978

Köszi a drukkokat! Remélem bejön, sajna képet nem tudok, mert béna a gépem és én is.
tigriske1978

Szeretnék tényleg csíkos lenni. Tigriscsíkos.
tigriske1978

tigriske: Hanyadik napon is vagy? A 10. nap után már mutathatja a terhességet, csak a 14. napot szokták javasolni. Szerintem baba lesz ott. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Tigriske!

Jók a lányok megérzései, ez tuti kétcsíkos lesz :lol:
havri1

hát elég részletes volt naná, köszi :wink:
én már eljutottam odáig, hogy nem is szomorítom magam teszttel, vagy jön, vagy nem.
egyébként megbeszéltük tegnap a zurammal, hogy ha most nem, akkor, amennyiben nincs ciszta, a 3.-nak még nekimegyünk, mert ugye 3 a magyar igazság, de aztán nyárra lehúzzuk a rolót.
megint olyan pancser negatív voltam végig, hogy meglepődnék, ha ebből bármi is lenne. utoljára a 6. napon volt nem petefészeknél, inkább köldök melletti szúrás fél napig. akkkor örültem :D

tigris, neked akkor 4-én volt az inszem? figyu, ha ma 10essel +, akkor hétfőn a BMC-ben ugyanolyannal mi más lehetne? Még pozitívabb :D
kpn

na jó nem húztam tovább és lepislantottam egy Lilyt.

CSAJOK! HALVÁNY, DE CSÍKOS! TIGRISCSÍKOS!
tigriske1978

Tigris!

Szerintem azon a lánybúcsún csak rostos levet meg á.vizet igyál! Semmi alkohol és semmi buborék! :wink: :D:D:D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Enyém is halvány volt! Láthattad a képet!

NAGY NAGY GRATULA! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát igen csak rostos ital, de tudjátok egyáltalán nem sajnálom.
tigriske1978

Kpn! Én is ugyanilyen nega voltam, de erőt vettem magamon. Hajrá! És küldöm neked a +++++.
tigriske1978

tigriske: Ez nagyszerű! :D Az enyém is halvány volt, láttad. Ha minden ok, akkor várunk a 2010 februári várandós fórumban Kaktival. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

tigriscsííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííik
kpn

Vicky!
Van olyan fórum is???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a sok sok információt. A méhpempőt szorgalmasan eszem, de sajnos a tonhallal nem vagyok kicsit sem kibékülve, de a fehérjét eszem ezerrel, túró, túró rudi, joghurtok. Remélem holnap már ismét javuló tendenciát mutat a mnyh.-ám.
De nem tudom mi tévő legyek. Ügye a mnyh-ám picit kisebb volt tegnap mint múlthéten, és sajnos az urológusom sem szeretné, hogy holnap menjek a babákért. Igaz ez csak 13.00 után derül ki. Szerintem most mindenki összeesküdött ellenünk. De lehet, hogy csak Én érzem így, de nem tudom, hogy most mit csináljak. Nagyon elvagyok szomorodva :( :(

Tigriske!
Tigriscsík!!!!!!!!!!!!!! Jaj de jó!!!!!!!!!!! / ez csak halkan/. Hétvégén csak rostosat küldj a babynek!!!! Jó szórakozást Neked a lánybúcsún!!!

gyoreneildi

kakti: A várandósságban vannak hónapró-hónapra fórumok. Te még nem jöttél át? Úgy emlékeztem, hogy már írtál oda. Ha nem, akkor természetesen téged is várlak, már vagyunk egy páran. Olyan jó, hogy mindenki máshol tart és kibeszélhetjük az uh eredményeket, meg minden ilyesmit. Később is jól jöhet.
vicky79
Budapest III. kerület

ildi: Urológus miért nem javasolja?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Mert vesekövem van. Kellene csinálni egy vesefeltöltést, ami röntgen alapú. De mondta, hogy várjuk meg a mai vizelet vizsgálatot és akkor megbeszéljük. Mert szerinte tele van bacival meg mindenféle rosszal, amire gyógyit kellene szedni :( . De most tényleg nem akarok kihagyni egy hónapot. :shock:
13.00 után telefonálok és akkor megbeszéljük a hogyan továbbot.
Majd megírom, hogy mi volt!

gyoreneildi

Sziasztok Lányok!
Köszi az infót de lenne még egy kérdésem kell csinálnunk önmegtartoztatást hogy Apa megy vizsgálatra?
Tigriske!
Gratula halkan és hétvégén semmi alkohol de szerintem nem is bánod!Sött!!
Heni:
Igy most márb tudom ezt nálam is meg csinálták és bizom hogy neked is jó lesz az eredményed!!
Lányok ma meg leptem magamat 2db nadrágal az egyiket tudom majd haszn amikor nöl a poci /remélem fog/meg 1fölsöt vettem meg ugye ha magamnak veszek valamit akor Apának is majd este kiderül jó e nekije.Tegnap volt a doki beoltani a kutyákat elég türhetö árban még ma jö a németh juhász kutyát be oltani mert neki komplett szurit kell adni.Nálatok mennyi egy veszetség elleni oltás itt 3000ft/db.Jövöh.csüt ig tápénzen vagyok elö veszem a gobleinemet varni meg találtam olyan oldat hogy makramé én régen azt is csináltam lehet hogy megint el kezdem.Bocsi már hogy ilyen hosszu lettem!
Kakti!
Jól vagy?
Meg a többiek??

Kép
rózsa11

Ildi!

Mit mondott a dokid? Kíváncsian várom!
Amúgy nekem is van vesekövem, de nem rakoncátlankodik. Csak ül a vesekehelyben. És azért kicsit aggódom, hogy nehogy majd az ebihalam kirugdossa a helyéről...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Rózsa!

Apa spermavizsgálata előtt (is) kell 3-4 nap önmegtartóztatás. (Meg az inszem előtt is...)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti:
Az egyik rokonak azt mondták igyon sok folyadékot és el megy töle!

Kép
rózsa11

Hát ha így lenne...
De ez már csak akkor működik, ha elindul. Amúgy abban valóban segít, hogy ne nőjön rohamosan!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nagyon szépen kérlek benneteket hogy ma is jönn háznézö már kömüvesel hogy szurkoljatok már hogy vegye már meg valaki azt a házat van 2jelölt csak bizni tudok mert nagyon elegem van már abbol a házból!

Kép
rózsa11

Kakti!
Mondjuk neki semm ment el söt neki szét is robantoták egy pici helyen bevezeték a tüt.Hát nem volt kellemes!Csak neked ne okozon gondot de vigyeltesed mert nagyon rosszul lehet vele lenni.Nem akarlak meg ijeszteni félre ne ércsed!!

Kép
rózsa11

Nem ijesztesz meg. Már kétszer volt alkalmam vesegörcsöt átélni. Nem volt kellemes. De már 2,5 éve semmi - és remélem, így is marad.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vesekövem nekem is van (vagy volt, nem tudom). Egyszer görcsöltem csak be, amikor lement a vesemedencémbe. Nem csináltak vele semmit, remélem már eltünt. Már jártam úgy, hogy a doki mondta, hogy tudok-e róla, hogy mind a két vesémben kő van? Úgy eltünt a következő vizsgálatra, mintha nem is lett volna. Szóval én is remélem, hogy a baba nem okoz gondot.
vicky79
Budapest III. kerület

Kakti!

Most beszéltem a dokkerrel és Hál Istenennek nem kell semmilyen gyógyszer! Remélem így már holnap tökéletesen indulhat a mandula

gyoreneildi

Rózsa!

Nagyon drukkolok Nektek, hogy végre elkeljen a ház! Majd remélem beszámolsz mi volt! És, hogy elkelt-e?

gyoreneildi

Annyit tudok a vesekövemről jelenleg, hogy a bal oldali vesémben nincs kő, de telis tele van homokkal és ez görcsöl is nagyon. A jobb oldaliban van egy kő, ami jelenleg nem okoz semmilyen panaszt, de remélem most már nem is fog. Nem tudom, hogy mikor múlik el a bal vesém görcsölgetése, de bízom benne, hogy hamarosan. Jobban szeretném, ha ha hasim görcsölgetne, mert fészkelik be magukat az ovisok.

gyoreneildi

Ildi!

Ez így is lesz, ne aggódj, pláne laptetővel!!!!! Hajrá!!!!

heni77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: