Adri tudom, hogy régebben írtad de a síráshoz csak annyit, hogy nálunk Bence 3,5 hónapos koráig elég sokat sírdogált csak úgy. A dokink azt mondta kinövi 4 hónapos koráig és mostanában tényleg kevesebbet sír, leginkább a front miatt jön még elő a vígasztalhatatlan sírdogálás. De pocakfájás is lehet a dologban a borsótól Bence üvöltött pedig nem is csak tejcsit eszik
Gabi gratulálok a kis Erikhez és drukkolok hogy ne került abba a helyzetbe amibe én. Én megfogadtam nem adok senkinek se tanácsot mert én annyi hülyeséget kaptam, hogy ebbe bolondultam bele élén a védőnőimmel. Lassan eljutok a harmadik védőnőhöz, mert decemberben költözünk, hát kíváncsi leszek az mit hablatyol majd... A legjobb amit Nikike is mond, csináld az ösztöneid szerint abból baj nem lehet. Nekem Bence 5-6 órákat is aludt vagy 5-6 órát is képes volt fent lenni, én keltettem szorgalmasan de nem mentem vele semmire na és nem bírtam mellre tenni se ha álmos volt, amúgy is aludt a mellemen...
Pelenka ügyben mi Liberot használunk, de ha hajnalban én nem cserélek akkor reggelre nálunk mindig kifolyik és nem tudom miért. Én is bénának érzem magam, de Bence annyit ficánkol a pocakján, hogy bármennyire is meghúzom a derekán mindig kilazul és ott kicsorog a pisi mert reggel nagyon sokat pisil. Szóval én próbáltam mást is azzal is így jártam, Pampers nem jött be a Huggies pedig a combjától elállt mert olyan kis hosszú és vékony volt akkor még, lehet megpróbálom megint. Mi egyébként body+rugi pártiak vagyunk nekem ez a legegyszerűbb és leggyorsabb és rugiban is találtam nagyon kis vagány fiúsokat.
Tündi édes Bianka, írtam neket privit nem kaptad meg?
Méri örülök hogy jössz! Akkor délután találkozunk!
Üdv.
Ildi

Csoportkép
Másik szemszög
Kicsit később
+1 a ráadás