A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hello csajszik!

Köszönöm az infot, már megyek is cickafarkat venni... :lol: :lol:
Hát a futás nem az erősségem ez kiderült. Szobabiciklizem, de azt valahogy nem érzem elég hatékonynak... a bal oldalamon petefészek "magasságában" időként beleszurkál....
Lehetséges,hogy érezzem a cisztát???? vagy csak az elémmel vannak már problémák :oops: :oops:

Puszi Mindekinek, kitartás!!!!!

Adri

Kép
padri75

Sziasztok.
Betti:szegénykém ez a rosszul lét bizti nem jó,de azért gondolom sokan cserélnének veled.
Azt szeretném kérdezni,hogy az a Multi maca és a macavibe az ugyan az vagy mégsem.Én sem hallottam még,hogy ezt nők szedik,de lehet kipróbálom ha megírnád konkrétan a nevét és márkáját.És ugyan ezt szedheti a férjem is, vagy az másik?Ha az más akkor annak is megírnád a nevét.Köszi.

Kati76
kovacsne.kati

Kati

Erre az üvegre amiben ez a bogyó van, multi maca van írva, ez a hormonokra van hatással és termékenység növelő. Szerintem nem azonosak. A maca vibebe szerintem méhpempő van ebben meg nem. Ezt szedheti a férjed is. Normál üzleti forgalomban viszont nem fogod megtalálni csak azok tudják beszerezni akik az FLP (aloe forgalmazók) csoport tagja. Mi is úgy hozattuk, miután az egyik kollegának használt.

Kép
Kép
bbeti

Kati,
Ha bármelyik FLP-és(Forever Living Product) terméket fogod szedni akkor érdemes beregisztrálni mert így tudsz a legjobb áron hozzájutni, én is csak ezért léptem be a hálózatba 2 hónapja és csak magamnak rendelek géleket és a méhpempős kapszulát.
Farkasok
farkasok

A DM-ban MacaVibe fedőnéven fut, a FLP-nál Multi Maca a becses neve.
Perui zsázsgyökérport tartalmaz a MacaVibe.
A hormonok orvosának tartják.
MultiMaca: a perui macskakarom gyökér megfelelő hatóanyaga található benne.
Szerintem mindkettő jó.

http://www.google.com/search?hl=hu&clie ... i+Maca+hatóanyaga&spell=1

http://www.google.com/search?client=saf ... 8&oe=UTF-8

http://www.google.com/search?client=saf ... caVibe+hatóanyaga&ie=UTF-8&oe=UTF-8

http://www.google.com/search?hl=hu&clie ... be&spell=1

Találtam egy oldalt, amin ez áll:
Tisztelt Edit! Szeretném a véleményét kérni a Maca Vibe és Forever Multi Maca készítményekről. Úgy hallottam, hogy nők és férfiak is szedhetik meddőség kezelésére. Több éve várunk már egy babára, orvosok szerint ismeretlen okokból, még nem jött össze. Ön szerint ezek a termékek segíthetnek-e? Ön ajánlaná-e? Köszönettel, Enikő
Kedves Enikő! Sajnos e témában nem tudok túl sokat segíteni. A maca vibe-ről valóban olvastam, hogy meddőség kezelésére nő-férfi egyaránt szedheti. Visszajelzést nem tudok róla. A Forever készítményekről tudományos alapon nyugvó kutatásokról nem tudok, csodaszerként emlegetik őket, én ebben nem hiszek. Javasolnám, hogy homeopata orvos segítségét kérjék, alkati kezeléssel ezen a problémán is lehet segíteni. Bár ettől sem lehet csodát várni, de kiderülhet, hogy milyen ok is állhat (akár pszichés ok) a háttérben.
Harsányiné Incze Edit

Hajrá!!! :wink:
bodza2005

Sziasztok!

Pénteken voltunk Apánknál és már ver a babák szíve! Egyformák méretbelileg is. Óriási húsmennyiség továbbra is maradt.

Bodza
szerintem csodaszer a multi maca vagy maca vibe. Nekem használt, mert mióta élek ilyen vérképem még nem volt, és gyógyszert sem kellett szednem a prolaktinszintemre. Az egyik ismerősünknek is használt akinek inszemmel lettek ikrei.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Kivanok mindenkinek sok sikert es erot! Koszonom a biztatast es a kedves szavakat, hozzaszolasokat!

Puszi nektek!

Norcis
norcis

Sziasztok!

Betti! Szenzációs érzés lehet a babáid szívét hallani...
Ha nekem valaha is sikerül ez a babaügy, én folyton bőgni fogok azt hiszem...

Padrikám, együttérzek veled! A futást én is nagy marhaságnak (bocs) tartom. Kiszakad a tüdőm, kiszárad a torkom, szúr az oldalam,leszakad a lábam...és ez egészséges??? :lol:

Bodza, jó látni Téged!!!

Felkerestem ma Apánkat. Kezdjük az első inszemet!!!
Annyira aranyos volt! Elképesztő, hogy bír még este 7-kor is viccelődni, mosolyogni....IMÁDOM!
"Kicsit" izgultam, mert mára lett kész egy méhnyak citológiám. Mivel már értek régebben ez ügyben kellemetlen meglepetések, reszketve várok minden eredményt. Szerencsére nagyon jó lett. Azt mondta Dévisz, ha gond lett volna,már rég írt volna nekem egy nagyon kedves, szinte szerelmes levelet...ezt nem tudtam.
Cisztám, nincs, még a multicisztásságom is felfüggesztette magát, tehát madarat lehet velem fogatni! :lol:
Jól megtolta a Closti, meg a szuri adagomat az ovu. indukciókhoz képest, de nem is lehett alkudni nála a következő "randink" időpontjáról! :? Péntek reggel, és punktum! :lol:

Most megint nagyon reménykedem...egyszer csak sikerül!

Puszi mindenkinek! ..de tééélleeg!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi, hajrá!:-)))

Bbeti, de jó nektek!:-)))
modrooka

Moncsiga - ügyes legyél! Hajrá!Hajrá! Egyél sok husikát és igyál vizet.

Nagyon tetszett amit a futásról írtál :lol: :lol: :lol: , ugyanezt élem át csak kevésbé tudtam megfogalmazni.. :shock:

Én most még várok, még van kb 2,5 hetem a mensesig aztán majd látjuk, hogy mi lett a cisztámmal... bár minden nap mondom neki, hogy menjen a "francba" :oops: :oops: remélem nem túl kitartó és szót fogad :lol: :lol:

Bbeti - nagyon vigyázz magatokra. Csuda klassz érzés lehet :lol: :lol:

Kép
padri75

Norcis! Ez ugye nem lelépő szöveg, úgyértem, hogy most nem tűnsz el. mikor folytatjátok?
Bbetti! Ez nagyon jó érzés lehet!
Padri! hát a futás nekem sem az erősségem, de ha kell majd megpróbálom. A cisztát meg zavargasd csak a jó fenébe. Nekem úgy tűnik egy mióma is el tudott tűnni, úgyhogy győzködd csak!
Modrooka! de jó, hogy vagy! Ne túnj el, ha lehet! légyszi!
Moncsiga! gondolok Rátok pénteken!
Farkasok+ Negem apánk leállított a metről, mondván, hogy a leleteim nem igazolják az IR-t. Jól emlékszem, hogy Te is szeded?
kati! Úgy látom én Neked csak negatív doglokról tudok beszámolni: a férjem szedte a macavibét és nulla vátlozást ért el vele, pedig fél évig nyomtuk. + egy ismerősömnek sem vált be. De ez olyxan, hogy ha hiszel benne, lehet, hogy csodákra képes. Lásd Bbetti! Remélem Nálatok bejön.
Bodzimanó! A Ferulanról tudsz valamit? Pusszantás mindenkinek!
Ági! Úgy látom nem sok időd marad az ikrek mellett!
Navia! Remélem ti is jól vagytok és hamarosan megtudjuk, hogy mi a helyzet Veletek is!
ALbicsalád! Növekszik a kis fiatok? Hogy van a kismama?
Február! remélem augusztusban mi is tudunk kezdeni és lesz tesóka! Kitartás tejci ügyben!
baboca03

sziasztok!

A szívüket még nem lehet hallani csak látni de az is elég megható.

Moncsiga
én is elérzékenyültem mikor a először hallottam Niki szívverését, nagyon klassz.
Ezért szeretjük Apánkat nem?
A futásról egy a véleményünk szurkolok neked persze, hogy sikerülni fog, nem is kérdés!!!!!!!!

Padri75
neked is el fog tűnni a ciszta, csak pozitívan kell gondolkodni. Képzeld el ahogy kisebb és kisebb amíg el nem tűnik.

Kép
Kép
bbeti

Babóca,
Pénteken kezdem, kérdés hogy melyik leleted nem igazolja a mostani vagy amikor elkezdted szedni?
Őszintén az Arwenes csoportban vannak már babásak a januári indulók között is akik 3 hónapja szedik a Meforalt különböző dózisokban és több év próbálkozás után ez, a diéta és a sport segített.
Az én terhelt inzulin értékem most 44, míg a felső határ 24, szóval ez nem jó. Most kezdik a torna és met társak a 3havi kontroll vérvizsgálatokat abból azért tudunk majd követekeztetni, bár tegyük hozzá aki babás lett annak az eredménye most már nem lesz mérvadó.

Farkasok
farkasok

Sziasztok!

Rengeteget olvastam vissza is, elöre is, mire eljutottam odáig, hogy írjak is és egy kis véleményt kérjek töletek.
Idáig külföldön éltem (csak nagy ritkán jártam haza), úgyhogy nem igazán vagyok otthon a nögyógyászok ismeretében. Azonban egy évvel ezelött a Szt. János kórházba mentem cisztával, amire nagy lekezelön azt mondta az orvos, hogy majd elmúlik. Rendben, ez el is múlt, de lett volna még néhány kérdésem hozzá a gyermekvállalással kapcsolatban, amit aztán már inkább hanyagoltam. Megmondom öszintén, külföldön sem jártam jobban...
A cisztám most nem csupán kiujjúlt, de sokkal nagyobb is és sokkal jobban is fáj. Párommal több, mint egy éve próbálkozunk bébi gyártassal, totál sikertelenül.
Ezt azért írom le, mert olvasva a hozzászólásokat úgy vettem észre, mindenki "szakértöbb" a dolgokhoz, mint én, így hátha én is okosabb leszek címszóval. :) Igyekszik tanulni az ember. :)
Szóval rengeteg honlapot végigolvastam, mire eljutottam a Dévai Intézetig, ahol ugyan még nem jártam. És éppen ezért szeretnék töletek érdeklödni. Azt olvastam, hogy nagyon jó lehet és nem is kétlem, hogy meg van a kellö szakértelmük. De (és most jön a kérdés:)), be lehet jelentkezni egy olyan esettel,mint az enyém? Már gondolom olyannal, hogy eddig semmiféle vizsgálattal nem rendelkezem, mert az orvosom nem látta értelmét (Még csak egy vérvizsgálattal sem). Tehát lehet, hogy tényleg semmi bajom, csak én "spirázom" túl. Másrészt meg ha mégis...
Öszintén szólva kicsit már el is vagyok keseredve a sok "nem ráérös" orvosi kommunkikációtól. Bár ez azt hiszem látszik is a bizonytalanságomon. :)

Mindenkinek sok sikert kívánok baba ügyben! Szívböl remélem, hogy mindannyiótoknak mihamarabb teljesül a kívánsága! :)))

Cali
calinka

Calinka
Szerintem nyugodtan hívd fel a dokit és kérj tőle konzultációs időpontot. Biztosan nem holnapra fogod megkapni, mert eléggé televan, de szerintem mindenképpen be kellene hozzá menned, hogy megnézzen uh-val vagy felírjon egyéb vizsgálatokat.
Arra készülj fel, hogy nem fog köntörfalazni és finomkodni megmondja a valót, de ezek után erre van szükséged.
Sok sikert és írj a fejleményekről mindenképpen.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!:-)

Babóca, aranyos vagy:-) Nem tünök el, itten vagyok a háttérben:-)))

Cali, üdv köztünk! Bármelyiket is választod a két doki közül (Iron doki, vagy Apánk :-))) ), biztosan nem fogsz azzal találkozni, hogy nem hallgatnak meg, vagy nem válaszolnak a kérdéseidre! Azzal sincs semmi gond, hogy nem vagy kivizsgálva. majd megteszik ők. Elküldenek mindenféle jó kis vérvételre, meg ami ilyenkor szükséges. hidd el, jó kezekben leszel, ha bizalommal vagy irántuk:-) Apánk kicsit nyersebb angyali teremtés, Iron doki kicsit szelidebben közelíti meg a dolgokat - az én kis lelkemnek ez sokkal jobb:-)))

Mosolygós napot mindenkinek!
modrooka

Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek ha most megjön és vissza megyek Apánkhoz és minden rendben akkor szerintetek ha ebben a hónapban túl lettem stimulálva attól még kezdhetek most ha én azt szeretném vagy mindenféleképp meg kell várni az 1-2 hónapot?Szóval értitek mit akarok kérdezni??? :oops: :lol: :shock:

Kati76
kovacsne.kati

Helló!
Modrooka,mennyire igaz, amit az utolsó mondatodban írtál! (persze a többi is,csak ehhez fűzném hozzá a magamét:))
Tényleg a mi egyéniségünktől függ, hohy kinek-kinek melyik a legmegfelelőbb doki.
Egyéni érzékenység kérdése minden. Én soha egy percig sem éreztem Apánkat nyersnek, vagy morcosnak. Úgy látszik, az én lelkem őt is "bírja".:)) Nekem inkább - ahogyan az általunk használt neve is mutatja- atyáskodónak, gondoskodónak hat. Sőt, sokat nevetgélünk is, van humorérzéke, ami nem hátrány kínos, kellemetlen helyzetekben...

Mindenkinek nagy pussz!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szia Kati!
Én itt vagyok, de nem vagyok a te embered, (hála Istennek) ebben a kérdésben (még) nincs tapasztalatom.

Mi az, hogy túlstimu egészen pontosan?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi:hát pontosan nem tudom én sem csak annyit,hogy sok lett a gyógyszer adagom 1,5cm víz lett a hasamban megduzadt a méhem és ha visszaültetik akkor baj is lehetne belőlle,de aranyos volt Apánk,mert rám bízta a döntést,hogy ha akarom akkor ő visszaülteti,de ha gond van akkor nagy baj lehet belőlle,így nem mertem vállalni és a végén közölte,hogy ő bevállalta volna. :shock: azóta meg teljes lelkifurdalásom van,hogy ilyen beszari voltam. :oops:

Kati76
kovacsne.kati

Moncsi:
Amúgy itt vagy még? :lol:
Vagy sehol senki?
Olyan ritkán vagytok itt?

Kati76
kovacsne.kati

Köszönöm a válaszokat!
bbeti: Felhívtam és bevallom kicsit elakadt bennem a szussz, amikor Dévai doktor vette fel a telefont. Sokkal inkább számítottam egy "telefonos" hölgyre. De ez lényegtelen. Idöpontot szerintem elég hamar kaptam, mert már egy hét múlva mehetek is.

modrooka: Köszönöm a tájékoztatást! Kicsit a megszeppenös fajta vagyok, de nem sértödékeny. Tehát azt hiszem ha jó kezekbe kerülök, akkor végeredményben mindegy ki mondja el az eredményeket. Lényeg, hogy legalább tudom öket.

moncsiga: Irigyellek ám. :) Nekem eddig csak a fogorvosnál sikerült nevetnem, azt is csak azért, mert érzékenyebb vagyok az érzéstelenítöre. Egyébként orvosok közelében általában meglehetösen feszülök. Legalábbis ha egy szót sem szólnak, csak dünnyögnek maguk elé...
calinka

Sziasztok!

Baboca! nem akarok eltunni csak egy kicsit fel kell toltodnom es osszeszednem magam,. Meg nem tudom akarom e folytatni, tulsagosan csalodott vagyok, amit helyre kell tenni elobb. ugyhogy leginkabb csak olvasgatom a hozzaszolasokat idonkent es a cickafarktean gondolkozom a millio ciszta miatt ami minket petefeszkemen van,. Van teendom veluk...

Betti! Vigyazz magatokra nagyon!

persze mindenkinek kitartast es pozitiv gondolatokat!

norcis
norcis

Moncsiga, de még az is lehet, hogy Apánk nem is annyira nyers, Iron doki is tud keménykedni, csakhát annyira nem ismerjük egymás dokijait még akkor s, ha egy emelet választja csak el őket egymástól:-) Csak épp olyan dokik, akikre az életünket bíztuk - és teljesen megbízunk bennük:-))))

Kati, valószínűleg kezdhetsz majd, mivel ha jól tudom, a 3 hónapos várakozást a TB írja elő. Bár egy kis pihenés a sok gyogyó után nem árthat. Apánk úgyis megmondja, ha szerinte várni kellene:-)

Cali, bocsesz, erre elfelejtettelek figyelmeztetni:-) Telefonos kisassznyok nincsenek a Dévaiban:-) Belevaló nővér és szelíden anyáskodó annál inkább:-)))

Norcis, teljesen megértelek. Nekem is kellett majdnem egy év, hogy összeszedjem magam. Ehhez mondjuk hozzájárult egy kis volt munkahelyi stressz is, de az már a múlté. A cickafark teát meg idd bátran, azt szokták mondani, hogy az a gyógynövény a nők egyik legjobb barátja:-) Sok jó dolgot tud művelni a női szervezettel:-))) hajrá! Hidd el, kijössz a gödörből - az idő tényleg segít.

Kedves Anyucik, híreket kérünk kedvcsinálónak!!!...csak egy icuri picurit....hogy megvagytok....meg hasonló:-) vagy egy mosolyt legalább!!!:-)
modrooka

KAtica,
Fagyasztott embrió transzfernél szokták javasolni a lombik utáni időszakot egyből , többek között azért,mert a egy gyenge hiperstimu igenis hatásos lehet a megtapadásban. Az enyém is gyakorlatila hónap hónap kihagyással történt, igaz nem sikerült- talán most már megvan miért - de az embrió gyönyörűen ébredt.
Ha betartod az utasításokat nem lehet baj, kockázat mindig van még egy spontán terhességnél is. Hajrá!
Farkasok

Calinka,
Üdv a klubban, Dévai egy Isten és mindenre válaszolni fog, de egyeet ne felejts Neked kell mindenben döntened, de bátraké a szerencse húzzatok bele!

Farkasok
farkasok

hónap hónap = 1 hónap
farkasok

Sziasztok!

farkasok: köszönöm az infot neked is! :)

A cickafark valoban nagyon sokoldalu es tenyleg jo hatassal van a szervezetre. Mi masszazs (leven felallasban masször volnek) elött szoktuk adni, nyugtato hatasa miatt.
Csak arra kell figyelni, hogy nem szabad leforrazni. Kb. 40 fokos vizzel leönteni es 20 percig allni hagyni. Legalabbis ez vonatkozik a nem kevert cickara.
En mondjuk az ize miatt nem igazan vagyok oda erte, nem nyujt egy nagy teazgatos elmenyt, ennek ellenere mindenkinek javasolni szoktuk az ivaszatat.
calinka

Kedves Fórumozók!
Köszönöm a sok-sok kedves szót, és kívánok Nektek hasonló boldogságot, mielőbb!!!!
Tejci van, de csak feleannyi, mint ami kell...Kis Petikénk állandóan lepisil (nagy vigyorgások közepette), néha a fürdővízbe kakil, (ma is), de amúgy nagy dolog ez az egész, nem lehet szavakkal leírni.Nektek is hamar hamar babákat adjon a JóIsten!!!!

Bbeti!
Óriási gratula!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok!
Jaj, csajok, olyan izgatott vagyok! Úgy néz ki, pénteken inszem! Kicsit be vagyok reccsentve, csak az első ilyen élményem lesz! Úgyhogy kérek szépen részleteket( ha ráértek), hogy ne érjen váratlanul semmi.
Köszi Albi a jókívánságot. Annyira édes, hogy teljesen mindegy, mit csinál A KISBABÁNK (én a keresztlányomon tapasztaltam) mindennek nagyon tudunk örülni.
Hú, Calinka, tényleg nagyon hamar bekerültél a "gépezetbe". Meglásd, mostmár minden rendben lesz!

Puszika mindenkinek, és előre is köszi a kiképzést!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Mi megvagyunk Pistikével csak sosem itthon :lol: Mindjárt 1 éves szülinap, kb. 30an leszünk, mert apuéval együtt tartjuk, tegnap jöttünk haza Prágából, holnap házimunkáznom kell meg edzeni, Pke anyósoméknál holnap, szerdától anyuéknál leszünk, szóval mozgalmas nagyon az élet, Pke töri a mákot (töröm-töröm a mákot a kezeivel :) ), mutatja okos fejét, a nemre ingatja veszettül, 8 foga van és még nem jár egyedül "csak" kapaszkodva közlekedik. Ezek az újabb mutatványai :D
Na és és persze szurkol mindenkinek ezerrel :wink:
beber77

Szia Moncsiga!
Én vagyok az, aki néha -néha ir ide, de szinte minden másnap olvaslak benneteket.
Nekem a negyedik inszeminációm volt 30-án, múlt pénteken. Így aztán szolgálhatok részletekkel is. Most távírati stílusban:
Szóval leendő apuka fél nyolc-nyolcra megy, Gyöngyi, a biológus szólítja, majd együtt leballagnak az alagsorba. Ott leendő apuka produkál , és mehet haza. Az alagsori részleteket nem tudom, ott még nem jártam, elképzelni meg nem akarom.
Nekem eddig mindig 14.00 órára kellett mennem, kb háromnegyed-másfél órát ücsörögtem kinn a váróban. A doki szólít, bemész, ha nálad van a beállítási lapod odaadod és irány a vizsgáló. Ez nem az a leghátsó hely, ahol az Uh-t csinálja, hanem eggyel előtte. Ugyanúgy mint UH-nál paraván mögött levetkezés. Fel a vizsgáló székbe, lábakat a kantárba. " Tizenhárom és fél centivel tessék lejjebb csúszni!"-mondja a doki, majd a kezedbe ad egy kissebbfajta decskendőt bordós színű folyadékkel, rajta a neveddel. " Tessék megnézni hogy Arnold Schwarzenegger van-e rajta?" Én mindig mást pasit választok, a legutóbb Stinget . Majd hátramegy és takargatva hozza a szerszámot. " Most megvilágítom a felhozatalt!" lámpát felgyujtja és leül a lábaid közé. Az az eszköz valami fémes lehet, mert hideg egy kicsit. Nekem egyszer sikerült egyszerűen befecskendeznie az anyagot, a többi alkalommal görcsös és feszült voltam, nem engedte be a méh-szájam. Figyelemelterelésnél először megkérdezte mit csinálok majd a hét végén. Én meg elkezdtem neki nagy hévvel mondani: Balaton, horgászat, tök jó előző héten is fogtunk ilyen meg ilyen halat, imádom Tihanyt stb. még rám is pillantgatott. ( otthon jöttem rá, amikor a páromnak meséltem, hogy nyilván marhára nem érdekelte a mondókám, de akkor, ott elhittem.) Mire végogmondtam a hosszított mondatomat, és felnéztem, már mosolygott. Készen volt, semmit nem éreztem. Egy kis meleg lé talán egy alkalommal "kifolyt", at fura volt. Két alkalommal meg viccet mesélt, az már nem volt olyan hatásos, mert nyilván tudtam mire megy ki a dolog.Nagy levegők és próbál az ember ellezulni. "Érzett valamit?". Ha nem, akkor azt mondja meg a férjének, nehogy féltékeny legyen!" kész is a dolog, felkelés, felöltözés, az irodarészbe leülés. Én most a kaptam utrogestant, de csak 5 nap múlva -ma- kezdem szedni, mivel szerinte a progeszteron szintem tökéletes és ha túl magasat csinálunk, akkor a méhen kívüli terhességnek nagyobb lesz az esélye. Néhány szót váltottunk még az egyedi ügyemről ( nálam mióma műtét lesz, ha most sem sikerült). Ha megjön, másnap telefon, ha nem, akkor 3 hét múlva tesztelés után telefon . 40 rugó kifizetése, kifelé a doki -nekem 4-ből kétszer- ad két puszit "Csak három hét múlva akarom látni!!" és Viszlát!
Gyakorlatilag az egész nem tart 10 percnél tovább. Más helyeken olvastam, hogy inszem után még 30 percig, eseleg megdöntve fekszenek az asszonykák. Megkérdeztem, a doki azt monda hogy véleménye szerint ki is halna az emberiség idővel, ha a kis hímek nem tudnának álló nőben mozogni. A méhszály meg ki nem engedi ami egyszer oda bejutott! Egyszer azt is mondta, hogy az inszem gyakorlatilag még mindig csak egy hathatós segítség a kis hímeknek a célbajutáshoz, de még mindig a legjobbnak, legerősebbnek kellene a célba érni. Végül is igaza van.
Ha van kérdésed, tedd fel nyugodtan!!

Mocmo, aki már ikreket vár....
mocmo

Sziasztok lányok!

Mocmo - sokkal többet kellene írnod :lol: :lol: .. három inszemen vagyok túl és mindent pontosan de mégis tökéletesen humorosan írtál le - nagyon megnevettettél...

Moncsiga - minden úgy igaz ahog Mocmo írta... és tényleg nagyon fontos, hogy el tudj lazulni, akkor semmit nem fogsz érezni....persze a kicsit kellemetlen hideg fémen és a lábad között ülő doktorbácsitól okozott zavaron kívül :lol: :lol:

Tudjátok én most ciszta miatt pihizek. Nemtudom hallotattok e az aviva módszerről? www.avivamodszer.hu

Akinek ciszta, mióma, vagy menstruációs problémája van mindenféleképpen nézze meg az oldalt. Engem annyira meggyőzött, hogy jövő héten csütörtökön elmegyek a betanításra.. ez egy egyszeri 4 órás tanfolyam,utánna otthon lehet csinálni.
Utána mindenképpen beszámolok a dologról Nektek! :lol:

Kép
padri75

Én már láttam a lenti "produkálós szobát" :lol: Még neve is van, 2 van azt hiszem, az egyik zsiráf szoba ha jól rémlik. Le kellett mennem mikor nem vittem vizeletvizsgálati eredményt terhesen és ott kellett pisikélnem. Kaptam kis poharat a nevemmel, be a szobába, pisikét pedig egy csukható kis ablakba kellett tenni, amit a nővér a másik oldalról vett ki :) Egyebet én nem vettem igénybe, de van a pasiknak "segédirodalom" is :lol: :wink: Különben normális szoba, nem úgy mint a SOTE-n, ahol először voltunk a férjemmel spermavizsgálaton, na az durva volt :twisted: Pont olyan mint az elbánás.
beber77

Mocmo, drágám minden várakozásomat felül múltad! Hálás köszönetem! Bár régebben Padri is ellátott már infokkal, de mivel ő ugye Iron dokis, kellett egy Apánklyánya is a nyugalmamhoz.

A vizsgálót a múltkor kipróbáltam, mikor méhnyak citológiához kenetet vett Apánk. Ugyanekkor megvolt a dokibácsi eltűnik az alvégen élmény is.
Kicsit izgulok, mert volt két méhnyak műtétem, és biztos hegesen gyógyult odabenn, mert nagyon érzékeny, és nehezen tágul. Emiatt a legutóbbi HSG-be majd kinyúvadtam amíg felcuccolták a felszerelést a helyére. Remélem, Apánk kíméletesebb lesz.

Én is voltam már odalenn! Mikor katonavizsgálatra mentünk, "besegítettem" a páromnak.:)) Tényleg valami állatneveik vannak a szobáknak. Beberrel ellentétben összehasonlítási alapom nincs, de tényleg normálisan néz ki.
Tényleg, most is besegíthetek szerintetek az apjuknak, vagy egyedül kell nagyfiúnak lennie? :lol:

Fú, nagyon jó híreket mondott ma Apánk. Mind a három balos tüszőm szépen megnőtt. Ma adom a repesztő szurit...
Nem tudjátok, ki az a doki nála, akit okítgat?

Puszi mindenkinek! Legyetek jók, vagy rosszak... :wink:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Beber: Az én férjem csak " szerelem szobának" hívja! :D

Én adtam magamnak 5 napig a szurikat, boldogan, mert tudtam a végén jó dolog történhet. Aztán a 3. napon voltam a Vassnál és azt mondta be kell fékezzünk mert 4-8 peténél többre nem nagyon van szükségem. Visszamentem hétfőn és alsó hangon is legalább 22 volt. Azonnal leállította az egészet, én meg úgy mentem haza mint akit lefórráztak. Sírtam, annyira rossz volt, mert ráadásul azt mondta elég kevest kaptam és mégis ennyire túlreagáltam a hormonokra. Nem tudom mi lesz! Nagyon szeretném megpróbálni a következő hónapban ezért most húst hússal eszem és napi 5 liter vizet iszom ami már a fülemen jön ki
Ha köetkező hónapban újra megtörténik, akkor nem tudom mit fogok csinálni.

Mindenkinek nagyon szurkolok!!!
csandi75

Csandi, ne keseredj el! Ha te nem is, de a doki biztosan tudja, mi a teendője a következő alkalommal. Meg fogja találni a Neked való dózist a Neked való gyogyikból, szurikból.
Persze, hogy szomorú vagy. Sírj is, ha sírnod kell, csak lásd a könnyeiden át a célt is.
Drukkolok, hogy minden jól alakuljon !

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Gondoltam írok gyorsan, de hát viktor nem így gondolja. Hírek. Kardiológia rendben, csak Nikinél van szívzörej.
Sújok 3000 felett vagyunk már, és szívjuk anya vérét szorgalmasan
Na megyek, mert Viktor örjöng! :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok!
megtörtént a nagy esemény! Szóról-szóra,ahogy Mocmo írta.:DD
DE! eléggé fájnak a pf-im. Nem igazán tudom eldönteni, hogy még az ovulációs fájdalmat érzem-é, vagy valami gáz van... Szerintetek? :shock:

Ti éreztetek hasonlót? Az tuti, hogy du kezdődött az ovu,mert azt már otthon is éreztem.De nemhogy múlna, erősödik a fájdalom. Csak a sok, nagyméretű tüsző okozná???

Help me Lányok!!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Mocsiga drága! nekem egyszer fagyasztott embriót tettek vissza ezért abban aciklusban csak minimális hormont kaptam, hogy elég egy tüszőnek is repednie. Hát amikor megtörtént akkor csillagokat láttam. De arra kérlek, hogy norcisbólkiindulva inkább beszélj orvossal, minthogy esetleg elbagatellizálj valamit.
Ági! Jó hogy írtál!
baboca03

Bocs, de most a lányom tombolt!
Ági! Biztos nem lehet egyszerű a három csöppséggel, dehát ezt akarjuk valamilyen formában mindannyian.
Csandi! Reméljük legközelebb nem pörögsz így túl!
Beber! A gyerekeken látszik, hogy mennyire rohan az idő! Már egy év!
Mocmo! Nagyon tetszett a beszámolód! Tébyleg írhatnál gyakrabban! Legutóbb február hűtős sztoriján vigyorogtam ilyen jót!
Lányok, akiknet most nem írtam név szerint! Te is vigyázzatok Magatokra!
baboca03

Köszi Baboca, aranyos vagy. Azt hiszem,megmaradok, mert már enyhült a fájdalom. Csak nyom egy kicsit. Ha holnap sem múlik el, keresem Apánkat.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Ne izguljatok értem, már teljesen elmúlt a fájdalom. :lol: Úgy látszik, csak gigamega ovuláció volt.
Szerintetek, ha az inszem után éreztem ennyire erősen az ovut, akkor nem lehet, hogy elsiette ez a drága ember a dolgokat?? Vagy azt a pár órát még kihúzták odabenn a fiúk jó erőben, egészségben? :roll:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi - a petesejt általában 24 órági életképes, de a fiúk 2-3 napig is bírják ideális körülmények között :lol: :lol:
Ne aggódj szerintem pont indőben találkoztak :lol:

Kép
padri75

Tudtam én, hogy valami hihetetlen ideig bírják!
Nem aggódom....ha Te mondod...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Mivel úgy látom ma még nem járt erre senki, leszek én az első.
Már a 4. inszemináción vagyok túl-mint már írtam-de még mindig a frász kerülget. 13-14-én kellene hogy megjöjjön. Eddig sem haspuffadás, sem derékfájdalom, sem apró pattanások, semmi rá utaló jel nincsen. Ez még azért nem dob fel, mert múlt hónapban a szokásosan az időpont előtti 2-3 nap jeleit kb. egy óra alatt produkáltam és aztán meg is jött. Borzasztó volt, azt hittem nem élem túl azt a 60-70 percet. Aztán meg minden jött, ahogy szokott, beleértve a sajnos teljesen egyértelműen negatív tesztet is.
Ma reggel azon elmélkedtem-már sokadszorra- miért pont nekünk nem sikerül? hány olyan pár van aki még/már/soha nem akar gyereket és mégis teherbe esik a nő. Kell hogy legyen benne valami rendszer ( szerintem, de én jogász vagyok....-) Dévai azt mondta amikor előadtam neki az elméletemet hogy "Sajnos Mónika fortuna vakon osztja a szerencsét!" Frankó!!!
De megoldásnk lennie kell... Én a második inszem óta halogatok egy műtétet, mivel még az orvosok (3) sincsenek meggyőződve arról, hogy elősegítené a teherbeesésemet. Semmi bonyolult (remélem) csak egy mióma kivevő-műtét.
Lehet, hogy ezen kell átesnem ahhoz, hogy fortuna észrevegyen. Vagy akárki, aki a gyermekáldást osztogatja.
Nem vagyok hívő egyáltalán, de azért írok tanúságul egy viccet nektek.
-Parsztbácsi faluját elönti az árvíz, felmászik hát a háztetőre és buzgón imádkozik a maga istenéhez segítségért. Már vagy 24 órája teszi ezt, mikor is arra jön egy csónak, de a bácsika nem megy velük, ő bizik az istene segítségében. Később egy helikopter majd a haditengrészet egy hajója is ki akarja menteni, de ezeket is visszautasítja, mondván: "Hiszek benne hogy az én istenem megsegít a bajban!"
Valami hiba csúszhatott a számításba, az öreg megfullad. Legnagyobb meglepetésére nem Szent Péter, hanem maga az isten várja a menyország kapujában. Az öreg sírva fakad és kérdi: Uram, hát miért nem segítettél meg a bajban, hagytad hogy elpusztuljak?
Mire az úr válaszol: Te balga ember , hát küldtem érted csónakot, helikoptert, az egész haditengerészetet! Mit vártál még tőlem???!!!"
No ennyi, bocsika ha valaki már ismerte. De szerintem elgondolkodtató. Énnékem ez a kitalált sztori adta meg a műtét melletti döntéshez az utolső rugást.

ÉS MOST EGY IDEILLŐ KÉRDÉS:
HA VALAKI VOLT MÁR INSZEMEN, ANNAK MIK A TAPASZTALATAI A MENSI MEGJÖVETELE ELŐTT??

Mocmo, aki már ikreket vár....
mocmo

Nézzétek, mit találtam! Ismeritek?

1. A kezelés alatt nem olvasgatunk internetet, „szakirodalmat", semmit, ami a lombikkal, meddőséggel kapcsolatos! Csak felesleges agyalásra ad okot.

2. A stimuláció alatt pontosan követjük az orvos utasításait, ha nem értünk valamit, rákérdezünk, és feltétel nélkül megbízol abban, amit az orvos mond, akármivel beszélték tele a fejed a fórumokon, a váróban, mert lehet, hogy Neked ez az első lombikod, de neki már a több ezredik, tudja, hogy mit csinál!

3. A stimu idején nem figyeljük a testünk minden rezdülését, hogy feszít-e a hasam vagy nem, van-e hányingerem vagy nincs, szédülök-e vagy nem, fáj-e a fejem vagy nem. Akár érzel valamit akár nem, abból nem lehet semmilyen következtetést levonni a tüszők éréséről. Erre való a vérvétel és az ultrahang.

4. Nem aggódunk az érő tüszők mennyisége, a nyh-a vastagsága miatt, és legfőképp nem foglalkozunk azzal, hogy a másiknak milyenek az eredményei. Ez nem verseny!

5. A punkciókor nem foglalkozunk azzal, hogy a többieknek hány sejtje lett. Egy gyerekhez elég egyetlen női és egyetlen hímivarsejt is. Ez nem verseny!

6. A beültetéskor nem foglalkozunk azzal, hogy a többiek hány sejtesen kapták vissza az embrió(ka)t, és milyen vastag volt a méhnyálkahártyájuk! Ez nem verseny!

7. A beültetés után nem keresünk tüneteket! Ha keresel, találsz is, és akkor az a baj, ha meg még sem találsz, akkor az a baj. A premenstruációs tünetek egyébként tökéletesen megegyeznek a koraterhességi tünetekkel, a megtapadást amúgy sem lehet érezni.

8. Az Utrogestan vagy más progeszetron tartalmú készítmény használatát akkor se hagyd abba a beültetés után, ha esetleg vérzés jelentkezik. A vérzés önmagában nem jelenti azt, hogy nem sikerült, viszont progeszteronhiány miatt megszakadhat az elindult terhesség.

9. A vérvételkor nem beszélgetsz a többiekkel arról, hogy ki mit érez, és milyen tünetei vannak, a hetes pontban már részletezett okok miatt.

10. Akárhányadik lombiknak futsz neki, nem latolgatod a statisztikai esélyeket a sikerre, ez nem matematika, hanem biológia!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Ja, azt nem írtam , hogy ez a lombikosok 10 parancsolata.:))

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Hát Moncsi - magamra ismertem a 10 pontoból pedig még csak az inszemnél tartok :oops: :oops: , ezek szerint túlzásba vagyok esve :shock:

Tegnap voltam dokinál! ÉS SIKERÜLT ELTŰNTETNEM A CISZTÁM!!!! :lol: :lol: :lol: Hétfőtől lövöm magam és indul a 4. és egyben utolsó :lol: :lol: kör.

Mocmo- mielőtt elolvastam a 10 pontot már gondolatban írtam Neked pár sort arról, h mit szoktam érezni - na de ezek után inkább nem írom le :wink: :wink: :lol:

Puszi Nektek, és hasolnó jó híreket mint amit én kaptam!!!!

Adri

Kép
padri75

Hurrá, új oldalt nyitottam!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Kép
padri75

Micsoda jó hírek, Adri! Ugye, hogy a hülye futkosás nélkül is megy! :lol:
Én folyamatosan megszegem... :lol:
Egyfolytában azon agyalok, kellene-e valamit éreznem már, vagy sem.
Néha mintha kis fájdalmat éreznék, olyan görcs-light féleség...akkor ezen borulok ki, ha meg semmit, akkor azon aggódom... :roll:
Tiszta nemnormális vagyok! :oops:

puszika!!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: