A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Danika!
Happy birthday!!!!
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

aprooka:" első gyerek nem jön könnyen"
én is ezt gondoltam az elsőnél, meg azt mondta a szülésznő, hogy ennek több órán át kell fájnia, addig lehet, hogy csak jósló.
az eredmény az lett, hogy a Margit kórház előtti leparkolást követően 15 percen belül a kezemben volt Ricsi. szóval ez nagyon változó. (remélem azért nem bizonytalanítottalak el, van épp elég dolog, ami miatt aggódhat az ember így szülés előtt)

Kép
Kép
Kép
manóka28

DANINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
manóka28

Ancsa: és fotók nem készültek? Csúszott is Lara a csúzdákon?

KépKép

KépKép
snowwhite

Halihó!

Dr. Hájsz: Merci kislánya Olivia nevezte el így a sok hasonlóság és a moci miatt.

Nem kérdés nálunk: még gondolkodom lehet jövő héten elmegyünk egy 4D-re, majd még megálmodom holnapig.

Martin kislány nézése:
Hát gyakorlatilag minden 2. ember megkérdezi, hogy kislány? Tök mindegy, hogy talpig kékben van, kendővel vagy anélkül. Mert, ha unisex a cucc azt mondom oké, de így, hogy tök fiús vagány ruhában van… Azt sem értem mikor egy ruhás, harisnyás gyerektől megkérdezik, hogy fiú. Hát vakok az emberek?!

Vica!
Muti a hajad! És a praxisba mennyivel előtte kell bejelentkezni? És hétvégén is vannak? A képeket a férjem csinálta, profinak nem mondanám, :lol: :lol: de ha elmondom, hogy annak nézted tuti oda lesz meg vissza. Kedden mi is a városban voltunk, irtóra nyomta tényleg a meleget az aszfalt plusz az autók, nagyon kiszívja az embert!

Memme!
Megnyugodtál tegnap este óta?

Barbi!
Jó a fotó, de hát ti olyan szépek vagytok mindig… Danit így lenyügőzi egy mese? Martin max. a sport tv előtt ragad le :roll: :D

Vali!
Mondtam, hogy semmit nem változott! Őrület! Ugyanolyan szép, mint volt! Nagyon kis jajj, de megölelném típus!

Dóri!
Grat a mászáshoz! És tudod: bugyit felkötni! :lol: :lol: Édes a képen ahogy csücsül!

Valentina!
Biztos semmi komoly, nyugi!

Kriszta!
Anyóssal ne foglalkozz! Sajnos különleges érzékük van hozzá akkor és olyat beszólni amikor és amit nem kéne!

Na szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tudjátok, azért akadtam ki ennyire, mert ugye Panka nem akart szopni, így nálam ez valahogy központi kérdéssé vált, mert nagyon szeretném, hogy most sikerüljön. Erre beszól. De szerintem sem gondolkozik. Mondtam is már a páromnak régebben (nem erre): Anyukád megint sokat gondolkodott, mielőtt megszólalt...

Kép
Kép
kriszta36

szaisztok

én is itt..csak elég sz@r a kedvem,azért nem is akarom rontani a levegőt itt...

1. megint megjött - ezt már nem is ragozom,tudjátok mennyire vágyom kistesóra :cry:

2. a fülem: kimosták, de mivel továbbra is zúg ,cseng v. ilyesmi, elküldtek röntgenre, laborba, koponya ct-re...
ja meg szednem kell most értágítót. :evil:
szóval nagyon kaki vagyok.... nem tudom mi jöhet még???
röntgen negatív, labor is megvan. szombat este megyek a ct-re...

minden kép nagyon jó!mindenki nagyon szép!!! :D :D :D
mindenkinek boldog szülinapot!!! most nem tudtam képben lenni, bocsi ezért......
most megyek, majd még jövök.....

Kép
gablaty

Ancsa! megkaptama képeket,nagyon jóók!!! :D

Kép
gablaty

Steffi, bár nem tőlem kérdezted, de hátha segít. Szerintem doki függő a hétvége a Praxisban. Mi szombaton délelőtt voltunk, Hajdú doktornő akkor rendel. Már sokkal előtte bejelentkeztünk, mert nagyon be voltam sózva, sajnos azt nem tudom mennyi a legkésőbbi időpont, amikor be lehet jelentkezni, de ez is sztem doki függő.

Ancsa, szülinap? Mikor, lemaradtam, ciki, boocs! Ezúton is azért nagyon sok boldogságosságot kívánunk!!!

Gabi, most talán jobb is így... :oops: Első a Te egészséged, utána meg majd csapatostul fognak érkezni biztos a gólyamadarak!!!
A levegőt meg nem rontod, rossz hangulatodban is Te vagy, gyere és mesélj mindenképpen!
A fejed nem fáj mellé? Milyen volt a fülmosás, nekem még nem volt, de el tudom képzelni...

Kriszta, Picikéd biztos bélpoklos lesz, és rengeteget fog szopizni!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Ancsa, BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!! Bocsi, h csak most :oops: :oops: én még arra se tudom fogni, hogy kismama vagyok, sajnos én mindig feledékeny és szétszórt vagyok! :oops: :roll:

Steffi, Dani oda van teljesen a mesékért, ha hagynám, akár napi 3 órát is nézné, kedvencei: dr Bubó, Pityke és Vukk.

Ja, Steffi, nekem egyszer szó szerint ezt kérdezték: -Kislány? Mire én: -Nem, kisfiú. Mire válasz: -Pedig olyan szép! :twisted: :lol: sejtem, hogy mire akart célozni az illető, de elég hülyén fejezte ki magát! :lol: Egyébként 1,5 év alatt 2x hitték kislánynak, de lehet, h Kerepesen sok a gyengénlátó, nem? :roll:

KépKép
barimami

Vali!
Köszi, direkt jó, hogy Hajdú Krisztina hétvégén rendel! Megbeszélem Nimivel esetleg jövő szombatra aztán referálok úgyis!

Barbi!
Hát a vicc, hogy a héten a margitszigeten, a westendben, múltkor a veresi maci farmon kérdezték, hogy kislány, sőt egy apuka következetesen mondta a gyerekének, hogy vigyázz a kislányra! :roll: szerintem tele az ország rosszul látókkal...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kriszta!
Értem, hogy fájó pont a szoptatás, de tudod az akarat hegyeket képes elmozdítani! Most minden más lesz! Egy barátnőm nőnapon szülte a kislányát, már a szülés is más volt és ő előtte nem tudott szoptatni, és most a pici lánya igény szerint szopik! Ügyes leszel tudom!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Dani! Ancsa!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK SZÜLINAPOTOK ALKALMÁBÓL!!!!!

Cukipofa!
bocsi a múltkoriért! Tudd be az érzékenységemet kismama-dilinek!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi!
egyszerűen gyönyörűek vagytok!!!! nagyon csini vagy!

Minden kép szuper, de most nem merem felsorolni ... :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

veronikusz!
melletted eltörpülök, de a pasimnak én vagyok a legjobb! :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Dani, Ancsa
Nagyon boldog születésnapot kívánunk! Kép

Bocsi, de nincs időm visszaolvasni. Ma a sebészetet jártuk meg, mert Marci fejjel ment a falnak a suliban. Eredmény: törött kéz + agyrázkódásgyanú. :oops:

Pussz mindenkinek!
Majd jövök!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri, szegény Marci!!! Nagyon rosszul van? Akkor most gipsz és pihenés? Ez talán a legnehezebb egy ekkora gyereknek... :? Jól kezdődik a nyáriszünete, de talán szerencse a szerencsétlenségben, hogy év végén történt mindez... Bár egy ilyen baleset soha nem jó! Kitartást és mihamarabbi gyógyulást neki!!! :shock:

Kép
Kép
Kép
v30

Ja, és hogy sikerült a falnak rohannia???? :shock:

Kép
Kép
Kép
v30

Danika és Ancsa nagyon sok boldog születésnapot!!!!!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Vali
Tornaórán az udvaron fogócskáztak. Megbotlott egy kőben, és nekiesett a falnak. A kezét maga elé tette, azon zöldgallytörés lett. A homlokán meg egy 6 cm átmérőjű púp. A jobb keze tört el, és most az a legnagyobb bánata, hogy balkezes.

Nagyjából átolvastam, amiket írtatok, de most nem tudok reagálni.
Talán holnap.
Nyugodt éjszakát mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri!
nagyon sajnálom jobbulást! :(:(:(

Orsi

borsa

SZiazstok!

MIndenkinek köszönjük a köszöntéseket...

Éjfélkor felébredtem és megkönnyeztem emlékeimet :D
Hát igen...éjfélkor első fájás...3 perc múlva a következő és rögtön burokrepedés...harmadik fájásnál apa ébresztés és irány a korház...
Ott várt Zahár Erika (akinek azóta is NAGYON hálás vagyok mindenért) és onnan nagyon meghitt és nyugodt volt minden...
2 óra 55 perckor megszületett kis törpénk akit már nagyon-nagyon vártunk :D :D :D

Kép pár órásan

és ma:

Kép kis szülinapos

szombat, vasárnap buli majd még rakok fel képeket...

Szép estét és folyt köv Emmus :D :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

DANINAK ÉS ACSÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVNOK!!!!

Fotók nagyon szuperek...Mica, Steffiék...Dani....pici Ádám....mindenki nagyon édes :lol:
Adri!
Sajnálom Marcit...jobbulást!!!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

képzeljétek találkoztam a Zsófival a Kútvölgyiben..... :lol: tök jó élmény volt.....jó ez a cyber család :!: :!: :!:
Egyébként ZSófi nekem jó lett a cukrom (6,7)...Neked?????

Hétvégén nem igazán leszek, mert hazautazunk Szentesre dédikhez és barátnőkhöz....de majd csak visszaolvaslak Benneteket....mondjuk hétvégén nem iagazán van itt sem forgalom....

Veronikusz!!
Mi van Veled/Veletek???

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!!!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Boldog szülinapot Danika!!

Kép
tikó

Drága Emmus!

Nagyon, nagyon boldog szülinapot kivánunk!!!

Puszi

Lara és Ancsa

Kép

ancsaboszi

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a köszöntéseket!!! Tök jól esett! :oops: :wink:

na még gondoltam irok, csak közben felmostam.
múltkor vettem egy Jamie Oliveres újságot, és volt benne egy mascarponés recept, eperrel,
na megcsináltam holnapra.
és hát megkostólgattam, igy most mégjobban pörgök a kávétól - de nagyon fini- mint általában

Valentina
Mennek a gyógypuszik

Steffi,

De szép virágok! Azt a mindenit, mennyi féle! :wink: 8)
És tényleg a szándék a fontos!
Értékelem. És nagyon köszönöm!
De hát amúgy 30 felet már nem is figyeli az ember. És itt különben is a Babáké a főszerep!
Azért jólesett ám!

Nem a neme miatt, de olyan jó a 4D, én úgy imádtam, és a váci úti Brendonban szuperek akik csinálják, és még 1000 pontot is adnak érte! Az meg egy nagy vásárlónak nem utolsó szempont. Igaz? :wink:

közben láttam, hogy már meg van a hely!

Volt már hogy Laránál is megkérdezték, vagy csak megjegyezték, hogy milyen vasgyúró fiú, mikor pinkben volt fodrokkal. :roll: 8)

Komolyan? Martin igy szereti a sportot? Tök jó!

Dóri
Hát két képet csináltam, mikor Apával csúszott, de valahogy a nagy csúszdákon a mi ruháink nem csúsztak. :roll: A kicsin csúszott Lara többet,de mivel mindenhol szinte én fogtam, több kép nincs.

Kriszta,

Tuti sikerülni fog, hisz már eldöntötted hogy fog, és igy tuti a siker!

Gabi,
Itt küldök sok pozitiv energiát!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tessék felszedni őket!!!
Örülök, hogy tetszenek a képek, és remélem picit jobb lett a kedved is!

Vali
Aranyos vagy, köszönöm
Nekem is mosták már ki a fülem 3szor , nem nagyon vészes, az első az gáz, de aztán már nem annyira

Barbi

Édes vagy, és köszönöm. Tényleg a szándék a fontos!

Adri,
Jaj szegény Marci.
Sok gyógypuszi Neki!
Hol a többi vonalzód? :roll:
Aranyos vagy, hogy még most is gondolsz ránk!

Kati,
Tényleg felébredtél éjszaka? :roll: :wink:
Nagyon jók a képek!

Dorka,
Nektek is jó hétvégét!
A képek nem értek még ide! :wink:

na most már megyek zuhizni!

Szép nyugodt éjszakát!

ancsaboszi

Emmusnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri!
millió és millió gyógypuszi Marcinak. Még olvasni is rossz volt, hát még még milyen lehetett átélni. Biztos nagyon fáj most neki. Küldünk sok csont-gyógyitó manót!!! :oops:

Cukipofa!
mikor ilyen képet látok azt mondom, hogy csak meg kéne próbálni Négyeskét. Nekem is KELL EGY ILYEN KIS PASÍÍÍÍ!!!!!! :D

Steffi!
ne idegesítsd magad a sok hülye VAK ÉS ROSSZULLÁTÓ miatt!!! Küld inkább őket szemészetre!!! :lol: Martin ennél már nem is lehetne pasibb!!!! Édes kis vagyán PASI!!! :D

Gabi!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ és sok sok gyógypuszi a füledre!!!!!!!!

Dorka!
jó utat nektek Szentesre!!! Irigyellek. Nekem tegnap majdnem Komáromba kellett lemennem a lányokkal, egy auditáláshoz szükséges papírért :shock: hamár egyszer két hete én használom a férjem S-MAx-át :D :D :D :D az a minimum, hogy segítek neki. :D
Ja! tegnap rámerészkedem a mérlegre :lol: +7 kilónál tartok. Lábaim viszont kezdenek a sok trappolástól fájni picit és már többedig éjszaka örülök ha valamelyik gyerek felébreszt éjjel, mert mindig rosszat álmodok. Lehet elnyom a gyerek egy két eret?! :shock: :oops: A melleim felett a mellkasom, meg olyan sötétkék, sűrűn érhálós, mint mikor szoptattam. :shock: :shock:

Lányok!!!
lenne két kérdésem:
1.) lesz valamikor találkozó????
2.) használ/ használt valaki közületek hasfogó-pántot???? Nekem olyan jól esik, ha a két kezemet összekulcsolom a hasam alatt és én tartom. Most gondolkodom rajta, hogy vegyek-e egyet. Kb 5500Ft.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emmus!
Istenke éltessen nagyos sokáig, egészségben, boldogságban!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

EMMUS!!!NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!!!!!!!

Veronikusz!
Nekem is jól esne néha ha valami tartaná a hasam...az erekről annyit, hogy nekem a viszereim jelentek meg a lábamon...van egy nagyon csúnya és már néha fáj is...... :( Egyébként te nem figyelted meg (vagy esetleg valaki más) ha emelgeted a lányokat akkor ......na ez eddig értelmetlen lett...........SZÓVAL:ha emelgetem a Berkét egy idő után a köldököm mellett nem sokkal egy pontban megfájdul a hasfalam.....legalábbis olyan mintha a hasfalam lenne......de konkrétan csak egy apró pontban fáj...nem tudom mi lehet az....remélem semmi konkrét baj.....Ami az S-maxot illeti úgy néz ki, hogymegkapom a Balázsét, mert az enyém helyett buszt veszünk....nem igazán örülök neki, mert én úgy szeretem az én kis kocsimat....azzal könnyebb parkolni meg mindent csinálni,de ez van.....

KépKépKépKép
vdorka3

Ancsa, Emmus, Dani, Petya,
Mindannyiatoknak nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!

KépKép
Kép
gyuzso

sziasztok

köszönöm a +++++++ energiákat!! :lol: :lol:
Vali fülmosás nem fáj, csak kellemetlen :shock: és nagyon vízes :lol: fejem nem fáj hál'Istennek! (más se hiányozna)
a labor azért kellett,hogy doki megnézze nem-e vírusos vmi okozza? megnézte még homlok-meg arcüreget is.
szóval továbbra is még küldjetek +++++energiákat :wink:
és Ádám hogy van? derült ki azóta valami???

Kati!!! nagyon jók a képek Daniról!!!!!!

Emma és Danika ISten éltessen sokáig benneteket születésnapotok alkalmából!!!

Kép

Kép
gablaty

Dorka!
viszér: én is úgy vettem észre, hogy lett 1-2 viszerem, ami eddig egyáltalán nem volt. :cry: Tiszta roncs leszek itt a 3. gyerek születéséig. :cry: Szerintem esélyem van megint, hogy aranyérkezelésre kell majd járnom utána. :oops:
kocsi: Most milyen kocsid van??
emelés: nekem is szokott fájni egy pontban, de szerintem csak meghúzom ilyenkor az egyik hasizmomat. :oops: Miket is beszélek!!!! nekem olyan nincs is. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük most épp kicsit bőgök is mert pontosan 18 perc múlva születik meg az én kicsi manóm aki a világ legnagyobb ajándéka volt!
Kis emlékezés: Este 8-tól rendezetlen fájások, fél 1re bementünk ekkor voltak 5 percesek 2 ujjnyi tágulás. fájások folyamatosak de semmi tágulás vagy magzatvíz így Erika drága 7kor bekötötte az oxitocint. fél 8 kor burokrepesztés és 9:18kor Emmus!
Mégegyszer köszönöm Erikának és dr Hájsznak a felejthetetlen élményt és persze a férjemnek aki mint egy hős állt ott mellettem :D

Orsi

borsa

2007 május 28
Kép
2007 május 30
Kép
2008 május 25
Kép

Orsi

borsa

Kati!
Milyen szép képek hihetetlen mekkorából mekkora lett :D

Gabi!
Fel a fejjel! Tudom kicsit közhelynek tűnik de tényleg!

Tünde a medencében :D

Orsi

borsa

Mica 1+1+1 :D

Orsi

borsa

Sziasztok!

Köszi az együttérző szavakat!

Gabi
Gyógypuszik a füledre, meg a lelkedre!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pihi!!!!

Borsa, Kati
Rövidek voltatok, de én megkönnyeztem.
Milyen hamar eltelt egy év. Ugye?

Dorka
Nem lehet esetleg sérv? Nekem Marci bennlakása alatt alakult ki köldöksérv. Emelésre, mozgásra érzékeny volt.
De remélem semmi komoly.

Lányok, végigolvastam, de mégsem emlékszem már arra, miket írtatok. Megpróbálom összeszedni magam, és jövök.
tegnapi kép:
Kép én hősőm

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Emmusnak nagynnagyonnagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Adri!
Szegény kis sebesült! Kényeztetés megy?

Kép
Kép
kriszta36

Jó reggelt!

Emmust Isten éltesse sokáig!
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabi!
Sok gyógypuszi Marcinak! Szegény! Martint meg hétfőn elkapta a hinta széle az új játszón :( Nem vészes, csak akkor nagyon vérzett, de 2 perc múlva már csúszdázott :shock: Olyan hamar megvan a baj! És így az évzárokkal meg ilyesmivel mi lesz? Vagy felmentést kapott?

Gabi!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Hidd el mindennek megvan a maga oka!

Orsi!
Ne sírj inkább nevess! Olyan édi ez a kislány! Gyönyörűek a képek! Az első kettőre emlékszem de a 3. az friss szerzemény szerintem! Szép napot nektek, puszilgasd meg Emmát is a nevemben!

Szép napot, mi megyünk csavarogni! :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Borsa: sok-sok boldog szülinapot kívánunk (Fruzsi és én) Emmusnak!!!
linocs

Sziasztok!

Adri,
szegény sebesült, rmeélem, nem lesz nagy kánikula, amíg fent van a gipsz.

Nálunk semmi különös. :) csak olvasgatni jöttem.

Dorka, én is éreztem a köldököm, kérdeztem is a dokit, nem sérv-e. Mondta, hoyg nem néz ki annak, és különben is az szülés után derül ki, de szerenécsére nem lett sérv. Azért jobb óvatoskodni. Visszerek nekem is jöttek, de csak kicsik. Aranyér dettó, de rendeződött... :)

Daninak és Emmának
nagy-nagy ünneplést!

mtunde

Kriszta
Kényeztetném, de nem hagyja. :wink: Én örülök neki, legalább így kiderül, hogy nincs komoly baj.

Steffi
Neked akartam még, de az előbb kimaradt:
Matyit folyamatosan lánynak nézik többen. Már egy-kettőnek mondtam, hogy írasson fel szemüveget. Az a mondat meg: De hát olyan szép, azt hittem lány? - na ilyenkor már kicsit mérges leszek és megkérdezem: Egy fiú nem lehet szép?
Patit meg sokszor fiúnak gondolták, merthogy alig volt haja. Hiába öltöztettem masnis-fodros rózsaszín ruhába. :cry:
Szóval én is azt mondom, mint Borsa a pocaktémánál. Valakinek sehogy sem jó.
Az a lényeg, hogy mi tudjuk, igazi pasik.
Na remélem nem voltam túl zavaros.

A vonalzók majd jönnek, de még mindig nem tudtuk megcsinálni a nagyokét, mert egyszerűen nem értünk még rá.
Szép napot!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Emmusnak boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsa,
neked is utólag happy szülinapot! :D

Steffi,
Én 1 héttel előtte jelentkeztem be a Praxisba. Én úgy tudom, hogy szombaton is lehet menni....

Gabi,
Már pont hiányolni akartalak! Fel a fejjel, tudom ez most nehéz időszak, de igaza van Valinak.... Előbb Te legyél jól aztán csak úgy hullani fognak a gyerköcök! :D Enci hogy van???

Kriszta,
Ne foglalkozz anyóssal.... Nekem sem indult meg a tejem, már mint nagyon nehezen (kórházban 3 nap bőgés után)... Aztán anyósom itt volt nálunk és közölte hogy azért sír a gyerek mert éhes és adjak neki tápszert :evil: Kb. 10x mondtam, hogy nem azért sír mert éhes ugyanis az előbb szopizott és nem is kis mennyiséget... Majd este újra közölte hogy adjak neki tápszert :evil: Ááááá, inkább nem mondok semmit. mindent jól fogsz csinálni, tapasztalt anyuka vagy!

Adri,
Jobbulást Marcinak!

Veronikusz,
Én nem használtam ilyet.... De szerintem már nem is fogok venni...

Az elmúlt 1 hétben alig bírok aludni.... Lilinek nem tetszik az oldalt fekvő pozítúrám.... :cry: Ha oldalra fordulok, 2 perc múlva olyan szinten kezd el rúgdosni hogy az már néha fáj.... (olyan mintha az oldalamon akarnak kibújni) Rékánál nem emlékszem ilyenre.... Ráadásul tegnap reggel és ma reggel megint hányingerrel ébredtem :cry: :? Lehet attól, hogy egyre jobban nyomja a gyomromat a kiscsaj???

És még egy: Ti vezettek még autót???? Mert én már alig férek a kormány mögé :? Pedig az autóban van légkondi, tehát nem nagyon szeretném nélkülözni.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Daninak, Ancsának, Emmának, Petyának sok-sok boldog szülinapot!!!!

Adri! Marcinak jobbulást! Öcsémnek volt kb ekkora korában zöldgallytörése, ha jól emlékszem legalább 2x mentünk új gipszért... először meg akarta vakarni egy filctollal a kezét a gipsz alatt, de persze a kupakos felét dugta be, és bent maradt a kupak... másodszor meg fürdés közben a játék hevében beledugta a kádba... szóval hajrá! :wink:

Fiú-lány: Lénát nagyon gyakran nézik fiúnak, pedig most már legtöbbször csat-gumi van a hajában... Nekem is volt ilyen beszélgetésem a 6os villamoson, lila kabátban, lila-rózsaszín csíkos sapiban, télen: Kisfiú? Nem, kislány. Pedig olyan szép!
Szóval Steffi ne hagyd magad, Martin igazi pasi!!!

Jajj, Bori! Bogi annnnyira cuki! Én már alig várom!!!
Léna nem szopizik február óta kb, és 1 hete néha belemászik az ölembe, hozzámbújik, és közli, hogy Léna szopizik. :D SZerintetek???

Dorka! Tök jó volt találkozni! Én még nem tudom az eredményt, biztos fel kéne hívnom Tóth dokit, de úgy vagyok vele, hogy ha nem lenne jó, úgyis felhívott volna... Vagy azért kérdezzek rá?

Mi voltunk strandon szerdán, a dagályban, Léna iszonyatosan élvezte, én ennyire felpörögve még soha nem láttam!!! Nagyon jó volt! Tegnap meg hajókáztunk egy jót, a Jászairól bkv-hajóval mentünk a szigetre.

Találkozó: arra gondoltunk, hogy ha ekkora a meleg, mit szólnátok ahhoz, ha egy strandon lenne a találka? Hétfőnként a Dagályban, péntekenként meg a Palatinuson van 50%-os kedvezmény. Így 1000 Ft alatt van a napijegy. A Palatinuson még nem voltam Lénával, de a Dagályban van egy gyerekmedence, ami nekik tárdig ér kb, ott ők tudnának pancsolni, mi meg a szélén ülve dumálni. Na???
Két javaslat: 1 hét múlva péntek (6-a) a Palatinuson, vagy utána hétfő (9-e) a Dagályban?
Mi akár egész napra is ki tudunk menni, és akkor Léna a babakocsiban alszik, vagy esetleg egy pléden a földön. Egyébként 7ig vannak nyitva, és 4től kedvezményes a belépés, mi szerdán így voltunk, és úgy is tökre megérte!
Ki jönne? Tetszik az ötlet? Vagy legyen valami más?

Ma meg Léna-mentes napom van, anyu elvitte még másik 3 Léna-korú baráttal, meg a nagymamáikkal úttörővasutazni!
:D Én meg mindjárt elmegyek úszni a Sportba!

Szép napot és hétvégét!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Gabi!
Rossz lehet, hogy nem tudják, mi ez a zúgás. De csak kiderül ennyi vizsgálat után. Mondjuk, nem lehet eccerű Enci mellett elmenni ennyifelé.

Adri!
Na, a férfi! :lol:

Most voltam reggel az 5-en. UH: monden OK, fiamat majdnem két kilóra becsülte a gép, remélem tévedett.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

monden=minden

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: