A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Póci!
Nem, ez egyszerűen lehetetlen, hogy négy emberből háromnak nem sikerül. Tényleg nem hiszem el. Stella, most már csak benned bízhatunk.

Wish!
Hát persze, hogy bízhattok bennem. Majd ha esetleg szeptemberben én fogok sírni, akkor ti tartjátok bennem a lelket. Ez ilyen egyszerű. De én hiszem, hogy fogunk mi még együtt gyerkőcöket sétáltatni. Az hogy mikor... De örülök, hogy már jobb a hangulatod, illetve a mosolyokból erre lehet következtetni. Ugye 31-e még áll?

Eszter
Kép
roxal

Lányok!
Én reggel úgy gondoltam,most már 2 hétig nem írok. Majd csak a nyaralás után. De azért beleolvastam és nagyon kedvesek vagytok, hogy vígasztaltok. Igazából, most még Pócin is kibuktam, mert azt hittem neki legalább bejött. Valamelyik nap, mikor írtad a halvány zebrádat annyira egyformának tűnt az esetünk. Sajnálom, hogy a vége is ugyanúgy alakult.

Roxal
Jó hogy most legalább neked van erőd, pedig te sem vagy könnyű események után.Remélem majd mindíg ki tudjuk egymást ráncigálni a gödörből és mindíg lesz valaki aki tovább lökdös. Talán már egy kicsit könnyebb, mint reggel. Persze a munkahelyemen kifelé mindenkivel olyan vagyok, mint máskor, csak belül érzem ezt a borzalmas fekete lyukat. Reggel Apa is sírt velem együtt. Szegényt teljesen tönkre teszem.

Emi
emi31

LányokKép
Reggel óta egy picit javult a hangulatom, így gyorsan megköszönöm a vígasztaló szavaitokat, nem is tudom, mi lenne velem Nélkületek.Kép
Szomorú ez az egész, érthetetlen, de ígérem, összeszedem magam és nemsokára már én is tudlak Titeket bíztatni és muszáj úgy végződnie ennek az egész mizériának, ahogy Roxal írta, hogy egyszer együtt sétálunk majd mind a gyerkőcökkel!
Stelláról van hír?
hajnesz

Sziasztok Lányok!

Nagyon rég nem voltam már, egy kicsit mi is nyaraltunk meg pihiztünk! Meg újabban olyan elfoglalt lettem, mindíg van valami intézni való, meg sokat bébisziterkedek is a barátnőm kisfia mellet! Szóval az eseményekkel is le vagyok egy kicsit maradva, de nagyából képben vagyok.
Wish! Érted nagyon szorítottam, hisz annak idején az elsőt szinte együtt csináltuk végig. Ne izgulj, a harmadik biztos hogy sikeres lesz, hiszen annyi mindenkinek harmadszorra sikerült!!! Az lesz a tuti, hidd el!!
Magunkról meg annyit, hogy beszinezheted a pelusokat a táblicskuba: kérünk szépen egy rózsaszín pelust - ő Nikol - és egy kék pelust - ő pedig Tamás. Amúgy jól vagyunk, a gyerekek már nagyon sokat rugdosnak, meg boxolnak, amit nagyon-nagyon élvezek!
Egyenlőre ennyi, majd még jövök, addig is puszi mindenkinek!!!KépKép
nikosz

Nikosz!

Végre valami jó hír! Szuper, egy kisfiú, s egy kislány! Kép

Hajni, Emi, Wish!
Nagyon büszke vagyok rátok, erős, szuper csajszik vagytok, s máris szeditek össze magatokat. Most legszivesebben megölelnélek benneteket.

Eszter
Kép
roxal

Kép

wish

Sziasztok,

Leléptünk!
Jók legyetek!
Gondolunk Rátok, és drukk mindenkinek!!!

Puszik

Farkasok

PiXX ZUXX Wish nektek külön is puszik.
Majd néha bejelntkezünk.

Kép
farkasok

Stella Híradó Kép
Négy babát kapott vissza. Van egy kis induló hiperstimuja, de reméljük ez csak segíteni fog és nem lesz belőle igazi.

wish

StellaKép
Nagyon szorítunk, tudod a receptet, vigyázz Magatokra!!! +++++++++++++++++++++++++++++++
hajnesz

Hajni Kép
Hogy vagy?

wish

Lányok aranyosak vagytok a vigasztalo szavaitokkal!
Már nem sirok Kép,még nem jött meg habár a pocim olyan mintha bármelyik pillanatban...Ugy döntöttem addig még bizakodok ráérek utána sirni.
Lányok kapott vissza valaki fagyibabákat,hogy csinálják akkor is kell szedni hormont,meg beleszámit a lombikba?

Wish bekerülhetnék én is a táblázatba?

Kép
póci

Póci Kép
Persze, hogy belekerülhetsz. Ha jól látom, egyedüla lakhelyed nincs megadva a profilodban, Azt írd még meg lágyszi.

Vanda Kép
Téged ne tegyelek be?

wish

WishKép
Köszi a kérdést, elég hitehagyottan. Továbbra is barnázok. Bőgtem jó sokat, ez biztos felszabadított egy csomó "vígasztaló" hormont, mert most egész jól viselem magam. Holnap kipróbálom a Clear Blue-t, legyünk túl rajta.
Te? Kép Jobb már egy kicsit?
PóciKép
Nekem volt egy fagyibabás transzferem, de tudod, én nem a Dévaihoz járok, lehet, hogy más az eljárás, de: Choragon szuri volt négy alkalommal, egy a transzfer előtt, 3 utána másnaponta. Meg volt Estrofem, ami a nyálkahártyát tartotta. Nálunk nem számított külön körnek, hanem azzal zárult az első lombik, mert akkor fogyott el az összes embrió.
NikoszKép
Gratula a vegyespároshoz!!!KépKép
hajnesz

Hajnikám Kép
Nagyon drukkolok akkor holnap reggelre!!!
Ebből válassz egyet, jó? Kép

Kép

wish

Hajni!
Nem akarok okoskodónak tűnni, de az a teszt állítólag nem túl érzékeny valami 50 HCG feletti értéket mutat ki nekem is akkor mondták amikro ezzel negatívat teszteltem az a baby.... nemtudom én mire mondja mindenki hogy hamar kimutatja. Csak gondoltam azért írom, le hogy ha nem lenne két volnal (bár ezt még leírni is fájt) akkor lehet hogy a tesztben van a baj!
Reggel nagyon nagyon izgulok érted és tényleg vállogass ebből a sok szép zebrából, egy nagyon remélem jut neked!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Ú, Lányok, WishKép, ZsebiKép annyira jó fejek vagytok! Köszi! Kép Akkor holnap...
Jó éjszakát mindenkinek!
hajnesz

Hajnesz! Olyan ügyes vagy, hogy máris jobban vagy, és másképp látod a világotKép Nagyon erős lány vagy (Wish ezt Neked is mondtam), tényleg le a kalappal.
Holnap reggel Veled kelek, aztán alig várom a híreketKépKép

Roxal! Köszönöm az anyai biztató szavakat,amiket nyújtasz nekünk, nehéz lenne NéküledKép

Emi! Jó nyaralást! Amikor az irányított alatt visszamentem Dévaihoz, mindig azt kérdezte, hogy egy kicsit sem késett. Tehát ez azt jelenti, hogy a késés az annak a jele, hogy valami beindultKép Hidd el, hogy Dévai a tüsző méretéből nagyon jól be tudja lőni az ovulációt, de mint tudjuk ez nem mindig elég. Most pihizz egy nagyot, aztán menj tovább a Dévai útonKép

Póci! A francba, valahogy Nálad biztos voltam a dologban. Mikor hívod az Intézetet?

Stella! 4 Stellácska?? Ez jól hangzik meg az enyhe hiperstimu is jó jelKépKép

Lányok! Apával ugyan nem beszéltem még meg, de lassan-lassan arra a döntésre kezdek jutni, hogy augusztust is még meghagyom a lélektisztogatásra, és csak szeptemberben folytatom. Meglátjuk Apa mit mond.
A mai lelkizés már jobb volt, nem úgy jöttem el, hogy pfúj egy hét múlva megint jövök. Talán ez azt jelenti, hogy valami letisztulóbanKépKépKép
lkt

Sziasztok!
Nagyon szomorú nap ez a mai, azt látom. Gondolom ezeket az érzéseket mindenki begyűjti sorban, hiszen egycipőben járunk, vagy így, vagy úgy. Azért minden tiszteletem a tiétek, sok erő kell ehhez. És tényleg olyan igazságtalanul osztják a babócákat, most is egy ismerős abortuszra megy. Kép Annyira sajnálom tőlük, nem tudok másképp gondolkodni. No jó, fel a fejjel. Azért én még mindig reménykedem, és remélem ha hazajövök a nyaralásból, akkor meg már csupa jó hír fogad. Hajrá Wish, Póci, Hajnesz, Stella, Emi!!!!!!!!!!

Eszter (Zsuzska)!
Úgy jó a gyerek ha eleven, gondolj arra, hogy egy folyton üldögélő gyermek milyen uncsi lehet. Zajlik az élet! Ma eljött hozzánk a keresztfiam, akit sajnos nagyon ritkán látok, és rögtön összefirkálta a falat, letörte a hibiszkuszom, és a hifit úgy elállította, hogy nem is tudom mi lesz. Jó óvónéniként mindehhez csak megértően mosolyogtam, "hiszen gyerek".Kép

Wish!
Köszi a lehetőséget a táblázatot illetően, de én még csak a gyűjés részénél tartok, várjunk vele, remélem már nem sok idő, és tudni fogom mi következik.

Olvastam, hogy azok a gyerekek, akikeket nem vártak, (főleg lányok) nagy többségben felnőtt korukban ilyen problémával küszködnek, sokuk meddő lesz. Hát nálam bejött, rajtam anyukám gondolkodott, nem is tudom, hogy képzelte. KépKép

Már csak augusztusban jelentkezem, remélem napsütés lesz ezerrel, holnap indulunk. Aztán csupa-csupa jó híreket szeretnék hazaérve. Puszi mindenkinek, fel a fejjel!!
vanda978

Lányok, negatív. Kép
Azért a gyógyikat nem hagyom abba vérvételig, ha már annyit fizettünk értük...
hajnesz

Hajni!
Nagyon sajnálom... Kép Valahol a lelkünk mélyén már tudtuk, de ez a kézzel fogható valóság mindig olyan szörnyű! Hinni kell a csodában, tudom a sokadik lombik után nem könnyű. De ígérd meg, hogy nem adod fel!

Timi!
Ha halasztod szeptemberre, akkor Wish mellé meg mellém társulsz. Majd hárman babázunk egyszerre. Meg Hajni is akkor kezd, Emi következő iránítottja is sikerülni fog, Stella meg most mutatja az utat. Most már csak így lehet, ennyi kudarc után! Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Lányok!

Hajnesz nagyon sajnálom pedig biztos voltam hogy neked sikerült egy csomo lányt tudok aki barnázott és közben terhes volt,még ne add fel lehet nem jo a teszt!Ja és kösz az infot.

Én egy kicsit jobban vagyok még nem jött meg és ugy döntöttem addig nem adom fel lehet csak a teszt szorakozik velem,igaz tiszta ideg vagyok mert azon agyalok állandoan hogy valyon mi van.De azt hiszem sajnos ezt az érzést mind ismerjük.
Lkt még nem telefonálok elvileg 29-én kell vissza mennem ha csak idöközben nem jön meg.

Kép
póci

Lányok!
Nagyon kedvesek vagytok! Szorítok mindenkinek akinek most még van reménye++++++++++++++++++++++

Sajnos ez a remény a legkegyetlenebb dolog. Még akkor sem akar hinni az ember, mikor egyértelmű a dolog és aztán a végén annál nagyobb a csalódás.

Póci, azért én még bízom benned. Hátha legalább neked sikerül most!

Roxal és mindenki!
Köszönöm a biztató szavakat.

Wish!
Úgy látom mostanában kevesebbet írsz. Ne légy te sem elkeseredve. Hogy érzed magad? Pihenj sokat.
Átjavítanád majd a táblában, hogy második irányított augusztusban?

Lkt
Hát jó lenne, ha valami beindult volna. Csak attól félek inkább, hogy visszaállt a régi ciklus. Csak azóta 28 napos mióta a pszichológushoz járok (csinál talpmasszázst is), de most tartottunk egy kis szünetet, mert elvileg gyógyultnak nyilvánított és azt mondta majd csak a nyaralás után találkozzunk. Szóval még ő is rátett egy lapáttal a bizakodásomra.
Mindegy, megyek másodjára is majd augusztusban, de ha az sem sikerül akkor szeretnék ugrani az inszemre.

Mindenki!
Én holnap elutazom 2 hétre, mindenki vigyázzon magára. Írjatok jó sokat, hogy utána mindent el tudjak olvasni.
Jó pihenést mindenkinek!
Puszi,
Emi
emi31

Hajni Kép
Annyira sajnálom Kép. Azért tényleg várd meg a vérvételt, úgyis csak akkor lesz biztos. Én is szedem szépen a gyógyikat és várom a hétfőt. (És legbelül csodában reménykedem.)

Emi Kép
Hova mentek nyaralni? Pihend ki jól magad és huncutkodjatok sokat Apával, hátha bejön.

Én csak ezért jövök kevesebbet mostanában, mert kevesebbet vagyok gép elött. Nem igazán esik jól ülnöm, ezért inkább fekve punnyadok.

wish

Lányok!

Nagyon bízom benne, hogy mire én is visszajövök, azért csak jó hírek fognak várni. Holnap indulok Hévízre, de hiányozni fogtok. Kitartás, bízzatok! Nekem meg kezd megjönni, hihetetlen, 18 napra... No comment. Mindenkinek késik, a hormonok bezavarnak, erre nekem hamarabb jön! Főleg, hogy most megyünk nyaralni... Na mindegy. Nagy puszi mindenkinek.

Eszter
Kép
roxal

EmiKép RoxalKép
Érezzétek jól Magatokat, jó pancsizást és sok napsütést kívánok!!!
Roxal, 18 napra?? Mi történhetett? Azért remélem, nem zavar be nagyon a pihibe!
WishKép
Még mindig a petefészkeid miatt nem jó ülni? De hát akkor valaminek kell ott lennie. Bárcsak hétfő lenne már és végre minden kiderülne mindkettőnknél, ennél az állapotnál minden jobb...
hajnesz

Hajni!
Alapból is 24 napo s a ciklusom, de ez akkor is... Hogyne zavarna. Nem lehet fürdeni, meg gyereket gyártani Kép Legyetek jók, vigyázzatok magatokra. S ha visszajövök, találkozunk. Ja igen. Hajni, ti jöttök Balcsira? Sms szám mától él!

Eszter
Kép
roxal

RoxalKép
Azt hiszem, korábban írtam, hogy végül - sok-sok agyalás után - lemondtuk a Balcsit Kép, mert ha sikerül a lombik, bunkó módon előtte 3 nappal kellett volna lemondani, azt nem szerettem volna. Így, hogy nem valami bíztató a helyzet, elég szívás, de most már nem akarom tovább variálni, hogy felhívom őket, hogy bocsi, akkor mégis mennénk. Kicsit okosabban kellett volna kalkulálnom az idővel...
EnigmaKép
Nem írsz. Remélem, minden rendben. (OFF: Season 4 disc 2, Coulda, woulda, shoulda, Just say yes, erre nem számítottam...!Kép Tök jó volt! Már hogy ennyire aktuális. Fú, köszi!Kép)
hajnesz

Hajni Kép
Enigma azért nem ír, mert folyton feltartom Kép Így aztán persze én sem írok. De jól van, csak szokás szerint aggódik persze a bébikékért. Szerintem már tök sokat nőtt a pocija, de szerinte nem.

wish

Ó, annyira jó Nektek, ez nem ér!!!
Biztos vagyok benne, hogy nagyon meglepődnék, mennyit nőtt Enigma pocakja, mióta Nálatok jártam!!!
Írjatok együtt, ha másképp nem megy! Kép
hajnesz

Roxal, Emi jo nyaralást nektek.Legyen szép idötök,sok pancsizást meg minden jot!:-)

Kép
póci

Szisztok lányok!sokat olvasom ezt a fórumot.5éve voltunk a Dévainál azt mondta csak icsi segíthet férjemnél volt a probléma.Nem mentem bele féltem elváltunk.2év múlva összejöttünk újra rá 1évre terhes lettem spontán!!annyi volt hogy elötte szedte a macavibét 1 hónapig.16hónapos a kislányunk.Sőt szülés után 6hónapra megint terhes lettem.puszi mindenkit puszilok ismeretlenül is.A Dévai szuper aranyos doki.
sütõtök

Hajni Kép
De tényleg, költözzetek ide! Kép
Egyébként meg gondolj, arra hogy csak egy éven múlott, hogy nem veled szomszédolok Kép

És nyugi meg fogunk látogatni a babákkal. Enigma, Judit, a bébikéink és én bérelünk egy kisbuszt, aztán megyünk hozzád és a roszcsont ikreidhez. Bár nem tudom akarom-e azt a felfordulás látni, amit a kis Roxalok csapnak nálatok Kép

És lányok, ha valaki a Klinikák, Szigony utca, Kálvária tér környékén lakik, az legyen szíves jelentkezzen Hajninál, hogy amíg nem látogatjuk, addig se legyen "egyedül".

SütőtökKép
Szia! De jó neked Kép (itt a két gyerkőcre gondolok), bár azért ebből a szűkszavú történetből is látszik, hogy Nektek sem volt könnyű.
Azért gratulálok, végső soron úgy tűnik jó döntés volt hogy nem lombikoztatok, bár a válás durva lehetett emiatt.

wish

Szia Wish! Tényleg kemény volt a válásunk,de akkor ezt nem bírta ki a kapcsolatunk.Amikor újra összejöttünk már keztem megbarátkozni a gondolattal,hogy megyünk a Dévaihoz.Hála az Úrnak nem volt szükség rá.Hidd el a természet olykor csodákra képes.Mindegyikötöknek lesz babája érzem.Nagyon erősek vagytok!!Puszi
sütõtök

Szia Sütőtök Kép
Nem semmi történet a Tiétek, jó hallani ilyet, örülök, hogy minden ilyen jól alakult végül.
WishKép
Ez nagyon jól hangzik! És ha elképzelem, hogy ebből tényleg lehet valóság!!! Bár ha belegondolok, mire összehozzuk a gyerkőcöket, már a vidéki-kertes-kutyás-macskás kacsalábon forgó kis házikónkig fogtok kisbuszozni! KépKépKép

(Eddig nem jelentkezett senki a felhívásodra KépKép)

Hírek Stelláról!!!
Sajnos küzd a hiperstimuval, hiába a rengeteg husi és víz, nem nagyon akar javulni.
Drukkoljunk Neki, StellaKép, mennek a hiperstimu elhajtó energiák!!! Reméljük, ettől csak jobban kapaszkodnak a Picúrkáid!!!
hajnesz

Helló Lányok! A storyból hiányzik annyi,hogy voltunk 5éve Papp professzornál a legjobb andrológus állítólag.idézem:Az ön spermaállománya olyan rossz,hogy még icsivel sem lesz gyermekük!Önöknek csak donor segíthet. Szívessen bemutatnám neki a babámat.Puszi mindenkinek.ja 3 hónapig barnáztam a terhesség alatt.
sütõtök

Sziasztok lányok!

Sütötök gratulálok a lányodhoz,jo kis történet de örülök hogy végül ilyen jo lett a vége!

Stella neked megy a drukk!!!!!!!!!!

Hajnesz barnázol még?És mást érzel valamit?

Én ma a délutáni kuppozás után barnáztam,és nagyon menszis érzésem van azt hiszem feladhatom a reményt...

Kép
póci

Helló Csajszik!Szerintem a barnázás nem mindíg jelent nagy bajt.A terhesség legeleje mindíg egy kis hasfájással jár,csak sokan nem emlékeznek rá.Nekem is fájt a hasam olyan megjövősen vagy néha olyan sunyin.Ezért nem akartam beleélni magam a dologba.puszi
sütõtök

Póci Kép
Csináltál azóta új tesztet?

Sütőtők Kép
Lehet, hogy a két év nyugalom a gyerekprojekttől tett jót férjed spermáinak. Biztos rájuk is ugyanúgy hat pszihésen a dolog, csak ha nekik kevesebb spermájuk van, akkor az mégis kisebb gáz, mintha valakinek nincs peteérése.

Nálam változatlan a helyzet, ugyanúgy pecsételek, hol kicsit jobban, hol kevésbé. Még mindig érzem a petefészkeimet és néha görcsöl a hasam is.
Kíváncsi vagyok mi lesz hétfőn, de sok reményem nincsen.

Szegény Stella, jó vacak lehet a duzzadó petefészkével, még friss az emlék bennem is. De a husi-víz biztos rajta is segít elöbb-utóbb.
Drukkolok Neki és a kicsiknek, bár remélem azért nem lelkesednek be Anyuért mind a négyen Kép

wish

lehet hogy igazad van.Én mindíg azt hittem,hogy rajtunk könnyebben segítenek mint a pasikon.Egyébként képzeljétek a férjemmel miután kiderült ,hogy nagyon kevés a spermája clostylbegitet szededtek.Azt mondta a doki (egy másik) ,hogy mindegy hogy mire hat, petefészekre vagy a herékre.
sütõtök

Póci, Sütőtök, Wish,
Még mindig jön a barna itt is. Õszintén, ilyen színt még nem is láttam, szürkés-barna. Elnézést.
Nekem egy szemernyit sem görcsöl a hasam. Azt hiszem, bezavart, hogy 35 napig kellett szednem a fogigátlót és felborult a jó kis 28 napos ciklusom. Lehet, hogy most is 35 napra akar megjönni. Kép Szívesebben cserélném mindezt fel egy jó kiadós görcsölésre, mert akkor reménykedhetnék, hiszen Enigmának is így kezdődött az ikrekkel és ezek szerint Sütőtöknél is így volt, vagy legalább tudnám végre, hogy megjön és vége a sötétben tapogatózásnak. Gondolom, most már csak az utro meg a duphaston tartják a frontot.
A mai teszt is színtiszta egy csík volt. Gabriel, nem Clear Blue.
hajnesz

Hát, végülis a Suprefact is prosztatarák kezelésére való ...Kép
hajnesz

Sziasztok!Szerintem a Clear Blue-nál nincs érzékenyebb teszt,de lehet hogy tévedek.A barnázás szerintem a méhnyak pici sérüléséből származhat,vagy a beágyazódás miatt.Hajnesz nem lesz gond!Mikor volt a beültetés?
sütõtök

SütőtökKép
A Clear Blue-ra már panaszkodtak néhányan a babások közül. Negatív eredményt mutatott, míg más tesztek már kimutatták a terhességet.
Én mindig bedőlök annak, hogy ez a legdrágább teszt, tehát biztos a legjobb is...
A beültetés 13 napja volt. Azt hiszem, jön a mensi. A barnázásnak rengeteg oka lehet, pl. olvastam olyan esetről is, hogy az egyik embrió beágyazódott, de a másiknak nem sikerült és azt próbálja kilökni a szervezet, de ugyanitt szerepelt a közelgő mensi is és mivel ilyet már tapasztaltam, és túl vagyok 2 negatív teszten, nem hiszem, hogy csoda fog történni.
hajnesz

A Clear blue 50 egységtől mutatja ki a HCG-t, a többi teszt többségében 20-25-től.
Csak valamiért elterjedt, hogy a clear blue szuperérzékeny és ez a tévhit szilárdan tartja magát.
Amit én vettem, azt pregimax plusznak hívják és 10-től kimutatja a HCG-t. 500 ft volt, szóval 3 clear blue kijönne belőle Kép

wish

Hajni Kép
Annyira sajnálom, hogy barnázol és negatív a teszted Kép Úgy reménykedtem, hogy legalább Neked sikerül.
Tényleg, a dokiddal beszéltél, vagy majd hétfőn?

wish

Szia Hajnesz!Nem lehet hogy még nem termelődött kellő mennyiségű HCG? A tuti eredmény az a vérvételből lesz?Nagyon drukkolok nektek.
sütõtök

WishKép
Hát, ez van. Holnap csak az asszisztenssel fogok találkozni, csak akkor hívom a dokit, ha van valami. Vagy ha megint a lelkemre köti az asszisztens, hogy hívjam fel az eredménnyel, de persze már úgyis tudni fogja.
Te mikor mész, reggel?
SütőtökKép
Nem hiszem, hogy 13 nap után nem mutatná ki, hogy valami elkezdődött, vagy van ilyen?
A vérvétel a legbiztosabb, holnap délutánra már okosabbak leszünk.
hajnesz

Hogy vagy Hajnesz? Van valami? Ugye nincs?
sütõtök

Hajnesz! Tudod hány olyan eset van ,hogy nem mutat ki a teszt semmit? Szerinted hány nő,vagy fiatal lány járt már így? Én szorítok neked, nektek.
sütõtök

Hajni Kép
Nagyon drukkolok holnapra Neked, lemondok az én hajszálamról, annak reményében, hogy csak korai volt a teszted Kép
Mikor lesz eredmény?

Kezdődik az HBOn a Sex and the City. Igaz ismétlés, de azért Kép

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: