A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

vayacon!
A telo szám:06 1 458-4579,06 1 458-4580 ezzek a számok csak csörgesed mert nehezen veszik fel!Nekem Skhiba drnö a dokim meg vagyunk vele elégedve.

Kép
rózsa11

Vaya!
Nekem is Skriba Eszter a dokim és én is meg vagyok vele elégedve.
De eddig még mindenkinek ott volt a szaktudása a toppon! :wink:
És láttam a másikban, h kérdezted: nem kell magánrendelésre menni!!!!

csajok!
majd jövök és visszaolvasok, de ezer a dolgom

babszika

Sziasztok!

Már jó ideje olvaslak titeket, most úgy döntöttem írok is.
Mi is a B.M.C.-be járunk a párommal. Nekem mind a 2 petefészkem PCO-s és spontán nincs peteérésem úgy hogy 4 év próbálkozás után orvost váltottam aki az eredményeim alapján egyből felküldött Pestre. A férjemmel minden rendbe leszámítva a kis bacit amit sikerült kiirtani Az 1. inszemen túl vagyunk ami nem sikerült, de még most lelkesek vagyunk.
Örülök, hogy rátok találtam. Meló után szaladtam haza és olvastalak titeket, hogy kivel mi történt.
sztyopane

Sziasztok!

Sztyopane!
Üdv neked is itt a csapatban!! Az, hogy lelkesek vagytok, az nagyon jó, nagyon fontos a + hozzáállás, mert anélkül nem sikerülhet. Mielőbbi babásodást kívánok nektek is!!!

Vayacon!
Nekem Wiegandt doki volt az orvosom, nagyon szerettem, de ő már sajna nem dolgozik itt. Most 1 év kihagyás után mentünk vissza, én is sokáig vaciláltam, hogy kihez járjak, végülis, én is Skriba dr nő mellett döntöttem, ( saját nőgyógyim is ajánlotta őt , kollégák voltak ) de mindegyik nagyon érti a dolgát.
Az, hogy a Tanárúrhoz mennyire nehéz, vagy, hogy hogyan lehet bekerülni nem tudom, szerintem ha mondod a recepción, hogy hozzá szeretnél kerülni, nem gond, majd mondják ott, hogy ez lehetséges e.
De mondom mindegyik doki nagyon normális. Zeke dr, és Szűcs dr, ahogy hallottam, nem egy bőbeszédűek, mindegyiknek meg kell szokni a stílusát, de végülis nem azért járunk oda, hogy barik :lol: legyünk, és dumcsizgassunk. Ahogy én látom Szűcs dokinál vannak a legtöbben, aztán ki tudja........
A doktornő nem olyan régen van ott, de itt is van egy pár lány akinek ő segített babásodni, úgyhogy érti a dolgát.

Na végülis, most semmit nem mondtam, úgy döntesz ahogy jónak látod :lol:

Az az egy tuti, hogy szerintem nagyon jó helyre kerültetek!!!

Kitartást,, sé mielőbbi pocakosodást kívánok nektek!!!! IS

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Vayacon!
Üdv itt a fórumon :D Én Szűcs dokihoz járok, nem az a bőbeszédű, de minden kérdésemre válaszol, amit felteszek neki, úgyhogy maximálisan megvagyok vele elégedve. De Skriba drnő is szimpi, bár csak egyszer voltam nála.

Sztyopane!
Hajrá, második inszem, lelkesedésből ne adjatok alább, mielőbbi pocakosodást kívánok :wink:

Rózsa!
Pihizz, drukkolok++++++++++++++++++

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Rony!

Te hogy vagy? Pihengetsz, ugye?

heni77

Heni!

Az túlzás :D de csak ülőmunkát csinálok, vagyis ráfoghatjuk hogy pihizek :wink: Nagyon kíváncsi vagyok már, melleim nagyon feszülnek, eddig mindig eredmény előtt pont egy héttel abbamaradt, ennyi ideig még sosem húzta ki :D Meglátjuk szerdán, már alig várom 8) Ilyen lassan még inszemeknél sem ment az idő, pedig ott 17 nap volt, itt meg csak 12-t kell várni. :D

(Rodin)
rony77

Rony!
Isten látja lelkem, h mennyire szurkolok neked!!!!!!!
És annyira örülök, h feszülnek :lol: :lol: :lol: :oops:

sztyopane!
Tök jó olvasni, h lelkesek vagytok!
Sztem ez mindannyiunkat ösztönöz! - legalábbis én éreztem a sugárzást a szavaidból és kaptam is belőle egy kicsit!
Igazad van!
Én is lelkes leszek!!!!! Sikerülnie kell!!! :wink:

heni!
sztem tök jól összefoglaltad! :)

babszika

Rony!
Tiszta szivemböl szurkolok neked hogy sikerüljön :lol: :D
Sztyopane!
És mikor indultok a 2inszemnek?Muszáj is lelkesnek lenni meg bizni hogy sikerül!Meg itt a lányok is nagyon sokat tudnak segiteni!!
Sting!Vasikáé!Merre vagytok?Mindenkinek puszi

Kép
rózsa11

Lányok 6hó 1töl el fogadták már a 60%tápénzt?Vagy még a 70%lesz?Azért kérdem mert én megyek tápénzre már irtam hogy milyen helyen dolgozom.Pusza köszi elöre is az infót!!

Kép
rózsa11

Kép

Rózsa:
Ezt találtam a babafalván: "...Hétfőn elfogadta az Országgyűlés az idei adótörvények módosítását. A döntés értelmében a családi pótlék szeptembertől adóterhet nem viselő járandósággá alakul, augusztustól csökken a táppénz mértéke és a passzív táppénz hossza."
Amúgy meg ügyesek voltatok, klassz, h. nem voltak sokan, szuper ragacsová megy: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX :)

Szöszi:
Ugyanmá' :oops: nem vagyok én olyan szakképzett és profi ebben a témában...

Vayacon és Sztyopane:
Kép
Csajok, itt még nemigen emléxem, hogy bármelyik orvosról rosszakat írtak volna a többiek, alaposak az tuti, én meg vagyok elégedve.

Heni:
Hajrá IR, szerintem ne zavar be a bládi - szép eredeményeket :)
Szűcs dokinál lehet, h. azért vannak többen, mert átvette Wigi pácienseit, de nem vagyok benne 100-as. :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

sajt!
inkább úgy mondjuk, h Szűcs doki sok beteget átvett.
hiszen Skriba drnő is szárnyai alá vette a betegek egy részét :wink:

látom, jönnek ám a képecskék tőled is!
akkor én is nyomatom majd, mert imádom őket, csak nem akarom, h soknak tartsátok

pl. hétvégére mindenkinek küldök egy álompasit :lol: :lol:
Kép

babszika

Halika!

Rózsa:
25.-én hétfőn kellett mennem eredmény hirdetésre , de aznap reggel megjött, úgy hogy ezt a ciklust most kihagyom és ha jól számolom akkor június vége július eleje lesz a következő inszem (egyben az utolsó) :lol:

Egy kérdés: olvastam, hogy inszem után jó ha rádolgozik az ember, ez tényleg így van, mert én nem mertem apát magamhoz engedni :oops: ?!

Megy a drukk mindenkinek!!!!!!
sztyopane

Babszika:
:) Döglök érte :lol:
Persze én is úgy gondoltam, h. egy részét vette át Szűcs doki, csak a szemmel láthatóan nagyobb létszámból gondoltam, h. a javarészét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.05.29 19:19-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sztyopane:
Utolsó inszem? Miért is? :wink:
Bizony, nekünk előírta a dokink az inszem utáni nap(ok)ra az összebújást. Tudod: több katona, esélyesebb győzelem :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Salt@!

Hát azért utolsó, mert úgy döntöttem, hogy a második sikerülni fog :lol: :lol: :lol: .
Ti hol tartotok most?
sztyopane

Sajt@
Tök jól leírtam a neved :oops: :lol:
Bocsi
sztyopane

sajt!
kölcsön adom majd, ha párod nem lesz otthon :lol: :lol:

babszika

Húúú most elnosztalgiáztam...moncsicsi :D Hogy szerettem :D Persze nekem nem volt, de a barinőmtől mindig elkunyiztam. Ritkaság volt még akkor, csak külföldön lehetett kapni :D

Azt a táncoló pasit meg egy dolog van, ami feldobja......hogy van rajta gatya :D :D

(Rodin)
rony77

Szia Sztyopane (vagy Sztyopáné?)!

Nekem Szűcsdoki az orvosom, és most volt szerdán a második inszemem. Az első után nekem is aznap jött meg, mikor tesztre kellett mennem, de már rögtön folytattuk is. Nem kellett kihagyni egy hónapot sem. Azt csak akkor kell, ha ciszta marad vissza.
És én is úgy határoztam, hogy ez lesz az utolsó inszem. (Bár ember tervez...) :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sztyopane:
Mindjárt gondoltam! :lol: Úgy legyen!
Nekünk még pár vizsgálat hátravan, mielőtt újabb inszemet kezdenénk, + még ciszta miatt kihagyok :cry: De legközelebb már tuti sikerül!!! :)

Babszika:
Nem túl jó 5let, mert pici óccó panelunkba nem férne be a testye nekije :D :D :D (darabokban esetleg... :lol: )

No jojcakkát, mert Pom-Pomék ásító sárkánya hozzám képest csak ásító inas :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Sztyopane!
Mindenképpen jó az inszem napján este összebújni a pároddal, hiszen akkor még eléggé nyitva van a méhszáj és könnyebben jutnak fel a srácok.
+ ha sikerül, akkor hiheti azt az ember, hogy igazából akkor jött össze és nem a BMC-ben :lol:
+ másnaptól elkezdi az ember az Utro-t és úgy már elég nehézkes (undi) az együttlét

Szöszi!
A mi babánk igazi csapatmunka eredménye:
Sz. a dokim, de mivel szabin volt, így Z. doki csinálta a 10. napi UH-ot és ő határozta meg, hogy mikor legyen az inszem, az május 1-ére esett, akkor meg a doktornő csinálta, mert csak ő dolgozott. (nekem is nehéz követni :lol: ) Ja és mivel rádolgoztunk itthon, így gyakorlatilag mi is benne voltunk a sikerben!!!!!!

Rony!
A mellfeszülés nagyon jó jel, nekem is eddig mindig a teszt előtt 1 héttel "apadtak" le és most nekem is kitartott a tesztig, az eredményt pedig tudod :lol: Nagyon nagyon drukkolok!!!!!!

Vicky!
Hogy vagy? HOgy bírod a várakozást? Csinálsz otthon tesztet mondjuk csütörtökön?

Kép
akire79

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a tanácsot orvos választás ügyében. Nehéz lesz dönteni. Szűcs, Skriba doktornő és Konc TanárÚr között vacilálok. De még van egy hetem, addigra eldöntöm.

Viszont jó hallani, hogy ennyire dicséritek a klinikát, sehol egy kritika. Ez annyira jó, most már biztos, hogy őket kérjük segítségül babagyártásban. :wink:
vayacon

Szép jó reggelt mindenkinek!
vayacon:
Szivesen osztotuk meg veled a dolgokat!De biztos nehéz lesz dönteni de akár melyik mellet döntesz mindenkivel csak jó jártok!
Kakti!
Hogy vagy??Nekemfájnak a cicieim de lehet hogy a repesztéstöl ?Megyünk kaját venni fehérjével gazdagot!
Akire!
Ming sajna nem voltunk együtt Apával inszem után mert elégé szarul voltam már elötte valo nap is biztos a hormonok!
Sajt!
Igy kell gondolkodni ahogy te is mert máskép nem megy!Te elégé jó kedéjü vagy szerintem!!!
Mindenkinek szép napot kívánok!Pusza

Kép
rózsa11

Sting!Vasikáé!Merre vagytok???

Kép
rózsa11

Jó reggelt mindenkinek!

Igen Kakti Sztyopáné vagyok a férjemmel együtt a nevét is megkaptam :D .

Sajt: hányadik inszemetek lesz?

Szóval akkor aznap még rá kell dolgozni és tényleg már maga a tudat, hogy ezt most mi hoztuk össze :P :P . Nekem az Utro-t már aznap este el kellett kezdenem.

Csajok szed valaki valami vitamint? El kéne kezdenem ,de nem tudom mit!?
Jövőhéten megy valaki tesztelni a B.M.C.-be? Mennek a drukkok!!!!!
sztyopane

akire79: Meg vagyok, csak a hasam állandóan fáj és fel van puffadva. Néha kezdek megijedni, hogy nincs is köze a babához és nem megye vele dokihoz. És persze mikor olvas az ember méhen kívüli terhességről cikket? És abban mi van? Feszül az ember hasának az alja!

sztyopane: Én jövő héten pénteken megyek tesztelni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

nekem meghülyült a ciklusom, csak nehogy tudjak hétfőn menni vérvételre! :evil:
kügggyétek má' pirit!!!!!! :) :D

sztyopane!
annyi féle vitamin van már, h ihajj!
sokban nem különböznek egymástól ált. :roll:

vicky!
mi meg pénteken sperma kukkra megyünk

sajt!
azért ez a pasi megéri, h kiüsse az ajtótokat, nem?
Kép

babszika

sztyopane: Egyébként téged még nem is üdvözöltelek, bocsi. Nekem is pcos-em van. Szedsz a pcos-re metformint? Diéta, mozgás? Nekem csak a gyógyszer megy. :oops:
vicky79
Budapest III. kerület

babszika: Mind a ketten jösztök, vagy csak a párod?
vicky79
Budapest III. kerület

mindketten megyünk! :)
ő is mindig elkísér engem, én sem hagyom egyedül :wink:

babszika

Sziasztok!

Vicky!
Ne parázz, nincs semmi gond, csak a picur fészkelődik!!!!

Babszika!
Küldöm a mensimanókat :arrow: :arrow: :arrow: , bár én is várom őket, de én tudom, hogy késni fognak hozzám, mert a 20. napon voltam a nőgyógyi vizsgálatom, és a doktornő látta UH n, hogy csak akkor volt a tüszőrepim, úgyhogy lassan, de ideérnek majd......

Akire!
De jó látni téged is, drukk az UH ra!!!!

heni77

heni!
sztem nálam is később volt pé, mint szokott.
mert a hőm éppen akkor nagyon stagnált.
de hgoy ma még feljebb is menjen - hiába, szivat!

babszika

Hááát Rózsa!
Én nem érzek semmit. Illetve ma reggel kicsit furit éreztem a pocimban, de ezen felül se mellfeszülés, se semmi.
Viszont juhtúrós sztrapacskát gyártok éppen, hogy adjak magamnak egy kis fehérjebombát! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vicky!

A PCO-ra nem szedek semmit, nem kaptam. Pedig a cukorterhelésem is rossz volt. Egyedül arra figyelek oda hogy 6után ne egyek. A sport se megy :oops:
sztyopane

Szia sztyopane!

Én nem nagyon irogatok a fórumra, de rendszeresen olvasok, most hétfőn kezdtünk újra a BMC-ben. Nekem el van záródva mindkét petevezetékem, ezért csak a lombik jöhet szóba
Én is salgótarjáni vagyok. Lehet, hogy ismerjük egymást?

Kata
kata0411

Szia Kata!
Küldtem privibe ismertetőt magamról.
sztyopane

Szia Kata!

Hogy mi is ismerősek legyünk, nekem is a petevezetékeimmel van gond, de én nem Salgótarjáni vagyok :lol:

Pussz, amúgy üdv itt gyere bátran, tök jó egymással megosztani a problémákat, kérdéseket!!!

heni77

sztyopane: Pedig a met lehet, hogy jót tenne. A bmc-be még csak most mész, ugye? Lehet hogy az ottani dokik majd adnak. Egyébként nem az a lényeg, hogy 6 után már ne egyél (bár ez is dicséretes), hanem hogy próbáld a cukrot és a finomlisztet mellőzni. Nekem csak több-kevesebb sikerrel megy. Valahogy azért a gyógyi el kellene intézni, mert nálam bevált, sok tünetem megszűnt.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

Bekukkantottam, és mit látok, két csajszit S. tarjánból :lol: :lol:
Mi aztán tényleg közel lakunk egymáshoz :wink:

Mi, is a BMC-be járunk/jártunk :oops: bár,mi most pihenünk egy darabig :roll:

Mielőbbi babásodást nektek is :wink:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Vicky:
Nem most kezdtünk a B.M.C.-be már az 1. inszemen túl vagyunk. Nézte is Zeke doki a régebbi eredményeimet, sőt még mikor ultrahangozott mondta is ,hogy mind a 2 petefészkem PCO-s, de nem adott rá semmit. Majd ha megyek rákérdezek Z-nél a metforminra. És milyen tüneteid szűntek meg?

Edinka (szomszédasszony):
Köszönöm a jó kívánságot :) Miért pihiztek most?

Jó éjt mindenkinek
sztyopane

Sziasztok Lányok!
Ki hogy van???A PCOS betegséget is nézik a BMCbe?
Kalti:
Neked mikor kell vissza mened?Nekem 18nap múlva.Apa el ment házi tejért azt iszom de nagyon.Most mennem kell.Puszi mindenkinek!

Kép
rózsa11

Sziasztok!

én ezerrel várom pirit, mert hétfőn kéne mennem 3. napi vv-re.... de semmi jele pirinek.... :(

szörnyen hideg van és tökre begubóztunk.... nesze neked programok.
tegnap is dolgoztam a dr Bubón és majd kifagyott a lelkem is. :(

babszika

Sziasztok!!

Régen nem jártam erre,de gondolom tudjátok,hogy miért.
A házasság témához csak 1 gondolatot füznék. Én talán felelőtlenül 2007.05.12 hozzámentem életem nagy szerelméhez pont az 1 éves fordulónkon és nagyon-nagyon boldogok vagyunk azóta is és még most talán boldogabbak is,hogy jön a törpike.
Mindenkinek drukkolok!!!!

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
colin

Sziasztok

sztyopane: A múlt havi ciklusban neki futottunk a 2. inszemnek, ami "túl jól sikerült" és átléptünk lombikba :roll: igen ám, de a punkció során "csak" 3 petesejtet tudtak leszívni. És amikor elmentünk Transzferre reggel akkor közölték velünk, hogy megtermékenyült, osztódott is az egyik, de megállt az osztódásban és elhalt :cry: :cry:
Lelkileg nagyon nehéz feldolgozni, szenvedtünk a semmiért.
Na, ezt pihenjük most :roll:

Babszika: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE várd a pirit, mert lehet meg sem jön :wink: Tudod, csodák léteznek, és egyszer minket is megtalál az a KIS csoda

Erre felénk is nagyon hideg van :shock:

Kép

Kép
edinka

edinka!
nem várnám én, ha érezném, h összejött.
de pont azt érzem, h nem.
most vihar előtti csend van....
a csoda jöhetne, de sztem azért annak nem a semmi lenne a jele :(
azért csak beszéld belém azt a kis-nagy csodát, hátha :wink:

babszika

Babszika!

Csak abba gondolj bele, hogy az esetek nagy többségében a nők észre sem veszik, hogy teherbe estek! Ez akárkivel előfordulhat! Akár spontán fogan a baba, akár rásegítéssel! :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti!
na jó, én nem ellenkezem :lol:
de nega a 2 napja készült tesztem.... nem reménykedem

babszika

sztyopane: Bocsi, hogy csak most válaszolok, de úgy látszik, hogy amit otthon írtam azt nem küldte el. Szóval a ciklusomat nem rakta rendbe a met, de már nem hullik annyira a hajam és a fájdalmas pattanásaim is megszüntek. Meg a hormonszintjeim is normalizálódtak. Neked a hormonok jók voltak? Csak a petefészkeden látszott a pcos? Mert lehet, hogy nem is pcos, hanem csak pco. Ha ez nem rendszeres, akkor kiürül és állítólag ilyen állapot akárkinél előfordulhat a ciklus idején.
vicky79
Budapest III. kerület

Végre laptető. Edig mindig csak a lap alja jutott nekem.

Hoztam nektek az anyós drágaságáről egy képet. Olyan tünemény és annyit nőtt! :shock:

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: