A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Recca, hivatalosan igen, ha meg vandál, terrorista és épp fel akarok neki mondani, akkor: Réka Lili Eufrozina ReginaKép

Fibi, ne beszélj butaságot! Persze, hogy kiváncsiak vagyunk Rátok! Akkor nemcsak én voltam sírós a kép láttán.Kép

Renee, én 33. héten mentem Bálint Balázshoz először. Biztos találsz vkit, aki elvállal.
zanza

Sziasztok!

KépKépKépKépKépKép
Nem vettem észreKép Írtam egy névsort nehogy lehagyjak valakit, de magunkat nem írtam rá, mondván az természetes hogy mi rajta leszünkKép Amnézia naKép Pedig Bogárkának még írtam is, hogy hiányérzetem van, hát ezértKép

Viszont a következő emberek mailje nem fogadta az üzit:
Manóka
Zanza
Gigi
Votiv (chello-s)

Egyébként Macska volt Mayázni és Õ viszi be pénteken a képet, mert mennie kell nst-re.

Most nagy hirtelen el is felejtettem, hogy mit akartam még. BrühühüüüüKép

SzomorúügyetlenfeledékenyPocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Bogárka: külön köszi, mostmár Ti jöttök a félévessel! Kép és igen, kaptam maszt, meg anyukám is, és nagyon hálás vagyok érte Oxinak! Kép biztosan hozzátok is el fog menni, hívd fel, vagy iwiw-en üzenj neki!
cuppancs!
ficánka

Pocak, ez annyira aranyosKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

De van ilyen rólukKép
Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak!
Pedig régebbi verziókon rajta voltak a Te kőceid is...akkor a véglegesről, hogy csúsztak le???? Kép

Juc!
Sztem ha "vészhelyzet" van, akkor fogad dokikánk Kép Persze egy ciszta sztem nem az, de érdemes felhívni!

Renee!
Látom Ildi megadta Balogh dokinak is a számát. Nekem is ő az orvosom, és én is nagyon tudnám ajánlani, de múltkor, mikor a barátnőm volt nála rákszűrésen kicsit kifaggatta, hogy mennyire leterhelt, és az a helyzet, hogy nagyon, így csak olyanok szülését vállalja el, akik már szültek nála, vagy aki régóta hozzá jár Kép... persze próba szerencse, csak szóltam, hogy ne legyen nagy csalódás...

Dora!
Macs volt mayában, ő viszi pénteken (vagy előbb Kép) a tablót...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pocak,
Nagyon tetszik a tabló Kép, A következő tablóra a te gyerkőceid legyenek a lista első helyén, jó?!

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Bogárka!

Azért felhívom,hátha van hely nála jan.elejére.

Reene!

Nekem is Ildi és Bogárka dokija a szülészem de tényleg be van havazva.
De ha elfogadsz egy javaslatot,akkor Bálint Balázs szerintem nagyon jó választás lenne!
Kókuszdió szült nála,de mindjárt utána nézek hátha meg van az elérhetősége nekem is.

Juc
20170114224602

Pocak!

Szerintem be lehetne vinni rólatok ezt, amit most idetettél! És akkor Ti sem maradtok le!Kép

Ildi
ildi76

REENE!

Nincs emilcímed,de Fibi már feljebb megadta BÁlint Balázs számát.Hívd fel!

Juc
20170114224602

Pocak, próbáld meg a violadobos kukac hotmail pont com-ra küldeni, hátha az fogadja.
Köszi
zanza

Jucus!
Szerintem a bártfaiban ha mondod, hogy ki a dokid, meg mi a panaszod megvizsgál a Bergendy. Nem?

Pocaaaaaaaaaaaaak: KépKépKép

Ada
u.i.: megyek tanultanultanul, aztán péntek hajnal meg irány Debrecen; haza sem jövünk jan 3-ig
ada007

Sziasztok lányok!

Az erdőben találkoztunk a Mikulással és a rénszarvassal, velük együtt kívánunk minden babának és mamának (na jó, apának is) Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!

Lindi & Gréti
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Ebből kifolyólag ha már nem jönnék, akkor

BOLDOG ÜNNEPEKET ÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!

Kép

Az LH Család.Kép
ada007

Ha szeretne valaki ilyen mikulásos képet, akkor menjen el a Mammut 1-be, ott a piac melletti bejáratnál van kitéve a miku meg a rénszarvas (háttérnek meg bármit oda lehet biggyeszteni a photoshoppal).

KépKép
KépKép
lindicita

Lh nem olvasta, hogy milyen sorrendben kell fogakat növelni? Kép Kép Kép Egyébként nektek is kellemes ünnepeket.

Pocak,
az én mélem fogadta a leveled, de semmi csatolmány, csak azt látom, hgy vagy 3000 kiló, és az összes címzett, majd alatta SEMMI. Kép Plíz, próbáld újra! Köszi.

Votiv,
éljen az 1000. Kép

Juc,
jan 10, de önző vagy! Mikor megmondtam világosan, hogy aznap vizsgázom. Kép

VAKÁCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Kép Kép Kép Kép
neet
neet

Ada!

Nem tudom,hogy ki az a Bergendy!

LH valami elképesztően helyes a képen4na jó,ti is.

Neet!

Vazzeg,lemondom!Kép

Juc
20170114224602

Magdi, állítólag front is volt...

Moose, én nem is láttam, hogy a kölkeink verekedtek! Kép egyébként biztos nem volt komoly! Kép

S.O.S
nem tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni firefoxban a javascript konzolt? egyetlen képet, ikont sz se látok már az oldalamon, és sztem ez a ludas! mikor Isti beírta az 1000. hszt, megnyomott még pár gombot. meg vagyok lőve, főleg hogy épp képeket kéne keresnem, és csak idióta piros pöttyöket látok, grrrr

votiv 8)
votiv

Juc!
Bergendi a szonográfus a bártfaiban...de én úgytudom oda csak beutalóval (vagy kiskönyvvel) lehet menni

NEM TUDJA VALAKI POCAK TELEFONSZÁMÁT???
Szeretném megmenteni a tablóhelyzetet (mondjuk egy újabb nyomtatással, ami már teljes), írtam neki mélt, de mi van ha már nem olvassa ma? Viszont holnap délig mindenképp át kéne küldenie a javított változatot...
Ha valaki tudja küldje el nekem mélben lécci!!!
Nehogymá' pont a Pocakgyerekek maradjanak le...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pocak,
jaaaaaajKépKép És különben hogyan készitetted a tablot? Kinyomtattad vagy mire raktad a képeket? És kinek adja oda Macs? Bocs a hülye kérdésekértKép
És nem is tudtam, hogy Balu=BálintKép

Recca, Zsan, Zanza,
KépKépKépKép
Aranyosak vagytok, nagyon szeretnék elmennni már, de amig ilyen messze van a Maya... Ha vki az Örsröl elfuvarozna egyszer...Kép Férjemet nem kérhetem meg, mert igy is egy napot log miattam, hogy elvigyen jogára keddenként.

KépKép
fibi

Neet

Ha a tablót továbbküldöd a freemailedből egy másik mailboxba Pl: @t-online.hu (ha van ilyened) akkor megjelenik a csatolmány, vagy nézzd meg a mailt outlook-kal.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Fibi!
Én nyomtattam... ezért érzem kicsit hibásnak is magam, hogy nem vettem észre...Kép
Sztem mindegy kinek adja Macs, a lényeg, hogy bejusson, aztán majd biztos kiteszik a faliújságra...Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
igy már értem, mármint a faliujságotKép

KépKép
fibi

Votiv, ha nem jelennek meg kepek, akkor nem a "kepek betoltese (allow images to be displayed)" van kikapcsolva (Eszkozok/Beallitasok - Tools/options)??

Coolio
recca

Rec, be volt/van kapcsolva, és mégsem Kép
és gusztustalan java üzeneteket küldözget a rohadék Kép
közben az explorer 2x összezuhant, mire ezt elküldtem, francos franc, utálom ezt a vackot. rókácskát akarom Kép

votiv 8)
votiv

a block images sincs beixelve

votiv 8)
votiv

Votiv, skype-on nem vagy?

Coolio
recca

Rec, épp nem műk a mikrofonyom, összegerjed a hangszórókkal Kép(((

votiv 8)
votiv

jovan, de nem mikrofonnyal?

Coolio
recca

vegyél fel, a nevem szorallatka
én vagyok az egyetlen...Kép

votiv 8)
votiv

Jóóóóóóóóóóó regeeeeeeeeeeelt.

Aszszem ma én vagyok a korán kelő Kép Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Az Orsi még alszik Kép. Én meg úgy döntöttem, felkelek, hogy írjak egy pár sortKép.

Nagyon tetszik ez a Maya "dolog". De hogy is van ez pontosan, mármint a Maya? Lehet, hogy hülyeséget kérdezek?!KépKép
Olyan jó, hogy így tartjátok a kapcsolatotKép Szerintem a Szent Imrés csapat a leeeeeeeeg öszetartóbb KépKépKép

Már kezdtem antiszociálissá válniKép, mert itthon ücsörgök a 4 fal között Kép, a kis MazsivalKép. Na jó, szoktunk menni sétálni(én meg az Orsi).....de csak kettesbenKép De most, hogy írogatok ide, sokkal jobb Kép

Van ,esetleg valaki, aki nagytétényben és vagy környékén lakik??? Olyan jó lenne, ha lenne sétáló társunk(aink) KépKép, mert én nem ismerek a környéken senkit, akinek babócája van, vagy lesszKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

SenkíííííííííííííííKép

Úgy látszik, csak én vagyok ilyen zizi, hogy korán reggel írogatok, vagy talán mégsem?!Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Na jó, megyek megpróbálok aludni még egy kicsit. Orsi egyébként is alszik még vagy 9ig vagy 10ig,mert mindíg úgy szokott kelni KépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Süsü vagyok, nem fekszem le!!!! 8-kor etetés van....., de nem szokott ám felébredni a leányzó, álmában eszikKépKépKép

Majd jövök............

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Jóóó Reggelt every csajszi Kép

Magdi: azért leszünk, ne aggódj Kép
Maya, nincs is messze tőled, ha tétényi vagy, a savoya parki bevásárló kp.-ban egy kávézó-kajázó Kép El sem lehet téveszteni a tali napján, mert babakocsik hada fogja közre Kép nagyon plasztikus látvány Kép Sztem. Recca lakik viszonylag közel hozzátok. Kép

Bogárka: méltem neked kora reggel,ha sikerül Pocakkal "konszenzusra jutni", dobjatok meg egy sms-sel, mert nem biztos, hogy gépközelben leszek.

Tegnapi maya tök jó volt, örülök, hogy élőben is találkozhattam a "zömmel" Kép Kép ki tudja mikor lesz megint ilyen? Kép

Tablót viszem én pénteken, jól ki is tétetem a faliújságra, remélem a javított változatot. HALLOD POCAK??? Kép

Pocak: csak azér' mer én viszem a tablót, nekem már nem is küldesz róla mélt? fotózzam le magamnak?? Kép

karácsonyidolgokkalelhavazottmacska
macskanyu

Macs, ha kiderűl mikor lessz a következő Maya, én is elmegyek Kép, hogy élesben találkozhassak veletek Kép, feltéve, ha lehet KépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

De, ha nem, akkor megleslek benneteket KépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Magdi: Lehet Kép Kép Kép
macskanyu

Jo reggelt!

Magdi, nem baj, hogy kora reggel jossz, majd szepen sorban szallingozni kezdenek az emberek. Azert ugy sejtem, hogy az unnepek kozeledtevel kicsit lelassul majd a forum.
Sikitozas megy ezerrel.Kép Szegeny api megaludna.Kép

Macska, nem jottel egy napig, teljesen belelkesedtem, hogy Fulopke kifele tart.Kép Karacsonyi gyerek lesz meglasd!!!

Ada! Hat en olyan jot nevettem LH Vampirkan!Kép Nagyon komoly!Kép
Szep csalad vagytok!Kép

Lindiek is szep csalad!Kép

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok!
a ma reggelt én nyertem...Kép Igi ismét taknyos lett, én már nem is értem, múlt héten is maya után lett taknyos...Kép
szóval 5 -kor keltünk, most épp alszik, úgy volt, h ma nem viszem B-t oviba, mert mostanság olyan hüje, mikor hazajön, erre mondta, márpedig ő akar menni!!!!!hát, ment. Apgyával.
Lindi, Ada,
nagyon szépek a képek! És persze nektek is boldog karácsonyt, meg más hasonló szépeket!!Kép
megyek, nyúlok még kicsit...
Votiv,
sajnálom, remélem már megoldódott a dolog. Nálunk eccer volt hasonló, ott az acdsee volt a hibás. Neked van olyanod?

szal, sziasztok!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanc, köszi a tippet, végül Recca közreműködésével sikerült!!! az adblock volt a ludas, és erre én: delete all filters! és lőn csoda!!!Kép

ki se látok a tennivalók közül, ráadásul marha későn feküdtem le, a lakás romokban és ma le kell adnom a cikkeket, holnap meg lapzárta, és ma még nagyihoz is megyünk meg a műtermi képekért és nincsenek készen méga dekopázs ajándékaim se, és idegbajt kapok! Kép

ma reggel meg mindjárt hiperdurván indítottunk: kutyulom Isti reggelijét, aki ott áll mellettem a konyhapult mellett. kihúzza a fiókot, és biztos úgy meglepődött, hogy eltüntek onnan a jó kis tányérok, amiket a kőre ki lehet dobálni, hogy elborult, pont úgy, hogy a FEJE A FIÓK ALÁ BECSÚSZOTT!!!!
komás fejű anyjának ezek után nem volt szüksége kávéra...
jesszus, ez a gyerek!

votiv 8)
votiv

Dora,
Nagyon szép kislányod van! Még a múltkor megnéztem a képeket, amiket felraktál a "kep" http-ra. OOOOOlyan édi Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok,

Tabló: remélem Pocak gyerkőcei is rákerülnek és sikerül eljuttatni Macskaanyuhoz.

Pocak: én sem kaptam belőle. johanna1975 kukac vipmail pont hu a címem.

Macskaanyu: neked drukkolok, hogy minden szép rendben menjen. Hú de izgi... kicsit szeretnék a helyedbe lenni, de azért még várok....

Zanza: bármikor átvihetem hozzád Fannit, hogy még egy kicsit gyakorold a két gyerekes anyukák mibenlétét:-) csak szóljál bátran... hihi

Ada: LH tündéri a képen.

Lindi, Dóra: szépek a karácsonyi üdvözlők, mi erről idén lemaradtunk, apa annyira elfoglalt, hogy még néha enni sincs ideje. Ezek a programozó férfiak... brrrr....

Ildi: ez gáz.... mármint a gyógyszer, eddig ezt senki nem mondta neked. Azért ez szenyaság. Kár, hogy nem jöttél. Legközelebb gyertek.

Fic: Ti is és mindenki aki nem jött.

Zsanci: nekünk is van újra szörcsögés... Úgy látszik ezek a plázák kikészítik a kicsikéinket. Ja és máskor ne spórolj a kiflin, ha altatod a gyerkőt. :-)))))))))

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Magdi, sztem mindenki sürög-forog, és talán már az apák is otthon vannak, és apás (és) ünnepnapokon ritkul itt a forgalom Kép
mayába most miért nem jöttél? nem szóltunk időben? Kép
egyébként én is most voltam először! és nagyon klassz volt! húú és a kaja is zseniális, még azon felül is, hogy nem kell főzni Kép

votiv 8)
votiv

Votiv: ááááááááááá. remélem Isti jól van. És te sem kaptál óriási sokkot.

Moose: hát akkor felkészülök, hogy sok sok telefont kell vennem. Fanni tegnap még itthon is kiöntött valamit, nem volt elég Recca Benkéjének kajája, még anya teácskája is kellett neki. Én már csak röhögök lassan. mi lesz itt ha elkezd járni, kúszni, stb... brrrrrrrrrrrrr.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Nagyon jó képeket raktok fel!!!!!!!!Kép

A Szent Imrés babák a legszebbek KépKépKépNa meg a szüleik is, TERMÉSZETESEN KépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Dóri: tegnap olyan őrültek háza volt, front okán, a H-ban, hogy a dokim, azt mondta, ha nincsenek az nst által kimutatható fájások (nem voltak), akkor meg sem vizsgál. Az össz. szülőszoba tele volt, a vajúdóban még öten, és beesett még két kismama, ameddig Icára vártam, az egyiknek elfolyt a vize, a másik meg csak vérvételre jött, de ahogy megszúrták, beindult a szülés, pedig csak jan.3-ra volt kiírva... legközelebb pénteken megyek nst Kép Fülöp nem egy frontérzékeny gyerek Kép vagy csak fázós és kényelmesebb idebe'.. Kép
macskanyu

Szmagdi,
én Tétényben vagyok, ha gondolod, majd összehozunk private talikat (is), de most még időt kérek. Feb.1-ig vizsgázgatom, aztán könnyebb lesz az élet-(sajnos már volt olyan vizsga, amin visszatapsoltak, szóval lesz pár ripít).

Ezek az összevágott képek tökjók! Ügyik vagytok! Én csak mézeskalácsot csináltam, ami egész jó lett, csak a díszítést nem kellett volna erőltetni.. Kép na meg az egyik tepsi beiglit elcsesztem, mert nem sült át rendesen, egyébként tisztára karácsonyos a kecó. Kép

És a legjobb: kiköltöztek a szürke, hosszúfarkú, mindent megrágó és összekakiló állatok!!!!!!!!! Miért is nem vettük meg korábban ezt az izémicsodát??? Na, erre beköltözött egy hangyacsalád, de rájuk már elnézően mosolygok, kispályások. Kép
Ezeket nézzétek meg, mert nagyon aranyosak, bár lehet, hogy sokan ismeritek már:
http://www.icq.com/img/friendship/static/card_7944_rs.swf
http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16959_rs.swf
http://www.icq.com/img/friendship/static/card_18991_rs.swf
Ezzel kívánok mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT, aztán nem is lihegem túl a dolgot, ennyit belőlem meg a kariból.
Macskaanyu,
ha szülsz, hajrá, ha nem, kitartást, nemsoká láthatod a picid! Gyönyörű lesz az ünnep akárhogy is.

ÖnzőJucus,
most már ne mondd le, de legközelebb azért egyeztethetnél, mielőtt igent mondasz minden hülyeségre. Kép
Nagy nagy drukk, hogy minden rendben menjen, és febr.-ban már csak egy rossz álom lesz ez a hasfájós izé!
neet
neet

szerintem is tök gáz, hogy Ildinek nem szólt se s dokija, se a védőnő!

Ildi, pedig ez benne volt még a kiskönyvedben is, ugye? dehát a doki különben is tudott róla, hogy ezt szeded!!!
visszamenőleg nem adják vissza a pénzt?
nem lenne érdemes írni egy levelet az OEP-nek?

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: