A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Renee,
akinél én szültem, már nem vállal új kismamákat, de a fia igen (Bálint Balázs). Magánrendelö száma: 386-0700, ha jól tudom. Ha nem, Ancsi majd kijavitKép

KépKép
fibi

Renee, fentebb mar irtam Urban Marta doktorno elerhetoseget! 20/446-8052

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fibi,
köszi a gyors választ. Minél előbb kell, mert most vagyok 28 hetes.
Ha vaki tud még számot adni köszönöm. Nem sok jóval bíztattak. Azt mondták nem nagyon van orvos aki tudna vállani, mert sok a szülő nő!
Ezért kellene minél több telefonszám.

Kép
renee

Köszi Dora, de ezek szerint nem láttam. Bocsi

Kép
renee

Sziasztok!

Tegnap nagyon jo estenk volt!Kép
Munkahelyi karacsonyra mentem be Katival, kozel 80 ember kozott olyan jol elvolt, hogy csuda! A bo egy ora alatt, amit ott toltottunk max. 10 percet volt a kezemben, a tobbiek dajkaltak. Az en nyafka lanyom meg a legjobb formajat hozva turte.Kép
Mostanaban rengeteget sikotozik, szerintem baromira tetszik a sajat hangja, a dobhartyam meg hasogat.Kép

Moos, remelem a kov. uh mar megnyugtatobb lesz es nyoma sem lesz annak a bigyonak Kisnyul fejenel!

Zanza szegeny kutyi.Kép

folyt.kov.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

ReneeKép

En Dr Nyulasi Gabornal szultem.Megadom a szamat,de csak mobil van,azt ide nem irnam...

Kuldj egy mailt a krisztina_buriankukacyahoopontcom-ra es megirom a szamat.

FicKép
KoszikeKép
Igerem,ha lesz batorsagom,elmegyek 1 taliraKépKép

Mayazok!!!!!!!!!
Jo szorakozast!!Kép

Kriszta es SikongatomindentleromboloAkos

Ui:regisztaltam az iwiw-en, a valtozatossag kedveert Bkriszta nevvelKépKépKép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

folyt. gyorsan, mert nemsoka indulunk oltasra. Szegeny pici szivemnek pont az alvasidejebe esik, eddig tartotta magat, de aztan nem birta es beszunyalt. En meg kelthetem 15 perc mulva.Kép

Juc, megnyertem a licitet a Vateran!Kép Ugye 8ezerert jo vasart csinaltam? Mondd, hogy igen!Kép

Ada, benned most sem csalodtam, tudtam, hogy belevalo csaj vagy!Kép

Fic, boldog felevest! Holnap jossz Anettekhoz? Ha tuleljuk az oltast, es nem lesz nagyon nyugi a lany, akkor mi megyunk.
Lehet, hogy valamelyik nap felugrom azokkal a ruhakkal, amit toltek kaptunk es mar nem tudjuk hasznalni, mert kinottunk!Kép

Remelem jo volt a Maya, talan a kovetkezore mi is eljutunk valahogy.
Januarban beinditjuk a lakaseladasi prozset, elore utalom, hogy vadidegenek fognak jarkalni a lakasban...

Majd meg jovok!
Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok,

Hazaértünk taliról, nagyon nagyon jó volt. Annyi gyönyörűséges baba volt, hogy csak kapkodtam a fejem. A mamák sem panaszkodhatnak csinos mindenki.... Na nem nyalizok tovább, de ha ez az igazság.

Recca: ezer bocsi még egyszer.... jövök néked egy bébipapival. De "angyalhajú" Benke láttam nem volt mérges Fannira nagyon amiért leverte a kajáját.

Gigi: neked meg a pesztonkát köszi. De mondom az ikrekre fel kell készülni. :-) ezért a beszólásomért meg fox ölni, de sebaj. állunk elébe.

Votiv: néked a rendelést köszi, remélem bepapizzal simán Döbrögi őket. Hogy sikerült az ebéd? fönököd jó fej tényleg, hogy elengedett...hihi

Dóra: gyertek tényleg a következőre, nagyon érdemes. Olyan jó látni mindenkit.

Ada: kérünk képet VámpírLHról. Annyira aranyosan nőttek a fogai.

Juc: mi vót dokinál?

Pocak: azért ne haragudj elég ciki, hogy a fiadat lilában járatod. :-))))

Annyi mindent akartam még, de elfelejtettem.
Lányok: néhány változás az oladalamon. most már www.netbio.hu simán az elérhetőség, végre végre. A másik, hgoy bemutatóterem lett, mert igy minden törvényi előirásnak megfelelek. Egy van, hogy igy nem lehet kosárba pakolni, csak nézelődni... viszont emailban, püben, telefonon vagy bárhogy fogadok rendeléseket, csak nem akartam borzalmas büntiket fizetni.... köszönöm a megértést és az esetleges kellemetlenségeket, hogy igy kell csinálni. És mindenkinek köszi előre is.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok lányok,
visszaolvastam!!! Hétvégén 3 napig Szentpétervárott üdültem, elműnél kisorsoltak Kép Voltunk kézilabda-vb bronzmeccs+döntőjén is, imádom a kézilabdát, és a magyar lányok játszottak a bronzért, nyertek is, szóval TÖKJÓ volt Kép Dóci addig apukájával itthon tombolt, nagyon jól elvoltak, nem is nagyon hiányolt, de azért megörült, amikor hazaértem Kép szerintem nekem jobban hiányzott... de azért nagyon jól is éreztem magam, direkt jót tett egy kis kikapcsolódás Kép Szóval most egy feltöltött kisünt olvashattok Kép

Renee,
Bardóczy Zsolt: 887-4333 (MediMOM a MOMParkban) a magánrendelő száma. Drukkolok, hogy valamelyik doki összejöjjön!!! Bocs, hogy még egyszer rákérdezek, mert biztos írtad, de miért váltasz/keresel dokit ilyen későn?

Moose,
gratulálok az afp-hez, én majd januárban megyek. ÉS éljen a KISCSAJ!!! Akkor most lehet neveken gondolkodni Kép majd írok emilt, de még össze kell vakarnom magam.

Votiv,
Isti szemfog KépKép bújjék ki hamar! Szerintem nagy babakocsin adj túl nyugodtan, Dóci 5-6hós korától csak esernyőkocsit használ, de mi a tesók reményében megtartottuk a mélykocsit... és ha nem vág hozzám valaki addig egy 170ezres álombabakocsit, akkor még nagyon jól fog jönni Kép

Mayába nem tudtam menni, egyrészt itthoni nyugiban tobzódtam, másrészt Dóci úgy döntött, hogy fél10-ig alszik, szóval esélyünk sem volt, hogy odaérjünk Kép

annyi mindent akartam még írni, de elfelejtettem Kép

vera (12+2)
kisün

Maya megint szuper volt, összefoglalótól most tekintsetek el, mert rohanok Kép, csak azért jöttem, hogy lerjam:

Vincsenzónak nagyon-nagyon boldogságos féléveset kívánok!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

HEllo Lányok!
Végre itthon. Ma nem voltunk a topon, sem én, sem LH. Bocs érte. Nem is igazán tudtam senkivel beszélgetni Kép No, majd 2006-ban.

Pocak: a tabló elképesztően csúcsszuper lett. Köszönet érte.
Csók, Ada
ada007

huuu, nekem ez a maya most nagyon jol esett! egeszen feltoltodtemKép. Benzsamen hazafele elaludt, es azota is nyomjaKép

Macs, koszonom Fulopkenek, h elengedettKép

Pocak, nagyon fantasztikus lett a tablo, es koszi megegyszer, h mi is rajta lehetunkKép

Johi, nem tartozol te semmivel sem!! felejtsd elKép

Votiv, koszi a meghivastKép. de olyan hirtelen eltuntetekKép

es tok jo, h olyan sokan voltunk, jo volt mindnyajatokat latni. tenyleg klassz volt. csak az kar, h a forro csoki olyan baromi edesKép
ja es Li LuKép sajnalja, h nem jott, de majd legkozelebb. talanKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Kissün: Szentpétervár.... jaj de el szeretnék én oda menni egyszer, jó lehetett. Örülök, hogy tudtál kicsit pihizni.

Pocak: tabló tényleg jóóóóóóóó. Mikre nincs neked időd?:-)

Fic: Vincének tényleg boldogságos boldogságot....

Votiv: lehet, hogy nincs szükségem arra bizonyos betétre, mert földröl olyan jól megetettem, úgy hogy párnát raktam magam alá.... És tök sokat evett a kölesből... Õ lesz a legnagyobb kuncsaftom. hihi...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Bruhuhu, Pocak, kuldd el legyszi e-mailben, olyan kivancsi vagyok a tablora!!!

Johi, megyunk!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kisun, egyedul elenged apa ilyen allapotban ilyen messzire meg minden? Jo, hogy nem elobb irtad, mert en marhara aggodtam volna. Repulout nem volt veszes? Gyomrod birta? Es a mayas hianyzast meg egyaltalan nem fogadjuk el, mert sokan kesobb ertek oda, mi is majdnem 11kor, es nem is utolsokent jottunk el 12utan es te sokkal kozelebb laksz hozza nalunk es aki Szentpetervarra el tud menni, a mayaba meg nem, hat tudod... Kép Kép Most ez egy hatalmas igazolatlan ora, add csak ide az ellenorzodet!

Vince micsoda nagyfiu mar! Fic, hogy allsz a biztonsagi felszerelesekkel? konnektorvedo stb.

En sem tudtam mindenkivel beszelni, a forro csokit meg elfelejtettem. Kisnom meg a kocsiban is sirt egy csomot, mire vegre bealudt.

Pocak, a tablot beviszed a Hba? Vagy hogy van ez? Ja, es erdekes, hogy a forumon sokkal magasabb vagy, mint eloben Kép de a tobbi stimmelt Kép

Rec azert tudott most feltoltodni, mert biztos valami nyugtatos reggelit tomott Bbe, hogy vegig szepen eluldogelt meg nezelodott az oleben Kép en teljesen leamortizalodtam es a vegen ket perc alatt kellett befalnom a kihult kajam... ja Rec, majd megirom melen, miket kaptal.

Johi, nyulam mar nyaron leamortizalta a siemens me45-osom, es mult heten a M65-osom is tonkrevagtuk(most egy sz.r kolcsonnokiaval vergodok). Apa me45ose meg muxik. Szoval hiaba veszunk porcseppesutesallot, az sem egy eletre szol. Bar ketsegkivul sokkkkkal tobbet bir, mint egy normal mobil. Ja, es a gyerek nem hulye, egy nem jatektelefon vagy egy nem mukodo igazi telefon nem jo neki, szoval mindig oda kell adnunk neki.

engedekenymoose
moose

Moose, hiszed v nem, B nyugtatozas nelkul ilyenKép. hetfon este volt a ceges karacsonyi buli: etterem, vacsora. B ott is 2-2,5 orat szepen elucsorgott az olemben, csak a ragcsalnivalo jatekokat kellett "frissiteni" elotte az asztalon...Kép tarsasagban ilyen kis illedelmesKépKép egyelore(?)Kép
ja, az jo, ha megirod. akartam is kerdezniKép. es koszi, mar hallgatok epp bele.

Coolio
recca

Fic!
Most olvasom csak: micsoda??? te soron kívül masszást kapsz Oxitól??? Én már ezer éve bejelentkeztem hozzá... irgum-burgum...Kép

Oxi!
Ha olvasod, errefelé mikor jösz???

Votiv!
Gratula az 1000-hez Kép

Dora!
Pocak mindenkinek küldi emilben a tablót, ha minden igaz ma este Kép, csak nem akarta lelőni előre azoknak, akik látták ma élőben a mayában Kép
És tényleg nagyon tuti lett, csak olyan jóóó lenne látni azt is, hogy mit reagálnak rá...azért remélem Macs majd beszámol róla Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kriszta!
Képek gyönyörűek!!! Kép na meg a rajta lévők is Kép!
Viszont kérek szépen egy linket ezekre a keretekre!!! Tudom, hogy fel volt már rakva, csak mindig elfelejtem elmenteni ezeket a jó kis dolgokat!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Zanza,BogarkaKép
Koszonom a dicseretet,dagad a majamKépKépKépKép

PocakKép
Nem is tudtam,hogy tablo keszulKépKépSzuper meglepi!!Varom a mailt.

AdaKép
Megmutatod LH aranyosan kinott fogait?KépKépJohi kivancsiva tettKép

BogarkaKép

http://www.ulead.com/pe/trial.htm

Ezt toltsd le,jo sokaig tart,de megeriKépKép

Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Fic,
Vincének boldog félévest kíván a már nagyfiú egyéves Vince! Kép

Zanza,
Neked pedig utólag névnapodra sok boldogságot! Kép

Bogárka, vagy aki tudja,
Fruktózt hol lehet venni?

Köszi, Blaye
blaye

Blaye: remélem nem mondok hülyeséget, de szerintem gyógyótárban lehet, nagyon drága. Anyu ott szokta, igaz receptre.... De nekik tuti van. Arany áron van az ilyesmi. :-))

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
Köszi. De miért olyan drága, ezt nem értem.
És akkor irassam fel receptre a dokival? Kép
B.
blaye

Blaye, köszi!

Maya jó volt, köszi Johi, hogy kipróbálhattam 2 percre milyen kétgyerekesnek lenni.Kép
zanza

Renee, az én dokim Dr. Faludi Pál, de a magánrendelője számát sajna nem tudom (én sztk-ba járok), viszont a Fehérvári úti rendelő intézetben (279-2100) biztos megmondják a számát! a Mol székház mellett rendel, a Petőfi híd budai hídfőnél.
sztem ő még elvállalna.
drukkolok

votiv 8)
votiv

Rec, igen, sajna hamar le kellett lépnünk Kép
a mhelyi muri azért egész jó volt, és Istinek is nagyon tetszett! mindenkinek kikötötte a cipőfűzőjét, szétdobált pár újságot, néhány kollégám engedte, hogy klipmírozzon a billenytűzetén (nem úgy, mint otthon!Kép) szóval igazi szerkesztőségi buli volt Kép
de sajna tegnap meg meghalt egy kollégánk Kép
és fél éven belül ő a második, pedig alig vagyunk huszan
lassan kihal a VH Kép
(és akkor én leszek a főszerkesztőőőKép)

votiv 8)
votiv

Blaye!
Tesco, jobb bioboltok, mint pl. szagoja Kép
Fél kiló 600 ft körül van, szóval tényleg drága, de eleve kevesebb kell belőle, mint a rendes cukorból...

Viszont hallottatok róla, hogy feltalálták a cukormentes cukrot Kép
www.cukormentes.com
Tök jó, amiket leírnak róla, csak aranyárban mérik... mégaranyabban, mint a fruktózt: 16 deka 2200 ft, és ez csak bevezető ár. Kép Most még csak neten lehet rendelni, de hamarosan lesz bioboltokban is... csak így nem tudom ki fogja megvenni...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Blay,e én a herbaházban szoktam venni, a nádcukornál alig drágább. és sztem a legtöbb bioboltban is van

Johi, Isti vacsira karobos tönkölypépet evett, tejjel (ajjaj... dehát muszáj próbálkozniKép) és nagyon tetszett neki!! Kép (és már alszik)

votiv 8)
votiv

... ja, és sztem receptre csak cukorbetegeknek jár, nem?

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kriszta!
Köszi a linket! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Renee, akartam irni, hogy en is Urban doktornohoz jarok, de lattam, mar tegnap megadta Dora a telefonszamot. Viszont nem tudom, mikorra kapnal idopontot a maganrendelesre, mert most ugye unnepek, meg minden, de szerda delelottonkent (9-12, ha jol emlekszem, de lehet, hogy mar 8tol, vagy hogy 13ig) a Bartfai utcai sztkban (ami a korhazzal egybeepitett ronda regi sarga epulet, tudod, elso emelet) o van a nogyogyasztai ambulancian, jovo szerdan en megyek is be hozza, ott lesz, szoval esetleg akkor meg tudod kerdezni, ha surgos!

Votiv, szerintem nekunk allatieroszakos gyerekeink vannak. Ugy ha csak felnottekkel vannak, akkor nem venni eszre, meg ha mas habitusu gyerekekkel, de most, hogy ket eroszakos talalkozott, huuuu! Ahogy verekedtek Reka cumisuvegen, en teljesen kiakadtam... Kép Eszti biztos nagyon bekes kislany, hogy csak most kezdett el Somaval jarni Kép
moose

SZiasztok!

Megjöttem sebésztől,jan.10-ben állapodtunk meg.Már nagyon várom!

MOSt olvasok vissza.

Juc
20170114224602

MA NEM LESZ SZÜLETETT FELESÉGEK!!!!!!!!!!!KépKépKép
és januártól új időpontra rakják, ami nekem tök kaki, mert korábban lesz, és olyankor enyimek még tágra nyilt szemekkel néznek bele a világba...
Juc,
éljen éljen!!!!!!!!
Minden Mayásnak:
NAGYON ÖRÜLTEM!!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Zsanci!

Most tök lelomboztál! Én meg itt várom a Feleségeket, hogy végre valami jó is történik majd ma!KépKépKép És mikor lesz az új időpontban?Kép

Örülök, hogy jól sikerült a tali!
Jaj, de kár hogy nem láttam élőben a tablót!Kép A fenébe!
Egyébként tök potyára mentem el ma itthonról, mert semmit nem sikerült elintéznem! Tartoztam egy úttal az ördögnek!

Juc!

És mit mondott doki a műtétről?

Recca!

Gratula a babakocsihoz! Biztos csúcsszuper!

Vincének boldog féléveset!Kép

ILdi
ildi76

Dora!

Tényleg jó áron nyereted meg a vizilóvat!Kép

Ildi!

Laparoszkóp,2 nap.Ennyit.

Juc
20170114224602

Ja, és még amitől mindjárt felrobbanok!

A terhesség előtt óta szedem ezt a rohadt drága pajzsmirigy gyógyszert (terhesség alatt csak ezt lehet)3000 Ft/1 doboz! Ma párom ment a patikába kiváltani, erre a patikuscsaj közli, hogy erre a gyógyszerre szoptatás alatt 90%-os támogatás jár!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!KépKépKép
ildi76

Most kaptam meg a tablót és nagyon szépséges!

Pocak köszönöm!

Jucus
20170114224602

Hu, de kár hogy nem láttam a tablót élöbenKép
Na, meg a kismamákat, de ök biztos nem sajnálják, hogy nem láttak engemKép

Most még ez sem szomorit el, mert annyira boldog vagyok, hogy Bálint már ki tudja mutatni a szeretetétKép Odanyomja a tátott száját az arcomhoz, ha mondom neki, hogy kérek puszitKép És ma ehhez még a nyakamat is átölelte, és sokáig nyugodtan csak az ölemben feküdt, és én meg csak olvadoztamKép

KépKép
fibi

Pocaaak,
a tablo megérkezett, és gyönyörüüüüüüü, el is sirtam magam....

KépKép
fibi

Aszta de szuper ez a tabló!KépKépKép
Pocak nagyon ügyi vagy!Kép És ki viszi be a H-ba?

Votiv!

Sajnálom a kollégádat! Részvétem!Kép

RENEE!

Dr. Balogh Tibor
Magánrendelő: 209-68-38 (K, CS délután, SZ délelőtt)
Mobil: 06-20-99-49-739 (Ideírom mert a névjegykártyáján is rajta van, úgyhogy szerintem nem titkos!)
Irj majd, hogy sikerült-e valakit találnod! Biztos lesz valaki, aki elvállal!Kép

ILdi
ildi76

Pocak,
köszi szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pocak, pocak koszi a tablot! Csodalatos!Kép
De hol vannak rola a te gyermekeid?

JucKép, lehettem volna ugyesebb is, de igy sem rossz.Kép
2 nap korhaz?Kép

Ildi, meg jo hogy idoben felvilagositottak rola... az orvosod nem tudta?Kép

Egyebkent Katalin egy hosno, aki a negyhos oltast nyikkanas nelkul turte. Imadom!Kép

BuszkaAnya

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

ILdi, KépKép hat akkor jobb lett volna, ha velunk toltod az idot.Kép

Fibi, pl en szeretnelek mar latni. ugyhogy ezt buktadKépKép a fiad nagyon aranyos lehetKépKép

Zanza, Reka masik neve Lili? ohoh, nem is tudtam. dejoKép

Juc, es milyen a doki?

Coolio
recca

Pocak: Gratula! És köszi!

Renee: dr Csabafi Csaba: 30/944-5636

Bogárka: mailtem

KépKép
oxigen
Györköny

Hé, Pocak, tényleg!!! hol vannak a te szépségeid?????????
Ildi, nem tom az új részek mikor lesznek, de 27-től napi 3 részt lenyomnak!!!
Gyógyszert sajnálom!!!!!!!!!!!!És nincs mit tenni...ugye?
Fibi,
én is szeretnélek látni...szóval, itt is bukta!Kép
Vera,
hát EZ IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tudsz élni!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pocak, ez igy tenyleg GAZ!!!!Kép

Coolio
recca

Macska volt Mayaban? Vagy a szuloszoban?Kép

Hol van Rylie?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Recca!

Olyan orvosos.
nem barátkozni megyekKépszóval szerintem olyan megbízható,sármosKép50 - s,magas,őszes,bizalomgerjesztő.Talán ennyi első látásra.És úgy tünt,hogy akit már szerelt azt megismeri a váróban.Ez azért jó nem?!

LÁnyok!

UH-ra kéne mennem mert cisztát láttak az egyik petefészkemben,ugyi.NA már most,ha a nőgyógyit hívom fel,akkor oda tuti nem kapok időpontot csak sokára.Ötlet?

Juc
20170114224602

Sziasztok!
Véééééééééégre sikerült viszaolvasni az egészet. Annyira be vagyok havazvaKép Takaritok, mosok, főzök, na meg vasalok is Kép( betegség ez... Kép)
Asszem meggyógyúltam, csak Orsi szipákol még néhaKép, de remélem hamarosan Õ is túl lesz rajta
NNNNNNNNNa ezt is sikerült megírnom három nekifutásból, egy óra alatt Kép

Votiv,
Tegnap az én lányom is nyügis volt Kép , De neki, nem a szemfoga....

Dora,
Úgy látszik ez a csajszikra jellemző dolog, hogy sikítoznak Kép. Orsi is rendszeresen csinálja Kép

Renee,
Nekem is, mint Votivnak, dr. Faludi Pál az orvosom. Magánrendelő tel: 466-40-45, de csak Hétfőn 15-18ig, vagy csüt. 16-18ig. Kérdezd meg tőle, hogy esetleg elvállalna e.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc, ez tenyleg nem hangzik rosszul. nem mindegy ki lyuggatja ki az ember boret...Kép

Coolio
recca

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, jelentem, nagyon boldog volt a féléves napunk.

Moose: tudom, év elején megyünk is ikeába beszerezni a biztonsági felszerelést Kép

Mayát nagyon sajnálom, és irigy is vagyok, és előre várom a következőt, amire remélem még ennél is többen megyünk! Kép
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: