Fea,
Rettenetesen sajnálom, hogy nem sikerült, de azért még holnap reggel is tesztelj
Zsu,
Egyáltalán nem rossz, hogy minden eshetőséget végiggondolsz. Látod, Csengének is a spermabank segített.... Azért még szerintem bármi lehet, még elég fiatal vagy a próbálkozásokra....Persze mind tudjuk, hogy a tétlen várakozás a legrosszabb, de talán tudni kell elengedni, hogy aztán váratlanul spontán sikerüljön, mint Audrey-nak

.
Zsebi,
Sajnálom hogy megint megviselt a Mikulás

De a tavasz már nincs messze

Sőt, ha ma kinéztél az ablakon, majdnem meg is jött

Én igyekszem nem megerőltetni magam, sőt, ma reggel a párom is azt mondta, úgy érzi most sikerülni fog
Ma felhívtam Kovács doktornőt, hogy irjon fel Bromo-t és elújságoltam, hogy a Krizsa doki (igy mondtam, nem doktor urat) megcsinálta nekem az inszemet. Nem ciki hogy nem doktor uraztam ???
Stella,
Ne nyugtalankodj, minden eljön a maga idejében, próbálj egy kicsit magadra és a párodra koncentrálni, és lazítani egy hónapot. (Tudom, könnyű mondani...)
Lara,
Köszönjük a tábafrissítést, jó lenne, ha végre én is csatlakozhatnék a zebráidhoz.
Pildikó,
Így már értem, hát kíváncsi vagyok nekünk mit mondanak majd (remélem azt hogy gratuálok kismama
Kriszta