A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kagyló! Csupa kedvességgel és jószándékkal írom neked azt, amit írok. Semmi gonoszság nincs benne. Tényleg egy picit higyj magadban.

Tatusom. Pihengetsz? Azért a feszülés ellenére jól vagy? Minden rendben? A lelkecskéd? Milyen érzések kavarognak ott bent? :)
finch

Fincsi lehet ez a süti is Kagyló. Most bírnék ilyet nyomni!
finch

gizmixxx - jaj de jó látni (azaz olvasni) téged.

finch - a fogigátló nekem is rákerült. csodálkoztam is rajta, hiszen az olyan régen volt...

kagyló - teljesen együtt tudok érezni, a tűnél már csak a fogorvostól félek jobban. Végül én is rászántam magam, az elmúlt hónapokban rendbe vágták a fogsorom, de nem volt egyszerű menet. Szóval átérzem a helyzeted.

Tatuka! Nyugi! Relax! hallgass jó zenét, olvass jó könyvet, pihegj :)
grillázs

Finch
Köszönöm
Majd ha ott lesztek velem, akkor megteszek mindent.
Nagyon finike a süti én már tök sokat csináltam.

De ha gondoljátok rengetek sütim, és húsis receptem van, szívesen átküldöm e-mailben, persze mindegyikhez még kép is van!!!
Grillázs
Még kell majd mennem 2 tömésre. Szenvedek rendesen! Ja, nem tudod véletlenül fogigátló mellett lehet algopyrint vagy valamit bevenni?
Tatulány
Rendike vagy! Na majd leadjuk! De te meg ne próbáljál most fogyni, 2 hét és ott vannak a babucik (tesztecske majd jelzi)!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

kagyló - amit recept nélkül lehet kapni, azt szerintem simán. Hát a fogigátlót szedő nők is szoktak betegek lenni :)
grillázs

Grillázs
Akkor estére be is veszek egyet, hátha az alvás jobban fog menni, mert most folyamatosan fent voltam. :evil:

kagyló

Kép Kép
grillázs

Nahh - megint trükközni kellett, de a lényeg, hogy rendben van... ha mégis lenne benne hiba, visítsatok!

Bodza a 0 óra 3 perc miatt nem tudtam eldönteni, hogy 9 hét +5 vagy 9hét+6 nap. Abból indultam ki, hogy te is az alváshoz igazítod a napokat, mint én. Ha mégse, javítom :)

Tatunak raktam egy zebrát, hogy szép zebracsíkos legyen a tesztje néhány nap múlva.

Mentem húst zabbantani. Puszka
grillázs

Halihóóóó!

Megkaptam a gyógyszeres lapomat, szombaton lesz az első szurim. :D :D :D
Apánk tök aranyos volt, csak akkor lett pipa kicsit, amikor kiderült, hogy a múlt hét szerdán levett vérem eredményei (hormon is) még nem érkezett meg. Úgyhogy kénytelen volt telefonálni a Nyírőbe. Kiderült, hogy az ösztrogént el is felejtették megcsinálni, így aztán holnap reggel megint mehetek vérvételre.

Gizmixx, jó, hogy újra jöttél. :D :D

Tatuka, babaragik mennek :D ++++++++++++++++++++++++++
katóc

Ja, és még utánam szólt, hogy 'Egyen sok húst!' :lol: :lol: :lol: :lol:
katóc

Sziasztok!
Tegnap behalt a netünk, ezért nem tudtam jönni.
Mindenek előtt:

BOLDOG utólagos NÉVNAPOT ÁGINAK!!!

Kép

Gratulálok Tatusnak!!! éééééés nagyon szorítok! Kép

Úgy látszik, hétfőn nagyon szerencsések voltunk mindannyian! Én sem várakoztam 10 percnél többet.

Kíváncsi vagyok,mit szóltok hozzá,de nekem igenis szimpi volt elsőre Apánk (mostmár talán én is nevezhetem így, hiszen engem is a szárnyai alá vett :D )
Ahogy sejtettem kijelölte,milyen vizsgálatokat kell még megcsináltatnom, jól megultrahangozott. Nagyon elégedett volt minden szervemmel, a fejlődő sárgatestemmel, a méhnyh-m vastagságával meg különösen :D .
Aztán kedvesen megkérdezte, hogy akkor hogyhogy nincsen nekem gyerekem....
Ja, kérdezte, honnan hallottam hírét. Titeket is megemlítettelek!! :lol:

Február 20-ig el kell intéznem a vizsgálatokat, mert akkorra adott a Dokink időpontot.
Azt mondta,ha a "fiúk" rendben lesznek ovuláció indukcióval kezdünk.
moncsiga

Grilli, tök jó a tábla, kösziiiiii! :D
katóc

Katóc! Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok neked! Kiszorítom a kezemből az összes vért. Annyira nagyon megérdemled, már olyan sokszor végigcsináltad ezt a procedúrát.
Szóval hajrá!
finch

Moncsiga! Tegnap nem egész későn voltál? Nem neked tanúztam?
finch

itt vagyok....:)
hanyatka

Katóc!!!Juj de jó...szombattól szuri!!!!
hanyatka

Grillázs
Én nem kaphatok csak úgy zebrát?! :wink:

kagyló

jók a recipék,Finchi a kekszet lehet h eccer együtt kéne megcsinálni:)Mit szólsz???

Kagyló!Nekem jöhetnek a receptek e-mailben:)
hanyatka

búza vagy zabkorpa, zab vagy búzapehely-ezeket hol veszed??? :wink:
hanyatka

Hanyikám! Okés! És a tornán is gondolkozzál!
finch

Hanyi! Bioboltban mindenhol kapható! Egyébként asszem a Tescoban is lehet kapni most vagy a pelyhet vagy a korpát! Majd nézd meg.
finch

Kagyló

Kép
hanyatka

Hanyatka
Köszönöm,köszönöm.
Ez lesz az én kabala zebrám!!!! :wink:
Oké küldök reciket. Könnyűt, vagy nehezet?

kagyló

Fincsi, Hanyatka, kösziiiiiiiii! Én is szurkolok Nektek! :D :D
katóc

Ja, és nagyon könnyen odataláltunk! Rém büszke voltam magunkra! Ahogy sejtettem, csak a megfelelő pillanatban kell elhagyni az 1-es főutat és már ott is vagyunk!

a fogdokit meg ne is említsé---itt tartottam, amikor kb 3/4 órája kopogtak az ajtómon :lol: ----tek! Nekem is töméseket kellene cseréltetenem, mert már kissé megszürkültek. Nem sok kedvem van hozzá, főleg, hogy a doki koronázni akar! Lehet,hogy csúnya maradok inkább.
moncsiga

És ez mindenkinek,minnél előbb ilyen tesztet kívánok!!!

Kép
hanyatka

Finch, sajna nem én voltam. Háromra mentem....
Tanakodtunk is a férjemmel, hogy mihez is kell ott tanu???? (épp akkor közölték valakivel, hogy családtag nem lehet)
moncsiga

Kagyló!inkább könnyebbeket vagyis gyorsakat,amit éjszaka is pikk pakk össze tudok dobni :) :lol: :lol: :lol:
hanyatka

De jók ezek a zebrák! Egész délután zebrás színezőt kerestem. Nem tudtok valami jó helyet, ahol színezőket találok??

Kérhetek én is a receptekből?
moncsiga

Moncsiga

http://szinezok.mindenkilapja.hu/

itt nagyon sok nyomtatható van,disney,állatos,gyümölcsös,zöldséges... stb
hanyatka

Ééééés! Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a mindenre kiterjedő felkészítésemet, aminek tudhatóan nem bénáztam egy csöppet sem! Sőt, kifejezetten poénkodósra, oldottra sikerült a nagy találkozás.
Hála-hála-hála.... Kép
moncsiga

hanyatka

Hanyatka, köszi! Tényleg aranyosak!
moncsiga

örülök,hogy segíthettem :wink:
hanyatka

hanyatka
e-mail ment

kagyló

Katóc - nem értem... épp nálad néztem, hogy a mai napot írtam stimu kezdetének, de azt írtad, hogy szombaton bökizel először. Most akkor mit írják? :oops: :oops:
grillázs

Jó a mai nap, mert csak az ötödik naptól van szuri, addig csak gyógyszerek vannak. Tehát a mai nap a kezdet, jól írtad. :D :D
katóc

oké-oké. :) akkor jó
Kiscsikóról, Beus77-ről, KnéKatiról nem tudunk?
grillázs

Kagyló!
Megjöttek,köszcsike,máris nézegetem :)
hanyatka

Hanyatka
Szívesen!!
Majd a héten össze gyűjtöm az összeset és körlevélbe elküldöm akinek kell...

kagyló

Kagyló - most nézem csak, közben frissült a beszélgetés. Küldök majd neked zebrát, de most nem tudok feltölteni, mert ez a gép csak akkor engedi, ha úgy akarja. Ennek lelke van. Én meg most inkább nem bosszantanám fel magam rajta. De holnap ígérem küldök.

A receptek nekem is kellenének: grillazslany@citromail.hu
grillázs

Mert ez még minimális ami ment!!!
Nekem 3 spirál füzet van tele kivágva beragasztva. 2 sütis, 1 húsis, főzni valőssal.

kagyló

Grillázs
Oké. Holnap össze szedem és megy neked is. Ma már hosszadalmas lenne., Délután átfogom küldeni. :lol: :wink:

kagyló

Most mennem kell.

Mindenkinek szép álmokat,és még szebb ébredést kívánok!

Kép
moncsiga

szia

kagyló

Ú,de régen ettem kesz-szalámit,nyami nyami,holnap meg is csinálom :)
Még kérek husikásakat!!! :lol:
hanyatka

Jó éjt Moncsi!!!!

Kagyló,okés,akkor majd ha ráérsz küldöd.Köszi

Andi!!!MI volt Apánknál???
hanyatka

El vannak mentve az e-mail címek, arra átküldöm minkenkinek. Ha valakinek nincsen meg, akkor azért nem fog kapni. Ezért nem unom a húsikat, mindig mást csinálok, és keveset. Akkor tuti elfogy és a két hét alatt meg is tudom enni.
Hanyatka
Este felé én is szívesebben csinálok inkább gyors kajákat, vagy joghurtos sütiket. :wink:

kagyló

Kagyló - de a joghurtos sütiben nincs husi. Este kihagyod a husit?
grillázs

Mivel mostanság este 10 körül pörgök jól jönnek a gyorsan elkészíthető kaja recipék,husikásak:)
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: