A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kagylókám az valószinü mert már alig férünk a terembe lehet azért irta a Tündi a másik helyet.

Andi
zsembi

:( :( :(

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Zsembike!
Köszi, nagyon jók!!!!!!!!!!!:-)

Kagyló!
Ne szomorkodj, biztosan lesz olyan, aki oda fog járni, ahova Te!!!:-)

Kép
bodza2005

Bodza
Nem szeretnék egyedül ott állni, mint egy szűz csajszi... :wink:
Te már 9 hetes vagy? :shock:
Hú, de rohan az idő. :lol:

kagyló

Sziasztok csajocskák!

Egy betűt sem olvastam vissza, most sem tudom meddig tudok itt lenni, mert elaludt a kis bébi, de nem tudom mikor riad fel megint,akkor mennem kell...

Csak szeretném Nektek megköszönni a sok sms-t, e-mailt és szorítást, nagyon jól esett. Olyan drágák vagytok, köszönöm ezt a sok szeretetet Danibaba nevében is.

Danika gyönyörű baba és mostmár nagyon jól viselkedik, ma éjszaka csak éjfélkor és 4kor kellett felkelni hozzá, aztán 8ig aludt, úgyhogy végre kipihentem magam,mostmár nem vagyok zombi. De még sokszor csak nézem és nagyon hihetetlen, hogy itt van nekem ő...

Mindannyiotoknak tiszta szívből azt kívánom,hogy éljétek át ezt a csodát!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Bodzi!
Köszi,nagyon aranyos a kép! :lol: :lol: :lol:

Szép estét mindenkinek!
Alig győzöm visszaolvasni,annyit írtatok megint.

Puszi Kép

szurikáta
szurikáta56

Bodzi,Albi,Anyus!Köszike a tanácsokat,szedni fogom!!!

Zsembikém!Nagyon jó hogy,jársz erre a tornára,ügyi vagy!

Bodzi!Kinyítom az ablakot a gólyának!!!

Tatuka!Jelentkezz!!!

Csekamami!!!De jó,hogy írtál,annyira jó olvasni a soraidat,elérzékenyültem.
Vigyázzatok nagyon magatokra!
Majd jövünk meglátogatni és mesélsz!!! :wink:
hanyatka

Na megyek csajok,mert bármikor felébredhet a trónörökös.

Ezermillió puszit küldök mindenkinek!

Majd jövök, ha tudok...

Kép
cseka

A gyermeknevelés problematikája:

Egy kisfiú a nappali szobában játszott az új elektromos vasútjával, amit karácsonyra kapott.
Anyja a konyhában mosogatott. Egyszer csak hallja, hogy a vonat megáll,a fia meg elkiáltja magát:
Hé faszfejek! Ha le akarnak szállni most húzzák le a belüket!
Azok a seggfejek meg akik fel akarnak szállni mozogjanak mert indulni akarunk.
Az anya döbbenten hagyta abba a mosogatást, berohant a szobába és ráförmedt a fiára:
Ebben a házban nem beszélünk így fiatalember!
Most pedig felmész a szobádba és elgondolkozol a viselkedéseden.
A kisfiú felment a szobába, majd két órával később visszatért, és újra játszani kezdett a vonattal.
Anyja halotta, hogy a vonat megállt és a fiú így szólt:
Azoknak akik most leszállnak szeretettel megköszönjük, hogy velünk utaztak. Ne felejtsék el magukkal vinni a poggyászukat!
Akik most szállnak fel kérem tegyék a csomagjaikat az ülés feletti tartóra.Hamarosan indulunk.
Az anya rettenetesen büszke volt, a fiú pedig folytatta:
Azok pedig, akik ki vannak akadva a két órás kibaszott késés miatt,
panaszukkal keressék fel a hülye picsát a konyhában!

:):):)
hanyatka

Csekus!
De jó, hogy itt jártál!!!!!!!!!!!!:D
Puszizzuk Danikánkat!!!!!!!:-)

Kagyló!
Hát, repül az idő...:-)
Bár, szerdáig csak cammog...:D
Ez olyan kis buta vonalzó, mert most már a 10. hét első napja van, de azt így jelzi, hogy 9hét+1nap, mindenkit megtéveszt.

Kép
bodza2005

Boszim,eccerre ment :)
hanyatka

Sziasztok, sziasztok, sziasztok!

Cseka, könnybe lábadt a szemem a soraidon. Istenem, hát itt van végre neked. Vigyázz nagyon magatokra. És gyere, ha tudsz. Nagyon várunk.

Hanyikám, 5 körül felhívtam Apánkat, mert hétfőn nem mernék reggel csak úgy odaállítani, de azt mondta, hogy hétfőn ha megjött, hívjam, gondolom a reggeli UH-sok lesznek elegen, úgyhogy valamikor nap közben fog behívni. Egy édes mackó volt, nagyon fáradt hanggal. Gondolom sűrű volt a napja.
Tatusról semmi hír? Jó lenne hallani a beszámolóját.

Puszicskák!
finch

Bodzikám!Dehogy buta,a lényeg,hogy VAN VONALZÓD ÉDES!!!
hanyatka

Hanyi!
1xre!!!:lol:

Kép
bodza2005

Na, ez igaz Hanyim!!!:D:D:D:D:D

Kép
bodza2005

Finchike!Akkor hétfőn nem talizunk :(
Biztos csak estére fog behívni,hisz ha ma 7 műtétes volt,akkor hétfőn többnyire lesznek a beültik.Én legalábbis ezt gondolom.
De sebaj,a lényeg,hogy kezdhess!!!:)
hanyatka

Látod látod,már nem is olyan buta,mi amúgyis tudjuk,hogy hol tartasz és az a lényeg,nem???? :wink:
hanyatka

Úgy tűnik, hogy nem Hanyi, de lehet, hogy később még igen. Egyszer biztosan.
Meg aztán ma - porszívózás közben - az jutott eszembe, hogy egyszer így össznépileg elmehetnénk egy nagy zabára a Trófeába. Mit gondoltok?
finch

Bodzikám, szuper ez a vonalzó. És mindenki tudja, hogy a 9 hét meg egy nap az már a 10. hét. :D :D :D :D :D :D :D :D
Aztán 11,12,13,14,15,16,17 és így tovább, amig egyszer csak arra leszel figyelmes, hogy egy édes kis bébi ordít a kiságyban! Hihi
finch

Wazzeg Hanyatkám már rég nevettem ugy hogy a könnyem is folyt köszönöm neked nem birtam abbahagyni kész vagyok. :D

Cseka de jo hogy jöttél drága Danika milyen kis jó fiú hogy hagy alukálni. :)

Kagylókám majd meglátjuk hogy mennyien mennek át a másik helyre és ha itt leszz akkor jöhetnél ide is. Neked melyik van közelebb amugy?

Andi
zsembi

Finchike az fincsi lenne,én még nem is voltam ott :)
hanyatka

Na jól tudok fogalmazni szóval ha itt lessz hely.

Andi
zsembi

Zsembi bébi,ne aggódj én is könnyesre röhögtem a szemem :)Itt vihogtunk a zurammal még 10 perc múlva is :)
hanyatka

Én már voltam trófeába nagyon teccett, meg fincsi kaják vannak de a legjobb az volt hogy a somlóira annyi csokit meg habot rakhatok amennyit én akarok.

Andi
zsembi

Az én uram is röhögött rajta nem inkább vonyitás volt. :D

Andi
zsembi

Köszi Hanyi, Domi épp elektromos vonatozott ma este lefekvés előtt, de azér neki még nem olvastam el ezt, csak az apjának!

A Trófea tök jó hely!

bea
öreganyu

A zuram már volt többször is és megigérte,hogy engem is elvisz,de még nem jutottunk el:(
Ilyen jellegű a Délinél levő Mongol étteremben ,ott voltam többször is.
De mehetnénk,igen igen a Trofeába!!!Mikor?????
hanyatka

Kezd összeállni a február:
1én Tatuséknál,ha még mindig áll a meghívás
18ai hétvégén valamikor mozi a Westendben.
????Trofea

Na???
hanyatka

Anyus!Dominak még ne is olvasd fel :)
Zuradnak is tetszett???
hanyatka

Jaj de jó, hogy tettszik az ötlet. Mármint a Trófea. Hát a mikor az a nagyobb gond, mert még ezt a mozit sem tudtuk lefixálni, hogy mikor. Hát igen, ennyi nővel egyszerre nem könnyű! :D :D :D

Vonatos vicc, nagyon állat. :!:
finch

Tatus!!!Jól vagy édes????
Várunk!!!
hanyatka

Én 18 utánra szavaznék legalább lessz történés februárban.

Andi
zsembi

Teccet hát!

Na ménk egy kis filmet nézni, aztán csicsika, sok puszi Nektek!

bea
öreganyu

jó éjt ANYUS!!!

Hun vagytok DRK??????????
hanyatka

Én még vagyok amig elnem fogy a gesztenyepürém aztán megyek én is filmezni.

Tatuskám jól vagy?

Andi
zsembi

Kép

Jo tévézést szép estét mindenkinek.

Andi
zsembi

Hanyikám, én is megyek aluszkálni! Álmodjatok szépeket, virágos réteket. Puszik
finch

Akkor jó éjt nektek drága lányok!!!
Smaccc
hanyatka

Kép

Andi
zsembi

Annyira Drágák vagytok! Köszönöm a sok pratikus tanácsot! Pont ilyen dolgok miatt szoktam görcsölni. Merre induljak, ki fog szólítani... jut eszembe, kinél kell fizetni?

Ahogy visszaolvasok, olyan érzésem van, mintha valami titkos nyelven beszélgetnétek :? Gondolom, ahogy nálam is beindulnak a dolgok egyre többet fogok megérteni belőle. Bár, addigra ti már mind boldog kismamák, vagy anyukák lesztek, és a babátokról fogtok sztorizgatni egymásnak.
Örülnék és megköszönném, ha (akinek van kedve és bizalma hozzám)
írnátok néhány mondatot magatokról. Akkor talán nem érezném ennyire sutának magam.
Igazán jól esik, hogy felvettetek a levelező listátokra!

Jó tévézést mindenkinek és szép álmokat!

Moncsi
moncsiga

Sziasztok Édesdrágacsillagvirágszálacskáim!

Kezdett elvonási tünetként jelentkezni hiányotok....

Egyik nap a gép rosszalkodott, én meg kis buta voltam és kicsit túlvállaltam magam melóval..... Amit baromira élvezek még mindig, csak eléggé sikerült kinyírni magam. És még nincs vége, nincs pihi!

Nem hiszem, hogy az elmúlt sok-sok oldalra érdemben reagálni tudnék, amiért ne haragudjatok rám!!!!! Olvastam, de télllllleg kipurcantam.....

Tatus! Juhhhéjjjjjjj! :lol:

Holnap délelőtt dolgozok, aztán délután mást dolgozok, és este borlovagos bálba megyek, de igyekszem jönni ide is!!!!! Mert naaaaooooooon hijjjjányoztok mááááár!

Smacccantás hegyek!
Jó éjt!!!!!!
zel

Sziasztok drága lányok!!!!

Nagyon köszönöm, h ilyen sokat gondoltatok ma ránk, nem volt egy egyszerű nap.
Reggel jól elkéstünk, mondták, h aszitték már nem is megyünk :lol: szerencse első voltam, nem kellett végigvárni mindenkit, kissé félrebeszéltem....ébredezéskor megkérdeztem, h mikor adják már az altatót??? aztán belémnyomtak 2 üveg infúziót a túlstimu miatt, párom már megint stresszelt, úgyhogy a fagyasztott fiúcskákból kellett felolvasztani 1 adagot, Gyöngyi szerint ez tök jó, mert akik túlélték a hűtőt azok a legjobbak.
Hétfő reggel 9-re kell mennem, ha nem lesznek megduzzadva a petefészkeim akkor teszik csak vissza, ha igen mennek a mélyhűtőbe az embriók.

Zsembi: Neked is ilyen nehézkes volt legutóbb, ugye?

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ilyen xar stimum még soha nem volt :shock: :shock:

Moncsiga: óvónéni vagy? Apánkat én először túl szigorúnak és kukacoskodónak tartottam, fizetni nála kell, ő írogatja a számlát és a vizitdíjas papírt.
Nem kaptam meg a mailedet

Hanyi: párom örült, h taliztatok, aszonta, h legközelebb szívesen eljönne ha lenne tali-:)) 2 nap szurizás után, még jó, h nincsenek hatalmas tüszők....majd beindulnak!!!!!

Meghívás persze, h fennáll....akkor legalább megismer Titeket!!!

PKE a méregzsák :lol: és Robika a számítógépzseni :lol:

Cseka: örülök, h életjelet adtál és pusziljuk Danibabát

jó ötlet a Trófea, de van abból mostmár több.
Bár nem tudnánk sokat beszélgetni, mert -mikor mi voltunk állandóan a kaják után szaladgáltunk :lol:

Megyek, mert kezdődik az Utrótime :roll:

jó éjt

Anikó
tatulány

Kép
Zsembi
Nekem a VII. kerület van közelebb. De ha a blahán lenne hely akkor már mennék is veled hétfőn.Amúgy meg itt csütörtökön lenne. :(
Bodza
Nem is buta a vonalzod. Bárcsak nekem is lenne ilyen.
Az első pozítiv tesztnél ez történne velem:
Kép

Bodza , Ági és kismamik.
Nagyon érdekelne, hogy kinek milyen érzése volt, vagy honnan tudta, hogy most sikerült?! Mi volt másabb mint amikor nem jött össze... Tudom, hogy mindenkinél más, de azért érdekelne... :oops:

kagyló

Jó reggelt!!!

Kagyló!Haláliak az animációid,köszünjük:)
De jó,akkor te is elkezded a tornát!Hajrááá...

Tatus!Jó,hogy jöttél.Ne aggódj,ha ilkyen szarul indult m,inden,akkor csak jól végződhet!!!

Bodzika,Andika!Hogy vagytok???

Mindnkinek hatalams ölelés és jó pihenést a 7végén!!!
Én dolgozom ma is,va munkám rendesen :(
hanyatka

Sziasztok!

Kagyló animációi félelmetesek. :)

Én is voltam tegnap Apánknál, mondta, hogy még vitatkozni sincs ideje velem, annyi dolga van :) De nem vitatkozott volna amúgy se :)

Viszont kérdeznék én is tőletek: elfelejtettem miért nem jó a csirke. Néztem egy tápanyagtáblázatot, aszerint abban van a legtöbb fehérje. Apánk azt mondta: hús alatt a négylábúakat és a pikkelyeseket érti.

Én elkezdtem irogatni, mit eszek egy nap, a párom szerint félelmetes, mert korábban alig ettem, most meg magamhoz képest óriási adagokat tolok le a torkomon, de kicsit bizonytalan vagyok, hogy elég-e. Leírnátok, hogy ti mit esztek egy nap?

Ja, és még egy kérdés: mekkorára kell növesztgetni a tüszőket?
grillázs

Jó reggelt Csajok!

Hanyatkám, nagyon köszi a recipét mégeccer! :D
Én Elevitet szedek mindig a lombik előtt és alatt, naponta egy szemet, egyelőre egy dekát sem híztam tőle.
A pajzsmirigyem nekem is alulműxik, én gyogyót is szedek rá, és nekünk kell a jódozott só.
A vicceden megpusztulunk a Zurammal. :lol: :lol:

Szijjjja Csekamami! Millió puszi Neked és a tündérbogyó Dani babának! :D :D :D

Navia drága, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen volt a magzatvíz vizsgálat. Én rettenetesen félek tőle. Majd írd le lécci, hogy milyen volt, akár priviben is. Tök jó mérőlécet láttam egy keresztszemes újságban. Tudod, kisbabáknak, hogy mennyit nőttek. :D :D

Kagyló, én is kiájultam a mozgóképedtől. :lol: :lol:

Zelecske, azért ne hajszold túl magad léccike. Hiányoznak a jó kis sztoriaid. :lol: Borlovagos bál? Há' tucc Te élni, babám! :lol:

Tatuka, mikor tudod meg, hogy mennyi termékenyült meg? Izgatottan várom a híreket. Addig is pihizz! :D

Szijja Grillázs! Régen jártál mifelénk! Ezek szerint újra akciózol? :D
Nem lehetséges, hogy a csirkében nem ugyanaz a komplex fehérje van, mint a négylábúakban? És ezért nem ajánlja Apánk?
Ugye az előírt mennyiség: Apánk tenyere 3x. Akkora és olyan vastag. Az kábé 5 szép szelet rántott vagy sült hús. Na emellé én már csak salátát tudok enni. :wink: Meg gyümit. :D

Moncsiga, én 39 éves vagyok, kedden kezdem a 6. lombikomat, ha minden igaz. A probléma nálam endometriózis. :?
Ja, és kérdezz bátran, ha valamire kíváncsi vagy. Akár priviben is.

Lánykák, szép hétvégét Mindenkinek!

Puszihegyek!
katóc

Katóc - anoním olvasgattam a fórumot az utóbbi hónapokban :)
Igen, stimuba vagyok, de nekem ez az első akcióm :) Eddig mindenféle más dolgok miatt csúszott. ( épp néztem, hogy két éves a regisztrációm :shock: )

Husi: nekem apánk két tenyérnyit mondott. Mondjuk a háromba már belehalnék. Én pl minden nap igyekszem egy doboz kaviárt lenyomni, mert abban sok a fehérje, ráadásul ha még nem is pikkelyes, de jó úton van afelé. :) Amíg hamm be nem kapom :)

Szóval mi az ideális tüszőméret? Én inszemes leszek...
grillázs

Grilli, biztos függ a húsmennyiség a a testalkattól is. Háááát én nem vagyon egy szilfid alkat, kicsit molett a sziluettem. :lol:

Nekem nem volt inszemem, mert az endometriózis miatt helyből lombikkal indítottunk. Pl. Hanyatka tudna erről érdemben nyilatkozni, de én úgy tudom 18-20-as méret már okés. De azért mérget nem innék rá. :wink:

A King Oscar lazac konzerve kiváló. Nincs benne tartósítószer, sem más adalék vagy színezék, csak 99% lazac és konyhasó.
Én a Sparban szoktam beszerezni, nem vészes az ára sem. A Rio Mare kétszer olyan drága, és semmi íze sincs. Ez viszont tök finom.
Meleg szívvel ajánlom Neked, és persze minden akciózónak, ha szeretik a halat.
Én rá szoktam csurgatni egy kis citromot, és nyomi befelé. :D
katóc

Katócka!
köszi sz infókat,tündér vagy!!!
Én is szedek L-thyroxin nevű gyogyót napi 2,5 szemet.Te mit???

Moncsiga!Én 30 éves vagyok,most lesz a 4. inszemem,egyikünknél sincs semmi gond,de baba mégsem akar jönni,de majd most,ugyanis mondtam Apánknak,hogy itt az ideje belehúzni és gyereket csinálni,így vagy úgy:)!!!Jót vigyorogtunk:)

Grillázs!Jó hogy jöttél,hajrá inszem!!!Az én tüszőim olyan 20asok szoktak lenni.
Már stimulálódsz? :wink: Mikor mész Apánkhoz???Én hétfőn reggel!!!
hanyatka

Katóc!emlegettél és már itt is vagyok :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: