A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ágica, a bolt neve Gólya Kismama Divat. Tel: 238-7431
katóc

Tatus ügyes vagy! Egy focicsapatravalót sikerült növeszgetned!
Gratulálok! Megmondták itt a lányok, hogy ez a Te köröd! :D

Katóc, Finchikém, Hanyatkám, Bodzikám! Köszönöm gyógyulgatok, ma már mintha nem lenne annyi az orromban, fejemben.

Igazatok van el kellene utaznom valami meleg helyre

Kép

Ezt választottam: Virtuálisan :D :D

Nektek is adjon egy kis melegséget, ebben a leírhatatlan szutyok időben.

Kagyló Zsembike már rutinos tornázkodó az Arwenen, Én kezdtem most!
Én nagyon ráizgultam! Csak azóta beteg vagyok. De jövőhéten mindenképp menek már.

Zsembike igenis értettem már gyógyulok is!!
:D

Plümikém simi a fájós pocikádra! Sajnálom, hogy így megkínlódod.
Lábi ujjacskád??

Bodzi hapcizó virág kész! :lol: :lol:
Tátogó Pkének még készebb!!!

Hanyatkám HAJRÁ Tüsszenkék, nőjjetek nagyra! Királylány legyen belőle!!! :D

Finchi imádni fogod a Plümit! Hihetetlen, hogy Ti még nem taliztatok!

Yamika esernyővel moving ma??? Pusszantás :D :D
andi67

Katóc köszike, de ott tegnap megnézte a nővérem, és nem talált semmit. Sjna. De holnap elmegyünk a Pintácsi Viki kismamaboltjába a József körútra, és a honlapját nézve, ott láttam jó fehér blúzokat. :-)

De most megyek kicsit TV-z ni.

Jók legyetek!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Kép
Hiányzol!!!:D

Kép
bodza2005

Jaj Ceka bébit kihagytam. Nagyon szép kis formás baba. De hát eztr lehetett gondolni anya pocijáról is már, mert az is olyan szép igazi poci volt! :D

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ágikám szép leszel!

jövő szombaton

Kép

és mi lélek ott leszünk veled!

Katóc által ajánlott bolt tényleg jó!
andi67

Andikám, Bodzusom, sajnálom a nózitokat, dugulásokat, sok puszit küldök Nektek!

Jelentem, lábikóm szépen regenerálódik,m ár a csizmában is jól elvan:-)

TATUUUUSSS, ez fantasztikus, nagyon örülök a jó hyrnek!!!!

Hanyikám, kicsit telhetetlen Apánk, második nap után 8 és 10, tuti számok!!!!!!

Nekem még menszi sehol, csak a görcsök :-( Ebből hétfő lesz.
plümõ

Itt vagyoook!!!:)
hanyatka

Ágica!Juj,minnyá itt a nagy nap és te is feleség leszel!!:)juhééé

Plümek!Hosszú még a 7vége,még megjöhet a menszid,ne aggódj!!!Hétfőn tuttira talizunk:)
Finchi!Te is reggel jönnél hétfőn???
hanyatka

Katócka! A tejbe kb. 3 evőkanál cukrot teszek és 2-3 vanilin cukrot,de ízlés szerint,hogy édes legyen :)
Nagyon jó lesz,próbáld csak ki.A Zuram sztem el lenne csak mákos gubán :)
hanyatka

köszi Bodzi a fogacskást, nagyon jót szórakoztam rajta! hogy neked mindenre van a tarsolyodban valami kép :P

Hajrá tatu!

Póci, hát a kisfiad megzabálom! Nálunk tiltólistás a laptop, a telefon, a távirányító és ma épp ezért üvölt egész nap. Mérgében mert nem kapja meg. Ez az új szokása, tegnap óta veszettül üvölt ha vmit elveszek vagy nem adok oda :shock: Ma mérgében a fejét jól beverte az asztal lábába mert a Nők Lapját nem ehette meg miután fél másodperc alatt széttépte, úgyhogy volt ám sírás. A buksi miatt is meg mert elvettem az újságot. Úgyhogy ma kb. 2 db borsót ettem meg mert aludni sem hajlandó. Most mérgében épp azért sír mert letettem aludni és nem engedek az alvásból miután ma fél órát sikerült neki aludni.

Ez a mákos guba brutálisan jól hangzik, szerintetek tekinthetjük tiszta szénhidrátbombának? Mert akkor holnap lehet nem csúsztatott palacsintát csinálok hanem ezt! de csak ha szerintetek is szigorúan csak szénhidrát :lol: Tudjátok, a 90 napos miatt :P
beber77

Hanyat!
Nem lehetne nyilvánossá tenni ezt a receptet?
A szerdai mérlegelés után majd úgy bűnöznék 1et... :lol: :lol:

Beber!
Pittike túl hamar tanul!! :lol: :lol: :lol:

Kép
bodza2005

A barátnőm ajánlotta nekem ezt az oldalt, ismeritek?
http://startlap.dicfor.hu/szotar/hun/eng-hun/
Én ezt tudtam, ez is nagyon jól jön néha ;-)
www.webforditas.hu/

Kép
bodza2005

Helló Lánykák!

Bocsánat, hogy kicsit eltűntem... Ez a hét maga volt a kaotikus állapot. Magzatviz vizsgálaton voltunk, majd elmesélem, kész kabaré.
Azóta meg fekszem és nehezen mozgok. Asszem jól vagyunk, hétfőn lesz UH addig izgulok kicsit. Most visszaolvasok, sajnos lassan.
NAGYON HIÁNYOZTATOK!!!!
Bodzika küldtem ma privit neked.
Plümi utólagos boldogságos szülinapot neked! remélem jól sikerültek a vendégeskedések.
Katóc, nem irigyellek a sok kontúr miatt... viszont nekem legutóbb nagyon gyorsan ment.
Mi jó darabot néztünk a színházban nemrég: Protugál. A Katonában adják.
Na most olvasok sokat, amíg nem jelentkezem, addig PUSZI
Navia
navia

De jó! A webfordítást kipróbáltam gyorsan, de mi az, hogy hibás vagy hiányzik az ellenőrző szám, Az micsoda, MOndjuk nem mélyedtem bele, csak beírtam egy angol szöveget. na nekimegyek mégegyszer.
beber77

Vagy ennek nem az a lényege,hogy beírok valami szöveget és lefordítja? valamit biztos nem jól csinálok :oops:
beber77

Bodzikám!Melyik receptre gondolsz???
A mákos gubát ide írtam be tegnap:)
hanyatka

Íme:
A mákos gubát úgy készítem,hogy 8-10 kiflit felkarikázok és leöntöm kb. 1 liter forró cukros,vaniliás tejjel.Megdarálom a mákot és porcukorral összekeverem,ezzel jó bőségesen megszóróm az ázott kiflikarikákat majd összekeverem:)
Vaniliasodót vagy csak simán vanilia pudingot főzök,kb.fele tasak pudingot a fél liter tejhez,így éppen megfelelő állagú lesz,majd csak tálaláskor teszem a gubára.
Jó étvágyat!!!
hanyatka

Beber!Sztem simmán jöhet szénhidrát bombaként:)
hanyatka

Jöhet vagy mehet...szóval érted:)
hanyatka

Ja, ja köszike Hanyikám!:D

Beber!
Eddig működött simán, most nekem sem megy... :oops:

Navia!
Megnézem rögtön!!!! Végre jöttél!!!!!!!!!!!:D
Mesélj majd!!! Vigyázz Magatokra nagyon!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Kedves Tatus!

Gratula a 11 petikédhez! Várjuk továbbra is a jó híreket!

Kedves Ági!

Én ezt a kismamaboltot ajánlom:
http://www.christinamoda.hu/uzlet_b.php

Lányok! Eszegettek Ti valami vitamint? Elevit vagy Gravida?

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

sziasztok
Zsembi
Meg is kaptam a jelentkezési lapot. Most fogom kitölteni. Csak más helyen és más időben is fog indulni.Az egyik a VII. kerület itt csütörtökönként lesz. A másik XIII. kerület Keddenként. Még azt ki kell találnom melyik helyre menjek, de mindenképpen fogok. Szerinted?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ági!

Nagyon szép esküvői felsőjük is van. De 40%-os leértékelés van téli kismama cuccokból, szerintem a többi kiamamai is nézzen be a honlapra!

Kép
albi2000

Drága Albi!
Én Gravidát szedek. Apánk is azt javasolta, de én már előtte elkezdtem.
Sokkal jobb az összetétele, jód is van benne. Te?

Kép
bodza2005

Nekem van egy pár doboz elevitem,szerintetek én is elkezdhetném már szedni vagy még várjak???Egy ideg szedtem ,de aztán hagytam.Nem akarok nagyon hízni még idő előtt,mert ugye azt írják,hogy a tervezett terhesség előtt 3 hónappal jó elkezdeni,de a mi esetünkben nem tudhatjk,hogy melyik a terhességet megelöző 3 hónap:)Szóval értitek mit akarok kérdezni!?
hanyatka

Ú,de jó kismamarucik vannak ott:)
Ágika!Láttam is egy szupi hímzett fehár blúzt neked:)nézegesd meg...:)
hanyatka

Kedves Hanyatka és Bodza!

Én majd egy évig szedtem Elevitet (kétnaponta egyet, mert az én vesémnek nem tett jót, ha sűrűbben szedtem), mert az 5. lombik után nemsokára következett a 6. is. Nekem kicsit rendetlenkedik a pajzsmirigyem ezért nem mertem a Gravidát, most is csak terhesen eszem jódozott vitamint (Hipp Natal), de mi egyébként még sóból is jód nélkülit használunk.

Kép
albi2000

Nekem alulmüködik a pajzsmirigyem,akkor nekem is jód nélküli sót kellenne használni???
És nem volt nagyobb étvágyat az elevittől???
hanyatka

Hanyim!
Persze, hogy szedd! Semmivel nem lett nagyobb étvágyam ettől!
Minimum 1 hónappal előbb kell szedni, hogy védettséget adjon!

Kép
bodza2005

Ebben az időszakban vitaminnak, mármint multivitaminnak is jó, semmi bajod nem lesz tőle, de nagyon fontos a terhesség létrejöttének idejére feltölteni a raktáradat Hanyikám, mert csak akkor ad védettséget! :D ;-)

Kép
bodza2005

Hanyatkám én ugyanigy csinálom a gubát de én diot teszek rá mert mákosan nem szeressük.

Bodzi nekem sem megy a forditás nem mindent fordit le. A szótáras viszont tuti.

Ági de jo neked biztos szép leszel.

Kagylókám azt a helyszint válaszd ami neked közelebb van én a blahára járok eggyenlöre aztán lehet hogy ide közel hozzánk mert itt is indul Hatha joga és hát az jobb lenne nem kell utazni.

Andi
zsembi

Navia jól van, puszil Mindenkit!!!! BABÁK NAGYON MOCOROGNAK, KIS VIRGONCAK!:D:D:D

Kép
bodza2005

Én csak folsavat szedek. Én is szedtem terhes vitamint de nem láttam értelmét sajnos.

Andi
zsembi

Igenis,értettem Drágaság!
Már ma este elkezdem szedni!!!!
Köszönöm cukorkám!
Neked is Albika!
Puszzz
hanyatka

Most működik már, próbáljátok meg!
Ha kéri a kódot, csak be kell másolni!!!

Kép
bodza2005

Ági az a csipkés esküvöi ruha is milyen szép.

Andi
zsembi

Igen,azt én is néztem,naon szép lenne benne a mi kismamánk!
hanyatka

Bodzim!7végén én is lecsekkolom a fordítót:)
hanyatka

http://www.webforditas.hu/index.php

Zsembi
Akkor egyedül fogok járni?! :( Hatha joga milyen? Mire jó?

Szedtem én is elevitet, és gravidát is. Nagyon sokat ettem tőle. Állandóan csak éhes voltam. Most nem szedek semmit sem.
Ági
http://www.eskuvoi-ruha.hu/alkalmi_ruha.html (itt alkalmi, nem?)
http://www.weddings.hu/modules.php?name ... e&sid=2341
http://www.miladyszalon.hu/kismamaknak.htm
Egyenlőre ennyit találtam.

kagyló

Kagylókám lesznek ott sokan nem leszel egyedül :)

A Hatha jogán alapszik ez az arwen torna is szerdán megyek megnézni és ha tényleg olyan gyakorlatok vannak akkor inkább ide járok de majd meglátjuk.

De én hétfön megyek a Balhára ha van kedved gyere.

Andi
zsembi

Hanyatkám, szerintem szedjed!

bea
öreganyu

Hanyatkám, szerintem szedjed!

bea
öreganyu

Bodzikám, voltam az egyik boltban, hát tobzódtam, vettem 2 Logicot is...mikor leszel beszélőn?

bea
öreganyu

zsembi
Blahán is van?
Mert én a http://www.arwentorna.tk/ ide küldtem el a mailt, hogy jelentkezni szeretnék. Erre sajnos nincsen már hely csak ott ahol írtam.

kagyló

Anyus!
De jóóóóóóó! Nahát! Te ne lennél jó Anyuka??? :shock:
Most nem tudok jönni, mert írnom kell, de később, ha éppen Neked is jó lesz, mehet a Skype!!:D

Hanyika!
Jól teszed Szívecske!!!!:-)

Yamitás!
Pussssssssz!:-)

Kép
bodza2005

Kép

Hihi! Kaptam struccot!:lol:
Csinálok valami finit belőle este. :wink:
Kép

Kép
bodza2005