A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szép jó reggelt!

Tatus, gondolok Rád, sok szívecskét a mancsodra!

Arwenről lemaradtam sajnos. Még nem jött meg, de már 2 napja állandóan alszom, fája a hasam, szóval menszis nyűglődés és tegnap is ezért maradtam le. Remélem, az oldalon majd megleshető utólag is! Hanyi, Tatus, Finchi, a reggeli tali elmaradt, de majd hétfőn talán.

Szederke, de jó, hogy picit tudtál írni! Küldök Neked mailt.

Anduskám, szegénykém, a nózis nem engedte a pihit? Fejsimit küldök, sok pussz!!!

Bodzuskám, nagyon tetszett, amit küldtél cikket, az is benne volt, amiről korábban beszéltünk, a kép is tuti Rólad :-)

Yamikám, drukk az utsóhoz!!!
plümõ

Napsugaras, szép reggelt kívánok!
Szia Plümő. Még nekem sem jött meg, csak barnázgatok tegnap estétől. Ezért azt hiszem, hogy csak holnapra fog megjönni ( szerény számításaim szerint ), úgyhogy valószínűleg hétfőn teli és tali is? :D
Arwent én láttam, és nekem naggggyooooooooooooon tetszett. Úgy elmennék. Tényleg, nagyon.
Csak az a baj, hogy szerdánként nekem van másik torna, de lehet, hogy inkább azt egy időre feladom. Még kitalálom.
finch

TATUS!

Kép
finch

szép jó reggelt mindenkinek!
Este nem tudtam jönni fájt a buci fejem, így nyüglődve lefeküdtem volna aludni, de hát a féérjecském későn jött, addig meg nem vagyok nyugodt amíg haza nem ért. Így csak feküdtem és néztem egy mozicsatornát, igaz nem tudom mi volt benne....
Tatuka! ujjam keresztbe, úgyhogy nagy kalappal mára!!!!!!!!!
Moncsiga! Apánk mindig kezet fog a pácienssel, ez olyan jó. Én főorvosnak szólítom, Ágikáéktól is ezt hallottam, így maradtam ennél a megszólításnál.
Az első konzi korábban egy tizes volt, most nem tudom mennyi, félév alatt emelkedett-e vagy ugyanannyi. Szerintem is egy jó csapat kezei közé kerültök. Apánk stílusa: Első alkalommalmég nem tudtam leszűrni, hogy milyen is, mondta x napon uh. Én nagy nyugisan megyek és akkor elém raknak egy papírkát méhszondázáról, lesápadtam majd bementem a vizsgálóba és megycsinálta a vizsgálatot, közben túléltem én jobban féltem mint amilyen a vizsgálat, de annyira túlparáztam, hogy még mindig zöld voltam. A kezelést elkezdve még mindig parás voltam, ő pedig nyugtatgatott, de néha elővette a szigorú arcát, ami a kis lelkemnek nem tett jó. Azt modtam a páromnak Én ezt nem csinálom tovább, de nem így lett a következő alkalommal már én is nyugodt voltam, tudtam, hogy a lombiknak mi a menete és megerősített abban, hogy semmi pénzért nem mennék más dokihoz, mert biztonságban érzem magam, ezek után már nem féltem.
Nagyon jó humora van, amivel feloldja a feszültségedet, de amit mondd azt tényleg a Te érdekedben modja. Izgulj, mert új doki, új helyzet és intézet de ne félj, mert egy aranyos doki.!!!!!!
Remélem reális képet adtam :)

manoka
manoka71

Finchi, ha hétvégén jön meg, akkor szerintem hétfőn reggel automatikusan megyünk (a munkahely miatt csak korán jó). Szóval akkor valszeg tali hétfőn? :-)

Manóka, nekem is ez volt, hogy eleinte izgultam és nem éreztem jól magam, de aztán ez persze megváltozott:-)
plümõ

Szép Napot Mindenkinek Csajszikák!!!:-)
Én nem sokat aludtam, mert megint volt ez a barom allergiás köhögés, szegény Uram, eleve hajnalig dolgozott, utána pedig én köhögtem... :oops: Nem tudom, ez mitől függhet, megint szmog lenne?? :oops:

Yamicám, Finikém, Albika, Plümim, Babócám és Anyuska!
Igazán tisztaszívű, kedves, drága Emberek vagytok! Köszönöm szépen, amiket írtatok mailben és hsz.-ban a küldöttekkel kapcsolatban! :oops:
Megtisztelő a bizalmatok (is)!:D
Plümplüm! Hát, régen volt már az a kép... :oops: ;-)
Anyussal hosszan beszélgettünk tegnap a témáról Skype-n, tényleg nagyon fontos, hogy mindent megadjunk a gyermekünknek és ne bagatellizáljunk apró dolgokat sem, mert azok később nehézségeket okozhatnak, pedig minimális odafigyeléssel mindez megelőzhető lenne.

Nagyon várom, hogy végre csapatostól induljatok az útra, a Babásodás útjára és valóra váljanak közös álmaink!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D :-)

Tatus talán már tenyértitokkal a kezében fekszik és alukál, nagyon Veled vagyunk Bébikénk!!!!!!!!!!!:-):-)

Kép
bodza2005

Kép
Andibabám!
Hogy vagy ma???

Kép
bodza2005

Plümcike, úgy tűnik! :-) Akkor legalább megismerkedünk.
finch

Cserébe cserépben... :lol:

Kép
bodza2005

Szép reggelt nektek lányocskák!

Szőrnyű éjszakám volt most is még ágyban. Szőrnyen eldugult volt a fejem, alig látam a takonykórtól.
Ma reggel már jobb valamivel.

Bodzikám Te ennyire köhögsz, én nem kapok levegőt! Jaj szegény MI!
Biztos a koszos levegő sem kedvez a köhögésednek. Írtó mocskos a város, ez nem kedvez a javulásnak, csak ront a helyzeten.
Azt mondta a háziorvos, hogy jobban tenném ha Ausztriáig a hegyekig meg sem állnék, ha tisztalevegőt akarok szívni. Jó mi??
A cicu amit küldtél édes nagyon! Köszönöm.

Majd később benézek pusszanat mindenkinek!!!
andi67

Jó reggelt Mindenkinek!

Hanyikám, nagyon köszönöm a recipét, annyit még megírnál, hogy a tejbe mennyi cukor és vanília szükségeltetik? Bocsi, hogy ennyit kérdezek egy tök egyszerű kajánál, de még sohasem csináltam, viszont jól akarom csinálni. :lol: :lol:
Az naon jó lenne, ha videóra vennétek a táncit, mert rettentően kíváncsi vagyok arra, hogyan ropjátok Apával. :D

Bodzikám, talán ma az eső leveri a port, és akkor Neked is könnyebb lesz. Tegnap mondták a rádióban, hogy oltári nagy a szmog a városban. :D

Smaccantás!
katóc

Kép
Plümim!
Az Arwent meg tudod nézni a weboldalon!

Kép
bodza2005

Andikám, Neked is jobbulást kívánok! :D Lehet, hogy tényleg jót tenne valami hegyi levegő. Ha Ausztriáig nem is, de esetleg a Mátrába felmehetnétek egy hosszú hétvégére, hátha az is javítana az állapotodon.
katóc

Katócocska!
Bassszus, most már szmogjelző leszek innen? Soha nem volt ilyen, hogy én, mint egy Kép
jelzem a szmogot... :oops:

Kép
bodza2005

Andus!
Asszem, megyek Veled az általam ajánlott sóterápiára!:-)
Kép

Kép
bodza2005

Bodzi, ne szomorkodj! Én a hidegfrontot jelzem az izületeim miatt. Jobb vagyok, mint egy meteorológus. Sajnos. :? Nekem ez az eső átok! Rosszabb, mint a hó vagy a fagy. :evil:
katóc

Pistikénk!
Ezt Neked küldöm, első fogacskád megjelenése alkalmából :D
Kép

Kép
bodza2005

Betegeskedők és prevenciót alkalmazók!
Ezt ne felejtsétek reggelente!! :-)
Kép

Kép
bodza2005

Akkor lehet, hogy én is inkább a nyirkos időt jelzem, nem a szomogot, mert amikor augusztustól októberig a parlagfüves időszak van, én allergiás vagyok pár éve és olyankor, ha esős az idő, fulladok. Lehet, hogy most is inkább ezt jelzem, mint a Kép

Kép
bodza2005

Igen, ezt sajnos pár éve én is ismerem... :oops: :oops:

Kép
bodza2005

Andi! Jaj, hogy még mindig tart ez a rosszullét. Valami meleg helyre kellene utazni! Hátha ott helyrejössz! :wink:

Bodzim, íme:
http://animaciostarhaz.atw.hu/
finch

Sziasztok.

Kép

Andikám gyógyulj már meg.

Albikám jo lenne ha igy lenne de egyébként mozgásügyileg is jot tesz a torna és ugy vettem észre hogy az asztmámnak is jót tesz.

Fincsikém nem csak szerdán van torna hanem hétfön is és lessz több napon is februártól de jövöhéten már kedden is.

Andi
zsembi

Kagylókám én már járok a tornára egy ideje.

Bodzikám nemsokára nézegetheted igy a pocidat.
Kép

Andi
zsembi

Szia Zsembi! Köszönöm az infot!
finch

Tatuskám drukkolok nagyon ma. Várjuk a hireket.

Andi
zsembi

Nagyon édes vagy Zsembibaba!:D

Írtam Tatusnak még reggel, nemrég bekapcsolta, mert akkor ment át, de szerintem még kómában van a Drága, így nem tudott még reagálni! Úgy izgulok!!! Biztosan szuper csapatot szedett össze Tatuéktól Apánk.

Itt tartottam, amikor hívott Tatus!!!! 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Sziasztok drága lánykák!!!

Megérkeztem Apánktól,nem volt túl bolog,merta bal oldalon csak 6oskák voltak,viszont a jobb oldalon van egy 10 es,2 db. 8as és a többi 6 os.
Mondtam neki,hogy hisz csak 2 napja szurizok,mire várt :)
Ott megkaptam a 3. szurimat is.Tatus volt az első műtétes,de még nincs semmi infóm róla,azt mondta,hogy majd ír üzit.
Képzeljétek ma összesen 7en voltak műtétre,durva,nem???
hanyatka

Andikám,Bodzi!Úgy sajnálom,hogy betegecskék vagytok :(
hanyatka

Andi
zsembi

Tatusom, ez szuperrrrrrrrr!
Bodzi, köszi a híreket!
finch

11? ez szuper!!!!Hurrááááá
hanyatka

Tatus hurrá focicsapat :)

Andi
zsembi

7en voltak Tatusék, mind Apánk betege... Tatus egy lánnyal felkerült a fenti "kórterembe". Infúziót kapott, gondoljuk, hogy a létszám miatt. :D Minden rendben ment, a részleteket majd megírja, nem szeretném elvenni Tőle eme lehetőséget. ;-)
Jaj, de jó, ugye, hogy túl van rajta, én már tiszta idegbeteg voltam.
Jöhetnek a Tatugyerekek!!!:D

Kép
bodza2005

Hanyikám nem semmik a petécskéid ilyen gyorsan érnek. Ezekböl ikrek lesznek.

Andi
zsembi

Bodzi!Azt nem mondta,hogy apával is minden rendben volt-e???
hanyatka

Ugye nem rosszak,így 2 szuris nap után???Nem értem apánk miért nem örült!?
hanyatka

Hanyim!
Tatus üzeni, hogy akkor már nem ír Neked, mivel elmondta telefonon, de puszmákol naon!!!:-)

Kép
bodza2005

okés :) köszke :)
hanyatka

Bodzus! Már többször akartam kérdezni, hogy annak az aranyos barátosnédnak, akinek szintén decemberben volt a lombik, vagy inszem?, tudod, akire mondtam, hogy milyen aranyosan búcsúzott a párjától. Szóval neki akkor sikerült?
finch

Hanyatom, csak növesztgessél! Akkor nagyjából mikorra számoljátok az inszemet? Jövő hét közepe-vége?
finch

Hanyi és Finike!
Mindkettőtöknek priviben írok választ.

Hanyatom!
Hajrá tüszőcskék!!!!!!!!!!! Ez teljesen jó így!!!!!!!!!!!:D

Kép
bodza2005

Növesztgetek,hétvégén elkezdem a husizást is :oops:
Én jövő péntekre számolom,de lehet esetleg szerda is(bár az csak a 12. cnap lesz),majd hétfőn okosabb leszek:)
hanyatka

Na hajrá Hanyi, ez a negyedik ugye?
finch

ja ja és egyben uccsssóóó:)
hanyatka

Most picit eltünök,majd jövök :lol:
pá pá
hanyatka

Úgy legyen Hanyi! Tűnj el, aztán gyere. Asszem egyébként én is.
:D
Bodzi, köszike, ment a válasz.
Pusz
finch

Sziazstok!

Hajrá Tatus 11, az nagyon szép szám. :-)

Andi gyógyulj meg!

Poci edes a fiúcska, ahogy nyomja a babanetet! :-)

Basszus tegnap voltam az Árkádban gondoltam veszek egy szép fehér kismamafelsőt a nagy napra. Szerintetek kaptam? Hát nem. Olyan mérges vagyok. Úgyhogy a jövő hetem azzal megy majd el, hogy felsőt keresek! :-( Pedíg azt hittem a C&A ban simán kapok majd. De persze most építik át, és max két sztender volt, amin kismamacuccok voltak, és annak is a nagyrésze nadrág volt. :-(

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Fúúú, Tatuka, ez szuper!!!!! Gratulálok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ágica, a Westendben van egykismama bolt. Majd mingyá megnézem a bolt nevét, azt tudom, hogy a legalsó szinten van. Ott nagyon szép és 'alkalomra való' rucikat is lehet(ett) kapni. Ha gondolod. :D
katóc

Szia Menyasszonykánk!
:D
Kép

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: