szép jó reggelt mindenkinek!
Este nem tudtam jönni fájt a buci fejem, így nyüglődve lefeküdtem volna aludni, de hát a féérjecském későn jött, addig meg nem vagyok nyugodt amíg haza nem ért. Így csak feküdtem és néztem egy mozicsatornát, igaz nem tudom mi volt benne....
Tatuka! ujjam keresztbe, úgyhogy nagy kalappal mára!!!!!!!!!
Moncsiga! Apánk mindig kezet fog a pácienssel, ez olyan jó. Én főorvosnak szólítom, Ágikáéktól is ezt hallottam, így maradtam ennél a megszólításnál.
Az első konzi korábban egy tizes volt, most nem tudom mennyi, félév alatt emelkedett-e vagy ugyanannyi. Szerintem is egy jó csapat kezei közé kerültök. Apánk stílusa: Első alkalommalmég nem tudtam leszűrni, hogy milyen is, mondta x napon uh. Én nagy nyugisan megyek és akkor elém raknak egy papírkát méhszondázáról, lesápadtam majd bementem a vizsgálóba és megycsinálta a vizsgálatot, közben túléltem én jobban féltem mint amilyen a vizsgálat, de annyira túlparáztam, hogy még mindig zöld voltam. A kezelést elkezdve még mindig parás voltam, ő pedig nyugtatgatott, de néha elővette a szigorú arcát, ami a kis lelkemnek nem tett jó. Azt modtam a páromnak Én ezt nem csinálom tovább, de nem így lett a következő alkalommal már én is nyugodt voltam, tudtam, hogy a lombiknak mi a menete és megerősített abban, hogy semmi pénzért nem mennék más dokihoz, mert biztonságban érzem magam, ezek után már nem féltem.
Nagyon jó humora van, amivel feloldja a feszültségedet, de amit mondd azt tényleg a Te érdekedben modja. Izgulj, mert új doki, új helyzet és intézet de ne félj, mert egy aranyos doki.!!!!!!
Remélem reális képet adtam