Szép jó estét Mindenkinek!
Ma nem volt nálunk babanet eddig.

Most aztán egy órája csak visszaolvasok.
Tatukám, a holnapi nap a Te napod lesz. Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen. Amint tudsz, értesíts minket, hogy mi lett a végeredmény. Puszi és ölelés!
Cseka Dani babája eccerűen egy bűbáj. Már többször megnéztem, muszáj levenni a mintát.
Póci, a Te kis számítógépes gurud is nagy cuki.
Beber, Pittikének már külön mappát nyitottam, amibe elmentegetem a képeit.( Amik egyébként mindíg baromi jól sikerülnek, tök jó pillanatot kaptok el. Most vagy ott áll valaki csőre töltött géppel, vagy eccerűen csak nagyon ügyesek vagytok.

) Ha rossz kedvem van, csak megnézem a kis pofiját, és máris vihogok.
Andikám, jobbulást Neked! A fene vinné már el azt a fránya betegséget. Kúráld magad kedves!
Bodzikám, már a 9. hét?!

És mingyá a 10.???? Rohan az idő.
Karalábéhoz még csak annyit, hogy ha eleget eszegettek belőle, akkor már gyalogolni sem kell. Csak a sarkon kell letenni a lábatokat, hogy beforduljatok!
Moncsóka, az 595. oldalon (asszem) volt a link, ahol meg lehet tekinteni Dani babát.
Moncsiga, kirázott a hideg, mikor olvastam a történetedben, hogy arra gondoltál, neked esetleg nem lesz majd gyereket. Én konkrétan 18 éves koromban éreztem, hogy nekem nem lesz gyerekem. Szerinted bevonzottuk? Vagy megéreztük? Brrrr...
Remélem, hogy rosszul éreztük, és mégiscsak lesz legalább egy angyalkánk.
Yamikám, akkor még utoljára egy nagy kalappal Neked! Jövő héten már el is felejtheted a vizsgáidat!
A kőtöcködés nem rossz, csak pakolni ne kellene. Váááááá......
Tennap én is a Nyírőbe mentem vérvételre és hormonra is, mert eccerűen nem volt kedvem órákig sorbaállni a csomó köhögő, köpködő ember között. Kb. tíz perc alatt végeztem, pipit vittem magammal.
Júúúúúj Csajok, én nagyon félek, hogy el ne kapjak valami vírust pont most. Már nem merek közösségbe menni, ez már beteges.

Állítólag március elejére fog tetőzni a járvány.
Hanyikám, engem nagyon érdekelne, hogy hogyan csinálod Te a mákos gubát. Leírod majd nekem, ha lesz egy kis időd?
Fúúúú, annyi mindent akartam még írni, csak rövid az agyam, és persze nem jegyzeteltem.
Mindenkinek nagy puszi és ölelés!!![/i]