A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Póci meg kell zabálni, ahogy itt előállítja szekvenciális fájlokat :lol: :lol: :lol:

A kis zseni, hiába nem lehet elég korán kezdeni a mai informatikus centrikus világban. :lol: :lol:

Tündéri, ahogy nyomja :lol: :lol:
andi67

Most volt a bemutató a tornáról hogy lessz a fókuszban.

Póci nahát ez a fickó hagyd hagy irjon nekünk valamit.
Tünemény a drága.

Ne legyetek már betegek lányok tessék éjszaka jól betakarózni. :)

Tatuskám holnapra megy a megadrukk.

Hanyikám neked is.

Andi
zsembi

Bodzám, leszel később skype?

bea
öreganyu

Szép jó estét Mindenkinek!

Ma nem volt nálunk babanet eddig. :( Most aztán egy órája csak visszaolvasok. :wink:

Tatukám, a holnapi nap a Te napod lesz. Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen. Amint tudsz, értesíts minket, hogy mi lett a végeredmény. Puszi és ölelés! :D :D

Cseka Dani babája eccerűen egy bűbáj. Már többször megnéztem, muszáj levenni a mintát. :lol: :lol:

Póci, a Te kis számítógépes gurud is nagy cuki.

Beber, Pittikének már külön mappát nyitottam, amibe elmentegetem a képeit.( Amik egyébként mindíg baromi jól sikerülnek, tök jó pillanatot kaptok el. Most vagy ott áll valaki csőre töltött géppel, vagy eccerűen csak nagyon ügyesek vagytok. :lol: :lol: ) Ha rossz kedvem van, csak megnézem a kis pofiját, és máris vihogok. :lol:

Andikám, jobbulást Neked! A fene vinné már el azt a fránya betegséget. Kúráld magad kedves! :D

Bodzikám, már a 9. hét?! :shock: És mingyá a 10.???? Rohan az idő.
Karalábéhoz még csak annyit, hogy ha eleget eszegettek belőle, akkor már gyalogolni sem kell. Csak a sarkon kell letenni a lábatokat, hogy beforduljatok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Moncsóka, az 595. oldalon (asszem) volt a link, ahol meg lehet tekinteni Dani babát.

Moncsiga, kirázott a hideg, mikor olvastam a történetedben, hogy arra gondoltál, neked esetleg nem lesz majd gyereket. Én konkrétan 18 éves koromban éreztem, hogy nekem nem lesz gyerekem. Szerinted bevonzottuk? Vagy megéreztük? Brrrr...
Remélem, hogy rosszul éreztük, és mégiscsak lesz legalább egy angyalkánk. :D :D :D

Yamikám, akkor még utoljára egy nagy kalappal Neked! Jövő héten már el is felejtheted a vizsgáidat! :D :D :D :D
A kőtöcködés nem rossz, csak pakolni ne kellene. Váááááá......
Tennap én is a Nyírőbe mentem vérvételre és hormonra is, mert eccerűen nem volt kedvem órákig sorbaállni a csomó köhögő, köpködő ember között. Kb. tíz perc alatt végeztem, pipit vittem magammal.

Júúúúúj Csajok, én nagyon félek, hogy el ne kapjak valami vírust pont most. Már nem merek közösségbe menni, ez már beteges. :oops: Állítólag március elejére fog tetőzni a járvány. :?

Hanyikám, engem nagyon érdekelne, hogy hogyan csinálod Te a mákos gubát. Leírod majd nekem, ha lesz egy kis időd? :D

Fúúúú, annyi mindent akartam még írni, csak rövid az agyam, és persze nem jegyzeteltem.

Mindenkinek nagy puszi és ölelés!!![/i]
katóc

De édes vagy Beus!!!:D:D:D

Aranyos kis karalábézabálóm! Andikám!:D:D
Úgy szeretném, ha meggyógyulnál!!!!!!!!!!!!!

Hanyim!
Vegyétek majd fel, hogy láthassuk a táncit!!!:-)

Júúj, Póci, én hazaviszem Robikát!!!!!!!:D:D:D
Teljesen kész!!!!!:-)

Kép
bodza2005

Nem nagy cuki Póci, hanem nagyon cuki. Már nem tudok írni. Előbbre jár az agyam, mint a kezem. :oops: :oops:
katóc

Albika!
Válaszoltam a mail-re, megírtam a bolt címét!:D

Yamitásom!
Olyan tündér vagy a mail-lel!!!!!!!!!!:D:D
A küldeményedet mindenestől átadom!!!;-)

Miért nincs szívecske icon???

Kép
bodza2005

Bodzi!
Puszi ! már 9 hét :lol: :lol: :lol: :lol:
de jó,hogy telik az idő!

szurikáta
szurikáta56

Szia Szurikám!:D
Hogy vagy Drága???:-)

Anyus!
Vagyok Skype-on, Zellel skypeoztunk egy picit.
Azért nem jött még, mert nagyon sok volt a dolguk és rossz volt a gépük is máig, de mindenkit puszikál!!!!!:-)

Kép
bodza2005

Tatus!
Legyél nagyon nyugodt, minden szuper lesz és a sok kis szívecskével a tenyeredben ébredsz majd holnap!!!!:D:D
Nemsokára pedig mehetünk babakocsit nézni!!!:-)
Nagyon aranyos mailt írtál reggel, olyan jólesett!!!:-)
Ölellek és tudod, az egész DRK Értetek szorít!!! Párocskádnak is puszik!!!:D Alukálj ma nyugodtan, az égiek már készítik a babulonokat az útra!!!:-)

Beus!
Úgy szeretem, hogy Ti is így hívjátok Ádám/Lilit!!!:D

Robika!
Cupppppppp Neked is aranycsillag!!!!!!:-)

Kép
bodza2005

Mé nem tudlak híni?

bea
öreganyu

csajok, ne parázzatok rá az influenzára, mert a média is eléggé gerjeszti ezt szerintem. Katóc szavát kölcsönvéve ne vonzzátok be a gondot, bajt. Az egyik volt kollegámtól kaptam mélben egy irományt, majd elküldöm nektek, lehet, h ismeritek. Bár még én is csak félig olvastam, de lehet benne valami.

Tatus - holnapra minden jót, sok szívecskét a tenyérbe, s gyűjts puszit is Apánktól! A "beugró kérdésen" nagyon jót nevettem!

Öreganyu - nincs valami humánus módszer Dórit folyamatosabb éjszakai alvásra bírni? ezt hosszú távon nagyon megsínyli az ember...

Póci - ez a kiskrapek nem semmi, ahogy gépezik! :)
szépem

Láttam az Arwent!:-)

Kép
bodza2005

Hááát Szépem nem nagyon van ötletem humánus módszerre, igazából az kéne hogy nem adni neki cicit éjjel, ha felkel apa menne oda hozzá nem én és másik szobában aludni, valamikor el kell majd kezdeni.

Bodza, skype????? Azt jelzi nem vagy bekapcs.

bea
öreganyu

Tök jó volt az Arwen riport! Bodzán kívül ki látta?
Szépem, Plümim. Beuska???

Köszi Zsembike, hogy szóltál, hogy nézzük! :D

Jó éjt lányok, megyek gyógyulni, ma már ne nagyon számítsatok rám! :oops:
andi67

Bodzi!
Köszi jól még nem kapott el a járvány.És remélem nem is fog. :lol: :lol: Kép

szurikáta
szurikáta56

Kedves Bodza!

Megkaptam a bolt címét, köszönöm.

Kedves Zsembi!

Láttam az arwenes riportot. Nagyon megtetszett a torna. Azt hiszem mindenkinek más segíthet, csak hinni kell benne. Úgy érzem Neked ez fog segíteni. :wink:

Kedves Tatu!

Holnap várjuk a jóhíreket!!!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

sziasztok
Albi
Tudom, hogy egy petéből is lehet baba. Csak 3 petéből mégis több esély van arra, hogy egy vagy több megtapad. Igazából most legyen inkább egy petike csak maradjon meg, mert az utolsónál egy sem maradt....Csak végre babás legyek!!!! :D
Finch
Szerintem is telefonálni kell amikor megjön és kapni is fogsz időpontot. Ott úgyis eldönti, hogy lesz-e indulás. De biztosan fogsz kezdeni, nincsen várólista sem!!!! :lol:
Zsembi
Láttam a fokuszt. Te beíratkoztál már?Jövőhétre kérek is egy időpontot.

Jön valaki???
Póci,Andi 67
Kép

Póci
Aranyos kisfiad van, és már fórumtag?! :wink:
Bodza
Nos aranyos?
Kép

Kinek van meg a :
Dr. Leonora Schwarz

Babaprojekt

Babatervezök gyakorlati kézikönyve

itt található: http://babatervezok.otthona.net/shop/ma ... 33fa952134

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló!
:lol: Aranyos!! :D

Bocsi Anyus, de mennem kellett dologra, most itt vagyok újra.:-)

Kép
bodza2005

Sziasztok!
Telefonáltam reggel az időpont miatt :D . Mégis egy mázlista vagyok! Valaki visszamondta a hétfőt, én meg épp jókor telcsiztem, és így bekerülhettem a helyére. Nem volt nagyon égő, mert ma a Csizmadia dokibácsival beszéltem, és nagyon aranyoskás volt.

Aki ráér, és nem kínozza semmi kór, kérem írjon nekem néhány jótanácsot! Szeretnék hétfőn mindenre felkészülve megérkezni. (első nekifutásra leginkább odatalálni, mivel nem vagyunk egy tipikus tájékozódó művészek a férjemmel) Mit mondjak,mit ne, mit lehet bebénázni már rögtön az elején,meg ilyesmit. Pl. Kinek, milyen megszólítás dukál??? A dokik kényesek erre nagyon.... Meg , hogy miért is legendás a Ddoki stílusa? Azt, hogy nem egy mézescica,már hallottam...de annyira szigorú, hogy meg is bőget, ha nem vigyázok??? (hyperbőgős fajta vagyok :lol: !)

Jaj! Nagyon édes a kiskrapek a képeken! Úgy imádom, hogy teljes szakértelemmel tudnak megvizsgálni mindent!

Ne hagyjátok magatokat! Le a bacikkal! Tűnjenek a vírusok! (én is gigamega dózisú C-vitaminnal erősítek) Mondjuk, egy óvodában kivitelezhetetlen, hogy ne menjek tömegbe... :D

A betegeknek egy vicces mai ovis történet:
Az egyik kissrác nagy beleéléssel ecseteli, hogy mennyire jadenagyon beteg a testvére:
-... ééééés nagyon magas láza is van!
- Azt is tudod, hogy mennyi a láza?
- Hát persze! HATVAN FORINT!

No, remélem, a ti állapototok nem ennyire komoly!

Azt, hogy kinek,mihez kell minden jót kívánnom, még nem megy.Bocsi!
DE! Mindenkinek, minden jót kívánok cserébe!
moncsiga

Látom, magányos bagoly maradtam :(

El is (u)húúúú-zok aludni!

Jó éjt mindnkinek!
moncsiga

Jó Estét Moncsi, már félárbócon, de látom kell egy kis segítség!

Szóval a 8-as busz vonalán van. Törökbálinti út. A Farkasréti temető irányában. Persze ez attól is függ melyik irányból közelíted meg.

Dévai doktor titulusa: főorvos, de hívhatod "eccerűen" doktorúrnak! Nem akad fenn ilyesmin.

Légy őszinte, és mindenre kiterjedő. Szedd össze időrenbe a leleteid, amit viszel és amiről beszélni akarsz, hogy milyen vizsgálatokon vagy túl, stb.

Minnél több mindent elmondasz, annál tisztább kép alakul ki Rólatok és könnyebb lesz a dolga.
Nem tudom, hogy állsz a vizsgálatokkal, de számíts rá egyet -kettőt még biztos előír, mégha úgy is tűnik minden meg van már.

Szigorúnak azért tartják, mert minderől elmondja tárgyilagosan a véleményét, amolyan ami a szívemen a számon. És mindig a legrosszabb lehetőséget is felvázolja, ami persze korántsem biztos, hogy meg fog történni.
Rengeteg dolgot kell kitölteni, aláírni, ami az Ő és a Beteg biztonsága szempontjából is nagyon fontos.
Hát ennyi nagy vonalakban.
Nagyon szeretetre méltó ember, majd meglátod. Nem félj semmitől a legjobb helyre készülsz. :)
andi67

Sziasztok Drága Lányok!

Csak egy gyors bekukkra jöttem, mert már nagyon-nagyon hiányoztok!!!!

Olyan jó volt, hogy Hanyikával beszéltem, nagyjából összefoglalta nekem, kivel mi a helyzet, mert nem tudtam mostanában olvasni sem Titeket, meg így aztán sikerült Csekával is beszélni, szóval, nagyon jó volt! :)

Gyorsan-gyorsan visszaolvastam, de sajni nem jegyzeteltem, így most nem tudok mindenkinek írni, ne haragudjatok érte!!!

Szurikázós Lányok!
Nagyon drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen, bár nem sokat tudok jelentkezni, nagyon sokat gondolok Rátok!

Betegeskedő Lánykák!
Gyógyuljatok meg, tudom, most nem egyszerű, Andikám, én is gyűlölöm ezt a ködös-büdös-szürke -nyálkás időt! Nem is tudom, mikor láttam a napocskát...napot akaroooook!

Bodzikááám!
Én Lánykára tippelek, valahogy az ugrott be, hogy Pici Lilikétek lesz! :)

Le kell hogy írjam Nektek, hogy annyira megvisel ez a helyzet, amiben vagyok, hogy nap közben nem tudlak olvasni Titeket! Rohanok magam után már hetek óta...csomó program, este későn érek haza, Drága Férjecskémmel is alig találkozom, így aztán nagyon ritkán jut idő netezésre....:( :( :(

Gondolok Rátok sokat, és küldöm az energiákat, igyekszem legalább olvasással követni az eseményeket, aztán jövök ahogy tudok!!! (Sajnos hétvégén sem leszek, mert holnap elutazunk...:( Jövő héten mindenképp benézek, és írok e-mailt is!

Nagy-nagy ölelés, gyógypuszik, tüsző és babanövesztő sugik Nektek!!!! Vigyázzatok magatokra!

Puszi:

Szederke
szederinda04

Jó esté csajocskáim!

Itt vagyok végre,vendégeink voltak,most mentek el:)

Szedrecske,de jó,hogy jelentkeztél :)
Én nem láttam az Arwent:(Remélem majd neten vissza tudom nézni.

Andikám!Gyógyulj,gyógyulj,gyógyulj...:)

A tánciskola szervezi a farsangi bált febr. végén és minden csoport saját produkcióval készül,mi egy szuper angol keringőt adunk elő.A ruha ezután lesz,valami szép báli ruha kellene és az arcmaszk kötelező:)Nekem van egy gyönyörű fekete maszkom Velencéből:)Szombaton már megyünk nézelődni a barátnőmmel,akikkel táncolni járunk,vagyis a nyári tánctáborba barátkoztunk nagyon össze:)

Remélem lesz aki levideózza a produkciót és majd meg tudom mutatni nektek.Képek tutti lesznek.
hanyatka

Édes Szeder-baba!

Hát milyen jó, hogy nem tudok aludni az eldugult ormányomtól. És itt szörfölgetek a neten.
Juhuj de jó, hogy bekukkoltál, mégha rövid időre is.

A lényeg, hogy jól vagy és jól mennek a dolgok körülötted!
Azt tudnod kell, hogy nagyon hiányzol persze mindenkinek, de teljesen érthető, hogy ilyen ritkán tudsz jönni.

Köszi Csekáról és Danibabáról a híreket.
Nagyon jó hétvégét és utazást!

pusszancska :D :D :D
andi67

Póci!nem semmi kis krapekod van,máris püföli a billentyűket :)Tündéri:)

Moncsiga!Tényleg nagyon mázlista vagy:)Reméljük a többi is ilyen jól alakul majd:)
Nem kell parázni,Apánk egy Imádnivaló Tündérmackó:)
Én első látásra /találkozásra "beleszerettem":)
Andikám leírta,hogy a leleteket készítsd elő és mindent aprólékosan mesélj el neki.Nem lesz semmi gond.
Ahogy beléptek rögtön szemben van a pult,ott kell bejelentkezni,írnak egy kartont és majd az alapján fog szólitani Apánk személyesen.
Autóval mennétek vagy BKV-al???
hanyatka

Katóc!MIndjárt megirom a recipét,csak kiszaladok apának behozni egy adag gubát és kicsit összerámolom a konyhát a vendégek után:)
hanyatka

Pusza Hanyikám!

Klassz lesz ez a bál. És keringőzni olyan szép és jó! Ti szerzitek be rucikákat?

Hát a velencei maszkok meseszépek. A Rialtónál van egy híres maszkos. Ismered?
Imádom Velencét. Oda szoktunk menni házassági évfordulózni :D
andi67

Moncsiga!
Megkaptam a privit és mindjárt továbbküldöm a címed a lányoknak is ,így várhatod a rengeteg e-mailt :)
hanyatka

Én még csak eccer voltam,de még tutti fogunk menni:)
2 maszkot is vettem,meseszépek:)

Igen,a ruhát magunk szerezzük be.
Tényleg nem tudtok valami jó helyet ahol nem tul drága báli/estélyi ruhát lehet venni?????????
hanyatka

Hát szilveszter előtt volt egy csomó helyen!
De keringőhöz nem olyan fodros-habos kell? Vagy csak a Valczerhez?
Tök hülye vagyok táncból :oops: Pláne a hozzápasszoló ruhákból.
Azt hiszen ebben nem tudok túl sokat segíteni.
andi67

Nem feltétlenül a tánchoz venném a ruhát Andim.Csak egy egyszerű estélyi hosszú ruhát szeretnék!
hanyatka

ART'Z MODELL-ben szoktak szépek lenni, mondjuk nem a legolcsóbb.
Árkád-ban az emeleten is van egy bolt a Levis mellett azt hiszem. Ott is szokott alkalmi és hosszú ruha lenni.
Westendben is van szerintem.

Régen az Erzsébet körúton volt egy Brokád nevű bolt, ott kifejezetten alkalmi és estélyi ruhákat árultak. Nem tudom, hogy megvan-e még. Nagyon régen jártam arra.

De majd még töröm az agyam, hátha eszembe jut a tuti lelőhely :D

Hanyikám küldj el alukálni engem, mert itt álmika vagyok, csak nem kapok nagyon levegőt ezért még félig ülve alszom :?
andi67

Köszike Andim!
Menj szépen alukálni,én megyek fürdeni,hajat mosni,mert reggel korán kelek,nem szeretném,ha túl sokan lennének előttem :)

Jó éjt édes!!!
Puszzz
hanyatka

Jó éjt édes Hajnikám, holnap aztán ügyes légy APÁNKAT puszizd meg helyettem is :D
Szép Álmokat!
andi67

Lányok!
Átküldtem Moncsiga e-mail címét,vegyétek be ti is a listátokba:)
hanyatka

Megfogom Andim!
Gyönyörű álmokat és küldöm a gyógyitó manócskákat Néked!!!
hanyatka

Nekem nem jött át... :oops:

Jó éjt Drágaságok!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
bodza2005

Andim!Küldtem még egy gyors privit:)

Bodzika!MOst küldtem,lehet még nem ért át :)
Jól vagy???
hanyatka

Bodzimanó!
Még kötelező olvasmányom is lehettél:-)
Mik vannak!!
Tatu megy a szorítás!
Hajrá Hanyatocs!
Moncsiga! Nekem Apánkról legelső benyomásom: kijött fehér köpenyben egy "hentes" az orvosi szoba ajtaján, (azon az ajtón, aemylen ott a felirat, hogy konzultáció) megszólalt dörmögő hangján, és bement hozzá valaki. Én ott helyben összefostam magam, hogy úristen, ő a doki? már csak egy kis elkenődött vér kellene a ruhájára és tényleg egy hentest látnék magam előtt, de aztán bementem és annyira megnyugtató volt. Válazolt minden kérdésre, még ha hülyeséget kérdeztünk akkor is. Aztán volt olyan is hogy felbosszantotta z Eu minisztérium, és akkor nem volt olyan vicces kedvében, de az tuti, hogy nála jobb kezekben nem is lehetnél!
Gondolok Rád hétfőn.
baboca03

Nos a mákos gubát úgy készítem,hogy 8-10 kiflit felkarikázok és leöntöm kb. 1 liter forró cukros,vaniliás tejjel.Megdarálom a mákot és porcukorral összekeverem,ezzel jó bőségesen megszóróm az ázott kiflikarikákat majd összekeverem:)
Vaniliasodót vagy csak simán vanilia pudingot főzök,kb.fele tasak pudingot a fél liter tejhez,így éppen megfelelő állagú lesz,majd csak tálaláskor teszem a gubára.
Jó étvágyat!!!
hanyatka

hanyatka! Imádlak! ha meg is ennék mindent amit írsz, hát tuti verném a 150 Kg-t
Köszi moncsigát
baboca03

Babóca!
:lol::lol:
Nagyon édes pofid van a képen!!!:D
Igaz, hogy már a Hanyi receptjeit olvasva is hízunk?:lol:

Kép
bodza2005

Tatus!
Ezt Neked holnaptól :D
Kép

Kép
bodza2005

Jó éjt Csajocskák!
Kép

Kép
bodza2005

Ja és képzeljétek hoztak a barátaink egy nagy doboz Merci csokit és egy nagy szív alakú Milka pralinét:)
Aszem mostanság nem fogok lefogyni :oops:
hanyatka

Ja és a guba elé olyan melegszenyát csináltam,amit írtam múltkor,sonka-sajt-tejszín összekeverve,ezt rá a bucira és sütőbe,mellé paradicsom,uborka :)JÓ volt :)
hanyatka

Milyen képen édespofi a baboca????Én is meg akajom nézni:)
hanyatka

Összekaptam a konyhát,elmosogattam és most tényleg megyek fürdeni,mert kb. 25 perc csak amire megszárítom a hajam.

Jó éjt mindenkinek,holnap vagyis ma folytatjuk:)
Smaccc
hanyatka

Szurikáta!
Ezt pedig Neked :-)
Kép

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: