A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

jó éjt csajok lépek!
szépem

Szépem: nagyon erős csaj vagy - büszkék vagyunk Rád!!!!

Finchi: nem szabad feladni, soha!!!! még nagyon az elején vagy, reméljük, nem jutsz el oda ahol a többség most tart, rossz periódusa mindenkinek van.

Olvastátok, a Vágy és vezeklés Golden Globe díjat kapott, kettőt is.

Albi:
jó lett a vércukid? ez a vizsgálat még nem kismamaként is elég xar :shock: :x :shock:

Bodzi: köszönöm elvagyok, várom a holnapot és akkor eldől minden, legidegesítőbb a bizonytalanság számomra.

Zsuzsa nővér jófej lehetett: ...."jönnek a pirossapkások" :lol: :lol: , jaj, ilyan rossz reggelente ott álldogálni "egyedül", olyan csajok vannak akik egy szót nem szólnak, bár a pénteki punkciós-társammal megszólítottuk már egymást.

Moncsiga: gyere csak bátran...tanulni közénk, mindenki így kezdte, mesélsz magatokról, most lesztek először kivizsgálva? Jó hamar kaptál időpontot.

Hanyatka: Te sztem lelki beteg leszel, ha jön /itt lesz a babátok és nem tudsz minden éjjel takarítani :lol: :lol: jöhetsz ám hozzánk is-:))

Kiscsikó: jó Neked, h ki vagy tiltva a konyhából, akkor jó szakács a férjed.
Van olyan férj itt -aki Tatuapuhoz hasonlóan- analfabéta a konyhában???

február hónap Apánknak a DRK -jegyében fog eltelni :lol:

Anikó
tatulány

Finchi, örülök a újbóli lendületednek, nagyon helyes!!!!

Katóc, de tuti ,hogy nemsokára kezdesz, majd együtt fagyoskodunk reggel (már ha akkor jössz), régen volt már az a nyár eleje, mikor az ágyban diskuráltunk:-)

Szépem, Sugaras moziban benne vagyok, köze is lenne nagyon, csak ott sajnos nem minden filmet játszanak, reméljük ezt igen :-)

Tatus, köszi a címet, tényleg nincs a szomszédban, de ez nem akadály :-)

Moncsiga, szeretettel fogadunk, nekem is és szerintem mindannyiunknak sokat segített már ez a közösség.

Bodzi, hogy áll a jósolás, merre dől a mérleg?

sok puszi
plümõ

na jó, még egy gyors bekukk, kivételesen. :)

Tatus - ügyesen holnap, aztán adjál hírt!!
szépem

naaaa készzz vagyok,de teljesen :)
Friss,illatos ágynemű,domestos illat a fürdőszobában....olyan jó így lefeküdni :) Majd holnap délután egy kicsit pihizek,mert este táncika újra :)

Tatu!Nemtom mi lesz majd ha majd baba lesz,a férjem is néha mondogatja,hogy idegbajt fogok kapni,hogy gyerek mellett nem fogom tudni a lakást puccban tartani :)
De sztem.akkor majd úgy lesz jó,nem???Remélem :)

Drukkolok holnapra!!!Tudod,pénteken taliznunk kell!!!!

Bodzika!Ma nem virgonckodik magácska???
Zsugorkázik vagy éppen gyertyát önt :)Hát szomorka is vagyok.

Szederke hiányzol.Holnap aszem felhívlak :)

Andika!Megvolt az Apa puszilgatás ölelgetés???:)
Képzeljétek én tegnap vagyis ma éjjel 1kor kaptam kedvet hozzá :)

Ú és reggel meg mint a kismacska nem tudom kinyitni a szemeimet:)

Na jó,sztem már mindenki alszik én is elvonulok fürcsizni majd aluszkálni.

Reggel folytatjuk:)

Jó éjt,kezeket a paplan fölé :)
hanyatka

Nahát Plümcike,Szépem itten vagytok :)
Smaccc
hanyatka

Jaj,neee,Sugár az a világ másik fele :)
hanyatka

Westend az arany küzépút:)
hanyatka

Fincsi, Albi! regisztráltam!:-)

Fincsike! De jó, hogy így döntöttél!!!!!!!!!!!!:-)
Nagyon drukk!!!!

Albi! Milyen lett a sugárod??? :D

Hanyi! Hogy utálom ezt, hogy összevágják a régieket!!!!!!!!!!!

Tatus! Szorítunk, mint állat holnapra!!!!!!!!!!

Plümikém! Az eddigi állás: Hanyi, Szépem, Ági, Beus, Zsembi, Andi, Katóc, Fincsi kislányka.
Kata és Eszter barátnőm, valamint Kiscsikó, Plümi, Anyukám, Tesócskám, Beber, Albika kisfiúcska.

Zel is mondott valamit úgy rémlik, de nem tudom, melyik verziót... :oops:

Itt vagyok édes kis Hanyim!!!!!:lol:

Kép
bodza2005

Jé, ez pont egyforma "állás"! :D:D:D

Kép
bodza2005

Én is vagyok még!

Ok, akkor legyen Westend, ez a kompromisszum :-)

Szeder nekem is hiányzik nagyon!!!!

Andikám, Árkádos összefutás? Ti mikor kezdtek? Jó lenne ismét a reggelente traccsolni!
plümõ

Bodzus, akkor a jóslatok pont kiegyenlítik egymást? Most légy okos Boszikám :-)
plümõ

Megyek csicsózni, reggel olvaslak Titeket. pusssz
plümõ

:lol::lol: Igen... Még várom a többi voksot...
Jó éjt Cukikám!!!!!!!!:-)

Kép
bodza2005

:D Hanyat :) Jelentem Albi malacka aludni indul, és jobb kedvvel ébred majd. :wink:

Kedves Tatu!

Pénteken gondolok Rád! A vércuki csak holnap lesz kész. De Petike a tegnapi UH-n nagyon cuki volt. Össze-vissza mozgolódott, alig bírta a dokibácsi lemérni. Néhányszor a készülékbe is belerúgott. Nem soká majd Te is ilyen híreket írsz majd le. AZtán szép sorban a többiek is... :)

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

itt kuruttyolok én is-:))

Kismamiknak pihizni kellene, nem???

Nemek kérdésében még semmit sem érzek, még gondolkodom.....

Hanyi: szappant önt, nem gyertyát :lol: :lol: :lol:

persze, h talizunk pénteken, páromnak mondtam ma, hogy ott leszel Te is, marhára tetszik a neved neki :lol:

Hozom a hírt persze, biztos jóóó lesz amilyen sokan szurkoltok

Képzeljétek karácsonyra vettem magamnak micimackós ágyneműt, óriási Micimackók és malackák vannak rajta, megyek alájuk is bújok.
Párom nem kért, pedig ajánlgattam :lol: :D :D

Szép álmokat csajocskák!!!!!

Anikó
tatulány

Bodzi: most esett le, h Albi "sugárja" :lol: :D :D :D :D betojok :D

Anikó
tatulány

De jóóó! Itt vagy Tatus! Albi!:-):D:D

Babóca!
Írd meg léccike a mail-címdet priviben!
Köszi!!:-)

Kép
bodza2005

Micimackó! :D
Nekem meg állatkák ülnek az ágyban és környékén... :lol:
Ideje egy gyereknek adnom őket, nem? :lol:

Kép
bodza2005

Végre jön alukálni a Zuram!:-)

Jó éjt Gyerekek!!!:D
Búcsúzik a Bodza mára...
Bújjatok...:-) ;-)

Aludjatok jól és szépen!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Sziasztok kedves Lányok!

Andus, Hanyi, Szépem, Tatuska, Plümő, Bodzika! Köszönöm a bíztatást és a kedves szavakat.
Tegnap jó korán lefeküdtem és aludtam még egyet a dologra, és mostmár teljesen jó.
Visszatérve még az előzőekre, én is voltam farsangon kukorica, nekem még képem is van róla. Ha nem felejtem el bescennelem és elküldöm nektek. Persze, ha kíváncsiak vagytok rá.

Fiatalanyu! A Tescoban talán a múlt héten ( Campona ) láttam egy csomó jelmez kiegészítőt: angyal és pillangószárnyakat, stb… egy csomó minden volt. Egy vastag harisnyával, rövid szoknyácskával, felsővel, meg kis szárnyakkal, édes kis tünemény lenne a babádból. Azt hiszem, még olyan hajráfok is voltak, amin a bogarak csápjait utánzó drótok voltak, meg csillagok, asszem. Na, tudjátok mire gondolok. Meg voltak álarcok is. Egész arcos álarcok, meg csak olyan sima, ami a szemet takarja, de az is mindenféle.
Hiába, közeleg a farsang időszaka.

Szép napot mindenkinek!
Puszik

Kép
finch

Köszi Finchikém, de jót nevettem, mert a 3 és fél éves kisfiamról van szó jelmezileg, nem a kislányról (biztos nem voltam egyértelmű), elképzeltem tündérszárnyakkal, kis szoknyácskában....hááát :lol: :wink: :wink: de azér majd benézek a Tescoba!
Bocs a linkért, télleg hülyeség volt föltenni.

bea
öreganyu

Szép jó reggelt!

Anyu, én anno csontváz voltam (amivel nyertem is), sima feket szerkó és rá fehérrel az emberi csontváz ráfestve. Nem igényel nagy előkészületet ésl átványos, fiúnak pedig kifejezetten jó lehet, hmm?

Más: van Manu Chao rajongó köztetek?

Finchi, de jó fejek ezek a mozgó növények :-)
plümõ

Bea! :D :D :D :D :D ! Hát az is lehet, hogy én nem voltam figyelmes. Igen, valóban furin vennék ki magát ez a jelmez egy fiúcskának! Hihi
finch

Hogy egy kicsit javítsak, innen biztosan lehet ötletet meríteni, vagy simán kölcsönözni!

http://www.kardosjelmez.hu/ ( jelmezkölcsönzés )
finch

Lyó reggelt!!!

Felébredtem vagyis már dogozóba vagyok :)
Képzeljétek az este még hajat is mostam,hogy reggel 10 perccel tovább aludhasak,fél 1kor végeztem a szárítással:)

Akkor a westend lesz???Szupi:) Mikor??? Imádok moziba járni,szinte minden 7végén elmegyünk 1x,de volt már olyan,hogy mindkét nap elmentünk ha több jó film is volt:)

Finchike!Az én figyelmemet is elkerülte ez a jelmezesdi,meg voltam győzödve,hogy ketteskének kell:)Ne hari Fiatalanyu:(
Na akkor máris van pár ötlet:)

Bodzika!Akkor eddig döntetlen???

Tatus!Gyere a hírekkel!

Plümci!Fáj még a lábad???

Manóka!Eltüntél édes!!!

Zsembike!Ébresztő!!!:)

Yamaica!Hogy vagyol???Vizsgák vannak még???

Navia!Pocaklakók jól vannak???

Nóczi!Sokat dolgozol???

Zel!Egérke és magácska jól vannak???

Ágika!Nemsokára feleség lesz:)

Na tutti kihagytam valaki.Bocsika!!!
hanyatka

Szépem,Szeder,Kagyló!Smacc...
Albika!Hogy ébredt a kismalac??? :lol:
hanyatka

Finchi!Privi ment!!!
hanyatka

Finchi, ez nagyon jó és kötel is van hozzánk!!! Egy-két jó ötletet találtam is:-)
plümõ

Láb még fáj, de egyre inkább úgy tűnik ,hogy már csak a bőr-hús regenerálódik :-)

Mozi akkor Westend, Bodzus írta, hogy neki csak febr valamikor jó, mikor is?

Ági, már közeledik a nagy nap :-)

Tatus, gondolok Rád!!! Várjuk a beszámolódat.
plümõ

Köszi Finchi, pont ezt találtam én is a neten tegnap és közel is van hozzánk!

bea
öreganyu

Örülök Anyus, úgy láttam itt venni is lehet 5 e Ft. körüli összegért, nagyon édiket. Nekem a zsiráfos jelmez nagyon tettszik! :D
Hanyi, ment a válasz!
finch

Plümci!
Csontváz kötéllel??? Ez komoly!!!!:lol::lol:
Manut én is szeressem naon!!:D
Február közepe, még nem tudom pontosan, úh. nyugodtan tervezzetek valamit, majd próbálok igazodni!:-)

Fincsike!
Cukik a virágok!!!:D
KÉREJÜK A FOTÓT!!!!!!!!!!!!!!:D

Hanyim!
Te kis Te!!!!!!!!!:D:D

Anyusom!
Hajrá Domika!!!!!!!!!!:D:-)

Kép
bodza2005

Kijött Pke első fogacskája :lol: Kajákkal kapcsolatban igazatok van, teljesen egyetétek. gyümölcsből amiből tudok én csak hazait adok, pl bolti almát talán 2evett. És szigorúan csak magyart adok mondjuk én magunknak sem veszek mást, bár tejnél már fel kellett adni az elveimet, mert literje 100 FT-tal olcsóbb, de kizárólag lengyel é cseh jöhet szóba ha már nem magyar.
Bio nem létezik, max a gleccsereknél, ez így van.
Nekem az a problémám, hogy a béiételgyártók meg is magyarázzák, hogy jobb az üveges koszt mint amit te otthon főzöl mert az tuti ellenőrzött, és egyéb baromságok, egyszerű használat meg nevethetnékem van milyen érvek :shock: Na mindegy. A tejpépet aminek 700 Ft doboza ÉS 5 ÉTKEZÉSRE ELÉG BEZZEG AJÁNLJÁK 4 HÓS KORTÓL, HOLOTT TEHÉNTEJ AZ ALAPJA, NA DE PERSZE MEGMAGYARÁZZÁK, H AZ ÚGY LE VAN BONTVA NEMTOM MILYEN MOLEKULÁKRA, HOGY AZ MÁS :roll: nA, NEM IS FÁRASZTALAK EZZEL TOVÁBB TITEKET, NEM IS IDE TARTOZIK, (bocs nagybetű), csak rosszul vagyok a bébiételbiznisztől. Mellesleg mindenek olyan íze van mint a zacskóslevesnek, mindegy, hogy zöldborsó vagy máj, egyforma, pKE MEG SEM ESZIK SEMMI ÜVEGEST A GYÜMIN KíVÜL :) Na de tényleg nem ide tartozik és teljesen igaz amit írtatok és az anyatej a legjobb, csak sajna olyan esetek mikor nem tudsz 1 évig szoptatni. Azért sztem nem vagyok rossz azzal, hogy 7 hónapig szopott és én nem tápszereznék már egy 7 hós gyereket :oops: És NEKI nem kell tovább.

Na de nem akarok eltérni a fórum témájától, be is fejezem mert itt verné ez az őrült a billentyűzetet ha hagynám (de tabu :lol: ).

Szal' növesszétek a tüszőket meg a babákat meg akinek kell küldöm a mensit mert nekem itt van a fene enné meg már megint :twisted:
beber77

Bodzusom, Manu-n meg sem lepődök, hogy Te is :-)

Lányok, akkor mozi mikor légyen? Nekem febr 8-10 nem jó. Hétköznap?
plümõ

Gratula Beber Pkének!!! Ez nagy dolog :-)
plümõ

Jó reggelt Csajszik!

Megjöttem a vérvételről, tök jól szúrt a nővérke. :D :D

Fincsiiiii! Ez szuper, akkor mi majdnem eccerre kezdünk, mert én jövő hét kedden megyek gyogyóbeállításra. :D

Akkor kik is lesznek: Plümci, Hanyatom, Fincsike, Szépem is egy kicsit. Ki még?
katóc

köszi Plümő, aranyos vagy, ugye, hogy az??Szerintem is :P
beber77

katóc, tényleg! szerinted ha pénteken megjön és telizek, akkor még péntekra behív, vagy csak hétfőre?
finch

Szijja Katócka!
Juj téged az előbb kihagytalak,ne hari.Sok puszi.
Lehet velem már csak jövő pénteken talizol,ugyanis én úgy számolom hogy pénteken lesz sz inszem.Na de majd meglátjuk :)

Plümek!ha a febr 8-10 nem jó,akkor mi legyen???Előtte vagy utánna???Nekem elvileg a hétköznap is jó.
hanyatka

Beber, sajnos nem lehet minden élelmiszert kiiktatni, igazad van. Én is csak megpróbálok inkább magyar terméket venni, mert sokszor bebizonyosodik, hogy jobb, mint a külföldi. És akkor már inkább a magyar gazdaságot támogatnám, mellesleg. :D
Pár évvel ezelőttig nem válogattam, dobáltam mindent a kosárba, ma már hosszú percek telnek el, míg elolvasom a sok E-t, összetevőt, származást, s ha nem tetszik, hát úgy visszadobom, hogy csak na.

De még mindíg abban van a legkevesebb adalékanyag, amit saját magunk főzünk.
Egyébként szerintem a bébiételek sem rosszak, én kóstoltam is őket, valóban nem olyan ízesek, mint az általunk készített kaják, de ez szerintem még nem annyira fontos a babáknak. Az ikres barátnőm életét nagyban megkönnyítették ezek a kaják, ha nem volt ideje főzni. (Szegénynek csak két hónapig volt teje, és ugye kettőt kellet etetnie, úgyhogy hamar rákényszerültek a tápszerre.)

Viszont az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy mióta ún. felnőtt kaját is kapnak, már nem kell a bébiétel. Tudják a kis pöttömök, hogy mi a jó. :lol: :lol: :lol: :lol:

Viszont az i
katóc

jó reggelt!

Plümő - nekem is nagyon bejön Manu!!

Beber - Pkének nagy gratuláció!! lehet vmi amit a bioval kapcsolatban írsz sajnos....

Katóc- én csak akkor megyek, ha újra megjön, ami kb 2hét múlva, vagyis 3 hét múlva kezdenénk kb, ha az 5.napot vesszük.

Hanyi - na jó, nem lesz bunyó a mozi-helyszín miatt... :lol:
csak menjünk máááá!
szépem

Beber!Gratula az első fogacskához! :)
hanyatka

kellet=kellett :oops: :oops:

Hanyatkám, akkor lehet, hogy nem is talizunk :( , mert ha nekem pénteken lesz az első szuri, akkor csak hétfőre fog behívni Apánk.

Fincsike, simán lehet, hogy behív még aznapra. Engem mindíg behívott, szerintem Téged is be fog, főleg, hogy hétvége előtt vagy.
Mindenesetre Te csak telefonálj, majd Ő megmondja, hogy mi lesz.
katóc

menjünk mááá,én is azt mondom!!!
Plümci!Mikor???:)
hanyatka

Finch - lehet hogy csak hétfőn, bár akkor mindig többen vannak szerintem, és pénteket mond.
szépem

Jaaaj Szépem! :( :(
katóc

Jaja, nagyon kedvesek vagytok tényleg, hogy ti is így örültek a fogacskának, olyan jól esik, pedig ez annyira "semmi", persze nekem nem az, de értitek na. Hogy így örültök ti is egy árva fogacskának, meg vagyok hatva :P Majd ha látványos lesz lefotózom, biztos jó arc lesz vele :lol:

Katóc, tökéletesen egyetértek ismét azzal amit írsz. Mondjuk Pke-nek sajna nem tudom megmagyarázni milyen finom, tegnap is dobtam ki a sütőtököt sertésmájjal, a paradicsomos halon kívül semmit nem eszik meg, csak a házikosztot. Mondjuk inkább így legyen.
Na, most beszélik a "csak csajok-ban", hogy vannak nők akik azért nem szeretnének gyereket mert félnek a szüléstől és sírnak, zokognak, hogy nem mernek szülni :shock: Szegény Lilu meg annyira szereti játszani a butalibát, hogy lassan elhiszem, hogy az. Jaj, hidegrázásom van a nyávogástól :twisted:
beber77

Lányok, Ti most a moziról beszéltek?
finch

Beber!
Igazi magyar gyerek Pittikénk!!!
Gratula a fogacskához!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Az nagyon jó, hogy 7 hónapig tudtatok szopizni, pont megkapta a jó kis immunvédettséget ez alatt az idő alatt!!!!:-)

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: