Kijött Pke első fogacskája

Kajákkal kapcsolatban igazatok van, teljesen egyetétek. gyümölcsből amiből tudok én csak hazait adok, pl bolti almát talán 2evett. És szigorúan csak magyart adok mondjuk én magunknak sem veszek mást, bár tejnél már fel kellett adni az elveimet, mert literje 100 FT-tal olcsóbb, de kizárólag lengyel é cseh jöhet szóba ha már nem magyar.
Bio nem létezik, max a gleccsereknél, ez így van.
Nekem az a problémám, hogy a béiételgyártók meg is magyarázzák, hogy jobb az üveges koszt mint amit te otthon főzöl mert az tuti ellenőrzött, és egyéb baromságok, egyszerű használat meg nevethetnékem van milyen érvek

Na mindegy. A tejpépet aminek 700 Ft doboza ÉS 5 ÉTKEZÉSRE ELÉG BEZZEG AJÁNLJÁK 4 HÓS KORTÓL, HOLOTT TEHÉNTEJ AZ ALAPJA, NA DE PERSZE MEGMAGYARÁZZÁK, H AZ ÚGY LE VAN BONTVA NEMTOM MILYEN MOLEKULÁKRA, HOGY AZ MÁS

nA, NEM IS FÁRASZTALAK EZZEL TOVÁBB TITEKET, NEM IS IDE TARTOZIK, (bocs nagybetű), csak rosszul vagyok a bébiételbiznisztől. Mellesleg mindenek olyan íze van mint a zacskóslevesnek, mindegy, hogy zöldborsó vagy máj, egyforma, pKE MEG SEM ESZIK SEMMI ÜVEGEST A GYÜMIN KíVÜL

Na de tényleg nem ide tartozik és teljesen igaz amit írtatok és az anyatej a legjobb, csak sajna olyan esetek mikor nem tudsz 1 évig szoptatni. Azért sztem nem vagyok rossz azzal, hogy 7 hónapig szopott és én nem tápszereznék már egy 7 hós gyereket

És NEKI nem kell tovább.
Na de nem akarok eltérni a fórum témájától, be is fejezem mert itt verné ez az őrült a billentyűzetet ha hagynám (de tabu

).
Szal' növesszétek a tüszőket meg a babákat meg akinek kell küldöm a mensit mert nekem itt van a fene enné meg már megint