A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jóóóóóóóóóóóó lesz már nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Kép
bodza2005

hahóóóó
hanyatka

eccerre voltunk
hanyatka

Only 217 days to gooooo :)
hanyatka

úúú,de eltaláltam :)
hanyatka

Na végre! :lol:

Kép
bodza2005

látod??????
hanyatka

he he :)
hanyatka

Beszarás!!! Nagyon bírunk mi együtt Hanyim!!!!!!!!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

ez kész!!!!tudod....
hanyatka

Jaja!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Disznófülükém!!!:lol::lol::lol::lol:

Kép
bodza2005

Zurad dógozik????Enyém most végez:)
hanyatka

juj,de régen mondtad,ez jó :)
hanyatka

imádlak!!!!!!!
hanyatka

Igen, hallom kicsit a szomszédból, pedig az már a másik lépcsőház...:lol:
Néha átjön az erkélyen puszit adni. :D Napközben egy külső stúdióban volt, most az itthoniban nyomja ezerrel. :oops:

Kép
bodza2005

Én imádlak! Mindig 1gyel többször!!!:lol:

Kép
bodza2005

Na elköszönök disznófülükéje a disznóülükének!!!
Holnap vagyis ma,majd később folytatjuk,szóval érted!!!
Jó kislányka legyél és vigyázz a Babulonkánkra!!!
Álmodj az angyalkákkal!!!
Puszika!!!
hanyatka

Majd jól leheljétek be a zablakot!!!tudod...:)
hanyatka

Jó, Te kis aranyosság!!!!!!!!!
Te is alukálj szépen! Tudod! :lol:
Akkor ma/holnap!:lol:

Kép
bodza2005

Hihi!!!:lol:
Ti is!!!:D:D

Kép
bodza2005

De ha én kettővel többször,az jó????Ugye nem,mert a tied annál is gyel többször van? :)na jó,elfogadom :)
hanyatka

Jaj, de jó, mindjárt jön az én Uram isz!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

1gyel
hanyatka

Így van!:D:D:D

Kép
bodza2005

Sziasztok
Bodziapa zenél?
SzépM sajnálom! de Apánk úgyis tudja mit kell tenni, úgyis csinál nekünk babát és klsz, ha nem most, akkor 12 hónap múlva lesz de lesz és kész!
baboca03

Juj de jó,akkor szorosan összeölelkezve aluggyatok szépen!!!!
Álmikáljatok szépeket!!!
Puszi nektek 3askák!!!
hanyatka

Jó éjt babóca neked is!!!
hanyatka

Kagyló, jó hogy vagy!
Hanyatocs! Tiéd a január! inszemes babát szeretnék látni!!!
baboca03

Meglesz Babóca,mostmár befenyítettem Apánkat meg is igérte :)
hanyatka

Azt látom, hogy januárra sokan vagyunk, de van várólista? aki tudja írja meg légyszi légyszi légyszi!
hajladozok a tesó projekt felé, 90 napos fogyihoz szeretnék tuti tippet az azt próbálóktólhátha márciusra ledolgozom a 20 kiló felesleget.-)
baboca03

Nem is tudom miről volt szó amire én mondtam,hogy teljes mértékben meg vagyok elégedve a fiuimmal(Zuram + Ő):)Máris jobb kedve lett :)
hanyatka

Neked is jó éjt Hanyatocska!
Mi ez a sok pasi?
baboca03

Boszi!Eltűntél???
Nem tudom a várólistát,majd a lányok biztosan képben vannak :(

Na lépek én is,jó éjt Babóca!!!
hanyatka

Csak kettő,ennyi kell!! :wink:
hanyatka

smacccc
hanyatka

Szia Babóm!:-)
Elsősorban filmeket készít a Papa :lol:, néha reklámot.
Zenét is szerez, zenél is, de alapvetően hangmérnök, teljes hangutómunkát csinál egy-egy filmhez, sound designer, sound engineer, sound mixer, music editor, sound supervisor, sound re-recording mixer , supervising sound editor stb. Ha érdekel, a Skype oldalamon ott van, miket csinált/csinál.:D

Kép
bodza2005

Nahát, erre vártam, hogy elhatározd Magad! Jaj, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D
Nincs szerintem még konkrét várólista, de fel kell itartkozni időben!!!!

Kép
bodza2005

Smacccccccccc Nektek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Gyönyörű álmokat, melyek valóra válnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Szép jó reggelt!

Micsoda késő esti/hajnali traccsolás volt, én bezzeg egy óra elipsziseséz után kidőltem. Lassan ugyan, de kezdenek lefelé menni a kilók, ennek annyira örülök:-)

Hanyi, piros cipő nagyon vagyány, küldesz majd róla képet? Remélhetően szerdán vagy csütörtökön megjön és akkor a pénteki tali ok :-)

Bodzi, én is örültem a Vágy és vezeklés győzelmének, kötelezően megnézendő film, együtt? A Babulon név nekem is nagyon tetszik! Jól emlékszel, tököst jósoltam :-)

Póci, jelentem, én is szavaztam:-)

Lányok, édesek vagytok ,hogy a lábamról érdeklődtök és jó kis tanácsokat adtok, jobb, de még picit fájdogál. Adgok neki időt, hátha csak a sebesedés miatt, mert már nehéz megkülönböztetni, hogy benövés vagy sebesedés.

Egy kérdés: aki nem apánknál szült, az mennyi ideig járt még hozzá az elején?

pussz
plümõ

Bodza, még 11 hetes pár napos voltam amikor a tarkóredőmérésen mellékesen megjegyezte, hogy pöcse van :lol: Azt hittm rosszul hallok! Eszembe nem jutott volna még kérdezni, de már láta, mondta, hogy nagyon valószínű, hogy fiú, úgyhogy lehet téged is meglep a hírrel :lol: Na persze mikor mondtam , mindenki legyintett, h azt még nem lehet látni meg sosem mondanak ilyen korán, tb. De bejött :lol: Látod Bodzi, össze sem beszéltünk Pócival és ugyanat írta. A János kapcsán mindenkinek a traumatológia, stb. ugrik be, na oda én sem szjvesen mennék, de a szülészete elsőrangú (szakmailag). Ja, nem titok, a Molnár volt a doki, de én is letárgyaltam pke-vel és Dévait kivárta éjszaka :lol:
Póci, nem adok neki tápit, idáig szopott, mndig el akartam kerülni a tápot. Kap már régóta túrót, sajtot, vajat, tojássárgát és 1 hete már tejet is. eddig krumpliba kicsit, mostmár abból csinálom neki a tejbegrízt. A héten meg már jghurtot is adtam neki. Én a klasszikus "iskolát" követem :oops: Szóval én nem tartom ezeket, hogy 1 évig nehogy érintkezzen a tejjel. 3 hónapos volt mikor megjött már rendszresen, annak ellenére, h csak szoptattam és ijedtemben elkezdtem lassan a hozzátápit mert nem akartam, h tápi legyen ha nem kellene neki (bár amúgy is elkezdtem volna), aztán szerencsére mire nem akar szopni már végigpróbáltunk mindent, úgyhogy eszik már rendesen. Már nem főzök neki külön pl. spenótot sem, krumplifőzit evett a múlt héten fasírozottal, szóval megkap mindent. Reggelire ha nincs kedvem tejbegrízezni vagy nem tudja kivárni tejpépet kap. Úgyhogy meg van oldva a tejtermék kérdés :lol: Uzsonna meg gyümölcs babapiskótával általában.
beber77

Beber!
Nahát!!!:D Nem semmi!!!:lol:
Jó kis gyomra van a Pittikének! Tök jó, hogy mindent szeret és bírja is allergia nélkül!!!:-)

Plümi!
Írom a tippeket. :lol:
Igen, azt megnézhetnénk együtt!! :D

Kép
bodza2005

Szép Napot Édes Csajszik!

Hát tegnap éjjel micsoda tracsi volt itt :D Kicsit irigyellek benneteket Baglyocskák!
Nekem nem nagyon megy az éjszakázás éjfél előtt kidőlők többnyire.
Amúgy is extrán fáradt voltam tegnap, mert még mindig nem vagyok tökéletesen egészséges.

Plümikém örülök, hogy visszavonulót fújt a gyuszkó a lábujjadon.
Reméljük elmúlik magától mosmár.
Mikor mozizunk? azt már látom, hogy mit :D Az tökre jó lesz.
Mensinek hivógató szavak, hogy minél előbb kezdhessél!

Bodzi és Hanyi-baba vásárlás mindenszinten OK. Kismamás pláne!
Bodzi neked lassan amúgy is aktuális, mert a pocidnak kényelmesen kell, hogy érezze magát. :D

Tatu most akkor mivan veled gyöngyöm?

Zel fülemüle csini lett? De csak ilyen szimplán adsz beöntés Egérnek? :lol: nem semmi csajszi vagy.

Szépem kialudtad magadból a tegnapi rossz nagyját?? Remélem igen.

Hanyikám a Westendben vettem a csizmát! 50 %-os leárazás van/
volt.

Na szaladgálok a dolgozóba, mert már kis késésben vagyok.
Szerintem lesz mit visszaolvasnom este. Napközben nemigen tudok jönni, mert egész nap megbeszéléseim vanna. :(
Majd este újra.

Pusszanat Mindenkinek!
andi67

Andikám!
Vigyázz nagyon Magadra!!!!!!!!!!!:-)
Kitartás a mai napra!!!

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Itt vagyok Bodzikám, csak tegnap sem nagyon tudtam jönni, csak egyszer. Ugyanis beállított a kolléganőm a picikéjével, és muszály volt babáznom! Annyira édes a kis csöppség. Elaltattam, aludt a karomban kb. 1 órát, megitattam és játszottam vele. Annyira jó volt. Úgy várom már, hogy a sajátommal is törődhessek.

Szépem, sajnálom, hogy le kellett állítani. :cry: Köv. hónapban sikerülni fog hidd el! És Tatusnak is! A kezdeti nehézségek után jönni fog az öröm!!!!

A Jánosban én is voltam 1 hétig. Nekem semmi rossz tapasztalatom nincs velük kapcsolatban.

Tatuapu helyrejött már???

Visszaolvastam, de olyan szita az agyam, hogy elfelejtettem már kinek mit akartam írni. :cry: :cry: Ne haragudjatok!

Akit nem említettem név szerint, természetesen nekik is küldök hatalmas ölelést és sok puszit!

Bea
beus77

Drága Lányok!
Csak gyors bekukk, mert iszonyat hajtás van az év végi zárás miatt, és képtelen vagyok jönni. Visszaolvasni se nagyon tudok egyenlőre, úgyhogy ne haragudjatok, ha esetleg kéne valamire reagálnom, de most nem teszem.
Amint tudok jövök, visszaolvasok és akkor újra itt leszek, ahogy eddig.
Puszik
finch

Mozizás, akkor eddig Bodzi, Andus és én vagyunk a Vágy és Vezeklésre. Katóc, mint Jane Austen rajongó? Mikor és hol lessük meg? Westend? Az viszonylag a központban van, mintnkitől kb egyforma távra.
plümõ

Meglestem, jan 24-től játszák :-)
plümõ

Plümőke, én is, én is, én is! Elmennék veletek moziba, ha lehet. A Westend nekem is jó.

Bea
beus77

Ok a Westend! :-)
Február második hete?
Nekem addig sajna nem jó, mert a 25-i hétvégén Édesanyám költözik.
Eszelősen sok dolgot kell elintéznünk addig is, illetve onnan pláne.
1000 doboz, bútorok stb.
Nyugodtan menjetek nélkülem, ha már be van sózva a kis seneketek!!!
Akkor majd megyünk legközelebb együtt!!!:-)
Remélem, Tatushoz tudok menni, a pakolás menetétől függ majd.
Nem emelek! :D

Kép
bodza2005

Bodza - én mindenképp csajszit jósolok nektek!!! tutifix! :)

Hanyi - ügyesen befenyítetted Apánkat! :) micsoda murit csaptatok este!!
Bodzi, te fordítva vagy bekötve, az tuti. minden kismami kidől már este 9kor, ezt úgy illik!! :lol:

Plümő - Mozi!! Én is, Én is! éljen Austin, jó lesz bármelyik mozi!

Tatus - reméelm ügyesen növesztesz!!!!!!!!!!!

Andi - irigykedem a csizma miatt, én is szeretnék már régóta, majd körülnézek.

Babóca - nincs most várólista, nem kell efelől aggódni, most hívtam fel a dokit! A párom is most kezdte a 90 naposat, eddig bírja:-)

Beber - ez kész, tényleg ezt mondta, hogy pöcsös? :lol:

Finch - jó melót, de ne ásd el magad nagyon!

A babaruhavásárba szívesen benne vagyok, csak lenne már itt az ideje! jó kis vircsaft lenne együtt!
szépem

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: