A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hanyikája Bodzinak!
De jó!!!! Szerencsés kezdet!!!;-)
Semmi kis pletyit nem adsz nekünk az Intézetből?:-)
Mit főzöl ma turboHanyi?
Smaccccccccccccccc :D

Andikám!
Pihegj szépen Babám!!!:-)
Citrusokat továbbra is nyomasd!!!:-)

Kagyló!
Egy szuper páros pont elég lesz a Kisbabádhoz!!!!!!!!!!:-)

Kép
bodza2005

Na itt csak elpakkoltam az edényeket,mert újabb mosogatnivaló vár rám:)
hanyatka

Sziasztok!

Csak egy puszira jöttem......

Jó sokat írtatok... De nagyon elfáradtam ma, nincs erőm reagálni...

Tatus! Szerintem minden rendben lesz!

Szépem! nagyon sajnálom! Gyere velem te is februárban!!!!

Egér füléből tegnap este kiszedtem a varratokat. ma csak kontrollra vittem. Amikor madzagtalanítottam a szaros fülét, édesen alukált. ( mert ő álmos) Ma doktornénivel nem tudtuk volna lefogni. Így tök könnyen ment. Most viszont féltem a dögit, mert szerintem megint fáj a pocikája, mint mikor fél cipőt fűzőstül megevett. Adtam neki hashajtót, hátha használ. Ha nem, átvezetek rajta egy slagot. Ha megint elakad benn valami, csak rákötjük a kerti csapra, gyors öblítés és mehet is tovább.....

Smaccantok mindenkit! Jó éjt!
zel

Képzeld ma is olyan pörgős napom volt.Melóból rohantam haza,de előtte még beugrottam a sparba husiért,aztán röpke másfél óra alatt kellett elkészülnöm a holnapi ebéddel meg a beigért madártejjel:)
Rizset főztem és csont nélküli karajt sütötem,alá egy kis hagymá pirítottam majd tejfölös habarást készítettem,no meg a madártej és egy rakás mosatlan edény:)
Gyors zuhany és 4kor rohantam a barátnőmért mert megbeszéltük hogy Don Pepézünk egy kis tracsparti,ritkán talizunk,inkább telefonon tartjuk a kapcsolatot,aztán havonta 1x sikerül összehozni egy talit:)
Rántott camebert ettem rizzsel,áfonyával,imádom ahogy ott készítik:)
No meg egy nagy tiramisut nyomattunk közösen:)
Onnan irány Apánk majd gyógyszertár és haza:)
hanyatka

Gyöngyi volt Apánkkal,Uh után kérdeztem,hogy milyen volt a karácsonyi süti,elfogyott???Erre szegény Gyöngyi,hogy ő úgy sajnálta,hogy nem volt ott,másnap is nagyon várta hátha megyünk,de nem voltunk ott:(Olyan aranyos volt.És mindeketten mondták,hogy Isteni finomak voltak,Apánk mondta is,hogy hízott is:)
hanyatka

jaj,kicsit sok lett az is a végén :)
kicsit fáradt vagyok,mosogatnom kell,meg ruhákat elrakni,mert ugyebár az este még Árkád után mostam is 2 kört:)

Andikám!Apánk mondta,hogy a 3 CDvől,csak 1et tudott megnézni,a másik kettő nem müködött valamiért:(
Hun vetted a Zago csizmát akcijósan???
MIkor megyünk együtt shoppingolni(kismamarucikat) ???:)
hanyatka

Hun vagy Bodzi????
hanyatka

CD-ből :)bocsika
hanyatka

Na, ezt már szeretem, jó kis sztori!!:-)
Én 100kg lennék, ha ezt enném naponta, amiket Te Hanyim...
Hogy tudsz Te ilyen csini maradni?
Amíg sportoltam, addig én is ehettem büntetlenül, de most... :oops:
Madártej... Nyami!:D

Kép
bodza2005

De jó!:-)
Minden CD-n ugyanaz van szerintem, bár én még nem láttam.

Kép
bodza2005

A Zarába én is úgy elmennék... meg vásárolgatni Veletek bárhova!:-):lol:

Kép
bodza2005

Zsembi bocsi lemaradt hogy Robi 2007.07.08-án született,ha esetleg ez is kellene a táblácskában.

Bodzi köszi a bokot aranyos vagy pedig az a kép most elég ramaty állapotomban készült de hát a robcsi a lényeg rajta.
És ne félj a János korháztól szerintem nem rosz a szülészete.Én 2x feküdtem bent elég sokat a terhesség alatt plusz a szülés és engem mikor beküldött a Dévai elötte mindig fölhivodt egy másik orvost és rá bizott és tudom hogy minden nap kellett neki jelenteniük hogy mi van velem meg ahányszor bent járt mindig bejött megnézett.És én nem éreztem magam elhagyatottnak mert nagyon odafigyeltek rám.Igaz másodszor amikor bekerültem hirtelen az egész korház megismert az összes orvos összefutott,szoval én akkor egy specko esetnek számitottam.Na az nem volt kellemes mikor a szülészet összes dokija körbe állt az ultrahangos szobában miközben egy közülük hüvelyi ultrahangot csinált.
A szülésznök is nagyon jók és ez a lényeg szerintem nem az hogy milyen a szülöszoba.Én a paravános részében szültem de meg kell hogy mondjam akkor valahogy nagyon nem izgatott hogy milyen a szoba.A lényeg hogy tudtam jo kezekben vagyok és a férjem is ott volt melettem.Pedig szültünk akkor egy páran és mindenki elöbb végzett mint én ,sőt aki utánnam jött is előbb szült meg.
Igaz engem már elötte se érdekelt ez a legyen gyertyafény és halk zene és hasonlo dolgok.És valahogy nehéz elhinnem hogy aki ragaszkodig ezekhez a dolgokhoz tudja is élvezni vagy éppen arra tud figyelni két fájás között hogy mi van körülötte és milyen szépen ég a gyertya.Na de ez csak az én véleményem hiszen nem vagyunk egyformák.
Szoval szerintem jo kezekben leszel és az a lényeg.
Nekem anno a Molnár dokit mutatta be azt tudom hogy jó meg a Sóvágó doki is nagyon jó 2 barátnöm is szült nálla az egyiknek 18 éves kora ota ő a dokija és nagyon jókat mondott rola.És még a Szatmári doki is nagyon jó,meg a Zsolnai is.
Én a Robcsival megbeszéltem hogy éjszaka vagy melyik napokon bujhat ki amikor Dévai van.És szót fogadott :D

Kép
póci

Kép
bodza2005

Mi is a Zarába voltunk tegnap:)

Hát nagyon szenvedek a kilókkal,ne hidd,hogy nem:)
Nagyon édesszájú vagyok,azzal próbálkozom ,hogy egyszerre keveset egyek,de nem mindig jön össze:)
hanyatka

Póci!
Beírtam a kis cukkancsodat, Robikát, születésileg!!:-)
Annyira rendes vagy, hogy Te is leírtad a tapasztalataidat! Megnyugtató, ha arra kerül a sor!!! Köszönöm szépen!!!:D:D

Kagyló!
Átírtalak februárra, de az már kötelezően tökéletes legyen, ez a kérésem! ;-) Megelégszem az egy petike és egy katona felállással, amiből tökös kis embrike fejlődik! :D Megbeszéltük?

Kép
bodza2005

Beber a Pistike viszont nagyon ügyi hogy igy ül egyedül!!!Na nekünk ez nem megy még mert mindig eldölünk.Most viszont az állás van a toppon mert egyfojtában állni akar.
És miket esztek?Most hogy nem szopizik a Pistike mit adsz neki helyette,tápszert?
És hány kg vagytok,és cm?Olyan nagyfius itt a képen,nagyon édi!

Irigyellek hogy neked lementek a kg szoptatás alatt mert rólam nem mozdulnak meg.-9kg-val jöttem ki a korházbol és azota nem akar lemenni a többi pedig még szopizik és vagy 7-et lekéne még dobnom.

Hanyatka hajrá a kezdéshez!!

Kép
póci

Igen, azért kaptam kedvet, néha tök jó dolgokat lehet kifogni ott!:-)
Én is GombócArtúr vagyok sajna... :oops:

Kép
bodza2005

Póci!Én voltam a 6. szavazó :)
hanyatka

Igen, hajrá Hanyatkánk!!!!!!++++++++++++

Kép
bodza2005

1x lehet egy embernek?;-)

Kép
bodza2005

Köszi Póci,igyekszem,szerdától nyomatom a szurikat,husikat :)

Bodzi!Majd elmegyünk babaruhákat vásárolni:)
hanyatka

Aham,csak 1x :(
hanyatka

Jujjjjjjjjj, de jó lesz!!!!! Annyira várom, hogy menjünk!!!!! Lécci húzzatok bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
bodza2005

Köszi Bodzi!

Hu most nézem hogy milyen sokan kezdenek most januárban!

Beus,Katoc Finch,Andi,Kati,Szederina,Hanyatka,Plümi remélem nem hagytam ki senkit ,mindenki hajrá növeszéttek szépen a tüszöket+++++

Kép
póci

Köszönjük a szavazatokat és sajna csak 1x lehet :( .

Kép
póci

Na, ezt nem értem, szavaztam és én is a 6. voltam... :roll:

Kép
bodza2005

Az nem lehet Bodzika,mert amikor rányomtam,akkor ugrott át 6ra :)
hanyatka

Kép
bodza2005

Szederkémet átírtam márciusra.
Ha valaki még javítást kér, szóljon!
Zsembikém, miért javítja ki néhány hónap nevét nagybetűsre, teljesen hektikusan? Most talán jó lesz. :?

Kép
bodza2005

Na, most jónak tűnik.

Alukáljatok, mert álmosak vagytok! Szép álmokat kedves DRK!!!!!!

Kép
bodza2005

Jó éjt édes Bodzika meg Babulonja!!!
Jó éjt Póci meg azoknak is aki még nem alszik :)
hanyatka

Máris alukálsz???
hanyatka

Akkor megyek elmosogatok:)
Smacccc,cupppp
hanyatka

De cukorság vagy Hanyikám!!!:D
A Párom hívja Babulonnak Őt, úgy szeretem ezt a szót!:-)

Kép
bodza2005

Nekem is teccik a Babulonkátok!!! :wink:
hanyatka

Na megyek mosogatni,utánna még benézek,írj nyugodtan,ha meg nem akkor jóccakát! :)
hanyatka

Szerinted milyen nemű lesz Babulonunk, Hanyatocskám?
Tűkön ülök, hogy menjünk már Apánkhoz Uh-ra!!!:-)
Persze, akkor még csak 11. hetes lesz, nem fogja látni.
Én kiskoromban kislányt szerettem volna, majd nagykoromban :lol: évekig csakis kisfiút tudam elképzelni, mostanáig, de fura módon most mindkettőt ugyanúgy szeretném! :D Magammal kapcsolatban sajna nem vagyok boszi... Bezzeg Nálatok simán megmondom! :lol::lol: Igaz? :lol:
Szavaztok Csajok? Összeírom, ki, mit jósolt! :lol:
Yami kiscsajt mondott, Plümi kiscsávót, azt hiszem. Beus is jósolt, Ági is, de már keverem a dolgokat, mostantól jegyzetelem a tippeket!:lol:
Tényleg, Beus hol van a drága??? :roll:

Kép
bodza2005

Jó éjt Hanyatka,Bodza meg a kis pocaklakonak is és mindenkinek!

Kép
póci

Én csajszika párti vagyok!!!! :)
hanyatka

Bodziapunknak egy gyönyörűséges kiscsajt jósolok,a szeme fényét!!!
hanyatka

Képzeljétek egy ismerősöm nemrég jött össze egy pasival,egyszer voltak együtt és 5 hónap múlva érkezik a baba :)
hanyatka

Elmosogattam,csillog villog a konyha :)
Szted.nekifogjak kisikálni a fürdőszobát???
hanyatka

Imádlak!!!:D
Szerintem Ő nagyon díjazná! ;-)
Mostanában mást sem hallok, mint, hogy a barátja Sáráját (2éves) dicsőíti... Én pedig talán egy hajszállal jobban csípném, ha fütyije van, tehát mindkettő tökéletes lesz!!! De komolyra fordítva, teljesen mindegy, mert nem tudná egyikünk sem eldönteni, mi lenne jobb, annyira jó lenne mindkettő, így inkább legyen még egy kistesó később (egyik kisfiú, a másik kislány). Csakis egészséget kérek a Jóistenkétől, semmi mást! Az minden azt hiszem, amit kérhetünk az életben a szeretteinknek. :)

Kép
bodza2005

Neeeeeeeeeeeeeeeeee!
Fürdő, hát... :lol:
Én is most állok neki pakolni, teregettem is az előbb, sajna éjjeli bagoly vagyok, ilyenkor aktivizálódom istenigazából... :lol:

Kép
bodza2005

Na, menjünk tevékenykedni! :lol:
Csak még megvárom, amíg 8 hét és 5 nap lesz a vonalzón... :oops:
El sem hiszed, mennyire várom, hogy Veletek mászkáljak a Bababoltokban és tanakodjunk jókat!!!:D:D:D
Addig kibírom, hogy nem megyek, ezt megfogadtam, amíg Veletek nem mehetek!!!!! Plümi is készül rá! :D

Kép
bodza2005

Így igaz Bodzikám,az egészség a legfontosabb,semmi más!!!
hanyatka

Soon you will be 8 weeks and 5 days pregnant :)Yuppii
hanyatka

Nemsokára mehetünk tündi bündi babarucikat nézegetni :)
hanyatka

úúúgy várom.....
hanyatka

és majd jól adogatjuk tovább a kinőtt rucikat....:)
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: