A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Na, jóvan mán, Pesti csajok! :roll:

Sajt@, má nem tod olvasni, sebaj, majd holnap. Nagyon kellettél ide ebbe a fórumba.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Akire:
Mi is abban gondolkodunk, a 30 km az még ideális távolság.
Lájtos mensi = édes álom számomra. Mindíg hosszú, fájdalmas, niagarás volt. Mostanság legalább nem szokott fájni, de a többi maradt. Le van tojva, a lényeg, hogy vannak akik szeretnek és ez így van jól :)
Muszáj jókedvűnek lenni, különben már rég megzizzentem volna. Alapból életvidám vagyok, de volt amikor 1-1,5 hónapig a Xanax volt a legjobb társam. Nem kívánom senkinek, a pasim 11 év után szó nélkül lelécelt én meg kiborultam. Ma már áldom a Jóistent, hogy megtette, így legalább megismerhettem a Zuram :wink:

Na pusza csajok, tényleg elmentem! Jóccakát :)
sajt@

dita: Hogy hogy csak 10 percre altatnak??? Amikor inszemre szoktam menni, mindig olyan sokáig vannak bent és olyan hangokat is hallottunk, mint a lélegeztető gép hangja. Akkor tubus sincs? Csak mert a másik fóbiám, hogy kiverik vele a fogamat. Kattant vagyok na, ez van. :D

sajt: Régebben én is a két havonta- két hétig mensit tartottam. Amióta stimuzunk és azután jön meg, azóta kevesebb a mennyiség és kevesebb ideig is tart. Egy csajszival beszélgettem a bmc-ben és ő mondta, hogy hatalmas nyálkahártyát szokott növeszteni, ami a beágyazódásnál nagyon jól jön, de amikor leválik az a niagara. Lehet hogy szerncséd lesz vele.

Én békásmegyeri vagyok és nagyon szeretek itt lakni. Mikor felköltöztünk miskolcról, akkor a munkám miatt a XV. kerületben laktunk és ott is jó volt. Egyszer hajóval feljöttünk békásra és akkor azt mondtuk, hogy ha egyszer itt lakhatnánk...aztán mikor lakást kerestünk, akkor kiderült, hogy nem is olyan drága. Amit én nagyon szeretek, hogy 10 percre van a Duna. Imádok a gáton sétálni. Persze mi is szeretnénk egy családi házat, de a pletykás szomszédok nekünk sem hiányoznak. Itt csak a közvetlen szomszédokat ismerem, de ők jó fejek.
vicky79
Budapest III. kerület

Na sziasztok - ha van itt még valaki! :)
Ha már a lakás-kérdésnél tartunk: én világ életemben Angyalföldön laktam. Aztán belibbent a képbe Apa, és kiköltöződtem hozzá Konyakkal (a zebbel) Kistarcsára. Onnan meg átcuccoltunk Kerepesre egy újépítésűbe - másfél éve itt lakunk. Az egész környék kertesházak, csak nálunk van pár társasház. A mienkben speciel tök jó a csapat. Jó itt lakni. Csak azt szoktam meg nehezen, hogy itt du hatkor meghal az élet. Ha meg el akarok menni vhová, akkor csak kocsival lehet, mert hazajönni este 11 után már nem egyszerű. De a jó levegő kárpótol mindenért!

Akire!
Hétfőn jelzem, mit mondott Szűcsdoki, és akkor már bevésheted azt is a táblázatba! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

hello lányok!

:oops: :oops: csézjang:összetévesztettelek sajt@-al! :oops: :oops: egyébként mizus nálad???

Sajt@:remélem segíteni fog a gyogyi amit kaptál és nem kell kaparászni :? :? :? :?
sting1982

ha már most is összekevertem vkit megőrülök :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: látom minden nap kell titeket olvassak mert elvesztem a fonalat :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Puszika mindenkinek szép napot!!!!!! :lol: :lol: :lol:
sting1982

KAKTI!

ÍRJ HOLNAP ESTE MI VOLT, kedden majd én is!

AKIRE!

Készítsd a táblázatot mert kedden meglesznek az infók rólam is! :lol:

NANYA!

Én Gazdagréten laktam 3 évig az expasimmal a lakótelepen, aztán amikor vége lett / hálisten! / akkor a mostani férjemmel már ide költöztünk Martonvásárra a lakóparkba.
Én imádom a vidéki életet, / bár lehet hogy én azért mert én vidéken is születtem /a nyár esti illatokat, tücsökciripelést, kertben futkározást, jó levegőt, télen a hófehér tiszta havat amit még senki nem járt össze, bogárgyűjtögetést a kisfiammal, pókhálókeresést, folyóba kavics-és gesztenyedobálást.
Ha meg nyüzsire vágyom, bemegyek Pestre csavarogni, vagy színházba, étterembe a férjemmel, de estére jó hazajönni a csendbe./ Budapest tőlünk kb: 30km / Azt hiszem ez attól függ ki mit szokott meg.

Csupán egy vágyam van: A mostani társasházból egy saját családi házra vágyom nagy kerttel. Szép álom. Néha megőrülök a szomszédoktól, le se sz..ják hogy alszik a gyerekem pl, mert egész nap fúrnak, kalapálnak, és meg se kérdezik előtte annyi agyuk sincs, köcsögök sokszor. Na ezért akarok egyszer majd családi házat!!! Talán majd a következő életemben lesz rá pénzem... :cry:
csézjang

STING!

Én is sokszor hülyén érzem magam hogy nem tudom kivel mi van, mert lehetetlen napról napra követni hogy kivel mi történik,viszont minden nap meg nem tudok feljönni a netre. Pl, most nem tudom veletek mi van? :roll: apa eredményei megvannak? mikor lesz leletösszesítő?
csézjang

VICKY!

Sztem ez nem tubusos, hanem ún. rövid altatás / kb: 10 percig tart / van a BMC-ben, amit nőgyógyászati kisműtéteknél szoktak alkalmazni, csak egy vénás injekció a karodba és már alszol is, legalábbis nekem eddig mindig így volt. Én úgy tudom hogy csak a komoly műtéteknél csinálnak tubusos altatást, ol: méh kivétel vagy ilyesmi, szóval NO PARA :wink:
csézjang

A táblát már nagyjából frissítettem, de akkor még megvárom a mostani hetet, mert most megint sok esemény lesz.
Holnap Kakti-nak és Nekem lesz infó, kedden Csézjang-nak, szerdán Dita megy bogyókukucsra, csütörtökön pedig Rony tesztel.
Megint izgalmas hetünk lesz.

Dita,RONY!
Holnap kiderül melyikőtökkel randizok BMC-ben. Vagy szerdán (bolondok napján) Dittával vagy csütörtökön Ronyval.

Kép
akire79

Szöszi!
Te most végülis mikor tesztelsz?
Nagyjából kiszámoltam, hogy mikor kellene, de sajnos kicsit bezavar a Húsvét (mert ha minden igaz Húsvét vasárnap lenne a 17. napod), így én április 10. pénteket írtam be Neked a tábliba.
Majd írd meg, hogy mikor, mert akkor javítom :lol:

Kép
akire79

AKIRE! segítenél hol tudom megnézni a táblázatot? :roll:
csézjang

Nyanya
Gazdagrétről nekem mindig a Szomszédok sorozat jut az eszembe! :lol:
Az exem mindig oda akart költözni imádta azt a helyet, én egyszer jártam csak ott, de szimpatikus volt.

Akire
Nekem is világ életemben 2-3 napos lightos volt a piri. Most amikor elkezdtem a decát szúrni mondták hogy közben majd meg fog jönni. Kérdezte is a dokker, hogy volt közben menstruáicó. Mondom igen! Kérdi hogy de rendesen? Mi az hogy - válaszoltam. Majdnem egy hétig tartott és nem győztem cserélni, Elég durva volt, igaz nem fájdalmas csak sok. Nekem általában csak a derekam szokott leszakadni, mást nem szoktam közben érezni, és most ebben az évben már nem is nagyon lesz rá alkalmam szerencsére. De király!
Rituálisan elégetem a szárnyas betéteket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky
A szobában ahogy fekszetek sorban mennek a lányok. Az egyik kiment 9.30-kor akkor a másiknak már szóltak is hogy kezdjen el készülődni pipilni meg miegymás mert nemsokára ő jön, 10-15 perc múlva már hozták is vissza a szobatársat és mehetett a következő.

dita75

csézjang:hát mi nem igazán haladunk most jelenleg! :cry: :cry: :cry:
páromnak hétfőn kérek időpontot de már előre félek hogy fogja bírni.... :roll: :roll: :roll: :roll:
a táblázatot akire csinálta szuper ötlet !én nem tom pontosan melyik oldal de szerinet 10-12oldal visszafelé biztos van!de Akire tudja :lol: :lol:
sting1982

Csézjang!
A táblát majd én teszem fel ide a jövő héten, mert megvárom, hogy legyen mit beleírni.
Hidd el észre fogod majd venni, elég nagy!

Dita!
Nekem most az Utro miatt (gondolom amiatt) még kevesebb volt, mint azelőtt... Csak fél napig tartott :shock: :shock:
Mondjuk örülök neki, csak azt nem akarom, hogy ne tisztuljak ki rendesen. Nekem azt mondta a doki anno, hogy mivel vészesen vérszegény vagyok, így soha nem fogok túl sokáig és túl sokat BLÁDIMÉRIzni :lol: Nekem is a derekam szokott fájni és görcsölök is, ja és megváltozik a bőröm illata és nem marad meg rajta semmilyen parfüm...
De jó Neked, szerintem vagy 2010. májusáig elfelejtheted a betétet :lol:

Kép
akire79

Kép Mindenkinek!

Csézjang:
a táblázat az 576. oldal közepefelé van.
Jó bogarászást, amíg nem lesz új!
sajt@

MINDEN CSAJ!!!!

Csajok tudtok segíteni hogy inszem után hányadik napon érdemes tesztelni amikor már tuti nem zavar be a tüszőrepi / vagyis nem mutat hamis pozitívat/?????
Ki mit tapasztalt ez ügyben?????? :roll: :roll: :roll:
csézjang

Sajt,

köszi!!!
csézjang

Szívesen.
A tesztelésben nekem még nega eredményeim voltak, nemtom :?
sajt@

STING,

Mitől tartasz?

Párod nem bírja az ilyeneket/ mármint mintavétel, várakozás?/?? Az enyém meglepően jól viseli pedig a férfiak általában nem bírják az ilyet.
Nem bírja hogy ott kell mintát adni? Vagy mi a gond???
Sajnálom, pedig nincs más megoldás ha babát akarunk, nem? Ne csüggedj, majd csak ráveszed hogy muszáj!!! :(
csézjang

SAJT!

Sajnálom, hányadikon vagy túl? mármint inszemen? Engem clostyztak még nyáron BMC előtt 4 hónapig de mindig nega lett a vége, kivéve egyszer hamis pozitív a pragnyltől :(
csézjang

4. inszemem volt, még a pragnyltől sem pozitív és mindíg meg is jött mire menni kellett volna a BMC-be.
Na majd most! (mármint, ha egyszer elmúlik végre :) )
sajt@

csézjang:a gond hogy nagyon türelmetlen!minta adásnál is kérte legyek vele szóval együtt adjuk le :oops: :oops: de egyébként akar ő is babát de ő úgy gondolta eddig majd jön és hát 4éve nem jön,igy hát szerintem bonyolult neki ez az egész babás ügy !de hát ez van ha szeret és akarja hogy én legyek gyerekei :lol: :lol: :lol: :lol: anyja akkor el kell viselni el kell fogadni ezeket a tényeket :shock: :shock:
sting1982

sajt@ 4inszem???oh te szegényke :( :( :( :( :( :(
de majd most sikerül :lol: :lol: :lol:
sting1982

csézjang:én is szedtem clostylt!én 3hóig de nekem elég v olt a bogyó mert igy is szép kis tüszőim lettek!miért kelett neked pragnyl??az ilyen repesztő?
sting1982

STING!

A clostytól nekem is hatalmas és több tüszőim lettek, a doki csak ámult milyen szuper és nagy tüszőim vannak, sőt egyszerre több is volt sőt még mondta is egyszer hogy na most tutit az iker! - mégsem lett eredménye.
Egyszer adott a 4.-dik hónapban tüszőrepit és időzítetten szexeltük mégsem történt semmi... :cry:
Utána meguntam / mert closty előtt semmilyen vizsgálatot nem végzett/ és orvost váltottam vagyis eljöttem a BMC-be ahol rendesen kivizsgáltak minket, és kedden meg is tudjuk mi a gond.

:)
A tüszőrepit akkor én tök megéreztem, szúrt a hasam alja mint az állat, és szexeltünk is orrba szája előírás szerint
:oops: mégsem estem teherbe...A franc se tudja miért. Pedig apánál minden rendben és nálam is átjárható mindkét pe.vezeték. Csak a horomnjaimmal lehet gond, vagy nem tudm, lehet hogy semmi bajunk, ezért lesz sztem inszem, de majd kedden Szűcs elmondja.
csézjang

CSAJOK!

TI szoktatok tesztelni inszem után vagy megvárjátok a pisitesztet a BMC-ben??????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
csézjang

csézjang:én is ugyanígy jártam mint te!nekem is mondták mikor "kell"sexelni de nálunk sem volt semmi..... :cry: :cry: :cry: +++eredmény!
nekem sem csináltak alapos vizsgálatot nálam csak hormonokat néztek!apa eredményei jók voltak azt mondta doki hogy bár mindenkinek ilyen eredményei lennének de hát nem jött össze a manóka igy én is váltottam dokkert :cry: :cry: :cry: :cry:

egyébként ha nekem is azt mondja szűcs doki hogy inszem
:lol: :lol: akkor én tuti megvárom majd a pisi tesztet mert hát én már annyit teszteltem eddig amíg próbálkoztunk hogy ha megint nega eredményt kapnék...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: kilennék
de vmi 10 valamennyi nap után szoktak tesztelni asszem :oops: :oops: :oops:
sting1982

Sziasztok Csajok!

Kicsit el voltam tűnve, mert nem volt netünk, úgyhogy volt mit olvasnom!

Vicky!

Sajnálom! De nehogy feladd!! Én minden kezelés előtt egyre jobban arra koncentráltam, hogy sikerülni fog, és előbb utóbb be is jött!!!

Vacak!

Holnapra szurkolok neked, hogy engem követhess!!!

Egyébként ma az ügyeleten kezdtünk. Reggel volt egy kis pecsételésem, és ugye azt mondta a doki, hogy ha ilyen van, akkor azonnal kórház.
Be is mentünk a helyi kórházba. Meguh-ztak, és láttak egy 6 mm-es petezsákot. De a doki azt mondta, hogy ő nem mndja biztosra, hogy ez terhesség, de engem megnyugtatott.
Egyrészt azért, mert méhen belül volt, másrészt pedig, mert azóta nincs pecsét.
De sokat nem tudtak volna segíteni, mert azt mondták menjünk Pestre. De mivel azóta semmi baj, megvárjuk a szerdát.

De legalább láttam rizsát!!! (Így nevetük el, mert azt olvastuk, hogy ilyenkor akkora, mint egy rizs szem. :oops:

Kép

Kép
vevikk

Hahó!
Szép estét Mindenkinek!

Hááát egyre inkább izgulok, pedig tényleg nincs nagyon miért. Talán inkább attól tartok, hogy nehogy valami olyan derüljön ki a leletekből, hogy még mindig nem kezdhetünk bele a projektbe... Na, mindegy. Megpróbálok ilyenre nem is gondolni.
Holnap, ha gépközelbe kerülök, jelentkezem.

Csézjang!
Mintha korábban vkinél úgy olvastam volna, hogy 14. vagy 17. napon érdemes tesztelni... De ez nem tuti, csak így rémlik!

Lányok!
Ha holnap visszük magunkkal a házassági anyakönyvi kivonatot, azt az ottani fénymásolón lemásolják? Vagy ejtsünk útba egy fénymásolót?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Dita!

Szerdán találkozunk!?
Nekem reggel kell mennem, mert a doki azt mondta, hogy lehet, hogy elküld vv-re.
Bár,amit ma láttam az alapján nme küld, mert csak akkor kell mennem, ha nem lát semmit.

Kép

Kép
vevikk

CSÉZJANG
A tüszőrepi kb. 10 nap alatt kiürül a szervezetből. Én inszem után 13-14. napon teszteltem bár a doki a lelkemre kötötte hogy csak a 15-en csináljam, de hát türelmetlen voltam! :oops:

A clostitól nekem is félidőben 34 mm tüszőim voltak, sztem az már baromi nagy. NEm is lett belőle baba.

VEKIKK
De jó hogy szerdán te is jössz!
Rizsa biztosan jól van!
Cuki név! 8)

Én sztem 9 előtt semmiképp nem érek oda. Attól függ hogy honnan megyek, mert lehet hogy előtte nap kimegyek anyumékhoz ha már úgyis megyek pestre.
De akkor sem érek oda korán mert Vác környékén laknak, és vonattal kell tőlük is mennem.

KAKTI
Eltették az eredetit, úgyhogy ha kell róla másolat akkor bizony csináljatok egyet.

dita75

No, ácsi!
Az eredetit nem vehetik el!!! :?
Mindenképp másolatot viszek!
Köszi, Dita, hogy szóltál! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti:
Volt olyan papírom amit ott másoltak le, mert nekem is csak egy pld. volt belőle. Ha megkéred, biztos megteszik. Azonban ha nem bízol ebben, inkább másolotasd le előtte v.hol.
sajt@

Tőlem nem vették el az eredetiket... (igaz, szinte mindenből vittem az elején másolatot)
sajt@

Sziasztok!
Én az eddigi összes (1 azaz 1) inszememnél megvártam a BMC-s pipitesztet. Nem akartam semmilyen irányba elmozduló hamis eredményt kapni.
Amúgy a 14. nap előtt semmi értelme tesztelni, ha meg már addig kibírta az ember, akkor az a 3 nap már igazán nem sok!
Én örülök, hogy így csináltam, mert legalább még volt 3 napom, amíg reménykedhettem. Ha hamarabb csináltam volna tesztet, akkor teljesen kiborultam volna. Nekem így könnyebb volt, mivel mások előtt soha nem borulnék ki,aztán a BMC-ből dolgozni mentem, tehát nem látszódhatott rajtam a kiborulás :oops:
Ja és megspóroltam a teszt árát, amit befektethettem az újabb Merional adagomba :lol:

Kép
akire79

Csézjang!
Majd írd meg légyszi az adataidat a táblához, mert azok még hiányoznak (kor,lakhely,orvos,ok,beavatkozás,mikor).

Áfonyácska!
Te is írd meg légyszi az adataidat, mert Téged is betettelek a táblába egy kis szivecskével, ami a sikert jelöli!

Kép
akire79

Akire:
Mindrenkinek más a jó. Én megőrültem a kíváncsiságtól, azért teszteltem, meg persze azért is, mert közben meghozták a meg sem rendelt bládimérim :evil:
sajt@

Vevikk
Örülök neki, h láttad csírácskát. Nekem a legnagyobb parám hogy méhen kívüli lesz, mert a bal oldalam szúrkál jobban.
De holnap minden kiderül....

Enikõ
vacak2

Akire!
Kivi vagyok mikor jössz még a héten. Jó lenne találkozni :)

Vacak!
Úgy hallottam a méhen kívülinél igen erős tünetek vannak. Ne aggódj előre ilyeneken, nem lesz semmi holnap, csak megnyugtatnak hogy minden ok.

Szerintem sem érdemes tesztelni sokkal hamarabb, mint az eredményhirdetés. De azért előtte lévő nap már azért mutathat(na) valamit a teszt.
Nálam most a 13.-ik nap van, ott a teszt a szekrényben, legszívesebben ellőném hogy mi a helyzet. :lol:
Viszont érdekes, hogy 3 napja olyan érzésem van, mint amikor a tüszőrepit beadtam és utána ott görcsölt (feszült?) a hasam. Jó lenne már csütörtök lenne, na jó szerda is elég lenne :lol: :lol:
Jön még valaki csütörtökön?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Vacak!
ugye neked is Sz. az orvosod?
Holnap én is ott leszek a váróban, UH-ra várva. Ha gondolod akkor keress meg. Még nem tudom miben leszek, de sötétbarna, vállig érő hajam van, és olvasni fogok egy zöld kötésű könyvet.

Ne izgulj, nem lesz holnap semmi baj, hidd el minden rendben lesz!
A méhenkívülire pedig ne is gondolj!

Kép
akire79

RONY!

Hát én tuti nem bírnám ki, ismerem magam, főleg a 13.nap már biztos eredményt adhat. Irigyellek ha kibírod, én megőrülnék a kíváncsiságtól!!!
Rajtam szoktak meggazdagodni a Rosmannok, DM-ek és Gyógyszertárak.....
Mikor tesztelsz??????Megváros a BMC-s tesztet???

AKIRE!

Megírom kedden este. Egyébként 32 éves vagyok és Szűcs a dokim. A többit kedden. Köszi!
csézjang

Rony!
Én igyekszem, de nem rajtam múlik. Szerintem inkább szerda lesz a napja, de a csütörtöknek jobban örülnék, mert akkor pénteken már nem mennék dolgozni :lol:
Amúgy én is szeretnék már talizni Veled.
Annyira drukkolok Neked, jó lenne ha jó hírt hoznál csütörtökön.
Nekem ennyi nappal a teszt előtt már mensis érzéseim voltak, a melleim teljesen leapadtak, szóval a szúrkálás, görcsölgetés jelenthet jót is!

Kép
akire79

KAKTI!

Én is tök attól félek hogy kedden v.mi kiderül hogy még valamiért nem kezdhetjük el az inszemet,a többi nem annyira érdekel mert azt lehet orvosolni ha nem nagy a baj, csak nem akarok megint veszíteni 1 hónapot!!!! :x
csézjang

Akire
Megkereslek:)

Enikõ
vacak2

Lefekszem csajok holnap este várom a beszámolókat hogy kinek mi volt, aztán kedden majd jövök az én lelet összesítőmmel, mindenkinek jó sorban állást holnap, brrrrrrr hétfői tömegnyomor..../ azért ne álljatok sokat az esőben :( /Jó híreket hozzatok, puszi jó éjt nektek!
csézjang

Én is búcsúzom, mert korán kell kelnem.
3/4 7-kor már ott akarok állni a véget nem érő sorban....

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
akire79

Kicsit megnyugtattatok az altatással kapcsolatban. A második inszemnél álltunk a folyosón és a csajszi 45 percig volt bent! Legalábbis én se kijönni, se bemenni nem láttam senkit. És tényleg olyan volt, mintha lélegeztetnék. Na akkor azt mondtam, hogy ezt nem akarom. De ha tényleg csak 10-15 perc és csak egy szuri, akkor már csak az attól való félelmemtől kell megszabadulnom, hogy túlaltatnak.

dita: Mennyi idő múlva tisztul ki az ember? Mindenki kap infúziót? Az kb. mennyi idő alatt megy le? Bocsi a sok kérdésért, de kezdem magam felkészíteni rá. Vigyázz azzal a betét égetéssel, műanyag és büdös. :D

csézjang: Már az inszem utáni 14. cn-en lehet szerintem, de nekem is mindig negatív volt, úgyhogy nem tudom. Én szoktam előtte tesztelni, de most is csak az aznap reggeli vizeletből teszteeltem, amit vinni kellett. A mostani eredményhirdetésem okán jól is tettem. Kijött az asszisztensnő és megkérdezte, hogy vérzek-e már! Ha nem tudtam volna, hogy negatív a teszt, akkor ez nagyon rosszul esett volna. aztán kérdezte, hogy megyünk-e tovább. Mondjuk nekem a bmc-ben már el is kezdett megjönni, úgyhogy nem lepődtem meg, de megfogadtam, hogy legközelebb is reggel megcsinálom a tesztet.

vevikk: Köszi a biztatást, most szinte biztos voltam benne, hogy sikerült, és mégsem. Nem a pozitív gondolatokkal volt a baj. Babás műsorokat néztem és otthon maradtam két hétig, nehogy felidegesítsenek. Majd legközelebb. Azért a pihenés jó volt. Rizsa aranyos lehetett, de azért az izgalmakat nem irigylem.

Aki már kapott puregont: Ezt is keverni kell, vagy ez toll? Mert nekem olyan még nem volt. A tollon is kell naponta cserélgetni a tűt?
vicky79
Budapest III. kerület

Most csak olvasgattalak titeket, holnapra... Mit holnapra! Egész hétre egy nagy vödörrel nektek!
Bíztató híreket szertnék kapni, kívánom, hogy sikerüljön amit szeretnétek! Nem baj, ha kis lépésekkel haldtok, a cél a lényeg :)

Kép
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: