A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ó Szépem, a francba! Na de öröm olvasni, hogy nem vagy elkeseredve, úgyhogy várjuk akkor a mensit :wink:

Póczi!!! Ti már így álltok???? Hu, Pke még az ülésnél tart, illetve ül egyedül, de fel nem ül. Állni feláll az ölemben ha van, de így azért nem :shock: Gratula!
Majd teszek este képet róla, mikor alszik, azt hittem ma tudok jönni mert egyedül vagyunk éjjelig, dehát nem hagy, most alszik egy kicsit remélem :roll:

Na sejtettem ám Bodza, h nem olyan egyszerű ez a dudorozás :roll: Az én kézügyességemmel nem mennénk messzire :oops:

Ilyen kesveset hízni lányok!!! És Ági, neked pedig akkora hasad is van és már a felén is túl vagy! Én 23 kilót híztam az egész alatt, ebből félidőre megvolt 10 :oops: :lol: És mindezt Dévai gondozásában, de már írtam sokszor, csak mostmár röhögve gondolok vissza rá :lol: Durva volt nagyon :lol: Ügyesek vagytok!
Csinálhatom is a 90 napost bőszen, de már csak 5 kiló maradt :lol: . Na jó, 7 ha a süldő lányzó formámat nézem :lol:

Hajrá Tatu tüszők, meg még nem tom' mit akartam már megint.

Nálunk külön van még az egészséges és beteg rendelés a gyerekkel is, illetve a védőnő sem a doki rendelőjében rendelt hanem egy erre fenntartott épületben :roll:

Ági, ja! Többször megkukkoltam már a kocsidat, el vagyok ájulva teljesen! NAgyon jó!!! BAccus, én azért félnék kicsit, nincsenek aggodalmaid semmi, hogy 3 egyszerre? Én ha a kettőbe gondolok bele is kicsit megijednék :roll: Azonkívül, hogy fantasztikus lehet.
beber77

Beber, én is a 90 naposon gondolkodom, de szopi alatt nem lehet, vagy igen? Nem hiszem

bea
öreganyu

Csajok, rendezgetem a "régi " dolgaimat, találtam pár linket akinek van ideje olvasni (nekem néha még pisilni sincs):
www.child.com
www.familyfun.go.com
www.pregnancymagazine.com
www.parenting.com

bea
öreganyu

Beber! :lol:
A szalvétásat például tuti meg tudnám Neked 2 perc alatt tanítani és menne!!!:D
Dévai mit szólt, amikor ennyi kiló plusz lett? Mondjuk, Te normál súlyról indultál... :oops: , ellentétben velem... :oops:
Nagyon kis ügyi vagy és fegyelmezett, hogy már le is fogytad szint mind!!! Elismerésem!! :D

Jé, Tatus, akkor ez a pozíció miatt fájhat! Tudod, nekem is hátra került az első után a bal pf a méh mögé. Szerencse, hogy ettől még nőnek Neked benne!!! Hogy van ez pontosan, hogy Ágika teljesen Rajtad fekszik? Nyom is vagy hogy van ez? Nekem legutóbb éppen készült feküdni, de megúsztam... :lol:

Kép
bodza2005

szopi alatt nem tudom ezt lehet -e, sztem szopi alatt semmidiéta nem tanácsos. Pke nem hajlandó szopizni 2 hete, tuszmákolom neki, de nem kéri. Azért próbálom reggel és este, de már bevenni sem hajlandó nagyon (7 hós 1 hét múlva). Úgyhogy csak ezért kezdtem el persze :) Pke már a masszív kajákra megy rá, nem játszadozik "holmi tejcsiért" :lol: Különben eszik már mindent a toj.fehérjén kívül, valszínűleg ezért sem kell neki :roll:
Itt egy kép gyorsan, kihasználom míg alszik, az a tuti:
http://kepfeltoltes.hu/080114/CIMG3828_ ... es.hu_.jpg
beber77

Bodza, Dévai az őrület határán volt, sejtheted. :lol: Mondta, h ilyen ezer éve nem volt nála és mindezt nem "alaphangon" tette, hanem elég erőteljesen és nagyon mérgesen mondta a magáét :oops: Pke végülis csak 3, 25 kiló volt és 53 centi, szóval szépen kipárnázódtam :lol: Na akkor nem volt ilyen vicces mondjuk, tényleg durván osztott :oops: Az aktuális "mérlegelő" asszisztens kezdte az osztást, Dévai meg mondta a magáét bent, már úgy szólított be mikor mosolyogva mentem be, hogy mindjárt nem lesz ilyen jó kedvem :oops: . Ne akarjátok megtudni :?
Nem kellett nagy önfegyelem ám, szoptatással lement sok, pedig ettem rendesen. Óriás energia ám. Szülés után mndössze 8 kilóval voltam könnyebb, aztán szopi alatt lement majdnem 10. Az első 3 hónapban. Úgyhogy csak most kezdtem az önfegyelmet gyakorolni :oops:
beber77

Bodza, te maradsz a Dévainál? Erre nem tudtam rájönni, biztos ott kihagytam az olvasást vagy nem tom'. pedig figyelek.
Cyprussal mi van? Nem tudjátok? Valahogy ő is benne lehet már a sűrűjében vagy nem? Vagy lemaradtam vmiről?

Megyek gyorsan uzsit csinálok Pke-nek mielőtt teleírom az oldalt.
beber77

Hát a Dóri is megeszi már a csülökpörköltet is :lol: :lol: , de mégis legszívesebben a cicivel a szájában létezne. Nappal nem bánom, engem nem zavar, ha jó neki, na de éjszak! :roll: :roll:

bea
öreganyu

PKE nagyfiúnak gondolja magát, biztos azért nem kéri a tejcsit :lol:

Beber: és hogy bírtad ezt az állandó izélgetést a súlyod miatt, többet ettél sokkal vagy mitől volt ilyen sok?

Bodzi: benn volt a fél személyzet, Ágika írta a gépbe az adatokat, Zsuzsa feküdt rám ill. a köldök mellett balra és jobbra iszonyat erősen belepaszírozott az ágyba, úgy h lilult a fejem, jó vacak volt

:shock: ja és bejött még a Gyöngyi is.

Múltkor is hasonló volt, ezért ajánlották, h mindenképp kérjek altatást.

Anikó
tatulány

Anyus! De jót dumcsiztunk!:D

Beber!
Pittike édes kis pofa!!!:D Jó kis csibész pofikája van!!!:-)
Igen, maradok Dévainál!!:-) Imádom Őt!
Kicsit tartok tőle, hogy milyen a János Kórház és hogy bánnak Apánk pácienseivel, de annyira Nála érzem magunkat teljes biztonságban, hogy nem megyek máshoz. Még Iron doki jött volna szóba és a Szent Imre, azt a Kórházat jobban csípném, voltam is előadásokon tavaly nyáron. Remélem, Apánk augusztus 20-tól megy csak szabira, ahogy tavaly, mert akkor még éppen beleférnénk a menetrendjébe.:D
Az sem tetszik a Jánosban, hogy császárnál nem lehet bent az Apuka, de még egy üvegfalon sem láthatja a kis családját, pedig egy csomó helyen ez nem gond (Sote I. pl.bent lehet, St.Imre üvegfalon keresztül jelen van stb.) Nem tudom, a korom miatt és azért, mert első szülés vajon lehet-e normál úton szülni? Megkérdezem a Zapánkat 23-án.:-)

Kép
bodza2005

Jézusom Tatus! Gyöngyi is nyomta? Mindenkit megmozgattál Bébikém?
Szegénykém!!! :oops:

Kép
bodza2005

Nekem nemrég azt mondta, h az, h lombik még nem indokolja a császárt...életkorilag hogy van azt nemtudom.

Gyöngyi csak benézett és ha már ott van ott is maradt.

Mégis maradsz....????

Anikó
tatulány

...mármint Dévisznél....

Anikó
tatulány

Bodzikám irtam pü-t.

Tatuskám nem lehetett semmi hogy rádfeküdtek.

Andi
zsembi

Igen, megvan, várom, hova szeretnéd (mail)!? :D
Cuppppppppp

Kép
bodza2005

ide és ird majd le hogy csináltad jo. Nem vagy skyppen pedig dumcsizhatnánk.

Andi
zsembi

Tatus: a fizetős lombiknál a gyógyszerek még támogatottak, de a vizsgálatok közül semmi. Ez azt jelenti, hogyha a Nyírőbe mentem vérvételre, akkor minden vérvételnél ki kellett fizetnem az aktuális vérvétel piaci árát. (egy östradiol kb. 2000 Ft). De cserébe vizitdíjat nem kell fizetni :wink: Elvileg az EKG, vizelet, stb. is fizetős lenne, de ha a háziorvosoddal el tudod intézni, akkor ő felírhatja és nem kell fizetned.

Szépem: a következő hónapban annyira megszokottá fog válni ez az egész, hogy ettől fog sikerülni. Nekem is így jött össze a múltkor!!

Én is maradok a Dévainál, de valószínűleg nem a Jánosban fogok szülni, hanem megyek a Telki kórházba. Bodzi ha érdekelnek a részletek a miértről, akkor leírom priviben.

Ez a kisbaba tündéri!

Én is bízom abban, hogy a szülés és a szopi le fogja vinni a kilókat! Akkora már most a hasam, hogy mindenki kérdezi, hogy ugye 1-2 hónapon belül szülök, vagy ikreim vannak :roll: Szóval nagyon nagy a korához képest. Állítólag lehet, hogy a sok vitamin miatt, mert körülbelül annyi vitamint kell ennem, hogy ha viszem magammal napközben, akkor azt hiszik valami komoly betegségem van, hogy ennyit szedek (napi 14 tabletta) :shock:
kiscsiko1

Zsembi - beszéltem még a doki után Andival, kérdeztem tőle ezt a torna dolgot, hogy a köv kezdésig esetleg elmennék én is, de az vele a bajom, h nincs túl közel, s a parkolás is bajos kissé, nem? ez az arwen hasonló a női jógához vajon?

Úgy lefárasztottam az idegeimet, hogy hazajöttem, s azóta alig térek magamhoz, le is dőltem kissé, meg jól bekajáltam 2x.

Tatus - nem lehetett kellemes, de kívülről annál viccesebb...
szépem

Elküldtem a prividre Zsembike!
Hát addig bénáztam, amíg sikerült... :lol:

Kép
bodza2005

Kiscsikó - remélem, hogy így lesz! rutinnal már nem lesz gond, az tuti. Te is majdnem mindig túlstimus voltál, igaz? olyan rossz, h Apánk minden alkalommal el akar temetni túlstimu miatt..... :-)
Miért szedsz ennyi vitamint??? ezért hízol! doki mondta?
szépem

Kiscsikó!
NAGYON ÉRDEKEL!! Köszönöm! Az ottani árak és minden érdekel!
Köszi!!!:D

Kép
bodza2005

Beber - betojás, h Pkének milyen jó kis zsíros pofija van! ez a babaháj a legfinomabb, igaz? :lol:

Tatu - nem láttam ma azt a lányt, akivek pénteken megbeszéltük, h együtt megyünk a műtőbe. Tudsz róla valamit?
szépem

Én szinte mindig túlstimus voltam, volt olyan, hogy az östradiol szintem (ami csak 4000 lehet max) 6000 volt, ezért akkor is koporsót akart nekem rendelni. Be voltam tojva végig, de saját felelősségre megcsináltam. Mégsem így jött össze. Az utolsó előtti alkalommal (túlstimu után) megint nekiugrottam egy hónapra rá, és akkor alig kellett bármilyen szurit kapnom, mindenből 1/8-ot, Cetrotide-t egyáltalán nem, mert annyira "emlékezett" a szervezetem még az előző alkalomra, hogy nem kellett nyomni az adagokat jobban. Ezért én ebben hiszek, hogy ez sikeres lesz! A másik az, hogy egy idő után az ember belefárad az állandó izgulásba is, és lesz, ami lesz alapon csinálja és úgy bejön!

Apánk írta fel a zsák vitamint, kötelező adagolásokkal. De mostanában elkezdtem lázadni és felezem őket (remélem nem olvassa), mert félek, hogy mammutot szülök!!

Bodzi küldök mindjárt privit!!
kiscsiko1

Kiscsikó - ezt én sem értem, miért írt fel ennyit, mikor , ha rendesen táplálkozik valaki, szerintem felesleges, max egy szem vmi komplex elég lenne, meg folsav. Így viszont jogos a hízás, mond meg neki. Amúgy meg 5 kg egyáltalán nem vészes.
szépem

Szépem mindenképpen jo lenne ez a torna, sajnos tényleg elég nehéz parkolni de azért nem reménytelen. Sajnos nekem sincs közel de szükségem van rá hiszek benne hogy segithet. Igen hasonlit a jogára vannak benne joga alapu mozdulatok.

Andi
zsembi

Andi
zsembi

Zsembi!
Ha bármelyik sor végén entert nyomsz, akkor jön közben is új sor, nem csak a végén. oda egyenként lehet bemásolni, rubrikánként sajna (én legalábbis így bénáztam vele). Most az Albi é Ági között tűnt el a vonal, nem értem, miért és az utolsó 3 hónap nagybetűs lett... Ha lesz új adat és felteszed, ezeket még javítsd ki és akkor így jó már, nem? Szerintem nem túl nagy így. Pussssssssssz

Kép
bodza2005

Bodzikám köszike kipróbálom most igy hagyom eggyenlöre igy jo szerintem ugyi. :)

Andi
zsembi

Oksika!!!!:D

Kép
bodza2005

Hú, most megnyitottam ezt a frissített táblázatot, és olyan jó látni a tetjén azt a sok sárga sort :D
Előbb-utóbb mindenki "besárgul", meglátjátok! :!:

Szépem, sajnálom, hogy le kellett állnod! :( De legközelebb biztosan sikerül végigcsinálni!

Egyébként én is egy "alulműködős" vagyok. Így rásegítéssel is csak 1-2 tüszőt növesztek havonta. Bár nyilván más a gyógyszerezés, mint a lombiknál (??? - na, ebben most nem vagyok teljesen biztos). Szóval mindig meg is kapom a magamét Dévaitól :roll: De most legalább nem egy oldalon tanyáznak, hanem mindkét oldalra növesztek egyet-egyet. 8)

És egy kicsit vissza is olvastam az előző két napot…szóval:

Ági! Azt hiszem, hogy az egy valódi fordulópont lesz, amikor végre megérzed a piciket! Talán akkor amikor már kézzel foghatóan jeleznek, adnak támpontot majd ahhoz is, melyik név illik hozzájuk. Mostanában egyre gyakrabban hallom, hogy a párok a szülésig megtartanak 2-3 név opciót, és amikor megszületik a baba, akkor választják ki a hozzá leginkább illőt!

Plümő! Sikerült a lábadat rendbe hozni?

Hanyatka! A shopping a legjobb gyógyír mindenre :D Ha más nem, egy kis sál/kendő vagy bizsu mindig beficcen olyankor, amikor rossz a kedvem. És az a piros cipő biztos jó választás volt! 8) Ebben a szürkeségben olyan jó ha néha egy-egy színes, akár bevállalósabb darab jön szembe az utcán. Mindig jó kedvem lesz a színes emberektől. :)

Zsembi! Erre a tornára hol lehet benevezni? Vmit kellene kezdeni…itt a tavasz! Na jó, még nem, de mindjárt.

Bodza! Ez a természetes szülés engem is aggaszt egy kicsit… a mi öreg csontjaink már lehet, hogy nem tágulnak olyan könnyen :? Nem tudom, hogy melyik kockázat a nagyobb: a császár rám nézve (a lehetséges rövid-hosszú távú szövődményekre gondolok), vagy a hüvelyi szülés esetleges komplikációi a babámra nézve… :roll:

Na, egyelőre én még (sajnos) nem tartok itt, de azért szoktam ezen gondolkodni. Persze azt mondják, hogy orvostól/kórházi gyakorlattól is függ, hogy egy 30 feletti elsőszülőt hagynak “rendesen” szülni, vagy inkább megcsászározzák. Én a Jánosról az előbbit hallottam…De Apánk biztos megmondja majd a tutit, és úgy lesz jó! :)
Vendég

sziasztok
Tatulánn
Nem ismerem Timmermann dokit.Kaális???

Ági
Olyan szép pocakod van. Nem semmi a babakocsi. Nagyon jó, nekem tuti, hogy bejön. Mennyi volt?Nem sokat szedtél fel, de szerintem majd be fog indulni. A lényeg ne jöjjön ki belöled minden, és tessék enni. Pusz :wink: :lol:
Szépem
A fe..........! :( pedig olyan sokat gondoltam ma rád.Következő hónapban meg már a 9 hónapra fogsz készülni. :wink:
Bodza
Kép

Kép
Zsembi
Úgy néz ki februári kezdés lesz, de még ez sem biztos. Javitanál a táblázatban?!Köszönöm

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Plümi!
A vágy és vezeklés kapta a Goldent!!!!!:D

Kép
bodza2005

Kagyló! :lol::lol:
A sajtot most kérem szépen!:D:D

Zsembike!
Átküldtem mailben a táblát, akkor abba javítsd Kagylónkat!:-)
Okés? Te kis tornabajnok!!!:-)

Senki!
Bírlak!!!:D:D:D
Én is alig termeltem, de látod, nem ezen múlt... :oops:
Ugye, olyan jó látni, hogy mindenkit elér a végzete!!!:D
Nincs menekvés!!!! Sárgulni, zöldülni itt kötelező!!!!!!!!:-)

Kép
bodza2005

Bodza
Borzashoz?! :lol: :wink:

kagyló

Kagyló - bakker, most olvastam a mártai borzaskád receptjét, s nagyon megkívántam, csak éppen a párom fogyózik, ezt a hiper-szuper 90 naposat, ott meg ugye nem fér össze a hús meg a krumpli. az meg elég aljas lenne, ha magamnak csinálnék... :-)

Senki - épp ez a faramuci helyzet, hogy én nem alulműködök, hanem mindig túl, épp ezért most nagyon keveset kaptam, de ez meg a másik véglet lett.. nehéz ezt kitotózni..
szépem

abban, bocsi :oops:

Kép
bodza2005

Kagyló!
Ha lúd... :lol:

SzépM!
Ugye, hogy ugye? :lol:

Kép
bodza2005

lelépek szépülni, mert a szemöldököm is borzas :lol: :lol: jövő héten meg beülök fodrászhoz, ez is hasonló a veszek-valamit-mert-szarul-vagyok-és-különben-is-megérdemlem-hez.
:lol:
szépem

Bodza - milyen ugye? természetes, úgy van. ugye. :lol: :lol:
szépem

:lol::lol:
A Mátraiék borzasa ala Shell.

Kép
bodza2005

Senki,Szépem itt az arwen torna www.arwentorna.tk

Bodzim inkább megtartom amit elöször csináltál :)

Andi
zsembi

kagyló,
nem mondták, hogy miért nem volt megtermékenyülés, éppen ezért jöttünk el. Bodnár doki csak annyit mondott: " maga nőből van és nem tudom,hogy mit produkál". Valahogy nem ilyen választ vártam.
Nálunk a férjemmel van baj, kevés a katonája és az a kevés sem mozog célirányosan.
emke29

Sziasztok Lányok!
Csak nagyjából tudtam visszaolvasni,megint sokat beszélgettetek :lol:

Bodza!
Köszi az emilt,megnéztem :lol: :lol: :lol:

Szépem!
Sajnálom,de a következő biztos sikerül :)
Nem használt a szurim :( :(
Puszi mindenkinek és jó éjt. Kép

szurikáta
szurikáta56

Puszik nektek csacsogócskák!

Bocsika, de nem megy nagyon a visszaolvasás, kifolyik a szemem. Ma már bementem dolgozni és egész nap a computer előtt nyomtam, de lehet, hogy korai volt még. Hulla vagyok. :(

Zsembike mindenképp menek szerdán mozgolódni. :) Nagyon hiányzik!
Remélem Szépem drága Te is kedvet kapsz hozzá. Na és a Senki.
:D
Póci imádom a babódat szavazok rá tutira. :D :D

Plümi lábad??? Paradicsomokat kipasziroztad vele :lol: :lol: Félre a viccet, remélem használt a tetránnal és sokkal jobb.

Kagyló úgy örülök, hogy ennyit vagy és milyen jókat ajánlgatsz itt nekünk. Várjuk a jobbnál jobb recipéket.

Hanyatkám csini piros cipellő, de klassz lehet! Én is koketáltam múltkor egy szép darabbal. De egyenlőre még nem tettem magamévá. De pár hete vettem egy Zago csizmát :D jól leértékelve!!!

Beus köszönöm jobban már!!

Szépem Tatus puszikák nektek! Na és persze mindenkinek, jaj de rossz, hogy nem tudtalak végigolvasni benneteket a fáradtság miatt. De majd Holnap reagálok mindenre, remélem magamhoz találok egyszer már végre.

Jó estét szép éjszakát Mindannyiotoknak!!
andi67

tatu, aha, többet ettem :lol: Nem zabáltam éjszaka meg ilyenek, de előtte sportoltm, terhesen meg feküdtem vagy négy hónapig az elején, mondjuk a kórházban az 1 hó alatt pont nem híztam. de etem édesre sóst, sósra édeset meg mittudomén :roll: Gondolom többet ettem, különben nem híztam volna :lol: Azért nem volt vészes, nem hitte senki, hogy a 90 kilót ütöttem :lol: Az izélgetés miatt volt, hogy elsírtam magam, szóval tébnyleg csak utólag ilyen vicces :? :lol:

Jól teszed, hogy maradsz Bodzi. A Jánosban Dévai pácienseivel sehogy nem bánnak. ennek viszont csak akkor van jelentősége ha be kell feküdnöd vmi komplikáció miatt, de ilyen reméljük nem lesz.

A lényeg, hogy a szülésnél ott van vagy ha nem, akkor olyan dokid lesz, akiben a legjobban bízik, ne aggódj ezen.
A hüvelyi szülés kevésbé kockázatos mint a császár, ha annak nincs indikációja ( a lombik pedig nem az).
A hír igaz, a Jánosban híresen csak akkor császároznak ha muszáj és ez így van jól. Ha császár kell, akkor Dévai császározni fog, de ha nem lát rá okot, akkor minek? A János kívülről nem egy szépség, de a szülészet jó és mesze híresen jó orvosok vannak a szülészeten. Engem nem érdekelt, hogy milyen volt a szülőszoba, nálam még nem volt meg az új, ami mostmár megvan és hiperszuper. Ja és a szülésznők szintén nagyon jók. Sztem nézz majd át a János kh. szülészet című toppikba ugyanitt, ott sokat megtudhatsz. Szóval nálam még nem volt szupi szülőszoba-bár a legjobba kerültem, nem a paravánosba mert kivételesen csak én voltam, ennek ellenére annyira jó volt az egész! MOndjuk engem nem érdekeltek a körülmények, zene meg gyertya meg ilyesmit én nem igényeltem, nem is foglalkoztam a szüléssel a terhesség alatt, bőven elég volt a tudat, hogy Dévai van és kész. Illetve akit választottunk is nagyon szimpi volt, úgyhogy nekem mindegy volt.
MOndjuk én helyesnek tartom, hogy császárnál nem mehet be a férj, a császár egy nagy hasi műtét, civilnek sztem ott nincs helye, ez a mama és baba szempontjából fontos (fertőzések,stb.), de persze mások vagyunk, másképp látjuk. Szóval ne legyenek aggodalmaid a János miatt én is imádom Dévait és ez számít. Bár ha kórházba kerülsz sokra ne számíts, de azért a távolból figyel rád. Bár bevallom mikor bent feküdtem, nem így gondoltam, akkor megfordult a fejemben, hogy váltok mert nagyon szar volt, hogy rám se cartak, na de a harmadik hétre már vágtam a témát, megismert minden doki, már nagyon rutinos voltam, kinéztem egy jó arcot, megérdeklődtem, hogy milyen, kiderült, hogy pont ő Dévai embere ha nem tud jelen lenni, aztán "rányomultam" :lol: És így már nem voltam olyan elveszett. Na de ez is csak utólag ilyen vicces, sokat sírdogáltam emiatt és párszor pipa voltam.
beber77

Most így visszaolvasva amit írtam azt látom, hogy állandóan elütöm a betűket és, hogy állandóan sírtam :lol:
beber77

szépem
Pedig nagyon finom, nálunk is elég sűrűn van.
Emke29
Nekem sem mondta meg a dokim a kaáliba, hogy miért csak egy termékenyül meg. Közben a páromnak oligozoospermiája van. Ezt gondolom tudod mit jelent. De állandóan csak azt hallgattam, hogy silány, és ebből tudunk bármit is csinálni. Úgyhogy a 3. lombiknál nem is hívtam fel tudtam, hogy egy petikém lesz ismét.
Itt apánknál meg egy sem termékenyült meg a 4. lombiknál. Ezért újra ismételjük majd. Reménykedek menne, hogy az-az egy petike vissza tér hozzám, és meg is marad, ennél többet nem kérek, mert ott mindig az volt a bajom, hogy kevés esély, meg nem lesz soha két kisbabám, ikrek. Hát bele törödtem, csak maradjon egy velünk.

kagyló

Sziasztok lányok!

Megjöttem apánktól,persze nem most,csak eltartott egy ideig amig sikerült visszaolvasni :)
Fél 7re mentem és képzeljétek 7:10kor már a gyógyszertárban voltam :)Ilyen sem volt még.Volt bennt valaki,kinnt meg egy házaspár aztán én :)
Nálam minden rendben van,szerdán kezdem a szurikat és pénteken megyek az első Uhra :)
Mondtam Apánknak,hogy a múlkor eélindult valami és most jó lenne ha úgy csinálnánk,hogy maradjon is,mondta,hogy nagyon meg fog hajtani :)
Clostiból napi kettőt írt fel(eddig csak napi 1 volt)+ a merional.KIváncsi vagyok pénteken mi lesz :)

Ágica!Naon szuper a babakocsi,én már el is képzeltem a 3 csöpségedet benne:)

Kiscsikó!Engem is érdekelne a JÁnosról meg a Telkiről a véleményed,megírod emailben???

Póci,Beber!!!Ennivalóak a skacok:)

Bodzi!Cuppp

Tatus!Pénteken talizunk.De jó!!!

Zsembi,Andi!Nagyon ügyik vagytok,hogy tornázgattok,hajrá!!!

Andikám!Te mikor indulsz???

PLümek!Akkor pénteken???

MIndenkit puszilok,ölelek és már nagyon hiányoztok.Akkor áll a febr.1????

Smacccc
hanyatka

Kagyló!Sikerülni fog,meglesz az az egy babó!!!!Tutti!!!
hanyatka

Beber!
De édes vagy, hogy ilyen részletesen leírtad! Nagyon szépen köszönöm!!!:D :D Jó tudni, mire számítson az ember!!
Megtudhatom, ki volt az az orvos??? Priviben persze. :oops: Én Sóvágóról hallottam jókat, de nem vagyok ismerős a Jánosban, bár oda tartozom.
Jaj, nevetek a kommentáron...:-)

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: