A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

<font color="0000ff">Asszem a kislányom bulémiás... Kép
Annyit evett most is, aztán meg jó sokat kibukott... Most meg megint követelőzik... Ugye ilyenkor azért már ne adjak neki, ha már azt látom, hogy színültig van és nem is marad meg benne..?</font>

KépKépKépKép
proone

Johi, nekünk a hosszú éjjeli alvást a masszírozás alapozta meg, és egy kis illóolajos nyugtató fürdő, aztán pedig az álomba etetés (fürdés előtt és után is ciciztettem). próbáld ki, hátha ezek közül vmelyik bejön. és ha nappal megpróbálnád jobban kifárasztani Fannit? mondjuk délután korán letennéd aludni, és miután felkel, estig már nem, és addigra biztos elfáradna. de ezek csak kósza ötletek, nem tudom, most hogy működnek nálatok a dolgok.
és tényleg próbáld áttestálni a feladatokat, mondjuk apa fürdessen, és addig te ledőlsz legalább arra a fél órára!

votiv 8)
votiv

Votiv, Moose, milyenek vagytok!Kép B nagyon orult allatkertje uj lakojanak. nagyon jol lehet ragcsalni a farkat, meg a hosszu cimkeket, meg ezeket megragadva irto jol lehet csapkodni szegeny joszagot. ja es nagyon jo puha. ja es nekem nincsenek eloiteleteim, es ne legyenek B-nek sem, noKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca,
NAGYON ÉDES EZ A FIJJJÚ!!!KépKépKépKép És patkányka RULEZ!!!!!!!!!!!!!Igaz Jucus???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ja es Votiv ugyehogyugyeKép babyluufKép

Coolio
recca

ma sokáig voltunk az oviban, és mondtam B-nek viccesen, h akkor ma itt alszunk. Erre azt mondta tök szomorúan, h "de nincs itt a patkánykám..."KépKép mert ö mindig azzal alszik...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv, Moose, puki?
http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=audio&file=xmas.mp3
bocs, nem tudtam kihagyniKép

Coolio
recca

Zsanci, Kép es ugye milyen jo puha?

Coolio
recca

Én tavaly ilyenkor még nyugodtan heverésztem itthon, pontosabban már nem túl nyugodtan, mert nagyon vártam, hogy kibújjon a pociból... És csak 9-én hajnalban jöttek a fájások, de már nagyon durván, ahogy beértünk a kórházba, szinte egyből bújt kifelé! Olllllyan jó, hogy most már egy éve babusgathatjuk! Kép Kép

ESZTINEK ÉS ISTINEK nagyon boldog szülinapot kíván Vinci!!! Kép
holnap vsz nem fogok jönni babanetre, mert sok prg lesz.
Votiv, köszi a fotós tippet, van randink vele! Én azt a tortát sütöm, ami a Kismama novemberi számában volt benne baba-torta címen, remélem, fincsi lesz!

Blaye
blaye

Fic:nagyon köszi!!!Kép és a bókot is!Dora:neked is köszi az elismerést.KépNeet:nekem küldtél egy e-mail-t Pocaknak címezve.De a fénykép le is maradt rólaKépKleb:én az édesapja rendelőjének tudom a számát lehet,hogy Õ is rendel ott,vagy legalábbis kapsz egy telef.számot az tuti:386-0700.Remélem segíthettem:Gabi

petergabi

Ilyen ruhája volt még valakinek?
Kép

És patkány rulez,nagyon tetszett a kicsi,23 évesemnek is!

Juc
20170114224602

Recca,
DE IGEN, B is ott van a képek között!!!!!!!!!!!!!Csak nem vetted észre!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Koszi a valaszokat gyurma ugyben!Kép

A szulinaposokat Isten eltesse sokaig!!!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

és Gabi,
nagyon klasszak lettek a képek!!!
és Juc,
sajnos ilyen ruhánk nem volt, pedig nagyon KILLER!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan, valobanKép
Fic, bocsKép

Coolio
recca

olyan furi, mert nekem mindkét szülésem 1 napos volt. Tehát nem tudok már elötte való nap "örülni" és újra élni!!!Kép
Viszont Jucusnak hosszabb volt, ö már pénteken elkezdett örülni, de csak szombatra lett Panna...Kép Arra is emlékszem, h a második ágyon volt a vajúdóban, és nagyon ki volt szegény, és egyáltalán nem örült, h én bementem pénteken, és haza is mentem, és nem szültem, pedig megigértem neki...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Igen,Zsan nagyon ki....tt velem és hazudott is,szóval megbízhatatlan egy nőszemély!Kép

És jó,hogy Õ emlékszik ilyenekre mert én pl. nem.

Juc
20170114224602

Sziasztok,
visszaolvasni képtelenség, megpróbálok nem kihagyni ennyi időt. Felváltva betegeskedek Brúnóval, oda vissza fertőztük egymást, remélem kilábalunk most már belőle.

Kérdésem is lenne: akinek már nem rácsos ágyban alszik a gyereke, honnan tudtátok, hogy eljött az idő rácsmentessé tenni az ágyat?
zsebi2004

Sziasztok!

Eszti!

Parkolótársaság!KépKépKép

Blaye!

Milyen az a baba-torta?

Recca!

Mekkora már Benke!Kép Amit feltettél link az meg nagyon guszta!Kép

ESZTINEK, ISTINEK boldog szülinapot!Kép

Lányok! Én olyan hülye vagyok! Már most bőgök, ha arra gondolok, hogy januárban Timi már 1 éves lesz!Kép Mikor leszek végre már nem ilyen érzékeny? Előre félek tőle, hogy majd végigbőgöm az egész napot, meg a vendégséget és mindenki tök hülyének fog nézni!

Johanna!!!

Írtam neked mélt holnapi tali ügyben!!!

Még egy csomót akartam reagálni, de elfelejtettem, hogy mit!

ILdi
ildi76

Zsebi!
De jó, hogy itt vagy!!! Kép Már nagyon hiányoztál!!!

Rácsmentesség: nálunk 14 hósan jött el, és egészen pontosan onnan tudtuk, hogy P. ordított, ahogy beraktuk Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!

Jobbulást! Remélem füled rendbejön hamar! Enyém is fáj sajna! Most infrázom, hátha használ! Én sem tudok kilábalni már lassan 3 hete ebből a nyavajából! Bioparox spray nekem szokott használni, azt lehet terhesség alatt is!
ildi76

hali,
tavaly ilyenkor már javában fájtam, de hol vagyunk még a szülinaptól??? Majd holnap du! Azért köszi! Kép
Vincének dettó, Istinek majd szombaton kívánok. Kép

Eszti,
hát ez a mocsokság teteje. Rothadjanak meg az ilyenek, és sose tudják meg, milyen, ha gyereke van az embernek!! Asszem, ennél nagyobb átkot nem is kell senkire se szórni... Ott állsz karodon a picivel, túrod az aprót, és közben megbüntetnek??? Dögmeg! Kép
Másik jó kis eset: szerda, du. 3. fényes nappal, helyszín: 6-os villamos, közepesen tömve. Erre valaki kinyitja az ablakot és bocsánatot kér tőlem (pont rámjött a huzat), de higítószag van. Persze nem haragudtam, néztem is körbe gyorsan, ki lakkozza a körmét pont a vilin. Mert tök olyan szag volt. Erre szétszéledtek páran, és megláttam: egy huszonéves srác, kabátja alatt zacsi, zacsiban a cucc, bele-beleszimatol, teljesen ködös ábrázat, könnyes szemek, bárgyú vigyor. A gyomrom majd kifordult, pedig nem vagyok az a miss picha. Öregem!! Na, kíváncsi vagyok, ő vett-e bérletet... és az összes részeg meg hajléktalan meg borzasztó küllemű népség, akik nyugodtan utazhatnak jegy nélkül, sőt, ülőhelyük is mindig van.. és sose bünteti senki őket, bezzeg a babásokat... ház ez undorítóóóóóóóóó. Nem tudom eléggé hangsúlyozni!!
De most komolyan, hova tart ez a világ?????
neet
neet

Fotóalbumot frissítettem Kép (Neet albuma)
neet
neet

Jucus, mert aszontad, hogy mégy börzére. Én meg azt hittem, hogy árulni Kép (és remélem nem röhögöd magad halálra, amiért "tudálékos" vagyok, mert elég furcsán kérdeztél Kép Kép Kép a műtétről. )

Mese77! a lánykám lába először a feje mellett volt Kép, majd levitte lábtartásba. mindenképp rosszul helyezkedett.

Gigi! én átalszom az éjszakát!! igaz, sokkal éberebben, mint régen, de mivel Lencsi sajnos nem szopizik, hát csak lefejt tejet és tápot kapott, és hamar rászokott az éjjeli alvásra. (na meg így tutti meg is van neki az adag, nem igazán éhezik meg) épp most mesélte a szomszéd néni, hogy az unokája októberben szült, és a kisbaba már most 8-10 órát alszik éjjel, mert este úgy belakik szopiból. úgyhogy átaludni át lehet az éjjelt, vagyis legalábbis 7 órácskát lehet lopni, az meg nem is olyan rossz.

Johi!
mikor én nem aludtam, rögtön rámjött a baby blue. (Oxi meg is feddett (ez két dé? Kép ), hogy mindent rosszul látok, lehet, hogy csak a depitől volt) szóval valahogy muszáj lenne aludnod, mert így nem mehet tovább. én is folyton bőgtem, és úgy éreztem, hogy nem bírom én ezt tovább, nem tudom ellátni a feladatomat, feladom. amúgy egyedül akartál költözni? Kép nem tudjátok megcsinálni, hogy tudjál legalább 5-6 órákat aludni egyben?? én is azóta látom rózsaszínben a világot, mióta újra tudok 7-8 órát aludni.
amúgy egy lusta állat vagyok, ha szabadidőm van, nem rohanok takarítani, inkább netezem, tévézem kicsit, és magamban mondom, "ráérek, más dolgom sincs". csodálom, hogy még csak most buktál ki, engem a nem alvás 5 nap alatt kikészített.

és lehet, hogy marhának tartotok, de egy hónap után elkezdtem rendszert vinni az életbe, 3 óránként etettem, és lassan hozzászokott Lencsi, hogy csak hajnal 3-kor ébredt, majd ez egyre inkább kitolódott. lehet, hogy a rendszeresség miatt (na meg az állandó adagok az üvegből) lett ilyen "jó alvó". ha ciciznénk, tök más lenne a helyzet. és ahogy Gigi mondja, mikor már tudtam, hogy hajnal 5-ig szokott aludni, de korábban kelt, akkor végig gondoltam, hogy emelni kell-e este az adagját, vagy csak felriadt és csak cumi kell neki.
most látom, hogy nappal nem eszik eleget. ...háááát, valahogy rá kéne venned! vagy akkor aludj nappal. majd ellesz ő a kiságyban!!

Gabi! tök édeik a képek, én az enyémet már le is mentettem, köszi!

Neet, bódog szülinapot Esztinek!

Moose! én is azt vettem észre, ha mindkét mellem fejem, akkor egyre több tej lesz. (persze egy határig.) szóval nem érdemes csak az egyikből etetni szvsz, hacsak nem 1-2 óránként eszik a ded, mert akkor hol az egyik, hol a másik.

Eszti! igen, ez az, igazad van. amúgy miért diszkrimináció? Kép nem inkább szemétség? Kép Kép ilyen rohadt magas árakat nem lehet tűrni!

Votiv! azért apafej biztos örült így is! Istinek boldog szülinapot!

Proone! pontosan ebben a ruciban is volt a babám. a férjem idejött, és azt hitte, hogy az ő képe van a képernyőn Kép Piros-csíkos kombináció rulez.

mikor sokat bukik, sima cumival nem kínálod?

ancsipancsi

Blaye! Bocsi, most látom, hogy Vince is decemberi! Kép És Esztivel egy napon születtek?Kép

Jó éjt!
ILdi
ildi76

Szépjóreggelt Everybody!

Lehetetlenség visszaolvasni benneteket Kép

Proone: Klári baba eccerűen gyönyörű. Jó is hogy kérdezel mindenféléket, mert legalább jól elolvasom és nemsokára én is hasznosítom Kép (számító Macs)

Eszti: Parkolási sztorid borzasztó, de sajna nem meglepő... Nálunk apát is megbüntették, pedig ő mozgássérült és jogosan használja a valódi igazolványát és kint is volt a megfelelő helyen és mégis..ott figyelt a csomagocska a szélvédőn( pedig belenézve is jól láthatóan kézi vezérlésre átszerelt, mindenhol felmatricázott modell!)(. Aztán még neked kell ugye rohangálni társaságtól-postáig, (mert csak csekken lehet befizetni!!) oszt oldd meg, ahogy akarod ( éljen az akadálymentesség). Nos az első ilyen tapasztalat után, igényeltünk a kocsira egy kerületbeli parkolási matricát, ami jól is szuperált mindaddig, amíg egyszer csak nem volt hely az utcában, hanem csak a körúton. De azt már elfelejtették mondani az önkormányzatnál, hogy a körút, hiába tartozik a kerülethez, nem számol bele a díjtalan parkolásba, még a fent említett matricával rendelkezők esetében sem. => Bünti..
Szóóóval parkolás: RULEZ Kép

BKV: hát higgyétek el, pocakkal sem könnyű közlekedni, nem csak babával..Kép
Szerda este, teli 4-es villamos, kettő(2)megállónyit akartam csak menni, tehát a 37 hetes pocakommal, nem álltam neki befurakodni a heringesdoboz mélyére. Erre egy "kedves" utas elkezd velem ordítozni, hogy elfoglalom a leszállóhelyét (még meg sem állt a villamos), és az ilyen dagadt disznók minek szállnak villamosra..

Összes Fülinapost Isten Éltesse!! Kép Kép

Összes beteg gyógyuljon serényen Kép

Senki nem fog velem ecccerrre szülni?? Kép((
macskanyu

Sziasztok!Kép

petergabi

Jó reggelt Csajok!

Olyan csodás a napfelkelte! Remélem egéséz nap jó lesz az idő! Megyek 10-re fogdokihoz, de ez az utolsó kínzatás, aztán vége! Kép Jön anyukám, karácsonyi ajándékokat fogunk készíteni, királyság! Kép

ÉLJENEK A SZÜLINAPOSOK!!!!!!!!!! KépKépKép
Fantasztikus, hogy életük első éve alatt mennyit fejlődnek a kicsik! És éljenek a szülinapos babák anyukái is, hiszen nélkülük nem jött volna létre ez a csoda! Úgyhogy kényeztessétek magatokat is, meg a lurkót is egész hétvégén! Ami jár, az jár Kép

Zanza: köszi a dicséretet és okés, beszéld meg. Jujj, most jutott eszembe, hogy még mindig nem néztem meg a dvd-t, szégyellem magam! tésztaszűrő az agyam, megmaradt a szülés utáni amnézia ... hol egy kavinton? elfelejtettem ... Kép

Gigi: galamb felröppent! Kép

Votiv: jobbulást Nektek! pukiKép

Most át kell adnom a gépet zapának, de még jövök ma, csak nemtom mikor.
ficánka

Petergabi,
ez nagyon aranyos, köszönjük. Kép
és köszönjük a tegnapi előkívánóknak is!
Blaye-Vincének (szintén) Boldog Szülinapot!!!
neet
neet

<font color="0000ff">Macskanyu!
Csak éppen a legutóbbi kérdésre éppen nem válaszolt senki... Kép

Ancsi!
Nekem ez a ruha tetszett rajta legjobban a kórházban. Kép
A sárga már csak azért sem, mert ezzel gynaúsítgatták, hogy sárga, meg még galléros is volt, ami jól melegítette a nyakát, meg nehéz volt felöltöztetni-vetkőztetni is...

Tegnap kb fél 6-tól éjjel 1-ig max negyed órákat aludt, végig követlőzött, hogy enni kér, férjem a számítógépen idegeskedett, úúgyhogy ő nem volt éppen jó dajka... Miután már mine a két mellemet üresnek ítéltem nagyjából, akkor egy fél órás dajkálás után végre elaludt, de úgy, hogy reggel 6-kor én keltettem, mert majdnem szétdurrantam már... Azóta is megint alszik, most megint felkeltem, mert csak az egyikből evett 6-kor........</font>

KépKépKépKép
proone

Kép

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

VINCÉNEK és ESZTINEK boldog szülinapot!!!KépKépKép

Proone!

Szerintem se adj neki többet, ha dugig van a babó! A babák gyakran akkor is szeretnének ám szopizni, ha nem éhesek! Úgyhogy szerintem jól csinálod!Kép

Macskanyu!

Legalább megmondtad annak a "kedves" utasnak, hogy terhes vagy??? Remélem megmondtad neki! Az ilyenektől eldurran az agyam!KépKépKép

Ildi
ildi76

Boldog szülinapot Eszti és Vince!

Istijé ám csak holnap lesz Kép megjött apja! Kép és olyan jóóóó...Kép
holnap viszont dolgozunk mind2-en, úgyhogy reggel lesz köszöntés, de tortázás meg közös ünneplés csak este - dehát úgyis 21:09-kor született Kép

egy évvel ezelőtt ilyenkor épp bementem a H-ba (be kellett feküdnöm) és mikor vizsgáltak/mentem nst-re, találkoztam Neet-tel - ez meglepi volt, mert nem olvastam reggel babanetet, pedig onnan tudhattam volna, hogy Neeték éjszaka berobogtak a H-ba rendszeres tízperces Kép fájásokkal...
Neet reggel 10 tájt még vígan vajúdott, kétlábon, mosolygósan Kép
épp akkor vizsgáltam meg őt Szánthó KépKép de őt még ez se érdekelte, mert nagyon szülni akart már Kép

napközben többször is elkóvályogtam a szülőszoba felé, de bent nagyon dolgoztak, és nem tudtam meg semmit, de azért gondoltam valamit Kép

később, délután-fele már csak Neet férjével találkoztam, aki szörnyen izgatottan szaladgált a folyosón, és ebből azért már lehetett sejteni, hogy alakul a dolog!

aztán estefele (vagy ez még késő du. volt?) megint nst-n voltam, és akkor láttam, amint kitolták Esztit a szülőszobáról! aztán Neetet.

és Neet vacsizott, és én odaültem az ágya végébe, hogy meséljen Kép az ifjú anya hamburgert evett és kínált a sültkrumplijából, és nagyon fel volt dobva!!! és nagyon irigykedtem, hogy már én is akarok találkozni a gyerekemmel!

aztán Neet kicsivel később ki akart menni Esztihez, a kis butus, de útközben nagyon elszédült, és a nővérke azt javasolta, még pihenjen kicsit és visszakísérte. aznap este még jöttek a tesójáék, és a nővérke kitolta nekik megmutatni Esztit az ablakhoz, és ők el voltak olvadva! én is ott kóvályogtam, és jól megnéztem magamnak a kis Esztit, aki olyan volt, mint egy rózsabimbó, de lehet, h azért emléxem erre ilyen képszerűen, mert rózsaszín babaruha is volt rajta Kép
és aztán bevittem Neetnek, amit a tesójáék küldtek be enni-innivalót, és meséltem neki, hogy láttam Esztit, és milyen szép baba! és nem is sírt, hanem csak aludt Kép

estére előkerült a szobatársnőm is, aki szintén túl volt a szülésen, és a környéken persze mindenki, szóval már alig bírtam magammal, nemhogy el tudjak aludni, de ez már egy következő történet, majd folytatom!

és Blaye-t akkor még nem ismertem, csak látásból, és nagyon szimpi anyukának tűnt! és ő is nagyon heppi volt Kép

votiv 8)
votiv

Jóreggelt mindenkinek!

Köszi az együtt érzéseket.

Neet!

Azért az nagyon durva amit meséltél. (szipus)
Én nem is tudom tényleg hova fajul ez a világ.
KépKépKép

Macskanyu!

Ami te apával történt sajnos nagyon sok ilyet hallottam már és az sokkal szörnyűbb mint az én esetemKép és a rohadékok erre mit mondanak. Bizonyítsa be ő hogy tényleg mozgáskorlátozott, és az ő tulajdona a kártya, és ha ez megvolt elengedik a büntit.
SZEMÉT PARKOLÓTÁRSASÁGOK!!!!!!!!!!!!
Hát hogy kérhetnek ilyet egy pl kerekeskocsistól, vagy bármelyik másik mozgáskorlátozott-tól hogy még ő rohangáljon?!?!
Erre csúnyán kifejezeve csak annyit tudok mondani az ilyen genny ember költse gyógyszerre a bünti árát!! Komolyan elgondolkodtam a fogyvédelmen, meg a peren.

Más.

Domi fogzik, és nagyon sokszor felkel éjjel. Mármint nem soxor, de 1szer 2szer igen. De. Aludni meg nem akar. Tegnap egész nap semmit nem aludt, du fél ötkor egy picit, és éjjel 12kor úgy"lőttem le". Ez normális? Mármint a nem alvás. Ja és nagyon sokat akar zabizni.
eszti25

Este kidöltem... éjjel meg Balint müsorozott:
ilyen meg nem volt ... fél 12-kor elkezdett iszonyuuuan sirni (épp elaludtam, grrrKép,
cicit kiköpte... csak a sétálástol hallgatott el. Aztan le akart jönni, mutogatott lefelé (sajnos egyszer megcsinaltuk, hogy hajnalban lehoztuk egy orara, mert akkor is üvöltött, és kis jatszas utan visszaaltattam). De meg kell(ene) tanulnia, hogy ejszaka alvas van, nem maszkalas, ugyhogy letettem, simogattam, ölelgettem, jol megkarmolt, meg dobalta magat.... végülis 2-ig üvöltött, mire hajlando volt elaludni...KépKép Teljesen kész vagyokKépKépKép

gonoszAnya

KépKép
fibi

Proone, többiek már elmondták, van, amikor ababa "csak" cicizni akar, és nem is éhes már
az első időkben nálunk is így volt, aztán lassacskánt egyre rövidebb idő alatt is jóllakott, végül már 10 perc alatt "végzett velem" - hogy Moose-t idézzem Kép
szóval ez még alakul majd, emiatt ne aggódj Kép
én nem vagyok cumipárti, bár, mostanában volt hír, hogy a cumit "dekriminalizálták" (vmi tudóscsoport szerint mégse olyan rossz, sőt)
de ilyen esetekben talán ki lehet próbálni, nem fogadja-e el a cumit a cici helyett
egy idő után pedig úgyis meg fogja találni majd a hüvelykujját, amivel kíválóan elszórakoztatja majd magát Kép
mert hogy ha sokáig cicin hagyon, az nem csak azért nem jó, mert akkor túleszi magát (bár ez se veszélyes, mert a fölösleget úgyis visszaadja), hanem mert akkor nem tudsz pihenni hogy atejed újratermelődjön aköv. szopira, ráadásul felázhat a mellbimbód, és kisebesedhet
de ezektől ne féljél, nem azért írtam. csak bízd rá magad az ösztöneidre, és légy nyugodt, hogy hamarosan be fog állni ez a rendszer
én a babáknál pontosabb, rendszeresebb embereket nem ismerek Kép a hasukban svájci óra van Kép és az én pasim ígymaradt KépKépKép

votiv 8)
votiv

Eszti: Adsz neki valami fogzáskönnyítőt? Az használ általában. Meg ha túl sokat akar enni, az nem biztos, hogy csak a fogzás, ti is most lesztek fél évesek, nem növekedési ugrik?
Nálunk fogzásra kicsit jó volt a Dentinox, sokkal jobb az Anaestetica, és nagyon nagy hisztinél este a Panadol.

KépKép
oxigen
Györköny

Ja villin közlekedés.

Nekem is sikerült egyszer kb 5-6 megállót villamosozni kb 35-36 hetesen. Hát gyalázatos. Felszálltam rámnéztek és mindenki gyorsan elfordult, hogy ne kelljen átadni a helyét. Amire mellesleg nem voltam rászorulva, mert jól esett állni, de mégis. Az pedig durva, hogy ilyet mondanak egy kismamára, hogy minek száll fel ilyen dagadtKép és ha éppen dagi lenne az ember nem utazhat?!? Milyen rohadt világ ez????

Én biztos terhesen is lebasztam volna a villiről. Egyszer megtettem egy emberrel anélkül hogy pocim volt, akkor pocival miért ne?

Egy a lényeg lányok! Kikell nagyon állni azért amit akarunk mert eltaposnak minket, akár van poci, vagy baba, vagy egyiksem, mert mindenki azt hiszi(addiga mig jól elnem gyepálja valaki)hogy mindent megtehetnek, mert nők vagyunk, és pl terhesek. Sosem felejetem el a sztorit szintén 4es villi, sokat irt az újság róla, meg a hírekben is benne volt, egy elmebeteg állat, lerángatott egy kismamát(nagy pocival) a villiről és elkezdte ütni, rugni. Õ védte a bébijét és kiabált (a tömött megállóban ghogy segítsenek. Szerintetek ki segített? Egy nagyon idős bácsika "rohant" a botjával, és ő kezdte el ütni az embert.

HAPPY BIRTHDAY mindenkinek!!!
Domi, Eszti
eszti25

Ildi, megmondtam neki,meg azt is hogy olyan sötét, hogy a pitbull is melléharapna Kép
Nem lettem népszerűbb ettől a köreiben, de legalább nem lökdösött tovább..

Votiv: Ne írkájjál ijjeneket, mert én is mindjárt elrohanok szülni. Pedig még van kb. két hetem. Kép
De már annyira várom Kép

Eszti, sajna nem csak a parkolótársaságok rohangáltatják az embert.. Kép

Na megyek védőnénihez, aztán megnézlek benneteket Kép)

Pussz: Macs
macskanyu

Proone: én nekem 0 tapasztalatom van még szopitémában, de az egyik könyvben amit a védőnőtől kaptam azt olvastam, hogy ha sokat eszik bukik majd újra eszik az azért van, mert első körben a szomját oltja és hogy az ne foglalja el a gyomrát visszaküldi és újra kér a hátsó "zsírosabb" táplálóbb tejciből. Szóval ilyen kis móhók és jól be vannak programozva Kép

Macs: Ha bírsz még várni január 15-20-ig akkor szülhetünk együtt Kép

Moose-Dóra: Köszi az infót az NST-ről, igy már nem leszek annyira elveszett. A dokinéni mondta egyébként, hogy oda kell majd mennem a Bártfaiba nst-re, de én azt hittem, hogy ezt ugyanott csinálják mint az UH-t. De igy mostmár mindent tudok Kép Dóra köszi a telszámot!
Süti: én 150 fokon csináltam eddig, lehet hogy ez volt a gond??

Juc: a körzetinél láttam kirakva egy plakátot, vmi spéci gépről ami úgy nézett ki mint egy fekvőszoli, és az ultrahanggal roncsolta a köveket. De arra már nem emlékszem, hogy vese vagy epe vagy mindkettőre jó volt-e. Csak azt tudom, hogy nincs semmi vágás meg semmi.

Mi jövő szerdán megyünk az első randira a gyerekdokihoz aki szintén homeos és Téténybe van. Kiváncsi leszek rá.

Viszont képzeljétek, hogy tegnap óta elkezdett dagadni a bokám meg a kezem Kép Nem korai ez még? Nem annyira vészes, de azért nem örülök neki...Arra gondoltam, hogy nem lehet, hogy esetleg a csokitól? Mert Miku óta rákaptam a csokira és lehet, hogy az köti meg a vizet?? Mondjatok erre valami okosat! Az egyik erős kollegámmal bepakoltattam egy fénymásolóspapíros dobozt az asztalom alá, aztán arra tettem a lábam.
Persze a csokról is le kéne mondanom, mert attól a seggem is nő és ez nem túl pozítív Kép
Ja és néha zsibognak is a végtagjaim! Ez nem gáz???

dagibokájúRylie
34
rylie

Fibi Kép volt nálunk is ilyen éjjeli kukorékolás, de meguntam, betettem a cumiját az ágyba, és kijöttem. egy darabig még reklamált, aztán megtalálta a cumit és ivott és bealudt. én meg kint hallgatóztam, aztán visszamntem én is az ágyba
sajnos minél jobban próbálkozik az ember, h elaltassa, annál inkább felébred és műsorozik

Eszti, épp tegnap írtam, h a fogzás teljesen átrendezte az életünket, a legeleje meg a felső fogak rettenetes fájdalommal jártak, napközben/éjjel keservesen sírdogált sokat, felriadt - a dokink szerint álmában összeszoríthatta az ínyét, és a fájdalom hirtelen olyan erős volt, h felébredt Kép

ezt túl kellett élni
max egy kis dentinoxos ínybedörzsölést lehet alkalmazni, vagy rágókát adni neki, peluscsücsökkel vagy egyujjas fogkefével maszizni az ínyét, de ezen (is) csak az idő segít igazán...

votiv 8)
votiv

Oxi!

Dentinoxot mi is. Használ is neki. Asszem. De a gáz az hogy nem hizik csak max 2hét alatt 100g-t.Kép

Már elkezdetm neki a hozzátápit. Tejpép, gyümi, bébikajók.

A múltkor sikerült lefejnem 20 mlt és asszem az a baj hogy ebből kb 15 víz.Kép nagyon nem jó már a tejem szerintem. De ő csak szopizna. Eszik is mert van hogy napközben már 2 kajcsit is kihagyunk és mást kap, de ő cici párti.
eszti25

Mennem kell Dom felébredt, de majd jövök még. Addig is köszi a válaszokat.

Votiv! Sztory Neet-tel+Esztivel édesKép arik lehettettekKép

Domi is keservesen sír és kiveszem és kb 20perc mig megnyugszikKép sejtettem hogy ez ne lesz könnyűKép
eszti25

Recca,
Benkének milyen sürü, igazi férfias haja vanKép Igen, énis HalakKép Talán Te is?Kép

Szülinaposoknak BOLDOGOTKépKépKép

KépKép
fibi

Moose,
hogy hany méter, passz... A közvetlen közelébe ne tedd, de majd a homeos-zsenik megmondjakKép

KépKép
fibi

Rylie, Macs kicsit később szül, te meg kicsit korábban, és találkozhattok Kép
vizesedés ellen egyél sok főttkrumplit, meg uborkát, ezek jó vízhajtók
a zsibbadás is meg a vizesedés is általános dolog, csak arra vigyázz, ha gyűrűd van, időben vedd le Kép
hízás: én 48-ról mentem fel 84-re. most 55 vagyok Kép de ehhez is szörnyen kellett sanyargatom magamat, szóval next tájm jobban fogok vigyázni, mit falok össze pocakosan Kép
egyébként a gyerek növekedési hormonjai hatnak az anyára is Kép

votiv 8)
votiv

Moose, ha a telefon a zsebedben van, ne tedd mellé. vagy telefonnal egy táskába se. meg a tv/pc tetejére se. de kb ennyi. ha van otthon fából készült dobozod, abba tedd, az jól védi. én a fa éjjeliszekrényben tartom a bogyókat, sőt, a voll-diagnosztikán kaptott fiolák be vannak csomagolva egy alufóliába. mert fémmel (pl kanál v amalgám fogtömés) csak közvetlen érintkezést kell elkerülni

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Én most vagyok 8 hetes. A 12. heti UH-ra a kórházba kell mennem, ahol délelőtt kilométeres sorok vannak. Viszont UH-s néni mondta, hogy délutánra lehet időpontot kérni. Tudja közületek valaki, hogy mennyivel előbb kell őket emiatt felhívni.

Majcsi

Majcsi
majcsi

<font color="0000ff">Köszi szépen a válaszokat! Összeadom őket, aztán elosztom, meg négyzetre emelem, gyököt vonok... És ott tartok már megint, hogy úgy csinálom, ahogy tudom... Kép
Igyekszem ésszerű határok közé szorítani az éhenkórászságát, de attól is tartok kicsit, hogy éppenmost akarna elkezdeni kicsivel többet enni és ha nem teszem mellre, akkor meg én nem tudom majd felvenni a tempóját és kevés lesz a tejem... vagy nem is tudom... Na nem paráztatom itt magam, megyek babaázni. Kép

Ja, pattanásszerű izé az arcon mit jelenthet? Csak úgy..? Tegnap a honlokára nőtt egy, az múlik, most a szeme alatt van az arcocskáján.</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, én nem kelteném fel túlságosan, inkább lehet, hogy fejnék...persze ez az én mániám Kép A bordó ruhás képeket nem találom, mert telóval csináltam mindet Kép

Vincének boldog szülinapot!

Neet, én meg eddig mikor a Mammutba mentem a Moszkva tér felől, a sarkon folyton találkoztam szipusokkal. ott tarháltak, közben szívták a kólás üvegből az anyagot. pár napjra rendőrök álltak ott, úgyhogy ők arrébb vonultak pár métert. ennyi!!! én mindig félek ott, de más irányból nem tudok eljutni a vilimhez.

Votiv! én is megállapítottam, hogy Lencsi hasában óra van. habár mostanában már nem annyira jelez, ha éhes... amúgy rászoktattam a cumira, azzal meg lehetett kicsit nyugtatni, de ahogy megtalálta az ujját, már nem kell többé neki a cumi Kép

Oxi, az Anaestetica homeos bogyó? hol lehet venni nem Boironos bogyót? az olyan nagy, hogy nem olvad fel soha.

Rylie! miért nem vagy már táppénzen??? ilyenkor már kellene, nem? olyan jó otthon pihenni! a csoki vízmegkötéséről nem tudok, de lényeg, hogy továbbra is sokat igyál! ha van vérnyomásmérőd, kezdd el mérni a vérnyomásod napi 4x, és írd fel az értéket. ha az eddig megszokottól az alsó v. felső érték 20-szal eltér, kérd ki a doki véleményét!

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: