Sziasztok lánykák!
Jó sokat csevegtetek megint..
Darin:
csak annyit szeretnék hozzátenni, h én úgy sejtem (nemtom így van-e), de a meddőségeknek egy részét lehet orvosolni műtéttel, hisz mindenhol azt olvasni, h lombikra nagy %-ban a férfioldali problémák miatt kerül sor, másik része női hormonális, vagy ismeretlen eredetű.....amin szintén nem segít a műtét.
Az tényleg szomorú, h sok helyen a betegnek kell megmondani, hogy mit szeretne.
Lehet, h butaság, (nyilván az EÜ. ktgvetés szab határt), de miért nem lehetne legalább még 2 lombikot elvégezni TB-re méltányosságból.....itt arra gondolok, h sokaknak sikerül az 1-2-3...vagyis nekik megmaradt csomó lehetőségük és ezek felhasználásával sokakon lehetne segíteni.
Albi: 2 röpke kérdésem lenne
mi az a szekvenciális vizsgálat?
Hányadik hétig szedted a Bromocriptint......csökkentve hagytad el?
de jó, ennyi kismami .....lehet tanulni-:))
ÁÁÁÁÁÁÁÁGGGGGGGGGGIIIIIII:
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!
se lánybúcsú, se chippendale fiúk?????
Elmeséltem Apánknak a kis csapatod összetételét, kérdezte az amniót .
............majd közölte, h Babanetet nem olvas
Bodzi: melegszenya-receptet közkinccsé teszed?
Védőnénik: emlékeztek mikor Februáré megkérdezte, h véletlen gyerek vagy akarták???
Meg úgytudom kijönnek a lakásba megnézni, h megfelelő körülmények lesznek-e? ez még így van?
Anyasági támogatáshoz az kell, h 4x megjelenjünk terhesgondozáson v. koraszülésnél 1x. Doki ad erről igazolást a szülés után.
Navia:
húúúú, de szalad az idő, vonalzót nem teszel fel, h képbe legyünk? Pocak biztos van már?!?!
MÁra az intézetben beindult a nagyüzem, millióan voltak, nekem meg meglódultak a tüszők, van vagy 10 használható, méretileg most nem volt akkora ugrás......tényleg ugyanarra a gyógyszerre harmadszorra 3.-féleképpen reagál az ember, adagokat feleztük, holnaptól meg negyedeljük....végén meg megnyalom majd
Szépem: össze tudnánk mostmár állni szurizni-:))
Végre összefutottunk Szépemmel, Ő jött - én meg mentem-:))
betegeskedőknek jobbulást, hétvégére jó pihenést mindenkinek!!!!!!
EGÉRKÉÉÉP??????????????????? megnézném a kis drágát gallérban