A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Zsembike!
:D
Én sem láttam semmit Tatus mailjében? Mit kellett volna? :oops:

Kép
bodza2005

Kiscsikó!
Beírhatunk a táblicskuba?
Megírod Zsembibébinek az adatokat hozzá, ha igen?

ZelAG!
Régen is megrázó volt a film (Sejtjeink), de most sokkal inkább...
Szerintem ne nézzétek meg mostanában Lányok!

Tatuséknál kézművezünk is? :D

Kép
bodza2005

Yamaicám!
De jó, hogy itt vagy kicsit drága!!!!!!!!!!!!!:D

Albica!
Ugye, milyen klassz és hasznos a prezentáió?

Cseka mindenkit puszil, azt mondja, Danika egy csoda!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Plümim!
Alukálsz már?

Kép
bodza2005

Szedergyerek most új munkahelyen van és nem tud írni, de maiben referál időnként! Minden ok velük! Puszit küld!!!:D

Kép
bodza2005

Fúúú Csajok, nem tudok olyan gyorsan visszaolvasni, mint amilyen gyorsan írtok! :D

Tatukám szivem, naugye! Nőnek azok a petikék szépen!
Szépem, Tatukám, növesztgessetek tovább, drukkolok Nektek a jövő héten is! Jó kis évkezdet ez! :D :D

Zelem, az én nagymamim horgolt sokat, olyan kis fehér cérnával csinált gyönyörű terítőket. Nekem ez sosem ment. :D
Kicsi kocsidat sajnálom, gyógyuljon meg mihamarabb. :D

Kiscsikó, még egy fütyis!! :lol: Nem akarsz feltenni Te is vonalzót a kis pöcsösről? Akkor folyamatosan képben lehetnénk, hogy hol tartassz. :)

Ágica, mi is építkezni szeretnénk, telek már van Biatorbágyon. Ti kész házat szeretnétek, vagy szintén építkezni akartok? Jó kis év lesz ez Nektek is! Juhúúúúú! :D

Betegeskedőknek továbbra is mennek a gyógysugik :D
++++++++++++++++++++++++++++++

Kedves Kagyló!

Hidd el, hogy a Lányok nem bántani akartak, de igazuk van. Itt egy mindenkiért, mindenki egyért alapon létezünk.
Én úgy érzem, lehet, hogy rosszul, hogy a Te lelkedben hatalmas viharok dúlnak.
Ha többször megosztanád velünk a gondolataidat, akkor lehet, hogy Neked is könnyebb volna. És igen, oszd meg velünk pl. az örökbefogadással kapcsolatos gondolataidat, érzéseidet. Itt sírhatsz nyugodtan, majd megvígasztalunk. Csak legyél aktívabb és próbáld meg viszonozni mindazt, amit kapsz azzal, hogy Te is együttérzel velünk. Nem csak gondolatban.
Ja, és Beusnak igaza van, nem csak babatémáról beszélgetünk itt, hanem minden másról is. Legyen az padlizsánkrém recept, vagy az, hogy éppen ki vonyít a Csillag születik-ben. :D
De az semmiképpen sem megoldás, amit most csinálsz: hogy sértődötten kivonulsz a topikból.
Kérlek gondolt át mégegyszer ezt az egészet.
Mindazonáltal köszönöm a jókívánságaidat, és szurkolok Neked, hogy minden rendben legyen Veled és kezdhess Apánknál. :D

Mindenkinek jóccakát kívánok! Smaccantás! :D
katóc

Sziasztok lánykák!

Meggyűttem a táncikáról,olyan jó volt,jól el is fáradtunk,mert volt 20 perc ráadás ugyanis egy angol keringő koreográfiát tanulunk be a február végén megrendezett farsangi bálra :)
Sztem szép lesz:)

KIscsikó!Gratula a kis tököshöz....nahát máris erekció,jó korán kezdi :)
Igen,igen jó lenne egy szép vonalzócska:)

Szépem!Megvolt,köszike.Puszzz.

Bodzikám!Neked most nem szabad idegeskedni.
Igazat adok neked és a lányoknak a leírtakban,ezt azért is gondolom,mert ha nem szólunk Kagylónak,akkor talán észre sem veszi,hogy mennyire nem jó az amit csinál,ugyanis ezzel saját magának okoz rosszat.

Kagyló!Hidd el,hogy sokkal jobb ha megosztod velünk a problémákat,mert mi hasonló cipőben járunk és maximálisan meg tudunk érteni és mindent megteszünk ,hogy segítsük egymást .
Neke is sokkal könnyebb lenne!!!
Ne azt válaszd,hogy kilépsz a fórumról,nem ezt akarjuk.

Plümek!Ne hari,hogy ma sem jött össze a skypeolás.Holnap igyexem:)

MIndenkinek hatalmas ölelés.
Aluggyatok mert álmosak vagytok,én még gyorsan megsütök 3 szelet natúr csirkemellet :)
Smaccc
hanyatka

Sziasztok!

Cseka nagyon ,nagyon gratulálok a kis Dani babához!!!!
Nagyon sok boldogságot kivánok nektek,egészséget,és sok-sok tejcsit!

Puszi mindenkinek!

Kép
póci

Katóc!Te kis éjjeli bagoly:)Mondom én :)
Épitkezés?MIkor fogtok neki???De jó lesz új házba költözni majd.
hanyatka

Póci!
Puszi neked és Robikának!!!
hanyatka

Máris fél éves a lurkó?Hihetetlen,nemrég még hatalmas pocakkal láttalak Apánknál az udvaron.Emléxel???:)
Sok boldogságot,örömöt,egészséget!!!
hanyatka

Manóka!Jobban vagy már???

Szederke!Hiányzik ám magácska is!!!
hanyatka

Na télleg megyek:)
Smaccc
hanyatka

Hanyatka nagyon édi vagy köszönjük szépen!
Hát hogyne emlékeznék!Sokszor eszembe jut hogy nem rég összefutottunk apánknál olyan mintha multhéten történt volna:-) és pedig már több mint fél éve!

Növünk és ügyesedünk minden nap csinál valami uj dolgot.Ja és van már 2 fogunk!

Puszi

Kép Kép Kép

Kép
póci

Kedves Bodza!

Nem tőlem kérdezted, de leírom én is hogy álltam le az utróról, bár ez csak saját ügylet volt, mert a doki bácsi azt mondta ekkor és ekkor abba kell hagyni, nem említett fokozatokat, valamint már korábban is abbahagyatta volna velem, ha nem barnázgatok a 10. hétig :(
Tehát a 12+0 napig kellett szednem, ezért 10+6. napon
2-1-2, majd 2-1-2, majd 1-1-2, majd 1-1-2, majd 1-1-1, majd 1-1-1, majd 1-0-1 majd 1-0-1, majd a 12+0. napon 0-0-1.
A vitaminnal kapcsolatban azt mondta doki bácsink, hogy ha eszem rendesen, akkor nem kell, én azonban sokat eszem, de nem rendesen, de az első trimeszterben sokat émelyegtem, és valójában semmi nem ízlett. Így azt mondta, olyan multivitamint szedhetek, amiben nem túl sok a vitamin. Az Elevitben sok van, (viszont az itthoni raktárkészlet is az) kétnaponta egy fél nem árthat, a másik Hipp natalos lötyiben kevesebb és van benne jód is, erre vigyázni kell.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Póci!
Gyönyörű ez a kiskrapek,azok a szemek...nem semmi!!!
A széken ülős teljesen levett a lábamról:)
Puszi
hanyatka

Ja,az első képen nagyon hasonlít rád!!!

Na lassan lefexem,kész van a husi ,és gyorsan egy kis petrezselymes krumplit is főztem hozzá:)

Jó éjt!!!!
hanyatka

Köszönöm szépen Albikám!!! Nagyon jókor írtad, mert ezen filóztam, mivel Apánk ma rám bízta, hogy csinálom, azt mondta, most már a placenta vezérli, leállhatok fokozatosan is vagy hirtelen akár. Nekem megnyugtatóbb ez a fokozatos, bár már szívesen megválnék tőle holnaptól... :-):-)

Hanyim!
Igen, ez a lényeg!:-)
Te kis táncoslábú!!!

Póci!
Zabálni való édesség Robikátok!:-)

Katóc!
Pussssssssssssz! :-)
Írtam mailt.

Kép
bodza2005

Na kb. én is így álltam le Bodzika ahogy Albi írta 2-3 nap alatt fok. csökkentve. Én az első 12 hétben szedtem Elevitet utána csak néha 1-1-t de én tavasszal-nyáron voltam terhes és tudtam falni gyümi-zöldséget, egyébként a jód meg kell is, én még szopi alatt is ittam a Jodaqát de erről kérdezd meg Apánkat. A Béres terhesvitaminját dicsérik újabban a nőgyógyászok.

Ugyan kérdezzetek már rá burkoltan a fogászati szűrésre, hogy nem küld Benneteket aki megy hozzá, kiváncsi vagyok mit mond, mert én már hagytam ott beutalókat Nála.

bea
öreganyu

Hanyatka! írjál mán arról a táncikáról lécci egy kicsit, olyan kiváncsi vagyok, hadd fájjon a szívem, én régen táncoltam (fénykoromban) és nagyon hiányzik, de a páromnak nem lenne kedve ilyenhez biztos, pedig táncizni Ő is szeret, de hát nekünk este elszabadulni úgyis képtelenség,na mék, felébredt 1. számú gyermekem.

bea
öreganyu

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy zavarlak benneteket, a véleményeitekre lennénk kiváncsiak a Dévai intézettel kapcsoltban. Alapítványunk infokat gyujt(támoagtást szuletendo gyermekeinkért lombikbaba kozhasznu alapíitvany) honlapunk www.lombikbaba.cicil.co.hu
és sajnos elég régi (2005-2006-os) véleményeink vannak errol az intézetrol.
Természetesen jot is lehet írni, hogy miért ajánlanátok a friss lombikozoknak, aki esteleg járt a kaáliban is hogy miért mégis a dévait választotta...mennyite kell várni, milyenek a novérek...szoval minden érdekelne ! Elore is koszonom annak aki veszi a fáradságot és segít nekunk , hogy mi is sgetíhettsunk!
Címem: farkasc@lombikbaba.hu
darin

Kedves Réka!

A Dévai Intézetről és valamennyi munkatársáról csak szuperlatívuszokban tudok, tudunk itt valamennyien beszélni.
Hogy mi jellemzi? Profizmus, maximális odafigyelés, emberség, szeretetteljes bizalmi légkör, kölcsönös tisztelet, nyugalom, családis hangulat, hivatástudat, elkötelezettség, odaadás, partneri viszony.

Röviden ennyi, de ódákat tudunk zengeni, ha szükséges, mert maximálisan elégedettek vagyunk. :D

Kép
bodza2005

Kedves Bodza2005!
Köszönöm szépen a véleményedet! Volt olyan forum ahol azt írták:
"a Dévai egy zsákutca"

szerintetek mire alapozta a hozzászóló ezt a véleményét?

köszönöm a sgetíségeteket előre is.
darin

Sziasztok Lányok! Volt ám itt tegnap este mindenféle! Huhúúúú!

Bodzikám, szijjjjjjjjja! Hogyi vagyi? Remélem jól, nyomod a fincsi koktélokat magadba.

Darin!
Igen, ez nekem is nagyon ismerős, hogy "a Dévai egy zsákutca". Ezt én is olvastam.
Személy szerint, ahogy Bodzus már elmondta, csak szépeket és jókat tudok mondani az intézetről, valamennyi dolgozóról. Szinte szeretünk oda járni.

Persze ez szerintem egyénfüggő, hiszen mindenkinek más jön be. Nekem van egy ismerősöm, aki konkrétan nem mondta ki, de az vehető ki a szavaiból, hogy ő mást várt.
Szerintem ez csak úgy megy, ha a legmesszebbmenőkig megbízol abban, akitől a segítséget várod, és esetleg a sikertelen inszemek, illetve a sikertelen lombikok után is nála maradsz, nem szaladsz máshozva.
Itt mi mind bízunk, nagyon....
Sok lány már nagyon régóta küzd a babáért, van aki máshol kezdte, de itt még senkitől nem hallottam azt, hogy ha nem sikerül valamilyen beavatkozás, akkor a következőnél máshol próbálkozik.

Szóval még egyszer, én nagyon szeretem az intézetet.
finch

Ez egy hatalmas baromság! Elképzelni nem tudom.
Minden tekintetben irányadó és sikeres Intézet!
Dévai rendkívül szigorú és következetes, ennek meg is van az eredménye, a sikeres terhességek, a szövődménymentesség, egészséges gyermekek tekintetében. Lehet, hogy ez a fegyelem néhány embernek nem jön be, pedig csak így lehet korrekt hivatást végezni és vigyázni a páciensek egészségére. A mellett, hogy Dévai doktor "szigorú" , mégis rendkívül kedves, szeretetteljes és empatikus EMBER! Nem restell például saját maga ajtót nyitni a pácienseinek, Őket kézfogással üdvözölve, olyan légkört teremtve a beszélgetések, vizsgálatok, beavatkozások során, ami a célhoz vezető úton fél siker, a lelki tényezőre utalok. Szóval mindezt nem hinném, hogy bárhol máshol tapasztalhatja bárki, az orvos általában az asztala mögül "kommunikál" a "beteggel"!

Kép
bodza2005

Csatlakozom Fincsike! A baromság a zsákutcára vonatkozott!

Kép
bodza2005

Sziasztok csajocskák!
Bocsi, ha nem mindig tudok jönni de most kicsit sűrű ez a hónap. A talira nem tudok menni mert tanfolyamon leszünk a párocskámmal.
Közérzetileg már jobban vagyok de a köhögés meg van, most lándzsá utifű szirupot iszom az használni szokott. Az a fura a köhögésben hogy olyan fullasztó, egyszer csak jön és akkor folyamatos. Remélem kilábalok belőle.
Szépem Tatus, rajtatok a világ és a DRK szeme! Nagyon szurkolok, mégha néha-néha csendben is vagyok.
Zsembike! majd engem is bevennél a táblicskuba, szerintem tavasszal kezdek 36 éves vagyok. Olyan jó lenne abban a táblában szerepelni. Jót tenne a kis lelkecskémnek, habár az renben van.
Hanyatka! Újra és újra meg kell állapítanom, hogy Neked mennyi energiád van? A táncos tanfolyam meddig tart?
Szépem! Nem kell besz@rni a progi injekciótol, el kell dörzsölgetni a beszúrás helyét , ha érzékeny nem árt jegelni, de Nekem később ezek az érzések megszüntek, olyan volt int más injekció.
Bodzácska!Vigyázz magatokra! Amiben segítséget ajánlottam, azt tartom csak egy kis türelmet kérek, mert ebben a hónapban nem tudom elkezdeni.Ezért bocsi. :oops:
Andikám! Gyógyulgass, nehogy visszaessél mint Én!
Szederke! Puszillak, majd ha időd van várunk!
Ágikám! Eszméletlen hogy szalad az idő. lehet, hogy elmentek K-ról? Megértem de azért sajnálnám.
Kagyló! Próbáld a gátlásaidat levetkőzni és írd ki magadból az érzéseidet. Bármi bánt is írd le,mert ha nem vagy renben lelkileg, akkor akárhányszor nekifuthasz a kezeléseknek kudarccal fog végződni. Az első és legfontosabb, hogy magaddal legyél tisztában, ne legyél görcsös, ne agyalj arról, hogy nem lesz gyereked, mert ezzel csak gátolod magadat abban, hogy elérd a célodat. Hallgass rám, mert tapasztalatból beszélek. A kezdetektől nézve a lelkem, a gondolkodásom mondhatni, hogy fejlődésen ment át, és most jó ahogy gondolkodom a témáról, és nem vagyok görcsös legalábbis nem érzem magamon, fura olan nyugalom szállt meg.
Addig ne kezdj bele kezelésbe míg lelkileg rendben nem vagy, akár a mi akár szakember segítségével. Minden ember más, Te is ne cipeld a terheket ha nem muszály.
Albikám! Puszi Neked , örülök, hogy sűrűbben jösz közénk.
Öreganyu! Már ezerszer nekifutottam, hogy írok Neked, de hónap végén ha ttűl vagyoka sok dolgon akkor megejtem, fogi témában.
Szerintem jó anya vagy, az hogy a hétküznapi dolgok miatt kibukik az ember előfordul. Nem is tudom miért hívlak öreganyunak, amikor olyan jól nézel ki és fiatal is vagy,. Ezek után Én is fiatalanyunak foglak szólítani.
Yamika! Valószínű a túlterhelésed miatt kavart be a ciklusod megváltozása lehet hogy jobb is , mert akkor már talán tl leszel ezeken a dolgokon.
Beuskám Téged is puszikállak
Kiscsikó gratula a kis tököshöz, Úgy látszik Apánknak most fiú sorozata van.
Katóc, Hogy Vagy?
Kicsit hosszű lettem

manoka
manoka71

Póczi, még mindig szívdöglesztő :) és gratula a fogacskákhoz!
Mi az, hogy Dévai egy zsákutca? Mit jelent ez? Alapjában tudom mit jelent, de nem értem a Dévai Intézettel kapcsolatban.
sztem nincs még egy hely, ahol bármikor elérhető a doki, a telefont ő veszi fel, sztem nincs még egy hely, ahol ilyen korán lehet kezdeni és az orvos és az ott dolgozók lelkiismeretességéről nem is beszélve. Amikor gondom volt, pl. fájt a hasam punkció után, felhívtam, este 8ra hívott be aznap, csak, hogy megnézzen, látástól mikulásig dolgozik, a szakmai hozzáértéséről nem is beszélve. és nem kell fizetni a konz. (meg ha minden igaz a vizitdíjon, de ezt már nem tudom) díjon kívül semmit, sztem ezt nagyon kevesen tudják, mindenki azt hiszi, hogy itt renegeteg extrát kell fizetni, mert magánkln. De nem. Arról nem is beszélve, hogy milyen körülmények között van az ember, értem akárcsak a várótermet, stb. nem mellékes azt hiszem. És sztem ami a legfontosabb: mindenkinek csinál gyereket előbb utóbb :lol:
Én nála lelkiismeretesebb orvossal nem találkoztam, ez a lényeg.
beber77

Kedves Darin! Csatlakozom, finchike, és bodza véleményéhez.
Mi 2003-ban kerestük meg a Dévai doktor urat, és nem váltottunk pedig idén kezdjük az 5. lombikot az utolsót. Teljesen megbízunk benne, ezért is maradtunk. Tény Nekem is fura volt, az elején hogy milyen szigorú, de rájöttem hogy ezeket a beavatkozásokat nem lehet másképp végigcsinálni csak így. Az intézet kultúrált és tiszta. A személyzet maximálisan a páciensekért van, és ez nem elhanyagolható szempont.
Most ennyi jut az eszembe!

manoka
manoka71

Darin!
Nekem jelenleg 3 olyan ismerősöm van, aki máshonnan jött át, nem szeretnék minősíteni senkit, így nem írom le, honnan, de ott például el sem lehet érni az orvosokat, de a nővéreket sem! Ha bármi fontos kérdés, teendő felmerül, napokig kellett telefonálgatniuk, nem tájékoztatták Őket megfelelően, nem vizsgálták ki alaposan. Na ezt itt nem lehet elmondani! Ha például telefonálsz, a főorvos úr nem restelli maga felvenni a kagylót és minden kérdésre nyugodtan válaszol, nem érezteti, hogy ezermillió dolga van, pedig az van! Minden betegére pontosan emlékszik, odafigyel rájuk. Maximális biztonságban érzem magam Dévai doktor kezében és ez rengeteget jelent! A főorvos úr is, a biológusok is, a műtős személyzet és a nővérkék is fantasztikusak! Csak hálát és köszönetet tudok mondani az áldozatos munkájukért. Fincsi megjegyzése mellett sem kell elrobogni, hogy "szeretünk oda járni", ez nem mazochizmus, hanem arról van szó, hogy nem kell félnünk, nem kell gyomorgörccsel mennünk, hanem teljes nyugalommal, biztonságérzettel érkezhetünk, ez fél siker, mert a leki oldal meghatározó ebben a helyzetben, amiben vagyunk, ezért ez nagy dolog a mai egészségügyben, a mai világban!

Kép
bodza2005

Manókám!
De jó, hogy jöttél!!! :D

Szijjja Beber!
:D

Kép
bodza2005

jóó reggelt :) mindjárt szaladok tárgyalni, gondoltam még benézek :)

zsembikém, jaj ne haragudj, IGEN Bababa jobban van, hála az Istennek.. rettenetesen rosszul volt, én meg véresre sírtam a szemem miatta.. szörnyű volt.. nagyon örülök, hogy túl vagyunk rajta most épp hangosan csámcsogva eszi a kis tojásos husikát :D

szia manoka :) juuuj kitettél magadért, írtál rendesen :D
hát sok dolgom van, de igazából mindig sok van. A lombik után nem állt vissza normálisan a ciklusom, kicsit fejbe kólintotta a hormonháztartásom. De végülis a lényeg az, hogy mostmár minden rendben. A soraid meg vidámnak tűnnek, ez nagyon jó :) kár, hogy a tali rossz időpontban van Neked.. na, majd a következő :)

bodza délután felhívlak bentről, jóó? :)
zel - deeeeejóóóóó! na, akkor igyekezzünk egymásra hangolódni. Mostmár VELED akarok menni.. és kész :lol:

na, szaladok is, puszi csajok.. du majd jövök még :D most megyek okosan nézni ügyfélhez 8)
yamita

Csajocskák!
Ez egy isteni finom süti recipe:

Mary's Chuky Cookies

1 csésze margarin
1 csésze fehér cukor
1 csésze barna cukor
2 db tojás
2,5-3 csésze fehér liszt
1/2 teáskanál sütőpor
1 teáskanál szódabikarbóna
1/2 teáskanál só
2 csésze zabliszt
1 csomag vaníliás cukor
1 csésze apróra tördelt csokoládé, lehet tej illetve étcsokoládé
1 csésze kókuszreszelék
1 csésze mazsola
1 csésze natúr földimogyoró
1/2 csésze méz
fahéj ízlés szerint

A margarint a fehér és barna cukorral + a tojásokkal krémszerűvé keverjük. Ezután a többi hozzávalót is beletesszük. Elég kemény, de ragacsos tésztát kapunk. A sütőt előmelegítjük 150 fokra. A tésztát sütőlemezre vagy sütőpapírra halmozzuk, púpozott teáskanállal, kicsit távol egymástól és 9-12 percig sütjük, amíg kicsit megbarnul a teteje. Nem baj, ha kissé puhának tűnik, miután kihűlt, szilárdulni fog.

Kép
bodza2005

Hajrá Yamitásom! :lol:
De jó, hogy már zabál a kis görényke! Cuki lehet! Csámcsogva! :lol:

Kép
bodza2005

Bodzusom, igen, akkor mér aludtam, kidőltem kissé. De vagyok Skype-on, ha ráérsz.

Hanyi, pótoljuk majd, egyszer csak összejön :-)

Manóka, de jó volt olvasni a hosszú hsz-ed és a vidámabbságodnak is örülök, csak így tovább!!!! Sajnálom, hogy talira nem tudsz jónni, de majd gondolunk Rád!

Erről jut eszembe, talira ki jön?

Póci, meg kell zabálni a babódat ,annyira édes!

Beber, ez a zsákutca nekem is megütötte a fülem! Fura Dévaival kapcsolatban ez a szó!

Darin, én is egyetértek az előttem szólokkal, csak pozitívan tudunk nyilatkozni. Érdekes lenne meghallgatni azoknak a véleményét is, akik másképpen gondolják, hiszen annak is oka lehet.

Zsembikém, már meggyógyultam, ismét a fedélzeten, azóta jobban jár is a kezem a billentyűzeten:-)

Szedrus, innen is pusszantás, tali miatt hívlak köv héten.

Anduskám, hogy vagy?

Fiatalanyu, nálunk ugyanez a helyzet a tánccal kapcsolatban, a párom nem igazán szeret. Nagyon becsülöm benne ,hogy az esküvő előtt eljött velem tanfolyamra és az esküvőnkön két betanult táncunk is volt, szóval én most azt osztom be :-)

Sok puszi mindenkinek, majd még jövök.
plümõ

Jajj, Yami, megkaptam Bababa fotót, ennivaló, cukor nagyon!
plümõ

Jóóóó reggel DRK!

Hanyatkám, Te kis kis éjjeli baglyom, már éppen meg akartam jegyezni, hogy lemerült kicsit ez elemed, de úgy látom, hogy feltöltöttek közben. :lol:
Nemtom mikor fogjuk elkzdeni az építkezést, a Zuram szerint nyáron, legkésőbb. Hááááát...fő az optimizmus. :D
El kellene adni végre a lakást, mert csak úgy érdemes belevágni, ha el tudunk jutni legalább a szerkezetkész állapotig. Ha elaprózzuk, sohasem fogjuk befejezni. Ismerem magunkat. :lol:

Manóka, jobbulást Neked is, gyógyulj meg! Én jól vagyok, főleg, ha jövő héten tényleg kezdhetek. :D

Betegeskedőknek mennek a gyógysugik ma is :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szépem akartam is írni tegnap, hogy a progi injekció tényleg nem olyan vészes, valóban el kell masszírozni, a lila foltokra jó a feketenadálytő-krém, és szerezz be egy fél kg-os zöldborsót, fagyaszd le, azzal a legjobb jegelni, mert felveszi a popsi alakját. :lol:

Yamikám, örülök, hogy Bababa jobban van. Elképzeltem, ahogy falatozik. :D Nekem is volt már, hogy előbb vagy később jött meg, szerintem a hormonkezelések bekavarnak kicsit. De aztán visszaállt minden.

Kedves Darin!

A Lányok már mindent elmondtak, csatlakozom az előttem szólókhoz. Annyit szeretnék még hozzátenni, hogy Dévai doktor valóban szigorú és következetes, de soha nem durva, soha nem éreztem magam kiszolgálatatottnak vagy megalázottnak.
Azért fontos ez számomra, és talán mások számára is, mert az alatt a 18 év alatt, amióta az endometriózissal küzdöm, megéltem már néhány kellemetlen helyzetet.
A Doktor úrnál, a Nővéreknél, a Biológusoknál és a Műtős Személyzetnél hozzáértőbb, kedvesebb, szeretetteljesebb embereket nem is kívánhatnék. Eszembe sem jutott máshoz menni, ha nem sikerült egy lombik. Csak azt sajnálom, hogy találkoztam Velük korábban. Mennyi rossz élményt kerülhettem volna el.
:roll:
katóc

Sziasztok!

Jó sokat csacsogtatok az este. :D Ti kis éjjeli baglyok! :lol: :lol:

Póci, Robika gyönyörűséges krapek! Zabálnivaló.

Kiscsikó, gratulálok a kis tököshöz! Úgy látszik Apánknak most tényleg fiús sorozata van! De a lényeg, hogy sikerült, és egészséges a babó!

Manóka, gyógyulj meg! De jó, Te is kezdesz a tavasszal!!!!! Húúúú, mennyi baba lesz most itt a fórumon!

Turbó Hanyat, azért néha pihenj is!!!!

Beber, Pistike hogy van?? Teszel fel róla képet?

A Dévai Intézetről én is csak jókat tudok mondani. Az hogy zsákutca, szerintem is baromság. Én maximálisan megbízok a Dévai doktorban is, és az egész személyzetben. Nagyon emberséges mindenki, kivétel nélkül, és csupa szeretet az egész intézet. Lehet hogy sok embernek azért nem tetszik a stílusa, mert nagyonszigrú, de ha belegondolunk,akkor a mi és a siker érdekében szigorú. És a szigrúsága mindig meghozza gyümölcsét.

Szép napot mindenkinek!

Bea
beus77

Na, gépelni sem tudok már. Bocsiiiiiii! :oops: :oops: :oops: :oops:
katóc

http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?fo ... forumuser=

Tudtam én, hogy olvastam már valahol! ( 4. hozzászólás ) Na persze magyarázatot nem találtam
finch

Bodzikám, ez amolyan teasütiféle?
finch

És azért, hogy még mára is jusson egy kis padlizsán! Hogy sikerült az a 4 db szépség?
finch

Tudod Fincsi, 'bírom' az ilyen hozzászólásokat: kijelentünk és ennyi. :evil:
És azt olvastad, hogy valaki úgy jellemezte, hogy 'a szakma legalja'????? Hát kiakadtam ekkora hülyeségen! :shock:
katóc

Kicsikó, én is gratulálok a kis tökös manódhoz, látom a fiúk vannak túlsúlyban itt a fórumon. APánk tényleg jobb a fiúk összehozásában, otthonra is... :-)
plümõ

Szió Katóc. Igen, az is rémlik, de azt talán itt a Babaneten olvastam, még nagyon régen ( nem biztos, hogy itt ). És azt hiszem, hogy őt vagy valaki más hasonlót, de Február ( asszam ő ) nagyon kiosztotta. Remélem jól emlékszem. Ha itt lenne Február, meg tudna erősíteni. De már ő is jó régen volt.
FEBRUÁR! MERR JÁRSZ? MI ÚJSÁG VELETEK? HA CSAK PÁR SORT, DE KÉRJÜK AZT A PÁR SORT!
finch

Plümő, én terveim szerint nagyon szeretnék menni a talira, mert még úgy igazán senkivel nem találkoztam, csak a D napon, és ott ugye Apánk volt a fő téma! Szóval próbálom úgy alakítani, hogy tudjak menni.
finch

Tééényleg! Hol vagy Február????? :D
katóc

Szia Katócka!

Itt vagyok a rend-ben, dolgozom, emlegettünk.

Jaj tényleg az angyalkártyát is elfelejtettük

bea
öreganyu

Érdekes, tegnap este nekem is eszembe jutott, hogy igazán jöhetne már Február!!!! Hogy vagytok Február- family???:-)

Fincsikém!
Hanyi-féle recept alapján csináltam, de tettem bele fokhagymát és paradicsomot is. Fincsi lett :lol: ! Kérsz mégis? :lol:

Beus!
No komment az említett hozzászólásra, hozzászólóra!
Cupppp! :-)

Kép
bodza2005

Bodza bébi! Hát mit mondjak erre! Na majd otthon én is csinálok, mert a nem szeretem az egy több évvel ezelőtti kóstolás eredménye, és akkor nem szerettem, azóta nem próbáltam! És akkor ha megcsináltam, majd jó kiderül, hogy még most is nem szeretem-e! Jaj de kusza vagyok!
Viszont avokádós cucc ma van, illetve lesz napirenden!
finch

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: