A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jó reggelt ;-) Csajszikák!
Erőteljes gyógyulás fázisában vagyok, holnapra teljesítem a tervet :D !
A lázat végig megúsztam! Úgy örülök!!! Remélem, Ti is sokkal jobban vqgytok?!!!!!!!!!! :-)
Plümikém!
Rögtön válaszolok!:-)
Yamica! Bababa??? :oops:
Angyal! Mikor tudjuk meg a létszámot?? ;-):D:-)
Nagyon vigyázzatok Magatokra és a Babákra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyetek rengeteg citrus-félét, kiwit + ha van hozzá erőtök a fokhagymát mézzel, én tuti azért úsztam meg ennyivel, mert hetek óta nyomatom mindezeket!
Nagy ölelés és pussssssssssz minden kedves kis DRK-tagnak!!!!!!!!!!!!!:-)

Kép
bodza2005

Sziasztok lánykák!

Húúúúúúúúú, ne menjetek sehova , úgy csúszik mint a jégpálya, a fenyőfákról lógnak a jégcsapok nálunk :shock:

Bodzus: örülök, h a gyógyulás útjára léptél, lehet, h megkóstolom a fokhagymás mézet...prevenció céljából-:))

Zel:
haláli az Egered, mint egy vásott kölyök, mindig történik vele valami, pár gyerek meg se fog kottyanni ezek után. Durva lehetett a véres hó :roll:

Szépem:
a Te blökid se volt semmi, írtam már 1x - Anyukám macsekja benyelt egy varrótűt cérnástól......rögtön ment a műtőasztalra hasfelmetszésre, hetekig kopasz hassal járkált.

ÖregAnyus:
ne rágd magad, Te jó Mami vagy, először is évekíg küszködtél értük, mostmeg van két kicsi csemetéd és néha dolgozol is, a fáradtság és ez a szürke idő is rátesz.....jön a tavasz és kiderül minden-:))

Szederke: én sem kaptam mail....a sokminden történésről

megyek befejezem a főzést....HÚÚÚÚST és előkészítem a holnapi HÚÚÚÚST :!: :!: :!:

jók legyetek

Anikó
tatulány

Sziasztok!
Elősször is BÚÉK mindenkinek,mivel már régen írtam,de azért próbáltam követni az eseményeket.
Látom a sok karácsonyi baba esőből csak bodzinak sikerült ezért szívből gratulálok neki ennél boldogabb karácsonya nem is lehetett volna.

Zsembi látom már neked is jobb a hangulatod ennek nagyon örülök.

Beus:hogy őszinte legyek most rád koncentráltam a legjobban,mert tudtam,hogy most mi együtt fogunk menni 4-én bár nem találkoztunk és nem is ismerjük egymást,de még is úgy néz ki hasonló az esetünk. 4-én nekem is megcsinálta Apánk az uh-ot kenetet vett megkaptam a vérvételre a beutalókat teljesvérkép,hormonok+vizelet stb. Te leírnád részletesen,hogy miket kért tőlled?
Nekem is azt mondta ,hogy az első lombik több mint valószínű,hogy azért nem sikerült,mert mikor a leszívás volt nálam a petesejtek nem átlátszó vízben voltak hanem valami tej szerű folyadékba és most ha megjön megint elkezdjük,de ha ez lesz megint akkor nekem is menni kell valami műtétre ahol azt mondta altatnak és hasfalon keresztül vesznek mintát mind a két petefészkemből és el kell kűldeni szövettanra,hogy kiderűljön,hogy mi ez.Bár remélem én is,hogy erre nem kerül sor és most sikerűlni fog.Mivel úgy láttam,hogy te már voltál ilyenen azért megírnád nekem,hogy ezt hol csinálják,milyen műtét ez vágnak is fáj egyáltalán meg,hogy mennyi időt kell várni utánna,hogy lehessen kezdeni a lombikot.Bár én is úgy vagyok ha ezen múlik biztos beleegyezem ebbe is.
Ami érdekes,hogy a múltkori lombiknál végig rendben volt minden mármint a vérvétel hormon eredményei a lehető legjobbak lettek és mégis a leszívásnál derűlt ki,hogy valami még sincs rendbe ,alig lett petesejtem utánna azok nem termékenyűltek meg és nem is lett vissza űltetve semmi.Aztán úgy volt,hogy a következő mensivel újra kezdjük,de cisztám lett ami soha életemben nem volt akkor 26 napra jött meg most meg 36 napra azt mondta Apánk,hogy valami miatt nem reagál a szervezetem rendesen,mert ezek mind arra utalnak.Elméletileg cisztának sem lett volna szabad lennie,mert olyan kis adagban kaptam az injekciókat,így petesejt sem lett sok.Most azt mondta,hogy legközelebb olyan adagot fog felírni,hogy még a fülemen is az fog kifolyni.

A többieknek sok erőt kívánok erre az évre.
A kismamáknak pedig jó babázást!

Kati76
kovacsne.kati

Sziasztok Lányok.

Betegeknek sok gyógypuszi. Zel szegény egérke eszméletlen kis roszcsontok gyogypuszi neki is.

Yami bababa jobban van már?

K.Kati jo hogy jelentkeztél nagyon elvoltál tünve.

Fiatalanyú te jo Anyuci vagy és természetes hogy néha vannak rosszabb napok is nem lehetsz te sem mindig toppon.

Képzeljétek tegnap voltam szinházban a Karnevál utólsó éjszakáját néztük meg a barinömmel nagyon jo volt.
Ö kapta a jegyeket és mivel a párja dolgozott egyböl rám gondolt hogy menjek vele. Végre történt valami jo.

Andi nem tudok neked emailt küldeni mindig visszajön, irj hogy megkapod e öket mert nem tom mi van.

Szederke én sem kaptam emailt.

Mindenkinek sok puszi akit nem irtam név szerint annak is.

Andi
zsembi

ZelM!
Egered hogy van? Szegény kis szeleburdikám!:-)
Tegnap elkezdtem a mailt, most folytatom!:-)
Pusza

Kati!
Köszönöm szépen! Szorítunk érted!

Zsembike!
:-)

Kép
bodza2005

Tatuska!
Igen, nyomjad a husit, vizet és a prevenciót!!!:D:D

Kép
bodza2005

Sziasztok Csajocskák!

Micsoda egy fos idő van!! :shock: :shock: :shock:
Tiszta jégpálya minden! Hogy fogok én holnap kikocsizni a fogorvoshoz?????? :shock: :shock:

Zelecske, beszarok Egérkéden. :D Hidd el, Tatukának igaza van: négy -öt gyerek már sem fog kottyanni. :lol: :lol:

Bodzi drága, örülök, hogy jobban vagy! :D

Fiatalanyu, nyugikaaaaa! Jó anya vagy, és emellett emberből vagy Te is, a gyerekek pedig okosak és szépek, csak néha túlfeszítik a húrt. Küldök Neked kitartást erősítő sugarakat, okés? :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Fúúúú, hogy fogok én holnap elcsúszkálni hozzátok? Kívül szögesdrótos gumikat kellene tenni a Pötyire, hihihi.
katóc

Katóc!
Óvatosan!
Köszi!
Cupppp :-)

Kép
bodza2005

K.Kati:
Buék Neked is, remélem ez az év sikeresebb lesz mindenkinek!!!!!!
Eszem megáll, mik vannak, nem elég a lombik, még közte ilyen-olyan akadályok is jönnek :cry: drukk. h most minden rendben menjen!!!!!!!!!!!!!!!!

Zel: Egérnek lesz varratszedés is? szeeeegény csórikám :cry:

Hogy van ez a fokhagymás méz? 1 gerezdhez 1 ek. méz?

Remélem holnap már nem lesz korcsolyapálya, és feltud menni a busz Apánkhoz

Katóc: ollllyan szépek lesznek a fogaid, h csak na

Fúúúúú, nekem nem a fogorvos a szívem csücske (bocs Öreganyu), bár egy aranykezűhöz járok vagy 15 éve.

Anikó
tatulány

Kedves Szurikáta!

Bocsánat, hogy nem reagáltam, de csak napokkal később olvastam a fórumot. Petike nagyon jól van, nagyon virgonc, sokat mozog. Nagyon boldogok vagyunk. És sokszor gondolunk Rád, köszönjük mégegyszer.

Kedves Ági!

Mostmár 2-3 hét, és Te is érezni fogod a babamozgásokat. Az lesz aztán az igaz "lepkefoci". Vajon egyszere lesznek fönn, vagy amint elalszik az egyik felkel a másik... :D

Kedves Bodza!

Örülök, hogy nem voltál lázas. Hétfőre minden ok lesz biztosan. Én szedek kétnaponta fél Elevitet és szintén kétnaponta egy HIPP natal nevű lötyit iszom. Persze a napi gyümölcsadag is megvan.

Kedves Andi67!

Köszönöm kedves szavaidat. Neked is és a többi DRK tagnak is gyönyörű kisbabákat kívánok erre az évre, a folytatást pedig azután :wink: !

Kedves Finch és Szépem!

Bár engem nem kérdeztetek, de mégis leírom mit csináltam másként 4 sikertelen lombik után. Minden stresszt próbáltam kikerülni, átestem méhtükrözésen, aztán egy méhkorrekción, 2 alkalommal meglátogattunk egy pszichiátert, Szurikáta adta be az injekciókat, már a tűszőrepit is, percere pontosan. Egészségesebb kaja, kicsit több mozgás. Örökbefogadási határozat megszerzése. Megállapodtunk aférjemmel, hogy ha az ötödik nem sikerül, akkor egyet még megpróbálunk, aztán abbahagyjuk. Ehhez képest most először még fagyibabák is lettek. :) Ezután volt 2 lombikom, és most először nem görcsölt a lábam éjszakánként. Nem sírtam, nem borultam ki. Elhittem igazán, még a lombikok között is, hogy anya lehetek, nem rontottam el semmit, ami akadályozna ebben. Az örökbefogadás, és főleg az Ágacska Alapítvány nemcsak azért volt jó, mert segített elfogadni ezt a variációt is, hanem mert minden ottlevő küzdött a gyermektelenséggel, és jó volt kibeszélni, ki mit érez.

Kedves Fórumozók!
Nálunk nem divat a pénzről beszélni, pedig néha nem ártana. Én úgy érzem, hogy egy baba minden pénzt megér, de szerintem aránytalanul nagy anyagi megterhelés egy-egy lombik még az állami támogatással is. Vass doki mesélte, hogy egy pár a második sikertelen lombik után közölte, hogy nem tud többet jönni, mert így is OTP kölcsönt kellett nekik felvenni, hogy kifizessék a gyógyszerköltségeket...
Ezt találtam a neten. Nem tudom mennyit fizetnek, de ha kell valakinek, vegye igénybe, és ha tudjátok, akkor ide is adhatjátok azokat az 1%-okat.
http://www.lombikbebialapitvany.hu/palyazat.html
A többi a NIOK adatbázisából van:
http://www.nonprofit.hu/szerv/egyszerv/56995.html
http://www.nonprofit.hu/szerv/egyszerv/63213.html
http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modules.php?name=Magunk

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Drága Albi!
Nagyon örülök hogy jól vagytok.Én is sokat gondolok Rátok.
Biztos nagy boldogságban teltek az ünnepek így hármasban.

Bodzikám!
Jó hogy túl vagy a betegség nehezén,nagyon vigyázz magadra!

Puszi Mindenkinek !

Kép
szurikáta56

Sziasztok!

Bodza! Köszike! Sokat segít! Gyógyulj tovább! Remélem férjecskéd is jól van már!

Katóc! Hát Egér művei után simán ovit is nyithatnék asszem.... Tegnap este a varrottfülű szétrágott fél pár régi pacskert.... Pedig úgy tűnt, mindent elpakoltunk. Hogy hol találta,és hogy szedte elő gallérbanm az rejtély marad. Tényleg hihetetlen amit művel. De mindezek ellenére imádom.

Tatusom! Csórikám megy varratszedésre. Kb tíz öltése van, mert kívül-belül varrva lett a bőr a fülcsin. Ami azért kell, mert így nem lesz "szakadt" a széle gyógyulás után. Mivel a porc nem forr össze,de így a bőr egybe tartja, nem körülnövi. Na ezt jól megfogalmaztam. Szóval ki kell majd szedni a mazzzzagot. Van kék és zöld öltés. Kértem hogy nefelejcs is legyen, mert a színek adottak... Már előre félek a varratszedéstől. Annyi erő van Egérben, hogy legalább ketten kell majd lefogni.
Egyébként a kuttty totál jól van. Mintha nem is történt volna semmi. Az asztalról lopja a babapiskótát, meg sem próbál kikerülni, és nekem rongyol hátulról a gallérral. Már olyan a lábszáram, mint az ovisoknak. Full lila foltos.

Öreganyu! Visítottam a röhögéstől... Vizuális típus vagyok, és láttam a birkózást, majd a testápolós elterelést magam előtt....

Kezdek tüsszögni.... Meg kicsit köhögök is.... Pedig mekkora volt a szám, mi?

Smacccantás drágáim!
zel

http://babatervezok.otthona.net/shop/ma ... are_29.php

Látogassatok el ide sok homeopátiás szer van babacsinálásra.

Pl ez
A gólyacsör tea a Geranium nevü növényböl származik, amit a németek "Kindsmacher"-nek is neveznek (gyermekcsináló). A bölcsötisztító kúra után jóval hatékonyabb és segíti a teherbe esést.

Andi
zsembi

Sziasztok Csajszik!

Bocsi hogy ritkán jelentkezek,de elért a hányinger-alvás fázis :oops: !
Nehezen viselem,szerintem kiálhatatlan vagyok.

Hétfőn hivom a Doktor bácsit mikor menjek újból uh.ra,pénteken
lennék 8 hetes,szerintem az lenne a legjobb.

Hát ennyi,puszi mndenkinek és
vigyázzatok Magatókra!!!! :wink:
angyal73

Ági itt van baba-sztetoszkóp is.

Andi
zsembi

Na azért ezekkel a net-es homeopátiásakkal óvatosan! A hp. gyógyszer is gyógyszer, érteni kell az alkalmazásukhoz!

bea
öreganyu

Inkább gyógynövényes dolgot néztem magamnak a méhnyálkahártyámra palástfüvet meg málnalevelet.
Nem hiszem hogy ezek ártanak.

Andi
zsembi

Kedves Albi!

Köszönjük, hogy megosztottad ezt velünk! Igen, egy bizonyos beavatkozás-szám felett (kinél mennyi) rtalán tényleg változtatni kell a hozzáálláson, de minél messzebb jár az ember, annál nehezebb pozitívnak lennie, de azért igyekszik.. én most úgy vagyok vele, hogy a természetre bízom, s nem fogom magam kötelezően gyötörni mindenféle ajánlott és nem ajánlott dolgokkal, élem a hétköznapokat tovább, azzal a titkos kívánsággal, hogy talán most! mivel fiatal vagyok még, talán nem is az idő az , ami vészes, hanem az energia, így spórolok most vele kissé, s remélek. Puszi!

Bodzi - ki voltál ma kapcsolva!
szépem

Zsembi - a méhpempőt is szeded?

én meg már okosan szúrkálok, sikerrel találok el rendszerint erecskét.. Tatu - neked hogy megy be a sok-sok ml?

holnap jön vki?
szépem

szép estét kedveskék!

Gyorsan elment ez a hétvége sajnos... nagyon sokat pihiztünk és olvastunk. Na meg persze játszottunk is jó gyerekekhez méltóan. :-)

Zelecske, Egér-storyn annyit röhögtem, hogy utána nem győztem köhögni... Nyugodtan írjál könyvet, kapkodni fogjuk mint a cukrot, mert hihetetlen jó stílusban adod elő a történeteket. Remélem a rágott fülű már jól van és ma este egy lábbelit sem fogyaszt el.

Vigyázzatok nagyon az utakon holnap, mert amit a híradóban láttunk az életveszély! Mármint a pesti utcákra gondolok! Mi ki sem mertük tenni a lábunkat :?

K.Kati neked is kitartást a mostani akcióhoz és reméljük happy end lesz és nem kell műtét.

Szépem ne nagyon szúrkáld az ereidet!!!!! Én rosszul vagyok a tűtől, így inkább hagytam hogy más szurizzon.

FIatalanyu, te nem vagy rossz anyuka, ne is gondolj ilyen butaságokra!!! A türelem persze hogy elfogy néha! De az még nem a rossz anyaság jelzője! És persze ezt te is tudod, csak picit elkeseredtél! küldök neked energiát jó? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bodzika jó hogy jobban vagy! Én is jobban érzem magam, de még mindig jobban hasonlítok egy trombitáló elefánthoz mint önmagamhoz és köhögök is, igaz sokkal kevesebbet.

Yamika a padlizsánkrém nekem is nagy kedvencem, de én sajna nem tudok csinálni... pedig most tuti jól jönne egy fokhagymás változat nekem is... na majd kitalálom ki a tudója itt a közelben és akkor készíttetek vele.

Mindekit puszilok és ölelek!
aludjatok jól !!!!
Navia
navia

Köszönöm a biztatásokat és a + energiákat. Nagyon fáradt vagyok.
de hogy valami jóról is beszámoljak, megkaptam a mostohafiamtól a Szül.feleségek első két évadját DVD-n karira, (én eddig egyáltalán nem néztem) és nem birom abbahagyni (tegnap este 11-ig néztük, persze hogy álmos vagyok, Dóri 3x kelt éjjel, reggel 6kor ébredt).

Na mék Katóccal fogazni...

bea
öreganyu

Sziasztok klubtagok!!!!

Navia:
padlizsánkrémet én is imádom, most végre rátaláltam egy jó receptre, nem nagy kunszt, ha kéred beírom majd otthon a receptet.

Szépem:
szurizás kissé nehézkes, nincs most lelkierőm hozzá, beszúrtam a rengeteg gonalt, erre kijött a tű, 2x kellett szúrni

:cry: , többit a páromra bíztam :x
Sajnos engem az idő is szorít......életkorilag.............írj, h mit végeztél ma!!!!!

Reggel voltam én is, elsőnek sikerült.......Dévai Apánk megint rámijesztett, h nem nőttek a tüszők, kicsik stb.... szerdáig vagy észbekapnak vagy leállítjuk

:twisted: múltkor is így voltam, aztán mégis megnőttek, bár ha le kell állítani inkább most mint 1 hét múlva :roll: ...kérdezte, h ki adja be a szurit?

Úgy vagyok mint Zsembi voltál a múltkor....h totál elegem van, 3. éve másról sem szól az életem csak erről, mensi mikor, vérvétel, uh, várni stb......

remélem Nektek jobb napotok lesz!!!!

Anikó
tatulány

Tatu! Szia!
Annyira nagyon sajnálom, hogy a lelked ennyire szomorú. Hogy tudnánk segíteni? Tudom milyen érzés lehet, pedig én még csak szűk egy éve csinálom, de már most elegem van belőle.
Erről írtam a múltkor, hogy ez életünk úgy tűnik, szinte csak erről szól. És ez nem jó. Hogy tudnánk megtalálni az egyensúlyt?
Bevallom, én már gondoltam arra, most a 2. ovu indukció után, hogy nem folytatom tovább. Pedig én még csak a legelején járok.
Igaz, nálunk minden rendben van mindkettőnkkel, tehát normál úton is jöhetne a bébi, ezért fordult meg ez a fejemben.
Az a baj, hogy nem tudom magamnak azt mondani tuti meggyőződéssel, hogy a jó úton járok. Talán ez is baj lehet.
Persze, a párom mindenben mellettem áll, de hát azért mindannyian tudjuk, hogy nekik a lelki oldalon kívül nem sok tortúrát jelentenek ezek az időszakok.
Nem tudok okos lenni.
Nagyon sok kitartást kívánok neked, hogy maradjon reményed, hogy hidd, hogy sikerülhet, és ne add fel még akkor sem, ha iszonyatosan szar a kedved. Ahogy most is az.
Hogy tudd egy kicsit szebbnek látni a világot, és hogy tudj egy picit más dolgokra is ráhangolódni, mint a bébi téma.
Persze, csak ha akarsz! Mert máshogy nem megy.
Puszik
finch

Sziasztok édes csajocskák!

Tatus!Sajnálom,hogy Apánk megint rádijesztett,de ne aggódj,hisz csak 2 napja szurizol,szerdáig nőnek még azok a tüszők.
De tényleg!!!Ne szomorkodj és ne legyen eleged,nem szabad!!!
Smaccc
hanyatka

Én is néha elkeseredek,de valahogy soha nem jutott eszembe,hogy elegem van és nem csinálom tovább.Persze még én is nagyon az elején járok(igaz már több mint 3 éve próbálkozunk+lassan 1 éve apánkhoz járunk),vagyis tudom,hogy a lombik sokkal megterhelőbb lelkileg,de azt is tudom,hogy egyszer sikerülni fog és én addig csinálom,amíg a kezemben nem tarthatom a gyermekem!
A múltkor a férjem azt mondta,hogy ne aggódjak,mert ha az a sorsunk,hogy gyerek nélkül kell leélnünk az életünket,akkor is nagyon szép életünk lesz!

Kérlek Ti se keseredjetek el,mert igenis sikerülni fog, csak nekünk meg kell "szenvedni" érte!!!
hanyatka

A hétvégén nem jöttem,de esténként elolvastalak :)
Szombaton vendégeink voltak,előtte vásárolgatás,takarítás,főzöcske majd vasárnap délig alvás,ebéd főzés,mozizás :)
A P.S.:I LOVE YOU-t néztük ,nagyon tetszett,2x is elsírtam magam:(
Látta már valaki???

Szederke!Bocsika,hogy múltkor nem reagáltam kérdésedre:(Igen,nagyon örültek a narancslekinek,mindkét szülő ott a karifa alatt rögtön meg is kóstolta:)

Meggyógyultak a betegeskedők???
Bababa is???

Bodzikám???Hogy vagy kincsem???

Sok puszi mindenkine!!!
hanyatka

Hanyatka, látod, erről beszéltem, hogy te, ti meg vagy/vagytok győződve arról, hogy az út, amin jártok, helyes.
Velem az a baj, hogy én erről nem vagyok meggyőződve.

Húúúúú, a hét végén mi is mindkét nap 11-ig pihengéltünk! Ma reggel annál szörnyebben értintett a 6 órás kelés! :D :shock: :D :shock: :D :shock:
finch

Köszi lányok, aranyosak vagytok a biztatást, persze, h nem adom/adjuk fel soha, de miért ilyen rögös az út???????

A termináltnál és az inszemeknél nekem sem voltak ilyen gondolataim, most sem lenne, ha nem gördülne mindig akadály -bár ez is semmi másokéhoz képest - én is mondtam , h még csak 2 napja szúrok, de ilyenkor már elvileg nagyobbaknak kellene lenni.

Nem értem, soha ilyen jók nem voltak még a hormonjaim, elvileg mostmár nekünk sincs semmi bajunk (hacsak a párommal nem lesz valami) erre itt tortúrázunk.

Jaaa, azt teljes mértékben elfogadtuk, h csak lombikkal lehet babánk, a ráhangolódás sem hiányzik, erre hangolódtam már 4 hónapja...na remélem szerdán jó híreket hallok.

Anikó
tatulány

Finch:
tudatosítani kellene valahogy magadban, h ha nem megy természetes úton akkor csak ez a választásunk van.

Emlékszem első lombikkor olyan lelkes voltam :cry: ....mindegy majd lesz valahogy

Anikó
tatulány

SZiasztok!

Tatuka ne aggódj nálam is mindíg ez játszódott le. Az elején még alíg nőttek, aztán csak behozták magukat!

Öregnau ne aggódj jó anyuci vagy te!
Ajaj rossz belegondolni, nálunk mi lesz majd, főleg ha a két fiú elkezdi nyúzni egymást. :-) Majd a kiscsaj szétcsap köztük! :-)

BOdzi örülök, hogy jobban vagy.

A többiek is gyóyuljatok meg!

Velem annyi van, hogy néha érzek valamit, csak ugye még nem tudom mit is érzek! Szóval értitek!
Holnap megyek dokibácsihoz kiváncsi leszek mit mond majd.
Ja és én szerencsére nem vagyok beteg. Bár naponta két trüszi elhagyja a számat! :-)

Na most csak ennyi voltam. Pudszzzzzzzzzzzzzzzzzz

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok Lányok!

Szépem sajna méhpempöt nem tudom szedni alergiás vagyok rá fulladok töle ez az én formám. Ezért keresek más alternativát.

Tatukám megértelek nekem nagyon sokszor eszembe jut hogy talán eggyáltalán nem lessz gyerekem. Nem értem ezt az életet hogy a sors miért mért ránk ilyen kegyetlen szenvedést.
De nem tudom elképzelni az életem gyerek nélkül és ti sem ezért csak megyünk tovább.

Szilveszter éjjelén megtalált egy ismerösöm kissé becsipve papolt nekem hogy mondjak le a gyerekröl és ne költsek már feleslegessen pénzt rá és meglátom magátol jönni fog.
Gondolhatjátok hogy mennyire kivántam a hátam közepére az embert.
Ha hagyom annyiban talán 60 évessen teherbe esek.

Tatukám szerdára megnönek szépen.

Andi
zsembi

Sziasztok Lányok!

Tatu, ne keseredj el, kérlek! Tudom, könnyű mondani! De hidd el, egyszer nekünk is lesz kisbabánk! Nekünk ezért kell megküzdenünk, másoknak másért, de hidd el, sikerülni fog!!!!

Finch, Neked is ugyanezt mondom. Nem szabad feladni, sikerülni fog, csak nekünk rögösebb az utunk. Másnak máshoz rögösebb az út, nekünk a babához. De meglesz az eredménye, még ha most olyan reménytelennek is tűnik ez az egész.

Fel a fejjel lányok!!! Küldök egy kis energiát és egy kis léleksimit! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Öreganyu, ne gondold, hogy Te rossz anya vagy! Dehogy vagy az!!! De Te is, mint mindannyian, emberből vagy! Neked is vannak rosszabb napjaid, Te is lehetsz nyűgösebb, türelmetlenebb, de ez nem azt jelenti, hogy rossz anya lennél! Te igenis JÓ ANYA VAGY!!!!!

Navia, hogy vagy? Hogy érzed magad?

És Te Bodzikám??? Ugye már gyógyulgatsz!?!?!? Gyógypuszit küldök, sokat, nagyon sokat!!!

Katóc, jó fogazást!! :D

Zsembike, hogy vagy a lelked drága?? Jobban van ugye? Léleksimit küldök! :)

Szépem, veled mi újság? Hogy állnak a tüszőid? Mi volt Apánknál?

Mindenkinek küldök hatalmas ölelést, és sok puszit!

Szép napot! :D

Bea
beus77

Sziasztok Lányok!

Nagyon régen írtam már, de gyakran olvasgatlak benneteket, mert azért az nagyon sok erőt ad, hogy nem vagyok egyedül a problémáimmal a világegyetemben :wink:
Lenne egy kérdésem, talán tudtok segteni a válaszban, szóval voltam konzultáción de nem nőnek elég szépen a petesejtek ( 8, cn. ), így merionalt kaptam, ma reggel rögtön meg is kaptam az elsőt, de a clostiból vissza lenne még 3 db ( ma este + holnap ). Ott nem kérdeztem rá, mert valahogy egyértelműnek tűnt, de most elbizonytalanodtam, hogy akkor a maradék clostit most ugye el kell hagyni, és nem kell szedni, csak a napi egy merionalt kell szúrni ? Mert azt nem hinném hogy mind a kettőt egyszerre kell alkalmazni :shock: Esetleg volt már valakinél ilyen ? Köszönöm ha valaki tud segíteni !
Puszilok mindenkit !
bucóka

Bucóka, a papírodon rajta van, hogy melyik gyogyit/szurit melyik napon kell adni. Ha a closty nincs beírva mára és holnapra, akkor ne szedd tovább. Ha rajta van, akkor viszont be kell szedni. Hanyadik lombik lesz? Vagy nem lombik lesz? :oops: :oops:

Bea
beus77

Beus köszi ha ellemezni kéne a lelkemet akkor hullámvölgyhöz hasonlit.

Andi
zsembi

Köszi lányok a biztatás, én mostanság emiatt nem vagyok elkeseredve, csak úgy nagy általánosságban vázoltam a helyzetem ezzel kapcsolatban. De azért köszi, tényleg!

Bucóka, beus jól beszél. De nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy ott lesz a stimus lapodon a closty is. Nekem is egyszerre volt a kettő, bár minden eset más és más.
Mindenesetre nézd meg tényleg a simus lapot, és azon minden ott van, amit tudnod kell.

Lányok! Már megfigyeltem, hogy sokszor itt egymástól kérdezgetünk, mert amikor bent vagyunk apánknál nem jönnek elő ezek a kérdések, vagy meg vagyunk szeppenve? Pedig ő mindenre tudja a választ! Hihi

Bucóka! Azért mesélj magadról, veletek mi a helyzet?
finch

Finch!Kívánom,hogy mielőbb sikerüljön rendezni magadban a dolgokat.Nagyon fontos része a sikernek!

Én is erőssen gondolkodom,hogy bejelentkezek a kineziológushoz egy beszélgetésre,talán sikerül rendezni még 1-2 dolgot magamban.

Bucóka!A lányok már mindent megírtak,tényleg a stimus lapot kell figyelembe venni.Nálam is volt már,hogy a merional mellé az első pár stimus napon clostyt is szedek.

Ágica!
Nemsokára érezni fogod a manók mozgolódását:)juj de jó:)
hanyatka

Szia Beus !

Először is köszönöm a választ!
Hát úgy van írva, hogy az előző alkalommal felkerült a lapomra a closti ( jan. 5 - 6- 7. ) folsav minden napra, bromocriptin napi 1, minden napra. Ez ott van felsorolva, ahol azt lehet olvasni, hogy Clomiphen, FSH/HMG, Hcg, Egyéb .
Aztán ma a következő rublikába , ahol azt lehet olvasni, hogy mucus, ott a merional napi 1 jan. 8 - 9- 10 - re. A closti viszont nem lett újra odaírva a merional alá, és az előző rublikához sincs beírva napi 1 - 1 jan. 8 - 9- 10 - re. :roll:

A negyedik inszem lesz, de nekem már volt 2 lombikom egy másik intézetben.
Te hol tartasz most ?
Bucóka
bucóka

Igen Hanyatom, tudom én azt! :D :D :D

Bucóka, ha nincs odaírva, akkor szerintem nem kell szedni, de ha bizonytalan vagy, akkor szerintem egy telefont megér!
finch

Sziasztok!

Nanannanannaaaaa! Mi ez a negatív hozzáállás!?!?!
Tatusom! Kérdezz csak rá Bodzára! Úgy emlékszem, neki is mindkét alkalommal nehezen indultak be a tüszői! Erre tessék, dobog a pici szíve! Igyál sokat, fald a husit!!!!! Csábítóóóó húúúús! Egyébként meg szerdára tök jók lesznek a tüszők! Most mennyit látott Apánk?

Szépem? eredmény????

( Egyébként én is tök nega vagyok..... Egyelőre úgy gondolom, még egyszer megpróbáljuk, aztán kiszállok. Lehet, hogy változik ez a döntés, vagy a harmadik próbálkozás meghozza a csodánkat, de most úgy érzem, nem tudnám tovább folytatni. És osztom Szépem véleményét. Minél többször kell nekifutni, annál nehezebb, annál távolibbnak tűnik a cél, veszik el a remény... Na jól feldobtam a hangulatot mi?)

Próbálom kedvesemet az örökbefogadásról meggyőzni. Hát nincs sikere az ötletnek. Egyszerűen nem értem. Tudja, mennyi kockázat van egy lombikban, félt, vigyáz rám meg minden, és mégis inkább ennek tesz ki, mint beleegyezne az öribaba elindításába. Hiába mondom, hogy onnét bármikor ki lehet szállni, meg hosszú a várólista, meg addig bármi történhet. Teljesen elzárkózik...

Hanyatka, Finch! akkor ez egy lustis hétvége volt? nálunk is! szombat kicsit izgire sikerült a szakadék fülünk miatt, de vasárnap én is fél 11-kor keltem fel, és álltam neki főzni. Párom valamikor egy óra körül lezuhizott és felöltözött. De a délutánt mi is filmekkel töltöttük.. Jó volt!

Egér puszit küld nektek, és köszöni a gyógyulós jókívánságokat.

Megtanultam horgolni... Könyvből.... Én....

Smacccantás!
zel

Képzeljétek a múltkor mesélte egyik ismerősöm,hogy kártyából jósoltak neki és a múltbeli dolgok mind igazak voltak,amit mondott.
Mit gondoltok,érdemes lenne nekem is elmenni,hátha kiderül mikor várható a csoda???
hanyatka

Bucóka, szerintem sem kell szedni, ha nincs odaírva!
zel

Bucóka, ha a closty sorába a mai napra be van írva, akkor ma még be kell venned, de holnap már nem. Nem írja új sorba a clostit, ha tovább kell szedni, akkor ugyanabba a sorba írja be, csak a megfelelő ciklusnaphoz. Remélem érthetően írtam le. Ha nem, akkor bocsi. Szólj és megfogalmazom újra. :oops:

Bea
beus77

Hanyatka , Finch!

Beusnak leírtam pontosan mi szerepel a lapomon, mit gondoltok ?
Vagy lehet hogy tényleg telefonjálnom kellene.

Hanyatka !

És akkor neked másodszorra is feltüntetésre került a lapodon a closti, vagy tovább lett írva az 1 - 1 darab, vagy eleve úgy kezdtetek, hogy mindekettő egyszerre ?
Mennyit kérdezek, bocs :oops:

Finch!
Szóval két lombik Pécsen, első sikeres, de a 9. héten elhalt a terhesség :cry: A második sajnos túlstimulált lett.

Sok puszi
bucóka

Zelecske, nem semmi ami Egérrel történt! Hihetetlen vagy Te is ahogy le tudod írni a sztorikat! Haláli csajszi vagy! :D :D :D De neked is azt mondom, hogy nem szabad feladni, és elkeseredni. (Tudom hogy nagyon nehéz, mert nekem is az, de látom a célt magam előtt, és azért mindent megteszek. Hihetlen erőt adnak Bodzi, Ági, Cseka, Albi, Angyal és az összes kismama.) És hidd el Te is, hogy sikerülhet!

Bea
beus77

Beus!
Köszi, nincs tovább írva a closti, a mai napon szerepel utoljára, de az is még az előző alkalomnál lett beírva.

Bucóka
bucóka

Hanyatom! Én azt hiszem tartanék a jóslástól. Mert ugye lehet több változat is... Ha azt mondaná a kártya, hogy két hónap múlva terhes leszel és mégsem, akkor még nagyobb acsalódás, ha pedig azt mondan, hogy sose lesz gyereked???? Akkor meg elvesztenél egy csomó reményt....
Az öcsém exe is volt jósnál. Azt mondta neki, hogy a vőlegénye nyáron meghal autóbalesetben. Na mentem én is, és nekem nem mondta, hogy az öcsém nyáron meghal autóbalesetben. Pedig a két pasi ugyanaz. A múltamról meg nekem is egy sor igazat mondott. De ez nem a kártyától van szerintem, hanem baromi jó beleérzőkéjük van, és pár szóból néhány közhellyel rátapintanak az igazságra.

De ha úgy gondolod, hinni tudnál benne, ha jó, vagy ha nem azt jósol, amit szeretnél és azon meg tudsz lépni azzal, hogy hiszen csak játék, akkor menj.
zel

Zel én is ugyanigy vagyok a párommal teljessen elzárkozik az örökbefogadástól pedig én attól ugy érzem hogy teljessen megnyugodnék de igy mégjobban kivagyok.

Andi
zsembi

Hanyatkám joshoz én sem mennék, inkább kineziológushoz menj.

Andi
zsembi

Zsembikém! Nekem is az az érzésem, hogy sokkal nyugodtabb, türelmesebb tudnék lenni, mert igaz hosszú idő, de biztosan lenne belőle baba.
zel

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: