No, Miksabuckó alszik, ebédem fő
Szénhidrátnap van, így egy kis penne lesz paradicsomszósszal friss pariból. Nyami
Manó! Jobbulást Emmának! És milyen otthon lenni?
Kanapékeresést ismerem
Mi végül... a basszus nem emlékszem a nevére a boltnak, mindig a Pronto jut eszembe
Olyan lila-sárga az Árpád-hídnál. Szóval ott vettünk egy bazi nagy kanapét, inkább sarokülőt, ami gurulósan kihúzható, óriási nagy a fekvőfelülete, hárman is aludtak már rajta, ágyneműtartós, könnyen kezelhető, van hozzá egy fotel, és igaz, hogy műbőr, de asszem csak 130 ezer volt. És kényelmes, az ember minden este elalszik rajta a tévé előtt
Mondjuk azért akart ilyet, hogy este lehessen rajta dögleni a tévé előtt, már bocsika
És szinte sosincs összecsukva emiatt. Ikea: amióta átalakították a honlapot, szerintem nagyon sok hasznos információ van rajta. Pl. nem kell menni potyára, mert meg lehet nézni a raktárkészletet is. Azt mondjuk nem látni, hogy kell őket kihúzni, de mintha a katalógusból rémlenének olyan kis rajzok. A Kikát mi nem szeressük, mert tavaly júliusban megrendeltük a fürdőszobabútort, hogy rendesen nézzen ki a helység, mire Miksa megszületik, meg legyen mosdókagyló is. Namost épphogy megérkezett, ugye okt. 5-re voltam kiírva. És még akkor is nem volt meg az egyik elem, és össze-vissza küldözgették az embert a raktár és az áruház között. És ott vannak a föld leglassúbb pénztárosai is.
Kriszta! Mamát Miksa is csak akkor mond, ha nagyon sz..ban van
Papát bezzeg nyomja ezerrel. Mellesleg te sem panaszkodhatsz, Máté is óriásit nőtt, és már olyan nagyfiú. Olyan okos, huncut srác.
Marycus! Én sem hagyom Miksának, hogy tollal játsszon, mert mindent megeszik, meg elszalad vele, és nem kellene vele elesni. Főleg akkor nem, ha épp a szájában van. Egy másik topikban viszont olvastam, hogy már filcet meg krétát vesznek ilyehn korú gyerekeknek. Nem tudom hogyan lehetne elérni, hogy csak rajzolgatás legyen belőle.
Azt a csomagtartós pelenkázást kifejtenéd bővebben?
Ildi! A fürcsis képen Tomi tökre hasonlít rád, a szája sarkában van egy hasonló vonal. Ezt még így sose szúrtam ki. Különben nekünk is ilyen kiskádunk van, csak sárga, meg ilyen auchanos bodynk, ha ez az az óccsó darab, a cicás meg nyuszis. Miksának is vettünk mindenféle színűt. Épp nemrégiben fejtette ki az egyik rokon, hogy szerinte az hülye, aki manapság mindenből újat vesz a gyerekének. Mondjuk én szeretek újat venni, magamnak is azt veszek, de ha 299 Ft-ért adnak egy tiszta pamut bodyt, akkor meg főleg miért ne tegyem?
Miksa és a nyuszi classic
szirom

De egyébként tényleg lehet benne vmi, mert mindig akkor vannak bajaim kb 2 napig, mikor változik az idő. Persze lehet, hogy vitihiány, mert arra is hajlamos vagyok, de bűn lusta vagyok vizsgáltatni magam, én mindig akkor megyek orvoshoz, ha muszáj