Köszönöm kérdésed, viszonylag jól vagyok, rosszulléteim az enyhe émelygésben nyilvánulnak meg, s kitapasztaltam, hogy gyakorlatilag mindig ennem kell egy kicsit, akkor elviselhető. Nagyon kívánom a gyümölcsöket, zöldségeket, ennyi édes elég is, amúgy inkább sós ízekre vágyom. Kellőképpen fáradt is vagyok, sokszor jól esik leülni kicsit s semmit nem csinálni. De hát ez ugye Bori mellett szinte kivitelezhetetlen. Sajnos az állandó összezártság miatt feszült vagyok, kiabálok vele, s ez egyikünknek sem tesz jót. Férjem ha hazaér, szintén fáradt, fürödni, enni vágyik, így délután is végig velem van Borka, én megyek le vele a játszótérre. Idegileg nagyon fárasztó. Szeretnék néha megint kikapcsolni, hiányoznak a kedd esti kóruspróbák. Mondtam férjemnek, hogy cserébe néha elmennék a műv.házba a kottatárt rendbeszedni (én vagyok a kottatáros), de nem lelkesedik az ötletért. Más kikapcsolódásom viszont nincs. Minden más pénzbe kerülne.
Férj és meglepetés dolgában az én párom kevert típus, általában ő is a "ez legyen az ajándékod" vagy "mire van szükséged" megoldást választja. Viszont voltak nevezetes meglepetései is, a kedvencem az volt, amikor Borit vártam, s Sanyi tudta, hogy a suliból hazafelé egy kismamatársammal be szoktunk ülni a Cukiba kapuccsinózni, erre kitalálta, hogy előre kifizet nekem 10 italt, amit a pultosok szépen felírtak, s mindig egyet-egyet lehúztak belőle. Soha, senki nem kért még tőlük ilyent, de boldogan teljesítették, azóta is emlegetik. Most már Borival járunk a Cukiba, most is ott voltunk fagyizni. Én bezzeg mindig töröm magam, hogy valami különlegességgel lepjem meg, s alig bírom ki, hogy előbb ne adjam oda neki. Ehhez persze folyton figyelni kell, mi tetszik neki, minek örülne, mi az, amit magának nem venne meg. Aztán már csak félre kell tenni rá a pénzt... Egyszer egy Forma 1-es belépőt (amivel a bokszutcába is bemehet) szeretnék neki venni, igaz a szülinapja januárban, névnapja márciusban van. De hát ehhez sok-sok pénz kéne, ami most ugye nincs. És ha így haladunk, nem is lesz. 2 gyerekkel 1 gyessel leszek itthon, hacsak ki nem találunk valamit. Ja, mi 9 éve vagyunk együtt, 6 éve házasodtunk össze.
Na, most jól kiírtam magam. Csak győzzétek olvasni.

A csapat egy része
... és a legszebb virág