A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Látom Gyuzsó beelőzőtt, de lehet, hogy ma a szeme közé nézek, és hasonlítgatjuk a karikákat. Micu, boldog 9-et!

Kép
Kép
paklincs

sziasztok...jó reggelt

szétmegy a fejem.....front van ma????vagy csak én nem vagyok a top-on megint??? Kép
Tiko! szóval tegnap babakocsival mentünk mi i svásárolni...
kérdezte is a zöldséges néni, miért van babakocsiba??már 1 éve nem látta babakocsiban?? aztán elmagyaráztam neki a szitut :evil: Enci ki se akart szállni belőle, én meg szépen belepakoltam a csomagokat. szóval ciki nem ciki, ez van. de megszakadni nem fogok.pláne hogy azért nem kicsi a távolság se gyalog...és a multkori menet után, motor -gyerek-csomag -jutottam arra,hogy vagy babakocsi vagy autó,vagy sehogy :?
Vendég

Gabi
melegfront!!! :twisted: én szolidarítok veled,mingyá megpusztulok

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Cukipofa,
Jajj szegénykém, annyira szemetek tudnak lenni az emberek! Megértem, hogy elment a kedved a tömegközlekedéstől! :cry:
De azért várunk Titeket!
Ok, azt is megbeszélhetjük!!! :wink:
Milyen lett a szoba? Képek???
Örülök, hogy jó volt az IKEÁ-ban, és vettetek valamit?
Tök jó hogy Daninak így tetszett!

Adtál joghurtot?
Nekünk azt mondta a védőnéni, lehet választani melyikkel kezdünk sajt, vagy joghurt vagy turo, én majd a sajttal kezdek! :lol:
Joghurtról Ő azt mondta, ajánlja inkább a naturt és mi tegyünk bele gyümit, mert sok rosszat lehet ezekről is olvasni. De hát miről nem?

Györgyi,

Gratulálok a fogacskákhoz!!
Ok, és akkor várjuk a képeket!!!
Voltatok valahol pihizni? Kehida?

Emano

Tiszta nagyfiú már Balázs!
És hogy van???

És adtál borsót?
Hú nekünk olyan borzalmas éjszakánk volt a borsó után, hogy most egy ideig tuti nem adok, majd ha lesz friss.

Gabi,
Akkor jó sok mindent tudtál venni, tök jó!!!
És hogy vagy?
És mentek végül valahová pihenni? Hova?

Nem eszi :roll: Enci a kenyeret?
Tényleg?
Lara most hogy beteg volt nem is nagyon akart mást csak zsömit?
El is neveztem zsömlehercegnőnek!

Örülök, hogy tetszettek a képek! :wink:

Nekem is tegnap este óta fáj a fejem, alig élek! :cry: de azt hittem a nátha miatt!

Adri,
Jajj, akkor ott is jön a fogacska! Éjszaka?
Aranyos vagy köszike
Talán már jobb a hangom.

Monácska
Nagyon szép a pocak!!!
Hát nekünk is van több baldahinunk (nagyon tetszett nekem is), de feltettük az ágy felé az óriási forgót, és még valamit már nem akartunk a gyerek fölé, szóval mi nem is használtuk a baldahint! Mondjuk nekünk szerencsénk volt, mert kölcsön kaptuk a tartót! Nincs valaki akinek van?

Veronikusz
Annyira édesek a csajok!!
És fel is veszi a ruháidat Kata???
Képek?? Tudom, ok, majd ha jobban leszel, kérünk!!! :wink:

Tikó,
Lara 11 kg és 84 cm és most voltunk vendégségben, ahol volt ilyen etetőszék, és simán belefért, szóval szerintem elbírt volna még pár kg :lol:
Hova mentek? Jó pihenést!!

Linocs

Tök jó hogy már ilyen készen állsz!!

Gyuzsó

BOLDOG, BOLDOG HÓFORDULÓT MICUNAK!!!

Jajj szegénykém, két fog is egyszerre, az kemény!!! Küldünk sok sok gyógypuszit és álommanót.

Hát meg vagyunk, tegnap azt hittem hogy az új csodalöttyös párologtatástól jobb lett az orrocskája Larának, de hát nem sokáig volt az! Most alszik, és az éjszakát is vigig aludta,
Tudta hogy Anya nagyon szarul van, ezért kell! édes pofa.
Hétfőn voltam tanfolyamon nagyon jó volt, most 3 hétig csak elmélet hétfőnként, aztán jön a gyakorlat akkor hetente kétszer megyek!
De már a tanfolyam előtt azon gondolkoztam milyen húsvéti képeket kéne csinálni! Vannak jó ötleteim, csak meg kell várni még meggyógyul a modellem.

Hanna? Borsa? Éjszakák???

Emese? Na látom közben előkerültél!

Memme?

Na megyek! Talán megpróbálok aludni egy kicsit!

ancsaboszi

Gyuzsó
Boldog hófordulót Micunak! :D
AlvóMicu hova tűnt?

Gabi
Örülök, hogy Enci élvezi a babakocsizást! :D

Ma éjszaka mi sem aludtunk, fog nincs, ínye normális, szóval megint nem tudom miért bulizott. Napközben kedve jó, csak én vagyok fáradt.

Szép napot mindenkinek!

Ja, IKEA. nagyon jó, de legközelebb nem indulunk el három gyerekkel!!! Gyerekrészlegen mindent alaposan szemügyre vettünk, kipróbáltunk, másra nem jutott idő. :cry:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Emese,
és miket eszik Florka? Lara akkor ébredt fel éjszaka ha az esti fözelék kevés volt neki, mivel tejterméket még majd csak most kaphat, abba is kapott husikát! és utána végig is aludta az éjszakát! bezzeg ha nem kapott husikát, akkor nem!
de úgy látom most már a zsömlének is van ilyen hatása!

sajnálom az éjszakát! :cry:

Veronikusz

majd írd meg hogy használ az új szer!!
szorítunk!!

Tünde
és az elején nem fogadta el a tévés rendszert? és mikor Ti a ti müsorotokat nézitek? akkor Ő? mit csinál?
ÉN is így vagyok ezzel, nem akarom, hogy sokat nézze, sokat mesélünk, meg zenét hallgatunk, de mivel mi is nézzük, ezért Ő is!

hú, akkor jó vásárlást! szorítunk!!

na most már megyek!

szép napot!

ancsaboszi

Veronikusz,
boldog boldog 3+3-at Katának!!!
Hajrá sepia!!!

Adri,
alvóMica is van, napközben... éjszakára dajdajMicává változik :lol:

Gabi,
sztem is csúnyán frontozunk... kitartás!!!
teljesen megértem, hogy csak babakocsival mész vásárolni...

Ancsa,
mi is párologtatunk állandóan...
Micának mindig párosan jönnek a fogai, legalábbis eddig.. csak most a 2 középső metsző félig van kinn, a szélsők meg dugják a hegyeiket.. belenyúltunk a tutiba! :wink:
zsömlehercegnő!!! :lol: :lol: gyógyulj meg hamar!!

ha kell cica modell nyúlnak álcázva a húsvéti fotókra, pont tudunk egyet felajánlani.. :lol: ha addigra nagyobb lenne a pocija, majd azt mondjuk, hogy túlette magát!! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok Jányok!

Micu!
Boldog 9 hósat neked...add vissza a cica játékát...
Cica kiscicát vár???? Vagy miért lesz nagy a pocija??????
Degukat nem szeretnétek???? Kettő még gazdára vár...szegény degumama alig szedte össze magát az 5ös ikrekből és degupapa megint szexelni akar naponta többször :?

Ancsa!
Szegény Lara...mostmár épp ideje, hogy meggyógyúljon...főleg, hogy vár rá a munka így húsvét elött :D
IKEA! Vettünk egy autópályás szőnyeget a gyerkőcöknek. Konektordugókat meg egy éjjeli lámpát Orsinak...
Szóval nekünk van egy étkezőnk, de egyenlőre nem veszünk bele olyan sarokétkezőt, hanem berendeztük játékszobának. Ott kö van és ezért kellett a szőnyeg.
Ott van Orsi konyhaberendezése, Daninak a játékai meg 3 nagy doboz egyéb játék...majd lefotózom.

Csajok...mi szeretünk vásárolni az IKEAban, de az ASKO-t is szeretjük...ott volt már valaki????? Onnan van a nappali szekrény...szerelem volt első látásra...

Dani eszik már sajtot, turót (turórudit is). Ma adtam neki natur joghurtot, de nem jött be neki...rázkódott...akkor gyümiset nem adok neki, de mi van a danoninoval????? Azt sem lehet???????

Veronikusz!
Abban a tóverban van Schobert házaspár irodája...

Tiko!
Orsi gyorsan leszokott a babakocsiról és átűlt a motorra amikor terhes voltam és nem cipeltem a babakocsit.
2,5 éves volt akkor...de nálunk is volt "azanyáduristenitjönazautóálljmármeg". mostmár megáll :D
És sétál rendesen, nem kell felvenni...
Hova jártok vásárolni vörösváron??????? :D :D :D

Gombát mikor ehet baba??????????

Kép

Kép
cukipofa

Kati
ha jól tudom 1 éves vagy 2 éves kora után,mert nehezen emészthető

Ancsa
borsót mi már régóta eszünk,paszírozva!Most is inkább paszíroztam az a biztos

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,
Megjöttünk az UH-ról (szerda) szerencsére felszívódott a cysta, minden teljesen rendben a kisasszonnyal! Tegnap doki, ott is rendben minden 8kg a lány! Ma meg megérkezett a harmadik foga, jobb felső. Más nem történt :wink:

Minden Babó csodaszép!

Micának Nagyon Boldog Hófordulót kívánunk!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Meggyszószt hogy kell csinálni a törpéknek??

Dóri
örülök,hogy minden okés :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi: fagyasztott meggy és rizspehely vagy sima rizs, vagy köles, vagy zabpehely. Összeturmix és kész. Én legalábbis így adom Tündének.

KépKép

KépKép
snowwhite

Mármint a gabonákat előtte megfőzöm, természetesen...

KépKép

KépKép
snowwhite

én is itt. csak még mindig szétmegy a fejem.....frontos vagyok :shock:

Borsa?????
Steffi?? Vica?Kriszta? Memme? Manóka? Brigik?
Vendég

ugyan most Ricsi itthon van, mert kötőhártya gyulladása van (kissé furcsa is, elszoktam már tőle, hogy a nap egy jó része azzal telik, hogy szétválasszam a két gyereket, mert mindig ugyanazzal akarnak játszani :? ), de most készült nemrég pár kép a bölcsis csapatról. igazi motoros banda jött össze.
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Mica!!! BOLDOG 9. HÓFORDULÓT!!! Zsuanya, nem fura, hogy ugyanennyit volt benn? :wink:
vbea

Sziasztok!

Danoninot lehet adni, csak az kicsit tejszínes, úgyhogy ne az legyen az első, meg jóllakik tőle nagyon. :)

Ancsa: legelején nem nézett semmit Bene, aztán reklámokat, aztán néhány mesét, néha, aztán mesét mindig, és ez volt az a kor, amikor nem lehetett elkapcsolni... :roll: aztán most meg már lehet, néha tiltakozik, de leülök vele játszani. Szóval mi nem nézünk olyankor intenzíven tévét, inkább csak hallgatom, és közben Benével legózok :)

Kati, ASKO-ban még nem jártunk, de ha így dicséred, emgnézzük egyszer.

mtunde

Micunak boldog hófordulót!♥

Látom joghurt kérdésben nagy a "káosz"
Valaki tudja, hogy a Baby yogo mitől jobb, mint más joghurtok? Úgy értem egy mezei natúr joghurtnál (gyári gyümisek java tele van minden vacakkal és gyümit sem nagyon látott). Esetleg módosított fehérjét tartalmaz? Vagy nincs bene aroma és cukor? Lehet, hogy csak a kis kiszerelés miatt Baby? Még nem olvasgattam, sajna tejérzékenyek vagyunk, de ha esetleg módosított fehérjés lenne, akkor talán kipróbálnám.

Valaki kérdezte a Danoninót. Hát ez csak az én véleményem, de Danone cuccot magamnak sem veszek, nemhogy a gyerekemnek. Jó reklám mögött nem túl jó minőség, hiába jó az íze, állaga. Érdemes elolvasni, hogy miből van...Egyszer megkóstoltam a Danoninót. Borzalmasan mű íze van. Pont olyan, mintha liszttel kikevered a tejet és cseppentesz bele valami nagyon színes gyümiaromát. :? Úgy éreztem, hogy ezzel az erővel kálciummal dúsított gumicukrot is adhatnánk a gyerekeknek.

Piacokon lehet kapni házi joghurtot. Gyümiset is. Házi tejből (persze pasztőrizált) és valódi gyümiből készül. Az epresben van egy kis cukor, de nem édes az sem. Nem is drága, mert a fél literes üveg 300ft! Piszok finom. Persze nem jó hetekig, mint a bolti joghurtok.

Jó hogy írtátok a teliholdat. Akkor ráfogom a rossz éjszakát :wink: Pedig pont néztem, hogy hamarosan kikerekedik, de nem hoztam hirtelen összefüggésbe.

R

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Emano
Köszi! Megnéztem! :wink:
Balatonkenesére megyünk, honvédségi üdülőbe. Nem egy wellness hotel de a célnak megfelel. Olyan szoci....minden bútor barna és zöld dehát ezek a "katona szinek".
De nagyon szeretjük, minden évbe megyünk. Egy hét kettőnknek (Dorcsira még nem kell fizetni) teljes ellátással 19200 ft. Az üdülő területe nagyon szép , nagy, tele fákkal....és hát ott van a Balatonpart 50 méterre. Fürödni ugyan még nem tudunk mert április 1-től megyünk de a Balaton minden évszakban szép. Legalábbis nekem nagyon :oops:

Gyuzso

Micunak boldog 9 hónapot
Hát igen a fogyókúra nekem nem árt :!: :!:

Ancsaboszi
Megnyugodtam! Akkor Dorcsit is ki fogja bírni! Remélem! Maximum kaja helyett futok utána :D

Cukipofa
Mi a nagy CBA-ba járunk vörösvár elején, vagy itt hátul (ligeten) is van egy bolt, oda is szoktunk.
Remélem Dorcsi is hamarosan szót fogad majd! Pedig ha rászólok akkor mondja, hogy bocsánat anya, sajnálom, bocsánat. Úgyhogy tudja, hogy ludas a dologban!

Kép
tikó

Micakoma köszöni szépen a köszöntéseket!!

Tikó,
nem Rád gondoltam fogyókúra gyanánt!!! hanem végre magamra!!! :lol:
a maradékot ledolgozni tesó-projekt előtt.. :wink:

Ancsa,
Micának bejött a sajt, de aki a "piros" tésztát szereti! :wink: (paradicsomos átkeresztelve)
túrót már kapott, joghurtot még nem...

Manóka,
milyen szép a motoros galeri!!! bizti élvezik a tombolást!!!
gyógyuljon mihamarabb Ricsi!!

Dóri,
tök jó, hogy minden rendben Tündével!!

Eni,
de, nagyon furcsa!! már annyira nagy, pedig még nemrég bújt ki... :lol:

Kati,
Mica is koldul a túró rudi belsejéért!! Asko...?? hol van ilyen?
gomba: szerintem emészthetetlen...

Reni,
hát igen, ki tudja mi van a "joghurtokban" és mitől bébi a bébidesszert... meg a Ca-dúsítás..?

Andi,
meggyszósz érdekelne hogy sikerült!!!

meg lehet tenni a téteket, ma vajon alszunk-e!
:wink: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

MICUNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

Emese
Flórka szolidalít Áronnal??? :D :D :D

Kép
hanna09

Sziasztok!

Joghurt témához, állítólag házilag is készíthető, interneten találtam ezt a receptet, de még nem próbáltam:

7.5 dl-1 l tejből csinálok egy alkalommal, ebbe 1-2 evőkanálnyi natúr joghurtot teszek.
A tej legyen 5-6 órán keresztül lehetőleg 35-40 fokos, akkor gyorsul a folyamat. Én a piacon vett falusi, zsíros tejből készítem.
Aztán ebből készítem a gyümölcsjoghurtot ! Keverek bele 7.5-10 dkg porcukrot és friss vagy fagyasztott vegyesgyümölcsöt, 15-20 dkg-ot legalább. Legalább egy éjszakára berakom a hűtőbe, de igazából egy nap után érnek össze az ízek.

Este még próbálok jönni visszaolvasni. Hanna de jó, hogy jöttél, már épp hiányolni akartalak!

Reni,
asszem a hold már fogyóban(velem ellentétben). :wink:

Kép
Kép
paklincs

illetve nem tudom :oops: ...Kisjankóval bevizsgáltuk, elég kereknek tűnik...pedig má'aludnék...

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!
Megvagyok, csak Panka tegnap megörvendeztetett minket három sugárhányással. Tegnap 10 óta semmi, de állandóan mondja, hogy fáj a hasa.

Velem semmi, majd jövő héten UH, hátha kiderül, hogy kicsoda a kicsike. Az egész mindenki izgul. Mi is.

Joghurt: Az elején én a sima joghurtba raktam gyümölcsöt, aztán átszoktunk az egyebekre. Nálunk danonino nagyon megy, de az én rosszevő lánykámnál mindennek örülni kell. Bár most szenvedés van, mert minden tejterméktől eltiltottam, így az esti "hamma" sincs, ami elég rosszul érinti a lányt.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta! Jövő héten veled vagyok lélekben nagyon! KicsiPankának nagyon gyors felépülést... miezazizé szegénnyel? :?
vbea

Eni!
Halvány sejtelmünk sincs, a doktornéni is csak azt mondta, hogy most van ilyen hányós vírus. De hogy miért fáj még mindig a hasa? Tegnap ahogy hazaértünk kapott normaflort, meg este is, meg ma is kettőt, gyanítom a hasmenés ezért nem játszik. Ma eszegetett is már, én arra gyanakszom, hogy esetleg kicsit sokat is a tegnapi koplalás után, ezért fáj a pocak.
Tegnap pont a temetést intéztük, amikor csörögtek a bölcsiből, hogy beterített mindent. Aztán mire odaértünk, már még 1x. Igazságos gyerek, mind a két gondozónőt telibe, egyik se maradjon ki. Aztán még egyet a kocsiban, engem is.

ZSu! Képzeld megműtötték a cicát, és műtét közben derült ki, hogy már nem lány, mert egyszer már megtörtént a dolog. Ilyen van?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ancsa,
Flórka kétszer kap táp, kétszer főzelék, egyszer gyümölcs. Mondjuk a bébiételre írt adagokat kiröhögi, abból másfél üvegig meg sem áll, ma este is a tejpépből majdhogynem duplázhattam...
Szóval kanalazni imád, de a tápszert nem igazán eszi...Ezért adok este tejpépet, a tápszert csak a reggeli(hajnali)első étkezésre fogadja el...szóval nem egy nagy cumista, inni is pohárból iszik szívesebben, mint cumisüvegből... :roll:

Kriszta,
Ez a hányásos dolog elég alattomos és hosszan húzódik. Kisjankó most esett át rajta, és amikor úgy gondoltam, hogy talán jól van, akkor produkált épp egy újabb hányást, vagy híg székletet. Szóval szerintem elképzelhető, hogy fáj még Panka pocakja, ha nincs is épp egyéb tünet. Nekünk kb. 4-5 nap volt, míg Jankó teljesen tünetmentes lett, és utána kellett 2-3 nap, mire az étvágya is helyre állt. Kitartás! Mindenhez!!!

Kép
Kép
paklincs

Adri
Hát megértem, hogy három gyerekkel máshova nem jut az ember, csak a gyerekrészlegre, hú hát nem lehet egyszerű! És a játszót szeretik?

Gyuzsó
Ma már a Hercegnő nem csak zsömlét vett magához! De azért most is bekapcsoltam a párásított a csodavízzel!

Lara is szereti azt a csikos tésztát! Bátyámék így hívták anno! :wink:

Én arra fogadnék, hogy alszotok ma!!! :lol:
Fél doboz Hipp keksz! Vagy miben játszunk???

Kati,

Ja, ja hát igen vár rá a sok munka!!! :wink: Meg hát már úgy hiányzik neki a társaság. Olyan édes, ma is lementünk és jött egy kislány az utcán és nem értette, hogy mért ment el a másik irányban! Játszani szeretett volna vele.
Milyen lámpát vettetek Orsinak? Kép van róla vagy mi a neve és megnézem?
De jól hangzik ez a gyerekrészleg, ha meggyógyultunk, és él még az ajánlat :oops: , akkor megyünk! :wink:

ASKO?
Na ezt nem is ismerem, pedig imádom az ilyeneket, hol van ez? És milyen a bútorotok?? :roll:

Andi,
Mi is már jó ideje eszünk borsót, csak amikor nagyobb mennyiséget kapott passzírozás nélkül, múlt héten akkor történt ez! :wink:
Gratula a négy fogacskához!

Dóri

De jó, hogy ilyen jó hírekkel jössz, de hát ez nem is lehet másként egy ilyen gyönyörű kislánynál!
Gratula a fogacskához!

Gabi,
Hogy vagy?
Nekem kicsit jobb lett a fejem délutánra, kaptam egy extra alvást ajándékba Apától, mert Ő közben hazajött, és így Ő volt Larával! Na ne utáljatok, aztán sétáltunk egyet és jobb lett, de azért még érzem!

Manóka,Nagyon jók a képek!
Hogy vagy?

Tünde,

Értem, nálunk is így van, ha mi nézzük a mi műsorunkat, akkor is játszunk közben!
Ő meg csak néha néz tévét, ha nekem sürgős dolgom van!

Tikó,

Akkor jó pihenés lesz! a lényeg hogy együtt lesztek és csodás környezetben!
Egyetértek, a Balaton minden évszakban és napszakban csodás! De hát mit is mondhatna mást egy balatoni lány! :wink:
Jó pihit!

Eni, Gyuzsó

Nekem is pont az jutott eszembe, mikor reggel láttam, a 9 hónapot, hogy már mióta veled van! :wink: És valahol akkortól számítják a születésnapot! :lol: Igaz Eni?

Emese,
Ez a joghurt nem hangzik rosszul, majd ha megcsináltad, meséld el! 8)

Lara is többet evett a kicsi bébiételből, a nagyobból elég volt egy, de a Hipp-től imádta (most már nem nagyon eszi csak néha) a sütőtököt pulykahusival, és ebből evett kettőt vacsira. És ha megfordítanád, hogy fözit kapna vacsira? Lehet azzal jobban bírná mint a péppel, nekünk legalábbis ez jött be! :wink:

Kriszta,

Jajj szegény Panka, lehet hogy Anyóstól kapta el? Nem?
Nagyon szorítunk!!!

Hanna
hogy vagytok???

Nyugodt átalvós éjszakát mindenkinek!

ancsaboszi

Hát szép reggelt Mindenkinek!!
5.45.-kor keltünk, de addig se volt sok értelme alvást szimulálni!! :lol: :lol:

úgyhogy Ancsa révén van egy doboz Hipp kekszünk!!! :wink:

Remélem, legalább a falubeliek nyúlták le (Kisjankó, Flórka), ha már tegnap kifársztottuk Magunkat a Nagy séta hadművelettel...

Kriszta,
gyógyuljon meg hamar Panka!!! ++++++++++++++++ küldünk!!!
hát igen, jónéhány nap, mire rendbejön teljesen!!
cica (hogy hívják az ex-kisasszonyt?) - ha jól értem, kandúrbandizottságra utaló jeleket találtak...:lol:
korán kezdődött a szezon idén :lol: ha Csipa cicába most belenéznénk, ott is találnánk poronty-kezdeményeket! :lol: , kb. félidős..
egy barátom műtött talált cicákat, a fele már ivartalanítva volt 1x, de elfelejtették elnyávogni időben, így még 1 stoppoláson átestek.. ilyen is van.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Hanna,
Ti hogy aludtatok?

Borsa? Memme? Linocs? Bori?

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso,
nem mi voltunk... :( (pedig éjfélkor és 5-kor is megkínáltam, el is tűnt másfél deci mindkét alkalommal-megörülök).

Kép
Kép
paklincs

MSE
de legalább Jankó aludt???
kénytelen leszel valami tartalmassal teletömni Flórka pociját!! Ancsának szetem igaza van, a húsos főzik emésztéséhez több idő kell elvileg, próbáljátok ki azt...

KépKép
Kép
gyuzso

ma továbbképzem magam mesékből, miután a Micát lenyomtam aludni :lol: :lol:

Eni,
láttam Pingut!!! és rájöttem, hogy Elmot is ismerem a sesame utcából :lol: van mit tanulnom!! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Ancsa, Zsu,
én azt hittem a tejpép laktatóbb, de ma megpróbálom estére a főzeléket(kg hússal legalább :D ). Köszi!
Tessék nézni bűvös körhintát! Úgy hívják benne a főszereplő kislányt, hogy Flóra! :)
Jankó 9-kor mintaszerűen elaludt, de reggel 1/4 7 körül már kukorékolt. :?

Kép
Kép
paklincs

Szép jó reggelt!

Sajnálom, hogy az örbottyáni éjszakák nem jók! :cry:

De Gyuzsó
Csak egy fél csomag HIPP kekszetek van! :wink:
Sajnos ismerve az Urfit, csak ennyit mertem feltenni.
Hogy maradjon azért Larának is!
:wink:

Elmo volt az első, aki először tetszett Larának, azóta már több mesehőssel is megismerkedtünk!
:wink:

de nem érdemes előre elolvasnod,vagy majd megnézned, lesz még erre alkalmad.

Emlékszem 10-15 éve a keresztfiamék kaptak karácsonyra egy Aladin videót, és valamikor késő este érkeztem hozzájuk, és hát nagyon kiváncsi voltam a filmre, meg is néztem, hogy le ne maradjak! :wink: Na kár volt, mert utána következő napokban vagy 20* lement! :lol:

Emese

Sajnálom, hogy Ti is éjszakáztatok!
Éhes volt a kis Drága!!

Akkor ma vacsira mi kap?

na úgy néz ki, hogy szép nap lesz ma!

Jó sétát és miegymást Mindenkinek!

na megyek főzni,
répás nokedli lesz (Larának nagyon bejött) és hozzá természetesen csirkepöri!

Jó hétévégé!

puszika

ancsaboszi

Emese,

Én ahogy láttam Lara evésén, a tejpép jól eltöm (mi uzsira szoktunk azt enni) aztán pár óra múlva már simán tud enni vacsit, vagy előtte még egy kis gyümit!

Hajrá vacsi!
Remélem nektek is bejön.
nekünk is volt, hogy fent voltunk, mert kevés volt a vacsi, most már figyelek erre hogy tartalmas legyen!

ancsaboszi

Tiko! Balatonkenese????az szupi hely...nekünk ott van nyaraló, ill. apósom ott lakik, és ott is dolgozik a Mariná-ba.
merre van a honvédségi üdülő??

Most reggeliztünk....pedig nemsoká ebédidő :? na mindegy....
elég huzatos idő van :?

Linocs!!!!!merre vagy???
Vendég

Borsa??????????
Vendég

Borsika?

Íme a turis cuccok:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!
Húú Reni nagyon tuti...nagyon csini lesz valaki :wink:

Tiko!
Nincs nekik honlapjuk????? Én is imádom az ilyen régi üdülőket...

Gyuzso!
Szóval Mica is turórudis lesz...az fini...
Nem tudom ki higy van vele, de én a mai napig csak az igazi pöttyöset szeretem...a többi nem jön be...pedig már ezer féle van.

Paklincs!Nekem azt mondta a védőnő, hogy este ne pépet adjak hanem tápszert...mert a pép az nem olyan laktató...de a tápszert nem eszi meg...szopi meg akkor már nem elég.

Ancsa!
Persze, hogy áll...naná...bármikor...
Asko a fehérvári út végén van...a Savoya parknál...
Majd lefotózom a szekrényt...csak rendet kell rakni rajta :oops:
Ott vettem ezeket a játszószőnyegszivacsokat is (20 dbos volt 999).
Meg ezer kis apróságot is vettem már ott.
Messze van, de nekem nagyon bejön...
www.asko.hu
Nincsenek a honlapon cuccok csak az aktuális újságot lehet megnézni.

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

nemsokára indulunk a baby outletbe, de előtte párom kért 20 perc pihit, hogy aludjon..így én meg írok.
(Bezzeg ő egyből tud aludni bárhol és bármikor :evil: remélem ez öröklődik! :roll: )

Joghurt témában mi is inkább natúrt keverünk be friss gyümivel vagy házi lekvárral, a bolti gyümijoghurtokat ízre nagyon szeretem de értékes anyag nem sok lehet bennük.
A piaci "bio" joghurt tényleg fincsa, csak az mindig egyszerre elfogy..0,5 liter.. :oops:
És a házi joghurtkészítés is működik, már csináltuk egy ideig.

Steffi!
Köszönöm, megjött már szerdán vagy kedden! De nem találtam a Brendonban sok olyan dolgot ami megéri, így köszi, de ne küldj többet, mert a végén nem váltom be és akkor meg kár a bélyegért... :oops: Bababörzén meghívlak majd valamire cserébe oké? Már ha jössz, remélem!
Martin hogy van?

És a többi betegeskedő? Remélem a jó idővel a közérzetük is javul! Sok puszi minden babának!

És a nemalvóknak is nyugalmas pihit!

Kép

Renáta,
így is nagyon vagány a farmeros szerkó! :)

Én is felrakom azt a párat, amit vadásztam:
Kép
bár gondolom ilyenek mindannyiotoknak vannak, csak nekünk nagy
szám és újdonság a látvány a lakásban :)

Linocs, hogy vagy?
Vendég

Gabi
Ez az üdülő igazából még Balatonakarattyán belül van, vagyis "Balatonakarattya vége" tábla után kell jobbra letérni, egy vasuti átjárón kell átmenni és balra tartani. Amúgy Akarattya vége felé már ki van táblázva. Van egy honvédségi camping is az meg egészen Kenese végén van. Jó kis hely Kenese :wink: szeressssük!! Ti mikor szoktatok oda menni?? Többször is volt úgy (még Dorcsi születése előtt), hogy csak elruccantunk egy hétvégére fürödni a Balcsiba 8) . A Marina előtt meg sokat sétáltunk!! Az ott van a kikötőnél ugye? Dorcsival is már háromszor voltunk a honvédba üdülni.

Cukipofa
http://www.klubkht.hu/udultetes/igenyjo ... kenese.php
Remélem sikerül megnyitni. Mi nagyon szeretjük ezt a helyet! Az a hatalmas terület ami ott van.....ott aztán motorozhat a Dorcsi kedvére. Nincsenek autók.

Kép
tikó

Tiko! mi összevissza szoktunk menni,ill.,főleg Apától függ. Ugye én ráérek bármikor...MArinaPort igen a parton van, ez volt régen a Hungaro üdülő.Most meg már jacht kikötő meg minden van ott.
De leszoktunk menni már ha kezd jó idő lenni 1-1 hétvégére... de nekünk könnyű mert apósom ott lakik. Hát nyáron meg júliusban is 1 hetet,meg aug-ban is 1 hetet. Ha megunjuk kenesét, :wink: átmegyünk szemesre,mert ott meg barátainknak van kéglije :D fő a változatosság.... 8)
Vendég

Larának boldog 1+1-et kívánunk!!

Gabi, Tikó,
úgy mennék már sétizni a Balaton partra!!! teljesen bezsongtam, most, hogy beszélünk róla!!!!

Tikó,
szuperül néz ki!!!!

Bori,
édesek a rucik!!

Kati,
a piros pöttyös az igazi nálunk is!! :wink:

Ancsa,
fél dobozon is elél Mica hetekig! :lol:

Itt csúnyán szundi idő van kb. fél 3 óta, mindenki kidőlt, a Fúk még mindig húzzák :lol: :lol:
mi lesz ma éjjel???

KépKép
Kép
gyuzso

Boldog 1. hófordulót VillőBorónak!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

sziasztok!
Milli krémtúrót nem ehetnek a törpék?

emano/Andi
KépKép
emano

Emano! én adtam Milli krémtúrót, és Enci a citromosat szerette, de már nem kapok sehol vagy 1éve :shock: most abból a meggyeset,meg vaniliásat,banánosat eszi. Én adtam neki....meg gyümölcsös joghurtot, mert sztem tök mindegy melyiket vesszük. mindegyik uabból készül,csak másképp írják rá.....
mondták nekem ezt a fruttapurát,meg mit tudom én mit? de az 4er annyiba került, vajon miért???azért mert amire ráírják baby...az már tuti egyből drágább,mint amit a felnőttek esznek..
sokáig vettem a hipp-es italokat, egy 2 dl-is üveg 2-300 ft,. aztán mostmár happy dayt veszek (elvileg az is 100%). egyébként meg nincs annyi narancs a földön,mint amennyi dobozra ráírják hogy 100% gyümölcs.... :?ez is elgondolkodtató
Vendég

SZóval mint nagyanyáink idejében:: "bio" hagyma,szalonna, pálinka :lol: :lol: :lol: a hosszú élet titka :lol:
Vendég

Gabi
akkor holnap kipróbálom (banánost és kekeszeset vettem)
én nem szívesen veszem meg a hippes italokat,mert baromi drága ráadásul akkor issza meg,ha kedve van hozzá!!Amit imád a pickwick gyerektea :lol: :lol:
tleg az a baj, hogy amire rá van írva a BABY felírat 6x annyiba kerül,mint amire nincs!!!
elvileg hohes c vagy happy day-t is ihat felhigítva???

emano/Andi
KépKép
emano

Linocs???
Hol jársz????Csak nem????

emano/Andi
KépKép
emano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: