A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci, Recca
a queen csak freddievel queen Kép DM-et utáltam, aztán mostanra megszerettem. Ja, és Redhotchilipepperst is szeretem Kép

Proone,
dejó hogy jelentkeztél Kép és éljen a tej!!! Klára gyönyörűséges. Szülés milyen volt? Majd írj beszámolót, ha tudsz! Kép ja, a másik nagy hír, hogy Moose ismét babát vár, már a 17. héten van! csak titkolta Kép

Rylie,
hát ez elég durva volt Kép a legrosszabb tényleg a kiszolgáltatottság, meg hogy nem rugdoshatod végig a folyosón a szemétládát.

Juc,
GYÓGYULJ!!!! Kép

Votiv,
kell még gyerek, pasi meg azt a pénzt, amit nyaralásra költ, rakja félre, és hagyja rád Kép egyébként meg még vígan eléldegélhet 30-40 évig Kép

v
kisün

Sziasztok!Proone:mégegyszer gratulálok a szépséges babátokhoz!Na és persze Neked is a viszonylag gyors szüléshez.Nagyon kíváncsi vagyok a részletekre.KépKép

petergabi

Hahó Mindenki Kép

Van értelme málnalevél teát inni?
macskanyu

Macskanyu,
szerintem itt mindenki mást fog mondani, attól függ, milyen utána a szülésed Kép Én ittam, fájás nélkül tágultam 4 ujjnyiig, szóval szerintem van Kép
Egy biztos, ártani nem árt, és ha nem utálod az ízét, akkor akár ihatod is...
kisün

Macska,
nekem bevált. Kép
neet
neet

Neet!

EPénztárról csak érdeklődtem mert felvetödőtt egy vizsgálatnál a kedvezmény lehetősége és nem tudtam,hogy hogyan mükődik,de miután beleolvastam,nem hiszem,hogymagamnak fizetném.Munkáltató meg nem csinál ilyet sajnos.

ÉS a 20-s szerintem oksa,csak a fetrengésemben elfelejtettem írni.

PROONE!

Klára(vagy lehet Klárizni?) nagyon szép baba,gratulálok!

Juc
20170114224602

Macs,
ártani nem árt, ez biztos! Tehát akkor miért ne???
Proone,
hatalmas GRATULA!!! Tényleg gyönyörű lány!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Proone!

Sok szeretettel gratulálok mégegyszer! Gyönyörü ez a kislány!KépKépKép

Votiv, megkaptad a levelemet?

Lányok, betöltött 36. héttöl kell menni NST-re, vagy a 36.-on is lehet már? 19-én kell mennem laborba és kenetvételre, UH-ra, gondoltam, akkor már az NST-t is mecsináltatnám, ne kelljen azért külön bekocsikáznom, föleg ha nagy hó lesz akkor.

Nálunk most gyönyörü fehér mindenKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Én abszolút DM rajongó vagyok tini korom óta! Ezért nem ér megkövezni Kép
És tök jó lenne elmenni a DM koncira ami majd júniusba lesz, merthogy ami most lesz arra már nincs jegy. Meg Robbie-ra is el szeretnék majd menni, kiszámoltam, hogy akkora már 6 hós lesz prüntyő igy simán otthonhagyhatjuk anyukára. Legalábbis remélem Kép Bár arra is bazira fogynak már a jegyek és hát nem is túl olcsó...

Votiv: köszi az infót a Vollról. A Kamillát nem Csarlsz hercegné miatt találtuk ki, az csak utána jutott eszünkbe, hanem a kollegám rosszcsont kislányát hívják igy és sokat meséltem otthon róla és igy megtetszett Apának ez a név.
Esküvő: Mindenki ezzel piszkál már minket legalább 1,5 éve ezért az emberem dacba vágta magát, hogy azért hogy másnak eleget tegyünk ő nem vesz el, majd ha ő akarja. Ezzel meg én is egyetértettem, mert kényszer miatt nem kő engem elvenni. Ráérünk még ezzel, előttünk az élet! Igaz lehet, hgoy majd az esküvői fotókon többet kell majd retusálni, hogy hamvas legyek rajtuk újra Kép
Ja és ha jól rémlik a te fejed sincs bekötve?? Úgyhogy kérdés visszadobva: téged mér nem vett el az embered? Kép

Proone: Klári baba nagyon szép!!!! Kép

Macskaanyu: ezt a málnalevélteát nekem is ajánlotta a szülésznéni, hogy igyam a 34. héttől. Majd meglátom, hogy hogy ízlik. Még van egy hetem addig.
rylie

Pirus!

Hű,NSt-t elfelejtettem már,de vannak itt frisebb mamik majd ők mondják neked!Kép
Viszont nincs véletlenül kéznél egy 110-s sígatyód fiúsban?
Bocs,hogy itt de nem kapok sehol!
ÉS csajok!
Pirusnál szuper cuccokat lehet beszerezni!Ez itt a reklám helye.

És megyünk ma Mikulásolni Zapa munkahelyére.

Juc
20170114224602

Rylie,
robbiera én is megyek!!!Kép apa azt adja nekem szülinapomra!!Kép csak találni kell vkit, aki eljön velem, mert apa azért nem akar...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rylie!

Mi 18 éve nem házasodunk össze a Zapával.ÉS én már kétszeresen megesett leányanya vagyok!
SZóval semmi gond evvel a nem vesz el pasival!Kép

Juc
20170114224602

Proone, jaj de szep, jaj de pici!KépKép Miert erzekenyulok el mindig?Kép
Kép

Macskanyu, idd csak a malnalevelteat! Nekem a Caulophyllum bogyo is sokat segitett!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Koncertről:én is szívesen elmentem volna a Phil bácsira de tudjátok,15-20000 FT/f[ szerintem elképesztően sok pénz 2 óra gyönyörért.De komolyan!
Én ezért nem ácsingozok már koncertekre mert ez megfizethetetlen nekem!

Juc
20170114224602

Juc,
én pl. queenre nagyon sok sok pénzt is kifizetnék...Kép de nem tehetem...lecsúsztam róla. amikor itt voltak, még ócsó lehetett, viszont én picinyke, 10 éves kislyány vótam...Kép TÚL KÉSÕN SZÜLETTEM!!!KépKép
és hát bizony, Phil bácsi is rulez!
Ja,és én voltam anno rolling stones koncerten, akkor 8000 ft volt az aréna....

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok,

Sajna nincs időm visszaolvasni, de szükségem lenne egy kis segítségre. Fannibébi az éjjel belázasodott, és nagoyn folyik az orra és köhög. Mit kéne csinálnom? lázát csillapitottam, leszívtam orrát, dokit kihivtam, csak este tud jönni. Szal valami homeo vagy nem homeó, Pliz helpmi.

Grazie és ezer köszi

Johi és betegfannibébi

Kép
Kép
johanna1975

Zsan!

Akinek jóó megy,annak jóó megy!Kép
Kép
20170114224602

JOhi!

Semmi mást,szívjál,csillapíts!Esetleg csecsemő Nasivin orrcsepp.Sajnos nálunk a homeo becsödült ebben az esetben.Pedig nagyon hittem benne!

Juc
20170114224602

Kép
20170114224602

Juc,
ismersz...Kép ha megtehetem, hát MEGTESZEM!!!!KépKép
Johi,
ha még csak vizes a váladék, akkor allium cepa. És szivni ezerrel. és lázra nekünk sem jön be semmi homeó, talán a belladonna. ha nagyon lázas, 20 percenként adj neki, 2 órán keresztül. én 1-2 bogyónál nem adnék többet. alacsony potenciálban.
szóval lázra nekünk a leges legjobb az , hogy vizes zsepit kötök a csuklóira...ha nagyon lázas, még a bokáira is rakok.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

én is...
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ééééés:
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Tudsz Te élni anyámKéplift,fényképeszkedés,több szoba,koncertezés...stb

Nekünk is lesz liftünk már nem sokára,bi-bi-bi.Picike,alig férni el benne de lift a lelkemKép
20170114224602

Jucus, sajnos most nincsen, még ott is teljes áron mennek a téli cuccok.Kép Azonban Karácsony után, 27-én érdemes lesni, mert tavaly is akkor volt hatalmas leárazás! Köszi a reklámot!Kép

Akkor a friss mamikat kérdezném NST témában!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Pirus: engem csak most a 36 héttől küldtek NST-re, jövő hét elején megyek, majd megírom az infokat.

Rylie: én csak most kezdtem inni a 36.-on, mert most mondta a dokibácsi, hogy ha akar, már megszülethet. Nincs is olyan szörnyű íze (egyenlőre)

Kép
macskanyu

Kép!

Ezt neked!

Juc
20170114224602

ezt nem hagyhattam ki:
Kép
de most már megyek, ki kell takaritanom a palotát, mielőtt elindulok a koncertre...KépKép
Ja, ma adventi bio buli van a mammutban a 3. emeleti bioboltban. Mi ott leszünk, ovistúl...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

én is takarítom a vityillót,aztán Mikulásolni megyünk.Vagy ezt mondtam már?

Juc
20170114224602

Mennyit írtatok!! Kép Meddig csak méricskélésre mentünk el. Kép

Írtam reggel, de elszállt. Kép

Szóval, Proone! Gratulálok! Gyönyörü babát sikerült nektek is összehozni! Kép Sok boldogságot, erőt, és tejcsit! Bár, ahogy olvasom van bőven, de vigyázz rá, nehogy megcsappanjon. Kép
Ancsi! Mi tegnap voltunk fotózáson. Csak 2,5 hónapos Máté, úgyhogy ti is menjetek nyugodtan. Kép
Macs! Málnalevél teáról nem tudok nyilatkozni, de ha nem félsz, van egy jó orvosod, akiben 100%-ig megbízol, és a babára koncentrálsz, hamar túl leszel rajta. Ebben Bogárka is támogat, ha jól tudom. Kép Ez volt a mi receptünk! Kép Én 1 óra alatt túl voltam a nehezén. Hátha Neked is bejön! Kép
Pirus! Én csak 1-szer voltam, a 38.héten..
Nálunk is ma van a Miki nap. De Máté még csak 2,5 hós, meg nekem sincs sok kedvem hozzá... Nemtom még, hogy elmegyünk-é...
mkatus

Katus, meg Mindenki, akik még Picik, a külhoni Mikuláshoz:
Küldöm nektek, nehogy Mikuláshiányba essetek Kép

Kép
macskanyu

Kép Köszi Macs! Kép

Tényleg pici még.. Egyszerüen nem lehet még ráadni a 4-9 kilósokra való pelust, mert nagy rá.. Rendeltem futáros pelust, de sajna még várat egy kicsit magára.. No mindegy..
mkatus

Katus! sokat kellett várni? mert Lencse nem mindig türelmes. remélem, hogy péntek este már mindenki otthon ül, és nem a fotózáson vár Kép

a férjem utálja az ilyesmit, de most felcsillant a szeme. azért elég büszke a lányára Kép Kép Kép nagyon elkényezteti. órákig nézi, és magyarázza neki, hogy "olllllyan gyönyörű vagy, Lencsike!...milyen szép a szemed!..."stb. Kép

ancsipancsi

Mi ez a mom parkos fotozas? Bovebben pliiiiz!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

én először Zsancitól hallottam róla, most meg megnéztem a Mom Park honlapján is. valami Csinibaba 2005 a neve, a mozi előtt fotóznak minden nap asszem 10-19 között, dec. 4-ig. Zsanciék azt mondják, hogy kicsi babákat is lehet vinni, akkor a miénk is bele fér Kép . aztán asszem valami faliújságra kiteszik a képeket, meg lehet is venni belőle...talán, de ez utóbbit nem tudom pontosan.

ancsipancsi

Sziasztok !

Áronnak megint láza van , most lement a kúptól és alszik , nem is nagyon szokott ilyenkor ....nem tudom mi lehet remélem nem megint a torka .

Pronne ! Még egyszer gratulálok ! Nagyon szépséges baba !

Több dologra is akartam reagálni és most van időm ....szóval áfp nekem is alacsony lett ( azaz csak Heim Pálos nő szerint , merthogy a dokim szerint meg pont jó , no de persze én is végigolvastam mindent amit találtam a neten ....hát nem kellett volna én is csak feleslegesen stresszeltem magamat és szegény babát -. ) Legközelebb nem is tudom , talán meg kéne csináltatni a 12. héten a másik szűrővizsgálatot is , bár tudom az is csak szűrő , de ez az afp meg olyan megbízhatatlan .

Queen t én is szeretem , rockkoncertem legutoljára , guns and roses on és robert planten voltunk , de rég is volt már Kép

Málnalevéltea : nekem bevált , legalábbis szülésznő szerint jól tágultam és szerintem fini is .

Második baba : Gigi ! Szerintem amikor úgy érzitek nektek jó . Nekünk sajna anyagi korlátai vannak a dolognak , merthogy még a max, gyeden sem fedezi a hitelünket , sőt....de nem panaszkodom majdcak lesz valahogy . Szóval nekem is megvan a dilemma hogy vissza dolgozni valamennyit /Áron bölcsibe így valamennyire összeszednénk magunkat és újra kapnám fél évig az emelt tgyást , vagy 2 éven belül második baba , gyér tgyással és gyeddel ....mondanom sem kell szívem szerint melyiket választanám Kép

Kép
Kép
greenolive

ha visszamennél miért lenne emelt a tgyásod? emelnék a fizudat?

ancsipancsi

Ancsi! Nem vártunk sokat egyáltalán, alig voltak. Kitöltöttük az adatlapot, fotózták is, és kész.. Inkább a válogatás tartott tovább, nehéz volt dönteni, melyik képet kérjük. Kép Mi próba, szerencse alapon mentünk oda. Inkább az volt fura, hogy azt a pillanatot várta igazán a fotós csaj, hogy az optikába nézzen, és mosolyogjon Máté. Ez végülis sikerült, de szerintem ezt nem lehet elvárni egy ekkora babától. Viszont jó képeket csináltak. Szerintem érdemes elvinni. Kép
mkatus

ha nem mész vissza két baba között akkor a tgyás , a béred alapján számolják ugyan , de max. a min. bér kétszeres ( bruttó ) ,

ha visszamész újra a fizu alapján kapod . csak meg kell lennie a 180 ledolgozott munkanapnak.

Kép
Kép
greenolive

Mikluásra ...Kép

Kép
Kép
greenolive

Olive, ez nagyon tündéri kép Kép
főleg ez a kétfogacskás vigyor.. Kép Kép
macskanyu

Olive! de édes ez a kismiki a két fogával!! Kép)))
figyi, én így is a minyimálbér 2x-e után kapom... Kép akkor hurrá, nem megyek vissza (amúgy sem akartam)

Katus! mi is elmegyünk!

ancsipancsi

Köszönjük. Lement a láza , remélem nem megy fel újra .

Kép
Kép
greenolive

Ancsi ! És mire kézhezkapod mennyi lesz ? azaz mennyi a nettója ?

Kép
Kép
greenolive

green,
hitel az nekünk is vanKépmondjuk én igyekszem nem foglalkozni a dolog anyagi részével.B elött ez volt a fő dilammám hogy hogy fogunk mi eltartani egy gyereket kocsirészlet meg házrészlet mellett....meg azért ugye igényeink is vannak és az ember lánya lejebb nem szívesen adja....de belevágtunkKépés jól tettük,minden megyKépkocsit azóta kifizettük,most akarjuk venni a következőt,házrészlet van és megy,gyereknek mondhatni mindene megvan sőt.....több is mint kelleneKépannyi hogy én mondok le néhány dologról,vagyis nem is lemondok hanem nem azonnal veszem meg hanem mondjuk csak két hét múlvaKépszóval a kettecskénél már nem is foglalkozom anyagi dologgal,menni fog és készKép

votiv,
ari vagy hogy így felvilágosítaszKépnekem az tetszik benne hogy itthon tudom csinálni és nem kell elmennem sehova dolgozni.tudod azért vmennyit nekem is kéne egyszer azért dolgozniKépde apa is és én is azt szeretnénk hogy itthon legyek ha a gyerekek hazajönnek meg ilyenek......és én alakalmatlan vagyok arra hogy vkinek a beosztottja legyek,nagyon lázadó típus vagyok,az emberi butaság és igazságtalanság nagyon fel tud bosszantani.figyelj,mivele már csinálom a tanfolyamot be is fejezem aztán max nem csinálom ha nem jön be....van már ilyen szakmám amit elvégeztem aztán rájöttem hogy na ezt semmi pénzért nem csinálomKépde esteleg elmondhatnád hogy hogy csináltad hogy melód legyenKépiagzából nem tom hogy fussak neki a dolognak,beavatsz a titkaidbaKép?????
Vendég

Zsanci, huha, ereztem, h nem jo a megfogalmazas. szoval nem a queenrol, hanem a koncertrol jutott eszembeKép
egyebkent en tok nem szerettem a dm-et, aztan most nemreg meg tok megszerettem (nahat Kisun, te is igy jartal?Kép) a koncertre is elmennek talan, bar ok sem ugyanazok mar...
Rylie, tenyleg mar nincs jegy? pedig ezt akartam kapni B 1. szulinapjaraKépKép

Votiv, nekem is ez jutott eszembe, h 30-40 ev meg siman beleferhet. sokszor nem is az eletkoron mulik...Kép

Proone, Klaribaba szepsegesKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Hali,
Eszter épp pedikűrözi a kutyust, ha jól látom, épp a sarat szedi ki a körmei közül, pedig esküszöm, most mostam meg a tappancsait. Kép

Juc,
mél is jött, köszi, akkor huszadikára feljegyezlek a "határidőnaplómba". (Egy A/4-esre jegyzetelgetem épp az évvégi tennivalóimat. )

Mikulásbabák édesek! Kép

Betegbabák gyorsan meggyógyulni, Mikulás csak jó gyereknek hoz ajándékot, és mióta jó betegnek lenni?
neet
neet

Jucus,
leányanya csak 16/18(?) éves korig lehetsz, nem? Nem akarok szőrszálhasogatni, csak... mégis. Kép Szóval te egy kétszeresen megejtett, úgy maradt, tudomisén nőci vagy, de semmiképp nem leány any more. Kép
neet
PS: Egyébként 18 év....! HÚHA! Kép
neet

Green! 70 körül

ancsipancsi

Neet, szerintem egy nő addig léány, amíg nem házas. ha már 70 körül mozog, akkor öreglány a neve.
szóval Jucus leányanya, + leány annya.

ancsipancsi

Neet!

Ne csináld már velem,annyira jól hangzik ez,hadd mondjam!Addig amig nem kötik be a fejem addig leány vagyok.Tudod vannak vén lányok isKép

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: