A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

[quote="heni77"]Sziasztok!

Elmesélné valaki, hogy hogyan zajlik az eredményhirdetés olyankor amikor ++++ az eredmény? Ugyanúgy behívnak gondolom, és közlik, hogy mennyi a hcg d?

Sziasztok!

Elmesélné ezt nekem valaki olyan aki már átélte a pozitív eredményhirdetést? Olyan kíváncsi vagyok rá!

Puszi
Heni
heni77

Heni: erre én is igazán kíváncsi vagyok, mivel nagyon közel van már az a kedd! :lol:
Ha pozitív lesz, megírom majd hogyan zajlott :lol:
trix78

Habár.......

Trix, ezt majd te remélem kedden elmeséled :)))) HCG növelők indítva!!!
Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Pont egyre gondoltunk :lol:
Remélem úgy lesz.......nagyon szorítok neked

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Nagyon bízok benne :D puszi Trix
trix78

Sziasztok, csajszik!

Én megjöttem. Annyira örültem, mert találkoztam Akire-vel, Dita-val, Vevik-el. Tök jó volt velük összefutni. Csak sajna nem sokat tudtunk együtt lenni. Jó, szerencsére én hamar végeztem és így korán hazajöhettem.
Rólam csak annyit hogy nem sok jóval biztatott a doki. Azt mondta hogy egyik petefészkemben semmi, a másikban meg csak egy pici kis tüsző van. A párom azt mondta hogy megmutatjuk neki hogy nekünk akkor is sikerülni fog mert jók vagyunk. Ma elkezdtem a szurizást. Egyenlőre két Merional és 225 Gonalt. Kedden mennem kell ultrahangra (Szűcs doki tényleg nem lesz) és akkor kezdem a Cetrotide-t és Pregnyl-t is (ezeket is szúrni kell) Valami Gynazol krém, Ciprofloxacin tabletta és Utrogestan kapszula van még felírva, ezeket kedden kell kivennem.
Antagonista protocol-om van. Hát ennyi. Most már csak szorítsatok, de nagyon ám, hogy legyenek tüszőcskéim.

Most olvasok egy kis fogamzas.hu-t és megyek megveszek minden teát és bogyót ami segíti a peteérést. Tisztára be vagyok indulva. Sikerülnie kell.

Heni, Trix, szerintem a kérdésetekkel forduljatok a "Babát várunk" topikban. Ott már biztosan tudnak nektek válaszolni.

gyoreneildi, nem számít hová jársz. A lényeg hogy sikerüljön. Én nagyon szorítok. Mind megérdemeljük a babát, hiszen mit meg nem teszünk érte.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szia Vasikáé!

Köszi a beszámolót! Szorítok, hogy minden jól alakuljon! Kitartás és meglesznek azok a tüszőcskék! :D
Kedden megyek én is az eredményhírdetésre, akkor lehet összefutunk majd.
Bár a párom szeretne engem elkísérni, így nem leszek egyedül, de azért ha felismerlek, akkor majd Rád szólok! :lol:

pussz Trix
trix78

Sziasztok!

Bocsi hogy belekotyogok!

Heni, neked szeretnék irni, én is a BMC-be járunk.
Nekünk a második lombik úgy tünik sikerült, a pozitiv eredményt nagyon kedvesen közölte Zeke doktor úr.
Reggel bementem, levették a vért, nem is kellett utána túl sokat várni, kb1,5 órát Az orvos behivott bennünket, és a biológust is, aki a mi embrióinkal foglalkozott.
Kedvesen közölte, hogy 55 a HCG-m, gratulál. Elsőre el sem tudtam hinni...
Sokkal jobb kedvűen történt az egész, mint a rossz hir hirdetésekor.
És ez saját megfigyelés, ugyhogy nem biztos: szerintem akinek sikerül, azt hivja be először.

Trix: szerintem mi ismerjük egymást a kórházból...Én vagyok az, akivel az volt a baj, hogy sok volt a hcg-m, de nem látták a petezsákot...Ültünk egymás mellett is a folyosó végén.(ha nem te vagy, bocsi)

Üdv: Bea
bea1979

Bea: Te vagy a törökszentmiklósi lány? Akkor igen, ismerjük egymást!
trix78

Igen én vagyok. Végül is hétfőn lett egy 6 mm-es petezsák, azóta nem voltunk a BMC-ben. Kedden kell visszamenni uh-ra, akkor már remélem lesz szivhang és minden rendben lesz.

Láttam Te is kedden mész eredményhirdetésre.
Nagyon szoritok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gondolom ott majd összefutunk :D

Bea
bea1979

Szia Bea!

Annyira örülök Nektek! :D :D :D

A múltkori alkalomnál, amikor utoljára együtt várakoztunk, már sajnos nem tudtunk beszélni. :(
Elkerültük egymást a kórház udvarán, miközben telefonáltál, nem akartam zavarni.

Annyira boldog vagyok, hogy sikerült Nektek végül :lol: , azóta is minden rendben van Veletek? :P
Kedden akkor találkozunk, látod már én is eljutottam idáig!!!

Remélem minden rendben lesz!

Trix
trix78

Heni!
Nekem három éve ilyenkor volt a pozitív eredményhirdetésem. (nagyon részletesen írom,:oops: ) Én mentem be utoljára eredményért, már csak néhányan ücsörögtek (más miatt) az egész BMC folyosón. 11-en vártunk aznap eredményt, és előttem mindenki szomorúan jött ki :(
Én nem éreztem semmit, hogy igen vagy nem, csak féltem, hogy mi van, ha nem...
Behívott Szűcs doki, ott volt vele Adrienn a biológus (azóta kiment Írországba). Pontosan emlékszem a jelentre:
Sz: Első lombik ugye?
én: igen... (közben már megjelnet az agyamban, hogy az első kevés valószínűséggel sikerül, biztos ez jön majd)
Sz: (nagy hallgatás)... Mennyit ültettünk be? Kettőt?
én: kettőt...
Sz: (megint csönd) és fagyasztva mennyi lett?
én: egysem (és elkezdtek folyni a könnyeim, hiszen ezt csak azért kérdezheti, hogy megbeszéljük a jövőt...)
Sz: Ne sírjon! Gratulálok! A hcg alapján egy baba van!
én: (megjobban bőgtem) hüpp hüppp. Köszönöm szépen...
Sz: Adrienn érdeme is, ő csinálta a megtermékenyítést!
én: köszönöm Adrienn
A: nagyon szívesen, és gratulálok.

Aztán kimentem boldogan bőgve.

Azóta testvérekre várva sokat jártam a BMC-ben, és tudom, ha behívják a biológust, az jó jel! (ha nincs ott, az sem rossz, mert nem mindig ér ám rá) A sorrend pedig nem tudom mitől függ. Én azért voltam utolsó, hogy Adrienn is bent tudjon lenni, addig dolgozott.
A folyosón semmit nem lehet kivenni a dokik arcából. Azért sem mosolyognak rád egy biztatót se eredményhirdetés előtt, noha már a kezükben van a pozitív eredmény. Egyszer Hildát is megpróbáltam megkörnyékezni, hogy árulja el, hiszen már látta a papíromat, és neki is elhiszem, de nem. :lol:
Amikor meg nem sikerült, akkor is utolsó voltam, Süni volt előttem, aki jó híreket kapott.

Vasikáé!
Nem szeretnék beleszólni, csak tapasztalatból írom, ne váltsd még ki az utrogestant! Legyünk nagyon pozitívak persze, de mi van, ha nem tudnak (most) beültetni, mert mondjuk túlstimuznak, vagy fertőzést kapsz? Akkor csak megvetted az utrot sok pénzért... Azt csak a leszívás után, amikor megmondják, hogy hány pete lett, akkor váltsd ki!

rozus

KépKép
rozus

sziasztok

Trix:+++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++ nagyon szorítok én is neked.

Köszönjük, a sikeres eredményhirdetést. Reméljük mi is előbb -utóbb ezt a halljuk majd. De inkább legyen előbb :P

Bea: lehet én is ismerlek :lol: :lol:
Trix mikor mi találkoztunk, akkor Bea is ott volt igaz???
Mi 3 man beszélgettünk,. vagy nem?

Kép

Kép
edinka

Vasikáé!

Nagyon sajnálom hogy nem kaptál túl jó híreket. Ne add fel jönni fog az a baba mert már olyan sokan akarjuk hogy sikerüljön NEKED!

:lol:

Sting!

Rajta vagyok iwiw-en Akire már be is jelölt.
Én felhívtam ma is a recepciót ahol mondták hogy Skriba dokinőt keressem mert hétfőn mert először ő vette fel az adatainkat és ő majd megmondja hétfőn hogy most mikorra kell mennem de azt mondta hogy a 3. napi vérvétel már tuti nem lesz megismételve. Megjegyzem ez nem is baj, mert ma jött meg, és így nem kell összekapnom a jövő hetemet a munkahelyemen, ráér majd a 20 és 24 napira koncentrálnom... dokit meg azért nem választottam mert majd a lelet összegzőre akarok, hisz még senkit nem ismerek ott. Te kihez jársz? Én Szűcsöt szeretném a leírásaitok alapján...kit ajánlasz???
csézjang

sziasztok lányok!

csézjang:én szűcs dokihoz járok.a többi doki nem tudom milyen.de nekem szűcs szimpi volt!

Vasikáé:hát mennek a drukkok persze hogy minél több tüszőcskéd legyen!!
ha nem vagyok túl tolakodó irnál esetleg majd pár árat ha kiváltottad a szurijaidat!csak hogy mégis milyen áron vannak ezek a merional szurik!egyébként ezek milyen szurik Cetrotide-t és Pregnyl-t ??
sting1982

Sziasztok!

Megjöttem a BMC-ből.
Kedden lesz a leszívásom. Addig még szurkálnom kell magam.

Dita!
Sikerült elintéznem a munkahelyet, úgyhogy mostantól táppénzen vagyok.
Sajnos hétfőn nem találkozunk, de drukkolok. Te drukkolj kedden, és pihenj sokat. Nekem 24:00 kell beadnom szombaton a Pregnyl-t.

gyoreneildi!
Én is Szolnokra jártam először! Emődi dokihoz.
Na ő egy nagyon jófej doki. Ha sikerül a bébi, akkor vissza akarok hozzá menni, és nála szülök, ha elvállal.

Most mennem kel, de később még benézek.

Mindenkinek drukk!!!!!
vevikk

VEKIKK
Örülök, hogy végre tudtunk dumcsizni! :)
Nem értem hogy - hogy kedden? Akkor miért kell szombaton beadni a pregnylt?
Most már tényleg nem értek semmit!
Szorítok neked keddre! +++++++++++++++++
Király hogy el tudtad intézni a tp-t! Remélem nemsokára gyeden leszel! :)

VASIKÁÉ
Sajnálom, hogy elkerültük egymást a vonaton, de azért jó hogy bent találkoztunk.
Sztem a gyogyik majd csinálnak neked szép tüszőket, no para, kettő elég lesz úgyis neked, mert sikerülni fog. Drukkok!

Én 3 óra óta fent vagyok, nagyon elfáradtam! DE!
Minden oké hétfőn leszívják a petikéimet. :)
Jobb oldalt: 18,13,10 mm. Bal oldalt: 24,23,22,21,21,21 + kisebbek.
Endo CSAK 10 mm!
Pedig napi 3-4 liter folyadékot iszom, és eszem a méhpempőt! Örülnék ha vastagabb lenne! :roll:

Megyek visszaolvasok!

dita75

szia gyoreneildi!
Én is Szolnokra jártunk
Emődi dokihoz jártok jófej

Most a bmc-be járunk 2inszemen 1 lombikon vagyunk tul
2-án lesz az eredményhirdetésgyoreneildi!
rafiimola

Dita:téged bejelöltelek Akire honlapján iwiw-en!ugye nem haragszol?? :oops: örülök hogy jó sok petécskéd lett!!!!!!!!!!!!hétföre gondolok majd rád de minden okés lessz:)
de téged csézjang nem találtalak :cry:
sting1982

Elküldtem a privit Sting
csézjang

ROZUS
Nagyon jó ez a kis történet, valami ilyesmit kívánok magamnak márc 16-ra! :lol:
Teszel fel a kicsilányról képet kis ösztönzőnek?
:wink:

STING
Dehogy baj, mindjárt nézlek! :wink:
Te még ne foglalkozz a lombikos szurikkal. Egyelőre koncentrálj az inszemre.
A pregnyl tüszőrepesztő szuri.

Ja és aki hiányolja a Sz doki vigyorokat, hát ma is sikerült megnevetettnem, pedig nem mondtam nagy poént kivételesen! :lol:

Márc 16-án még szélesebb vigyorokat várok el tőle!

dita75

rozus:annyira jó volt olvani a te kis történetedet!!!!!!!!!!!!!!!ha mindannyian ott tartanánk már akkor is késő lenne!!!!!!!!!!!
remélem mi is hamarosan ilyen boldogan jövünk ki szűcs dokitól!!!!! bár én még csak most kezdtem a kivizsgálást nála de remélem hamarosan ott tartok hogy végra megérkezzen hozzám a kis csöppségem!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakti:apát majd hsg után vizsgálják mert addig még rengeteg dolog van az étteremnél amit kell intézni!utánna már ő is nyugodtabb lessz e témával kapcsolatban :? :? :? remélem :lol: :lol: :lol:
sting1982

Nagyon köszönöm a drukkokat. Aranyosak vagytok.

Böbe, én most csak a két szurisat váltottam ki, mert ezt mondta hogy váltsam ki. Nekem lombikom lesz. Erre más gyógyszereket írnak ki mint az inszemhez. Ez természetes, hiszen a lombikhoz sok-sok tüsző kell(ene), az inszemhez pedig csak egy-kettő. Azzal óvatosabbak. A lombikot jobban is támogatják, asszem. Én most több mint 70e-et fizettem, de ugye még kedden ki kell vennem néhányat.

Rozus, köszönöm a tippet, ezt én is gondoltam. Szerintem csak a vizsgálat után fogom kivenni őket és a dokitól még egyszer megkérdezem hogy melyiket mikor. Most csak ezt a kettőt mondta, a többit meg majd, hát csak ennyit mondott. Azt azért többször is mondja és jobban kihangsúlyozza, amit fontos megjegyeznem. Ezt azért bírom benne. Nem egy szószátyár, de legalább ami fontos azt jól elmondja, nem kell visszakérdezni.

Dita, na-ná hogy jó volt talizni. Melyik vonattal mentél haza? Apááááám, milyen klasszak a tüszőid.... Gratulálok! Hétfőn szorítok hogy minél több legyen a fasza, aztán meg a többiért.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sting ti most hol tartotok a vizsgálatokkal? Még mi kell nektek a lelet összegzőig? Bocs de nem tudom mindig követni.
Nekem eddig 3. napi vér és hsg van meg, férjem 04.-én megy sperma+ vérre. Ti milyen vizsgálatokkal vagytok kész? hsg még nem volt? mikor lesz? Apa kész?
csézjang

VASIKÁÉ
Sajnos csak a merionalt támogatják! :cry:

dita75

Vasikáé!

Megkérdezhetem te mióta jársz a BMC-be? És hogy lett lombik? Volt már 6 inszem, vagy kapásból pet.vezeték elzáródás miatt lombik? És ha igen ez hányadik lombik lesz? Ne haragudj csak én később csatlakoztam hozzátok és így elég világtalannak érzem magam...
csézjang

Sziasztok Lányok!
Hogy vagytok lányok?
Csézjang:
Hogy állsz a meg fázással?Remélem rendbe jöttél már?Bocsi de nem volt időm vissza olvasni!
Vasikáé:
Te hogy vagy?Voltál már orvosnál?
Sting:
Te hogy vagy?És hogy állsz a vizsgálatokkal?Mikor mész legközelebb?Én el vagyok majd hamarosan megyünk mi is a Bmcbe.Oda küldjük Apával az 1%is.Majd meg probálok vissza olvasni!Puszi mindenkinek!
rózsa11

Dita, én ma váltottam ki, és rettenetesen meglepődtem, mert fizettem a merional+ gonal+ fecskendő-tűk-ért összesen 70.232Ft-ot. A támogatás összesen 163.452Ft volt. Na, ezt kapd ki. A 2 doboz Gonal került volna 198.912Ft-ba, ha nem lenne rá támogatás. Így csak 59.674-et fizettem. Ezt mind a számláról másoltam, ezért tudtam ilyen pontos lenni.

Rózsa, köszönöm, jól vagyok. Ma voltam orvosnál. Ezen az oldalon találod a hsz-t amiben leírtam mi volt.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Ma voltam BMC-ben 9. cn-i UH-on.

A jobb oldalon vagy 1 db 17-es, a bal oldalon 1db 16-os sejtecském, az endom 7 mm. Hétfőn délelőtt meglesz az első inszem!

Szerintetek ezek jó adatok? Nem lesznek nagyon nagyok a petécskék hétfőre? Az endomnak nem kellene vastagabbnak lennie?

Ma még szúrnom kell 1 Merionalt, holnap este 8-kor adom be a tüszőrepesztőt....
Tudom hogy már vagy ezerszer leírtátok, hogy milyen méretek számítanak jónak, csak akkor nem nagyon figyeltem oda, mert akkor még nem vonatkozott rám :-(

A segítségeteket előre is köszönöm....

Vasikáé!
Jó volt végre talizni! Nem semmik a gyógyszer árak.... Szerintem sem kell aggódnod, a szurik szép tüszőket fognak növeszteni Neked! Remélem igazad lesz a "szűz kéz szerencsét hoz " dologban....

Dita!
Nagyon jók az eredményeid, gratulálok!
Sajnos ma nem taliztunk, de még nincs veszve semmi, mivel én is hétfőn megyek beavatkozásra. Már reggel megyek a párommal 7:30-ra, bár az inszem csak 12 körül lesz...
Remélem akkor talizunk, csak azt nem tudom, hogy egy helyen vannak-e a lombikosok és az inszemesek..

Sting!
Friss adatok: Merional injekció 10 db 12.972 Ft (recept nélkül 17.296 Ft), fecskendők, tű a beadáshoz 180 Ft (10 db fecskendő, 10 db nagyobb felszívótű és 10 db kicsi beadó tű), bőrfertőtlenítő 1200 Ft.
Ovitrelle (tüszőrepesztő) injekció 7.112 Ft.
+ nekünk a közjegyzői papír még 15080 Ft.
Szóval összesen ennyi...

Trix!
Nagyon sok drukkot küldök ++++++++++++++++++++++++++

Rony!
Mi a helyzet, írj valamit! Ja és nagyon köszi a privit......Puszi

Kép
akire79

Képzeljétek ma a BMC melletti patikában váltottam ki az Ovitrellet és mondta a hölgy, hogy hűtőben kell tartani. Mondtam hogy az gáz, mert 6-ig dolgozom és nem szívesen tenném be a munkahelyi hűtőbe az injekciót. Erre adott nekem egy jégakkus, kicsike, piros hűtőtáskát, hogy akkor tartsam abban hazáig és majd hétfőn visszaviszem ha úgyis megyek BMC-be.
Teljesen meghatódtam, hogy ilyen kedves volt....

Kép
akire79

Akire, én is nagyon örültem hogy taliztunk. Főleg annak örültem hogy megszólítottál. Ilyen egy .... (most csúnyára gondoltam) mint én, hát körül sem néztem. Nem mintha felismertelek volna, de az iwiw-es képeidet láttam és tulajdonképpen amikor megszólítottál és rád néztem, egyből beugrott hogy te vagy az. Miután elmentél, oda ült mellém Vevikk. Na, az sem volt semmi, mert vele sem foglalkoztam. Mentségemre legyen hogy róla nem láttam fotókat. Dita szólította meg őt és akkor néztem meg én is.
Szépen össze jöttünk. Lassan már megismerjük egymást. Ámbár remélem nem sokáig járunk oda.
De, minden évben ott leszünk mi is a lombik találkozókon a babáinkkal. Ezt jól véssétek a fejetekbe.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Hát, ez tényleg meglepő.
Néha olyan kellemesen tudunk csalódni. Nagyon aranyosak voltak.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

VASIKÁÉ
Úgy értettem az inszemhez képest! :wink:

AKIRE
Méghogy jó adatok? Királyak? Én még 14-15. napon sem tudtam sokszor ilyen szép eredményeket produkálni! :lol:
Ne aggódj a legnagyobb rendben lesz minden. Esélyek nagyon jók.
Nekem vissza sem kell vinnem, ingyen kaptam, mert jár! :wink: :lol:
Én is úgy hallottam, hogy lehet ilyet kérni, kis piros tasunkó! Mivel elég sokat jöttem mentem most a lombik alatt a szurikkal (deca és gonal is hűtős) szépen belepakoltam őket a kis szütyőbe. :D
Ja az endód is szuper már most és hétfőig még sokat nőhet.

Sajnálom, hogy most is elkerültelek. Hétfőn mi is 7.30-ra megyünk párocskámmal, de minket egyből be fognak hívni. Inszem csak később van olyan 11-13 óra között, de remélem azért összetalálkozunk valahol, bár én még akkortájt feküdni fogok mivel 8. páciens leszek a sorban sztem elég sokáig ott leszünk.

dita75

Vasikáé:70e ft???????????????atyám!de neked lombikod lessz!
nekünk elméletileg inszemeseknek csak nem lessz ennyi pénz mert én akkor nem tudom kifizetni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Akire:ugye te is inszemre készülsz??csak igy az árakra gondoltam hogy amiket te leirtál az nem olyan húzós!!!lombikhoz képest :? :?
egyébként közjegyzői paper még nekem sincs de lassan beszerzem.neked már megvan??
egyébként meglepő modon még vannak rendes emberek mint a patikában a hölgy is!!!!!!!!!!! :lol: :lol: jah jössz te is hétfőn??????? mi is megyünk Kaktival :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nincs msn-ed??

CSézjang:sóskúti vagy?? :lol: :lol:
sting1982

Én is egész napra készülök :lol:
Andrisnak be kell mennie dolgozni, szóval a mintaadás után otthagy és majd jön értem. Remélem azért 1-2 körül végzek én is.

Ha máskor nem, akkor "kapunyitáskor" talizunk, mert minket is soron kívül engednek be. Azért még jó lenne ha tudnék sok szerencsét kívánni Neked személyesen, mielőtt eltűnsz a műtőben.

Kép
akire79

Sting!
Mi tegnap csináltattuk meg a közjegyzőit.
Én megyek hétfőn, de mivel inszem lesz, így nyitásra megyünk.
Sajnos msn-em nincs :cry:

Mi is Sóskútra szeretnénk költözni (ott akarunk építkezni), csak még nincs telek, amit megvehetnénk :cry:

Kép
akire79

csézjang:én már rengeteg orvosnál voltam nem rég kerültem a bmc-be!nekem is a 3.napi vv van meg!majd most megyek hérfőn a 20.napira és pénteken a 24.napira!a páromat még nem vizsgálták őt majd hsg után úgy terveztük.mert nekem az is kell.egyszóval mindent elölről mert már ezeken egyszer túl estem de sebaj mert ha kell bármit megteszek :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

akire: sajna hogy nincs msn-ed!!de a hétfői inszemhez sok energy+++++++++!!!
sting1982

Akire:ez a merional adag ez csak egy inszemhez elegendő,?és ez a
Ovitrelle :ez is csak egyszer elég ugye??
sting1982

AKIRE
Ja bocsi ezt nem tudtam, mert inszemeket nekem szerencsére nem a BMC-ben csinálták (csak azért mondom hogy szerencsére, mert nekem kényelmesebb volt fehérváron) akkor hétfőn már nem tudjuk elkerülni egymást! :wink:
Remélem lehetünk zebrapárok! A zebrák párban járnak! :lol: :lol: :lol:

STING
Te régóta élsz Budakalászon?

dita75

Ditám:én kb 5éve költöztem a páromhoz!!!
sting1982

Sting!
A 10 db Merional általában egy inszemhez elég (nekem elég volt most 8 is), az Ovitrelle pedig egyetlen egy, előre töltött injekció.
Szóval minden stimunál újra ki kell ezeket váltani.
Én bízom benne, hogy többet nem kell ilyeneket kiváltanom...

Kép
akire79

sting1982: Nekem az inszemhez kb. 10 Merional kellett, 1 Ovitrelle és utrogestan. A Merional 13.000 Ft, a tüszőrepesztő 7.000 Ft és azt hiszem az utro 2500 Ft. Nekem nem volt más és ha szerencséd van, akkor nem kell másféle peteérésserkentő, mert a Merional a legolcsóbb.

vasikáé: Azért én drukkolok. Szerinted nálatok mennyi lombik fér bele? Pénz és kor miatt kérdem. Nem kötekedni akarok, csak arra lennék kíváncsi hogy te hogy érzed. Jó sokba kerültek a gyógyszerek.
vicky79
Budapest III. kerület

AKIRE
Reméljük először és utoljára költöttél a szurikra!
Köszi a mélt, jópofa! :lol:

STING
Csak azért kérdezem, mert van egy ismim aki régebben ott lakott, lehet hogy még most is, nem tom, mert az iwiw-en sem a myvipen nem találom. Kroo Péternek hívják. Kb. 32 éves.

dita75

sting!

Miért kérdezted hogy Sóskúti vagyok-e? Ismersz???

Egyébként igen Sóskúti vagyok, bár most költöztünk 1 éve Martonvásárra férjemmel ahol szeretek lakni, de szívem vágya volt Sóskúton egy ház /ott laknak a szüleim is/ csak sokkal drágább volt mint itt Martonban :( ezért sajna ezt kellett megvennünk mert hát lakni kell valahol. Durván 4-5 millióval drágábbak a házak Sóskúton a Martoniaknál és ez ez nagy különbség lett volna nekünk a férjemmel, mivel nem vagyunk anyagailag eleresztve, amink van, az a két kezünktől származik. És mivel Marton elég közel volt, így hát oda / ide/ költöztünk. Szép társasház, de én mondtam férjemnek, hogy 4-5 év múlva családi házat akarok Sóskúton! Nem tehetek róla én nagyon szeretem, kisfiam is odajár oviba, és nyáron meg hatalmasakat sétálunk a Habsburg ház körül a hegyen, szóval remélem egyszer még ott lakhatok!!!
csézjang

Akire!

Sajna Sóskúton alig van eladó telek, és amit találtunk a férjemmel még 1 éve azok mind 12-15 millió!!!! Kisebb és olcsóbb szinte egyáltalán nincs..... :cry: Talán pár év múlva ránk szakad férjemmel a nemzeti bank és ott élhetek...
csézjang

csézjang:iwiw-en láttam de nem mertelek bejelölni!!

Dita:nem ismerem az illetőt és 5év nem sok sajna nem ismerem.

vicky79:szia!!!!! a merinalt értem a tüszőrepesztőt értem és mi az hogy utro??nem tudom :oops: :oops: :oops:
sting1982

Vasikáé

Köszi a privit nagyon sajnálom a sztory-t, kívánok mielőbbi babásodást, remélem már az 1. LOMBIK sikerrel jár!!!!
csézjang

akire79:remélhetőleg te többet nem váltasz ki és én is csak max1-2szer!
sting1982

sting az UTRO= Utrogestan = progeszteron pótlás a babatapadásért, illetve vetélés megelőző hatású van tabi és van kúp, tüszőrepi injekció vagy inszem után kell használni
csézjang

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: