A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kakti
képzeld ma reggelre influenzás lettem magas láz, ágyban fekvés, és ma kellett volna a 20.napi vérre és nőgyogyi vizsg-ra mennem. Meg tudnék őrülni hogy nem tudtam így elmenni, ilyenkor a következő hónapban mindent újra kell kezdeni?? Mármint a 3.napi vérrel meg mindennel egészen a ciklus elejétől????? :(
csézjang

Sziasztok!

Szeretnék eladni 100 db. progiszurit, bontatlan csomagolásban. 2 hete vettem és nem lett kibontva sem. Akit érdekel, légyszíves írjon privit és megbeszéljük.
Vendég

Szia Csézjang :!:
Nekem nem kell csinálni HSGmert nekem szept.csinálták Szegeden.Hát öszinte legyek nekem nagyon fájt!De ezzel nem akarom meg ilyeszteni Stinget mert neki sajnos meg csinálják ujra :!: Jól emlékszem meg vagy fázva és ma kellet volna menned :!: Baszus :!: Én nem tudom de tegnap is volt aki meg volt fázva és oot volt :!: Ha van orvosod beszélj vele :!: Meg mielöbbi jobbulást kivánok neked :!:
Sting :!:
Majd nagyon gondolok rád 2. :!: A cokrot nézik neked is :?: Nekem igen 2vérvételt mondtak 1elötte a másik 1óra múlva :!: Meg én 1kis üvegbe viszem a vizeletet mert nem kaptam semmit remélem abban is elfogadják :!: Remélem az eredményeink jók lesznek :!: :!:
Vasikáé :!:
Te hogy vagy már :?: Mikor mész a dokihoz :?: Puszi mindenkinek :!:
rózsa11

Sajna nem sima megfázás hanem influenza 39 fokos lázzal, úgyhogy semmiképpen nem tudtam ma elmenni a 20. napi vérre és vizsgálatra , ágyban fekszem, 5 éve nem volt ilyen beteg, és pont most! Ezt nem hiszem el.Újra kell majd biztos előröl az egészet kezdenem... :( :( :(
csézjang

sziasztok!

csézjang!sajnálom hogy beteg lettél de hát ha ennyire beteg vagy nem lehet mit tenni!!!!!!!!!feküdjél és gyogyulj meg!valószínű szerintem hogy elölről kell a 3.napi vérvételt kezdeni mert hát akkor hogyan nézik a dolgokat.de ne búsúlj!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Rózsa:kedves vagy de engem már nem tudsz megilyeszteni ezzel a hsg-vel!nekem is nagyon fájt de megint túl fogom élni mert muszáj!!! jah és nekem nem mondtak semmi ilyen cukros dolgot!!!

Kakti:várom soraidat hogy mi volt....a karomon semmi nem segit!annyira csúnya hogy nem hiszed el!!!!!!borogattam az elején de már nem teszem majd lessz vele vmi! na pusza

jók legytek lányok aki ment ma BMCbe várom a beszámolót!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Jó reggelt

Tegnap este megvolt a tüszőrepesztő beadása.
Most, úgy érzem a pocimat, mint amikor követ cipel az ember, égy kis szúrkálással megtarkítva. :D :D

Dita, Szöszi:

Ha, holnap láttok gyertek oda, ha én látlak meg titeket én megyek oda :lol: :lol: ezt jól megmondtam :lol:

Szöszi: Te uh jössz?? Elkezdétek a 2. inszemhez a stimut, elég ritkán jössz, gyere gyakrabban :wink:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Csézjang!
Jobbulást! Tényleg rosszkor jött, de most ne ezen rágódj! Foglalkozz azzal, hogy gyorsan átveészeld, minél kevesebb szenvedéssel!

Böbe!
Apa 9-kor hívott, hogy végzett mindennel, de nem fejtette ki ott, az utcán, hogy milyen volt. De ígérem, kifaggatom, hogy ti is tudjátok, mi vár rátok! :)
kakti

Sziasztok!

Jön valaki holnap BMC-be? Ha jól olvastam akkor Szöszi, Dita, Edinka...
Én azt hiszem mustársárga hosszú pulcsiban leszek, kis kékkel kombinálva.... Ja és kicsit vöröses, félhosszú hajam van.
Jó lenne, ha még jönne valaki, hogy ne kelljen unatkozni!

Szöszi!
Úgy látszik egyszerre haladunk, múltkor is együtt voltunk 2 cn-i UH-on és most is ????!!!!!

Kép
akire79

Sziasztok Lányok!

Na megszületett a döntésünk, hétfőn megyünk vissza a Kicsikért :lol:

Koncz doki vette fel a telefont, azt mondta örül, hogy a blasztociszta transzfer mellett döntöttünk. :D

Már nagyon izgatott vagyok a hétfő miatt, vajon milyenek lehetnek a kis Drágák most? Minden pillanatban rájuk gondolok :) :roll:

Csézjang: tudom a betegség most nagyon bosszant és levesz a lábadról :evil: , de gyógyulás után hidd el gyorsan túl lesztek minden vizsgálaton és minden rendben lesz! Mielőbbi gyógyulást kívánok!

A többieknek , akik ma mentek a BMC-be megy a drukk!
trix78

Kakti majd írj apa vizsgálatáról részletesen! Kíváncsi leszek!

Felhívtam a recepciót, és tök kedves volt a csaj, mondta hogy hétfőn hívjam fel hogy hátha tudtak v.mi megoldást hogy ne kelljen minden vizsgálatot újrakezdeni. Nekem már az is jó lenne ha a 3.napi vérvételt nem kéne megismételni. Kedden kellene a 24.napira mennem, ma ugye nem tudtam a 20.napira, mondta hogy majd leboltolja a választott orvosommal hogy hogy lehetne megoldani hogy ne menjen kárba az 1 hónap. Hát kíváncsi leszek. :roll:
csézjang

CSÉZJANG
Hát nekem egy másik intézményben hasonló okok miatt nem egy ciklusban történtek a vizsgálatok, és azt mondta a dokker, hogy nem gáz, de amúgy egy ciklusban kéne mindent csinálni, főleg akinél gond van.

Gyúgyulj meg mihamarabb!

TRIX
Megwoodooztam a babákokat. Hétfőre mennek a drukkok!

Akik jönnek holnap:
Csajok én biztos hogy egy fekete rövid hajú szemüveges lánnyal leszek, mert tök együtt indultunk neki az egésznek, az elsőn lesz ultrahangunk és 10 körül kell mennünk. Én is szemüveges vagyok, és még mindig ott vannak a hajamban a pink csíkok. :wink:
Akire téged az iwiw-ről tuti megismerlek! :wink:

dita75

Dita!

Nekem ugyan rohannom kell dolgozni, de szerintem én sem megyek reggel 7-re, mert úgyis 9 körül kezdik a "rendelést" (ha jól tudom fél 9-ig eleve konzultáció van). Szerintem 10 körül még én is ott leszek, tehát biztosan talizunk, a pink csíkok jó megkülönböztető jelek :lol:

Én kicsit parázok ettől a 2 cn-i UH-tól....
De mivel mások is túlélték, így gondolom én se halok bele.

Kép
akire79

AKIRE
Ez legyen a legkevesebb! :wink:

VASIKÁÉ
Jut eszembe:

Kép

dita75

Sziasztok csajok! :shock: Voltam ciklus második napján Zeke dokinál.És a tizenharmadikra hívott vissza uhu-ra. :shock: Mondja már meg nekem aki fagyibabás hogy nem túl késő a ciklus tizenharmadik napja?/ja 28 napos a ciklusom/ :oops: Nem kellett volna utrot írnia?remélem tudja mit csinál.Nekem a Lányomat a ciklus 13napján ültették be és előtte már szednem kellett az utrogestant..Vagy okés lessz így?heeelllpp!!!írjatok bíztatót.Köszike :roll: [/img]
dobosancsa

Sziasztok lányok már voltam itt nálatok nem rég hogy szeretnék csatlakozni!Voltunk mi is a párommal hétfőn először a BMC-ben.Holnap megyek az első vérvételre.De én nem tudom miért de nagyon izgulok ettől az egésztől félek hogy mi lesz...stb.Bennetek is volt ilyen érzés? :oops:

Jucus

Kép
jucus1013

Na sziasztok Csajszikák!

Az én drága Apácskám beszámolót tartott - röviden. :)
Bemásolom ide, amit írt:

„Fél nyolc előtt kijöttek a kórlapszámokért, aztán bementünk. A recepción mondták, hogy várjak megcsinálják a beutalót (a vérvételre), majd nem sokkal később elküldtek vérvételre. Leszedtek két csővel, és ideadták. Aztán átküldtek a laborba, ott se sokat vártam. Behívtak, kis papírmunka, majd beküldtek egy pici szobába, benne egy szép piros műbőr fotel, rajta néhány szexújság, papír törlő, és adtak egy még egy csövet, és otthagytak magamra...
Tíz perc múlva kész voltam.
Még le kellett vinni a véremet a központi laborba és már mentem is a kocsihoz. Ennyi történt.”

Remélem, segítettem/tünk valamit azoknak, akik tartanak ettől.
Ja! És lehet Anya segítségét is kérni! :wink:
kakti

Én is csatlakozom:

Nagyon boldog névnapot a Zsuzsannáknak!

Kép
akire79

Sziasztok, csajszikák!

Nagyon szépen köszönöm az üdvözléseket. Nagyon aranyosak vagytok.

Mindenki holnap megy? Én meg majd árválkodhatok jövőhéten pénteken? :cry: Senki nem sajnál? :roll:

Edinka, szép tüszők. A lombikosok borzasztóan irigykednek ilyenkor. Nagyon szorítok neked hogy minden rendben legyen. Ne aggódj. Nagyon jók ezek a doktorok, tudják mit kell tenni. Persze, előfordul néha hogy nem úgy jönnek össze a dolgok ahogy szeretnék, de neked most nagyon-nagyon nyugodtnak kell lenned. Ahogy Dita mondta: szúúúúúúúúúúúúszáááááááááááá

Csézjang, borzasztóan sajnálom és jobbulást kívánok. Te itt vagy az élő példa, hogy milyen kedvesek tudnak lenni a recepciós csajok. Biztosan vannak rossz napjaik is néha, de hát Istenem, kinek nem?

Trix, hétfőre mennek a drukkok! Nagyon-nagyon szorítok neked. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csajok, annyira örültem amikor láttam milyen sokat írtatok.... :lol:
Gondolom azért van ez, mert most felpörögtek az események. Mindannyiunknál lehet látni a haladást. Akik még a vizsgálatnál tartanak, azok is izgulnak ezerrel.
Mi is rettenetesen izgultunk. Én már akkor izgultam amikor először telefonáltam és időpontot kértem. Annyira meghatódtam attól hogy milyen kedvesek és minden kérdésemre válaszoltak. Amikor bementem és láttam a falon azt a sok fotót, már azt képzeltem hogy hamarosan a mienk is ott fog díszelegni és azok fogják nézegetni akik erőt merítenek majd belőle. :D
Ma kicsit jobban vagyok, csak éppen lusta. :roll:
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé: köszi a kedvességed és mint olvastam, Zsuzsanna vagy! Isten éltessen! :lol:
Viszont nagyon szorítok!

A fényképekre reagálva: szerintem ez az érzés mindannyiunkon végigfutott már :) Reméljük hamarosan tényleg pozitív lesz a teszt mindegyikőnknek és kifüggeszthetjük mi is a kis Babócáinkat! :lol:
trix78

Köszönöm lányok a biztatást, egész nap feküdtem a saját izzadságomban az ágyban és nagyon rosszul voltam, még bőgtem is hogy elcsesződött a mai napom és ennyivel is messzebb kerültünk a megoldástól! :cry:
Nagyon remélem hogy hétfőn a recepciós csaj kitalál v.mit hogy ne vesszenek kárba az eddigi vizsgálatok, ez az influenza úgy jött mint derült égből villámcsapás, tegnap reggel még semmi bajom nem volt, éjszakára már 39 fokos lázam lett, meg még reggel is magas lázam volt. Ja vagy 10 éve nem voltam ilyen beteg, ez is murphy törvénye hogy pont akkor jön ez is, amikor nagyon fontos lenne hogy most ne legyek beteg!!! Egész reggel bőgtem emiatt

Jucus!

üdvözlünk itt, és igen én is nagyon izgulok mindig ha a BMC-be megyek és találgatom hogy mikor fogják összehozni a babát? Vagy pár hónap vagy 1-2 év? Olyan izgalmas, de remélem csak pár hónap!!!

Vasikáé! BOLDOG NÉVNAPOT!!!
csézjang

Sziasztok!

Dobosancsa!

Nem késő, nyugi. Tudja mit csinál. :wink: Ha kb. 28 napos a ciklusod, akkor nagyjából félidőben lesz peteérés, tehát a 13-14 napon. Ezt fogja megnézni, a következő uh-n. Két dolgot láthat: 1. megvan még a tüszőcske, szép nagy (méretek alapján saccol, hogy kb. mikor reped), másik variáció, hogy már megrepedt és vagy csak az összezsugorodott tüszőt látja, vagy még kilőködés nem volt, de már bevérzett (ebből saccol, hogy kb. mikor lesz a kilökődés, vagy mikor kb. hány órája volt).

A fagyibabák visszaültetésére a peteérés utáni 3.-5. napon kerül sor,attól függően, hogy hány naposan lettek fagyasztva, tehát bőven ráér a 13. napi uh-n eldönteni, hogy ez a nap mikor lesz.

Remélem segítettem:)

Csézjang! Gondolom én vagyok a kolléganő! Jobbulást! :wink:

Drukkolok mindenkinek! Nelli :)
nellike

Ja, Ancsa!

Utrogestant majd az uh után ír fel, bőven elég lesz akkortól "szedni", tehát a beülti előtt 3-4 nappal. /lombiknál is a petesejtleszívás napjától , vagy másnaptól kell elkezdeni rakni! /
nellike

Szia Nellike! Már hiányoltalak! :lol: A kezdő fórumozók izgalmával irkálok ide, remélem a babák és ti is jól vagytok! jó érzés itt megosztani a lányokkal a tapasztalatokat, érzéseket, reméltem hogy te is néha még jelentkezel itt. :wink:
csézjang

Igen, észrevettelek:)

Be szoktam még nézni ide is, igaz, hogy többnyire csak olvasó üzemmódban figyelem, hogy kivel mi történik.

Mi jól vagyunk, köszönjük, már alig várjuk a március 04-ét akkor megyünk ugyanis 4 D ultrahangra.

Sajnálom, hogy letepert az influenza, mielőbbi gyógyulást kívánok és remélem, hogy emiatt nem csúszik a projekt.

Ha van kedved, akkor nézz át a "Fogamzás-1. inszemre készülünk topicra", ott is nagyon jó társaság jött össze és pörög a topic ezerrel. Én elsősorban oda írogatok. Ugye Dita? :wink:
nellike

Szia, Nelli!

Március 4! Kérhetném, hogy mihelyst lesz időd, dobsz ide is nekünk egy-két uh-os képet?
Húúúú, de jó, remélem nem veszed tolakodásnak. Annyira örülök nektek.

Csézjang, Trix, köszönöm a köszöntést, aranyosak vagytok.
vasikáé
Székesfehérvár

Kakti

Én is ma voltam és a férjecskéd előtt álltam a sorban, hallottam is, ahogy Veled beszél telefonon!!!!
Kár, hogy Te nem voltál...

Enikõ
vacak2

Vasikáé!
Boldog névnapot kívánok Neked és mielőbbi babásodást!!!!!!

Edinka! Majd figyelni foglak! Szorítok holnapra!

Akire! Én még nem tudom mibe megyek de biztos megismerjük egymást. Nem olyan gáz a 2. napi uh. én is be voltam tőle parázva, de túl lehet élni. Én holnap nem a 2. cn. napi uh-ra megyek hanem már nézi a Sz. doki, hogy mire mentünk a merionallal. Múlt hét péntek óta szúrom. Remélem lesz azért 1-2 tüszőcském, mert nagy reménnyel indultam ennek a hónapnak. A többit majd holnap.

Remény! Mi van veled????

Rony!!!! Nem küldtem a Teáor kódokat?????

Nellike! Ez szuper! Nem is találok rá szavakat. Képeknek én is örülnék, tudod ez megint mindenkinek új erőt ad. Vigyázz magatokra!

Csézjang! Mielőbbi jobbulást kívánok Neked! Hát ez a kezdet tényleg nehezen indul, na de majd ezután.
szöszi1977

Képzeljétek nem is mondtam, hogy a sógornőmnél 13 petesejtet szívtak le. Reméljük minél több megtermékenyül.

Bocsi, hogy most csak annyi, megyek Barátok közt-öt nézni.
vicky79
Budapest III. kerület

VASIKÁÉ
Én pénteken is ott leszek remélem már punkció miatt! :wink:

JUCUS
Holnap keress meg az emeleten leszek sztem piros kardigánban és fekete nadrágban. Szemüveg lesz rajtam.
Remélem megtaláljuk holnap mindannyian egymást! :D

CSÉZJANG
Mielőbbi jobbulást, azért inkább most legyél beteg mint mondjuk már a babásodás időpontja körül.

NELLIKE
Bizony-bizony! :wink: :wink: :wink: :D

dita75

VICKY
Ez nagyon szép eredmény, remélem minden rendben lesz velük! Drukkolok nekik!

dita75

Hello lányok!jó sokat irtatok megint!

hello nellike vacak szöszi!rég irtatok már!de jó hogy vagytok!

Vasikáé:Birli ZSuzsanna BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK neked!!!!!!!!!puszillak

Kakti:köszi a beszámolót!!!!elméletileg nem nagy durranás de minden pasi máshogy fogja fel a dolgokat!!!!!!
:? :? :? :? :? akik mennek BMCbe megy a drukk....................

Drága jucus1013!szerintem mindenkibem van egy kis félsz de szerintem ez tök természetes!!ne aggódj feleslegesen.azért járunk oda hogy igenis ha van baj tudjuk mi az és megoldjuk megoldják a dokik a bajt és legyen BABÁNK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Szia Nellike! :lol: köszönöm nagyon sokat segítettél profi módon írtad le.Köszike mégegyszer :D Hálám örökké üldözni fog... :wink:
dobosancsa

Ancsa! Éreztem az írásodban a rémületet, ezért válaszoltam:) Ne a hálád, hanem majd a gyermekeid üldözzenek! :wink:

Na lányok, ha nektek ez bíztatás, akkor felrakok két képet az utolsók közül. Február 06-án készültek és a babók láthatók rajta alulnézetből, terpeszben.

Először a kisleány (nyíl mutat a lába közé, hogy ott nincs semmi) :

Kép

és a kukis (remélem látszik a különbség):

Kép
nellike

Aki még így sem tudja értelmezni, annak egy kis segítség.

Az alsó képen két csillag közötti kipontozott egyenes vonal (FL-el jelölve) a Zsombi egyik combcsontja, épp azt mérte a doki. Azzal a "vonallal" párhuzamos a másik combikája és közötte van ugye a bizonyíték:)

Na jó, mondhatjátok, hogy a kicsi lányunk képén a nyíl nem pont középre mutat, ami igaz is, de a különbség látszik így is. Ja, és az egyik gyerkőc az egyik irányba nyitja a lábát, a másik meg a másikba. (Pont egymással szemben voltak egyébként)

Na, eldugultam, remélem pozitívan hatott a kis lelketeknek! :)
nellike

Nelli.

Rám nagyon pozitívan hatott. Nagyon kedves tőled hogy megosztottad velünk. Aranyos vagy és irigykedem (nem rossz értelemben) egy kiscsaj és egy kiscsávó? Húúú de szuper. Nekem is kell ilyen. Na, erre gyúrok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Jó reggelt Lányok!

Nellike: ezek a képek tényleg nagyon cukik! Kívánom, hogy sok örömötök legyen majd a Kicsikben, ha világra jönnek és természetesen legyenek egészségesek! :)

Hétfőn én is megkapom Őket végre, remélem ugyanilyen szépek lesznek majd és megtapadnak! :D

Annyira izgulok Értük, nagyon lassan telik az idő. :( Mi lesz velük hétvégén? Már kedd óta fejlődnek... :D :roll:

Mindenkinek nagyon szorítok, aki ma a BMC-be ment!
A beszámolókat nagyon várjuk!

pussz Mindenkinek!
trix78

sziasztok csajocák!

nellike:ezek a kis uh bogyókák valami csodák!!!!!!!kis fiú és kislány :lol: :lol: :lol: nagyon örülök hogy NEKED már sikerült!legyen bennük sok örömed és sok egészséget kívánok továbbra is!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

trix78:ne idegeskedj bizos szépen fejlődnek a kis manókák!!!!!!!
és bizzunk a testedben hogy megtapadnak majd
:lol: :lol: :lol:
bárcsak én is itt tartanék már...................................... :cry: :cry:
de nektek akiknek sikerült nagyon örülök tiszta szívből!!!!!!!!!!!!

Kép
sting1982

Szia Sting,

köszi a bíztatást, remélem tényleg szépen fejlődnek! :roll: :)

Meglátod hamarosan Te is itt fogsz tartani :) Én nagyon drukkolok neked !!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
trix78

jó reggelt :lol:

nellike, szuperjók a képek, tényleg minden látható :D
örülök a boldogságodnak!

sting, már elindult a vv?

trix, próbálj meg "lazulni" a hétfői randiig, amennyire lehet :lol:

edinka, dita, szöszi, akire rajtatok a világ szeme!!!! kihagytam valakit, akinél mostanában lesz valami izgalmas???

vasikáé, te most éppen hol tartasz?

csézjang, lehet, hogy közhelynek tűnik, de még ha újra kell kezdeni a vizsgálatokat, akkor is gondolj arra, hogy ez a plusz hónap már nem számít...

nálam megvolt a 3 vv+UH+férgem vv és első katonavzsgálata... és a 3. napin nem lett jó a TSH. a napokban már írtam, de akkor hülyeséget :oops: , merthogy alulműködik a pajzsmirigyem... Szűcs elküldött a Kútvölgyibe. azt mondta a doktornő, hogy bármilyen más élethelyzetben akár nem is kéne vele foglalkozni, ha tünetmentes, de babagyártáskor gyógyszerezni kell :? na tessék, a gyógyszerezés beállításától 3 hónap, mire az érték megfelelő lesz. úgyhogy most nem is rohanok el az átjárhatóságira. ugyan Szűcs doki mondta, hogy nyugodtan folytassuk a vizsgálatokat, de gondolom mire ez az érték ok lesz, kezdhetem én is előlröl az összes vv-t :shock:

bocs a szófosásért!!! :lol:
kpn

Sziasztok!

Szinte minden nap benézek, hogy kivel mi történt, és továbbra is nagyon drukkolunk mindenkinek!!!

Trix,
tavaly az első stimumnál nekem 11 petesejtem lett, mind a 11 et megtermékenyítették, és blaszto ig fejlődtek ( sajnos csak 5 darab lett a végére ) Nekem azt mondták, hogy jól döntöttünk, hogy kivártuk az 5 napos állapotot, mert így már tényleg csak az a dolga a bogyóknak, hogy megtapadjanak, úgyhogy ne aggódj, szerintem jól döntöttetek....... Sajnos nekünk nem sikerült, utána a fagyis blasztók sem, de nagyon nagyon drukkolunk nektek.

Vasikáé!

Nem találtam, hogy milyen adószámról beszéltetek, de gondolom az 1% os felajánlásról a lombikalapítvány részére.
Tavaly is nekik ajánlottam, de nincs meg a szám, elküldenétek nekem is?? Köszke

IR rel kapcsolatban szeretnék kérdezni valakitől:

Mi kb május körül fogjuk újból elkezdeni a lombikot ( harmadikat ) gondolom vérvételek is lesznek, szóval minden előlről.

Mostmár az IR vizsgálat is benne van a BMC programjában? Mert én pont ennek szeretnék utánajárni, hogy ez a dolog nem áll e fenn nálam is. Semmiféle tünetem nincsen , a cukrom is teljesen normális, de ezt is szeretném kizárni, mint megtapadást kizáró okot.
Ezt kérni kell a dokitől, hogy küldjön el ilyenre? Mert úgy láttam nem mindenkinek volt ilyen jellegű vérvizsgálata.

Segítsetek légyszi, puszzz mindenkinek, és hatalmas kitartás, mert sikerülni fog mindenkinek előbb-utóbb!!!!
heni77

Sziasztok Lányok!

Párom kapott egy könyvet karácsonyra, amiben egy egész hosszú fejezeten keresztül írnak a mesterséges megtermékenyítésekről. Nagyon érdekes, tudományos könyv, de laikusnak is jól olvasható. Apa már kiolvasta, én meg rögtön ezzel a fejezettel kezdem. :)
Azért akit érdekel, ideírom a könyv címét:

Az emberi csoda - A bennünk rejlő roppant erő

Elég új könyv, mi az Alexandrában vettük! Tényleg nagyon sok okosságot írnak, és sok szép, színes kép is van hozzá!
Ha minden igaz, ezen a linken megtalálható:

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?SessionID=3B034F277BB1D3C433C713F6ED2C3E57800115EE3CB7A36A188EC26350D09CA232E00406A7741A90E46679BBGDCMYXMXUDPQMUNLDNEYRVCXJFGZGBAIZ2E354F07B&TabSheet=book&Page=1&SrcWord=az%20emberi%20csoda&SrcField=sfMegNev&SrcCategory=&CategoryID=AEH&BookID=126231&GotoBook=True&Price=&CBStock=Checked&LastDays=20
kakti

Heni: sajnálom, hogy ilyen jó aránnyal nem sikerült a baba :(
Remélem a májusi lombik már eredményes lesz! :)
Köszi a drukkot és viszont szorítok nektek :lol: :lol: :lol:
trix78

Szia Trix!

Most látom csak, hogy te is Érden laksz?
Én is nagyon sajnálom, dehát ez van. Annyira kíváncsi vagyok, hogy mi lesz veled hétfőn, persze azon kívül, hogy tuti sikerül, majd meglátod.
Azt még nem tudjátok, hogy mennyien vannak így a kis drágák? Hétfőn derül ki, hogy hányan voltak a legerősebbek?
Te kihez jársz, melyik dokihoz? És ez hányadik akciótok is?
Csak ennyi kérdésem van egyenlőre :)

Puszi mindenkinek, pihenjen mindenki!!!!
Heni
heni77

Szia Heni! :)

Igen, Érden lakok, ezek szerint Te is! :)

Tegnap óta azon vacilláltam, hogy betelefonáljak-e még a BMC-be vagy bírjak magammal hétfőig.
:oops: :(
Szerdára mind a 7 petesejtem megtermékenyült, remélem még az összes Kicsike bírja :roll: :)

Nagyon nehezen, de kibírtam, hogy nem telefonáltam. Nem akarom idegesíteni magam előre. Majd hétfőn megtudunk mindent! Remélem csak jó híreket! :)

Dr. Zekéhez járok és ez lesz az első lombikunk és remélem az utolsó is egyben (persze csak is jó értelemben)! :lol:

Te kihez jársz? Az IR-ről sajnos nem tudok semmit, nekem még nem kérték! :(

Mi van veletek inszemes csajszik? Remélem minden rendben!

pussz
trix78

Sziasztok

Gyors leszek, mert eléggé görcsöl a hasam
Az inszemet meg sem éreztem, tényleg olyan mint egy rákszűrés.
11.óra 30kor csinálta a dokim a inszemet, előtte megnézett uh-on ahol láttam hogy a 5db tüszőből 4 db szépen megrepedt.
Most két hétig izgulhatunk, és március 09 én kell menni az eredmény hirdetésre

köszi, hogy gondoltatok rám

most pihizek, aztán holnap részletesebb leszek

Kép

Kép
edinka

edinka: Látod, mandtuk hogy nem fog fájni. Remélem lesz belőle baba. Jó pihit.

trix: Mikor tudod meg, hogy mennyi is maradt meg? Csak hétfőn?

A sógornőm hívott, de nem kapott túl jó híreket. A petécskék nagyon megsínylették, hogy 2 napig nem kaptak hormont. Még nem derült ki, hogy mennyi kezd el osztódni, mert még csak ma csinálták meg az icsi-ket. Holnap kell újra telefonálnia, de már nem nagyon tud bízni a sikerben.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Ma voltam az első 3.napi vérvételen..hát mit ne mondjak jól megcsapoltak :D Majdnem el is ájultam,utálom a vérvételeket!Nah és mikor oda adták azt a cukros oldatot hogy majd a 20.napin megkell igyam hát kicsit elborzadtam tőle :shock: :) Nah de a babuciért mindent!
Hát hogy így másodszorra voltunk a BMC-ben kicsit elcsodálkoztam hogy kint az ajtóig állt a sor,azért ez nagyon megdöbbentő hogy tényleg ilyen sokan vagyunk!Szörnyű :(
De remélem hogy ez a forum hamarosan BABÁS forummá fog alakulni!mmm milyen szép is lenne :roll:
Nagyon nagyon drukkolok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++

Jucus

Kép
jucus1013

jucus: Ne aggódj a cukros lötty miatt, csak vigyél citromot vagy citromlét. Akkor már csak olyan, mint egy töményebb limonádé.
vicky79
Budapest III. kerület

Húúúúha laptető. Lehet, hogy mégiscsak azért nem akar hatni a gyógyszer?
vicky79
Budapest III. kerület

NELLIKE
Édik a csemeték, és igen, határozottan látszik a különbség! :lol: :lol: :lol:

TRIX
Hétfőn én is ott leszek bár téged egyből vinni fognak ....... de azért majd gondolok rád miközben véremet veszik és uhuznak egy másik helységben! :wink:

KPN
Milyen édesen becézed a párodat! :wink: :lol: "férgem" :lol: :lol: :lol:
Hogy tetszik neki? Én Nudlinak hívom a drágámat, nem igazán örül neki! :wink: :lol:

Sok sikert a további vizsgálatokhoz, a TSH-t egy hónap alatt rendbe lehet hozni én azt hallottam.

HENI
Ez valami új dolog lehet, mert novemberben még nem volt, pedig én is örültem volna ha megnézik az IR-t.

EDINKA
4 megrepedt???? Hát ez király! Kizárt hogy baba nélkül maradj.

AKIRE
Amikor kijöttél a Szűcstől láttalak, de mire kinyitottam a számat, hogy szóljak már el is robogtál. :(

Mi volt?

Lényegében mindenkit sikerült elkerülnöm! :(

Még jó hogy volt más beszélgetőtársam, mert igen csak hosszúra nyúlt megint a napom a BMC-ben. Hétfőn megint kell menni. Aztán szerdán, és valszeg pénteken lesz a punkció!

dita75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: