A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Trix ez szuper!
Lányok segítsetek, férjemnek 19.-én vagyis most csüt-ön lesz a mintavétel, ennek az eredménye meglesz 24-ére?

1. Magyarul hány nap alatt van meg a spermalelet eredménye???
2. Ja és a 24. napi vérv. napján már konzultáció is van a végeredményről?
Vagyis már aznap összesítik is a leleteket vagy arra is egy külön napra időpontot kell kérnem? És ha igen akkor már most be kellene jelentkeznem és időpontot kérnem egy dokinál?KÖSZI FONTOS! :roll:
csézjang

CSÉZJANG
Igen sztem meglesz az eredmény már 24-re.
A 24. napi vv-n nekünk még nem volt konzi, arra egy új időpontban mentünk.

KAKTI
Drukk a szomszédnak! :wink: Ő is BMC-s?

dita75

Éa 20. napi 3 vérvételre mit kell vinni? Az üres kémcsövet pisivel, meg 75 gramm glükózt meg egy fél citromot???Jól emlékszem?
:roll:
csézjang

dita:barna pulcsi, zöld gatyó, barna összefogott haj

vasikáé:köszi szépen!

kakti:és mennyit vállalt be a szomszédcsajszi?

trix78:szép volt, de komolyan!

Nem tudjátok véletlenül, hogy miért csinálnak cukorterhelést a 3.napon?

Azt tudom, hogy 28 hetesen csinálnak ilyet, de terhesség előtt?!?!

Köszi :wink:
Vendég

ancsras! állítólag ez új dolog, b.nőmnek 2 éve úgy tudom még nem volt, ez azt hiszem az inzulinrezisztencia miatt kell, mert mostanában jöttek rá hogy olyan is lehet hogy emiatt nem jön össze a bébi.
A 20.napon régen nem volt 3 vérvétel mint most, csak egy, a b.nőm mondta hogy neki nem volt. Mi jól megszívtuk, főleg hogy én rosszul vagyok még 1 vérvételtől is...brrrr. :roll:
csézjang

[quote="csézjang"] írta:csézjangLányok segítsetek, férjemnek 19.-én vagyis most csüt-ön lesz a mintavétel, ennek az eredménye meglesz 24-ére?

Szia Csézjang!
Nekünk a Szűcsdoki azt mondta, hogy a csipetcsapat-vizsgálat eredménye kb. négy nap alatt megvan, a leadás után négy nappal telefonon érdeklődhetünk az eredményért. Ez nyilván mindenkire vonatkozik. :)

[quote="dita75"] írta:dita75Drukk a szomszédnak! Wink Ő is BMC-s?

Nem, ő nem BMC-s. Ők a Kaáli Intézetbe járnak.

[quote="ancsras"] írta:ancsrasés mennyit vállalt be a szomszédcsajszi?

Azt hiszem, kettőt kért most vissza a focicsapatból. De még nem zaklattam, hagyom pihenni. Péntek reggel úgyis együtt megyünk dolgozni, de ha nem jönne, majd hétvégén felmegyek és kikérdezem!
kakti

3 vérvétel???
Nekem erről nem mondott senki semmit!
Azt mondták: 3., 20., 24. napon kell menni vv-re. A 20.-on kell vinni reggeli első vizeletet, és nőgyógyászati vizsgálat is lesz, a 24.-en meg csak egy vv (progesteron-szint meghatározás), és aznap délelőtt már beszélhetünk a hogyantovábbról.
Most akkor mi ez a mega-csapolás???
Plíz! Egy alkalomra még csak-csak összeszedem magam, de háromnál már félő, hogy elájulok! :S

BÖBE:
karod hogy van?
kakti

Sziasztok lányok!

Még újj vagyok és szeretnék csatlakozni hozzátok ha lehetséges!Mi 3 éve próbálkozunk és tegnap előtt voltunk először a BMC-ben!A koncz doktorhoz kerültünk!Remélem fognak tudni segíteni!

Jucus

Kép
jucus1013

Szia, Jucus!

Sajnálattal te is közénk kerültél. Azért mondom hogy sajnálattal, mert hát a természetes úton sajna egyre kevesebben lesznek babásak.
Viszont sok szeretettel üdvözlünk. A Koncz jó doki, biztosan segít, csak türelmesnek kell lennetek.
vasikáé
Székesfehérvár

Üdv. Jucus sziasztok Lányok!

Szóval 7 petiből 7 megtermékenyült! :D Olyan boldog vagyok! :lol:

Ma felajánlották a blasztociszta transzfert (addigra 6 naposak lesznek), mivel mindet sikerült megtermékenyíteni. :lol:
Ez azt jelenti, hogy hétfőn kerülne sor a beavatkozásra. Nagyon izgatott vagyok emiatt. :P

Sajnos lehet tényleg nem mind éli majd túl :( , de amik igen, azokat beültetik ill. fagyasztják :) , attól függ mennyien lesznek addigra.
Ma még megbeszéljük Apucival, hogy mi legyen, holnapig kell visszajeleznünk, mit szeretnénk. Kicsit tanácstalanok vagyunk a kérdésben.

Nálam nem volt cukorterheléses vizsgálat, úgyhogy sajnos erről nem tudok mondani semmit.

Mindenkinek sok sikert és folyamatos tájékoztatást kérünk! :lol:

pussz
trix78

Szia, Trix!

Olyan jó hogy ilyen boldog vagy. És persze hogy ennyire boldog vagy, hiszen eddig minden szupi. Látod, megérte szenvedni. Nagyon remélem én is így leszek majd vele. Mármint hogy megéri szenvedni.
Gratulálok, halkan és egy kalappal hétfőre illetve a továbbiakban. Ikreid legyen!!! :lol:
vasikáé
Székesfehérvár

Szia Vasikáé!

nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen aranyos vagy! És remélem ikreink lesznek! :D
Kívánom én is neked viszont ugyanezt a jó érzést, ami most eltölt engem!
:lol:
pusza
trix78

Ja és Edinka, mizújs a tüsződdel?

Dita: mit szeretnél, hogy elmeséljek? Hogyan zajlott a petesejt leszívás, azaz a tegnapi napom hogyan telt?
trix78

TRIX
Ez csodálatos!
Nagyon drukkolok neked!

dita75

TRIX
Minden érdekel! :wink:

dita75

Sziasztok!

Inszemes lányok légyszi segítsetek:

Most fogom kezdeni a stimut, Sz. doki azt mondta, hogy a 2. vagy legkésőbb a 3. napon menjek!
Nekem elvileg naptár szerint pénteken fog megjönni, tehát hétfő az már a negyedik nap lesz!!!!!!!

Ilyenkor mi a teendő????

(délután visszaolvasok, kivel mi van, mert le vagyok maradva)

Előre is köszönöm!

Kép
akire79

Szia Csézjang :!:
Nekem azt mondták hogy vigyek reggeli vizelete/Gond.kis üvegbe én nem kaptam kiskémcsövet/meg kaptam valami fehér csomagot amit felkell oldani vizel és citromlevet tenni hozzá és ott majd a 2.vérvétel elöt kell meg inni.És fél nyolcra kell menni.Pusza :!:
rózsa11

Okszi, akkor leírom mi volt tegnap, bár sajnos már másodszorra gépelem be a szöveget,
mert kicsit hosszúra sikeredett a mondanivalóm, ez a fránya oldal meg ledobott és elvesztettem, amit addig írtam. :evil:

Lehet páran túl hosszúnak fogjátok tartani, ezért nem biztos, hogy lesz türelmetek végigolvasni. :? :P

Szóval akkor belekezdek:
végre eljött a nagy nap, 17-e reggel. Autóba ültünk és irány a BMC, éhgyomorra. :lol:
7.30 és 8 óra között kellett megjelennünk, párostul.
Mikor odaértünk a recepción útba igazítottak minket, kaptunk egy tájékoztatót ill. egy beleegyező nyilatkozatot kellett sok helyen aláírnunk.
Egyből a szobába küldtek minket a párjainkkal együtt és egyből át kellett öltöznünk.
4-en kerültünk egy szobába. Kiderült én leszek az utolsó, ettől kicsit bepánikoltam. :( :?
Közben a férjeinket egyenként hívogatták a spermium leadásához. Minden olyan gyorsan történt, szerencsére. 8)
Ők már régen végeztek, mikor közülünk az első 'szerencsés'-nek mennie kellett. 8:30-kor kezdtünk.
Rám 9:30 körül került sor, akkor hívtak ki a műtőhöz. A műtő előtt álltunk férjemmel, amikor hamarosan szólítottak.
Kezem lábam beleremegett, de azért próbáltam magamon uralkodni. :shock:
Le kellett vennem a köntöst, bugyit ill. a papucsot. Rögtön ezután kaptam egy sapkát, utána pedig fel kellett feküdnöm a műtőasztalra. Ott már vártak rám! :twisted:
Két altatóorvos, egy idős férfi ill. egy vagy két asszisztens volt még ott. Zeke doki sehol.
Na, ez is jól kezdődik, gondoltam. Nincs doki, valahová éppen most kellett elviharzódnia. Elöntött a meleg és kicsit kezdtem beidegesedni. :oops: :shock:

A két altatóorvos nagyon jó kedvű volt, próbáltak velem viccelődni.
Kérdezgettek mindenfélét, és közben a kézfejemen megkeresték a vénámat. Ezután egy szúrást éreztem, majd megkérdeztem őket, hogy lassan aludnom kellene-e már.
Ők erre viccesen azt válaszolták, hogy szóljak, ha már alszom. Nagyon vicces, gondoltam akkor. :? 8)

Pár perc eltelt, az idősebb férfi mindenféle dolgot tett rám, letakart ill. lekötözött. Ha jól éreztem! :o
Ezután ott lent, fertőtlenítettek, kicsit hűvös volt, de erre figyelmeztettek is előtte!

Egyszer csak kinyílt az ajtó, megjött Zeke doki! :lol:
Egymásra néztünk, üdvözöltük egymást. Közben megkérdezte, hogy meg kaptam-e tüszőrepesztő injekciót. Én válaszoltam, hogy hogy a fenébe ne kaptam volna meg. :roll:
Ezután egy rövid ultrahang, még ébren. Minden a helyén, kezdhetünk, mondta ő! :D

Megkaptam az altatószert, ami baromira csípett. Éreztem, ahogy megy fel a karomban ez az érzés. Ezután se kép, se hang!!! 8) Elaludtam.
9:56-kor már ébren voltam a szobában a többiek között.

10:30 körül bejött Dr. Kanyó Katalin és egyenként közölte velünk, kinek hány petesejtet tudtak leszívni.
Emelett még annyit mondott, hogy a zárójelentésen lesz egy telefonszám, amin holnap (azaz ma) 9 óra körül várja
a hívásunkat a megtermékenyítésekkel kapcsolatban. :lol:

13 óra körül már elhagyhattuk a szobát és mehettünk a zárójelentésekért. Megint várakozás volt Zekénél, sajna. :(
Kaptunk még kétféle gyógyszert, amit 4 napig kell szednünk.

Mára már vannak fejlődő embrióink, amiből kettőt fogunk visszakapni. Már nagyon várom Őket, ezért tényleg megérte
szenvedni! :D Remélem megtapadnak majd! :lol:

Kicsit hosszúra sikeredett a beszámolóm, de köszönöm, hogy végigolvastátok!

Sok sikert Mindegyikőtöknek! pusza
trix78

Sziasztok Lányok :!: :? :?
Hát elég gyorsan meg jártuk csak azért kiakadtam kissé mert majdnem anyi idöbe tartot az ut vidékröl Pest széléig mit a Pest szélétöl Buda szörnyü volt ez a forgalom nem vagyok én hozzá szokva az ilyen lassú haladásnak :!: Meg abbol is kondolom komolyab a BMC.mert igen csak ki akadtam hogy 7 kémcsövel vetek le vért :!: Szegeden csak 2 volt :!: Meg hogy ennyire meg vizsgálnak benünket de ez a jó :!: Még orvost nem választotunk majd 6án meg beszéljük a recepciosal :!: Egyszerüen nem tudunk dönteni hogy kihez mennyünk :!: Ha tudtok segitsetek már egy kicsi!Meg aki ezzen tul van mi lesz még :!:
Vasikáé :!:
Te hogy vagy :?: :?:
Mikor kell menned :?: Szoritok nagyon :!: :!: :!: :!: Dolgozol vagy otthon vagy :?: Puszi
Sting :!:
Te hogy vagy :?: Voltál már a 20.naposon :?: Ha nem mikor kell menned :?: Szurkolok neked is minél hamarább babások legyünk mindanyian :!: :!: :!: :!: :!:
Puszi mindenkinek :)
rózsa11

Szia Trix :!:
Egyáltalán nem sikerült hosszura a leveled.Igy legalább amikor oda karülünk tudjuk nagyábol mi vár ránk :!: Söt én meg köszönöm hogy ilyen részletesen leirtad :!: :!: Sok sikert és nagyon szoritok neked :!: Pusza :?
rózsa11

Szia Rózsa!

Kitartást és köszi a drukkot!

Szerintem nagyon jó hely a BMC, mindenki nagyon kedves és szerintem a dokik is jó fejek és ehhez még hozzátartozik persze a szaktudásuk!
Bízd rájuk magad, bárkit választasz majd, szerintem meg lesz az eredménye! A várva várt babuci :D

Edinka: merre vagy :?: , már nagyon várjuk, mi volt ma a dokinál!

pusza
trix78

TRIX
Köszi a beszámolót! 13 óra után még mennyit kellett várnotok? éreztél valami fájdalmat, vagy ilyesmi? Nem volt kellemetlen állni, ülni?
Ezek szerint akkor nem tart tovább mint fél óra a punkció, vagy még annyi sem. Hát izgulok, hogy mind szépen osztódjon!
Drukkhegyek!
++++++++++++++++

dita75

Dita:
szívesen és köszi minden drukkot!
Szóval a reakciók, egyénenként változóak.
Fájdalmat nem éreztem egészen addig, amíg a szobában feküdtünk, sőt vérezni sem véreztem addig. :D Volt lány, viszont aki vérzett és egy másik, akinek fájt a hasa. Ők kaptak gyógyszert, miután szóltak, hogy kellemetlen nekik. :(
Egyébként egy dolgot kifelejtettem a beszámolóból. 12 óra körül bejött Szűcs doki és megkérdezte, ki hogy van és megnyomkodta mindenki hasát, nincs-e valakinek belső vérzése. Szerencsére mindenki rendben volt! :)

Miközben a dokira vártunk 13 óra után, már nekem is volt egy kis fájdalmam, az ülés és az állás nem volt kellemes, de nem volt vészes. Még kb. 1 órát vártunk Zekére, nem is értem miért kellett addig kimennünk a szobából. :(

Nagyon kevés kis rózsaszín váladékom volt, de mára az is megszűnt. A hasam még mindig nagyon fel van puffadva! :(
Remélem hamarosan ez is megszűnik majd 8)
Most hányadik napon is vagy? pussz
trix78

TRIX
Nellike mesélte, hogy már egyik nadrágja sem ment rá annyira fel volt puffadva a hasa. Én múltkor vettem egy kismami nadrágot, sztem abban fogok menni! :wink: :lol:
Egy másik topicból is írta egy lány, hogy utána még 1,5 - 2 órát kellett várniuk a zárójelentésre meg a gyógyszer felírására, és hogy neki nagyon fájt a pocak sehogy nem volt jó, sem állva, sem ülve. Ráadásul nekünk még utána 2 óra utazgatás is lesz! :roll:
Ez egy kicsit aggaszt, de majd csak kibírom valahogy.

Na és eldöntöttétek akkor már hogy mit szeretnétek?
Kicsit rizikós de 7 petiből csak marad 2 akik veletek is maradnak, hát nem tudom én hogy döntenék! :? :? :?

dita75

dita: mindent ki fogsz bírni, hidd el!
Ma este megbeszéljük a dolgot, holnapra döntünk! Szerintem a hétfő mellett :)
trix78

Sziasztok

Egy kicsit túl jól sikerült az emelt adag Merionál, mert 5 db tüszőm van
A legnagyobb 21mm es a legkisebb 14mm es. 3 a jobb oldalon 2 pedig a bal oldalon van
Így ma este 8 orakkor tüszőrepesztő.ovitrelle
Pénteken meg inszem, 9 órára kell menni, apa leadja a mintát, 2 óra még felturbozzák, és 11 kor lesz az inszem

De, most megint írt fel a doki, egy másik repesztőt, azt mondta ez gyengébb ezt adjam be.
Mert igy nem reped meg mind az 5 tüsző,csak 1-2 db.
De, akkor mi lesz a többi tüszővel? Abból lesznek a ciszták??

Jaj, én annyira félek. Igaz nem fájdalmas az inszem????????????????
De, ne csak azért mondjátok, hogy meg nyugodjak,

Ja, és azt mondta, ezt a repit, lehet a hasamba adni. :roll:

Kép

Kép
edinka

Szia Edinka!

Ez nagyon hír! :D Remélem megnyugodtál valamennyire!

Fogalmam sincs miből lesznek a ciszták, de akkor nekem is nagyon sok lenne. :shock:

Drukkolok a péntek miatt, nagyon!
Pusza
trix78

Szia Edinka!
Ma voltál a BMCbe?Miis ma voltunk!KB:Hány óra fele :?: Nem 1kisgyerekel voltál véletlen és elöre lettél engedve?Bocsi ha tévednék!Nagyon Szoritok neked!!!!Pusza :?
rózsa11

Szia Rózsa

Nem, volt velem most Viktória.
Kb. 10 kor értünk mi oda és már 11-kor viharoztunk haza felé :lol:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok csajok!
Kakti és Rózsa !
Igen, nekem a recepción mondta a csaj hogy a 20.napi vérvételre / ami nekem holnap lesz, így majd megírom a tapasztalataimat! / 75 gramm glükózt, meg egy fél citromot kell vinnem mert 3 szor azaz HÁROMSZOR !!!!!!vesznek vért egy délelőtt az inzulinrezisztencia miatt, és a kezembe nyomtak egy kémcsövet is a 3.napi vérvételen hogy ebbe hozzam a pisit 20.-ára. Hát én is meglepődtem, azt mondták a recepción hogy ez egy új dolog ez a 3 vérvétel, mert régen csak egy volt. :( Szóval mi megszívtuk, de majdcsak túléljük. Ja, glükózt ma vettem a gyógyszertárban, pont 75 gr-os kiszerelések voltak.
Holnap lesz még a nőgyogyi vizsgálatom is, csak nem tudom hogy kihez kérjem magam, vagy ez ilyenkor még mindegy???

Trix ! tök jó hogy leírtad, jó tudni hogy mi várhat ránk így nem félünk annyira.
csézjang

Dita!

Képzeld az én kolléganőm Nellike, és ő ajánlotta nekem is a BMC-t, mert ő most már egy pici fiú és egy pici lány boldog tulajdonosa a pocakban !!! Ő Zekéhez járt és nagyon meg volt vele elégedve.
Nekem van egy 4 éves kisfiam aki elsőre összejött de most a kistesó nem akar.

Rózsa!

Één is ott tartok hogy nem tudom kit válasszak. Kinél vannak többen Zekénél vagy Szűcsnél??? Vagy mindenhol rengeteget kell várni? :roll:
csézjang

Szia Edinka!

Hirtelen azt hittem lombikra mész, amikor olvastam az 5 tüszőt. Anyáááámmm...Nekem mindig csak 1! van még ha fejen állok is (na jó, egyszer 2 volt) Akkor valószínű azért adta a doki azt a fajta tüszőrepesztőt, hogy ne repedjen meg mind, mert akkor igencsak esélyes a többes terhesség és ha esetleg mind sikerülne, hát nagy dilemma lenne. Úgyhogy azon drukkolj (meg mi is :wink: ) hogy csak 1-2 repedjen meg többi meg maradjon csöndben. NEM LESZ ciszta próbálj erre koncentrálni, úgysem tudod kívülről befolyásolni, úgyhogy no para.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Vasikáé hogy vagy???
Csajok a 24.napi vérvételen mindnekinek volt már konzi is? Mert páran azt írták hogy igen, de nekem nem mondták a recepción csak azt hogy majd a vizsgálatok után.Jó lenne már a 24.napon megtudni hogy mi van!!!
csézjang

Rony

Ne idegelj :lol: az 1-2 pont elég lenne. De igazából csak egy :D
Nem mondta a doki a lombikot. Csak ezt a másik szurít írta fel, hogy ne repedjen sok tüsző, csak egy vagy kettő.

Kép

Kép
edinka

CSÉZJANG
Tényleg??? Én végigkövettem a kálváriáját, pont akkor kerültem a topicba amikor még az inszemmel sikerült a baba. Hihetetlenül boldog voltam amikor sikerültek az ikrei. :) Életben is annyira kedves és segítőkész? :wink: :D (szerencsére sokat jár a másik topicba ahol lakom, nélküle már tiszta idegbeteg lennék) :)
Kívánom, hogy te sokkal hamarabb járj sikerrel mint Nelli, és hasonló örömök elé nézzél! :wink: :D
Az nem kifejezés hogy meg volt elégedve vele.... a minap azt írta, hogy számára ő az Isten! :)

EDINKA
Látod feleslegesen idegesítetted magad, mert a végén még túl is teljesítetted a normát. A 18 mm alattiak nem biztos hogy megrepednek, abból lehet ciszta, de nekem is voltak mindig kisebbek és egyszer sem lett cisztám. Ne félj nem lesz semmi gond, se fájdalom, utólag ki fogod majd nevetni magad hogy ennyit idegeskedtél mert annyira semmiség az egész és ezt halálosan komolyan mondom neked! Pénteken mindenképpen kéne találkoznunk, mert szeretnélek egy kicsit megrázni, hogy megnyugodjál! :) :) :) Én 10-re megyek! Szóval nem menekülsz előlem! :)

JUCUS
Idetaláltál? :wink: Üdv itt!

dita75

Szia Dita

Okés, mi már 9 re ott leszünk, de majd holnap megírom miben megyek, de én téged a leírtak alapján megismernélek.
Egy kis rázás jót tenne :lol: :lol:

Rony: Nagyon szépen köszönöm :wink: puszi érte

Remélem tényleg feleslegesen parázom, és mindenben igazatok lesz.
NEM FOG FÁJNI 8)

Kép

Kép
edinka

Megnyugodtam! :)
Nekem - egyelőre - nem néznek IR-t, így nem kell 2-án (21. napon) három bökést elviselni.
Apa viszont holnap megy csipetcsapat-vizsgálatra! Kicsit zizi tőle - látom, de állítása szerint nem az. :wink:
kakti

Sziasztok!

Örülök, hogy sokatoknak jó úton halad a baba projekt-je.

Vasikáé!

Az álmom sajnos nem valósult meg, (tudod, hogy hátha nem kell lombikra menni, mert valami csoda folytán teherbe esek "csak úgy")

De legalább ma elkezdhettem a második lombikot. Hál' Istennek az első után nem lett semmi szövődmény. (hallottam, hogy szokott ilyen előfordulni)
De ma elindultunk 1 Merional + 112 Gonal F-fel/nap. Szombaton és vasárnap már csak 1/2 Merional és vasárnap kiegészül a buli 1 Cetrotide-del.
Szóval kezdődik a szurka piszka. :P

Csajok!

Olvastam, hogy mások is rosszul voltak a tűtől régebben.
Hát ezzel én is így voltam. Elég volt egy varrótű is. :P
De én is belejöttem szép lassan. Na, azért még nem szúrom meg magam, de a párom már igazi szanitéc.
Mondtam is neki, hogy ha a válság miatt netán nem lenne munkája, akkor elmehet mentő ápolónak.

Szóval szép lassan én is megszoktam ezt a rémséget. Először csak azt vettem észre, hogy még akkor is ébren vagyok, amikor azt mondják, hogy: "Kész van". Aztán már nyitva tartottam a szemem, most már nézni is tudom ,amikor a férjem beadja a szurikat. A vérvétel, még nem megy ennyire, ott még nem merek odanézi, de hétfőn tovább fejleszthetem magam, mert menni kell csapolásra is.

Szóval fel a fejjel, minden kibírható, ha jó cél érdekében történik. Márpedig ennél jobb cél nemigen van. :lol:

Bocs, hogy ilyen bő lére eresztettem, de úgy megörültem, hogy épphogy letelt a 3 hónap és már mehetek is újra próbálkozni.

Hétfőn megyek Szűcshöz a BMC-be.
Jön még valaki?
vevikk

VEKIKK
Hát én most állandó vendég leszek a BMC-ben úgyhogy veled is találkozom, mert szinte 100 % hogy hétfőn is kell majd menjek!

A vérvételen én sem nézek oda, de a szurikat úgy adom be magamnak mint egy vérbeli drogos. Az adagom is hasonló a tiédhez!

Sok sikert kívánok, remélem ezúttal sikerülni fog neked.

EDINKA
Oké megdumáltuk. :wink:
Tényleg ne aggódj, remélem ha személyesen találkozunk megnyugszol, mert az inszem után már nagyon kiegyensúlyozottnak és boldognak kell lenned semmi para és idegeskedés, mert azzal teszel a legrosszabbat a babónak! Szóval szuuuuuuuuuuuszááááááááááááá! Engedd el magad! :)

Nekem novemberben nem néztek IR-t ez ennyire újkeletű dolog?

dita75

edinka: Nem akarlak ellkeseríteni, de nekem minden inszem után marad nagyobb cisztám. Akkor se keseredj el és ne ijedj meg, mert akkor a következő mensikor kimegy, viszont azt a ciklust ki kell hagynod, ha még nem lenne baba az inszemből. Én nem tudtam, hogy ezért adják az ovitrelle-t de én is mindig sok tüszőt növesztek és én is mindig ezt kapom és hasba. Nekem az 1. inszemet nem is csinálta meg a doki, olyan sok lett. Azóta trükköznek az adagommal mindig. Sok sikert, remélem nem lesz következő inszem nálatok. És nem fáj az inszem, én is nagyon féltem az elsőnél, de kár volt. TÉNYLEG!

csézjang: Üdv közöttünk. Én Zeke dokihoz járok, mert őt ismertem már régebbről (ő helyettesítette a dokimat), de a Szűcs betegei mindig gyorsabban fogynak, legalábbis ott már nem vár senki, mikor mi még elég sokan szoktunk lenni. Szóval nem tudom, hogy ez segít-e a választásban.
vicky79
Budapest III. kerület

Nem tudom ki kérdezte ezt az IR-t. Nálam is csináltak, de nem a BMC-ben. Ebből a vizsgálatból van 2 pontos, 3 pontos és 5 pontos. A dokim azt mondta, hogy az 5 pontosat már kevésszer csinálják. Nekem a 2 pontos volt. Ez 0 és 120 perc utáni vérvételt jelent. A BMC-ben még közé bejön a 60 perces. A citrom tényleg jó ötlet, mert amúgy túl édes lenne. Azt még ha javasolhatom, a vérvételek között ne nagyon mozogjatok, mert akkor cukrot égettek el és nem lesz pontos a vizsgálat. Legalábbis én így tudom. Nekem az első ilyen vérvételnél nem mondták és bementem dolgozni. Mondjuk így is horror eredményem lett, a második vizsgálatnál ez ki is derült.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Nekem az első babánál is a zsemle-tej féle cukorvizsgálat volt az István kórházban, és áldottam az eget mert már akkor is a legtöbb helyen a cukroslöttyös 3 vérvétel volt a megszokott, de hála a tündéri dokimnak nem akart ilyennel megkínozni!

Kakti!

Nem értem neked miért nem 3 v.vérvétel lesz a 20.napon? Vagy te már hoztál ilyen leletet?

Dita!

Nellike tényleg a kolléganőm és az életben is pont olyan aranyos és segítőkész mint a topikokban. Ja mellesleg szép is! Az esküvőnk is majdnem egyszerre volt :lol:
Amúgy melyik topikban van most? Nekem is sok tanácsot ad a BMC-ről, igazából az ő javaslatára jöttem a BMC-be, furcsa volt nekem idejönni mivel mint mondtam már van egy kisfiam és valahogy sosem gondoltam hogy itt kötök ki, de az élet az kifürkészhetetlen!!! Remélem kistesója is lesz a tündéremnek!
csézjang

sziasztok lányok!
rengeteget irtatok mostanában!

Drága trix78!nagyon örülök hogy 7petikéd lett!
és köszi a beszámolód sokat jelent ez nekünk :roll: :roll: :roll:

Kkti:a karom hát nem igazán van változás sőt már alul is alkrnál is minden szinekben játszok :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
nálad mizus?kérlrk pár sort irj majd mi volt a katona vizsgánál!!na csak a környezetre gondoltam :lol: :lol: :lol:

Kpn!szia végre te is jelen vagy!
egyébként nekünk sem mondták ezt a cukros terheléses dolgot!na nem mindha hiányozna...

edinka:gongolok rád nagyon nem lessz semmi baj!!! :wink: :wink:

Kép
sting1982

Rózsa:még nem voltam a 20.napi vérvételen majd 2.án megyek és nekem kell megint hsg :cry: :cry:

Kép
sting1982

Csézjang!
Láttam róla képeket az iwiw-n! Sztem is nagyon csini. :wink:
Szegénykém most biztos csuklik! :lol:

Én sejtettem, hogy nem lesz egyszerű dolgom! :roll:

dita75

Akire!
A múlt hónapban én is elmentem pénteken, de fölöslegesen, mert azt mondta az aszisztens, hogy ha du. jönne meg akkor is hétfő még csak a 4. nap és az még jó. De azért ha tutira akarsz menni mindenképp hívd fel a dokit, nehogy emiatt csússzon minden egy hónapot.

Edinka!
Gratula az 5 tüszőhöz! Ne aggódj tényleg nem fájdalmas az inszem. Egy pillanat az egész, úgy képzeld el mint egy vizsgálatot.
Pénteken én is megyek, jó lenne összefutni!

Rony! Mi van veled? Mikor lesz eredmény? Ha jól számoltam akkor márc. 2-a körül nem? Szorítok Neked, hogy úgy gyere ki mint a szőke csaj, Neki is az 5. sikerült.

Remény! Mikor lehet tesztelni? +++++++++++++++
szöszi1977

Rózsa, miért kell megint hsg? Letelt az 1 év? Neked hol csinálták? És nagyon fájt? Mert nekem igen. :cry:
csézjang

Még sosem néztek nekem IR-t. De most sincs ez felírva a 20. napi vv-hez. Volt egy január 9-i laboreredményem. Nem tudom, abból mit okoskodott ki Szűcsdoki, de gondolom, tudja, it csinál! :D
Na jóéjt mindenkinek!

Böbe!
Borogasd a karodat kicsit hideg vízzel. És vérvétel után nem szabad lógatni!!! (Jókor mondom, mi?:D)
kakti

Szia Vasikáé,

szerintem mindannyiunk nevében megköszönhetem az adószámot.
Már el is küldtem az adóbevallást :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jó reggelt!

Annyit már tudok, hogy Apa 6:35-kor már ott volt a BMC-nél, és negyedik vagy ötödik a sorban. (Épp most készül állva elaludni.) :)
Amint végzett hív, aztán majd mondom, mit tudtam meg!
kakti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: