Nikcsi,
Mi is boldog névnapot kívánunk utólag Korinak!
Az olvasásban meg totál lemaradásom van, ezért nem is tudom, mivel idegelt fel a védőnő. Szerintem akkor kezdj aggódni, ha már homeós bogyókat irat fel a dokitokkal Korinak a mozgásfejlődés elősegítésére (pl. Kiwiagracicót, hogy gyorsan felálljon és járjon:-)))))
Az nagyon tetszett amúgy, amit Cory írt az átlag védőnők és dokik méretéről. Legközelebb tanácsadáson majd én is lemérem őket:-))
Szerencsére nekünk még Hanna lábai miatt van egy jó ismerős Dévényis gyógytornászunk, akihez mindig fordulhattam és mindig lenyugtatott, ha Olivér eddigi kényelmes mozgásfejlődése kezdett minket is izgatni.
Laga,
Ezek tényleg ennyire hülyének nézik az embert:-( De ezt már több nagy cég is eljátszotta, nálam mind le is szerepeltek. A Metro állandóan ezzel a trükkel próbálkozik, nem is értem, miért jár oda még egyáltalán valaki...
A Gézengúzos úszás meg valahogy úgy van (legalábbis ezt pletykálták:-), hogy az alapítvány nagyon olcsón vagy (ingyé?) kapta anno a telket az építéshez azzal a feltétellel, ha helyet kap ott babaúszás is a környékbelieknek.
Cas,
Édesen vagány a sapis képen Sebi:-)
Ó és képzeljétek, Olivér a napokban megkezdte önálló étkezési szokásainak bevezetését:-) Szóval megjött a kedve a játékból a kajálás irányába és a mai vacsit már egyedül nyomta be kanállal!! Nem kézzel, nem elemlámpával, hanem kanállal közelítette meg a pempőjét:-)
Hát remélem Marcihoz hasonlóan, így 1 éves kor után, már a komoly úriemberek útjára lép e téren (ja, meg mindjárt kilóg a kezem a biliből:-))
De azért a szakfolyóirat fúrógépes, elemlámpás képekkel még a közelben marad egy darabig:-)
Csaó,
Viki

Sára vigyorgot és dúdolt.