A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Édes Yami imádlak!

és Szerelempárti vagyok! :D
andi67

Yami-Andi!
Akkor én is bevallom... :oops: :oops:

Andi!
Bepisilek, ezt nem hallottam, hogy Apánk ezt mondta!!!!!!!!
Ez kész!!:lol::lol:

Kép
bodza2005

Yamica!
Nagyon élsz drága lány!!!!!!:D

Kép
bodza2005

Bodzi :D
és nem fogja nagyon elbízni magát az én édesem? :D

Ezt akkor mondta Apánk, amikor Yami átadta a képet és nézegette!
Még a váróban, mielőtt lementünk sütizni meg pezsizni.
andi67

Puszilom a Barikámat, ha olvassa ZUG...:D:D:D

Anyukám, a zugolvasó most nem netezik 2 hétig kb., de januártól ismét jön, addig is átadtam Zel tsókjait!!! Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Kép
bodza2005

És az milyen volt, amikor a DRK-s kitűzőt helyezte fel az ingére.

És azt mondta Jaj én szúrni akartam, és ezt másképp kell.
Erre mondta a férjem, ez már csak megszokásból is így van, hogy szúrni... szakmai rutin.
andi67

Nem, mert nem olyan az az édes Ember!!;-)

ANNYIRA JÓ VOLT!!!!! Nem tudok másra gondolni, mert annyi jó kis szitu eszembe jut!!:lol::lol:

Kép
bodza2005

Jaj a könnyem folyik, ahogy írok róla újra átélem a reggelt... olyan jó érzés!
És a tudat, hogy milyen sokunknak költözött mosoly az arcára mára.
Yamikám neked is ugye...? :lol:
andi67

RetroTIME, UtroTIME! Ne felejtse, akinek inge, hanem vegye magára és "tárazzon be", ahogy a Barinőm mondja!! :lol:

Kép
bodza2005

ÁÁÁááááááááááá, Yaminak nem csal mosolyt az orcájára, meg le is mosta... :lol::lol:

Kép
bodza2005

Te kis poétAndi!!! :D:D:D

Kép
bodza2005

:lol: :lol: :lol:
Folyamatos viháncka. Bittos a Pezsgőtől! :lol: :lol:
andi67

én komplett elmebeteg lettem mára.. :)
vigyorgok, mint a tejbetök és sziporkázom az iroda legnagyobb örömére :D:D:D:D
yamita

Hát én már nem is tudok mit írni. Szégyentelen módon reggel 7-kor keltem és egyből Ti jutottatok az eszembe, aztán már de. KAtócocskát leinformáltam, úgyhogy tudok mindent. De jó, hogy lesz video is, meg sok fénykép!

Péntek?????

Sok pusza Mindenkinek!!

Legalább egy pár képet küldjetek át minél hamarabb, lécci, lécci, lécci!

bea
öreganyu

Ez jó Bodzikám, majd mindjárt versbe rántom magamat is!
Képtelen vagyok lenditeni a munkakedvemen. 8)
andi67

Yami a Mona Lisa nem mosolygott ennyit mi??? :D
andi67

Pedig hány éve is csinája a mosolygást?

Na én se állok sorba ma... lüttyenségért.
andi67

Andi, tök ari vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bea
öreganyu

Nagyon pörögtök, nem győzök visszaolvasni, pedig közben mosok-sütök. :D

Fúúú Yami, van egy kipróbált kajáldánk már Bécsben, ott szoktuk zárni a napot egy jó kis vacsival, stílusosan bécsi szelettel. :D

Napközben meg bekapunk egy szenyót a Nord See-ben (nemtom jól írtam-e), ugyanis én imádom a lazacos szendvicset. És ott annyi finomság van. Nyamiiii. :D
Reggeli Bábolnán a McDonaldsben. Ez már rituálé, csak tavaly kimaradt, mert a barátnőmnek akkor születtek az ikrei, és teljesen érthetően nem akarta az egy hónapos gyerekeket otthagyni, ráadásul koraszülöttek voltak és dec. 8-án adták ki őket a kórházból.

Kár, hogy nem tudok egyszerre két helyen lenni, olyan jó lett volna még Karácsony előtt talizni Veletek. :D
katóc

Ú,csajok,visszaolvastam déltől a termést és be@arok a röhögéstől,itt vinnyogok mint a Yami :) :) :)

Annyir jó olvasnia hogy felidéztek 1-1 pillanatot,Istenem milyen szép reggel volt!!!
A szúrásos poénhoz én hozzátettem,hogy "majd én megszúrom a dr.úrat",erre ő megkérdezte,hogy "mivel??",én meg kicsit megböktem az újjammal :)
hanyatka

Ja és dobogtattam ám Öreganyu szívecskéjét,amikor Apánk érkezett!!!
hanyatka

Én is úgy sajnálom a pénteket,nem tudok menni :(
hanyatka

Szederke!!!Nem jött a lekvár recipééé!!!!
hanyatka

Pusszanat Hanyatka!

Tényleg, hogy dobogtál ott a nagy piri szívvel. :D

Én sem tudok menni pénteken :(
andi67

Szederke nem találja a receptet azért nem küldte, tegnap olvastam. :? asszem.

Katóc. de baromi jó kis nap lesz kaja+ kiruccanás. 8)
andi67

Úgy látom nagyon éltek lányok, nem győzök visszaolvasni. Úgy látom mindneki nagyon elemében van, köztük én is, bár én inkább a kolléganőmet "borítom ki". Jó kedvem van nagyon a reggeltől, és tőletek, a hsz-okból amiket írtatok! Jókat nevetek!

Katóc, nem semmi kis program lesz pénteken. Jók ezek a rituálék! :D :D

Öreganyu, gyógyulgatsz???

Bea
beus77

Sziasztok!

Olyan jó volt olvasni a beszámolót, meg hallanui Bodzus beszámolóját,. Majdnem elsírtam magam.

Yamival egyezkedetem, hogy majd eljuttatja nekem a képet, meg a lemezeket. Mindent látni akarkok! :-)

Úgy sajnálom, hogy nem lehettem ott :cry:

Rólam annyi, ma levették az AFP-hez a vérem. Kiváncsi vagyok mennyivel lesz magasabb. És beszéltem csomót a dokival. Majd mennem kell genetikai szívhangra jan 3.-án.

Na most ennyi, mert eléggé kikészített a délelőtt, és megyek vissza pihenni.

Puszzzzzzzzzzzzzz

Ja írtam Apánknak emilt, hogy reggel elméletben én is ott vcoltam á,m! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok!

Ahogy leirtátok csajok nagyon jól sikerült ez a kis meglepetés, annyira sajnálom hogy nem voltam ott de vizuális vagyok és elképzeltem. :)
Jo hallani hogy ennyire meghatódtak és örültek.
Apánk nem mondta hogy hova rakja majd a képet?

Én is mennék pénteken.

Andi
zsembi

De jóóóó, Zsembike!!!!:-)
Eddig: Yami, Szederke, Zsembi, Tatu, Plümplüm és én.
Szépem??? Öreganyu??? még valaki?

Szépem!
Miért nem írsz? Minden rendben??? :oops:

Kép
bodza2005

jólvannamá,ittvagyok,ragyogok, teljes DOKTORNŐI címemmel!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: még mindig ezen (is) röhögök....
szépem

ott tudok lenni pénteken! akkor már megnézhetők a képek? nagyon jó lenne!!! nekem is pont ez jutott eszembe, egy köv. tali!
szépem

Zsembi - nagyon örülök, hogy el tudsz jönni, s van kedved egyáltalán!

Beus - fincsi volt a sportszelet! (biztos a többi is, de ezt csekkoltam le)

Cseka - nagyon jó, h el tudtatok jönni! és nagyon szép a pocak!!! (Apánk sosem hagyja ki az ijesztgetés lehetőségét...)

Szederke, Hanyat - bocsi, hogy elég illetlenül elrohantam, de így tudtam csak időre menni máshova.
Hanyat-jó,h lebeszélt a doki is! de azért egész jó híreket kaptál, ha a poz. oldalát nézzük.

Nóczi - nagyon sajnálom, h mégis szükség van műtétre. :( :(
szépem

Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jól sikerült a D-tervet megvalósítani! köszönjük mindenkinek, légyen az nőnem-hímnem! :)

A vizsgálatnál befelé is kaptam még két puszit, meg kifelé is+egy nagy, mackós ölelést!!!!!!!! ugye irigykedtek csajok??? :)
/vérvételes beutalókat kaptam, meg kenetvizsg.volt, készülünk januárra/

Infó: Tatunak is: ha dec.30-án megjön, akkor lehet menni jan.2-án. ha egy nappal előbb, vagyis az 5.nap pont 2-a, akkor még éppenhogy beleférhet a dolog.
szépem

Finch - tök jó, hogy téged is megismertünk!

Katóc - jó Bécsezést, mi múlt héten voltunk, jó kis hangulatos volt, csak esett!

Bodza - nagyon köszi a sok munkát, és eleve az ötletet!!

Andi - a párocskád valóban nagyon kedves egy "fazon". :wink: :) , ennyi bókot elraktározhat évekre! még egy poén csak: ha nem jössz a talira, elég ha elküldöd őt.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja igen- és köszi a videót!!!
szépem

De jóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!! A nőgyógyász doktornő is jön!! :lol::lol:
SzépemDoki, Yami, Eperke, Plümi, Tatus, Zsembi, én.
Fú, arra a sportszeletre nekem is annyira fájt a fogam, de örültem, ha nem csúszik le a gatyókám, így inkább nem nyúlkáltam... :lol::lol:

Kép
bodza2005

Milyen cukor Apánk, hogy kinézte magának a csokis mufflont... :lol::lol:

Kép
bodza2005

na, Bodza - hova lettél?

Yami - hogy haladnak a vizsgák, fogynak? Yami-apu bírja a kiképzést?
szépem

ja, itt vagy!
nekem olyan érzésem volt - gondolom nem véletlenül - hogy mindenki totál zavarba, s nem akarunk hazamenni, de eljönni sem.

Beus - tényleg igazad van, olyan volt Apánk a két sütivel, mint egy nagy gyerek!
szépem

reméljük így lesz:

" A Szaturnusz uralta a 2007-es esztendőt, amely tele volt nehézségekkel, válságos helyzetekkel, lemondással, elszakadással, válással. Sokan érezték üresnek az életüket, amikor elvesztették céljaikat, nem tudták, hogy milyen irányban folytassák életüket.

A következő évben mindez már szóba sem kerülhet, hiszen asztrológiai szempontból a Jupiter a boldogságot, az elégedettséget, a nagy szerencsét, a belső egyensúlyozottságot, az új út megtalálását jelenti.

Energiával teltek leszünk, képesek leszünk észrevenni, értékelni az élet apró szépségeit, melyek mellett talán eddig elmentünk.

Tehát a 2008 a növekedés, és optimizmus éve lesz. Arra azonban ügyelnünk kell, hogy a Jupiter, amely a könnyelműség, a mértéktelenség jelölője is, ne vigyen tévútra. Óvakodjunk attól, hogy túlértékeljük magunkat, és mérlegelés nélkül mindenbe beleugorjunk.

Sohasem volt még annyira igaz a mondás, mint Jupiter évében: aki mer az nyer!

Nemcsak bátrabbak és lelkesebbek leszünk, azt is tudjuk, mit akarunk, s ez a siker feltétele."
szépem

Vacsiztok csajok? én mindenki egészségére csokilikőrt hörpölgetek..
szépem

Kiscsikóról tud vki hírt?
szépem

Szép estét kicsi lányok :)

Szépem: kedves megegészségesedésedre a csokis likőrt! :lol:
Úgy látom vége van a nagy pörgésnek és tényleg mindenki vacsikázik.
Jó étvágyat.

De jó, hogy Te is tudsz menni a pénteki talira. Így már szép számban vagytok. :D

Jópofa amit a Jupiter évéről írnak, na majd kiváncsian várom mi valósul meg ebből?! :D
zsembike, de jó, hogy bekuksiztál! Örülök, hogy kimozdulsz és Pénteken mész a találkozóra. Majd a lányok felvíditanak egy kicsit.
Az biztos.

Te Szépem én is pont ma gondoltam Kiscsikóra. De nem tudok róla semmit.

Senikről sem tudunk régóta . Hahó Senki ha olvasol ...életjelet és híreket várunk rólad.
andi67

Küldtem sok képet Nektek!!!:D
Vannak még nagyon jók, majd azokat is eljuttatom mindenkihez!!:-)
Apánknak is átküldöm + kiírom a többit, Ágikáéknak is. :-)

Kép
bodza2005

Szijjasztok imádott csajocskáim!!!

Hazaértem,egész napomat bearanyozta a reggeli szeretetetek,jóságotok!!!
Holnap is megismételném!!!:)
hanyatka

Juj Bodzi!!!
Máris nézem,remélem máá megjött!!!
hanyatka

Aranyos kis Hanyikánk!!!!!!!!!!:D:D:D
Igen, ez egy szeretet-energiával teli nap volt!!:-)
Cukikám! Nézd meg a fotókat!!! ;-)

Kép
bodza2005

megjött....juj de jók!!!
hanyatka

Imádlak!!!
hanyatka

Szépem én is kaptam puszikat befele is és kifele is :)Bi-bi-bi :)
hanyatka

köszönjük, jó kis képek!!!!!!!!

bocsi Bodza, csak most láttam, h smst kaptam, itthon maradt a telcsim. de : igen!
szépem

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: