A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Drága Lányok!

Sajnos a hétvégén sem volt egy perc időm sem, és a munkahelyen ez az utolsó hét, ami nagyon húzos még munkafronton.
Szomorúan olvastam Zsembikém, Szederkém, Hanyatkám, hogy nem sikerült kisbabásan ünnepelni az idei karácsonyt. :cry:

Vigasztaljon benneteket, hogy mindjárt itt a szeretet és megbékélés ünnepe, és szeretteitek körében biztos megnyugvásra lel a lelketek valamelyest.

Bodzikám örülök, hogy mesés szülinap kerekedett a hétvégén. Látom a tagság is hozzájárult képes tortákkal és kedves szavakkal az ünnepi fénypont emeléséhez. :D

Zel ez a jávorszarvas evés.... ez komoly???

Kriszta gratula a 6 cm gyerekbabókhoz.

Öreganyu változatlanul jobbulást neked!

Yamikám pusszantás és köszi a férjem nevében a bókot. :lol:

Még visszaolvasok aztán konyházok :lol: és még este jövök.

pusszantás mindenkinek!
andi67

sziasztok!
Zsembike, Szederke két aranyos név, :D szóval csak egy kicsit lehet szomorúnak lenni, de tényleg hamar előre kell nézni biztos, hogy fog sikerülni,higgyetek benne.
Zsembike, valószínűnek tartom,hogy a tervezett kikapcsolódások valamelyike jót fog tenni Nektek, sőt kell is.
Nóczika, örülök, hogy neked is van b terved, büszke vagyok rád.
Öreganyu! Jobbulást Neked!
Többieknek is millió puszi

manoka
manoka71

Sziasztok

Megjöttem Apánktól hát nem talált semmit. Azt mondta tul sok idöt ne hadjunk ki mert nem tudni mi lessz a több biztótitós rendszerrel.

Nagyon aranyossak vagytok csajok köszönöm nektek és nem tünök el megigérem mert megszerettelek titeket nagyon és minnél elöbb talizzunk.

Katóckám a reumára jársz a térdeddel? Most a párom is panaszkodik hogy nagyon fáj neki gondolom oda küldi az orvos.

Nóczikám rólad veszek példát nagyon erős csajszi vagy.

Andi
zsembi

Szégyellem magam, Szederke, hogy Neked nem jutottak a vigasztaló szavaimból, de most pótolom és nem szerettelek volna kihagyni. Sok puszi

Készüljetek a holnapra lányok és nagggggyyyyyon részletes beszámolót kérek utána!!!!

bea
öreganyu

Jó estét Mindenkinek!

Fúúú, kész vagyok mindennel. :D :D :D

Zsembibaba, én már nem járok sehová, mert nem tudnak segíteni.
Anno végigjártam millió orvost, semmi. Most van egy klassz orthopéd orvosom, ő a tündérszép dokibácsi :D , aki segít, ha baj van.
Nekem Dr. House kellene. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hátha megtalálná, hol a bibi. :D

Bea, lehet, hogy korábban megyek szerdán, mert még az Árkádba is be akarok menni kezelés előtt. Ha esetleg ráérsz telcsizzek majd?
katóc

Sziasztok Lányok!

Most sikerült visszaolvasnom a sok-sok oldal lemaradásomat, még a mailek hátra vannak, de igyekszem! :))

Zsembike!
Nagyon-nagyon sajnálom!!! :cry: Távollétemben is sokat gondoltam Rád és nagyon bíztam!!! Biztosan jót fog tenni egy kis kikapcsolódás, Öreganyu példája tényleg erőt adhat!

Hanyatocska!
Nekem az egyik barátosnőmnek egyik gyerkőcét sem mutatta ki a teszt, csak a dokibácsi...és két gyönyörű kisfiuk van most...:) Amíg nem jön mensimanó, addig tényleg bízni kell!!

Andi!
Szerencsére nagyon gyanús vagy Te nekem.. :D ÚÚÚÚgy de úúúúgy örülnék, ha sikerülne Nektek, drukk-drukk.. :D

Plümek!
Neked is küldöm a babakapaszkodókat!!!!A lényeg, hogy igen-igen-igeeeen :D

Yami!
Igazán hősnő vagy, mindg is nagyon felnéztem azokra, akik még munka mellett, bocsi, inkább után képesek leülni és nyomatni ezerrel a könyveket!!! Egy nagy kalappal majd Neked a vizsgákra!

Bodzikám!
Kapaszkodnak az ikrek ugye rendesen? Küldöm a babaragikat!!!

Zelecske!
Neked is mennek a pozitív energiák!!!

Öreganyu!
Annyira kedves vagy, köszönöm a bíztatást és együttérzést, de egyébként egyáltalán nem bántódtam meg, azt hiszem, itt erről nem is lehet szó, mert képtelenség mindig mindent észben tartani..meg aztán szerencsére egészen jól vagyok, tényleg örülök a szabad hónapnak..:)
Jobbulást Nektek!!! Nekem ami nagyon bejött ilyen megfázásos cuccra, ha bírja a gyomrods: fokhagymás méz: egy evőkanál mézbe belenyomsz 1-2 gerezd fokhagymát, ezt leküzdöd, aztán bebújás nyakig a takaró alá...engem mindig helyrehozott eddig..

Ági, Kriszta!!!
Olyan jó mindig olvasni, hogy minden rendben Veletek, most már egészen élvezhetitek az áldott állapotot!!! Remélem a rossz közérzet is hamarosan elmúlik!

Puszi Nektek Lányok! Akit esetleg személyesen szólítottam meg, nagy-nagy ölelés Nektek!

Szederke
szederinda04

Sziasztok drágáim!!!

Túléltem a drága jó úram mérges,ideges szavait,mostanra sikerült megbékítenem.
Köszönöm mindenkitől a kedves,vigasztaló szavakat,sorokat,emileket.
Annyira jó,hogy vagytok neketm!!!

Én most fogok neki a sütésnek :)
Juj úgy várom a holnapot.
Hívtam apánkat és holnap reggel megyek vizsgálatra :)
Valaki jön még???

Szederke!A narancslekvár recipét tőled is nagyon várom!!!
Bodzim már küldött párat,de a tiedre is kiváncsi lennék.A csattos üvegeket hétvégén megvettem :)
Úgy sajnálom,hogy ez a hónap nektek sem volt sikeres :(

Nóczi!Te tényleg nagyon erőss csajszi vagy.Le a kalappal.
Én is ki kéne találjak valamit,amivel elvonom a figyelmem a babatémáról.Hogy lehet ezt???

Smaccantás!!!
hanyatka

Bodzim!!!Miújság???Pusszantás!!!

Andim!Írtam mailt!!!

Na majd később jövök!!!
hanyatka

Igen, igen, Szederke, a narancslekvárt én is szeretném. Kíváncsi vagyok, hogy a Tiéd milyen.

Bár Bodziéi között is találtam egy szimpi receptet. :)

Hanyatka, végül is megcsináltad a habos sütit a hétvégén?
katóc

Jajj, Lányok!

Úgy szégyellem, itt elhúztam a narancslekváros madzagot, aztán már kb. fél órája keresem a könyvet, amiből készítettem...sajnos ilyen esetekben az én drága Férjecském szokta tudni, hogy milyen lehetetlen helyre tökítettem el azt a könyvet :oops: :oops: Hűtő...sütő...fürdőszoba... :oops: :oops: ilyen szempontból nagyon gáz vagyok, képzeljétek, egyszer betettem a telefonomat a hűtőbe...komolyan...Férjecském azóta is ezzel heccel..nem értem, miért.. :D :D :D

Lényeg, ha megtaláltam a könyvet, leírom Nektek rögtön a receptet!

Hanyat!
Én is holnap reggel megyek Apánkhoz!!! Akkor majd együtt várakozunk... :D
szederinda04

Juj de jó Szederke,akkor reggel együtt "mazsolázunk" :)

Katócka!Sajna nem csináltam meg a habost,mert az egész szombatot elshoppingoltunk,utánna meg beültünk moziba :)
De ami késik nem múlik :)
Azon gondolkodtam,hogy mandarinnal milyen lenne????mert most mandrinka örült vagyok :)

Összedobtam a mufflonkát és egy carbonara spagettit :)
hanyatka

Hol vagytok csajok???Bodzi,Andi,Szépem,Beus,Yami......!!!
hanyatka

Hanyatka, az is jó, csak szerintem tegyél hozzá valami savanykásabbat is, hogy ne legyen túl édes. Mivel a mandarin is édes. :D :D
Kivi, Szeder(ke) :D
katóc

Köszi Katócocska a tippet!!!
hanyatka

Kép

Kép
bodza2005

HELLOOOOO
a köszöntés valami RETTENET JÓÓÓl sikerült, mindenki csak úgy ragyogott, tapintani lehetett a szeretetet, imádtam!!! :D:D:D:D:D
Csajok annyira édesek vagytok, hogy az valami fantasztikus.
Szerintem sikerült egy nagyon szép reggelt varázsolni nekik, nekem úgy tűnt hogy teljesen odavannak meg vissza... :D:D:D
drága plümek, zelecske, öreganyu, ágika,noczika, manoka,zsembike nagyon hiányoztatok!!! ugye nem hagytam ki senkit????
Az ajándék képből készült ám MINDENKINEK :D úgyhogy majd eljuttatom mindenkinek! (plümek viszi szeder, noczinak kriszta, beának katóc) a többiekkel egyeztetünk! :)
Nekem is nagyon szép reggelt szereztetek!!
Andi a férjedbe egyszerűen beleszerettem :lol: lehet, ugye? ;)
bodzikám a tiédnek is egy cuppanós, a képekért :D
GYERTEEEEEK :D
yamita

Szasztok!

Yamita, na, tök jó, hogy ilyen jól sikerült a buli!!!!! :D :D :D Részletes élménybeszámolót kérüüüüüüüünk!!!!!! Persze nem tőled, te csak tanulj!!!!! :D
noczi

Hahóóóóóóóóóóóóóóóó!
De jól sikerült! Apánk tökre meghatódott. És Ágikáék is annyira édesek voltak. Hogy örültek nekünk. Ilyenben még nem volt részük.
Örülök csajok, hogy megismertelek titeket személyesen is.

Puszik
finch

Yami, nagyon-nagyon köszönöm a képet! Tényleg szuper lett!

Kép
finch

Tatus! Úgy tudsz ide ilyen édikéket berakni Kép , hogy a animációs tárházról a kiválasztott figurára kattintva jobb gombbal lemented a gépedre amit akarsz és utána itt a hozzászólás alatt a melléklet feltöltésénél a tallózással kiválasztod amit lementettél és berakod. Egyszerűűűűűűűűűűűű! Próbálgasd! Biztosan sikerül!
finch

na de mi volt konkrétan??? Mit szólt Dévai???
beber77

Sziasztokkkk!!!

Ú,én még most is pár centivel a föld felett járok,annyira de annyira jó volt a reggel!!!!
Nem gondoltam volna,hogy ilyen nagy örömet tudunk ezzel szerezni.
Látni lehetett a szemükben,hogy el vannak ájulva,nem hiszik el,hogy ezt összehoztuk.

Megvolt az Uh is és képzeljétek mindkét oldalon sárgatest szerű látszik,azaz nagy valószinűséggel elindult a terhesség és élt pár napig :(
Apánk az átjárhatóságiról lebeszélt,jan.ban folytatjuk a 4.inszemmel!

MIndenkinek köszönöm a gyönyörű reggelt!!!IMádlak!!!
hanyatka

Hanyatka! Azért ezek jó hírek. ( Öröm az ürömben! ) Akkor nálatok is a megtapadással lehet a bibi? Annyira szeretném, ha a kövi már sikerülne.
finch

Jaj Finchi,ne is mond,olyan szuper lenne,ha babásan kezdenénk az új évet!!!
hanyatka

Beber! Hát konkrétan: odamentünk süteményestül 7-re, mindenki piros sapi fel. Jó hangulatban várakoztunk, 7.30 körül megjöttek Ágikáék, és nagyon meg voltak hatódva tőlünk, tényleg látszott rajtuk, hogy nagyon örülnek és jól esik nekik. Aztán nem sokkal rá befutott Apánk, nézett nagyot, én úgy láttam, hogy könnyes volt a szeme. Bementünk, aztán lementünk az előadóba, ahol a stábbal összegyűlve váltottunk pár szót sütizés közben. Apánk nagyon jó kedvű volt, viccelődött. És szóban is elmondta, hogy nagyon jól esik neki, és még ilyenben nem volt része. Pezsizés, sok-sok fénykép és videó ( KÖSZÖNJÜK FIÚK ). Apánk jóelőre bejelentette igényét a képekre. Jó hangulat volt. Aztán búcsúzkodás és mindenki ment tova.
Konkrétan én nagyon-nagyon szívmelengetőnek találtam az egészet.
És Bodzus. Neked is nagy köszi, mert asszem az egész a Te buksidpól pattant ki.
Puszik!
finch

Sziasztok!
Meg sem kísérlem, hogy visszaolvassam az elmúlt két hét hozzászólásait. Nem volt modemünk, anélkül meg ugye kicsit nehéz csatlakozni a hálóra... Szóval csak gondoltam, tudatom, hgoy megvagyunk, holnap megyek UH-ra, majd elmesélem, mi volt.
Itt viszont csupa rossz hír várt, nagyon szomorú vagyok. Különösen Nóczi miatt. Nóczi, borzasztóan sajnálom, nem is tudok mit mondani. Nem tudom, lehet, hogy írtad, csak nem láttam, hogy akkor végül szükség lesz-e műtétre. Bárhogy is van, sok erőt kívánok neked.
Most lelépek, meg kell írnom egy halom levelet, amikkel elmaradtam az elmúlt hetekben.
f.
február

Sziasztok Csajok!

Hááát kedves DRK, asszem ennél jobban nem is sikerülhetett volna a D+terv, kivéve, ha a Hiányzók is ott lehettek volna.

Apánk nagyon meghatódott, mikor megérkezett. Ági és Zsuzsa nővér már ott voltak, ők is nagyon meglepődtek, még senki soha nem csinált ilyet.
Szegény Apánkat már a bejáratnál letámadtuk, könnybe lábadt a szeme. És nem a hidegtől.
Aztán beengedett bennünket, lementünk az előadó terembe, ott megterítettünk. Lejött Ő is, és azt monta, hogy ez nagyon szívmelengető érzés ebben a szívdermesztő időkben. Nagyon megható, amit csináltunk, és nagyon nagy szüksége van rá, hogy ilyenek is történjenek vele. Továbbra is azon lesznek mindannyian, hogy nekünk segítsenek, és hogy jól érezzük magunkat az Intézetben.
Bocsi, de nem szó szerint idéztem, majd még biztos másnak is eszébe jut valami.
Eszegettek sütiből, koccintottunk a pezsgővel. Folyt a viccelődés, Apánk is nagyon elemében volt.
Finomabbnál finomabb sütiket hagytunk ott, Apánk meg is jegyezte Ágikának, hogy ha a nap folyamán többször eltűnne, akkor a pincében keressék. :lol:
Sajnos a biológusok csak később jönnek ma, de majd sütiznek Ők is.
Bodzikám, köszönjük a külön sajtófotóst, na ezt kellene megírni a NL-ban. Még videó is készült! :D
Remélem, hogy a képekből majd mi is kapunk, Apánk is kért belőlük.

Yamikám, mégegyszer nagyon köszi a képet, a férjecskédnek is, eccerűen fantörpikus. :D

Csajok, nagyon szeretlek benneteket, komolyan, mindjárt bömbizek, ha eszembe jut ez a mai reggel.
:D
katóc

Amióta eljöttünk, csak mosolygok!!!!!!!!!!!!!
Annyira, de annyira nagyon jó és szép volt!!!
Tényleg tapintani lehetett a SZERETETET!!!!!!!
Nagyon- nagyon édes volt Apánk, Ágika és Zsuzsika!!!!!!!!
Úgy, de úgy megérdemelték!!!!!!!!!!!! Olyan fontos kimutatni, kimondani, amit ki kell!!!! Néha nem elég csak gondolni, meg kell tenni!!!!!!!!!!... és mi ott EGYÜTT megtettük!!!!!!!! Szép emlék lesz mindannyiunknak egy életen át!!! Remélem, Ők is őrzik a szívükben és erőt ad Nekik ahhoz a fantsztikus hivatáshoz, amit végeznek nap, mint nap vagy éppen ahhoz, amikor nem egészen olyan az emberekkel találkoznak, akikkel jó volna... Remélem Kálmán, Maya, Gyönygyi, Erzsike és Irondoki is örülni fog... ;-)
Csodálatos Emberek Mindannyian és Ti is azok vagytok Lányok, hogy mindenki egy test, egy lélekként az "ügy", a "D-terv" :D mellé állt és jelen volt és adta, illetve elküldte a lelkét a kis ajándékait!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

Kép
bodza2005

ÚGY ÖRÜLÖK, MAJDNEM ELSÍRTAM MAGAM, MERT EL TUDOM KÉPZELNI, HOGY MENNYIRE ÖRÜLTEK AZ INTÉZET DOLGOZÓI.
OLYAN JÓ, HOGY VAGYTOK. KÖSZÖNÖM

:D :D

manoka
manoka71

Jaj csajok komolyan ahogy elírtátok és visszgaondolok azokra a percekre lassan elsírom magam.
Olyan jó,hogy ott voltak a fiúk,Bodzim párja fotózott,Andinké videózott és a szép szemű meg pezsgőt bontott :)))
KÖszönjük skacok!!!
hanyatka

elírtátok= leírtátok :)
hanyatka

Ja még egy poén Apánktól: azért van abban jó, ha valakinek háreme van, minden nőci más sütit süt.
katóc

Bodzi!Tündér vagy!!!!
hanyatka

juj télleg,ez olyan kis poén volt :)))
hanyatka

jaaa,képzeljétek,éppen bementem Apánkhoz,elkezdtünk beszélgetni és Zsuzsika hátulról osont be egy letakart tányérkával a kezében,mikor meglátott azt mondja,hogy jaj,nem is kell takarni,mert éppen a megfelelő személy van bennt :),felemelte a szalvétát és egy darab Én csokis muffinom volt rajta :))),Apánk meg mondta,hogy ezt kiszemelte magának és megkérte a Zs.át,hogy hozzon fel neki 1et :)
Úgy örültem :)))
hanyatka

A Zugsütievők!!!! :lol:
katóc

Hanyatka, mondott még valami Apánk?
katóc

Nagyon jó kedve volt,poénkodtam,hogy érdemes volt felkelnie és olyan jó érzés,hogy ennyire jól sikerült és ilyen nagy örömet tudtunk neki szerezni!!!Mondta,hogy soha nem volt még ilyenben része és hogy nagyon,nagyon köszöni!!!
hanyatka

Ez a sütis sztori, a Hanyatos isteni!!!!!!! :lol::lol:
Bepisilek!!!:lol:

Fincsikém! Hanyatom! Katócocska!
DRÁGÁK VAGYTOK!!!!!!!!!!:D

Manóka!
Cukkancs vagy!!!:-)

Andikám! Yamim!
Smacccccc :-)

CSAJOK!!!! ÚGY IMÁDLAK BENNETEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Na lassan elindulok,megyek bankba majd melóba,majd du.án jelentkezem!!!
Smacccc
hanyatka

Drága Lányok!

:D :D :D :D

Ünneplőben a lelkem a mai reggeltől!

Olyan drága volt mindenki, szinte kézzelfoghatóvá vált a szeretet érzése.
Apánk humorézéke pedig egyszerűen lenyűgöző.

Imádom őt! és Benneteket!

Hanyatkám akkor Te nagyon beakaródznál már babásodni. Ezek a sárgatestek nagyon-nagyon arra utalnak. :) Szerintem közel vagy hozzá. De jó! ez azért jó hír azt hiszem.

Szederke, Szépem veletek miújs??

Yamikám azt hiszem ma itt nagy szerelmek szövődtek?!

:lol: :lol:

Bodzi nagyon ügyesen vezényelted le a meglepit. Imádom azt a hatalmas érző szívecskédet.

Finch jó volt látni végre téged is.

Akik nem tudtak ma jönni azoknak is szép napot, majd megpróbálunk kép és video formájában kárpótolni Benneteket.
andi67

Igen,Andikám,remélem ,hogy hamarosan bebabásodom :)
Olyan tündér a te férjecskéd is,de hát írtam anno,hogy már első látásra mennyire szimpik voltatok!!!
Kérjük majd valahogyan a videót!!!
Hatalmas ölelés Nektek,bearanyoztátok a napomat!!!
hanyatka

Nem tom, Ti hogy vagytok vele, de én még annál is jobban imádom Apánkat, mint eddig, pedig az elég nehéz ;-) !!!!! Olyan természetes és szeretetteljes drága Lény!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira klassz, hogy Ő és az Intézet valamennyi munkatársa otthonossá, családiassá varázsolja azt a helyet, ezért a nehézségek, esetleges fájdalmak, nehéz pillanatok fele annyira érezhetők ilyen légkörben!!!!!!! a boldog pillanatok pedig felerősödnek!!!!!!!!! Ez a környezet fél siker is, hiszen a lelkiek, tudjuk... :D Még 1x KÖSZÖNJÜK NEKIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Károly bácsit kihagytuk az előbb a felsorolásból, pedig Ő is egy aranyosság! :-)

Kép
bodza2005

De édes vagy Hanyatkám!
A férjem itt a sok dicséret hatására, már 10 centivel a földfelett jár :lol: :lol:
A videot egy kicsit meg kell nyirbálni, hogy jó kis anyag legyen belőle, Egy kis időt fog igénybe venni.
De szándékom szerint Apánk és valamennyi szeretet-küldetést teljesítő kis mikulás sapkás DRK-nak adunk a képanyagból :D

:wink: :wink: :wink:
andi67

Bodzi és Andi!
A párotok, hogy reagált a meglepire, illetve az ottani reakciókra?

manoka
manoka71

Nemááááááá, minnyá sírok!!! :D Olyan aranyosak lehettetek, szinte látlak titeket a lelki szemeimmel! :D

Február, sziaaa!!! Alig találtam meg a hozzászólásodat a nagy örömködés közepette! :lol: Csütörtökön megyek sajnos kaparásra, mert nem lökődött ki az embrike, még mindig akkora, mint 5 hetesen. A Jánosba megyek, Apánk kezei közé, úgyhogy nem félek! (Na jó, talán egy kicsit... :) ) Majd gyere a hírekkel UH után!!! :D
noczi

Édes Andikám!!!!:D
A Párodba tudomásom szerint többen is szerelmesek... :D:D:D ;-)
Déviszünk is a háremre szavaz... :lol:
Tündér vagy!!!:D Olyan jó, hogy vidio is lett!!!!!!:D

Én is köszi a Fiúknak téllleg!!!!!!!!!!:D

Kép
bodza2005

Csodálatos volt ez a reggel lányok! Annyira jó volt látni Apánkat így, annyira aranyos volt.
A tárgyalóban a sütievés közben olyan volt, mint egy gyerek. NEm akart megbántani senkit, de ugye nem tudott egyszerre mindenki sütéjéből enni. Min mondtuk, hogy nem bánt meg senkit, mert mi egy nagy család vagyunk. Erre mit csinál??? Az egyik kezébe megfogja az egyik féle sütit, a másik kezébe egy másik félét, és mint a gyerek, az egyik falatot a jobb kezéből, a másik falatot a bal kezéből ette. Édes volt!

Nagyon köszönjük Bodzikám a férjednek a fotózást, Andi férjének a videózást, Yamika férjének a képet, amivel nem tudok betelni, annyira szupi lett!!!!!! KÖSZÖNJÜK!!!!!

Szép napot Mindenkinek! Az enyém nagyon jó! :D

Bea
beus77

Fúúúúú, de jó Andikám!!!!!!!!!
Köszönjük szépen!!!!
Az én Drágám pedig mindenkinek kiírka dvd-ra a fotókat, mert ennyit képtelenség átküldeni... :D

Manóka!
Az enyém nagyon meg volt hatva az egésztől!! Apánktól, Ágikától, Zsuzsitól, hogy mind3an milyen édes Emberek, illetve Tőletek + attól, hogy ezt véghez is vittük, nem maradt csupán elképzelés, terv szinten + áradt a szeretet!!!!!!!! Teljesen odavolt/van azóta is!!!!!!!!

Jaj, Szépem!
Annyira édes volt, amit mondtál, meg értettük is, de mégis olyan szuper volt, a kis félreértés, milyen iszonyatosan jót nevettünk mindannyian!!!!!!! :lol: Külön köszi!!!!!!!

Hanyikám!
Ez jó hír!!!!!!!!!:D

Szederke és Szépem!
referálni ám!!! ;-)

Kép
bodza2005

kiírja akart lenni :lol:

Beusom!
Drága vagy!!!!!!!:D

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak