Vicki
nekem kijött a hálóingemből a trutymák, azóta is hordom.

Bár csak 1-2 kisebb folt volt rajta, mert mire a véres rész elérkezett, már fel volt tűrve (sőt, aki akarja, le is lehet venni teljesen

), így nem is közvetlenül én véreztem össze, hanem már csak a szülés után ért hozzá valami, ami véres volt.
A többi hálóinget meg szerencsére nem áztattam át, azokból nem kellett pucerolni a vért. Azok a betétek nagyon szupik, amit adnak a kórházban. Már ha adnak most. Pelusból is nekünk anno 5-6 darabot adtak naponta, olvasom, hogy most meg csak hármat.

Bár nekem sajna mem volt jó a pampers újszülőtt pelusa, mert a csajszi elég picike volt, így nagyon nagy volt rá, és tök véletlen, hogy amit vettem korábban, a rossmann újszülött pelenkája, az kisebb a pampersnél, így azt adtam rá, de eltettem a kórházit is, amibe 2 hónap múlva bele is nőtt...
Amúgy ez a csurom véres dolog úgy néz ki, hogy ha közeledik a kitolás, a feneke alá raknak az ember lányának mindenféle papír valamiket, hálóinget/pólót feltűretik (hú de szép szó), és ha megvan a baba és ellátták a gátat, akkor lemossák, vagy minimum letörölgetik az ember lányának az alsó fertályát. Így nem kell vérben tocsogni.