A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

<font color="0000ff">Az engem is érdekelne, hogy hol adják a beöntést és hol van a WC. Kép
Bár ha beérkezéskor már mondjuk 4 ujnyi vagyok, akkor is nekiállník beöntésezni...?</font>

KépKépKépKép
proone

Jó reggelt!
Beöntés: a vizsgálóban adják, a wc pedig olyan közelségben van, hogy oda lehet érni Kép
4 ujjnyinál sztem már nem adnak, nekem az elsőnél 2 ujjnyinál sem adtak...a másodiknál is csak azért kaptam, mert vártunk a fájásokra, és közben gondoltuk, elütjük ezzel az időt Kép és milyen jól tettük: beöntés után egyből 2 percesek lettek és másfél óra múlva már megvolt Doni Kép

Virnya!
A vajúdó 5 (vagy 6, ezt sosem tudom) ágyas, és oda a papa nem mehet be...de Te kimehetsz az előtérbe hozzá. A szülőszobára viszont nem csak a konkrét értelembe vett szülésre mentek be, lehet azért ám ott vajúdgatni is Kép És vannak a vajúdóban kulcsos szekrénykék, oda rakod a gyermekágyi cuccost...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, és Proone!
Neked utólag is boldogságos nevednapját kívánok!!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<font color="0000ff">Bogárka!
Köszönöm! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!Moose:igazság szerint minden lényegeset elmondott" Zsebipapa".Ami a háborúkat illeti v. akár az inkvizíciót,azok csúnyán félreértelezik a vallást!Ugyan nem tanulmányoztam a koránt,de nehezen tudom elhinni,hogy ott az ölésre buzdítanak,v. a nők ellen uszítanak.Mi sem járunk rendszeresen templomba,csak alkalom adtán,de hívők vagyunk,mivel muszály valamiben hinni!Erre az első gyerekünk elvesztése után jöttünk rá!De igazság szerint ez is olyan meddő vita,mint a 2 politaikai oldal.Szóval én is befejezem,nem cél egymás meggyőzése,csak jól esik ütköztetni néha a véleményeket.És jó,hogy ilyen kulturáltan is lehet,kösziKépSzülés elött álló mamák:ma már a beöntés nem kötelező dolog!Én nem kértem belőle,szerintem nagyon lélekromboló.Igaz gyorsíthatja a vajúdást,amihez nagyon sok kitartást kívánok.Gabi

petergabi

Bogarka, Moos, koszi a szorcsoges elleni tippeket!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Virnya,
a cuccom a vajúdóban maradt, nem hiszem, hogy elzárták volna, de nem is tűnt el semmi. De melyik kismama nyúlna le valamit egy idegen táskából 2 fájás között? Vagy melyik szülésznő? Számomra teljesen nem volt kérdés. Oda úgysem mehet be senki pocak nélkül.

Beöntés: nem kaptam, bibibíííí.Kép

Csomag: nekem egy volt és egy kézitáska. Ami kellet a szülőszobára, azt bevittem kézben (kaja, pia, pzs). Illetve jött mellettem. (ApaKép) Ennyi.

Juc,
mélek, jó?
neet
neet

Virnya,
Bogárka mindent elmondott. Beöntést én sem kaptam, mert 4ujjnyi voltam. Csak megnyugtatásul: ez egyáltalán semmilyen lelki problémát nem okozott szülés közben Kép
Mi is két pakkba csomagoltunk, a "szülőcsomagot" párom utána hazavitte Kép

Vallás-nemvallás: magam nem hiszek (vagyis azt mondanám, filozófiailag leginkább talán a buddhizmus áll közel hozzám), de ateistának sem nevezném magam. Én is úgy gondolom, hogy a gyerekemnek meg kell adni a lehetőséget, hogy ismerkedjen, de egyáltalán nem tartom bajnak, ha több vallásba is "belekóstol," inkább szeretném segíteni és támogatni abban, hogy megtalálja a számára megfelelő utat. De a legfontosabb számomra a tolerancia, hogy ugyanúgy elfogadja azt, ha valaki másképp gondolkodik (legyen az más vallás, vagy ateizmus), mint ő. Szerintem sok konfliktus kirobbanásához épp a vallási-kulturális intolerancia vezetett-vezet, nem az erkölcsi "romlás".
Moose, nem tudom, észrevetted-e, hogy ugyanolyan hittel véded az vallásnélküliséget, mintha vallás lenne Kép
És szerintem nyugodtan ki lehet próbálni az alkoholt, a dohányzást és a szexet is! Kép
Hittan: tanára válogatja, mint mindent. Szerintem az ideális hittannak - bármelyik vallásról van szó - beszélgetésnek kellene lenni, de sok esetben sajnos dogmák sulykolásában merül ki.
Gabi, teljesen igazad van, alapvetően egyik vallás sem agresszív, mindig a hívők teszik azzá Kép

Na én is eldugulok Kép

Proone, Virnya,
HAJRÁ nektek!!!! Kép

vera aki ma reggel nagyon békés hangulatban van Kép
kisün

Jóreggelt,

Látom zapa kontárkodott Kép bocs mindenkitől.
Egyébként mindíg nyitva hagyom és zapa mindíg beleolvas, úgy látszik most nem bírta ki szó nélkül.

Moose,
azért soha nem büntettem meg és nem is fogom - legalább is így tervezem Kép - mert este nem akar lefeküdni. Nekem ez az összefüggés nem jutott eszembe, mármint a bölcsi, főleg, hogy hétközben símán kidől 1/2 8-kor vagyis nem logikus, hogy hétvégén csinálja. Tegnap 3/4 10-kor a nappaliban a padlón elaludt, szóval addigra fáradt el, és egy hang nélkül aludt reggelig. Meglátjuk mi lesz ma este.

Kicsit megkésve ugyan:
MOOSE-nak BOLDOG SZÜLINAPOT a PROONE-nak pedig BOLDOG NÉVNAPOT.
zsebi2004

<font color="0000ff">Zsebi!
Köszi! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Moose,
mi az hogy jó bor? Még jó hogy nem sör! És Hugh neked lehet csirke, nekem nagyon is jamijaminyaminyami! Kép édes, aranyos, cuki, helyes, sármos, nyamm nyamm nyamm...Kép
neet, a tini*ikús
neet

ZSebi,
és a padlón aludt reggelig????
neet
neet

Ööö, Proone ezek szerint Szilvi? Akkor utólag is boldogot! Kép
neet
neet

<font color="0000ff">Neet!
Köszi! Kép

Proone - Szilvi</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok újra!

Szemsérülés tönkretett, annyi mindent akartam nektek irni, de a felét sem fogom birni látással......

Büntetésről:
A büntetés nálunk helyzettől függ mindig és állandóan. Vannak nagyon bevált trükkök, de nem mindegyik van forgalomban jelenleg. Tehát ami mindig bejött: "mehetsz aludni, mert úgy tűnik fáradt vagy" Aludni nem szeretnek a gyerekek, mert sajnálják rá az időt.
De a "testi" fenyités Bene kb 4-6 éves korában a fülpöckölés volt. Nem fáj, de nem is kellemes és egy idő után már mondani is elég. Benénél mostanság a tv-video-dvd-számitógép megvonás a csúcsbüntetés. Az előszobában van egy sk naptár, abban szoktam bekarikázni a büntetéses napokat. Néha hirtelenjében összeszed egy heti megvonást, majd megváőrja, hogy lejárjon... Ezt is elég először csak felemlegetni ;-) Nem összepakolásnál az a bünti, hogy ha nem pakolnak, én pakolok :-))) Hozok egy zacsit, belehányom a dolgokat és irány a szekrény teteje, ahonnan minimum 1, de inkább két hónapig nem kerül le a zacsi, akkor is csak úgy, hogy visszateszem belőle a játékokat a helyükre, mikor a srácok nem látják :-) De annyi minden van helyzettől, kortól, napszaktól és fáradtságtól függően, hogy nem jut eszembe minden. A tantónéni javaslata egyébként az, hogy úgy kell viselkedni a gyerekkel, ahogyan ő viselkedik velünk, de nálunk ez nem annyira jön be :-(

Beöntés: Ugyan nem a ti kórházatokban szültem, mindhárom szülésnél kaptam, a vajúdáson szerintem nem sokat javitott, önmagában nem volt megalázó sem a dolog, viszont a szülésnél igy biztosan tudható volt, hogy az az inger, amit érzek, az tuti a tolófájás, nem csak WC-re kell mennem (mert nekem Félixnél 3 és 1 perces fájások összevisszaságában érkezett meg a tolófájás és nem akartak hinni nekem. Még jó, hogy nem elsőszülő voltam és nem hagytam magam)

De jó ezt a vallás"vitát" olvasni, mert szerintem is tényleg mindenkinek szive joga eldönteni, hogy hisz-e és ha igen, akkor kiben, miben és hogyan.

Pusszancs: Cookie (aki már majdnem rendesen lát)
cookie

Zsebi2004!
Mit csinálsz, ha másnap időben kell (majd) kelni? Nálunk ezért most "harcok" vannak, mert a srácok nem akarnak lefeküdni (ez természetes), de reggel fél hétkor hullamódon ébrednek és ki sem látnak a fejükből, pedig várja őket a bölcsi és a suli......

Boldog ünnepeket az érintetteknek!
cookie

Sziasztok!

Proone, Te még egyben?Kép Vaklárma volt?
Boldog Névnapot!

Tegnap este Szabolcs babám úgy átrendezte a belsö szerveimet, hogy azt hittem menten megszülök. Lehet, hogy éppen megfordult? Jó lenne.Kép

Beöntés: én nem kértem és nem is kaptam. A természet elintézte maga.Kép 2 perces fájások között 2x is el kellett mennem WC-re. Szóval szépen, magától kiürült minden.

Lányok, már nem emlékszem, 30 napnál, vagy 3 hónapnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot kérnek?

Hiába láttam már százszor, BJ rulez!Kép Én inkább Marc D'arcy-ra voksolok!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Sziasztok!
Látom, Proone még mindig 2:1, pedig már azt hittem ... Kép de sebaj, ami késik, nem múlik!
Most kicsit jobb volt az éjszaka, 23 és 4.45 között volt alvás Kép És most megint, az erkélyen, yeahhhhh! Kép Szörcsögés van, már 2x orrszívóztam, rájöttem, h kicsit fölfelé kell nyomni a ded orrát röfibe, és akkor aztán jön rendesen a cucc. Szerencsére a kedve általában jó, ha meg elromlik, mellre teszem kicsit, és akkor megnyugszik. Fogzik ezerrel, szóval nehéz napok ezek. Kép Így holnap inkább nem megyünk tornázni sem, inkább gyógyulgatunk itthon, meg cindynénivel nyomunk kettecskén egy kis tornát. Persze sajnálom, de jövő hétre biztosan rendbe jövünk.
Mindenkinek szép napot!
cupp,
fic.
ficánka

<font color="0000ff">Pirus!
VAklárma..? Miért, mondtam én olyat, hogy fájásaim vannak? Csupán a gyomrom fájt vagy másfél napig... Kép
Aztán rájöttem, hogy valszeg inkább a bordám volt... Ha ületm-álltam, akkor szétfele nyomódott a bordám, ha meg lefeküdtem az oldalamra, akkor meg összenyomódott, úgyhogy sehogy nem volt jó. Kép Most már sokkal tűrhetőbb, bár néha érzem, de valszeg lejjebb is ment a hasam a napokban, még a szomszéd néni (aki nagy hangon mondta csüt. este, hoyg nem fogok én még szülni) is mondta, hogy mintha lejjebb ment volna a hasam...
Egyébként meg doki vasárnap-hétfőt mondott, úgyhogy ma még bármi történhet. Kép

Lánoyk!
De mi van, hogyha délután szülök, mert akkor rendel a magánrendelőjében. Ilyenkor lemondja a pácienseket, vagy hogy szokott lenni? Eddig mindig ott volt, amikor én mentem, soha nem 'hiányzott', így nem tudom, mi ennek a menete.</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!

Én azért nem kívántan névnapot mert azt hittem,hogy megsértődsz és el mész szülni végreKép

Egyébként Nagyon BOldogot!

Moose!

De a 18 az kedveskedés akart lenniKép

Cookie!

Jó,hogy újra látsz!Látod,Ada ide bolondít aztán Õ meg lelép!

Juc
20170114224602

Proone,
mi vaklármáztunk, mert egy kicsi ideig nem írtál, és elkezdtünk kombinálni. Kép

neet
neet

Bogárka!

Azt olvastam,hogy a kulcsos szekrénybe teheted be a gyereketKép

Írni-olvasni nem tudó Jucus
20170114224602

Neet!

Vissza méltem.
Bölcsit szerintem felejtsd el,ez kimaradt a levelemből.
Megyek és lecibálom a függönyöket és kimosom őket mert megirígyeltem Kókuszka energiáját pedig neki 3-n ugrálnak a fején,nekem meg csak 2-enKép

Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Hát igen... ilyenkor ezzel jár, ha eltűnök... Kép A téli babásoknál is elkezdtek találgatni. Kép

Mai pocakképem:
37+6 (doki időpontja szernt 39+0)
Kép

Itt pedig ha van kedvetek, lehet szavazgatni, hogy fiam avagy lnyom lesz... Kép
http://www1.sztaki.hu/servlets/voting/proone</font>

KépKépKépKép
proone

Köszönöm szépen a válaszokat!!!
Sejtem, hogy jövőhét péntek-szombat lesz meg a babám, nagyon erős hideg front fog jönni havazással. Ráadásul én mindig "lereagáltam" az első havat, minden évben akkor lettem tüszősmandula gyuszis, és a kutyám is mindkét almát első hóra hozta világra. :-)

Csupa véletlen, de hiszek benne, főleg, hogy nov.20 a dokik szerint a dátumom.

Épp ezért számíthatok rá, hogy rengeteg kismama lesz, ahogy történt az két hete vasárnap is, amikor szintén rengeteg baba született. Még a gyermekágyas osztályról is áthívtak kollegákat segíteni + telefonon behívtak szülésznőket dolgozni olyan tumultus volt. :-)
Szerencsére saját szülésznőm lesz. (Kondor Kata)

Piroska!
300 napnál nem régibb papír kell!

Virnya és Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
virnya
Pilisvörösvár

Piros,
én úgy tudom, egy évesnél nem régebbi papír kell, az majdnem egybevág a Virnya szerinti 300 nappal. Ki esküszik 1 hóval a gyerek születése előtt? (Ezért nincs értelme sztem a 30 naposnak, se a 3 hónapnak.) És ha már ezer éve házasok vagyunk, mire szülök, akkor megint bizonygatni kell majd, hogy még mindig ő a nagy ő, ráadásul gyermekem apja? A hivatalok szerint ez uncsi, konzervatív, vagy mi van? Kép
neet
neet

<font color="0000ff">Virnya!
Melegfronttal hogy állsz? Az idojara.hu szerint kedden és szerdán melegfront lesz, aztán csütörtökön, pénteken hideg...
Én azt hsizem, a melegfrontot szoktam megérezni.
Egyébként anyunak megemlítettem, hogy hétvégére havat jósoltak, mondta, hogy ő már érzi is! (Elég beteges anyu).</font>

KépKépKépKép
proone

Neet!

Bizony,bizony!Újra ki kell kérned majd a házassági anyakönyvit.ezek nem hisznek ám neked!Kép

Juc
20170114224602

Proone, juj, én nem akartalak sürgetni, csak pénteken már olyan hangulat volt itt, hogy azt hittem szülés lesz.

Virnya, köszi szépen, akkor már beszerezhetem, ezek szerint. Reméljük nem lesz teltház, amikor szülni mész. Tényleg, itt mi van, ha nincs elég ágy?

A TGYÁS papírt is el lehet küldeni már a munkahelyemre? Nem kifizetö hely, viszont jó messze van innen, és postán keresztül intézném. Vagy ezt közvetlen a szülés elött intézzük?

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

<font color="0000ff">Piroska!
300 napot mondanak a Szent Imrés előadásokon.
Meg olyat is meséltek, hogy valakinek nem a férjétől volt gyereke, és el is váltak ugyan, de nem régebben, mint 300 nap, ezért a volt férje nevére került a gyerkőc. Szóval aki 300 nappal a szülés előtt a férjed, az a hivatalos pa alapból. Kép Jó, mi? Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Juc,
oda vissza mélünk. Kép Eszter marha jól eljátszik, néha idejön, megcsikiz, és megy tovább. Kép Hát, ha már nem alszik, legalább játszon a gyerek, nem igaz? Nekem most (baba)net-time-om van, punktum. KépEz olyan, mint a vicc: feleség az urának: ma este szex lesz, akár itthon vagy, akár nem. Kép

Proone
nagyon nagy már az a poci, hajráá!Kép

Hétvégére havat jósolnak. Kép Jön a karácsonyi hangulat!!!Kép
neet
neet

Bocsi, kétszer küldtem - törölve

KépKépKépKép
proone

Proone: szavaztam....

Fic: neked jól tűri az orsszívást? mert nekem úúúúúútálja Fannibébi. örülök, hogy jobban van a ded.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Én tényleg úgy emlékszem, mintha 3 évvel ezelött 30 napnál nem régebbit kértek volna.

Neet, én ismerek olyat az ismeretségi körömböl, ahol 1 hónappal a szülés elött esküdtek.Kép Kicsit rágódtak még a dolgonKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

<font color="0000ff">Johi!
Férjuram arra vágyik, amire szavaztál. Kép
Nagyon sokat kisfiút jósolnak, apósom el se tudja képzelni, hogy lány lehetne, férjem munkatársa is emlegeti, hogy negyon reméli, hogy fiú lesz, meg van még pár korlátolt agyú ember, akinek csak a kisfiúk érnek valamit, úgyhog én az ő pukkasztásuk miatt kislányra vágyom, de persze ugyanúgy örülök majd, ha kisfiú lakozik a pocakomban. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Gabi: édes az ördögöd.

Zanza: tecsóban én is majdnem vettem vizipókcsodapókot, de aztán én is megálltam. de még lehet, hogy visszamegyek érte.

Pocak: gyógyulj meg gyorsan.

Moose: utólag is boldogságos szülinapot.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Piroska!
300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat kell!

Neet!
Igen, bizonygatni kell, hogy még mindig a férjeddel vagy házas és ő a gyermeked apja és az ő nevét akarod, hogy kapja.

Proone!
De jó újra pocakot látni :-) Ahhoz, hogy tippelni tudjak, előről kéne látnom téged.

Ficánka!
Ha az arcát "elhúzod" még a turcsizás mellett, akkor még hatásosabb a porszivózás.

Jucus!
Ada -úgy rémlik- hétvégén nem szokott túl aktiv lenni.

A frontokra pedig ne nagyon adjatok, inkább a megérzésekre :-))))
cookie

Proone!
ne féljél, lemondják a betegeket. ezért kérik el mindig a telefonszámot. én már 2x is belefutottam a "doktor úr szül" históriába.
aztán szerda reggel meg mindig emiatt késik, mert szül.
úgyhogy te csak nyugodtan szüljél Kép

(amúgy azért kukk be, mert aszittem, hogy te már...annyira lapítottál mostanában)

ancsipancsi

<font color="0000ff">Ancsi!
Tegnap férjeztem (végre itthon volt egy napot...), meg este névanpoztam. Ja, meg a gépen éppen nem volt semmiféle Oprendszer, így no net... Ma is telepítgetek ezerrel, hogy helyreálljon a rend. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Cookie!
Most előről is fényképezzem le a pocakomat? Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Cookie!
Most már lehet tippelni! Kép

Kép Kép Kép

http://www1.sztaki.hu/servlets/voting/proone</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Jaj Lányok!
Nem szemrehányásként írtam, hogy nem válaszoltatok, most lelkifurim van.
A jelöltjeim dr.Bardóczy és a Bálint doktorok, de még egyikőjükkel sem találkoztam élőben, csak róluk kaptam információkat.

Gabi!
Igen tudom, hogy írtál nekem, azért is mertem átjönni ide a fönti topikból Kép
Kicsi házi ördögöd csudi pofa!

Proone!
Nagyon szép a pocid, mostmár tényleg mindjárt szültök Kép
Pukkaszd meg a fiút jósolókat és szülj egy Klára bébit!!
Megyek szavazni.

Kenőcsről: Sztem a szteroid azért van benne, mert egy konkrét bőrproblémára (pl. gomba vagy ekcéma) biztos használ, de csak a problémás területre szabad kenni, csak addig amíg tart a betegség. Nekem nagynéném anélkül keverte ki, most tesztelem Kép

Beöntésről, ha szabad, mint nem itt szült egyed: Amikor én beérkeztem a szülőszobára, 4 ujjnyinál azt mondták, hogy már nincs semmi ilyesmire idő, foglaljam csak el a lasztit, tegyem magamévá az ágyikót, ahol szülünk. De előtte itthon voltam párszor wc-n, gondolom a természet csak tudja, hogy mi a tennivaló ilyenkor?!

MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

hali,
csak egy pillanatra ugrottam be,később olvasok és válaszolokKép

juc,
igaz az hogy ha itthon vagy gyesen kisebb gyerekkel akkor a nagyobbat(kat) nem veszik be az oviba csak délig?????????????????????????????
Vendég

Johi!
Bírja szegény, de az elején már látszik rajta a rémület, aztán vigyorog, mert jobb neki és azt hiszi, h vége, de én tovább csinálom, és akkor nyervog és veszekszik, és akkor általában abbahagyom. Kép, de inkább ez, mint arc- v. homloküreggyulladás. Egyébként sztem az az általános, h sírnak a dedek sajna.

Cookie,
köszi, úgy próbálkozom, csak egyedül elég nehéz, mert persze ficánkol Kép

Proone,
hajráhajráhajrááááá! Kép
fic.
ficánka

Gigi,
hali! Kép ilyenről én is hallottam már, igaz, h vidéken.
ficánka

Ne haragudjatok, de most nincs energiám visszaolvasni, megyek pihizni, mert azért még zombi vagyok, és nem akarok lebetegedni.
Csóközön! Kép
ficánka

Szoni,
én nem is vettem magamra, mert egyiket se ismerem, de mindkettőt dícsérik.Kép
A wcről meg: én itthon voltam vagy 3x (és a Hban is 1x), innen sejettük, hogy KEZDÕDIK!Kép És ezért sem kaptam beöntést. Kép

Gigi,
hol jár az eszed??Kép

Fic,
pihenj!Kép Oszolj.Kép

Kisün,
jól jársz ma Eszterrel, biztos nem lesz zizi, a korai ebéd után bealudt, még mindig alszik. Majd Dóci jól kifárasztja, és akkor apának sem lesz vele sok dolga este. Kép És apa azt mondta neki, lesse el Dóciól, hogy kell vagányan sétálni, és tanulja el. Kép Remélem, apa is elles tőletek valamit!!!!
neet
PS: De. Eszter egy félórát próbálgatta magára apja széthányt cuccait, a pólójába bele is bújt!!!Kép Kép Kép
neet

Szoni! nekem ez a kettő a dokim. mindkettőt ajánlom!!!

Gigi! én ezt a deles dolgot nem tudom, viszont mintha gyed nem járna annak, aki bölcsibe teszi gyerekét. a gyes mellett lehet már kicsit melózni, sztem 4 órát, biztos ezért lehet ennyi időre elhelyezni a dedet oviban.

ancsipancsi

Proone,
én kihagyom a szavazós részt. A sajátomat sem tudtam (akartam) megjósolni, hogy tudnám (akarnám) másét? Tudom, hogy sokan mondják, hogy PONTOSAN érezték, mikor estek teherbe és PONTOSAN tudták a magzat nemét.. nos, én nem esem ebbe a kategóriába. Eygikről sem volt fogalmam sem. És ha lesz tesó, ugyanígy teszünk. (Mármint lehet, hogy feljegyzem a mórickázás időpontjait, de a nemét honnan érzi az ember? Csiklandozza a hasat a kukaca, és ha lány?)Kép És ha mondjuk egy héten belül akár 2x együtt van apa és anya, és 3 napon belül BÁRMIKOR megtermékenyülhet a cucc, akkor az egy egész hét eltérés is lehet, még ha fel is van írva! Szóval... számomra számolásnak marad az utsó menstr. első napja, mint kiindulópont.
neet, a béna-semmit-sem-érző-anya
neet

Sziasztok!

Köszi az infókat mindenkinek, megtaláltam amit akartam. Ancsi, pont az érdekelt, hogy Algopyrint lehet-e, de ampullásat. Nem írtak semmit a szoptatásról, ezért megittam egy 2 miliset és le is ment a lázam. Nem tudom mi lehetett, egyik óráról a másikra lett ilyen magas a lázamKép Eredetileg azért jöttem le a gyerkőcökkel anyuékhoz, hogy a párom tudjon készülni a vizsgáira, de mikor ideértünk már nem voltam túl jól, aztán szegény mamim ápolgathatottKép

Proone, Virnya: hajrá, még találkozhattok a kórházban isKép Remélem valamelyikőtök bevállalja 20.-át ( akkor van az én szülinapom isKépKépKép)
Tényleg Moose: sok boldog szülinapot még!!!!
Proone: neked meg névnapotKép

Most befejezem, megyek pihizni!

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: