2004.09.27 10:47
Mondjuk mi meg jó nagy marhák voltunk, hogy elfelejtettük a gépet, csak hát úgy rohantunk. Mint általában
De szavam nem lehet, mert végüli simán kibírta a délutánt alvás nélkül. És szerintem ő is nagyon jól érezte magát.
És ami nekem feltűnő volt, hogy nagyon megnőtt a hajacskája, és hogy nagyon bátor kissrác
Olyan kis óvatos, ügyel a biztonságra, és nem keni-vágja magát, mint Miksa
És kis nőiesen adja elő, és mindent tud
Emma pedig nagyon nagylány! És gondolkodtam, hogy mondtad, hogy nem beszél sokat, de ez nem így van szerintem, én olyan sok mindent hallottam tőle! És mondatokat is. Jó fej kiscsaj
2004.09.27 15:55
2004.09.27 19:57
Emma hol van róla?
2004.09.27 22:15
2004.09.28 20:12
Azok is, amiket Ildi tett föl, meg azok is, amiket Marycus betárazott. Mondjuk az én Miksabucim csak jön-megy mindegyiken, lehajtott fejjel
Ja, a gyereknek különben nem ilyen a füle, csak lenyomja a sapka, ami pedig azért áll rajta ilyen hülyén, mert állandóan lerángatja magáról
Ébredés előtt én kajálok, ébredés után meg ő, szóval elszöszögünk mi is kora délutánig. De tulképp nekünk este fél 9-ig jár a komp, úgyhogy délután is jó
Játszóba meg gyertek
2004.09.28 20:23
2004.09.29 07:07
Igazából nekünk úgy 11-13 óra között jó általában. Mert fél kettőkor újra alszik Máté, fél 4-kor meg már készülünk Regiért. De írta, hogy hozzánk is bárki, bármikor feljöhet, csak nem írtatok rá semmit
Amúgy a sapka-ügy nálunk is detto ilyen
2004.09.29 08:13
Bár ha áttér a napi egy szunyára ... csak hát nem tudom, mert a múltkori napi egyalvásos időszak után most megint kétszer alszik rendesen. Általában. Tegnap pl. nem aludt délelőtt, és délután is csak egy órát. Bár talán azért, mert itthon volt a papa, és ilyenkor pörög ezerrel
Két éve vettem, mert megleptem az embert vele: hazafelé a munkából itt az erdőszélen átöltöztem, a kocsit letettem két házzal arrébb, és becsöngettem. Szakáll, sapi, batyu, ahogy kell
A szomszéd bácsi kiabált, hogy nem tudja, hogy itthon vannak-e a fiatalok
Az ember végül kikecmergett a délutáni alvásából, én már kezdtem mondani, hogy a Tibikét keresem, de nagyon kellett röhögnöm, a lüke Béla macska meg nagy örömmel rohant felém, és nekem dörgölőzött, úgyhogy lebuktam
Aztán az ember rögtön elmarta a ruhámat, mert ment éjszakára dolgozni, abban garázdálkodott a Vasmacskában, meg az autót is abban vezette, csokimikulásokat dobált át az autókba többek között
Végül csak beengedték azért a mh-ére is
2004.09.29 08:22
2004.09.29 12:07
Az enyémről el nem tudnám képzelni hoyg csoki mikiket dobáljon be más aztójába, szerintem fels em venne Miki ruhát. De te sem vagy semmi
2004.09.29 19:59
Mindenkinek megvan a maga hibája
Meg aztán egész este tök jó kedvem volt, meg szerintem az embernek is. Pedig itthon hagyott egyedül, mert ugye ment munkába. Most ott lóg a jelmez a ruhaállványon a többi cucc között, és még mindig tök jó kedvem lesz, ha ránézek. Egyébként az OBI-ban árulták
2004.09.29 21:13
Legalábbis olyan funkciót tölt be
2004.10.01 07:15
Egy babanetes mikibulin mi is voltunk, ott is félt még. Tavaly az oviban persze már élvezte. Most meg már alig várja
Egyébként biztos, hogy a bajusz-szakáll téma nem jön be nekik, mert apum is bajuszos, és Máté rosszul van, ha meglátja szegényt
Aztán ha megbarátkozik vele, akkor fél óráig tépi neki
Felvette anyum piros köntösét, Regi mikulás-sapiját, vállára vette a melóstáskáját....hát sikerült felvidítania. Ha megnézem a képeket, ma is nagyon röhögök
Akinek nem inge, ne vegye magára
2004.10.01 08:39
2004.10.01 18:26
Csak sokszor késő este jutnék géphez, de akkor inkább az ágyat választom... remélem, hogy megbocsátjátok...
A sógorom anyukája megrendelte és tegnap le is szállították! Úgy örülök! MOst már csak azon imádkozom, hogy el ne hagyja útközben
2004.10.01 23:21

Ma megvolt nálunk a családlátogatás, Emma mindnet megmutatatott a két bölcsis néninek, az összes játékát és folyamatosan beszélt nekik ahoyg mutogatott. ezt jó jelnek veszem. Drukkoljatok nekünk.
Nagyon rossz beadni bölcsibe a gyereket, én tudom ugye most, még 2 évesen is, nemhogy előbb. De az is iszonyú mikor lejár a gyed és nincs hová menni dolgozni és muszáj lenne. És hát tudjuk hogy a legtöbb helyne hameghallják hogy bölcsis gyereke dvan már be se hívnak inerjúra
2004.10.02 06:47
(nincs hosszú ö-m
), de többnyire úgyis itthon vagyunk.
És akkor tesó már nem is lesz?
Azért remélem, nem ment el a kedved egy életre a babázástól-otthonléttöl!
És akkor anyud fog szeptemberig vigyázni Marcusra?
Aztán meg feltette, úgy férfiasan a lábait, hogy akkor toljam....és veszettül berregett hozzá.
2004.10.02 18:20
Én nem veszem magamra az inget, mer én szerintem lelkiismeretesen jövök, de azt megjegyezném, hogy csütörtökön olyan este 6-tól állt a babanet, és hiába írtam, nem lehetett elküldeni. Hajnali 2-ig dolgoztam, addig biztosan nem javult meg. Pénteken meg elsuhantunk az ember családjához a Tiszához, és most itt vagyok
Miksa bezsebelte előre a szülinapi ajándékait, úgyhogy most már biztos, hogy szűk családi körben ünnepeljük majd a szülinapot. Eddig gondolkodtam rajta, hogy az elsőre meg kéne hívni a nagyszülőket, meg a mi tesóinkat, de így eldőlt, mert felköszöntötték. Hétvégén Szekszárdra megyünk (20 éves osztálytalálkozóm lesz
, úgyhogy szerintem az én szüleim is biztosan előjönnek az ajándékokkal. Mindegy, édes hármasban nyomjuk majd a szülinapot, rendelünk neki egy vauvau kutyatortát, és meggyújtunk egy gyertyát
A bébitaxin én is gondolkodom, mi még nem vettünk semmit Miksának. És nem csak szülinapja lesz, hanem névnapja is ugye. Máténak különben leér róla a lába? Mert Marycuséknál volt egy bébitaxi, arról emlékeim szerint csak Marcusé ért le
Ezt már olyan régóta szeretnéd, hogy elhiszem, hogy nagy az öröm. A munkahely viszont
De értem az indokait persze. De azért mégis: szülj inkább egy kistesót, vagy nem?
De én nagyon talpraesett kiscsajnak láttam Emmát, én azt mondom, nem lesz baj.
Különben gondolkodtam, és valszeg tök jó időben mentünk, amikor még nem volt senki. Mindig akkor lesznek sokkal többen, amikor vége van a munkaidőnek, és jönnek a népek vásárolni. Így volt nyugi is, meg egy kis nyüzsi is a kölyköknek. 2004.10.03 11:13
2004.10.03 12:53
"Kissé" izgulok a bölcsi miatt. Köszönöm hogy ilyen szépeket írtok Emmáról
Jól esik. Főleg hoyg a saját anyukám időnként más véleménnyle van róla
Épp tegnap is összekaptunk emiatt. Szerinte abszolút nincs jó nevelev és a fejemre nő és 10 év múlva agyonüt (szó szerint ezet mondta), mert hogy kiszolgálom és nem veszekszem vele (cska ha már muszáj
), és főleg mert rá mertem szólni anyukámra hogy a hisztiző gyerekkel ne üvöltözzön, mert csak olaj a tűzre. De nem baj, én tudom hogy nem akarom kinevelni Emmából az akaratosságot, az elevenséget és hogy merjen véleméynt nyilvánítani, mert elhiszem hogy egy 2 évesben ez roppnat idegesítő egyeseknek, viszont nagyobb korában jó tulajdonságok szerintem. belőlem sajnos mindegyiket kinevelték, és most úgy látom Emmával is ugyanezt tenné.
Anyukám fizette neki egyébként, mert amúgy tök normális, csak amikor felkapja vizet akkor beszl hülyeségeket, d eakkor nagyon, szerintem ha felvenném hogy miket mond nagyon elszégyelné magát. 

Mert azért új munkahelyet keresni nem olyan egyszerű, főleg ha akar avalki kisetót, gondolj bele, ott elvárják azért hogy ne 1 éver menj, ha már új vagy. Az meg tényleg így van hogy kötelesek felvenni, csak ezt úgy szokták intézni hogy közösmegegyezéssel küldenek el, felajánlanak persze cserébe valamennyi összeget. Annak sok értelme nincs hogy a kötelező időre vissamenj, de már tudod hogy tul képp ki vagy rúgva. 2004.10.03 18:27
2004.10.03 20:14
Már egyre többször, több ideig áll egyedül és már járkált is benne
Nálunk terveink szerint nagycsaládos lesz, hidegtállal. Szüleim, tesómék, anyósomék, meg a keresztszülők és persze mi és a cica is
Tortán viszont nagyon gondolkodom, mert ugyebár a tejfehérje miatt nem olyan egyszerű. Marcusnál meg pláne nehéz lenne "eltíltani" a tortájától, mert már mindenre szemet vet (és sokszor hisztizik is a kajánkért).
Nálunk is van Dávidnak ilyen labda, azt is elkunyizom, meg megtaláltuk a műanyag hintalovat is
2004.10.04 06:46
). Szóval biztos, hogy a mindenkinek megfelelő döntést hoztad.
Tehát ezért mondom, hogy én nem ítélkezem....Az én helyzetem sok szempontból más. Mert ugye én már elég régóta itthon vagyok...nem mondom, hogy nem hiányzik a meló, meg a "kihívás" (húúúú, ha ezt T.Zsolt olvasná
), mert az első másfél évben én se győztem visszajárni, meg voltam őrülve. De ugye már megszoktam itthon...lehet, hogy nehéz lesz visszazökkeni, de nyilván én már nem siettetem. Na ez most tök zagyva lett, remélem össze tudod tenni
távol állunk. Persze egyik napról a másikra történnek itt események. Máté a dumálásra feküdt most rá szerintem, múltkor már kész "mondatot" kreált....ba-ba tap-tap, szóval, hogy baba tapsol, és csinálta is vigyorogva.
Na meg ugye ha keresi REgit, megy a Gigizés, tegnap este is már Regi aludt, ő még velünk kint volt kicsit, és egyfolytában mondta, hogy Gi-gi.
Nálunk ugye úgy szokott lenni Regi szüijein, hogy anyumék jönnek, illetv anyósékhoz mi megyünk. Gondolom, most is úgy lesz. Tortából sztem nem fogok formatortát, azt Reginél megbántam, mert bazi drága, és igazából tavaly értékelte először a harmadik szülinapján. (úristen, mingyá 4 éves...........)
Látom, nagyon bejön neki a labda!
2004.10.04 07:04
Emmais érez valamit, mert este 11-kormég cirkuszolt, és 1/ 2 8-kor már felkelt.
2004.10.04 07:12
Na jó, tudom, asszem jönnek az alsó fogai, meg az anyahiány, szepszorongás stb. Végülis elég türelmes vagyok vele iccaka is, és így elég gyorsan sikerül visszaaltatni. Szopit szerencsére nem kér, kis ringatás, aztán hátsimi és szunya. Csak ez miért nem tudja nappal is? Mármint hátsimivel elaludni? Mondjuk az is igaz, hogy ha nem ugrom elég gyorsan, akkor bepörgeti magát, és még szopival is nehéz visszaaltatni... Na ennyit a sirámaimról
)Milyen baromi sokáig gályáztál nekik tavaly!
A tesóm kislányának a szobáját a múlt hónapban festettük ki nagyon meleg hatású narancssárgára, és már nagyon kíváncsi vagyok rá berendezve, mert eljöttünk, amikor száradt. De anyukám szerint nagyon jó, nagyon vidám. Azóta varrt hozzá illő függönyöket is, meg ágytakarót is. 2004.10.04 11:28
2004.10.04 13:19
A férjem nem, d ehát ez van
Én öltöztetem
nem haladtams emmivel, folytona baba dolgokon jártaz eszem, még mit kéne, hogy kéne, szóval én is olyan típus vagyok ebben mint szirom. nem tudom most hogy lezs ha visszamegyek, muszáj lezs összeszednem magam.
2004.10.04 14:16
Csak én a létszámstop miatt is rinyálok - pl. Andi mesélte, hogy akit felvettek BDF-re, az a lány határozott idejű munkaszerződéssel van (viszont az az aktakukacos munka nem nekem való). De nekem a kihívás egyelőre nem hiányozna
Szép, egyelőre monoton, nyugis munkát szeretnék, ahol 2-kor kiesik a kezemből a toll és nincs gond
És persze a nagy karrier sem hiányzik.
Zsuzsa múlt hét végéig dolgozott, most már otthon van tudtommal. Tehát Tőczik várja a 3. gyerekét
Marcus nálunk még inkább csak őőőőzik, meg mutogat
Bár egy-két dolgot imád mondani, pl. a lámpát
Szóval, ilyen is van
2004.10.04 17:25
Akkor én is megírom a regényemet
), amíg a reggeli Krónikának nem lett vége. Képzeld el azt a kolléganőt, aki ha kellett, 3 perc alatt összerakott egy Kossuth-híradást, 20 éves tapasztalata van. Namost mi egy munkahelyre mentünk el a rádióból, és ő most meséli, hogy bár éjfélig tart a munkaidő, gyakran egy után végez, mert egyszerűen fizikai képtelenség előbb befejezni. A munkaidő egyébként 9 óra papíron. Ezen a munkahelyen a hírszerkesztők nem járnak ebédelni, mert nincs rá idejük. Gép méri, hogy mit mennyi idő alatt csinálsz meg, és ha elmész ebédelni és közben jön egy hír, akkor kicsit szar lesz a statisztikád, oszt balhé van. Hiába van papíron ebédidőd, ha elmennél összecsúszik a munka, mert a hírek folyamatosan jönnek. Azt pedig nem szerette a főnök, ha a szobában ettünk. Így nem ettünk, illetve este 9-10 körül, ha ő elment haza (látod ő is későig volt mindig), szerintem ennek is nagyban köszönhető az én meghízásom, mert ugye olyankor figyelt be egy pizza. Szóval én erről a mh-ről írattam ki magam tp-re a terhesség elején, mert nem akartam kockáztatni. Mondjuk a háziorvosom is javasolta a munkaidő miatt.
Holnap újabb drukk! 2004.10.04 19:26
nálunk 15:10-kor lezs végea munkaidőnek sé én szerintem akkor ki is fogok lépni a kapun hogy minél előbb Emmáért érjek
, aztán elkezdtem élvezni hogy lányom van
2004.10.05 11:52
2004.10.05 11:56
(má megint nincs hosszú ö-m....
)
Na jó, ez pojjjén volt. Hogy mitöl vagyok így feldobódva nem tudom, mert sz.r éjszakánk volt. De most nem Máté alakított, hanem Regi
Egész jól bírom alvás nélkül is, és mennyi mindent meg tudnék csinálni annyi idö alatt!
Feladtam a csomit!
Mindig Mátén vagyok kiakadva, hogy mekkora, de ha meglátom Marcust, dobok egy hátast
2004.10.05 11:58
2004.10.05 12:04
2004.10.05 13:00
A hitel is tényleg húzós, tudom, mi is akartunk, csak sajnos bnekünk az az 5 milkó amit msotanában max adnak használtra semmire sem elég, de mondjuk többet meg fel sem vennénk mert akkor még ha én dolgoznék sem tudnánk fizetni, szóval le is mondtam róla egyenlőre. Marad az hogy legalább ezt rendbe kapjuk amennyire lehet és akkor hozzánk is lehet jönni talizni pl
))))
))))Még úgy is hogy tudtam hogy 2 évnél tovább nem tudok vele itthon maradni. Lehet ha cska 30 felett szülök akkor nem így lett volna, de én meg úgy voltamvele hogy lehet hogy még rosszabb lett volna,s zóval ilyne "lehetek" miatt nem mondtam le a tuti babázásról
)))
pedig néha 1-2 2 éves között úgy érzem hogy díjbírkózó a lányom
2004.10.05 20:25
Épp csak lemostam, aztán már türcsiben kapta a tápszert és az öltözés is valahogy lezajlott és már aludt is. REggel negyed 7-ig. Ma viszont alig evett - bár az az igazság, hogy tegnap viszont degeszre ette magát (pl. zöldbabot kapott marhahusival, anyu csinálta).
És tök aranyos!
Kár, hogy olyan ritkán futunk össze, Krisz, pedig itt lakunk 3 percre egymástól. Regi remélem, hogy megússza betegség nélkül!
Nem hiszem, hogy gond lesz csütörtökön, tán csak neked egy picit, hogy ott kell hagynod Emmát.
).