A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Png Kép
Írígy vagyok Kép, de nagyon örülök Kép Nagyon szépen növöget a kicsike, és nagyon jó ez most pozitív példának Kép

Hajnesz Kép
Hétfőn nem hiszem, hogy bemegyek dolgozni. Viszont tartsuk függőben a délutánt, mert ha még virgonc leszek, akor kimegyek a doki után Gödöllőre meglátogatni egy ikreket váró barátnőmet (kell minden boost a petikéknek Kép).
Ha viszont már úgy érzem nem akarok annyit autókázni, akkor itthon leszek. Jó, az ha kora délután felhívlak és megbeszéljük, hogy itthon vagyok-e vagy sem?

Roxal drága Kép
Nagyon megértelek.
Nem akartam az elöbb írni, de szerintem jobb ha a negatív tesztbe beletörődik az ember, mintha szalmaszálakba kapaszkodik és aztán mégis és megint és újra koppan.
Én ezt játszottam a múltkor és szerintem rosszul tettem.

Most egyszerűen csak máskép bízok benne. Ahogy Judit is írta valahogy jobban odateszem magam, mert már tudom mi ez az egész. És minden lehetőséget kipróbálok ami segíthet. A múltkor benne volt a gondolataimba, hogy "a következő lombiknál majd...", de most nincs. Lesz következő lombik a tesók miatt, de most nem tudom elképzelni hogy nem sikerül. Nem is akarom Kép
Olyan édes volt tegnap az egyik munkatársam-barátom srác. Tegnap azt mondta, hogy most nem fog nekem drukkolni, mert az a múltkor nem jött be, hanem kitalál helyette valami mást Kép

Ja, a keresztfiam tojt a fejemre, túl régen látott már Kép Muszály egy saját gyerek, mert a mások kismanói olyan gyorsan felejtenek.
A parkolóbüntetést viszont elengedték, és vettem egy zsáknyi ajándékot is Apának Kép

wish

Csajok, halljátok ezt az ózonelvékonyodást felettünk? Katasztrófa!Kép Ne menjetek a napra! Jó lenne, ha kiderülne, hogy megint csak felfújtak egy kósza hírt.
RoxalKép
Igen, igen, így lesz!!! Most olvastam a Supre papírját, prosztatarák kezelésére használják...Hö???Kép Semmi FSH vagy LH vagy mittudomén. Érdekes.Kép
PngKép
Izgalmasnak ígérkeznek a cikkek, mindjárt el is olvasom őket! Pedig most nagyon kívánom a sört!!!Kép Most már végképp nem tudom, mit gondoljak a szójáról.
WishKép
Persze, jó lesz, akkor majd hívj!Kép
Vicces, most az én tanítványaim sem úgy búcsúztak el tőlem, mint tavaly, hogy szeptemberben nagy pocakkal szeretnének viszontlátni, érezték ők is, hogy most jobb nem mondani.Kép Aranyosak, nagyon odafigyelnek a kis lelkemre.Kép
Apácsakának jó hete lesz!!!Kép
hajnesz

Csajok!
KépKépKépBeadtam az első szurit!!!KépKépKép
Már alig vártam, hogy a férjecském végre hazaérjen, mikor megjött, nem bírtam tovább, mondtam, hogy ne várjuk meg a nyolc órát, csináljuk! Na ahogy ezt kimondtam és mentem a szuris csomagért, a szívem a torkomban kezdett dobogni. Úgy reszkettem, mint a nyárfalevél, simán lehetett látni még a hasamon is, hogy hogy zakatol a szívem, mikor előkészítettem a cuccot. Na itt azt hittem, át kell adnom az uramnak, aki ott strázsált mellettem, de csakazért is folytattam. Hogy rövidre fogjam, tényleg semmi az egész!!! Olyan gyönyörűen becsúszott, meg sem éreztem. Azt hiszem, valahol középúton lehetett a bökés és a lassúzás között.Kép Viszont nagyon csikis érzés, meg be is pirosodott, úgy megvakarnám, de persze nem fogom!Kép
Na szóval volt nagy örömködés, ennek a gyereknek sikerülnie kell, ezt most tényleg mi csináljuk!!!KépKépKép
Bocsi Lányok, tudom, hogy ez már nem újdonság itt, de nekem mégiscsak ez volt az első ön-böködés, és kicsit feldobódtam!!!Kép
hajnesz

HajniiiiKépKép Ügyesek vagytok!!!!! Teljesen átérzem az örömödet, ugyanezt éltem át az első pár alkalommal!!KépKép
Lassan vége az érettségiknek. éppen a záróértekezletre várok, meg most lesz az eredményhirdetés...
Talán jövő héten tudok jönni többször, nagyon hiányzik, semmit nem tudok Rólatok!KépKép
sziasztok, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Hajni Kép
Nagyon ügyes vagy Kép.
Én még nem böktem meg magam, szóval azért nekem újdonság, bár így hogy Laci csinálja, azt gondolom meg tudnám csinálni Kép
Örülök, hogy nem érezted. Nekem mindig bepirosodik és kb 2 nap mire elmúlik, de én is igyekszem nem vakarni.

Anna Kép
Jó hogy jelentkeztél. Gyorsan letudod az iskolai melót, aztán mindjárt mentek is nyaralni Kép

wish

HajniKép
Annyit gondoltam rád hétvégén!
Nagyon ügyes vagy!!! Ez tényleg nagyon nagy dolog!

Nálunk apából tegnap kibújt a "hős". Éppen adtam be magamnak a szurit. azt mondja kimegy, hogy ne zavarjon. Mondom neki, hogy nem zavar, már nagyon megy. Erre elkezdett szizsegni, meg jajgatni, meg fogta a fejét, aztán végül kiment, mert nem bírta nézni. Na ennyit arrólk, hogy majd ő beadja, ha nekem nem megy! Mire is mennék nélküle Kép???

PngKép
Annyira jó, hogy minden rendben! Beszélj a kismanóddal, hogy hívja le hozzánk a mieinket is, légyszi-légyszi!

WishKép
Ma uh? Remélem szépen megnött minden odabent!

Szerintem nekem ma meg fog jönni, végre, de UTOLJÁRA!!!
Ha megjön, hívom a dokit és megbeszéljük a továbbiakat.
Stella

Kép
stella9

Wish!

Mennyit nőttek a tüszőid? Használt a pata a torkodnak? Remélem minden rendben.

Hajni!

Nagyon büszke vagyok rád, tudtam én, hogy menni fog! Kép Hajni a hős.

Anna!

Mindig várunk, tényleg lassan vége.

Stella!

Hajrá, biztos sikerülni fog!

Nálam nincs semmi hír. Túléltük a hétvégét. Nem vagyok jól, megint szar a gyomrom. Idebent megint alkottak a kollégák, tényleg el fogják érni, hogy kirugjanak, de már valahogy ez sem érdekel. Még mindig nem jött meg, nem tudom mi van... Legkésőbb péntek, akkor megyünk Dévaihoz...

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Először is, Hajnesz, nagy-nagy gratula! Mindenki előtt le a kalappal, aki meg tudja szúrni magát Kép

Stella, mindenképp igyekszem mindenkinek "küldeni le babákat" Kép Kép

Wish, szombat este veled álmodtam!!!! Túl voltál a lombikon, és írtad, hogy letelt a három hét, most jöttetek vissza a dokitól, és IKER babócáitok lesznek! Én nagyon sokszor álmodom olyat, ami később télleg bekövetkezik, úgyhogy hajrá!
png

LányokKép
Beszéltem a dokimmal.
A telefonon keresztül is láttam, hogy fogja a fejét Kép.
Azt mondta, hogy még jópár napig kell majd kapnom a Decapeptyl-t, mivel elutazik és elötte már nem tudjuk összehozni a pungit és a transzfert.
Most egy kicsit legörbült a szám széle.
Ahogy én számolom még kb. két hét, mire el tudjuk kezdeni a stimus szurikat Kép!
De ezt majd szerdán megbeszéljük.
Addig is 1 amulla helyett, már csak 0,5 ampulla kell naponta.
Hát, most is próbára van téve a türelmem rendesen.
De azért remélem ez a hosszú macera csak jó hatással lesz a végkifejletre!
Stella

Kép
stella9

LányokKép
Köszi a gratulációkat, édik vagytok! Lehet, hogy ez már nem egészséges, de elkezdtem élvezni a szuribeadást! Most már nem is engedném, hogy Apa csinálja, de ha nagyon szeretné, hát egyet átengedek majd neki!Kép
Azért egy kis szerencsétlenkedést mi sem úsztunk meg. Tegnap szokás szerint baromira szorult a tűn a kupakja. Annyira, hogy már ketten próbáltuk lefeszegetni a tűről; apa fecskendőt húzza lefelé, én a tokot felfelé. És akkor végre leszedtük, de olyan lendület volt akkorra már mindkettőnk kezében, hogy sikerült a tűt keresztülbökni a gyűrűsujjam ujjbegyén!!!Kép
Kár, hogy nem vettük fel, tiszta Tarantinós volt az egész!Kép
AnnaKép
Gyere, várunk! Lement az érettségi, hurráááá!
StellaKép
Jaj ez nem igazság!!! Most megint elutazik? Jaj, kitartás Csajszi! Ez most tényleg az utolsó lesz!!!!
WishKép
Nagyon várom a híreket!
PngKép
Tök jó ez az álom! Lécci álmodj ilyen mindannyiunkkal!!!Kép
hajnesz

Hajni!

Veled mindig történik valami Kép Mindig mosolyra hangolsz, bár nem szép, hogy ilyen baleseteken nevetek.

Stella!
Ez tényleg nem igazság... De pont a nehézségek miatt leszel most eredményes.

Wish!
Mi a helyzet??????

Png!
Igen, nekünk is álmodhatnál ilyet... Vagy legalább a baba súgjon neked.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Kép

Png Kép
Köszi az álmot, NAGYON igyekszem valóra váltani Kép

Hajni Kép
Vettem neked szépiát és itthon leszek, úgyhogy várlak.
Meleg is van meg ülni sem esik már olyan jól, úgyhogy nem megyek sehova. Azaz átmegyek postára majd, de szerintem még 5 elött.

Roxal Kép
Gonosz munkatársak Kép Mond meg nekik, hogy ne bántsanak, mert egy sötét utcasarkon egyszer elkapom őket és jó meg lesznek rugdosva!
Végül nem vettem Angin heel-t, mert aznapra már csak nagyon kicsit fájt a torkom, és hétvégén el is múlt.
A mensi lehet hogy a gyógyszerektől nem jön meg, de azért én a teszt ellenére titokban másnak drukkolok ha szabad Kép

Na és akkor az eredmények.
Endometrium 10 mm! (használ az aszpirin, vagy a varrás) Kép, van 9 szép méretes tüsző 13-15 mm-ig és 5-6 kisebb, de azok tényleg kisebbek 5-8 mm-ig van minden. Szóval beindult a múltkori óta még egy pár tüsző, de a doki azt mondta azok már valószínűleg nem fognak megnőni.
Szerdán megint megyek UH-ra, azaz így valószínűleg péneteken lesz a punkció. Elöbb semmikép, mert ugye még nem kaptam tüszőrepesztőt. Kaptam mostmár Cetrotide szurit is estére, meg voltam vérvételen.
Baromi meleg van, úgyhogy ne menjetek sehova. Rendeljetek pizzát ebédre, izzadjon a pizzafutár inkább Kép

Wish

wish

Hello csajszikKép

RoxalKép Nagyon sajnálom, de még semmi sem biztos. Majd pénteken a Dévai kimondja a végső ítéletet. Mindenesetre nagyon szurkolok!!!
PngKép Nagy, nagy gratula! Öröm volt olvasni a soraid!! Vigyázz magatokra!
WishKép Én végig szedtem az Elevitet (és abban is van cink), ezért csak a bio C-cinket szedtem, 1db-ot (rózsaszín). A sima (szürke) cinkben több van, ha mást nem szedsz. Gigadrukk a tüszőkhöz!!!
StellusKép Örülök, hogy azért nem keseredsz el. Hidd el minden rendben lesz. Ügyi vagy a szurikkal!!
HajnikámKép Ez rád is vonatkozikKép, te kis mazo. Jókat kuncogok. Mindig történik veletek valamiKép

Érdekes, hogy az októbert ilyen korainak találjátok, szerintem csak cammog az idő. Az a szept 22 szerintem még így is elég optimista remény.... Az nagyon jó lenne.

Puszi
enigma

Ja, és a Szaninak kisfia leszKépKépKépKép!!!!!
enigma

Enigma, vizsgálatok kapcsán szeretnék tőled tájékozódni. Kicsit összekavart a doki, hogy mi is ez a védőnős dolog Kép Meg tudod adni a mail-címedet?
png

RoxalKép
Ha ezen múlik, még bénázok egy párat, hogy sikerüljön jókedvre deríteni Téged, ha már ezek a csúnya kollégák így elrondítanak mindent. A titkos drukkolásban Whissel tartok, ha szabad!Kép
WishKép
Szuper!!!! 10-es endo és ez a sok tüsző!!! További drukkhegyek szerdáig!!!

Köszi szépen, akkor megyek! Nem állít meg semmiféle hőakadály!!!Kép
hajnesz

PngKép
Benne van a profilomban.
enigma

Wish!

ha minden jól megy, akkor pénteken meglátogatlak. Már ha tényleg akkor megyek Dévaihoz. Legalább valami jó is legyen a dologban. Munkatársakkal meg nem vagyok beszélő viszonyban. Nem fűzök semmihez reményt, mert nincs értelme. csak várom a pénteket, hogy Dévai mondjon valamit. Köszönöm a szurkolást, Enigmának is.
Wish, szépen alakulsz. 9 tüsző az nagyon optimális.

Szaninak gratula a kisfiúhoz.

Enigma!

Hogy vagytok?

Eszter
Kép
roxal

Hajni!

Ha ennyi drukktól sem akar beköltözni senki, akkor tényleg nincs remény Kép Igazából a férjemen s rajtam kívül mindenki reménykedik. Anyósomnak a férjemet három hónapig nem mutatta ki a teszt. Meg annyi történetet hallottam, de... Ti drukkoltok, én várok. Munkamegosztás Kép

Eszter
Kép
roxal

Szia EnigmaKép!!!
Legkorábban október 2 lesz és kész, oké? Nincs vita! Kép Ha úgy érzed, hogy cammog az idő, csak nézz hátrafelé, mi minden van már mögötted! Ez működik!
SzaniKép ez csodálatos!!! Most teljesen elérzékenyültem!!!
hajnesz

HajneszKép
Hát ez nem semmi sztori!
Jó, hogy ilyen mókásan fogod fel!

A dokim nem megint, hanem majd csak 9-16-ig utazik, de ezt már egy hónapja mondogatja, hogy mindenki jól megjegyezze és aszerint álljon be a ciklusa. Hát, engem úgy látszik ez sem tudott megijeszteni.
Most legalább rendesen oróbára teszem a szakmai tudását. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mire jutunk szerdán.

EnigmaKép
Örülök, hogy jelentkeztél. Bár magatokról nem sokat írtál Kép. Ugye minden rendben?
Légyszi te is szólj a kis Hőseidnek, hogy inspirálják a mieinket a pocakba költözésre!
Küldöm a szokásos pocaksimit!
Szaninak, gratulálok a kislegényhez!

WishKép
Nagyon jól alakulnak a dolgok!!!
Mindent bele, most már közeleg a finish!
Nekem is használnak a cérnák - alig érzem a menzit Kép!
Stella

Kép
stella9

RoxalKép
Látod, mindig van remény. Azért tudom, mit érzel, úgyhogy bennünk bízhatsz, mi kitartóan reménykedünk Neked!!!Kép
WishKép
Kb. negyed/fél 6 körül tudok menni. Remélem, szereted a meglepetéseket, mert viszek egyet!Kép
StellaKép
Nem emlékeztem arra, hogy pontosan mikor utazik el a dokid, csak hogy valahogy egyidőben az enyémmel. Szorítok szerdára!!!
hajnesz

Hajni!

Neked mikor lesznek meg az első eredményeid? Csak hogy szurkálod magad, tehát valamikor lesz uh...

Eszter
Kép
roxal

RoxalKép
Vasárnap lesz az első UH.
hajnesz

Hajni!

Vasárnap akkor tessék megírni, mi is a helyzet. Kép

Eszter
Kép
roxal

Igenis! Kép
hajnesz

Télleg, azt nem is irtam, hogy a doki azt mondta, hogy még legalább négy hetet legyek otthon (ez kb. jó is, mert a főnökömnek is anno ilyesmit mondtam). És ez azért is jó, mert júli 23-ra már lejár Kép

Roxal, gáz, amit a munkahelyeden csinálnak. Mondjuk sztem ha azt mondod, hogy azonnal mész a munkaügyi bíróságra, akkor nem mernek lépni (eleve az is szemétség, amit veled csinálnak, meg gondolom nálatok is lehet arra hivatkozni, hogy feketén kapjátok a pénzt, nem tartják be a számítógép-használ miatt szükséges szüneteket, bármi). Erre többnyire beijednek. Mondjuk az is igaz, hogy utána meg nem valami kellemes továbbra is ott dolgozni... Persze, babával minden megoldódna, vagy gondolom, amíg találsz másik helyet, addig csak ki lehet bírni valahogy.

Wish, kérünk frissített táblát, ahol Szaninál kék nacis lurkó van Kép
png

Png!

Nem nagyon tudok mit csinálni. hazavittem az összes terhető anyagot, minden eshetőségre felkészülve. Kollégám pénteken felmondott, aki többé kevésbé tudott helyettesíteni. Így most nyertem kb 3 hónapot, mire itt rendeződnek a dolgok. Ha mázlim van, akkor addigra babás leszek, s akkor nem nyúlhatnak hozzám. Már csak ebben bízom. Bárhová elmenni most nem egyszerű, főleg úgy, hogy bejelentem, három hónap múlva lombik. Szerintetek így ki vesz fel? Tehát maradok itt, s bízom. Mást nem nagyon tehetek. Csak nem használ ez a feszültség, de igyekszem nem törődni vele.

Eszter
Kép
roxal

Png Kép
Te ebben a melegben dolgoztatni akarsz emegem? Kép Mivel olyan szépet álmodtál nekem, már megcsináltam a táblát, csak még nem raktam fel, mert eddig lóti-futiztam. Most pihentem le és máris felteszem.
Az jó, hogy még egy darabig otthon leszel. Táppénzen vagy ugye?

Roxal Kép
Reméljük a legjobbakat. Most nem tudnak kirúgni, mert nincs ki megcsinálja amunkádat, aztán egy hónap és törvényileg sem rughatnak ki.
Ha nem sikerült a mostani lombik, akkor monda zt nekik, hogy csak egy fél év múlva próbálkoztok legközelebb, hogy nyugiba legyenek. Nem kell mindent az orrukra kötni ha ilyenek.

Hajni Kép
Sok szeretettel várlak. A Gyöngyösi utcáig kell jönni metróval. Ha ott vagy hívj fel és ide irányítalak.

Wish

wish

Kép

wish

Most nem azért, de ha sormintát nézem, Nikosznál legalább egy lány kell legyen Kép

wish

Nálam is, jó? Kép Kép
Wish, amúgy nem táppénzen vagyok, hanem itthonról dolgozom, és csak hetente egyszer megyek be. Úgyhogy azért napi hét órát kell ülnöm a gép előtt, és csak a maradék időben tudok aludni Kép
png

Png Kép
Nálad is Kép
Azért jó neked, hogy tudsz othonról dolgozni. Én csak nagyon korlátozottan, ha éppen olyan munkám van.

wish

Sziasztok csajok!
Hát a mai nap nem teljesen volt az én napom! Ma voltam UH-n, 3 nap(2x1) closti után, de reggel nem tudtam elmenni. Így csak 11 után értem oda. Hosszadalmas várakozások után végül bejutottam, de a doki el volt hűlve és megkérdezte Apa mit szólna 8-as ikrekhez? Nem volt vicces. Most vagyok a ciklus 8. napján és van 8 db érett petesejt. Csak ezeket hallottam:11,9,10,8,stb. Szóval most felére vettük a closti adagot, de szerdán megint kell menni. Kérdezte is hogy volt-e már ilyen. Mivel eddig még nem szedtem a gyogyszert, így mondtam hogy nem. Ebben csak az a gáz, hogy múlt hétem voltam a pszichológusnál és szigorúan megtiltotta, hogy belekezdjek ebbe a gyógyszeres kúrába. Hát lehet, hogy neki volt igaza? Azt mondta, ha a szervezet felkészült majd jön a baba is, addig nem szabad eröltetni.
Kicsit most bepánikoltam, hogy mi lesz, ha sok mefogan egyszerre? Ezzel a hülye gyógyszerrel még átesek a ló túlsó oldalára. Eddig semmi, aztán meg most mi lesz?
Ja, és még a mai napról. Délutánra vártam az UPC-s szerelőket. 3 órát ültem otthon, erre nem jöttek el. Dühöngök, annyi dolgom lett volna.

Remélem nektek jobban ment a mai nap. Tényleg lesz valaki szerda reggel Dévainál?

Emi
emi31

Hajni nagy meglepetést hozott Nekem Kép
Most éppen egy mini topiktali van nálunk. Kiderült, hogy nem csak Farkasokkal, hanem Enigmával is egy házban lakunk Kép
Ha valaki még itt lakik a közelben, akkor most már ne fogja vissza magát, árulja el Kép

wish

Emi Kép
Én megyek szerda reggel Dévaihoz. Úgyhogy akkor fogunk találkozni. Kép
Ne aggódj, nyolcas ikrek biztos nem lesznek Kép

Ha nem lett volna világos az első bejegyzés, amit hirtelen felindulásból irtam, íme a bővebb magyarázat Kép
Hajni Enigmával jött hozzánk, aki mint kiderült szintén a mi házunkban lakik. Ezek után meginvitáltam Farkasokat is, így vidám estét töltöttünk el hatan együtt.
Ezek után az is eldőlt szerintünk, hogy nem túl messze lesz innen tali Kép

wish

Emi, ne aggódj, nyolcas ikrek nem lesznek Kép azért ez nem úgy megy, hogy ilyenkor mindegyik be fog ágyazódni. Arra koncentrálj, hogy egynek sikerüljön, és kész. Amúgy biztos, hogy jó pszichológushoz jársz? Nem valami szimpi, hogy így elutasítja a kezelést....

Wish, hol laksz pontosan? Kép
png

Png Kép
Pontosabban lakunk Kép Duna Plaza környéke.

wish

WishKép EnigmaKépFarkasokKép
De jó nektek!! Ilyen közel egymáshoz és eddig nem is tudtátok!
Hajnesz nagyon ért a meglepikhez!

Én teljesen kivagyok, hulla fáradt vagyok.
Ez az utolsó menzi emlékezetes akar maradni Kép.
Stella

Kép
stella9

Wish!

De jó, milyen kicsi a világ. S eddig nem is tudtátok, hogy Enigma a szomszédotok? Ilyet...
Hajni egy varázsló, én mindig tudtam Kép

Emi!
Szerintem se aggódj, nyolcan biztos nem lesznek. Sokat számít a pozitív hozzáállás. Erre koncentrálj, s nem lesz baj.

Eszter
Kép
roxal

Halló,
Szerintetek mennyi az esély,hogy egy házban 3-an is lombikolnak? Még mielőtt azt mondanánk, hogy közel a 0-hoz azt kell mondjam, már pedig a mienk ilyen házikó. Megyek haza erre Wish ír, hogy van egy meglepije, menjek be. Így bementünk Krisztiánnal,mert ő olyan rendes hogy ha hamarabb ér haza akkor kisétál elém a Metrohoz. Szóval bementünk Wishékhez -Laci mit kaptál névnapodra? melyik díszdobozt választottad?- és azon kívül, hogy a beigért Hajnesz még ott volt, volt még egy pocakos csajszi, találgatnom kellett, hogy ki lehet, így kitaláltam (elsőre), hogy Enigma, néztem is hogy az Enigma név és az arc nekem valahogy nem passzol, mivel az archoz nekem más név passzolt. Lerántva a leplet, a két név és az egy arc =Enigma. Így utólag végiggondolva eleinte ültem mint a kuka, mert egy kis kavar volt a fejemben. Remélem azért tudjátok, hogy mi volt az első megjegyzésem, hogy ezért nem sikerült nekünk az 1., mert Enigma begyüjtötte a zebrákat. Nagyon szép pocija van!!!!Belegondolok, hogy hányszor néztem sóvárogva a pociját, amikor ment a jóképű férjével valahova. Nagyon örülünk Nektek, és már nem sóvárgok annyira, mert tudom, hogy az ő sorsuk sem egyszerű. Nagyon szuper, hogy október elején lesz megint babóca, ráadásul 2 is, a házban.

Krisztián szerint szervezhetnénk olyan tali, ahol Dévay-Kaáli +Nyírő -Hajneszkám,- foci mérkőzést nyomnának a fiúk utána meg sütögetünk, a ház kertjében szerintünk jó is lenne.

Hajnesz,
Remélem időben hazaértél a szurizásra, nehogy már szomjazzanak a tüsszencsek. Bocs a sok házas témáért. Ígérem legközelebb viszünk kutyát, cicát és kiengesztelünk.

Emi,
semmi para, etetni rendesen a tüsszencseket és meglátod minden OK lesz.

Stella,
Szuri bajnok, és Hős. Pécsen is meleg van?!

Roxál-foxál,
Hogy vagy, minden OK veletek! Vizsgák?

Enigma,
Utánajárunk ma a fehérje cuccnak és mondom majd mennyi lenne. Remélem babócáék nem haragudtak meg hogy ennyit mozogtál tegnap délután. Ha van valami és apa nincs otthon kérlek, hogy szólj bármikor akár éjjel is, és akkor megyünk. Ez most tuti komoly, már ha a tegnapi ismeretség után feltételezhető, hogy komolyak is tudunk lenni.
telcsi: 20/984-30-86.

Lkt,
remélem jó a víz, most jutott eszembe, hogy azért nem írsz mert nem vagy otthon, de azért ezt leírom ha már elkezdtem.

Png,
jó idő van rátok, igazi növesztő napsugarak.

Szani,
Gratula a fiatalemberhez!!!

Nikosz,
Tessék jelentkezni, nehogy Barcikára kelljen mennem, hogy bejelentkezz. Kérlek!!!!

Puszi Nektek
Farkasok J

Kép
farkasok

Roxal Kép
Még mindig semmi mensi? Az azért jó jel szerintem, úgyhogy én továbbra is reménykedek Neked Kép

Szani Kép
Tényleg, én sem gratuláltam, csak petettem a kis kékgatyóst a táblába. Szóval gratulálok Kép

Enigma Kép
Ránk is számíthatsz mindenben. Csak füttyentesz egyet az erkélyról és szaladunk. Tegnap elalvás elött jutott eszembe, hogy nem cseréltünk telefonszámod, de majd átküldöm mailben az enyémet.

Úgy néz ki elromolott az autónk Kép. Laci szerint rémisztő hangok jönek az egyik hátsó kerék felől, azt mondta, hogy ő már a szervízig sem mer elmenni vele, olyan hangja van Kép A legjobbkor. Hogy fogok így holnap reggel menni a dokihoz? Persze megoldjuk, de azért nem örülök. Egy kis plusz váratlan kiadás.

wish

Enigma,

De furcsa így leírni a neved, mert nekem mindig a Pixx-Zuxx név van a fejemben ha látlak benneteket.
Mint a ház összetartói nem csak lombik ügyben ha nagyon unatkozol, hisz egész nap szinte benn vagy és Balázs sem lesz (nincs) otthon nyugodtan nyomd meg a liften 2 számot, ha társaságra vágysz, vagy nagyobb dolog kell a boltból, mintsem emelned kellejen.

Farkaskoma

Kép
farkasok

Sziasztok Csajok!

Farkasok!KépKép
Itt vagyok!!!
Itt is voltam, minden nap olvaslak titeket, csak néha nem akarok közbeszólni, mert... nem is tudom.
Pedig úgy drukkolok mindenkinek!

Roxal!Kép
Még én is bizakodom, bármi lehet!!! Szorítotk nektek!

Wish!Kép
Gratula a tüszőcskékhez,az eredményeid nagyon biztatóan alakulnak! Nagyon szorítok érted pénteken!!!

Tegnap megjártuk a SOTE-t! Persze nem az volt amit vártam, hogy majd azt mondják nem kell az az amnio, meg ilyenek! Szépen megméregették őket, közölték, hogy az UH-on minden rendben! Majd bet a doki elmondta az eshetőségeket(persze ez már a 3. doki aki nyilatkozik, és a 3. fajta variáció!): ICSI-nél szokás az amnio, mert 1,5% a kromoszómarendellenesség kockázata, ami természetesen UH-al nem szűrhető, csupán 50%-ban, a másik 50%-ban semmi nem látható! Ikreknél az amnio kockázata 1,5-2%.
Ezeket közölte, majd megbeszéltük, hogy 11-én még találkozunk, akkor még csinálnak egy magzati szívUH-ot, és addigra el kell dönteni milegyen!!!
Hát csajok folyamatos bizonytalanságban vagyok, és nem tudom hogy döntenék a leghelyesebben!
Ti mit tennétek a helyemben?

Képzeljétek a fenti babámnak láttam a pöpösét, muttata az UH-os, hogy milyen szép nagy van neki! Úgyhogy Wish, a második babócának 100%, hogy kék a nadrágja!!! Az alsó csöpségem most ismét háttal volt, ő kis szégyenlős!
Ja, és képzeljétek, azt hiszem a kisfiam már boxol: vasárnap óta érzem hogy időnkét a gyomorszájam környékét boxolja! Csuda jó érzés!
nikosz

Nikosz!

De jó hallani a híreket. Olyan jó érzés lehet, hogy érzed őket Kép Amnioval kapcsolatban értem a problémádat, de csak a szívedre hallgass.

Wish!
Még mindig semmi. Nemis fáj a hasim. Nem értem én ezt.

Farkasok!
Vizsga holnap, esélytelen Kép 900 oldalt még elolvasni sem volt időm, nem hogy megtanulni. Nem baj, négy vizsga marad az utóvizsgákra. Még két hét. De legalább pénteken biztosat tudok Dévaitól. Addig koncentrálni sem tudok.
Most olvastam a Kaális fórumon a talitokról, nagyon jó lehetett. Én támogatom a Kaális-Dévais- Nyírős tali ötletét.

Eszter
Kép
roxal

Roxal, már kedd van, mi is kiváncsian várjuk, mi lesz a dokinál! A vizsgákat meg hagyd a fenébe, most fontosabb dolgod van Kép

Nikosz, ezt Enigma is nagyon nehezen tudta eldönteni. Én továbbra is úgy gondolom, hogy a 1,5-2 százalék hihetetlenül minimális, de persz, ha pont nálatok lenne a baba... Nem tudom, nagyon nehéz.
png

Png!

Már vágom a centiket péntekig. Komolyan ez a három hét várakozás a legrosszabb. Vizsgák meg nem izgatnak, várhattunk volna a lombikkal mostanáig, de ez valóban sokkal fontosabb. Legrosszabb esetben évet ismétlek. Babáért mindent.

Eszter
Kép
roxal

szülés utáni depresszió apáknál - ti hallottatok már ilyet? http://www.stop.hu/showcikk.php?scid=1006903. A női 13 százalék azért nagyon sok...
png

Hajni Kép
Olyan jó volt tegnap talizni, csak olyan keveset beszélgettem Veled végül "a nagy tömegbenKép".
De majd transzfer utáni nagy pihizésben bepótoljuk, jó?

Png Kép
Én arról hallottam, hogy azt sinylík meg az Apák, hogy hirtelen a bébi lesz a világ közepe és
"elhanygolva" érzik magukat emiatt.
A 13% szerintem nem sok. Nekem elég sok ismerősőm számolt be depis tünetekről szülés után.

wish

CsajokKép
Nem semmi ez a hárman egy házban jelenség, mi??? EnigmaKép (Pixx-ZuxxKép) ha jól látom, mostantól tenyéren leszel hordozva!Kép
FarkasokKépNekem semmi bajom nem volt a házas témákkal, megtudhattam, ki is Rajmund, akit mindannyian szeretünk, meg hogy Irénnek nem is az apukája az a nagy darab bácsi...Kép Focis tali? Abszolút benne vagyok!!! Jó volt Veletek megismerkedni!Kép
NikoszKép
Hú, mégegy kéknacis baba, annyira igzi, mikor kiderülnek ezek a színek! Lehet, hogy a szégyenlős baba meg rózsaszín nacit kap?Kép
Én most is azt mondom, hogy nem csináltatnám meg, még nem voltam ilyen döntés előtt, nem tudom, hogy gondolkodnék akkor. Roxallal tartok, hallgass a szívedre.
WishKép
Sajnálom a kocsit. Tényleg nem jókor jött.
Mégegyszer szeretném megköszönni a tegnap estét (hú de szexi lett ez a sor!) szóval jó volt kicsit összeröffenni, remélem, nem ültünk sokáig a nyakatokon!Kép
hajnesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: