A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Fúúúú Vali!
nem nagyon tudtam viszaolvasni, de .... ezerrel szorítok holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Lányok, azért nem kell csodálni, mert ez elég laza suli, pont azért csinálom most :) ez a kikapcsolódás...

Linocs, nekem egy fél kávéskanálnyi szódabikarbóna, majd arra víz, ez jön be gyomorégésre. Napjában többször...

mtunde

Sziasztok,

Emese: bocsánat Flórkától, természetesen az előre mászásért/húzásért gratulálok! :)

Vali: nagyon szorítunk holnapra, hogy mihamarabb rendeződjön Ádám vérképe!

Nagyágy: így, hogy most hideg van és csak 1x megyünk ki egy nap a délutáni alvás a nagyágyban történik, és ha tudok melléfekszem, mert olyan jó!!!!! Tünde csak éjszaka alszik a saját ágyában, mert így szoktattuk, amúgy szerte a lakásban. Játszószőnyeg, nagyágy, utazóágy, habtapi, stb.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Szita agyam van...
Linocs: nekem a hideg pohár tej jött be, meg a plusz egy párna a fejem alá, de így is voltak marósabb napok.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Dóri,
azt mondja Flórka, hogy semmi gond és szívesen mutat egy-két trükköt Tündének! :)

Ancsa,
küldtem privit, ne izgass! :)

Vali,
én is nagyon drukkolok!

Brigi,
akkor majd azt kell megszülni, hol tudod átvenni az árut.

Kép
Kép
paklincs

Vali,
azért tessék komolyan venni a fehérvérsejtet meg vörösvértestet a vizeletben!!! de jó, hogy úgy tűnik, te rendben vagy!!
drukkolunk!!

egy friss fotó: :lol:
Kép
kölcsönjárművel :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzsó!
Micu is milyen nagy!!!!!
Tök jól ül!!
Látom a nyakába a láncot(borostyán), nem zavarja????

Nekem a fejem fáj állandóan,szinte minden nap... :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde!
Millió gratula a szakdolihoz! Én is felnőtt fejjel csináltam végig, és bizony az első terveimmel ellentétben eszemben sincsen még többet tanulni. Elég volt, én nem vágyom karierre, próbáltam azt is, de a családom sokkal fontosabb…… Végtére is szűz jegyű vagyok!!! 

Steffi! PCOS-s vagyok! www.pco-szindroma.hu 3 év ment el potyára az életemből, mire kiderült (kiderítettem saját magam, és megkerestem hozzá a dokikat is…), hogy mitől vagyok „meddő”. Aztán 4 hónap metformin szedés, teljes életmód váltás, 8 kiló mínusz után Nóra megfogant. De már majdnem feladtuk…………

Linocs! Ismerős amiről írsz, én is szabadon, szépen szeretnék szülni, de annyira félek, hogy feladom......... Ritában nagyon bízom, mert elég határozottnak ismertem meg ahhoz, hogy átlendítsen majd egy-két-sok ilyen szakaszon! Nekem nem a dédelgetés kell, hanem a kemény szó, egyébként nagyon elgyengülök, és hisztissé válok. Szóval nagyon gondolokodom azon, hogy fenntartsam-e magamnak a kiutat a fájdalomcsillapítással, de közben attól is félek, hogy ahogy az első nehézséget megérzem majd, azonnal odanyúlok, mert az a könnyebb. Nem tudom........... Még gondolokodom rajta.

Szia Rita!! Köszönöm szépen! Nagyon drága vagy! Egy nagy ölelést küldök!

Kriszta! Mikor mész a genetikára??? Nagyon drukkolok, nekem nagy mummus volt……. De az nem lehet, hogy gond legyen és kész!

Délutánra lesz pocifotó is, csak fel kell tölteni az elemeket! Nem tudtam, hogy totálisan lemerültek!
Vendég

Emano délután válaszolok!

nekem is 3. napja fáj(t) a fejem. Na de most... megpucoltam 1,5 kg hagymát a hagymaleveshez és elmúlt!!! :D :D :D
Próbáld ki!

Kép
vkbrigi

v30, monácska: még mindig úgy gondolom, hogy természetesen, fájdalomcsillapítás nélkül szeretnék szülni, a múlt hétig eszembe nem jutott az epidurál. Úgy ismerem magam, hogy jó a fájdalomtűrő képességem, és ha még ideológiát is akarok gyártani hozzá: szeretném átélni a szülést, mert ez az első (remélem nem az utolsó), és úgy érzem, hogy képes is leszek rá (lehet, hogy ezt majd 1,5 hónap múlva nem állítom ilyen magabiztosan ;) )
Az epidurált elsősorban azért kérdeztem, hogy tisztába legyek a lehetőségekkel, hogyha mégis... Egy dúlával beszélgettem, és ő is azt mondta, hogy nem szabad elvetni, mert akkor jöhet nagyon jól, főként első babánál, ha a kismama nagyon elfárad egy hosszú vajúdás után, és már nincs ereje a fájdalomtól... Császárt viszont, ha nem kell, akkor nem szeretnék...
Szóval köszi mindenkinek az epidurálról a véleményt, választ, megkérdem Mészit.
linocs

Linocs!
nem tartom magam nagynak tőle, DE ÉN EGYIK SZÜLÉSNÉL SE KAPTAM SEMMIT fájdalomcsillapításra és ha lesz hármáska, akkor nála sem akarok. Az EDA elnyújthatja a szülést!!!!!! Ezt se felejtsétek el!!!! Nekem Mészi nem is javasolta. 8)

Természetesen más, ha valaki egy napig küzd és kifárad a kitolásra, de - én a PARASZTI ESZEMMEL úgy gondoltam, hogy - nagyanyáink se kaptak semmit és mégis itt vagyunk.

Szóval jó lenne úgy indulni, hogy nélküle és majd az adott helyzet eldöti. Nem ciki ha kap vki!!! Lehet jobb is ha kap. Én a dokimra bíztam.

És még valami!!! Én speciel frászt kaptam a gondolattól, hogy egy tűvel gerincen dökjenek. De ez csak az én gyenge idegrenceremnek tudható be. :lol: :lol: :lol:

Remélem véleményemmel nem bántottam meg senkit!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Monácska Te voltál genetikai vizsgálaton? Bocs, de nem emlékszem, és most nem tudok visszaolvasni.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta36: Monácska és én is voltunk genetikán. Van kérdésed, akkor kérdezz nyugodtan!
linocs

Sziasztok!

Kriszta!
Ez a csipesz nagyon jó ötlet, de sajna Emma még a kedvenc tárgyára sem indul előre ill szeretne csak kicsit nehéz a feneke a lelkemnak vajon kitől is örökölte... :oops: Tök jók az uh-ok én mindig nagyon vártam őket olyan furi zsongás volt mindig bennem :D

Linocs, Monácska!
Én is sokat gondolkodtam ezen a fájdalom csillapítós témán de Veronikuszhoz hasonlóak a meglátásaim, hiszen már olyan sokan átvészélték ezt a dolgot. Utána meg azt gondoltam hogy örülök hogy nem kértem és átélhettem! Amikor Emmust először megláttam olyan jó érzés volt hogy én küzdöttem meg érte! :D Ráadásul mivel a tesóm is Tóth dokinál szült ugyan így tudtam hogy a doki sem híve a csillapítóknak csak ha nagyon kell.... Szóval legközelebb sem kérnék!

Vali!
Remélem minden rendben lesz nálatok nagyon sokszor eszembe jut a kis szöszke manó!

Brigi!
Ügyes srác ez a Kristóf :D

Emese!
Hatalmas gratula Flórkának a kúszáshoz! Kisjankó mit szólt hogy végre hugi is beszáll a csibészkedésbe? :D

Tünde!
Jól vagytok?

Ancsa!
Ezek szerint azért még rátok fér pár gyógypuszi! Már megy is!

Mi katasztrófálisan aludtunk lehet hogy ez a brokkoli Emmust tényleg fújja ugyhogy egy darabig hanyagolom asszem :(

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Zsu!
Micu de gyönyörű mindig megcsodáljuk milyen jók a képek bezzeg amiket én csinálok... hát Ancsa, Barbi ha nagyobbak leszünk hozzátok fordulok majd :D Ja és ha Emmus nam sír Mica elviszi egy körre? :wink:

Andi, Ancsa!
Sikerült a szekrény! Ikeás hensvik és imádom nehéz ügy volt mert tetőtérben lakunk és hát ennek ugye vannak hátrányai de fő hogy meg van itt van és már tele is van, ciki de a kisasszonynak kb annyi rucija van mint nekünk az Apukájával együttvéve....

Dóri!
Nálunk az elején a céklába meg mindenbe ment egy csomó alma és így mindent megevett!

Memme drága!
Jól vagytok?

Orsi

borsa

SZiasztok!

Én is itt. MA reggel megint 6kor ébredtünk, de hát ez van,úgy látszik most egy ilyen korszak lesz....

Monácska! jó lett a vonalzód!!! a fényképet majd megnézem,hogy is tettem elé... :roll:

Ancsa! oké írjál...

Gyuzso! tök jó a kép! de ügyi!!!!

Linocs! csatlakozom a többiekhez....sztem mindenki így van ezzel, aki az első babáját várja. Én is annyi mindent elterveztem, hogy majd így ülök, meg úgy fekszem, meg kádba akarok...meg ilyesmik....de egy a lényeg ,nem szabad félni a szüléstől!
tőlem is mindig kérdezték nem félsz? mondtam:nem. Mitől kellene?
Ha már ott vagy úgy is tudni fogod mit kell tenni, és minden megy a maga útján...és persze van segítséged is. AKi a szülésznő! és persze a doki. Tanács: 36.héttől igyál málnalevél teát. de majd úgyis javasolja a szülésznőd. Én váltig állítom,hogy ez segített abban hogy 1,5 óra alatt meglett Enci. 3500 g, 54 cm-vel.
Este 9kor ctg-n nézték,hogy milyenek a fájások... (na akkor már nem tudtam felállni a székből :lol: ) és 22.45kor már ott ordított a kezemben a kis hangorkánom. :lol:
meg nekem nem is a szülés fájt, hanem utána a varrás. :shock: nem tudom ki hogy van ezzel?
Vendég

Kriszta!nagyon várlak az infokkal!!!te se félj! minden oké lesz .... :D :D :D

Vali! szorítok nagyon értetek és sok-sok ++++energiát küldök!!és téged is várunk,hogy mi az eredmény?

már nem tudom Steffi vagy Brigi kérdezte-e,hogy elmentek a melósok... el végre.- de még majd jönnek később, mert még hátravan hogy 1er lelakkozzák a lépcsőt :evil:
Steffi! a múltkori alvós MArtin kép annyira cuki! milyen gyönyörű baba..

lemaradtam Dani balesetéről, majd mindjárt visszaolvasok... :shock:

Tünde!!! nagy dicséret az ügyes kismamának :D :D azt hittem hogy megszültél :D :D
Vendég

nemes gabriella: a szüléstől nem félek - tényleg. Úgy gondolom, hogy életem egyik legfontosabb élménye - és át akarom élni. Jövök ezekkel a közhelyekkel: annyian szültek már! És most már visszacsinálni nem lehet ;) De komolyan: a szüléssel válunk szülővé a Kedvessel... És most úgy érzem, menni fog minden rendben, a maga útján!
Azt már írtam, hogy a tűtől a gerincemben nagyon félek, és igazából nem is akarom. Csak azt szeretném, ha minél több lehetőség állna rendelkezésemre, ha mégis kellene...
linocs

Gabi!
Sajnálom ezt a koránkelést, pedig Enci eddig jól aludt nem? Na majd hamarosan rendeződik, én szívesen küldenék álommanót de sajna erre egy sem téved, bizt Brigiék nyúlják le az összeset Keszin :D

Orsi

borsa

Borsa,
az a szép fehér bútor,ugye?Csak nem Te/Ti is IKEA fanok vagytok?? :lol: :lol:
Én igen :oops:

Úgy néz ki Balázs beteg lesz, 37,6!!!Picit köhécsel+nyűgös+sokat alszik!
Biztos érzi,hogy apja megy holnap sielni 10 napra (Franciaországba)
AMúgy kúpot mikor éredemes (hány foknál) adni!Mert orvos persze csak délig volt!!!

Memme?hogy vagY?

emano/Andi
KépKép
emano

Linocs!
Én bevallom nőiesen hogy nagyon féltem amikor mentem fel a kórház lépcsójén remegtek a lábaim de mikor megláttam a szülésznőmet (szerintem ezért fontos hogy válassz így már kapcsolatban lesztek a ctg-ek) azonnal elszállt minden félelem! Hodd el szerintem természetes hogy tart tőle az ember hiszen meg sosem szültünk előtte és az ismeretlen dolgok ilyesztőek, el fog múni ha ott vagy!
Ja meg azt se feledd ilyen szurkolótáborral a hátad mögött.... :D

Orsi

borsa

Andi!
De igen én hercegnős szekrénynek hívom a felső hullámok miatt, amúgy láttam a babaszobán a hírdetéseidet, csupa ikeás cucc :D

Orsi

borsa

Bali!
Na légy beteg! Előre mennek a megelőző gyógypuszik!

Orsi

borsa

Hát igen!Bár már a tárolót eladtuk a sógórnőm lecsapott rá!!!
MÁr csak a babkocsit kéne.....

Jól vagytok?

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
38 alatt nem kell lázcsillapítás. Folyadékpótlás, pihi.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta,
köszi,
az a baj, hogy alig akar inni,pedig folyamatosan itatom!!! :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Köszi mi jól csak aludni kéne.... cebion cseppet adtál neki?

Orsi

borsa

azt esszük folyamatosan 6 csepp naponta
na de majd elmúlik :?

emano/Andi
KépKép
emano

Emano! hol méred a lázát? popsiban? ott mindig 0,5 fokkal többet mutat. és ahogy Kriszta írja 38 felett kell ...

Linocs! teljesen megértelek...és elhiszem hogy mindenre szeretnél felkészülni.. Szerintem majd kérdezd meg a dokidat is mit mond...de sztem nagyon ügyi leszel és nem lesz rá szükség. :D :D :D

Lilluska??Gabbó? Vica? Merci (te már 1millió éve eltüntél) és emlékeztek még Tigri családra?(na ők is -mint a kámfor)....
Vendég

SZia Gabi!
Igen ott mértem és levonva a 0,5

köszi lányok

emano/Andi
KépKép
emano

borsa: ilyet nem szabad írni egy hormonokkal túltengő, érzékeny kismamának - teljesen meghatódtam :D :oops: :D
linocs

Linocs,tényleg nem kell félni!!!! :lol: :lol:
Tudom mi már könnyen beszélünk,hisz már megszültük a babókat!!!
Hidd el nagyon-nagyon jó kezekbe vagy és leszel!!!!!!
És ahogy Borsa írta,mi szurkolunk és "foguk" a kezed

emano/Andi
KépKép
emano

Borsa! szóval ma is hajnalban igen. és most még visszaaludni sem akart mellettem. lehet azért, mert Apa most nem horkolt :lol: mellettünk. Nem volt meg a háttérzaj :lol:
Nem tudom,hogy miért ,de 1 hete csinálja ezt a koránkelést :shock: még jó,hogy délután már megint alszik ,mert 4 napig ugye akkor sem akart. csodáltam is,hogy bírja. De bírta. ha nekem ennyit kéne jönni-menni,mint amit ő előad, 12re kipurcannék :D SZóval várom haza álommanóinkat ,mert nagyon leléptek, de lehet,hogy már így marad? végül is este 1/2 9kor fekszik, csak most nem alszik reggel 8ig. csak 6ig. :cry: de így sem akarok panaszkodni

Eni! várjuk nagyon hogy jelentkezz!!!

Memme! téged meg főleg + képeket!!!!!
Vendég

Gabi!
Ez nem panaszkodás, Te ismered Encit te tudod mennyi alvásra van szüksége! Remélem hamar visszaáll minden! HGorkolás, igen ez nálunk is van persze Apa tolmácsolásában :D

Linocs!
Ne pityeregj nekem! :D Nemsokára te fogd nekünk mutogatni Fruzsi képeit és akkor meg mi sírunk :D

Eniéknél még nincs net de puszit küld mindenkinerk :D

Emano!
Megy a drukk! betegség ellen!

Orsi

borsa

Sziasztok!

Dóri,
Köszi a receptet, ma az volt az ebéd, és holnap is az lesz!!!
Kicsit feltuningoltam, raktam még bele egy kis Flórát alulra, meg egy kis bacsalikomot, meg egy kis fokhagymát!
Nagyon jó lett, bár nekem tovább tartott a sütés, a cékla nem akart jó lenni.
Finom, köszönöm :wink:

Tök jó, hogy ennyi helyen tud aludni!!!

Emano,
Aranyos vagy!

Apa megy sielni? :roll: És Titeket meg itt hagy?
Jaj szegénykém!
Mennek a gyógypuszik.
3 napos láz???
Foga???

Lara sem akart inni, és akkor kiskanállal adtuk, és akkor ivott! Hát macerás, de hát kell!

Linocs

Igen, igen Gyuzsónak igaza van, kell hozzá egy pár vizságalat az tuti, és utána még az anesztessel is konzultálni kell.
De nem lesz rá szükség!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++

GYuzso

Hollandiából? De jó Neki!
Holland cégénél dolgozik?
És mit hozott Micának?
Nagy kádban fürdötök Micával?úgy fürdesz vele, vagy TE fürdeted? :roll:

Ja, jó hogy nem lett új kesztyűtök!! :wink: :lol:

Köszönjük a gyógypuszikat, most nem láttam pöttyöket, de majd este. Addig még hatnak a puszik.

Annyira édes, milyen nagy fiú már!!!

Vali
Nem lesz semmi baj!! Nem is szabad félni!!!

Örülök, hogy a TE leleteid is jók, és Ádámmal is minden rendben lesz!!!
NAGYON SZORÍTUNK!!!

Tünde
De, de mi büszkék vagyunk rád!!! És gratulálunk, akkor is ügyes vagy!!!

Emese
Én is küldtem
:wink:

Monácska,
Nem lesz semmi baj!!! Ne félj nem fogod feladni!!! Adunk nektek erőt!!!
Várjuk a pocakfotót!!

Kriszta,
Hallom hogy jó sok helyre mész! Mész az Istenhegyire is, az tök jó!!! Ők nagyon profik, szorítok!!! Sok puszi!!!

Borsa
Édes vagy, köszike
Hát ez a brokkoli!!! :twisted: :twisted:
Örülök, hogy sikerült a szekrény, kérjük a képeket!
Megértem a sok ruhát, én is imádok vásárolni, de már le is vagyok tiltva!! :wink:

Gabi
Már írtam, és úgy tudom láttad is.
Jaj, szegénykém, átérzem a helyzeted, és küldöm a manókat!!! Nem lehet hogy éhes Enci? Vagy csak sok a dolga?

Barbi hogy vagytok???
Volt tegnap úszi? Danca hogy van? Kis bibije???
Barátnőd gyógyul??

Velünk.
Na már úgy néz ki, hogy javulgatunk, és volt itt a védőnő és látta, hogy Lara ülésből meg négykézláb, kicsit örült, de nem nyugodott meg. Hát én meg igen. Tök jól közlekedik, de hát nagy baba, majd meg ha akar. Ja és a lényeg, tegnap belekapaszkodott a ketrecébe és fel akart állni!!! Na nem sikerült, de próbálkozik, eddig ezt sem akarta.

Puszika

szép napot!!!

Ancsa

ancsaboszi

Jaj most jöttem rá,hogy hamarosan 2 éves lesz Enci és intéznem kell a GYEST is. VAlaki tudna segíteni? GYes az fix összeg ugye?
GYesnél kell TB-t fizetni? azt tudom,hogy el lehet menni 4 órába dolgozni...
Tünde, vagy akinél elmúlt 2éves a gyerek, Kriszta ..? hogy van ez?
Vendég

ANcsa! köszi elolvastam a mailt. mindent leírtál, ugyhogy nem is tudom mit kérdezzek :lol: :lol: hát hogy Encinek mi dolga van?fogalmam sincs, tuti nem éhes... egyszerűen csak 6ig programozza magát... :?
Vendég

Gabi!
A GYES tavaly 27130 Ft volt. Ebből vontak adót, meg 8,5%-ot, a maradék kb. 19 ezer Ft volt. (de nekem a fizetésem mellett, otthon ez nem annyira fényes)

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ancsa!
Nekem mázlim van mert rengeteget öröklünk itt a házban olyan igazi csajszis cuccokat :D Gratula Larának az állás-próbához :D Igen mi nagysúlyú lányok (mert már Emma is 8,35) nehezen emelgetjük meg a popsikat :D

Orsi

borsa

Pankának boldog hófordulót!

Orsi

borsa

Jé, tényleg!

Kép
Kép
kriszta36

Gabi,
örülök, hogy midenre választ kaptál.
Hány éjszakára akartok menni?
szerintem ez a 4 kell, mi is voltunk már kevesebben, de az nagyon kevés, hosszú az út, mire megszokja, jöhettünk haza, így jobb volt!

Kriszta,
Pankának,
boldog hófordulót!!

Borsa,
mi meg a négy hónappal idősebb unokanövérkétől örököltünk eddig. Mi is szerencsések vagyunk, de most sajnos lehet hogy útolérjük. és akkor már nem kapunk.

Hát igen, nehezebb egy nagy popsival.
És Ő hány cm?
puszi

ancsaboszi

6 hós mérésen volt 66 cm de azóta tuti nőtt mert látom a rucikon a 74-esnek hamarosan búcsút intünk pizsiből már 80-as van... :oops:

Orsi

borsa

Sziasztok!

Hát itt milyen nagy mindenki!!!!!!
Dani sajna megint nem hízott semmit...ma mértem puckosan és kereken 7 kiló...még mindíg nem duplázta meg magát... :?

Linocs!

Orsival 18 órát vajúdtam...ettől mindenki elájúl, hogy hogy bírtam minden nélkűl...hát az az igazság, hogy teljesen másállapotban voltam....így nem tünt annyinak amennyi volt...ja és persze én a 18 órát az első gfájástól számítottam és ennek az időnek a fele "elviselhető" volt és csak az utolsó 6 órára mentem be a korházba...addig otthon voltunk.
Dani 2 óra 55 perc alatt született meg :D
De vele már szedtem az utolsó 4 hétben homeos bogyikat...meg szülés alatt és utána is...
Sztem a homeos bogyinak köszönhetem, hogy Dani már második nap 40-50 gokat szopizott...szóval nagyon hamar volt tejecske...

Kép

Kép
cukipofa

sziasztok, nahat, en ma voltam a chorionbiopszian a shopfmerei korhazban...tul lehet elni, de azert nem fogok odaszokni...:) egy het mulva eredmeny, remeljuk...megyek, lefekszem...

banana

Sziasztok!

Sajnos csak nagyjából bírtam visszaolvasni, dehát pörgök mindenfelé ezerrel :oops: :roll:

Először is Memme, még egyszer gratula, VÁRJUK ÁM A SZÜLÉS SZTORIT NAGYON!

Köszönjük a gyógypuszikat, Dani már jól van teljesen, a seb is elmúlt és anyuka lelke is helyreállt már! :D

Ancsa, igen, voltunk tegnap úszni és jó volt nagyon, az első merülésnél Dani csak lesett, hogy mi van, meg ivott (ugye nem voltunk 3 hétig), de aztán a többi merülésnél már nem volt gond és élvezte ugyanúgy a vizet, mint régen!
Larának a pöttyeivel mi van? Múlogatnak? Teszel rá bármit végül?
Ja, és az uszoda SZUPER lett, majd meglátjátok, máshonnan kell bemenni, a garázs felőli lépcsőn, így nincs meredek lépcső és van baba-mama szauna, meg masszázságy, plusz tök kényelmes előszoba, ülőkével és hatalmas, tök jó "játszótér"!! :D szóval ha egyeztetünk ,akkor utána a lurkók játszhatnak kicsit a terükön együtt! :D

Gyuzso, szuper kép minden szempontból, nagyon édesen ül Micu!!!

Tünde, gratula, hogy befejezted!!! Belenézegettem a blogodba, nagyon édesek Benéről a képek!!

Linocs, én bevallom, hogy eléggé féltem a fájdalomtól és úgy éreztem a hallottak alapján, hogy inkább EDAval szeretnék szülni, mivel ugye előre muszáj eldönteni valamennyire, plusz a végén azt is visszaveszik, hogy tudj nyomni, tehát én vajúdtam 8 órát rendes fájásokkal, utána kaptam az EDA-t és utána jött volna még a kritikus kb. 4 óra a szülésig (akkor voltam 3 ujjnyira nyitva), csakhát a fránya köldökzsinór miatt császár lett, mert rossz volt a szívhang, de nekem semmilyen bajom nem volt utána, se fejfájás, se semmi és amint beadták, tényleg a fájásoknak nyoma sem volt és az aneszteziológusom pedig tündér volt, csak ajánlani tudom midnenkinek, ha az EDA mellett dönt!! De elhiszem, hogy sokan vannak a természetes szülés pártján, nekem az unokatestvérem felesége 3 gyereket szült, ebből az elsőt edaval, nagyon könnyen és arra emlékszik vissza a legjobb szülésként, a másodikat edaval, de ott nem sikerült jól az érzéstelenítés (mert ez is benne van a pakliban!!!) és akkor nagyon rosszul volt szülés alatt, a harmadikat meg minden nélkül és azt mondta, hogy ő a 4.-nél megint kérne edat...hát, nem egyszerű eldönteni, én tényleg azért döntöttem mellette, mert úgy éreztem, akkor is jut azért egy rendes darab a fájdalomból és ha meg nagyon félek tőle, akkor minek kínozzam magam feleslegesen, szóval nekem biztonságérzetet adott...
Ha kiváncsi vagy a pontos menetre, hogy működik az EDA a kútvölgyiben, leírom priviben, mert már így is sok voltam...
Ja, és gyomorégésre Rennie!!!!

Barátnőm jobban van kicsit, holnap dől el minden, remélem menni fog a szombati fotózás!

KépKép
barimami

Ja, Valiiii, megy a drukkkkkk!!!!! ++++

KépKép
barimami

Sziasztok!!

Gabi,
És mit kap Enci a szülinapra?
És az elsőre mit kapott?,

Cukipofa

Nagyon szép Fiúcska Dani, nem kell mindenkinek Óriásbébinek lennie! :wink: Ne is aggodj!!!

Barbi
Írtam mailt.
Nem, nem raktam semmit a pöttyökre, nem kell, ezek elmúlnak maguktól olyanok.
:lol:
És tényleg, már alig van!
Szerintem holnapra nyoma sem lesz.

ancsaboszi

Sziasztok!

Bocsi, most csak Gabinak reagálok:
Nos, a gyes-t, ha nem a munkahelyed intézte eddig, érdemes postán tenned. A Magyar Államkincstár honlapján le lehet vadászni a kérvényt, meg hog ymi kell. Postán tértivevénnyel feladod az eredeti születési anyakönyvi kivonattal, és majd vissza is kapod. tértivevénnyel, postán, az ügymenet akkor is ilyan lassú, ha bemész a Lőportár utcába, csak ott azonnal bepecsételik az anyakönyvbe, azt nem kell otthagynod. Én most a családi pótlékot és a szülési segélyt is postán fogom igényelni, mert nem éri meg az egy napos sorbanállást.

mtunde

Sziazstok!

Ancsa!
Sztem nem válaszoltam a múltkor...szóval valami olyasmit olvasta Nálad, hogy írtad, hogy Lara mostmár nem szól ha felébred csak megy a dolgára...de lehet, hogy elolvastam magam...tudod fél szemem mindíg a két ördögfiókámon :D

Vali!
Írtam privit...

Memme!
Már alig várom a szüléstörténetet...már az is megható volt amit eddig írtál...

mtunde!
Atya ég!!!! Most nézem, hogy már a 38. hét végét járod....valamit nagyon elnéztem, mert Nekem a 36. hét vége derengett...
Na mindegy...végülis akkor kezdek már Érted is izgulni...mint Memméért...
Aztán meg még Linocs...
Ja meg egy kedves ismerősöm is...
Hú csajok...nem bírom a streszt :D

Kép

Kép
cukipofa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: