A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Tünde!
Hogy Te milyen ügyes vagy!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Köszönöm, ja és mi legyen a vérnyomásmérővel? voltál dokinál?

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Köszi lányok, öröm veletek megosztani az örömömet!
Igen, most még néhány adminsiztratív dolgot előkészítek, kicetlizek, stb, aztán tényleg a kiscsajon a világ szeme. Nem mintha eddig zokon vettem volna, ha kibújik, de úgy látszik, alkalmazkodó típus :)

mtunde

Sziasztok!

Borsa
Köszönjük vagyunk! Áronnak még mindíg támadnak a fogtündérek, de biztosan nagyon szerethetik szegénykémet, mert sokáig időznek Nála!
Nálam felváltva jön a láz és a hátfájás, ami így estére eléggé elviselhetetlen, de a dokihoz sem tudok péntekig elmenni...talán múlik valamicskét!
De aranyos vagy, hogy kérdezted! :D
Felcsaptál lakberendezőnek? :wink:

Paklincs
Szemét ügyben mi is szívesen vennénk a határozott fellépésed, ha már így belejöttél...
Nálunk a szomszéd srác pakolja tele mindíg a kukákat műanyag üvegekkel összetörés nélkül,pedig van erre egy külön gyűjtőnk :twisted:
Ma alig bírtam beletuszkolni a 3 zsáknyi (3 napi szemét, mert kint a teraszon gyűjtöttem, nem volt időm kivinni :oops:)szemetünket a kukába,mert a kartondobozait is odatette, pedig erre is van gyűjtő.. holnap jönnek a kukások remélem addig kitart a kuka és nem borul ki minden! :twisted:
Srác olyan mint Jason Donovan, csak magasabb és izmosabb, na meg nem szőke hanem barna sötét szemekkel, de egyébként tiszta olyan :D :D :

Hanna

Kép
hanna09

Memme,
minden szónak örülünk, amit lopott perceidben nekünk szánsz!!
Üdv itthon, nagyon sok boldog percet a családotoknak!!!

Tünde,
hadd legyek az első, aki gratulál a szakdolidhoz!!! Nagyon ügyi csaj vagy!!!!
Köszönjük a hiányolást, nagyiztunk, ma jöttünk haza, Mica Apa gépe este 9-kor száll le, egyedül küzdök..
De Mica alszik, csipa is hazajött, béke van!!

Emese,
nekünk is van 2 bontatlan, majd nyáron elpancsoljuk a hőségben!:wink:
gratula a kúszó-csajnak!!!

Orsi,
gratulaaa a hátra kúszáshoz, majd személyesen is jól megnézzük!

Monácska,
milyen szép nagy fiad van! gratulaa hozzá!!!

Emano,
mi is keresünk pihi-helyet! majd ötletelünk!! :wink:

Gabi,
remélem lassan abbahagyja ezt a korai kelést Enci!! milyen a ház munkások nélkül? :lol: :lol:

Veronikusz,
drukkolunk a túléléshez!!

Hann,
hogy vagytok?

Dóri,
cékla nálunk sem lett favorit, de a brokkoli igen!!

Ancsa,
Lara hogy van? kiütések lettek végül? gyógypusszkák mennek!!

Eniék szerződnek netre, lassan jön vissza közénk, addig is puszil Mindenkit!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Hanna!
Szegénykém, van valami segítséged legalább napközben? Sok gyógypuszit küldünk nektek, Áron fogmanóit meg küld ide egy kicsit hátha hozznak ide egy pár fogacskát és Áronbabát békén hagyják egy kicsit!

Tünde!
Én ugyan így voltam szülés előtt para volt mert 18án volt az utcsó vizsga és féltem hogy ha előbb jön Emma nem tudok vizsgák híjján államvizsgázni de sikerült! :D Tényleg tökre átérzem amit most te érzel ügyi vagy!

Orsi

borsa

tünde,
ennyit arról, hogy én gratulálok elsőnek.. :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Zsu!
Hogy ment a pancsi?

Orsi

borsa

Gyuzsó, ha gondolod, elsőnek veszlek :)

Borsa, igen emlékszem, államvizsgázni meg már Emmával mentél :)
nekm február elején lesznek megint óráim, de azt még kihagyom, majd a február végi konzultációkra csatlakozom a többiekhez :)

mtunde

Tünde!
Le a kalappal előtted!

Orsi

borsa

Ja és Andi! Emmusnak vadásztam szekrényt :D

Orsi

borsa

Tünde!
Hurrá! Panka nem volt nagyon megértő, mert én még szombaton vizsgázni akartam, erre pénteken megszületett.
Nyákdugóról nem tudok mit mondani, mert én nem emlékszem, hogy elment volna.

Steffi!
Nem vagyok eltűnve, csak nem szeretek a melóhelyről írni, mert olyan érzés, mintha figyelné valaki, mit írok. Azt nem szeretem.
Voltál már dokinál?

Én kedden megyek UH-ra, délután meg genetikai tanácsadásra, amit nem is tudom, miért hívnak tanácsadásnak. Ha elmúltál annyi, nem is mérlegelnek. Képzeljétek, magamhoz képest tök nagy a pocakom. Pankával kb. a 4-5. hónapig alig látszott. Most meg alig férek be a nadrágjaimba. És minden felfúj. :evil:

Tényleg, hol van Lilluska? remélem, jó hírekkel jön. :wink:

Kép
Kép
kriszta36

Tünde,
iszonyú vagányan nyomod!!

Hanna,
vigyázz magadra!!! Jason Donovant meg le kéne kapni a 10 körméről, mit képzel!!!!

Orsi,
fürcsi jól ment! csak elfelejtettem, hogy itthon "okosan" kell kihúzni a dugót, mert a túlfolyó nem bírja, így rögtön egy felmosás is bejátszott..

Csipa sem fér a bundájába, ha így folytatja, még ma kesztyű lesz belőle!! Másodjára szedtem ki a kiságyból... :x jó, hogy épp nincs gyerek benne, de még a szobába sem mehet be!!! persze felriadt Mica is... :roll:
Apa leszállt végre, késett rendesen..
Szép éjszakát!

KépKép
Kép
gyuzso

Tünde
ügyi vagy!!!

Borsa,
milyen szekrényre vadásztál?VettéL?merre néztél??

Gyuzso
bababarat.lap.hu
itt vannak szállások!Gondolom bababarát jellegűt kerestek
apa hol járt?

Hanna
gyógyulgassál,gyógypuszi

Balázs jól van,igazi csibész!!!!iszonyat sebességgel kúszik :lol:
ücsörög, álldogál (ill.próbál felállni)
tegnap leraktuk fél11 kor aludni, felébredt 3 körül,visszadugtam a cumit a szájába és aludt fél6ig :lol:
szép estét

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi!
Enci hogy van?

Ancsa!
És Lara?

Dóri!
MIlyen volt a második céklás menet?

És Memme! Jó, hogy jöttél, mesélj, ha ráérsz!

És Borsika szia!

Kép
Kép
kriszta36

Borsa! Az nagyon édi, mikor hátrafelé mennek! Panka egyszer bedolgozta magá ta fotel alá, és nem tudott kijönni, mert mögötte már a fal volt. Lefényképeztem, majd megkeresem.
Aztán kiönöttem neki a színes ruhacsipeszeket, és az nagyon érdekelte, és akkor elindult előre is.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta
hogy vagy???

emano/Andi
KépKép
emano

Megvagyok. Még egyszer sem rókáztam, most már az émelygés is múlik, csak minden felfúj. Meg izgulok a genetikai vizsgálat miatt.

Kép
Kép
kriszta36

Balázs előrehalad? Vagy ő is hátra? Nagyon ügyi.

Kép
Kép
kriszta36

Balázs előre teper, a katonák megirigyelhetnék, úgy kúszik :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Gyuzsó,
menjünk, kapjuk le! Férjes asszony vagyok, ezt nem én írtam.
Apa hol csavargott?

Hanna,
jobbulást. Szólj, ha menjek rendet tenni(nem fáradtság 8) .

Tünde,
örülök, hogy kész vagy. Én úgy csodálom azokat, akik képesek a gyerköc(ök) mellett tanulni, én nem tudnék. Igaz, én is Kisjankóval mentem államvizsgázni. Csak még nem is sejtettem... :)

Dóri,
a cékla elsőre Flórkának se jött be, aztán több krumplival és almával készítettem el, úgy már csúszott.

Ja, egyébként vasalok.

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Húúú de jó sokat írtatok megint!

Zsófi nagyon édes Léna a szánkón! Na és a fogmosós nem semmi!

Hanna Én büntiben vagyok?? :D :D :D
Kicsit lestrapált az immunrendszered, nem?? Szegénykém. Szedj vmi erősítő vitamint. Tényleg eléggé megviseli a szervezetünket a szoptatás, meg az egész terhesség. Gyógyi-gyógyi!

Én is kérek szépen recepteket! kleinbri@freemail.hu

Stefi Köszi. De még mennyit nőtt… Mindent kinőtt már megint.
Nem tudom Ti is így vagytok-e vele, de én kifejezetten sajnálom kivonni a forgalomból a ruhácskáit. Mindig van pár kedvencem, ami kutya jól áll neki és olyan hamar kinövi… hogy nem is bánom, ha a következő bébi is fiú lesz. (Ezt most fura volt leírni. Világ életemben lányt szerettem volna… most meg, attól jobban imádom).
Tényleg nálatok mi a helyzet ketteske ügyben? Voltál már dokinál? Végül lett vérnyomásmérőd? Vagy nem vérnyomás probléma volt? Azóta nem volt rosszulléted vagy csak nem írtad?

Barbi Még olvasni is rossz volt Dani balesetet. Ez volt az első komolyabb? És mi a kedvenc meséje?

Cukipofa Nagyon édesek a srácok együtt! …és a két szilveszteri kismanó…

Borsika Szia!! Jó, hogy megtaláltál minket! „…fashion victim” -ez jóóóó! :D :D Nem is tudtam, hogy ez a betegségem pontos diagnózisa… :D :D :D Egyébként nekünk Roan Kortina van. (Tömeg)közlekedni meg sem próbálnék vele, de terepre TÖKÉLETES. Bölcső funkciós, (tényleg RINGAT és nem ráz) mindenhol elmegy rázkódás nélkül, nagy kényelmes a sportrésze is és ami nekem nagyon fontos volt, hogy magas (nem kell belehajolni és a kutyák se tudnak belenézni) és Kristóf még bundazsákban is tud még most is (!) hason aludni benne. Nagggyon kényelmes, tágas és szélvédett. De tényleg kell mellé egy „shoppingolós” kocsi is.

Memme De jó, de jó!! Már úgy vártalak! Csak egy ici-pici képecskét, léccccí! :D
Sok-sok tejcit kívánok! Puszi!!!

Tünde Ügyes kislány, megvárja amíg anyája mindennel elkészül. Gratula a szakdoli befejezéshez!

Lányok Kristóf ül. És próbál kapaszkodni mindenbe, hogy felálljon…
Nekem tényleg annyi… :D
De én még nem tartok ott… Ő még az én kicsi bébim. Még nem akarok szaladgálni utána… Nem mondtátok, hogy ilyen gyorsan nőnek… :D :P :D

Na jó... nekem ma megint szófosásom van... Bocsíí.

Kép
vkbrigi

Emese én is.... :D :D :D

Kép
vkbrigi

Gyuzso én Fruzsit a kintfelejtett babakocsiból szoktam kipecázni... Biztos tetszik nekik a babaszag... :D
Na húzok vasalni.

Kép
vkbrigi

Sziasztok,

Alig bírom a visszaolvasást...

Memme még egyszer gratulálok és örülök, hogy otthon vagytok Eszterrel. Várunk, amikor tudsz, gyere!

Tünde: szuper, hogy befejezted a szakdolit, most már tényleg csak Babavárás van előtted, most már értetek izgulunk!

Ancsa: igen elég nehéz, hogy már nem a mi szobánkban szuszog, de ez így van jól. Azért a délutáni alváskor, legalább az elején mellé dőlök a nagyágyban, és jól összebújunk...

Cékla: ez a második kör jobban bejött, mert sütőben készítettem minden hozzávalót, így édesebb lett. Céklát meghámozni, feldarabolni és jénai (így írják?) tálba belerakni egy ujjnyi vízzel, majd alufoliaval letakarni és 20 percig sütni, én 170 fokon sütöttem. Utána hozzádobni a kockára vágott krumplit és almát és még 15 perc, szintén fedővel, vagy foliával letakarva. Majd turmix a vizével és már kész is. Most úgy csináltam, hogy mindenből 1 darabot, amik egyforma méretűek voltak kb.

Kriszta: jó ötlet a ruhacsipesz, lehet bevetem én is. Tünde, ha megtámasztom a talpát, akkor halad előre fél haptabikat is, de magától még nem megy, hátrafelé sem.

Emese: gratula Flórkának a hátramenethez, megyünk tréningre hozzátok :wink:

Gyuzsó: Ügyes vagy a fürdetéssel és még extraként fel is mosod a fürdőt... Jövő héten én is egyedül leszek, mert férj megy Bécsbe 3 napra. Nem igazán szeretek egyedül fürdetni, mert több ideig tart és a lánykának is hiányzik az apukája, úgy látszik rajta.

Steffi: a vérnyomásmérőről írtam, bocs, hogy offként itt, de akkor nem próbálkozom már a privivel. Szóval ez egy felkaros mérő (omron) és elemmel működik, így nagyon könnyen használható. Egyszerűen tépőzárral rögzíted a felkarodra, majd egy gomb elindítja a felfújást és utána leengedi. Ekkor kiírja a vérnyomást és a pulzust. A lényeg, hogy szívesen kölcsönadom, hol mikor megbeszéljük priviben, vagy mail-en, ha gondolod. De remélem nincs komoly baj.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Tudom még babakocsit akartam írni, mi Peg Perego Pliko P3-at vettünk, és nagyon imádom, nem cserélném semmivel. Van hozzá mózes (mi ezt kocsiba is bekötöttük) meg hordozó meg rendez sportrész. A sportrésszel 8,5kg így én tervezek vele bkv-zni, de eddig csak itt a hegyen meneteltem vele, meg egy pár lépcsővel birkóztam, de jól bírtuk :) De úgyis kell kompromisszumot kötni, amikor az ember babakocsit vesz.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Orsi!
Beszélünk a mérőről!

Hanna!
Miért csak pénteken jutsz el? Remélem nem komoly! Fogtündérek nálunk is betámadtak kibújt a 15-16. fogacska :roll:

Kriszta!
Jól van na csak aggódom érted! De azt is megértem, hogy nem szeretsz bentről írni az tényleg olyan izé...

Zsu!
Jajj elfelejtettem válaszolni de oké amit írtál!!! Első egyedül fürcsi :D Nálunk kb 5 percig se tartott mikor először fürösztöttem egyedül :roll: , azóta talán 15 percet kibírja velem is. Apa hazaért már?! Ketteske remélehetőleg még ez évben megfogan olyan tavasz környékén... Dokihoz nem jutottam el sajnos tele van a rendelő 3órát túlóráznak nem volt már időpont sem így eltoltam nem akartam benyalni valami bacit. Rosszullét mindennapos most már sajna

Brigi!
Én sem tudok semmitől megválni, mindent elteszek, ha a 2. lány lesz (márpedig az lesz :roll: :lol: :P ) akkor jó lesz majd a harmadiknak :wink: :( És ha nem mondta volna senki akkor én megteszem: Neked annyi! Onnantól kezdve, hogy feláll és elkezd mászni főleg 6hónaposan ajjajj tudnék mesélni... :D

Dóri!
Ja azt megkaptam válaszoltam is rá! Nem kaptad meg? Ha e-mail címet adsz akkor elküldöm oda...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

össze-vissza írtam most nézem remélem azért értitek...
Ja! Kéne valami tuti tipp alvásra is, már két hete csak hajnali 1kor tudok elaludni :x Hiába mondom a páromnak, hogy üssön le. Mézes tej kilőve! :?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabi,
Írok majd emilt kehidáról! Ok?
Volt egy ilyen ajánlós levelem, de már kitöröltem.
Majd válaszolok a kérdésekre. Nem akarom itt a helyet foglalni. :oops:

Monácska,
Az a fontos, hogy most boldog vagy! És milyen jó hogy van egy ilyen nagy fiad, és most lesz egy pici lányod!! :wink: Szuper!!!

Emano,
Hú mikor szállást kerestem én is sok helyet megnéztem, ezt a bababarátot is elmentettem. Meg még sokat. de ez a Kehida nagyon bejött, bármikor szívesen megyek!ú
De ügyes a kis Kúszóbajnok!!! 8)

Borsa, Gyuzsó, Kriszta

Köszönjük, gyógyulgatunk, már kevesebb a pötty. De ma is nyögős volt, és a vízben még mindig fél, valószínű a hűtőfürdő a hibás. Pedig ma már ilyen kádfalra szerelhető játékot is bevetettünk, játszott is vele, de közben valaki kezét mindig fogni kell.

Borsa,
De jó, gratulálok, akkor nem egy lusta lányod van, nem úgy mint nekünk.
Milyen szekrényt?

Tünde
De ügyes vagy!! Hát TE szuper vagy!!! Le a kalappal! Most már tényleg csak a kiscsaládodra kell koncentrálnod!!!
És az csak természetes, hogy drukkoltunk!!

Vali,
Igen, igen már én is akartam kérdezni, hogy van már valami hír, gondoltam rátok!! Gyere és mond!!!

Lilluska,
Hát remélem jól vagy!Tényleg régen voltál. sok a munka?,?

Hanna,

Jaj szegénykém!! Mielőbbi gyógyulást!!!sok gyógypuszi!!!

Emese,Gyuzsó
Igen, igen nyáron még jól jöhet, mert amikor izzadnak, akkor kiütéses lehet a bőrük, pláne a nagy babáknak.

Gyuzsó
Hogy viselkedik Csipa??? És honnan szállt le Apa?
Akkor majd előkeresem a szálláshelyek listáját. Ok?

Kriszta,
És izgulsz?
Biztos szép pocikád van! Lassan akkor kérünk ám képeket.
Holnap jön a Védőnéni!
Brigi
Én annyira megértelek! Lara is úgy nő, hogy most abban bízom, hogy ezt a 86 méretet azért már elnyűjük!! Ti mekkorát hordotok?
Gratulálok az üléshez!! Hú akkor Ő is nagyon kis gyors!!

Dóri
Értem, délután még együtt alszotok. Az tök jó lehet!
Nálunk a nagy ágy, csak hancurterep.
Köszönöm a receptet, holnap ki is próbálom!! Sütni még nem sütöttem céklát.

Szép estét mindenkinek,vagyis inkább nyugodt éjszakát!

Ancsa

ancsaboszi

Steffi
Te még itt,
hivni akartalak fél 10 felé, de már gondoltam alszol.
na akkor írok.
még nincs itt Apa.
:lol:

ancsaboszi

Sziasztok!

Bocsi, hogy ma úgy eltüntem, de mentünk a sógornőmékhez, mert segítettem neki 1-2 dologban.

Kati: Igen az a kocsit, ami most akcióban van a Brendonban, csak más színben van nekünk. Már akartam írni, hogy cukik a képeken a gyerekek!!! Daninak pont olyan csíkos rugija van mint Petyának :lol: :wink:

Emano: Én is nagyon szeretem a babakocsit, de a BKV kizárva vele. Így inkább itt a környéken sétálok, bevásárolok. Ha menni kell valahová messzebb, akkor apával megyek vagy kocsival.

Ancsa:
Ezt már én is hallottam, hogy rövid ez a kocsi, de nekünk szerencsére még jó, igaz, hogy a mózes része már szűk, de a kocsiba még simán belefér.

MEMME: Üdv otthon! Örülök, hogy minden rendben volt és, hogy jól éreztétek magatokat a kórházban!!

Tünde: Gratula a szakdolihoz!!! Mostmár jöhet a kiscsaj :wink:

Paklincs: Gratulálunk Flórkának a mászáshoz. Petya még csak a hasán forog egyenlőre.

Hanna: Gyógyulj meg mihamarabb!!

Gabi: Enci meggyógyult már?

Dóri: Jó,hogy jöttél!

Kriszta: Gratula a hányámentességhez!

Borsa: Emmának is gratula a "tolatáshoz"!!

Gyuzso: Mica végül kesztyű lett?? :lol: :lol: Eninek mondd meg, hogy várjuk vissza és üdvözöljük!!

Steffi: Köszönöm a recepteket. megkaptam!! Tetszik Martin új vonalzója. Sajnos tippet nem tudok adni alvásra, mert én jó alv vagyok.. Esteleg a bárányok számolgatása???

Brigi: Gratulálok Kristófnak az ülséhez!!!

Barbi: Rossz volt olvasni Dani balesetét...
:cry:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Természeteseb Hanna és Gabi is vastaggal írva....

KépKép

KépKép
cukorfalat

Mona, a nagyfiad gyönyörű kiskamasz.
szeretettel

ha bármi van, hívj!!!!!!!!
nováky_rita

Sziasztok!

Bocsánat, bocsánat, hogy a kezdeti lelekesedés után jól eltüntem, de elég sok dolog összejött: fogorvoshoz járunk (én és a Kedves is), dolgoznom is kellett, céghez is be kellett mennem, voltam dokinál, fodrásznál, kozmetikusnál, kismama-jógán - szóval csak rohanok-rohanok, intézkedem, és egyre jobban távolodni látszik a délelőtti szunyókálás...

Elnézést, de most nem tudok visszaolvasni, és reagálni egyenként, de ígérem pótolom!

Velünk annyi, hogy tegnap voltunk a dokinál. A kisasszonnyal minden okés - már denevért játszik :) (befordult), méhszáj zárt, méhlepény rendben. Múlt hétvégén egyik pillanatról a másikra elkezdett fájni a derekam tájékán a gerincem, és a gyomorsavam is csak jön, jön :( Nem tudtok javasolni valamit a rennie-n kívül, az nekem nem jött be.

Nem tudjátok, hogyha valaki epidurális érzéstlenítést kér(ne), akkor a Kútvölgyiben mi a menete? Úgy tudom, a szülészeten nincs 24 órás aneszteziológus. Egész idáig úgy gondoltam, hogy nem akarok érzéstelenítést, de a barátosném belerakta a bogarat a fülembe egy félórás telefonbeszélgetéssel... Még mindig úgy gondolom, hogy nem akarom, de a lehetőségét lehet, hogy igen.

Mindenkinek jó babavárást!
linocs

Cukorfalat,
én nem bántani akartam a kocsit, csak leírtam a tapasztalataimat, és hát azt is hogy már a miénk is kicsi.
vagy a lányunk túl nagy? :lol:
remélem nincs harag!

milyen volt a sogornőnél?
Pelus?

hogy vagytok?
jobban vagy már?
emilt megkaptad?

puszi

ancsaboszi

Linocs,

ez csak természetes, hogy most sok a dolog! De azért pihenj sokat!
És jó hogy visszatértél!!! :lol:

Sajnos nekem nem nagyon volt ilyen gyomor panszom, (vagyis nem sajnos, csak így nem tudok segíteni :wink: ) segíteni, de majd jönnek a csajok, és hátha van valami jó kis homeos cucc rá!

Epidurál.
Szerintem kérdezd meg a dokid.
mert én nem voltam egyszerű eset, de úgy tudom hogy meg kell beszélni előre egy intenzives dokival, és ha kell akkor őt is fel tudod hívni, de mondom ezt nem tudom biztosra. Engem altattak. szóval nem tudom. És nekem a Dokim beszélte meg, hogy ki fog altatni, és mikor kellett Ő szólt is neki!
:oops:

ancsaboszi

Még egy gyors benézés.

Dóri,
nem hátratolat Flóri, hanem precízen húzza magát előre. :) Asszem Emmára írta Orsi, hogy "rükvercbe" nyomja. :)

Brigi,
Te is vasalsz, vagy te is jönnél Jason Donovant nézni? :D

Linocs,
én csak azt tudom, hogy Mészi nem igazán érzéstelenítés párti, legalábbis amikor Jankót vártam és rákérdeztem, nem lelkesedett. Valami olyasmire emlékszem, hogy azt is mondta, hogy elég macerás és előre le kell beszélni aneszteziológussal, de nem tudok neked semmi konkétumot írni, talán majd a többiek...

Na tényleg jóccak!

Kép
Kép
paklincs

Hintőpor: Én Jankónál sem használtam, 3-at pedig biztos nem szórok el, szóval ha valakinek kell, tényleg szívesen adom.

Kép
Kép
paklincs

Ancsa: Nem bánottál meg!!! Már más is mondta, hogy szűk a kocsi, de szerencsére nekünk még nem, bár terveim szerint Petya 1 éves korában eladom és veszek egy könnyebbet.
Lehet,hogy a ti lányotok tényleg nagy!! :wink: Bár szerintem mostanában elég szűkek a babakocsik..
Mailt megkaptam és válaszoltam rá... Már jobban vagyok. Helyre rázódtunk Apával... :lol: :wink:
Sógornőméknél jó volt, oylan pici a lányka... Teljesen nosztalgikus hangulatba jöttem és olyan hihetetlen volt, hogy Petya is volt ekkora, sőt ő még kisebb volt... (Lili 3600 gr-al született, Petya 2700-al)
Pelust átvittük és nagyon szépen köszönjük!!!

linocs:
Sajna nem tudok segíteni, mert én nem kaptam semmilyen érzéstelenítőt, de nem is akartam, mert én nagyon idegenkedek attól, hogy a hátamba szúrjanak egy tűt...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Ancsa: Miért altattak?? Úgy tudom, hogy mostmár a császárt is spinállissal csinálják...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Én is vasaltam... De Jason Donovant nézni is mehetünk! :D :D :D

Ha megmondod,h mit kérsz cserébe a hintőporért szívesen "megszabadítalak" tőle.
Szóval; ( mi használunk, imádom az illatát és Kristóf bőre meg nem tiltakozik, így a nyakához szoktam szórni egy kicsit. Már 2 egész dobozzal elhasználtunk... :P

Na mostmár tényleg sok belőlem,
Jó éjt!

Kép
vkbrigi

Cukorfalat,

Lara előtt volt egy kisbabánk, aki a 28 héten meghalt. :cry: és én is az intenzíven voltam 6 napig, és 2006 decemberben a trombocita megint nagyn alacsony volt, és ezért kellett altatni!

Mikor terhes lettem LLarával, úgy volt hogy lehet szülhetek is rendesen, de aztán mentünk az altató orvoshoz, aki már mndta hogy ez volt, és majd meglátjuk nem akarnak altatni de lehet, és mikor lecsökkent a trombocita akkor már biztos volt az altatás.

ancsaboszi

Csak nem bírom befejezni:

Elegem van a h...e telefonokból, így gondoltam megosztom veletek, hátha van vkinek ismerőse akit érdekel.

Nagymamám nagyon beteg és Anyuhoz cuccoltuk, így üresen áll a lakása, aminek persze így is van rezsije, meg a pénz is kéne...
Szóval kiadó. XV.ker, Nyírpalota út. Másfél szoba, minden háztartási eszközzel. Nem egy luxus, de csendes, nyugis kis lakás.

Kép
vkbrigi

Brigi

Nem is voltál sok?
És mi az a sok.
Lehet hogy én néha az vagyok.
De én örülök, ha valakiről hallok, és sosem sok!

Gyógyulást a Nagyikádnak!!!

Sajnos én most nem tudok senkit, aki albit keresne, de nyitvatartom a fülem, és ha valaki keres küldöm!

ancsaboszi

cukorfalat: én is így vagyok az epidurállal. Lehet, hogy hülyén hangzik, de jobban félek egy gerincbe beleszúrandó tűtől, mint a szüléstől magától. De mivel első szülésem lesz, és az nem kérdés, hogy fájni fog - csak azt nem tudom, hogy mennyire fogom bírni - így jó lenne legalább a lehetősége, ha meglenne. De azt hiszem most, hogy nem esem kétségbe, ha nem lesz, hisz idáig úgy készültem. Csak a barátném bizonytalanított el - egy picit :)
linocs

LInocs
nem csodálom,hogy félsz!!Nekem 3 perces tolófájásoknál adták be 2 fájás között!!! 13 órás vajudás után császároztak!!!
Hát nagyon paráztam (amúgy is féltem tőle, mindig is)
gyomorégés: enyhén bubis ásványvíz??

Brigi
nagyidnak jobbulást!!
Írtam privit!

ANcsa
sajnálom :cry: nem is tudtam....

Cukorfalat
hát igen mi is általába kocsizunk, de Bálint 8-18 ig dolgozik (ugyan itthon, de hajcsár apja nem nézi túl jó szemmel, ha munkaidőbe elmegy otthonról)
és ha napközbe el kell vmit intéznem csak BKV (persze időjárás függő)

emano/Andi
KépKép
emano

Linocs,
én úgy tudom, hogy belgyó kivizsgálás kell hozzá (vérkép..) és persze anesztes megbeszélve
akiket epidurálnak, azoknak napokig szétesik a fejük, annyira fáj, ez a mellékhatás
én kéjgázzal szültem, a közepes fájásoknál tompított, kitolni úgyis tiszta fejjel kell
ne hagyd magad, a negatív gondolatok ártanak a legjobban!!! szép szülésre kell, lelkileg ráhangolódva készülni és úgy is sikerül!!! :wink:

Csipából végül tegnap sem lett kesztyű.. Apa Hollandiából jött haza, év eleji semmi értelme míting.. :roll:
nálunk én fürdöm Micával, így ebben nincs változás, Apa a kiszedésben és a krémezésben, no meg a játékban segít! :lol:
Meglepően jól aludtunk, csak 3-4x ébredtünk, szerencsére!!!

Ancsa,
remélem hamar múlik a vízpara!! szegényke!! gyógypuszikat ma is elindítottuk a pöttyökre!!

Steffi,
tv nélküli este, vörösbor, gyertyafény..? hátha jobban menne az alvás.. :lol:

Cukorfalat,
örülünk, hogy helyreállt a családi béke!

Brigi,
albit észben tartjuk, most épp senki sem jut eszembe..

Vali,
hogy vagytok? Ádám vérképe??

Lilluska, Manóka??

KépKép
Kép
gyuzso

Ja igen
fejfájás utána 4 napig!!!ÉN infúziót is kaptam, annyira fájt a fejem,
és szigorú vízszintes fekvés volt :cry:

Vali
ugye holnap mentek??Jelentkezz utána!!!!!!!!!!!
szorítok!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Köszönöm, hogy érdeklődtök, annyi erőt adtatok már, hogy lassan nem is félek a holnaptól, de nagyon-nagyon várom! :(

Közben készíttettem magamról is egy laborvizsgálatot, hogy megnézzem mit adok, vagy éppen nem adok a szopival Ádámnak. Az én eredményem elég jó lett, a vizeletben van pár pozitív érték, meg vörösvértest, fehérvérsejt, de ez nem vészes. A lényeg, hogy a vasam és a többi fontos érték tökéletes. Ez örömhír, viszont akkor tuti Ádámmal van komolyabb baj, ha a sok anyatej ellenére ennyire eltérőek az értékei a normálistól. Holnap reggel remélem mindent megtudunk...

Ja, a dokim közölte, hogy ne fogyózzak (nem teszem) és egyek több húst, majd a szopi után visszatérünk az alakomra, ha kicsit meghízok. :shock: Pont amikor indultunk a dokihoz, mondtam férjemnek, hogy jó pár kiló többletem van, és már érzem is magamon... Na, erre további hízós hamit javasolnak... Köszi...

Linocs, ne félj a természetes szüléstől! Baromira fog fájni, ez nem is kétséges, viszont gyönyörű lesz, amikor érzed, hogy Te segíted a fájásokkal, nyomásokkal megszületni a picit. Fantasztikus dolog, szerintem ezt a fájdalmat, ha lehetősége van rá a nőnek, mindenképpen át kell élni, fájdalom ide vagy oda... Szerintem használd ki, ha megadatik ez a lehetőség!

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
v30

Vali
biztos minden rendben lesz!!!!!!
Jelentkezz azért holnap!!!
remélem a fiúk is jól vannak??

emano/Andi
KépKép
emano