A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Jaj, képzeljétek értem!!! :D :D

A "negatív oldal" alatt! Tényleg!! Merthogy kettő ilyen topic van!!!! :D :D

Hát, már volt értelme ma kibújnom az ágyból!!! :lol: :lol:

De kár, hogy most egyedül vagyok itt és nem örül velem senki, csak magamban beszélek... :oops:

Mit majd fog gondolni rólam a gyerek... :shock: Ha majd 7 évesen ő magyarázza el nekem a matekot??? :shock: ajaj...
Erre most rúgott egyet!
Szerintem odabenn jót röhög rajtam...
Vendég

Szia Borsika!

De jó, hogy itt vagy!
De nem értem, hogy hogy nem találtál meg minket.
:shock:
ÉN úgy csináltam hogy felvettem az oldalt a kedvencek közé, így mondjuk a 191 oldalt hozza le, de akkor csak rá kell menni az aktuálisra, és már meg is vannak a hírek.
:lol:

Milyen másik topicot találtál?
vigyázz nagyon magatokra!!!

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Ancsaboszi!

ez jó ötlet, én is felveszem a kedvencek közé!
Szóval két pontosan ugyanilyen nevű topik van, a másik lejjebb és már november óta nem ír bele senki. Csak az abc-sorrendet nézve az a logikus helye, gondolom ezért tévedtem mindig oda. Na, ez most biztos jó bonyolultul hangzik, én se értettem sokáig, hogy mivan! :lol:

Ti hogy vagytok? Látom közeleg Lara szülinapja, mit terveztek akkorra?
Amúgy miket eszik mostanában?

Barátnőm kisfia is egyéves lesz nemsokára, a minap együtt spenótoztunk, nagyon nagy hatással volt rám, csak ezért kérdezem.
Persze az övé sajna biztos nem volt olyan finom, mint amit mi, felnőttek ettünk sóval, tejjel és sok-sok fokhagymával.. :wink:
Vendég

Szia,szia!

Igen, igen én is láttam már azt a topicot, de nem messze tőle van ez. az már egy jó régi cucc! :lol:

Hát Ő még nem eszik tejterméket, mert mikor még szopizott és én ettem sok tejterméket, akkor pöttyös lett, így én sem ettem vagy fél éves koráig semmit aztán 10 hónapos volt majdnem mikor abbahagytuk a szopit és akkor ittam először tejet. Hú hát nagyon jól esett. na jó nem is ezt kérdezted :lol:
Szóval tojást és tejterméket nem.
Tojást elkezdtük de pöttyös lett :cry: szóval az most vár, most akartuk megpróbálni a rendes tápot, mert most HA-s tápot kap, de mivel beteg lett, nem kezdtük el.
amúgy egyszer próbáltam a spenótot, ki is hányta az első kanál után, úgyhogy megvárom az új friss spenótot.
A céklát és a sütötök a kedvenc.
de már evett tegnap bolognait is, persze sajt nélkül, de szerette.
ma almás gyümölcs rizst evett egy kis mandarinnal, amit szintén imád, mikor terhes voltam, és fájt a fejem nagyon ettem egy kis mandarint és az esetek 80%-ban segített! De amúgy nem ettem gyümölcsöt már jelzett, és főként a mandarint kérte, már pocaklakó korában is! nem csoda ha most is szereti! :lol: És attól nincs is baja!
Szóval végülis sok mindent eszik.

Jut eszembe,
ki milyen tortát csinált az egyéves szülinapra????

engem főként tojás és tejmentes érdekelne!
Köszönöm.

puszi

Ancsa

Mennem kell!

szép estét!

ancsaboszi

Ancsa!
Martin sem evett egy éves korában tojást meg tejterméket (most már igen, a tejet kivéve mindent eszik). MI rendeltük a tortát, de most küldtem át neked egy csomó tej és tojás mentes receptet! Jó szemezgetést!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ancsa, én is átküldök neked egy adagot, sok van benne, ami tej-, meg tojimentes, csak ki kell szemezgetni, egyébként anya rizstortát csinált mindenféle gyümivel (szilva, banán, alma, mazsola) és az nagyon ízlett Daninak, első alkalommal nem evett belőle, mert furcsállta az állagát és nem nyitotta ki a száját (kb. minden új kajával ez van, az első kanalat szó szerint le kell nyomnom a torkán, aztán meg megeszik belőle vagy 2 decit).

Borsika, ne aggódj, ezt én is eljátszottam anno :lol: sőt, sokkal durvábbakat is csináltam állapotosan, pl. pénzt munkahelyemen a hűtőbe tettem... :roll: :lol:

Tünde, persze, majd emailedre menjen? sajnos a most szombati fotózás veszélybe került, mert beteg a barátnőm, azért remélem felépül addig...

KépKép
barimami

Sziasztok,

Tünde beleszokott az új szobájába, már jól alszik és szerencsére első reggel is játszadozva ébredt. Jelentem cékla annyira nem jött be, de nem adjuk fel, most sütőben sütöttem meg almával, krumplival, és holnap csapó 2.

Hanna: nagyon köszi a recepteket, így fésülés nélkül is szuperek.

Steffi: privit megkaptad?

Borsika: jó, hogy visszataláltál. Terhesen az ember sokminden furát csinál, bár én még néha most is :) Én is a kedvencek között tartom és mindig felülírom, azaz újból hozzáadom, ha nyílik egy új lap, hogy mindig a friss jöjjön fel.

Bocsánat, hogy most másra nem reagálok, még annyi, hogy minden betegeskedőnek gyógyulást kívánok! Megyek eldőlök, mert ma jeget törtem és kicsit fárasztó volt.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Barbi
, igen, jöhet oda.

Voltam dokinál. Uh 3600 grammra saccolja. Viccelődtem a dokival, hogy akár ki is vehetné már, de mondta, hogy nem úszom meg ilyen könnyen. Szülni a művészet :)

Amúgy meg alig érte el a méhszájamat, azt hittem, a csillárog ugrok fájdalmamban, miközben ő a hasamat nyomta lefele, hátha, majd nagy nehezen azt derítette ki, hogy talán ujjbegynyire nyitva vagyok, de a baba fejét nem tudja kitapintani, hogy be van-e illeszkedve. De nem kínoz tovább. Ez ennyire fájt mindenkinek? Vagy én vagyok ilyen extra érzékeny?

mtunde

Jó reggelt!!
Steffi, Barimami: én is kérhetek recepteket??? :oops:

Tünde
a vizsgálat nekem is iszonyatosan fájt (36 héten volt az első ctg és akkor meg is vizsgált, hááááát csillagokat láttam :oops: :oops: )

Hogy vagytok ma?

emano/Andi
KépKép
emano

Azért a dokim elég hatásos volt: éjjel jókat görcsölgettem, és még a nyákdugó egy része is távozott...

mtunde

Ja a recepthez email címet is írok: emano@citromail.hu

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde,csak nem????!!!!
hajráááááááááááá, nagyon drukkolok

emano/Andi
KépKép
emano

Emano: mindennel együtt azért nem érzem úgy, hyog ma akció lenne :)

mtunde

Sziasztok!

Tünde: azt nem tudom,hogy mehet-e az anyuka a vizitre ha akar...
Szerintem van esélye, hogy megindul a szülés. A sógornőm a múlt héten szerdén volt vizsgáltaom, jól megvizsgálták mire hazaért elment a nyákdugó és estére meglett a kiscsaj....

Borsika: Nekünk Graco Quattro de lux babakocsink van, van hozzá mózes, hordozó+talp, amit az autóba lehet rögzíteni és ebbe a hordozót, lábzsák, . Egy kicsit nehéz kocsi, mert a váz 15 kg, de én nagyon szeretem. Nagyon könnyen fordul, könnyű 1 kézzel írányítani és a hordozót a babakocsira 1 mozdulat rátettni és levenni.

Zsófi: Aranyos Léna képeken!

Recepteket én is kérhetek?? Tortásat és Hanna-féle recpteket is.
A címem: brigitta.bodi@mail.tvnet.hu
Előre is köszönöm

KépKép

KépKép
cukorfalat

szóval nemt rátettni, hanem rátenni... :oops: :oops:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Borsika:
nekünk is olyan babakocsink van,mint Cukorfalaténak
én is imádom,de ennek ellenére áruljuk!!!Ha gondolod...
:lol: :oops:
Szuper babakocsi,minden van hozzá,ami kell, csak nekem nehéz (én BKV-zok+anyum régi bérházba lakik a 3.-on és oda felcipelni....)

Többiek????

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Cukorfalat!

Sztem az a babakocsi van most a Brendonba akciósan...100 helyett 80...vagy nem????? Ilyen kuponakciósan...
Borsika!!!!! Nézd meg...hátha :D

Kép

Kép
cukipofa

igen az van :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

A barátnőm deguja szűlt 5 kis édes degut.
Ha valaki szeretne akkor egy hónap múlva szívesen odaadja kedves, szerető családoknak :D
Szegény degulánynak ez idén a második lebabázása :shock:
Párba adja őket...mert egyedűl nincsenek el...

Kép

Kép
cukipofa

LÁnyok!
Ti minden nap más kaját adtok/adtatok a gyerkőcöknek(már így8hósan)?

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Tünde,

Hú, hú
Ez már nagyon izgi, :wink:
Akkor most nélkülöznünk kell pár napra!!!
Várjuk ám a híreket!!
Kinek küldesz sms-t?
Szakdoli készen van már?

Barbi, Steffi,
Köszi a recepteket, nagyon jók.
:wink:

Barbi,[/[b]b]
És a répa torta
milyen volt? Mert emlékszem mondtad, hogy az egyik barátnőd azt csinált, és az ízlett Dancának nagyon.
:lol: Mert én egyszer azt mondtam az lesz, szóval lehet hogy mégis azt csinálok, már találtam két receptet!!!

Hanna,

Én is kaphatok receptet? :oops:

Emano

Boldog hófordulót Balázsnak!!
Bocsi a késésért! :oops:
Akkor miért adjátok el?

Borsika
Babakocsi.
Hú hát nem szeretnék itt mások ellen szólni, csak elmondom én is a tapasztalatunkat. Ok?
Szóval mi is ezt a kocsit néztük ki.
Graco Babakocsi QUATTRO TOUR
Figyeltem is a Brendonban, mikor van akcióban.
8)
Aztán az egyik ismerősünk, akinek 5 hónapos volt a babája, mondta hogy eladja.
Mert nem fér el benne a gyerek,kilóg. :roll: Hát akkor elgondolkodtunk, mert hát már akkor azt mondták, hogy nagy baba lesz Lara.
És elkezdtünk mást nézni, ami nagyobb, és könnyű
Így találtuk a Peg Perego Weneziát,
Ami 10 kg és a belső hosszúsága jobb, és hát úgy gondoltuk, hogy akkor ez sokáig jó lesz. Bár a kerekei hamar lekoptak, így volt vele egy kis gond, de azért szeretjük. De legjobb mikor majd már esernyőkocsi volt
És az unokatesónk, aki szintén nagy baba Ők is ilyet vettek, de ők ezt is eladták, mert nem fért el benne a baba,
A legnagyobb belsővel rendelkező ilyen kocsi a Bergon.
Ja, és Larát már nem tudom bekötni ebben a kocsiban, ha overál van rajta. :roll:
Szóval nekünk ezek a tapasztalataink.

mennem kell

puszi

ancsaboszi

Ancsa
azért adjuk el,mert nehén!!Én sokat BKV-zok ill.bkvznék,ha jó idő lenne!!Mivel itt felénk régi buszok járnak esélytelen felszállni ill.felemelni gyerekestől a babakocsit!És mint mindenki tudja az emberek nem túl segítőkészek.......
Másik pedig anyukám régi bérház 3.dik emeletén lakik, párszor már felcipeltem a babakocsit......szerintem nem kell részleteznem.....
mindemellett imádom ezt a kocsit,mert minden van hozzá :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!!!

Tegnap Mészis látogatás volt, így totálisan friss infókat tudok nektek hozni!!! :) Úriasszonyként kocsival hoztak vittek, ami nagyon jól esett, eddig és ezentúl is tömegközlekedni fogok.

Nóri 28 hetesnek felel meg, de ez természetes, mert egy 7-9 nappal később foggant a középidőnél, amit jól nevelt kislányként tart is a fejlődésében! Már fejjel lefelé áll, helye nem nagyon van visszafordulni, bár tudom, a kislurkók bármit képesek megoldani, azért reménykedem, marad ebben a helyzetben!

BDP 72,6 mm
TDO 67,7 mm
FLO 52,6 mm

Mészi szerint minden okés, annak ellenére, hogy rengeteget fáj, húz, szaggat, görcsikél a hasam. A méhszáj 3000, és feszes, semmi jele annak, hogy gond lenne, szerinte ki is húzzuk a végégig, csak pihenjek sokat! Igyekszem, de elég nehéz, a nagyfiam jelenleg készül a középiskolás felvételijére, és matekozunk ezerrel.....

Az utak valami fertelmesek! Alig várom a jövőhetet, addigra talán kicsit szebb idő lesz végre!

Nézegettem a babafotókat, annyira csodaszépek ezek a gyerekek, öröm őket látni!! Jut eszembe, nagyon köszönöm a pocak dícséreteket. Igazán aranyosak vagytok!

TEJ és TOJÁSMENTES RECEPTEKET ÉN IS SZÍVESEN FOGADNÉK!!!! Előre is köszi!
Vendég

Sziasztok!

Üdvözlök és puszilunk mindenkit!
Becsszóra már hétfőn leültema gép elé, de csak addig jutottam.
Talán ma már a helyére kerül minden a lakásban, beleértve benünket is - Eszter most kezd jókat aludni - és hát ez némi időt, energiát vett igénybe.

Szo. Fogok bővebben írni, a szülésről is, és ha lesz érkezésünk letölteni a képeket, teszek fel.
Most csak annyit: olyan volt, amilyennek akartam, hogy legyen, nem féltem, nem jött el a kétségbeesés-pillanat, se repedés, se gátmetszés.
KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK A DRUKKOKAT! ERIKÁNAK ÉS VIDADOKTORNAK PEDIG ITT IS, HOGY SEGÍTETTEK, ÉS AZ EGÉSZ OSZTÁLYNAK, A CSECSEMŐSÖKNEK MINDENT, MEGINT NAGYON JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT :)

Jövök még.

Tünde?

M.

Kép

Kép

Kép
memme

Drága Memme!!!

de jó, de jó!!! :lol:
:lol: Annyira örülök, Nektek!!
Nagyon, nagyon sok boldogságot és egészséget!
És ha majd tudsz gyere!
Várunk nagyon!
de hát tudjuk, hogy most nem annyira tudsz ide ülni!
tisztára meghatódtam szavaidon!!! :oops:
Várjuk a képeket!
és ha jól látom új vonalzóra is szükséged van! :wink:
Még itt vagytok Budán?
Melinda mit szólt? mesélj!Apa hogy bírta?

Sok, sok puszi!!!!!

ancsaboszi

Barbi,
A Növérem a szoptatás alatt tette a telefont a hűtőbe, mondta is sógorom, hogy nem csak a tejcsit szívta ki a babó! :lol:
Voltatok úszni? Jó volt?
Szorítok, hogy meggyógyuljon a barátnőd!!!

Dóri
Szuper!! Gratulálok az új szobácskához, Ők jól viselik, mi már kevésbé! :oops: vagy TE nem? :wink:
Céklát is sütőben sütötted? Tényleg? És hogyan? :roll: Én még csak főztem de imádta, de ki kéne akkor ezt próbálni. Alufóliában? Héjában? Hogyan?
Leírod? Köszönöm.
Én répát sütöttem úgy, nekem nagyon ízlett, de Larának nem jött be, mondjuk amúgy sem szereti annyira, de főzve megeszi.

Emano,
Megértem, én sem nagyon bírtam el, ezt igaz ez csak 10 kg, de hamar jött hozá egy 10 kg babó is! :wink: és úgy már kemény!
Hős vagy!!

Cukipofa
Megkérdezem a nővéremékét, nekik már volt és szerették.
Gratula nekik!
Köszike

Monácska

Jó hogy itt, szépek a méretek!!!
Hú ilyen nagy fiad van már! És Ő mit szól???

Na megyek elkezdem leszedni a díszeket!! :twisted:

Puszika

Ancsa

ancsaboszi

Memme!!!
jaj de jó,hogy jöttél!!!!
Még1x gratulálunk,jó egészséget
Várjuk a fotókat,persze majd ha lesz időd!!!
Melinda hogy fogadta a tesót,majd írjál
soksoksok puszi

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Memme,
Én is nagyon kiváncsi vagyok, részleteket, képeket, ha van egy kis időd. Még egyszer gratula.

Borsika,
te legalább olyan jól tájékozódsz akkor az interneten, mint én az utakon. :)

Tünde,
Engem csütörtökön vizsgáltak meg kicsit brutálabban, azt követően volt maszatolgatás meg kicsit furább érzés, Flórka szombat este bukkant elő. Szerintem készülődik a te csajszid is kifelé...

Borsa???

Veronikusz? Nem hiszem, hogy karba tett kézzel ücsörögnek otthon a csajok. Semmi samponivás, vagy ilyesmi? :lol:

Helyzet nálunk:
-tegnap megsütöttem a túrós palacsintát, volt kapucsínó is(mondjuk, az mindig van :wink:)
-kukát hétfőn elvitték. Miután hétfő reggel megint Flórka pelenkáit szedegettem a ház előtt, eljött mellettem a kukás autó, felkapta a kitett flakonokat(havonta egyszer viszik el tőlünk-szelektív hulladékgyűjtés a'la Őrbottyán) és továbbment. Kissé izgalmi állapotba kerültem, felhívtam a céget és mondtam, hogy ezek szerint mégis tud közlekedni itt az autó, ugyan küldjenek már egy kocsit. És küldtek. Kőkemény vagyok. :roll:
-Flórka hétfő óta kúszik.

Tudom, hogy röhejes vagyok, de ismét hadat üzenek a vasalnivalónak. Pusz Nektek.

Kép
Kép
paklincs

A lényeg: fodrásznál is voltam délelőtt(Veronikusz, nekem összejött :wink: )!

Kép
Kép
paklincs

Memme!!! hurrá!!és gratulálunk! és nagyon várjuk a történetet!!!végre otthon vagytok :D :D Melinda mit szólt hugicához??????

Tünde! nekem is mindig fájt a méhszáj vizsgálat! :oops: :oops: pláne amikor szülés közben is :shock: 2 fájás között nézték :shock: :shock: remek... szerintem téged úgy megvizsgált, hogy nemsokára meglesz nálatok is hugica.. Bnőm járt így mind a 2er. Orvosi vizsgálat után,hazament-aztán vissza,mertbeindult a szülés. :D

Borsika! és tudom miről beszélsz,mert az elején én is letévedtem az alsó forumba...és utána feltünt,hogy nincs pörgés... :lol: akkor láttam,hogy feljebb vagyunk :lol:

ANcsa! én sajnos nem tudok ilyen recepteket, de viszont
mond meg légyszi merre szoktatok menni ilyen baba-mama wellnes helyekre????mert Apjuk el akar menni 3 napra, ahol ő is kényeztetheti magát, meg persze Enci se unatkozzon...
Csajok tőletek is jöhet ötlet....

Ja ma is 6kor kelt a drágám :shock: én nem tudom mi ez a koránkelési mizéria :shock: mindegy! magam mellé vettem,csak Apa annyira horkolt :lol: hogy nem tudott visszaaludni...
de most délután 1kor elment aludni, kiváncsi vagyok meddig???

na majd jövök később...

Györgyi???Veronikusz? Vica? Linocs?Banana??

Monácska!
ilyen nagy fiad van??gratulálok!! ez eddig nem derült ki :lol:
te hány éves vagy? és direkt így terveztétek a tesók közti korkülönbséget vagy így jött össze?
Vendég

Veronikusz merre vagy?

Emese

de jó, de jó! akkor most már nincs szemét!!!
ha le luja!!!! :lol:
Gratula a kúszáshoz!!!!
Nagyon ügyike a kis hölgy.
Kár hogy nem lehet látni, hogy most hol is tart. ez hiányzik ebből a vonalzóból.
HÉtfőn volt fél éves! ugye? :oops:
Boldog fél éves szülinapot Neki!!!

hát nem tudom, az idő elég szar, pedig ma már le akartam vinni Larát egy picit, bár még mindig nem az igazi!

na megyek,
már lebontottam a fát, Apa 5 körül jön és leviszi!!!
:lol:
és lehet takarítani utána.

puszi

ancsaboszi

Gabi
hú, és akkor 6 óta fent vagytok?
nem baj, már kaptam egy párat, és keresek is! jó ez a tojás tejmentes mert leírja hogy pótolja a tojást, és akkor mást is meg lehet úgy próbálni.

Hát mi itt voltunk már kétszer.
és nézd meg az akciókat
most is van az a 4 éjszakás baba-mama wellness
http://www.kehidatermal.hu/magyar/magyar.htm
nagyon szuper!!!

na megyek

puszika

szép napot!

ancsaboszi

Ancsa, Gabi!

Én 35 vagyok, túl egy váláson....... Onnan van a nagyfiam. Majd mikor már "temettem" magam és a nőiességemet, megismertem a férfit, akivel már hamarabb kellett volna összefutni, sok csalódástól megkíméltem volna magam. Persze ez sem ilyen egyszerű ám, mert 9 évvel fiatalabb mint én, ebből volt némi ereszd el a hajam mind a családban, mind a kisvárosunkban, ahol élünk! Aztán gyereket akartunk, persze nem sikerült, lévén én pcos. Letettünk róla, vettünk egy motort, és Nóra bejelentkezett! :) Egyem a szófogadó kis fejét neki!
Ákos fiam nagyon örül, az eleinte tapasztalható kamaszos visszafogottságot felváltotta a rengeteg kérdés, és simogatás. Ami azért mostanában a matekozás miatt kicsit szünetel, mert haragszik rám néha...... :lol: :lol: :lol: Majd megtudjátok Ti is, ne aggódjatok! Ettől függetlenül nem olyan rossz gyerek ő, ezt tényként ki merem jelenteni! Csak fiú és lustika......

Éppen a minap elmélkedtem, miközben összebújva tv-ztünk, egyik oldalamon a párom, a másikon a nagy fiam, hogy a nagyot el kell engednem, a kicsit meg most fogom világra hozni, és ez a két érzés vajon mekkora katyvaszt fog okozni majd a fejemben???? Hogy mennyire kéféleképpen kell szeretnem majd a két gyerkőcét, hiába az enyémek mind ketten! Hümm.......

Kis életregényem végén egy fotó a Ákos fiamról! :lol:

Kép
Vendég

Monácska! 35 évesen nagyon fiatal vagy te is!!! túl egy váláson gondolom nem lehetett könnyű- de legalább van egy szép nagy fiad :D :D abból a kapcsolatból! És a mostani kapcs-ban a 9 év, vagy akárhány év nem számít....azt mondják a kor nem számít,ha 2 ember szereti egymást! :D és ez a lényeg.
Gondolom akkor nagyon várjátok Nórikát már :D :D

ANcsa! köszi megnézem mindjárt..
Vendég

sziasztok, kicsit zűrös napjaink voltak mostanában így csak az olvasásig jutottam, de Memme és Tünde miatt mindennap figyeltem!

Memme de jó hogy itt vagy képket nagyon szerenénk a legújabb babanet-babánkról!

Tünde!
Nekem ugyan ez volt és hajnalban már mentünk is szülni.... hajrá!!!

még jövök...

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

ANcsa ez jó.ezen az oldalon már jártam...csak annyi info van, nem tudtam végigolvasni :oops:
3 nap-2 éjszakára mennénk...
ti milyen ellátásban voltatok? vittetek kiságyst vagy van a szobában? :oops: gyereknek gondolom kell vmi úszó-pelus?
Vendég

BOrsa,
mi a zűr tárgya?
remélem azért jól vagytok!!

Valami nyaralós,pihenős,gyerekes,bababarát nem túl drága hely engem is érdekel :oops: :oops:

ANcsa,
Én a bababarat.lap.hu-t nézegetem

az is jóóóó

emano/Andi
KépKép
emano

Monácska! akkor kell még1 vonalzót készítened nagy fiadnak is :D
Vendég

Gabi!

Így jó lesz??????? :lol: :lol: :lol: :lol:

(Képet hogy tudok betűzni a vonalzó elé????? )
Vendég

Sziasztok!

Fúú, nagyon nagyot aludtunk délután, most Bene verdákat néz, és én befejezem a szakdolit, vagy leaglábbis folytatom. Nem érzem, hoyg bármi készülődés lenne, de amúgy is mindig éjjel érzem :)

Gabi, szinte mindegy, melyik baba-barát helyet választod, az a lényege, hogy semmit nem kell vinni a ruhán-pelenkán kívül.

Memme, én is várom a beszámolót.

Borsika, tegnap nem válaszoltam: minden rendben, azóta hosszú kabát, sál, stb. :)

mtunde

Na itt! :D

Emano!
Aranyos vagy semmi komoly nincs csak rohangászás lakás-berendezés ilyesmi :D Hogy van az ügyes álló-manó? :D

Borsika!
Én is ugyanabba a csávába estem mint te még annak idején mire rájöttem hogy 2 topik van! Fő hogy itt vagy! :D

Steffi!
Az a babakocsis kép :D annyira szép :D Alvás: nálunk vagy jó vagy katasztrófa és ez így váltásban :D

Lányok látom nagy recept csere volt énis énis! :D borsako@freemail.hu előre is köszi!

Hófordulósok főleg a két jubiláló kisasszony sok boldogságot nektek! Emese nagyon édik a képek :D Kérünk gyakrabban nagyon szépek vagytok!

Tündének, Larának nagy gratula a saját szobához! Jut eszembe Ancsa hogy vagytok?

Hanna!
Áronnak a fogai? Láz? és Te jobban vagy már?

Hú többet nem hagyok ki ennyit mert nem győzök reagálni!

Ja Brigi, én a Spárban vásárolok szerintem szép a gyümölcs-zöldség és közel van hozzátok is :D

Pocakosok hogy vagytok? Nóri legújabb fotója nagyon tuti :D

Tünde!
Szóval nekem is ez volt kedd de Tóth doki megvizsgált (igen csak fájt nem vagy túl érzékeny! :D) napközben lassacskán nyákdugó este 10-11 körül hasmenéssel kísért gyenge 10percesek.... aztán 9 18 kor Emma! :D

Memme drága!
Remélem jól vagy nagyon várlak!

Vali!
Ádám vérképével mi újság? Remélem minden rendben van! Várjuk az infókat!

Orsi

borsa

Barbi!
Én is szeretnék fotókat ha nem bánod! Szívesen ajáűnlanálak a barátnőimnek :D

Orsi

borsa

Kicsit rólunk: Nálunk nagy pörgések vannak elég viccesen próbál közlekedni a kisasszony, mivel előre még nem megy neki inkább tolat... de arra rájött hogy ha valahová el szeretne jutni megfordul a cél irányába és odahátrál... :D ezen kívűl a mamamama a babababa és a nenenene is profi módon megy neki :D

Ja Kati elfelejtettem: Nagyon jók a fotók cuki lehet Dani ahogy Orsit kergeti!

Kriszta!
Ezek szerint elérted a dokidat ez jó mikor is lesz uh?

Veronikusz? Te merre vagy?

Orsi

borsa

Gyuzsóval mi van? napok óta nem írt.

mtunde

Gyors leszek, kettesben vagyunk Micával és jön a fürcsi..
Benének és Balázsnak boldog boldog hófordulót!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Borsa!
túlélésre hajtok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: lélekben veletek vagyok :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok,
használ valaki babahintőport? Van 3 bontatlan Johnson's-om, odaadnám (természetesen ingyé), ha valakit érdekel.

Kép
Kép
paklincs

Képzeljétek, BEFEJEZTEM A SZAKDOLIMAT.

Még kötés és beadás előtt majd még átnézem, hogy minden jó sorban van-e, meg az oldalak ne legyenek bénák, de KÉSZ.

Közsi, hogy drukkoltatok egy nem babás témában is :)

mtunde

Tünde!
Nagyon ügyes vagy, minden készen áll már csak szülni kell :D

Veronikusz!
Ezek szerint jól vagytok, ennek örülök küldünk egy mentőcsónakot! :D

Orsi

borsa

Sziasztok!

Memme!
Várunk türelmesen!

Kati!
Én is elfelejtettem nagyon édesek a gyerköcök! Elnézve az ilyen tesós képeket alig bírok magammal :oops: Szegény férjem :roll:

Orsi!
Küldtem a recepteket!

Monácska!
Szép a fiad és nem vagy banya!!! És Nóra méretei wow! Bocsi, ha esetleg nem akarsz róla bezsélni, de milyen betegséged van/volt?!

Kriszta!
Mi újság? Ne tűnj el!

Vali!
Milyen lett az eredmény?

Dóri!
Nem kaptam meg a privit :(

Tünde!
Engem is kedden vizsgáltak és este elkezdett a nyákdugó elmenni aztán vasárnap Martin... Szerintem is készülődik a szervezeted lehet napok, de hetek kérdése is mindenesetre figyelj oda magadra! Inyi anyinak (ha még emlékszel rá) a nyákdugó után 2 héttel lett meg a baba! Ja és előtte ő is csaszis volt Ákost simán kinyomta! Nem lesz gond, mi meg ezerrel drukkolunk nektek!

Veronikusz
???????????

Tudjátok ki tűnt el nagyon: Lilluska!!!!!!??????

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: