A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Katóc, csorog a nyálam a fincsi kajától amit csinálsz!

Lányok, Ti ma nem dolgoztok? De jó nektek!!!! :D :D

Hanyatka, nem lepődök meg a 11 órás mosogatáson, mosáson! Te duracell Hanyat!!! :lol: :lol: :lol:

Bea
beus77

Én dógozom :) :wink:
Én nyálam is csorog a pöri hallatán :)
hanyatka

Ja és közben Született feleségeket néztem,mert én is az vagyok :)
hanyatka

SZiasztok!

Örömmel olvasom, hogy Bodzikának nem kell szenvednie!
Drukk a ma akciózó csajoknak!

Én nemsokára sajtos tejfölös tésztát fogok enni. :-)

Hanyatka ze meg csak ne számolgass, mikor nem kell megjönnie! :-) Ilyened lesz, és kész, ez parancs Kép

Anyira várom a pénteket. Direkt szorgalmasan fekszem egész nap, nehogy baj történjen! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ágikám!Nem lesz semmi baj,hisz olyan aranyosak a babóid és biztosan úgy kapaszkodnak!!!De jó lesz,végre kimozdulhatsz :wink:

Igen,tutti olyant tesztelek!!!Olyant akajok!!!
hanyatka

De aranyos vagy.

Olyan rossz, hogy olyan sokára megyek csak UH-re, mert addíg nem tudok semmit, hogy mi is van.
De sebaj nemsokára érezni fogom őket! :-)

Tegnap kaptam egy csomó kismamaújságot, azokat böngészem ma, annyi érdekes dolog van. Csak az a arossz, hogy a lombikról nem írnak egyikben sem.

Na de megyek pihizni vissza.

Majd még jelentkezem pusszzzzzzzzzzzzz

Ági28

Szija Ági!

Borsóbébik növögetnek?

Csajszik, látta tegnap este valaki a favoritot? ( most korábban van )
szerintem a szigorú Ági volt benne, de nem vagyok biztos ebben.

szóval?
finch

Ági, örülök, hogy jól vagy/tok!!! Ne aggódj, tuti kapaszkodnak a babák a pocidban!!!

Hanyatka, tuti olyat fogsz tesztelni!!! És a többi akciózó is!!!! És aztán januárban mi is!!! :D :D

Bea
beus77

Finch, én nem láttam, de meg tudod mondani, hogy mivel kapcsoaltos a riport? Mert akkor megnézném neten a videót.

Bea
beus77

Így lesz!!!!
Én nem láttam a Favoritot,mert csizma nézőben voltam és csak 8 körül értem haza :( De lehet,hogy a neten vissza lehet nézni.
hanyatka

Beus szia. Sajna nem láttam a riport elejétől, de a kopaszságról volt szó. A Dopeman meg az öccse elmentek egy valamiféle egészségügyi központba????? vagy nem tudom hova, ahol a fejbőrükkel csináltak valamit ???, vagy a hajhagymáikkal???? ( szerintem Ági ). Valami pisztolyfélével kütyüzték a fejét. Sajnos nem tudom konkrétan mi volt.
finch

hanyat! és lett csimma?
finch

finch

Köszi, közben megtaláltam a riportot! Igen, szerintem is Ő volt!!!

Bea
beus77

na közben én is megleltem. akkor jól láttam, hogy ő volt az.
finch

Ma lesz csimma,félrerakattam és ma megmutatom az emberemnek is és együtt megvesszük :)
Na megnézem én is a videót!!!
hanyatka

Télleg ő volt :)
hanyatka

Jajj, most telcsizett a Zuram, hogy meg vannak a leletek, és mindkét mért tumormarker határon belül van.
Remélem, hogy Apánknak is meg fog felelni, és nem vagyok rákos. :roll:

Mingyá' kész a pöri, most fő a tészta Andikám. :D
katóc

Katóc, nagyon örülök, hogy nem vagy rákos! :D Miért is lennél?? Tudod, Apánk mindig paráztatja az embert!

Bea
beus77

Köszi Katócka a lebonyolítást és hurrá no rák!

bea
öreganyu

Na lehuppantam egy kicsit a serénykedésből.

Beus köszi a jelölést az iwiwen. :) Vissza is jelöltelek.

Katóc úgy megkívántam a pörököltöt, hogy én is nekiálltam. Rendes tőled, hogy benéztél a tészta közben :D
Micsoda hülyeség ez a rák? Remélem egy percig sem gondoltad, hogy ilyen bajod lehet! Pajzsmirigyről van szó egyébként?

Hanyatkám megint éjszakai műszakban voltál? Tényleg csodáraméltő energia kering benned! :D Én már egy kiskanalat sem tudok arébb rakni este 10 után :D
andi67

Mi lehet Bodzival, Zellel? Annyit gondolok rájuk. Már lassan mehetnek haza. Alig várom, hogy jelentkezzenek!

Plümő mindjárt randi... :wink: Gondolom alig várod már! Talisugik.

Ági pihizz sokat ma és holnap a borsócskákkal. Pénteken nagyon várunk. :D

Zsembike jó, szótfogadó kislány: Otthon van és pihen selymecskével.
Gondolok sokat rád.

Tatus hol vannak azok a fényképek?
andi67

Tudod Andikám, mikor Apánk közölte, hogy 'akkor nézzük meg, van-e petefészekrákja', hát betojtam. :shock:
Valami CEA és CA-125 markereket néznek ilyenkor a vérből, ami utalhat rákos elváltozásra.

Reméltem, hogy nincs baj, csak hát Apánk mindíg kitalál valami vizsgálatot...... :wink:
katóc

Sziasztok Csajocskák.

Jaj de örülök hogy végül Bodzit altatták. Volt ott egy csajszi akit nem tudtak altatni mert nem találtak vénát neki és ö mesélte nekem hogy eggyáltalán nem kellemes altatás nélkül csak nem mertem mondani.

Yamim örülök hogy tetszett a kiscsaj.

Plümci akkor lehetnek ikrek is megy a drukk délutánra.

Zelecske neked is.

Hanyatka,Szederke,Andika,Senkike mennek a mai babaragacsok.++++++++++++++

Én nagyon parázok hogy meg ne jöjjön mert nekem elvileg ma kéne ugy félek. :?

Andi
zsembi

Ja, ja Beus, tudom én, hogy szereti ránk hozni a frászt, csak most egymás után volt nőgy rákszűrés, mammo, most meg ez. Há' mi lesz még? :wink: :) Már izgultam eleget az idén. :D
katóc

Andikám akkor emlegetett szamár lettem. Köszi hogy drukkolsz meg mindenkinek.

Andi
zsembi

Zsembibaba! NEM FOG MEGJÖNNI! ÉRTED?! :D
katóc

Katóc ezzel én is igy vagyok már fáradt vagyok a sok izgulástól.

Andi
zsembi

Nagyon parázok elsem tudom mondani. :?

Andi
zsembi

Értem Katóc! Akkor nem csodálom, hogy izgultál.
A petefészek rák tényleg nem tréfa dolog. Hála Ég, hogy minden rendben.
Apánk is biztos elégedett lesz!
Mikor van jelenésed nála?

Zsembike jaj de jó, pont most dicsértelek, hogy milyen rendesen pihengetsz.
Ne izgulj nem fog megjönni, hogy is gondolhatsz ilyesmire.
Fogdd csak meg a pocid nem érzed, hogy selymecske hogy kapaszkodik anyuciban?????
andi67

Andikám próféta szoljon belöled.

Tatusom megkaptam a képeket szuperek most nézegetem. :)

Andi
zsembi

Megyek is pihizni nézek valami filmet.

Délután benézek a csajok miatt remélem jelentkeznek.

Puszi addig is.

Andi
zsembi

Fúúú Andi, csak január 4-én van randink. Nemtom, hogy telefonáljak-e neki.
katóc

Na, én is megnéztem a képeket.
Hát némelyiken én vagyok a Szörnyella De Frász. :oops: :oops:
Hiába, ez van. :D
katóc

Tatus megjöttek a sztárfotók, baromi jók lettek és tök jó, hogy mindenki mindenkivel.
Hogy fognak örülni Zel és Bodzi. Mire hazaérnek ott lesz az email.
Nagy szived van Tatu!

Katóc mostmár téged is láttalak a fényképeken :D
Szerintem hívd fel az eredménnyel. Előbb nem hiszem, hogy tudsz menni - bár hátha - december 18-án van utoljára idén.

Zsembike úgy érzem a próféta szólt belőlem hinni, hinni és bizni benne. Tudod nem gondolunk arra, amire nem vágyunk. Tehát mensimanó üldözve a kis fejecskédből.
Rendicsek???
:wink:
andi67

Andikám, remélem nem lesznek rémálmaid a fotóimtól. :lol: :lol:
Há' hiányzott ez Neked? :D
katóc

Katóc miről beszélsz. Én egy jókedvű életvidám lányt látok!
andi67

Akkor jó! :D :D
Kinek a fényképét nézegeted? :lol: :lol:
katóc

Tatus fölcimkézte őket! A tiédet :D
andi67

Na jó, csak viccelek. :D Egyébként sajnos nincs jó fényképarcom, már akkor sem volt, amikor 20 kilóval könnyebb voltam. :?
katóc

Héééé! Jók a fotók! Köszi Tatus!

bea
öreganyu

Persze a személyes kisugárzás kell azért egy fénykép mögé.
De majd előbb-utóbb találkozunk.

Én is voltam dundiégóbb, de sikerült leadni. Csak nagyon oda kell figyelni mit, mikor eszem.
Majd amikor rohanglának körülötted a csemeték pityputy leugrik a felesleg.
andi67

Átlőttem a képeket.....amint már tapasztaltátok-:)) Nagyon jól sikerültek
Katóc: hogy mondhatsz ilyet? nekem sincs jó fényképarcom, olyan a fejem mint kb. egy gombóc.......szóljon akinek nem ment át.

Mai hőseinkről még semmi hír???
Én besz....-tam volna a félelemtől ha ébren kellene átélni egy punkciót.

Plümek: megy a drukk az ikrekhez!!!!

Katóc: Apánk újfent rádijesztett, de biztos ki akar zárni minden rosszat......de miért is lett volna rák? brrrrrrr

Zsembi: verd ki a fejecskédből a mai mensit, ma 7 napos az embrike, tehát ma-holnap fog beágyazódni!!!!!! Nézzél szép filmecskéket és gondolj a babaillatra!!!!

Ágikám: csak pihenj szorgosan a borsószemekkel együtt, hogy el tudj jönni pénteken és megfertőzz babaragacsokkal minket.
Végül melyik kórházban fogsz szülni??

tegnap a párom babát kért karácsonyra

:(

Anikó
tatulány

Hanyatapunak üzenjük, ha letiltja a jelszavadat majd csinálsz egy másikat amit Ő nem fog tudni :D :D :D :D :D

D.Kriszta: bejelöltelek az IWIW-en :lol: remélem Te vagy az?

Anikó
tatulány

Bodzusékról még mindig semmi hír? Semmi SMS jelentés, vagy ilyesmi?

Kép
finch

szia fincsi, semmi :(
én még reggel üzentem bodzinak és azóta be sem kapcsolta a telefonját, mert nem kapok kézbesítési jelentést...

katóc, nem lesz semmi baj.. nem lehet..és kész.. apánk tudod milyen alapos,jó az, hogy megnézet mindent, de ne hagyd magad idő előtt ijesztgenti..

zsembikém, eszedbe se jusson!!!!! de komolyan..
csak pozitív gondolatok..
yamita

szia yami, remélem nincsen velük semmi baj és minden rendben ment. a frászt hozzák ránk.
finch

Tényleg én is akartam írni a favoritot. Mostmár megnyugodtam,. hogy nem csak én láttam rémeket! :-)

Tatus az I. számun maradok.

Zsembi neked meg ne a mensin járjon az eszed, mert Kép szétrugom azt a mit a smile mutogat! :-)

Olyan jót nevettem, most gondoltam bele, hogy én csak István nőgyogyikhoz járok. Előszőr a régim az is István volt, Apánk is az, és a mostani dokim is az. Mondtam is a páromnak, hogy én Istvánokhoz járok gyereket csinálni. :-)

Ági28

Na MOST BESZÉLTEM a csajokkal, zel és bodza is jól van, kicsattanó a hangulat :D, minden rendben velük!
kicsi zel nem lesz ma gépközelben, de bodzika jön este és azt mondták majd ő meséli a sztorit, hogy mik történtek. :D ( még én sem tudom)
yamita

óóóóóóóóóóóóóó, köszi yami!
Akkor várjuk az esi híradót!
finch

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: